Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 1., szerda
3:00 Mexikó - Ecuador (tizenhatoddöntő, Mexikóváros)
18:00 Anglia - Kongói DK (tizenhatoddöntő, Atlanta)
22:00 Belgium - Szenegál (tizenhatoddöntő, Seattle)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Horvátország: zinedine5
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szenegál: Jerico, Nandito
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Heisman nádor
23 másodperce
snookerben se bírják megnyerni. ma felőled 70 perc alatt olyan 32x sikerült feladni az egész válogatottra az utolsó kenetet és elhamvasztani őket egy lendülettel még a meccs lefújása előttha lőnek mégegyet a belgák mikibácsi megigazul, stez meg át fogja sirdogálni az egész estét. na ez a dilemmaUgyan, en leszarom, ki nyer, a vegen ugyis Anglia lesz a vilagbajnok
fake.id
Stez
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
4 perce
Szép ez a belga mez, de a Red Devils identitáshoz nem sokat ad hozzá.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 perce
Bosticknak merrefelé van a szobra?Gyönyörű ez a Lumen Field, külön tetszik, hogy a hátsó stand különleges formáját nem áldozták be azért a + 10 ezer nézőért.Az esti nagytotálok a várossal a háttérben az igazán parádésak.
Dzsokijuing
Hanni
8 perce
Gyönyörű ez a Lumen Field, külön tetszik, hogy a hátsó stand különleges formáját nem áldozták be azért a + 10 ezer nézőért.Nyilván, nem fognak plusz székeket betenni, csak hogy bejöhessen minden Lumenproletár....
Dzsokijuing
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
8 perce
Gyönyörű ez a Lumen Field, külön tetszik, hogy a hátsó stand különleges formáját nem áldozták be azért a + 10 ezer nézőért.Az esti nagytotálok a várossal a háttérben az igazán parádésak.
Dzsokijuing
10 perce
Gyönyörű ez a Lumen Field, külön tetszik, hogy a hátsó stand különleges formáját nem áldozták be azért a + 10 ezer nézőért.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
12 perce
A bíró benne volt hogy nem sikerült az angol meccs , az angolok meg visszakapták az argentín meccsen.Hogy röhögtünk hogy Roger Milla majd 40 évesen történelmet írt az olasz VB-n 90-ben most meg simán játszanak ilyen korban már ilyen viszembaszom Messik meg RonaldokÉn nem röhögtem, én nekik szurkoltam az angolok ellen
ozibozi
Assurbanapli
Amúgy Ha ott az Angolok tovább mennek )11-es)sanszos lett volna a németek ellen nekik-szerintem. Jobb match up lett volna nekik a németek-szerintem mint a fáradt argentínoknak
Szerkesztette: ozibozi
14 perce
Hogy röhögtünk hogy Roger Milla majd 40 évesen történelmet írt az olasz VB-n 90-ben most meg simán játszanak ilyen korban már ilyen viszembaszom Messik meg RonaldokÉn nem röhögtem, én nekik szurkoltam az angolok ellen
ozibozi
16 perce
ha lőnek mégegyet a belgák mikibácsi megigazul, stez meg át fogja sirdogálni az egész estét. na ez a dilemmaUgyan, en leszarom, ki nyer, a vegen ugyis Anglia lesz a vilagbajnok
fake.id
16 perce
Juciék is hogy örülhetnek, lehet túlórazni kint a halál faszán
18 perce
az én hibám az egész, amikor elindultam melóból, még 0-2 voltBudapest egy nagy vécé.
Löfli
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
18 perce
remélem igaza lesz és 11-esek lesznekRemélem.
Mindjárt jön Sobri is😅Heisman nádor
esanders10
Azért nem olyan ügyetlenek ezek a belgák, hogy ne lenne sanszuk a remire.
19 perce
Michael Jordannek nem csak a baseballt, ezt a kapusságot sem kéne erőltetnie.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
19 perce
az én hibám az egész, amikor elindultam melóból, még 0-2 volt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
19 perce
ha lőnek mégegyet a belgák mikibácsi megigazul, stez meg át fogja sirdogálni az egész estét. na ez a dilemma
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
19 perce
Spori bá, kapussal szemben szívózni sárga
20 perce
Mondjuk ha les volt, akkor nem kéne szögletet rúgni.... de nem lett belőle semmit, szóval kb mindegy.Már a bíró sem tud koncentrálni
Igor
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
20 perce
remélem igaza lesz és 11-esek lesznekMindjárt jön Sobri is😅
esanders10
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
20 perce
Mondjuk ha les volt, akkor nem kéne szögletet rúgni.... de nem lett belőle semmit, szóval kb mindegy.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
21 perce
Mindjárt jön Sobri is😅
22 perce
A fasz üsse ki ezeknek a szemét, hát a nyeremény mezemmel szorakoznak...
22 perce
Miki bácsinak igaza lett baszki.Mané két kontrát is elliverpoolozott, már simán 4:0 lehetett volna, erre a semmiből nyalnak két gólt.
23 perce
Mondjuk Tielemans nagyobbat lökött a vedon mint Anton a kapuson
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
23 perce
Karbon-Egyenlítő alaposan elfenekeli magát itt a végén.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.