Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 órája
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
15 órája
A magyar cimvedo...VB topikban? ez a komment max 2034-ben lesz aktuális
Beki

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
16 órája
A magyar cimvedo...
16 órája
A lényeg, hogy ha valakinek nem tetszik a véleménye, végső érvként bármikor lebuzizhatod és nyertél.Mi a bajotok ezekkel a platformokkal? Amit Negritis írt nem ismerem, de arra amire reagált van sejtésem.ne légy kizáró, lehet hogy grindr-n vanSőt állítólag a tinder is tele van ezzelTiktok, X, Facebook tele van vele.Beszélhetünk a világoskék tűzijátékról is, ha gondoljátok.megint felmásztál a tiktokra?
KeyG
Negritis, a vajda
De felmásztam igen. 😀
Én már amikor ez zajlott rég a Scary Moviet néztem.
KeyG
csebi
Negritis, a vajda
KeyG
16 órája
Mi a bajotok ezekkel a platformokkal? Amit Negritis írt nem ismerem, de arra amire reagált van sejtésem.ne légy kizáró, lehet hogy grindr-n vanSőt állítólag a tinder is tele van ezzelTiktok, X, Facebook tele van vele.Beszélhetünk a világoskék tűzijátékról is, ha gondoljátok.megint felmásztál a tiktokra?
KeyG
Negritis, a vajda
De felmásztam igen. 😀
KeyG
csebi
Negritis, a vajda
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
18 órája
ne légy kizáró, lehet hogy grindr-n vanSőt állítólag a tinder is tele van ezzelTiktok, X, Facebook tele van vele.Beszélhetünk a világoskék tűzijátékról is, ha gondoljátok.megint felmásztál a tiktokra?
KeyG
Negritis, a vajda
De felmásztam igen. 😀
KeyG
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
18 órája
Sőt állítólag a tinder is tele van ezzelTiktok, X, Facebook tele van vele.Beszélhetünk a világoskék tűzijátékról is, ha gondoljátok.megint felmásztál a tiktokra?
KeyG
Negritis, a vajda
De felmásztam igen. 😀
KeyG
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
19 órája
Srácok, két napja vége van, tessék a fórum névadó sportjára koncentrálni lassan!Volt ilyen valaha is? Találkozunk a bowl-szezonban!
csi77

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
20 órája
Tőle azt is tudjuk hogy egy EB győzelem többet ér mint egy világbajnokság, de most már azt is hogy egy NL bohóc torna is. OMGHa már utalunk valakire nevezzük is meg. Cristiano Ronaldo, ugyanabban a korban ( mint most messi ) háborút nyert a spanyolok ellen a Nemzetek Ligája döntőjében.Nem mindenki olyan hatalmas sportember hogy egyedul csapat nelkul Eb-t nyerjen.Az élet nagy dolgain lovagolunkEs csecsemok verevel taplalkozik. A satan maga a szentek jatekaban.Messi is pont ugyanúgy háttal állt az ünneplő spanyoloknak mint a többi, őt sem kell védeni. Világ életében benne volt ez.A FIFA nem tett semmilyen intézkedést Leandro Paredes ellen.Én ott tartok, hogy a FIFA vizsgálatot indított.
Paredes piros lapját később visszavonták, a FIFA a BBC Sportnak megerősítette, hogy végül nem került sor fegyelmi intézkedésre.
Ezt most olvastam.... Hmmm a FIFA legitimálta a patkányságot vagy csak Argentinával ilyen elnézőek...
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ettől függetlenül: Argentína minden szimpátiámat elveszítette a döntő utáni tahó viselkedése miatt. És most már Messi se lesz, aki miatt érdemes volt drukkolni nekik.
nagylaza, főpohárnok
KeyG
Nyilvan ez sem nez ki jol meg a Cucurella eset sem.
Blevi
remontada
Blevi
KeyG
20 órája
Kispadrol 😀Ha már utalunk valakire nevezzük is meg. Cristiano Ronaldo, ugyanabban a korban ( mint most messi ) háborút nyert a spanyolok ellen a Nemzetek Ligája döntőjében.Nem mindenki olyan hatalmas sportember hogy egyedul csapat nelkul Eb-t nyerjen.Az élet nagy dolgain lovagolunkEs csecsemok verevel taplalkozik. A satan maga a szentek jatekaban.Messi is pont ugyanúgy háttal állt az ünneplő spanyoloknak mint a többi, őt sem kell védeni. Világ életében benne volt ez.A FIFA nem tett semmilyen intézkedést Leandro Paredes ellen.Én ott tartok, hogy a FIFA vizsgálatot indított.
Paredes piros lapját később visszavonták, a FIFA a BBC Sportnak megerősítette, hogy végül nem került sor fegyelmi intézkedésre.
Ezt most olvastam.... Hmmm a FIFA legitimálta a patkányságot vagy csak Argentinával ilyen elnézőek...
Ettől függetlenül: Argentína minden szimpátiámat elveszítette a döntő utáni tahó viselkedése miatt. És most már Messi se lesz, aki miatt érdemes volt drukkolni nekik.
nagylaza, főpohárnok
KeyG
Blevi
remontada
Blevi
KeyG
Egy igazi szereny csapatjatekos peldakep ❤️
21 órája
Ha már utalunk valakire nevezzük is meg. Cristiano Ronaldo, ugyanabban a korban ( mint most messi ) háborút nyert a spanyolok ellen a Nemzetek Ligája döntőjében.Nem mindenki olyan hatalmas sportember hogy egyedul csapat nelkul Eb-t nyerjen.Az élet nagy dolgain lovagolunkEs csecsemok verevel taplalkozik. A satan maga a szentek jatekaban.Messi is pont ugyanúgy háttal állt az ünneplő spanyoloknak mint a többi, őt sem kell védeni. Világ életében benne volt ez.A FIFA nem tett semmilyen intézkedést Leandro Paredes ellen.Én ott tartok, hogy a FIFA vizsgálatot indított.
nagylaza, főpohárnok
KeyG
Blevi
remontada
Blevi
21 órája
Srácok, két napja vége van, tessék a fórum névadó sportjára koncentrálni lassan!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
21 órája
Tiktok, X, Facebook tele van vele.Beszélhetünk a világoskék tűzijátékról is, ha gondoljátok.megint felmásztál a tiktokra?
KeyG
Negritis, a vajda
De felmásztam igen. 😀
21 órája
Nem mindenki olyan hatalmas sportember hogy egyedul csapat nelkul Eb-t nyerjen.Az élet nagy dolgain lovagolunkEs csecsemok verevel taplalkozik. A satan maga a szentek jatekaban.Messi is pont ugyanúgy háttal állt az ünneplő spanyoloknak mint a többi, őt sem kell védeni. Világ életében benne volt ez.A FIFA nem tett semmilyen intézkedést Leandro Paredes ellen.Én ott tartok, hogy a FIFA vizsgálatot indított.
nagylaza, főpohárnok
KeyG
Blevi
remontada
21 órája
Beszélhetünk a világoskék tűzijátékról is, ha gondoljátok.megint felmásztál a tiktokra?
KeyG
21 órája
Beszélhetünk a világoskék tűzijátékról is, ha gondoljátok.
21 órája
Az élet nagy dolgain lovagolunkEs csecsemok verevel taplalkozik. A satan maga a szentek jatekaban.Messi is pont ugyanúgy háttal állt az ünneplő spanyoloknak mint a többi, őt sem kell védeni. Világ életében benne volt ez.A FIFA nem tett semmilyen intézkedést Leandro Paredes ellen.Én ott tartok, hogy a FIFA vizsgálatot indított.
nagylaza, főpohárnok
KeyG
Blevi
21 órája
Es csecsemok verevel taplalkozik. A satan maga a szentek jatekaban.Messi is pont ugyanúgy háttal állt az ünneplő spanyoloknak mint a többi, őt sem kell védeni. Világ életében benne volt ez.A FIFA nem tett semmilyen intézkedést Leandro Paredes ellen.Én ott tartok, hogy a FIFA vizsgálatot indított.
nagylaza, főpohárnok
KeyG
Szerkesztette: Blevi
21 órája
Bezzeg a Madridiak kalap emelést érdemelnekMessi is pont ugyanúgy háttal állt az ünneplő spanyoloknak mint a többi, őt sem kell védeni. Világ életében benne volt ez.A FIFA nem tett semmilyen intézkedést Leandro Paredes ellen.Én ott tartok, hogy a FIFA vizsgálatot indított.
nagylaza, főpohárnok
KeyG
22 órája

Végre itt vannak a valódi felvételek!
Csodálatos, csodálatos!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
23 órája
Messi is pont ugyanúgy háttal állt az ünneplő spanyoloknak mint a többi, őt sem kell védeni. Világ életében benne volt ez.A FIFA nem tett semmilyen intézkedést Leandro Paredes ellen.Én ott tartok, hogy a FIFA vizsgálatot indított.
nagylaza, főpohárnok
23 órája
A FIFA nem tett semmilyen intézkedést Leandro Paredes ellen.Én ott tartok, hogy a FIFA vizsgálatot indított.
23 órája
Csak én nem találom rendes oldalon?A FIFA nem tett semmilyen intézkedést Leandro Paredes ellen.Balogun 2.0, remélem innentől rendszeresen felköpnek és aláállnak.
Matthew99
Threads, Facebook meg Twitter nem forrás
1 napja
A FIFA nem tett semmilyen intézkedést Leandro Paredes ellen.Balogun 2.0, remélem innentől rendszeresen felköpnek és aláállnak.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 napja
A FIFA nem tett semmilyen intézkedést Leandro Paredes ellen.Paredes piros lapját később visszavonták, a FIFA a BBC Sportnak megerősítette, hogy végül nem került sor fegyelmi intézkedésre.
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018