deyell

Las Vegas Raiders

deyell
Utoljára láttuk
1 órája
Regisztrált
több mint 12 éve
Fórum hozzászólások
10 738
choose lifeUtolsó 10 fórum hozzászólás

2 órája
deyell Las Vegas Raiders 10 738
A KariGeri hangfelvétel hogy elsikkadt a topikban
Amadeus von Dollárbaloldal
Gaz. De amúgy róla már nem az első ilyen hangfelvétel emlékeim szerint.
csebi
Pár évvel ezelőtt Schiffer is megmondta már róla, hogy ez az alamuszi nyuszi imidzs nagyon megváltozik amikor pár szemközt kell egyezkedni vele.
zinedine5
Mondjuk a köpönyeg forgatasban, ketszinusegben ha vki egy rossz szót nem szólhat rá az éppen Schiffer 😊
csebi
legutóbb (vagy előtte) arról zagyvált az Ötben, hogy Orbán nem mond hülyeséget, valóban van rá esély hogy a NATO megtámadja Oroszországot. fideszes propaganda oldalak meg is tolták ezt facebookon.

choose life
3 órája
deyell Las Vegas Raiders 10 738

choose life
4 órája
deyell Las Vegas Raiders 10 738
az összes érvénytelen szavazatot újra fogják számolni.

choose life
12 órája
deyell Las Vegas Raiders 10 738
ahogy nézem a mai és a holnapi LaLiga 2 play-off meccseket adja a Spíler, fasza. hajrá Real Oviedo!

choose life
15 órája
deyell Las Vegas Raiders 10 738
Neither Aidan O’Connell nor Gardner Minshew had a good day at practice, though O’Connell was the more accurate of the two.

Rookie running back Dylan Laube had a good first day and was even on the field for some first-team passing downs. His wiggle and pass-catching skills were on display.

It looks like guard Dylan Parham’s move to the right side is happening, partially to help out young right tackle Thayer Munford. With rookie Jackson Powers-Johnson slowly working his way back from an undisclosed injury, veteran Cody Whitehair took first-team reps at left guard. Former Saint Andrus Peet was at left tackle, with Kolton Miller still on the mend from offseason shoulder surgery.

The defense brought the fire during team period. Cornerbacks Brandon Facyson and Jakorian Bennett took turns making plays on the outside, including an interception by Bennett.

The defensive MVP for the day was Christian Wilkins. The sixth-year lineman got off the line of scrimmage at full speed every play, seemingly finding his way in the backfield constantly.

WIth the new kickoff rules being implemented this upcoming season, the Raiders are taking a look at anybody and everybody for returner roles. Tuesday's practice was highlighted by Laube, Nate Hobbs, Jack Jones and DJ Turner.

choose life
1 napja
deyell Las Vegas Raiders 10 738
Havas Henrik is megszólalt az ATV-ügyben:

 frisshirek.hu/hirek/hirek/2024/06./magyar-peternek-meg-akar-igaza-is-lehet

choose life
1 napja
deyell Las Vegas Raiders 10 738
A Fidesz mint jelölőszervezet 2452 önkormányzati mandátumot szerzett, ami nagyon látványos visszaesés az öt évvel ezelőttihez képest: 575-tel kevesebb pozíciót jelent, mint az akkori 3027 volt.

choose life
1 napja
deyell Las Vegas Raiders 10 738
aki csodálkozik, hogy lehet ezek után még mindig 2 millió szavazója a fidesznek, nézze meg ezt a videót.


choose life
1 napja
deyell Las Vegas Raiders 10 738
„Kicsit rombolja a NER-t, de nyilván az ellenzéken belül rombol”KG
sutianap
az lemaradt az idézetből, hogy az utóbbi nem feltétlenül baj Karácsony szerint.

choose life
1 napja
deyell Las Vegas Raiders 10 738
Jurák Kata: "Péter Magyar listázását az atv.hu munkatársainak felekezeti hovatartozásáról úgy gondolom, túlmegy azon a határon, amit közszereplőként megengedhet magának, ezért tisztelettel arra kérem, azonnal vonuljon vissza - olyan gyorsan, ahogyan feltűnt - a közéletből. Továbbá határozottan visszautasítok minden olyan, vallási alapon történő megkülönböztetést, amit Magyar Péter is megtett azáltal, hogy név szerint listázta az atv.hu munkatársait, ez várlázító! Én, a PestiSrácok kiemelt főmunkatársa, lapszerkesztő, ezúton is kiállok az atv-s kollégák mellett és elutasítom az újságírók listázását! De ha már ennyire bevésődött, Peti, segítek: én református vagyok. Te viszont egy jellemtelen áruló. Imádkozni fogok érted. Láthatóan nagy szükséged van rá."

nahát, a Pesti Srácok hirtelen mennyire empatikus lett az ATV irányába.
deyell
Milyen meglepő, hogy Hont Bandi pont ugyanezt írta.

Amúgy az, hogy valaki Hitgyülis nem amiatt került említésre, hogy milyen a vallása, hanem mert a szektavezér a Fidesz egyik fő támogatója. Egészen gyáva dolog vallás mögé bújni ebben a kérdésben.
Jughead
egyetértek, itt abszolút nem azt listázta, hogy ki katolikus, református, vagy pünkösdista, hanem azt, hogy kik azok az ATV-s médiamunkások, akik tagjai a Hit Gyülekezete nevű felekezetnek álcázott NER-hez bekötött üzleti vállalkozásnak.

choose life

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 10 738
 i.imgur.com/Fomh60c.png

choose life
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 10 738
Én elítélem Gruden tettét, DE azért a "Damaszkuszi út" jelentőségére felhívnám a kommentelők egy részének figyelmét.
Nyilván aki ebben nem hisz, vagy mondjuk pre-columbian eszmerendszer szerint él, annak ez valószínűleg felesleges, de egy próbát megér.

 hu.wikipedia.org/wiki/Damaszkuszi_%C3%BAt
Helmut Zimmer
felmerült ugye hogy raiders hc-ként is voltak ilyen emailek
ha ez igaz akkor ez a rész invalid
Negritis

Úgy látom nem sikerült megérteni azt, hogy ezen az úton bármikor meg lehet fordulni, és nagyon kevés extrém kivételtől eltekintve soha sem késő. Azért adjuk meg a bizalmat a többieknek.
Helmut Zimmer
jaa félre értettem mire célzol vele, a future cancel baromság sztem is
ha a raiders hc-ként is voltak ilyen esetek akkor ez a kirúgás normális
ha nem voltak akkor necces
Negritis
Malik McDowell köztörvényes bűnöző, és csaló a priusza szerint. De én úgy szeretek gondolni rá, mint a Browns játékosa. Én ennek örülök, mert számtalan srácot láttam, aki hasonló körülmények közül jött és tudom, hogy a terhelt múltat nem teszi semmissé egy NFL szerződés. Én azt remélem, hogy Malik példája sok fiatalnak segít, és nem jutnak el a sittig. Megkapta a második esélyt, és egyelőre él vele. Tehát van ilyen is, nem csak Justin Blackmon, aki nem tud kikeveredni.

Mondom én utálom, amit gruden (kis g) tett, rohadt sunyi dolognak tartom, de ne determináljuk már, hogy mit érdemel, mit kell gondolni róla, milyen sors várjon rá a jövőben stb.
Helmut Zimmer
hádeha a munkahelyeden a nagyfőnökről azt írod a kollegádnak, hogy kis buzi, az meg ilyen-olyan okból nyilvánosságra hozza, kiadja a kisfőnöknek a magánlevelezést, a kisfőnök nem azért rúg ki, mert “homofób” megjegyzést tettél a nagyfőnökre, hanem azért mert ellehetetlenedik (van ilyen szó?) a helyzeted, nem tartja a hátát miattad.
gedam
szerintem kicsit fordítva ülsz a lovon. jelen esetben nem Goodell a nagyfonok. a tulajdonosok Goodell főnökei, akiknek a végrehajtója ő mint commish. azért mert valaki őt szidja edző vagy játékos azért nem jár kirúgás.
deyell
szerintem sem azért jár a kirúgás, de valszeg az volt a fő ok
roger a csapatok által választott képviselő, ha őt kritizálod akkor közvetve a csapatot is
így vissza lehet fejteni ha nagyon akarod
de felesleges
Negritis
a fő ok az olyan nem polkorrekt megfogalmazások voltak, mint "faggot", "big lips", "queer". a kontextus persze nem számít. mindegy hogy ezeket kire mondta és miért. mármint hogy DeMaurice Smithtel nem az volt a baja, hogy fekete, hanem a lockdownnal kapcsolatos tevékenysége. Goodellel sem az volt a baja, hogy buzi - mert nem az - hanem, hogy nyomást helyez egy csapatra, hogy olyan játékost draftoljon, aki a teljesítményével ezt nem érdemelte ki. aki amúgy Michael Sam, és vele sem az volt a gondja elsősorban, hogy meleg, hanem hogy nem szolgált rá arra, hogy draftolják. de persze biztos rasszista Gruden, bár már 30+ éve edző, és egyetlen korábbi fekete játékosa sem panaszkodott rá emiatt, pedig többen utálták, mint Keyshawn Johnson. meg biztos homofób is, bár leigazolta Carl Nassibot, de ilyen apróságokkal ne foglalkozzunk, lényeg hogy csúnya dolgokat mondott, nem elég polkorrekt, úgyhogy takarodjon.

Szerkesztette: deyell

choose life
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 10 738
 i.imgur.com/RlWKUdi.jpg

choose life
2 napja
deyell Las Vegas Raiders 10 738
MP ennél csak keményebbeket fog kapni később, akkor is elszalad majd, ha valamelyik megafonos lép oda hozzá valami faszsággal?

Nem mondom én, hogy az ATV annyira fasza, vagy hogy Rónai ezt jól csinálta, de a szememben ez elég amatőr move volt, főleg mert várható volt, hogy az első alkalommal egy ilyet fog ott kapni, miután kb. 15 órával korábban berakta az ATV-t a propaganda média csoportjába a beszédében és challenge-elte őket is, hogy hívják már és Rónai már akkor kiakadt élőben...
StormST
Jámbor András OGY képviselő véleménye:


choose life
11 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 10 738

choose life
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 10 738

choose life
több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 10 738choose life
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 10 738
NFL announced the retirement of four officials, including Jerome Boger.

végre!

choose life
több mint 4 éve
deyell Las Vegas Raiders 10 738
Szigony utcai SPAR előtt vagy 20 roma áll. egyesével mennek be, mert csak egyvalakinek van maszkja. aki kijön átadja a következőnek.

choose life
több mint 4 éve
deyell Las Vegas Raiders 10 738
a mai napon, ha már úgy sem történik semmi a csapat körül, emlékezzünk meg egy lassan talán feledésbe menő hősre. ő pedig nem más, mint Khalif Barnes, aka Mr. 69 aka False Start Barnes. velünk volt a franchise legnehezebb korszakában, akkor igazolt ide, amikor még JMR volt a kezdő irányító, és itt maradt a szintén hasonlóan nyomorúságos Dennis Allen érában is végig, amiért nagy tisztelet jár neki. összesen 7 darab 1 éves szerződést írt alá a csapattal, ami egészen biztosan NFL-rekord, bár nem néztem utána. szerénységét mutatja, hogy legtöbbször veterán minimumért írt alá, pajkosságát pedig az, hogy mindegyik csapatában a 69-es számú mezt választotta. centert leszámítva minden poszton játszott a támadófalban, de legtöbbször RT-ként kapott szerepet. a szabályos játék nem tartozott az erősségei közé, volt, hogy egy szezonban 11 büntetést gyűjtött össze, aminek a többsége természetesen false start volt. viszont az egész stadiont megnevettette, amikor elkapásra jogosultként állt fel, és a bíró bemondta, hogy "69 is eligible".

ilyen bravúrokra sem mindenki képes: "In the first preseason game, Barnes false started three times in five snaps." de volt olyan megmozdulása is, ami Tim Brownt idézte. éljen soká Khalif Barnes!
choose life