Soccer VB 2026
16 feliratkozó
11 napja
Menetrend:Június 11., csütörtök
21:00 Mexikó - Dél-Afrika (Mexikóváros)
Június 12., péntek
4:00 Dél-Korea - Csehország (Guadalajara)
21:00 Kanada - Bosznia-Hercegovina (Toronto)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kenny, zacknorb
Brazília: csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: davemayer, deyell, Duff, gamerkr, iktriad, peterk2005, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, vpi
Norvégia: KeyG, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, Heisman, mate93, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, Dzsokijuing, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005
Németország: beltazor, gamerkr, iktriad, Vrij
Norvégia: Hanni, KeyG, Sebii, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b
Spanyolország: Gorcsev, Heisman
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 perce
+1, a 93. argentín mez krvajó.Ha már mezek, a minap láttam ezt a cikket: www.independent.co.uk/sport/football/world-cup-2026-kits-shirts-ranked-rated-b2993721.htmlA szepseg szubjektiv, szoval vitazni tenyleg nehez, de pl hogyan lehet az, hogy az argentin idegenbeli mez 93. hely, es joval elorebb meg tele van a rangsor feher base mezekkel amin kb. csak a plecsni valtozik?
Tetszett, hogy így össze vannak szedve, bár nyilván a rangsorral lehet vitázni. Nálam az összes retro Adidas és az Irak away ami nagyon bejön.
Hanni
De az elso helyezett Curacao is szerintem inkabb a teljesitmenyuk fele elismeres, full jellegtelen a mezuk, akkor mar ezzel a szinkombinacioval elefantcsonpart inkabb.
Igy is, ugy is megloptak a maxikoiakat az elso helytol! Igazsagot Mexikonak. (2. es 3. helyre nalam Del-Korea idegenbeli es Horvatorszag hazai meze fert meg fel)
undisputedly
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 órája
Ha már mezek, a minap láttam ezt a cikket: www.independent.co.uk/sport/football/world-cup-2026-kits-shirts-ranked-rated-b2993721.htmlamugy epp neztem a nemet hazait a hetvegen a boltban, es nekem is elegge bejott.
Tetszett, hogy így össze vannak szedve, bár nyilván a rangsorral lehet vitázni. Nálam az összes retro Adidas és az Irak away ami nagyon bejön.
Hanni
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 órája
A ONE-nál 3 napig visszanézhető lesz az M4Sport és M4Sport+ díjmentesen a VB végéig.
1 órája
Ki nyeri: Németország Ki nyerje: Japán
2 órája
Ha lehet meg jelentkezni a "Ki nyerje" kategoriaba, leadnam a voksom Mexikora. Egyben neveznem is oket a torna legszebb meze dijra:nem rossz, de a 98-ast nem übereli
img.olympics.com/images/image/private//t_s_w2440/f_auto/primary/ujncse2im5flybufk7hd
undisputedly
built for this shit
3 órája
Ha már mezek, a minap láttam ezt a cikket: www.independent.co.uk/sport/football/world-cup-2026-kits-shirts-ranked-rated-b2993721.htmlA szepseg szubjektiv, szoval vitazni tenyleg nehez, de pl hogyan lehet az, hogy az argentin idegenbeli mez 93. hely, es joval elorebb meg tele van a rangsor feher base mezekkel amin kb. csak a plecsni valtozik?
Hanni
De az elso helyezett Curacao is szerintem inkabb a teljesitmenyuk fele elismeres, full jellegtelen a mezuk, akkor mar ezzel a szinkombinacioval elefantcsonpart inkabb.
Igy is, ugy is megloptak a maxikoiakat az elso helytol! Igazsagot Mexikonak. (2. es 3. helyre nalam Del-Korea idegenbeli es Horvatorszag hazai meze fert meg fel)
Szerkesztette: undisputedly
3 órája
Ha már mezek, a minap láttam ezt a cikket: www.independent.co.uk/sport/football/world-cup-2026-kits-shirts-ranked-rated-b2993721.htmlTetszett, hogy így össze vannak szedve, bár nyilván a rangsorral lehet vitázni. Nálam az összes retro Adidas és az Irak away ami nagyon bejön.
4 órája
Ha lehet meg jelentkezni a "Ki nyerje" kategoriaba, leadnam a voksom Mexikora. Egyben neveznem is oket a torna legszebb meze dijra:5 órája
Első pillantásra azt hittem, hogy az iskoláikat akarják bemondatni velük az amerikai szervezők.
11 órája
someone on reddit has been posting videos of players saying their own names for the media guides, I checked if youtube had them, and in one of the top results youtube decided what a "correct pronunciation guide" needed was an AI dub:
— Oscar Zeta Gundam (@lmfsilva.bsky.social) 2026. június 10. 21:44
[image or embed]

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
17 órája
YoungZeeZee
9 803
skot ausztral testverharcwww.bbc.com/sport/football/articles/c8r2dvdk6xxo
23 órája
Ki nyeri: BrazíliaKi nyerje: Portugália
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 napja
Josszi magyar, Rosszi nem.de csalas lenne , mert rossi magyar is 😀addigra már az olasz válogatottat fogja irányítani, szóval nem nyert 😀Most olvastam, hogy még nem nyert vb-t olyan csapat, ahol küldföldi edző van és végigpörgetve valóban így van.majd Rossi 4 ev mulva
Idén is az a valószínűbb, hogy így marad, hacsak Tuchel, Ancelotti, Martínez nem dobbant nagyot, vagy vadabb elképzelés hogy Bielsa, Montella nem csinálnak csodát.
dancogo
csebi
Hanni
YoungZeeZee
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja
YoungZeeZee
9 803
de csalas lenne , mert rossi magyar is 😀addigra már az olasz válogatottat fogja irányítani, szóval nem nyert 😀Most olvastam, hogy még nem nyert vb-t olyan csapat, ahol küldföldi edző van és végigpörgetve valóban így van.majd Rossi 4 ev mulva
Idén is az a valószínűbb, hogy így marad, hacsak Tuchel, Ancelotti, Martínez nem dobbant nagyot, vagy vadabb elképzelés hogy Bielsa, Montella nem csinálnak csodát.
dancogo
csebi
Hanni
1 napja
addigra már az olasz válogatottat fogja irányítani, szóval nem nyert 😀Most olvastam, hogy még nem nyert vb-t olyan csapat, ahol küldföldi edző van és végigpörgetve valóban így van.majd Rossi 4 ev mulva
dancogo
csebi
1 napja
Most olvastam, hogy még nem nyert vb-t olyan csapat, ahol küldföldi edző van és végigpörgetve valóban így van.majd Rossi 4 ev mulva
dancogo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 napja
Most olvastam, hogy még nem nyert vb-t olyan csapat, ahol küldföldi edző van és végigpörgetve valóban így van.Idén is az a valószínűbb, hogy így marad, hacsak Tuchel, Ancelotti, Martínez nem dobbant nagyot, vagy vadabb elképzelés hogy Bielsa, Montella nem csinálnak csodát.
1 napja
Ki nyeri: ArgentínaKi nyerje: Argentína
Vamos!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
1 napja
Az túl közel van, jobb ha nem kockáztatok 🙂Úgyis csak a következő San Diego Chargers - Washington Redskins meccsen kerülne rá sor.Törlöm is magam az egész tippeldéből...Sixo felajánl egy meleg kézfogástVan valahol valami jó tippjáték? Média markt vagy 24.hu tok jó nyeremények vannak.Kiemelt komment alján 😄
Más esetleg?
JC6 (Mr. Miele)
Nyereményről mondjuk eddig nem volt szó, max a fórum elismerése 😊
warr_b
Willie Parker
warr_b
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"