deyell

Las Vegas Raiders

deyell
Utoljára láttuk
9 órája
Regisztrált
több mint 10 éve
Fórum hozzászólások
9 068Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
deyell Las Vegas Raiders 9 068
amúgy szoktam orosz háborús dalokat hallgatni mostanában. van pár jó hangulatos daluk amik átadják a háború szomorúságát. például ebből a számból van afganisztáni, csecsenföldi verzió is. szerintem lassan készíthetik az ukrajnait is


2 napja
deyell Las Vegas Raiders 9 068
Andre James 100%-os állapotban van. Most a nagy kérdés hogy ő legyen a C vagy maradjon Parham.
Bruce
szerintem James legyen a center, Parham az RG

2 napja
deyell Las Vegas Raiders 9 068
18 újabb himár még pontosabb rakétákkal


3 napja
deyell Las Vegas Raiders 9 068


Olvasgatok
Gyurma Pappa
Arkagyij Babcsenko - Jelenetek és háborúból és Szvetlana Alekszijevics - Fiúk cinkkoporsóban könyveket még csapd hozzá.

4 napja
deyell Las Vegas Raiders 9 068
De a francia EB-n kurva jó volt, csk volt sokszor, még aktív játékos, ha akar, és az MLSZ-nek belefér miért ne lehetne búcsúmeccse?
Az meg teljesen irreleváns, hogy emiatt válogatottsági rekorder vagy sem.
Őszentsége Sobri Jóska
biztos olyan kurva jó volt? volt két szerencsés megpattant lövése a portugálok ellen.

5 napja
deyell Las Vegas Raiders 9 068
megvan az első mobilizált hadifogoly. gyorsan ment. meddig tarthatott a kiképzése vajon?

A 92. dandár katonái elfogtak egy ijedt, lefagyott "mobilt" a Kupjanszk melletti erdőben. Katonai egységétől dezertált, és megpróbált visszatérni Oroszországba, de eltévedt.


6 napja
deyell Las Vegas Raiders 9 068
Na jó, Donnarumma a kurva anyádat
Wyatt

6 napja
deyell Las Vegas Raiders 9 068
szép lett volna ha a 160 centis Styles szerez fejesgólt.

6 napja
deyell Las Vegas Raiders 9 068
itt már csak Ádám "40 yard" Martin segíthet.

6 napja
deyell Las Vegas Raiders 9 068
Az eddigi ellenfeleink, a rajtunk kívüli meccseiket mind elveszítették, sőt nem is kicsivel, átlagosan 16,2 ponttal kaptak ki. Tehát nem kicsit vagyunk szarok.
Bruce
idény eleji forma.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 9 068

11 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 9 068
Én elítélem Gruden tettét, DE azért a "Damaszkuszi út" jelentőségére felhívnám a kommentelők egy részének figyelmét.
Nyilván aki ebben nem hisz, vagy mondjuk pre-columbian eszmerendszer szerint él, annak ez valószínűleg felesleges, de egy próbát megér.

 hu.wikipedia.org/wiki/Damaszkuszi_%C3%BAt
Helmut Zimmer
felmerült ugye hogy raiders hc-ként is voltak ilyen emailek
ha ez igaz akkor ez a rész invalid
Negritis

Úgy látom nem sikerült megérteni azt, hogy ezen az úton bármikor meg lehet fordulni, és nagyon kevés extrém kivételtől eltekintve soha sem késő. Azért adjuk meg a bizalmat a többieknek.
Helmut Zimmer
jaa félre értettem mire célzol vele, a future cancel baromság sztem is
ha a raiders hc-ként is voltak ilyen esetek akkor ez a kirúgás normális
ha nem voltak akkor necces
Negritis
Malik McDowell köztörvényes bűnöző, és csaló a priusza szerint. De én úgy szeretek gondolni rá, mint a Browns játékosa. Én ennek örülök, mert számtalan srácot láttam, aki hasonló körülmények közül jött és tudom, hogy a terhelt múltat nem teszi semmissé egy NFL szerződés. Én azt remélem, hogy Malik példája sok fiatalnak segít, és nem jutnak el a sittig. Megkapta a második esélyt, és egyelőre él vele. Tehát van ilyen is, nem csak Justin Blackmon, aki nem tud kikeveredni.

Mondom én utálom, amit gruden (kis g) tett, rohadt sunyi dolognak tartom, de ne determináljuk már, hogy mit érdemel, mit kell gondolni róla, milyen sors várjon rá a jövőben stb.
Helmut Zimmer
hádeha a munkahelyeden a nagyfőnökről azt írod a kollegádnak, hogy kis buzi, az meg ilyen-olyan okból nyilvánosságra hozza, kiadja a kisfőnöknek a magánlevelezést, a kisfőnök nem azért rúg ki, mert “homofób” megjegyzést tettél a nagyfőnökre, hanem azért mert ellehetetlenedik (van ilyen szó?) a helyzeted, nem tartja a hátát miattad.
gedam
szerintem kicsit fordítva ülsz a lovon. jelen esetben nem Goodell a nagyfonok. a tulajdonosok Goodell főnökei, akiknek a végrehajtója ő mint commish. azért mert valaki őt szidja edző vagy játékos azért nem jár kirúgás.
deyell
szerintem sem azért jár a kirúgás, de valszeg az volt a fő ok
roger a csapatok által választott képviselő, ha őt kritizálod akkor közvetve a csapatot is
így vissza lehet fejteni ha nagyon akarod
de felesleges
Negritis
a fő ok az olyan nem polkorrekt megfogalmazások voltak, mint "faggot", "big lips", "queer". a kontextus persze nem számít. mindegy hogy ezeket kire mondta és miért. mármint hogy DeMaurice Smithtel nem az volt a baja, hogy fekete, hanem a lockdownnal kapcsolatos tevékenysége. Goodellel sem az volt a baja, hogy buzi - mert nem az - hanem, hogy nyomást helyez egy csapatra, hogy olyan játékost draftoljon, aki a teljesítményével ezt nem érdemelte ki. aki amúgy Michael Sam, és vele sem az volt a gondja elsősorban, hogy meleg, hanem hogy nem szolgált rá arra, hogy draftolják. de persze biztos rasszista Gruden, bár már 30+ éve edző, és egyetlen korábbi fekete játékosa sem panaszkodott rá emiatt, pedig többen utálták, mint Keyshawn Johnson. meg biztos homofób is, bár leigazolta Carl Nassibot, de ilyen apróságokkal ne foglalkozzunk, lényeg hogy csúnya dolgokat mondott, nem elég polkorrekt, úgyhogy takarodjon.

Szerkesztette: deyell

6 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 9 068

1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 9 068

több mint 7 éve
deyell Las Vegas Raiders 9 068több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 9 068
Szigony utcai SPAR előtt vagy 20 roma áll. egyesével mennek be, mert csak egyvalakinek van maszkja. aki kijön átadja a következőnek.

több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 9 068
a mai napon, ha már úgy sem történik semmi a csapat körül, emlékezzünk meg egy lassan talán feledésbe menő hősre. ő pedig nem más, mint Khalif Barnes, aka Mr. 69 aka False Start Barnes. velünk volt a franchise legnehezebb korszakában, akkor igazolt ide, amikor még JMR volt a kezdő irányító, és itt maradt a szintén hasonlóan nyomorúságos Dennis Allen érában is végig, amiért nagy tisztelet jár neki. összesen 7 darab 1 éves szerződést írt alá a csapattal, ami egészen biztosan NFL-rekord, bár nem néztem utána. szerénységét mutatja, hogy legtöbbször veterán minimumért írt alá, pajkosságát pedig az, hogy mindegyik csapatában a 69-es számú mezt választotta. centert leszámítva minden poszton játszott a támadófalban, de legtöbbször RT-ként kapott szerepet. a szabályos játék nem tartozott az erősségei közé, volt, hogy egy szezonban 11 büntetést gyűjtött össze, aminek a többsége természetesen false start volt. viszont az egész stadiont megnevettette, amikor elkapásra jogosultként állt fel, és a bíró bemondta, hogy "69 is eligible".

ilyen bravúrokra sem mindenki képes: "In the first preseason game, Barnes false started three times in five snaps." de volt olyan megmozdulása is, ami Tim Brownt idézte. éljen soká Khalif Barnes!
több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 9 068

több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 9 068
a gyűjtemény.


7 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 9 068
Micronesia cuts diplomatic ties with Russia, calls attack on Ukraine "unambiguously villainous"

na most az oroszok rábasztak.