d3Y

Las Vegas Raiders UAB Blazers

d3Y
Utoljára láttuk
3 órája
Regisztrált
több mint 8 éve
Fórum hozzászólások
7 505Utolsó 10 fórum hozzászólás

9 napja
d3Y Las Vegas Raiders UAB Blazers 7 505
 www.facebook.com/watch/?v=2059830554029169
bcsarli
És ez a bizonyítékod arra az állításra, hogy lassan de biztosan a világ a nyugati világ népességének nagyobbik része elnyomásba kerül?

Oké.
Gyurma Pappa
Csak egy példa a "lassan kezdünk abba az irányba menni"-re. Undi is hozott egyet, biztos akad még. Ennyire még engem sem érint, de a trend nem tetszik.
bcsarli
Ez csak és kizárólag az online térben igaz, ott meg aztán ennél cifrább dolgok is történnek. Ha jelentkezel Amerikában egy állásra 7-szerese az esélye, hogy megkapd, ha fehér férfi vagy, mintha bármilyen más rasszba tartozó. 7-szerese. Szerintem ez NAGYON lassú.
Gyurma Pappa
ez sem általános 😀
ha NBA vagy NFL állásra jelentkezel akkor nem éppen
ahogy az IT szektorban sem
Negritis
Az idei draft után (Pats kicker 6.körben draftolva)...
A 3 db fekete HC és 1 db fekete GM mást mutat (NBA-ben nem tudom a számokat).
De főleg a major sportokat fel lehet fogni egy modern kori rabszolgaságnak (nagyon erős példa, de megpróbálom megmagyarázni): a fizikailag legkiemelkedőbb játékosok megkapják a lehetőséget (ha tehetségesek és fegyelmezettek is többnyire, nem csak erősek/gyorsak), hogy aláírjanak egy egyoldalú szerződést (végülis van opciójuk, v aláírják v nem 😀). Nem azért vannak felülreprezentálva, mert feketék, hanem mert ennyivel jobbak általában a fizikai adottságaik.
Borbinho
sztem az NCAA sokkal inkább rabszolgaság
ott még kompenzációt sem kapsz
Negritis
dehogynem, csak zsebbe. már a recruitment során is kapnak a nagyobb tehetségek $-t, ezzel csábítják őket a csapatokhoz. aztán nyilván az egyetemi pályafutásuk során is kapnak, erre vannak a boosterek. Newton pl. $200.000-t kért, hogy az Auburnbe transzfereljen.
nagy kamu hogy nem kapnak pénzt, maximum nem annyit mint a profik, meg nem legálisan.

9 napja
d3Y Las Vegas Raiders UAB Blazers 7 505
Joel Schumacher elhunyt, igazi hullámvasút a karrierje
Negritis
Eh...

Azért az Összeomlás meg a Ha ölni kell jó kis film volt.
warr_b
az Összeomlás mellett a Fülke a legjobb filmje.

12 napja
d3Y Las Vegas Raiders UAB Blazers 7 505
Muhammad Ali fia is nyilatkozott a BLM témában, azt mondja az apja rühellte volna őket.

 nypost.com/2020/06/20/muhammad-alis-son-says-he-wouldve-hated-black-lives-matters/

28 napja
d3Y Las Vegas Raiders UAB Blazers 7 505
RTJ4, ingyen
 runthejewels.com/
r.baggio
megnéztem volna őket szeptemberben Bécsben a RATM előtt, de a pandémia közbeszólt.
d3Y
az rtj-tol leginkabb a klippes notakat hallottam es vhogy nem jott at, nekem foleg zeneileg nehez viz, attol fuggetlenul, hogy durva amit tolnak. aki ismeri el-p-t az tudja mire szamithat.
meg el-p elso bandaja a company flow funcrusher plus lemeze is igen nehezen emesztheto volt mar 97-ben pedig akkor tajt csak az egyszerubb hangzas volt a divat. aztan el-p sajat kiadot alapitott es figyelgettem ot, de annyira elborult, hogy az hihetetlen. viszont annyiszor szembe jott velem az rtj az utobbi idoben, hogy rafulelek a teljes albumukra.
el p -ben az is jo, hogy nem a tipikus feher katonas, hadaros flow-t hozza.

amugy kb 1 honapos klipp
 www.youtube.com/watch?v=Sff7Kc77QAY

es egy beat making el. p -tol

 www.youtube.com/watch?v=q06UxOKc7io
ZoliMP
nekem sem a kedvenceim, de az új albumuk jónak tűnik. főleg ezt a számot bírom tőlük (ez egy korábbi)


28 napja
d3Y Las Vegas Raiders UAB Blazers 7 505
RTJ4, ingyen
 runthejewels.com/
r.baggio
megnéztem volna őket szeptemberben Bécsben a RATM előtt, de a pandémia közbeszólt.

29 napja
d3Y Las Vegas Raiders UAB Blazers 7 505
eddig ez a kedvenc videóm.

 twitter.com/AmiHorowitz/status/1267908030206816259

1 hónapja
d3Y Las Vegas Raiders UAB Blazers 7 505
Peter King power rankingje

 profootballtalk.nbcsports.com/2020/06/01/nfl-power-rankings-fmia-peter-king-2/

8. a Raiders

1 hónapja
d3Y Las Vegas Raiders UAB Blazers 7 505
 raiderramble.com/2020/05/31/did-raiders-rolando-mcclain-curse-the-linebacker-position/
Surda
a címét olvasva jobb cikkre számítottam ennél. valóban el van átkozva a linebacker poszt nálunk már egy jó évtizede. meg lehetett volna említeni, hogy egy ponton úgy tűnt, hogy van egy korrekt MLB-nk Nick Roach személyében. de miután lehúzott nálunk egy teljes szezont. agyrázkódás miatt egyből vissza is kellett vonulnia. Phillip Wheelernek is volt egy jó szezonja nálunk még Roach előtt, le is lépett azonnal. aztán próbáltunk draftolni is a posztra (Travis Goethel, Sio Moore, Miles Burris, Ben Heeney, Cory James, Marquel Lee), ezek a húzások valamiért sehogy sem jöttek be. Goethel arról híres, hogy egyszer berakták long snappernek Condo sérülése után, aztán 4 snapje után 3 punt blokkolva lett. Sio Moore-t pedig anno meg is néztük a Senior Bowlon, akkor nagyon tetszett az akkori vezetőedzőnek (Dennis Allen) a teljesítménye, még az első profi szezonjában is volt ígéretes momentuma, aztán mégis szarért húgyért kellett eltradelni a Coltsnak két szezon után. Burris és Heeney jó játékosok voltak az egyetemen, és mivel atletikusak is, a profik között bármelyikük beválhatott volna, néhány szezon után azonban a ligából is kikerültek, illetve Heeney az XFL-ben még nyomta, Cory James meg a CFL-ben jelenleg. csak Marquel Lee még van nálunk, de tőle sokat nem vártunk a draft után sem, mivel nem egy elit atlétáról van szó, legfeljebb 2 down LB.

"2018 NFL Draft, the Raiders went with Kolton Miller, the offensive tackle from UCLA with the 15th pick. The team could’ve opted to take Tremaine Edmunds instead. The Pro Bowl middle linebacker might’ve had a huge impact on defense. " -- ez ökörség, Edmunds átlag alatti linebacker, semmi motorja, a jó ég tudja, hogy lett Pro Bowler. Miller sem jó játékos egyelőre, de fontosabb poszton játszik, és amikor draftoltunk, tudtuk, hogy nyers, és kell neki idő. ha idén sem villant, akkor lehet leírni. Edmundsnak annyi előnye van, hogy majdnem 3 évvel fiatalabb Millernél, de nem vagyok elájulva tőle. miért nem Leighton Vander Escht említi a cikk, hogy őt kellett volna húzni, ha mindenképpen linebackert akart Miller helyett? (amúgy Derwin Jamest kellett volna, ha már hindsight)

1 hónapja
d3Y Las Vegas Raiders UAB Blazers 7 505
az egyik UDFA-nk Javin White. lehet ezért lett Raiderelőzmény (1:01-től)


1 hónapja
d3Y Las Vegas Raiders UAB Blazers 7 505
Amukamara nem tudom, hogy 31 évesen mennyit tud hozzátenni, de egy értelmes gyerek, veterán mentor kellett a secondarybe. sokkal inkább ő mint Eli Apple. lesz itt verseny a TC-ben bőven ezen a poszton, Lawson is lapátra kerülhet.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 5 éve
d3Y Las Vegas Raiders UAB Blazers 7 5052 hónapja
d3Y Las Vegas Raiders UAB Blazers 7 505
Szigony utcai SPAR előtt vagy 20 roma áll. egyesével mennek be, mert csak egyvalakinek van maszkja. aki kijön átadja a következőnek.

3 hónapja
d3Y Las Vegas Raiders UAB Blazers 7 505
a mai napon, ha már úgy sem történik semmi a csapat körül, emlékezzünk meg egy lassan talán feledésbe menő hősre. ő pedig nem más, mint Khalif Barnes, aka Mr. 69 aka False Start Barnes. velünk volt a franchise legnehezebb korszakában, akkor igazolt ide, amikor még JMR volt a kezdő irányító, és itt maradt a szintén hasonlóan nyomorúságos Dennis Allen érában is végig, amiért nagy tisztelet jár neki. összesen 7 darab 1 éves szerződést írt alá a csapattal, ami egészen biztosan NFL-rekord, bár nem néztem utána. szerénységét mutatja, hogy legtöbbször veterán minimumért írt alá, pajkosságát pedig az, hogy mindegyik csapatában a 69-es számú mezt választotta. centert leszámítva minden poszton játszott a támadófalban, de legtöbbször RT-ként kapott szerepet. a szabályos játék nem tartozott az erősségei közé, volt, hogy egy szezonban 11 büntetést gyűjtött össze, aminek a többsége természetesen false start volt. viszont az egész stadiont megnevettette, amikor elkapásra jogosultként állt fel, és a bíró bemondta, hogy "69 is eligible".

ilyen bravúrokra sem mindenki képes: "In the first preseason game, Barnes false started three times in five snaps." de volt olyan megmozdulása is, ami Tim Brownt idézte. éljen soká Khalif Barnes!
több mint 6 éve
d3Y Las Vegas Raiders UAB Blazers 7 505

9 hónapja
d3Y Las Vegas Raiders UAB Blazers 7 505
a gyűjtemény.


több mint 3 éve
d3Y Las Vegas Raiders UAB Blazers 7 505
azért pár dolgot tisztázzunk. a Las Vegasba (máshova) költözés elengedhetetlen, tekintve az oaklandi polgármester asszony intézkedéseit (például. háromszorosára emelte a Coliseum bérleti díját Mark Davis háta mögött, és a többi), de!

ne csináljunk úgy, mintha Las Vegas egy kőgazdag metropolisz lenne, Oakland meg csak egy putri. már csak azért sem, mert utóbbi piacának megítélésénél először is az egész Bay Areát kell figyelembe venni (8,7 millió ember, igaz ott van a 49ers is, de ők most gyengék, így a bandwagon szurkolók számára nem vonzóak, ráadásul kiköltöztek Santa Clarába, ami közelebb van a Szilícium-völgyhöz mint a Bay Area-i piac központjához, ami szintén az ahhoz közelebb lévő Raiders malmára hajthatta volna a vizet). Las Vegas vonzáskörzetében 2,1 millió ember él.

a Bay Area egy nagy piac, ami tele van óriáscégekkel (Google, Facebook, Twitter, Uber, Tesla, Chevron, Levi's, AirBnB stb.), egész pontosan a GDP-je nyolcszor magasabb, mint Las Vegas vonzáskörzetéjé, ahol a turizmuson, kaszinókon és a fogadóirodákon kívül nincs semmi (na jó, a kuplerájok). a számítások szerint Vegas az NFL 5. legkisebb piaca lenne, csak Jacksonville-nél, Buffalónál, Green Bay-nél, meg New Orleansnál lenne nagyobb... emellett a Bay Areában az átlagjövedelem 40%-kal magasabb mint Las Vegasban, ahol a munkanélküliség igen magas, az országos átlag 50%-ánál magasabb. értelemszerűen nem a segélyből élők fogják kifizetni a több száz dollárba kerülő jegyeket meg a magas parkolási díjat a Las Vegas Raiders meccsekre. nem csak Oaklandben vannak gettók, vannak azok LV-ban is bőven. a reklámokért fizető cégeket is fogja érdekelni az, hogy mekkora jövedelemmel rendelkező embereknek reklámoz, ez egyértelműen a Bay Area mellett szól. emellett nem csak az a kérdés, hogy mennyien mennének ki a meccsekre, hanem az, hogy mennyien néznék a csapatot a tévében. Vegas elég speciális hely, ahol az emberek közül nagyon sokan hétvégén és éjszaka is dolgoznak, a meccsek meg ugye főleg vasárnap kora délután lennének ottani idő szerint, amikor az éjszaka dolgozók alszanak.

és bár LV közel van Oaklandhez, nem vagyok biztos abban, hogy az ott élők között annyira sok lenne a Raiders drukker. már csak azért sem, mert Vegas lakosságának a fele más településen született, az ország különböző részeiből vándoroltak oda, jó eséllyel már van csapatuk, és egyáltalán nem tuti, hogy a Raidersnek szurkolnak, emellett a csapathovatartozás az "őslakosoknál" is kérdéses. maradnak a turisták, mint biztosabb nézőbázis, de ők csak akkor fognak kilátogatni a meccsekre, a csapatnak megy a szekér (jelenleg ez megvan, de ki tudja mi lesz évek múlva) illetve az ellenfelek miatt, de azok közül is csak a jobb/népszerűbb csapatokért, nyilván nem a negatív mérlegű, szurkolókkal alig rendelkező Chargersért fognak özönleni a stadionba az ellenfél szurkolói). de attól nem tartok annyira, hogy nem lesz néző, mert még az XFL meccseken is telt ház volt Vegasban. attól inkább félek, hogy az eddigi hardcore atmoszféra elveszik a meccsekről, és lesz helyette olyan hangulat, mint az angliai soccer meccseken. az eddigi dühös munkásosztálybeli szurkolók helyét átveszik a pénzesebb alkalmi futballnézők/turisták illetve az ellenfél szurkolói, akik eljönnek egyúttal bulizni Vegasba. mindez a hazai pálya előnyének teljes elvesztésével járna.

természetesen azért biztos vagyok abban, hogy a hardcore Raiders szurkolók ide is fogják követni a csapatot, de kérdés, mennyire lesz könnyű nekik jegyhez jutniuk azoknak akiknek nincs bérletük (ha pl. a kaszinók, hotelek felvásárolják a jegyeket és osztogatják majd drágábbért a vendégeiknek, netán az alkalmazottaknak ajándékba, akkor már nem annyira). most fog kiderülni igazán, hogy mekkora is a Raider Nation.

ami még gond lehet - bár remélem nem lesz, mert a játékosaink nagy része most már nem a vadbarmok közül való - az a sok szórakozási lehetőség, amit Vegas nyújt. huszonévesen hirtelenül meggazdagodva nem lehet olyan egyszerű professzionálisnak maradni Sin Cityben... még szerencse, hogy McKenzie a jobb karekterű játékosokat részesíti előnyben, így talán nem lesz ebből baj. mondjuk azért annyira ne irigyeljétek őket, elég szar lehet annak, aki a kellemes kaliforniai időjáráshoz szokott, hogy a dögmeleg Nevadában éljen,

engem mint szurkolót nem az üzleti része érdekel elsősorban, vélhetően jól fog járni Mark Davis (bár ne gondoljuk azt, hogy LV olyan tuti buli business szempontból, ez a csődeljárások/felszámolások fővárosa Amerikában) hanem a futball érdekel. ha csak a futballt nézzük, akkor jobban örültem volna, ha marad a Bay Areában a csapat (még ha nem is Oaklandben), de még annak is, ha Los Angelesbe költözik a Raiders, ahol vannak hagyományai a csapatnak. Las Vegasban már nem olyan tetszetős ilyen szempontból, egyszerűen ott nehezebb lesz meccseket nyerni, mint a Bay Areában vagy Los Angelesben lett volna. azért ez már nem a Just win baby szellemisége, ez már a Just $ baby.

6 hónapja
d3Y Las Vegas Raiders UAB Blazers 7 505

3 hónapja
d3Y Las Vegas Raiders UAB Blazers 7 505
italbolt a gettóban a koronavírus idején.Szerkesztette: d3Y

több mint 5 éve
d3Y Las Vegas Raiders UAB Blazers 7 505
Amari Cooper + Derek Carr = AC/DC


több mint 5 éve
d3Y Las Vegas Raiders UAB Blazers 7 505
félszezonértékelő

"You are as good as your record says you are." Bill Parcells --> 0-8

QB: Greg Olson playbookja főleg a rövid és középtávoli passzokra van alapozva, ehhez pedig az kéne, hogy a futás menjen, vagyis harmadik kísérletnél ne mindig 3rd & long legyen. márpedig az van, egy meccs kivételével, a Chargers ellen működött a futójáték, dobott is 4 TD-t Carrt. ezt a meccset leszámítva vért kell pisálni minden first downért (több 3&out-unk van ebben a szezonban, mint TD). érthető tehát, hogy nincs könnyű helyzetben Carr, akinek a lábmunkája és a pocket presence-e sokat fejlődött az egyetemihez képest, ezért tehát jár dicséret Olsonnak (aki egyébként Pryort is felképezte úgy, hogy volt egy röpke pillanat, amikor még franchise QB-nek tűnt tavaly). gondom Carr-ral az, hogy még mindig úgy játszik, mint az egyetemen. nézegeti a first readjét, majd odadobja, coverage-től függetlenül, mert bízik a karjában, és a pálya közepén üresen lévő célpontot nem veszi észre. ritkán van az, hogy végigscanneli a pályát, ha mégis, ilyenkor általában kidobja, mert senki sincs üresen. sokat dobál a ligaelit CB-kre, változó sikerrel, P. Peterson még oké, Haden ellen nem volt siker, Shermanre meg teljesen kilátástalan volt dobálni a back shoulder fade-eket, aminek a levédekezésében talán ő a legjobb a ligában. a védelmeket nem olvassa elég jól, ezen kéne javulnia. nem fog rajta segíteni az, hogy jövőre kap egy új playbookot, mert az edzői stáb repülni fog (és az sem segít, ha Olson nincs mellette, mint QB coach). ha Sparano távozik, a jövő évi OL nem biztos, hogy ilyen jó lesz pass protectionben, mint az idei, tehát további problémák lehetnek, nyomás alatt egyelőre nem az igazi, a többi rookie QB-hez hasonlóan.

RB: Darren McFadden talán élete legjobb formájában van, de ezt nem tudja megmutatni, mert az OL nem nyit lyukakat neki. most végre normálisan edzett az offseasonben, nem is sérült meg, robbanékony, de ezzel semmire sem megy, ha már megütik, mielőtt elérné a line of scrimmage-et. talán ez volt utolsó éve a Raidersben, amit sajnálnék, még akkor is, ha a látása nem az igazi, és türelmetlen, emiatt yardokat hagy a pályán. pass protectionben talán sosem volt ilyen jó, mint idén. Jones-Drew más tészta, neki vége, teljesen lelassult, rossz igazolás. rejtély, hogy miért nem kap helyette több snapet Latavius Murray, akinek a pass protectionjét jól értékelte a PFF. de inkább élvezhetjük a 2 yard/carryt produkáló MJD-t.

OL: kár, hogy nem vagyok oaklandi újságíró, megkérdezném Sparanót, hogy nem akarja-e kirúgni az OL edzőt. ha másért nem, azért, mert idehozatta Austin Howardot, aki a Jetsben egy átlagos RT volt. itt kapott $30 milliót, majd RG-t akarnak játszatni vele. futástblokkolásra nem képes, mindig hátratolják a védők gond nélkül, lomhán mozog, nem tud húzni, súlypontja magasan van (201 cm). a PBS sémának feltétele a két jó guard, különben nem megy a futás, Howard és Gabe Jackson sem tud hozzátenni ebben. Jackson még rookie, remélhetőleg fejlődni fog ebben, amúgy idén sacket még nem engedett. Watson két éve van a ligában, még project, kérdés, hogy lesz-e belőle valami valaha. a teljesítménye ingadozó, a Chargers ellen az O# legjobbja volt, majd a következő két meccsen közepes, a Seahawks ellen már egy rakás szar volt amit produkált. Wisniewski idén gyengébben játszik, mint tavaly, stuntokkal lehet szívatni, a snapet is gyakrabban rontja el, mint kéne. nem vagyok biztos benne, hogy megtartjuk. Penn a fal legjobbja, de már 31 éves, lehet, hogy megunja ezt a kilátástalanságot, és visszavonul jövőre, és akkor igen nagy gond van. meg akkor is, ha Sparano lelép, akkor lehet, hogy pass protection sem lesz, amiben jelenleg top 10 ez az egység.

WR, TE: itt van ugye a legnagyobb probléma, jelenleg WR1, de még WR2 sincs, James Jones talán WR3-nak jó, a többi meg legfeljebb szituációs játékos. Carr első számú célpontja Andre Holmes, aki bár size/speed freak, a játéka fájóan inkonzisztens, a legnehezebb elkapásokra képes, a legkönnyebbeket pedig elejti. baj emellett az, hogy Denarius Moore-hoz hasonlóan neki sincs meg az esze a futballhoz. rossz route-ot futja, nem fordul meg, amikor kéne (lásd Sherman INT), coverage-et nem tudja olvasni. ahogy Denarius Moore sem, akit Carr nem véletlenül küldött el a fenébe legutóbb, hosszú passznál nagy játék lehetett volna, de a route futása közepén úgy döntött, hogy megáll. Moore nem való WCO-be, de vertikálisban sikere lehet, egy másik csapatban. Vincent Brown stílusosan már az első meccsén megsérült, azóta sem aktív, Brice Butlert valamiért nem szeretik az edzők (talán lusta az edzésen), ezért gyakran büntetik azzal, hogy nem kap elég játékidőt, pedig talán együl ő képes yardokat szerezni az elkapás után. Thompkinst kedvelik az edzők, vele ilyen gond nincs. a TE egység szintén katasztrófa, nincs olyan, aki jól tudna blokkolni. Riverát az utóbbi időben viszont egyre jobban érzi Carr. kéne egy WR1 és egy korrekt TE.

DL: itt is el lett rontva az igazolási politika, jött Woodley, aki azóta IR-en van, és nem tűnik fel a hiánya. Tuck nem rossz igazolás, bár állítólag őt tradeltük volna, jó vicc. Antonio Smith rég túl van a zeniten, a ninja pedig annyira elrejtőzött, hogy a statisztikák között sem lehet megtalálni. az igazán szomorú az, hogy McKenzie nem is Woodleyt, hanem Jared Allent akarta először, akinek $8 milliót ajánlott évente, de a veterán DE contenderbe vágyott. húbazmeg, ő még hiányzott volna, elnézve az idei teljesítményét. Vúdli helyett lehetett volna igazolni Willie Youngot, akinek 7 sackje van idén, és bagóért írt alá a Bearshez (3 év, $9 millió), ő megkaphatta volna a Steelerstől jött védő pénzét, gyanítom, nem is utasította volna el. Smith helyett pedig jöhetett volna Jason Hatcher, aki egy évvel fiatalabb, mint a ninja, és volt is Oaklandben tárgyalni. neki kicsivel többet kellett volna ajánlani, mint Smith-nek, gondolom ez nem tetszett RM-nek. pedig Hatcher jelenleg igen jól játszik a Redskinsben. de még akár Henry Meltont is lehetett volna hozni, ő nem volt kelendő a térdsérülése és a rendőrsége ügye után, most meg pusztít a Cowboysban. a fiatalokról: Justin Ellis ígéretes, Stacy McGee viszont visszalépés rookie szezonja után. jövőre lehetséges igazolás: Greg Hardy talán nem lesz kelendő a piacon a rendőrségi ügyei után, meg kb. ezt az egész idei szezont kihagyta, a Panthers nem akarja megtartani.

LB: sajnos nem tudjuk meg (lehet, hogy sosem), mennyire lenne jó ez az egység, ha Nick Roach az MLB, pedig gyanítom, sokkal. IR-re került a cseréje is, Kaluka Maiava is, más középső linebacker pedig nem volt a keretben, tehát Miles Burris lett az, akit nagyon utálnak most a szurkolók, de gondoljunk bele. ő nem 4-3-as MLB, sosem volt az, nincsenek meg az ösztönei a posztra, az atletikussága sem. Sio Moore-t sokan szeretik, de ha őt raknánk be középre, akkor most ő lenne a közellenség, mert szintúgy nincsenek meg az ösztönei erre a posztra neki sem, és ő is szokott szereléseket elhibázni. Burris, ahogy Moore is, egy downhill LB, erre kéne használni, bizonyos package-ekben hasznos is lehetne. de jelenleg olyan pozícióban van, hogy abból jó nem sülhet ki. Mack a legjobb rookie és a legjobb 3-4-es OLB a ligában a PFF szerint, Ray-Ray Armstrong néha látható a pályán, Jamar Chaney, a nemrég igazolt csere MLB 0 snapra volt jó legutóbb.

DB: Hayden visszatért, és felemás volt az első meccse. talán ő az egyetlen CB-nk idén, akitől azt láttam, hogy jumpolja a route-ot, és sikerrel, picksix lehetett volna, ha nem ejti el. van tehát érzéke a játékhoz. volt tőle egy nagy ütés is legutóbb, ami után pofázott egy kicsit, tauntingot követett el a bírók szerint, Sherman mondjuk ezt csinálja kb. minden playben, rá még nem láttam, hogy ilyet dobtak volna. a Seahawks elkapói nem jók, őket nagyjából sikerült levédekeznie, bár segítette a pass rush, és volt egy missed tackle tőle. attól tartok, a Broncos ellen rosszabb meccse lesz. Carlos Rogers a legjobb CB-nk futás ellen. minden másban szar, nem értem, mire jók a blitzei 20 yardról, meg a messzi off coverage-ei 3. és rövidnél. véletlen-e, hogy a Seahawks ellen nem játszott, és máris jobb volt a secondary. a safetyk: Brandian Ross a legnagyobb ütközőgép a csapatban, és mintha coverage-ben jobb lenne, mint tavaly. Charles Woodson Mack mellett a védelem legjobbja. hihetetlennek tűnik, de 38 évesen is tudott fejlődni, egyre otthonosabban mozog safety poszton. strong safety szerepben tud jól játszani - pont úgy, mint Tyvon Branch - tehát egy free safety még elkelne. nem gondolom, hogy Dowling lesz a megoldás, neki olyan karriert tudok elképzelni, mint Bacarri Rambónak.

GM, HC: Sparano motiválni tudja a csapatot, az látszik, kompetitívek a fiúk, még ha meg is ruházzák őket. Olson QB coach-ként jó (pont, mint Greg Knapp), OC-nak kérdéses. Tarver védelme egyre jobban működik, kár, hogy sosincs olyan idén, hogy egyszerre játszik jól az O# és a D# is. McKenzie-t megtartanám, de kineveznék egy elnököt, akinek vétójoga lenne RM tevékenységében, beleszólhatna az igazolásokba, trade-ekbe, csak a draftnál lenne szabad keze Reggie-nek. egyébként attól tartok, hogy repül az egész banda 0-16 után, és kineveznek egy új GM-et, aki jó szabadügynököket szintén nem fog tudni idecsábítani, mert Oaklandbe nem akarnak jönni, de még a drafton is mellélő. ezért tartanám meg McKenzie-t, mert az elmúlt két draftja szerintem jó (ha Hayden belejön), főleg az idei, a legutóbbi meccsen 5 rookie volt kezdő.