Délután 2 és 5 között karbantartás miatt a fórum nem lesz mindig elérhető, köszi a türelmet!

Soccer VB 2026

16 feliratkozó

11 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 922 — "Montoya por favor!"
Menetrend:
Június 11., csütörtök
21:00 Mexikó - Dél-Afrika (Mexikóváros)

Június 12., péntek
4:00 Dél-Korea - Csehország (Guadalajara)
21:00 Kanada - Bosznia-Hercegovina (Toronto)

Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kenny, zacknorb
Brazília: csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: davemayer, deyell, Duff, gamerkr, iktriad, peterk2005, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marok: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, vpi
Norvégia: KeyG, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, Heisman, mate93, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, Dzsokijuing, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005
Németország: beltazor, gamerkr, iktriad, Vrij
Norvégia: Hanni, KeyG, Sebii, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b
Spanyolország: Gorcsev, Heisman
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
2 perce
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 950 — Saturday Night Lights
Ha már mezek, a minap láttam ezt a cikket:  www.independent.co.uk/sport/football/world-cup-2026-kits-shirts-ranked-rated-b2993721.html

Tetszett, hogy így össze vannak szedve, bár nyilván a rangsorral lehet vitázni. Nálam az összes retro Adidas és az Irak away ami nagyon bejön.
Hanni
A szepseg szubjektiv, szoval vitazni tenyleg nehez, de pl hogyan lehet az, hogy az argentin idegenbeli mez 93. hely, es joval elorebb meg tele van a rangsor feher base mezekkel amin kb. csak a plecsni valtozik?

De az elso helyezett Curacao is szerintem inkabb a teljesitmenyuk fele elismeres, full jellegtelen a mezuk, akkor mar ezzel a szinkombinacioval elefantcsonpart inkabb.

Igy is, ugy is megloptak a maxikoiakat az elso helytol! Igazsagot Mexikonak. (2. es 3. helyre nalam Del-Korea idegenbeli es Horvatorszag hazai meze fert meg fel)
undisputedly
+1, a 93. argentín mez krvajó.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 804 — Lucas Scott
Ha már mezek, a minap láttam ezt a cikket:  www.independent.co.uk/sport/football/world-cup-2026-kits-shirts-ranked-rated-b2993721.html

Tetszett, hogy így össze vannak szedve, bár nyilván a rangsorral lehet vitázni. Nálam az összes retro Adidas és az Irak away ami nagyon bejön.
Hanni
amugy epp neztem a nemet hazait a hetvegen a boltban, es nekem is elegge bejott.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 órája
NB2 New England Patriots 28 758 — nabege2@yahoo.com
Ki nyeri: Spanyolország
Ki nyerje: Spanyolország
1 órája
NB2 New England Patriots 28 758 — nabege2@yahoo.com
A ONE-nál 3 napig visszanézhető lesz az M4Sport és M4Sport+ díjmentesen a VB végéig.
1 órája
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 932 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ki nyeri: Németország
Ki nyerje: Japán
2 órája
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 186 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Ki nyeri: Norvégia
Ki nyerje: Norvégia
2 órája
deyell Las Vegas Raiders 12 743 — Sworn to the Dark
Ha lehet meg jelentkezni a "Ki nyerje" kategoriaba, leadnam a voksom Mexikora. Egyben neveznem is oket a torna legszebb meze dijra:

img.olympics.com/images/image/private//t_s_w2440/f_auto/primary/ujncse2im5flybufk7hd
undisputedly
nem rossz, de a 98-ast nem übereli

built for this shit

3 órája
undisputedly Seattle Seahawks 12 936 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026

Hanni
A szepseg szubjektiv, szoval vitazni tenyleg nehez, de pl hogyan lehet az, hogy az argentin idegenbeli mez 93. hely, es joval elorebb meg tele van a rangsor feher base mezekkel amin kb. csak a plecsni valtozik?

De az elso helyezett Curacao is szerintem inkabb a teljesitmenyuk fele elismeres, full jellegtelen a mezuk, akkor mar ezzel a szinkombinacioval elefantcsonpart inkabb.

Igy is, ugy is megloptak a maxikoiakat az elso helytol! Igazsagot Mexikonak. (2. es 3. helyre nalam Del-Korea idegenbeli es Horvatorszag hazai meze fert meg fel)

Szerkesztette: undisputedly
3 órája
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 707 — Poloska confirmed

4 órája
undisputedly Seattle Seahawks 12 936 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Ha lehet meg jelentkezni a "Ki nyerje" kategoriaba, leadnam a voksom Mexikora. Egyben neveznem is oket a torna legszebb meze dijra:

5 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 280
Első pillantásra azt hittem, hogy az iskoláikat akarják bemondatni velük az amerikai szervezők.
11 órája
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 135 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

someone on reddit has been posting videos of players saying their own names for the media guides, I checked if youtube had them, and in one of the top results youtube decided what a "correct pronunciation guide" needed was an AI dub:

[image or embed]

— Oscar Zeta Gundam (@lmfsilva.bsky.social) 2026. június 10. 21:44

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
14 órája
HanSolo New England Patriots 652
Ki nyerje: Németország
16 órája
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 980
Ki nyerje: Skócia

17 órája
YoungZeeZee 9 803
skot ausztral testverharc
 www.bbc.com/sport/football/articles/c8r2dvdk6xxo
20 órája
dugo93 Indianapolis Colts 4 703
Ki nyeri: Portugália
Ki nyerje: Anglia

23 órája
bogjosi New England Patriots 2 291
Ki nyeri: Brazília
Ki nyerje: Portugália

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
23 órája
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 929 — Salus populi suprema lex esto
Ki nyeri: Brazília
Ki nyerje: Brazília
1 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 950 — Saturday Night Lights
Most olvastam, hogy még nem nyert vb-t olyan csapat, ahol küldföldi edző van és végigpörgetve valóban így van.

Idén is az a valószínűbb, hogy így marad, hacsak Tuchel, Ancelotti, Martínez nem dobbant nagyot, vagy vadabb elképzelés hogy Bielsa, Montella nem csinálnak csodát.
dancogo
majd Rossi 4 ev mulva
csebi
addigra már az olasz válogatottat fogja irányítani, szóval nem nyert 😀
Hanni
de csalas lenne , mert rossi magyar is 😀
YoungZeeZee
Josszi magyar, Rosszi nem.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja
YoungZeeZee 9 803
Most olvastam, hogy még nem nyert vb-t olyan csapat, ahol küldföldi edző van és végigpörgetve valóban így van.

Idén is az a valószínűbb, hogy így marad, hacsak Tuchel, Ancelotti, Martínez nem dobbant nagyot, vagy vadabb elképzelés hogy Bielsa, Montella nem csinálnak csodát.
dancogo
majd Rossi 4 ev mulva
csebi
Hanni
de csalas lenne , mert rossi magyar is 😀
1 napja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 707 — Poloska confirmed

dancogo
majd Rossi 4 ev mulva
csebi
1 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 804 — Lucas Scott

dancogo
majd Rossi 4 ev mulva

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 napja
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 671 — Big Penix Energy

1 napja
Bruschi85 New England Patriots 1 863 — Patriots és Kaposvári KK fan
Ki nyeri: Argentína
Ki nyerje: Argentína

Vamos!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
1 napja
warr_b Washington Commanders 30 134 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Van valahol valami jó tippjáték? Média markt vagy 24.hu tok jó nyeremények vannak.
Más esetleg?
JC6 (Mr. Miele)
Kiemelt komment alján 😄
Nyereményről mondjuk eddig nem volt szó, max a fórum elismerése 😊
warr_b
Sixo felajánl egy meleg kézfogást
Willie Parker
Törlöm is magam az egész tippeldéből...
warr_b
Úgyis csak a következő San Diego Chargers - Washington Redskins meccsen kerülne rá sor.
Kampman
Az túl közel van, jobb ha nem kockáztatok 🙂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"