YoungZeeZee

YoungZeeZee
Utoljára láttuk
43 perce
Regisztrált
több mint 11 éve
Fórum hozzászólások
8 200


Utolsó 10 fórum hozzászólás

47 perce
YoungZeeZee 8 200
tetszett h hiphop is volt a musorban.
a reppes bacsi Rim K volt a legendas 113-bol es a mafiak1fry tagja is.real arc bar trendebb zenek fele nyult az elmult evekben
parisz nincs hip hop nelkul
1 napja
YoungZeeZee 8 200
 sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/megszunt-a-bordeaux/2024072516392828294

rip bordeux
2 napja
YoungZeeZee 8 200
Ja és el ne felejtsük megszámolni a négereket, Fradi-afrikázni aztán hangosan fröcsögni a rasszista csürhe Fradi-táborra 😀
Bálesz
na most hülyének azért nem kéne lenni
slowmotion
Itt volt tegnap olvasható, nem akartam idézni...
Bálesz
nekik sem.
slowmotion
Mea culpa, nem jól emlékeztem, magyar Afrika válogatottról volt szó.
Sajnos, vagy nem sajnos, ez a mai modern foci velejárója. Ezen és a sok légióson újra és újra kiakadni pont annyira ésszerű, mint meglepődni, hogy ha bemész a Balatonba, akkor vizes leszel.

Nyilván tök jó lenne olyan ütőképes csapatot nézni, ahol csak magyarok játszanak, de ez egyrészt még a válogatottnak sem megy, másrészt klubszinten láttuk, hogy mire elég.

Megszoksz, vagy megszöksz, ez van.
Bálesz
az a helyzet, hogy a magyar futball, de leginkább a fradi úgy akar megtanulni futni, hogy a járást kihagyja. nem lehet. az utánpótlásba kell önteni a pénzt, miközben a felnőttcsapat próbál szinten maradni. ha a felnőttcsapatba öntik a pénzt, az nem fenntartható, és addig marad így, amíg van pénz. ha az elfogy, akkor jön a blasz 1. (nyilván nem fog, mert mindenki feltöri a kis malacperselyt, meg mert ez amúgy egy következmények nélküli ország.)

de még ha esetleg nem is kezdünk el pattogni azon, hogy Robertson skót, Kelleher meg ír, akkor is: a Liverpool úgy tartja a szintet, hogy közben az akadémián nevelődött: Kelleher (ír válogatott), Bradley (északír v), TAA (angol v), Quansah (angol v bő kerete), Curtis Jones (angol v bő keret), Clark, McConnell (PL, EL tapasztalat), Koumas, Nyoni és Danns meg majd most fog terhelést kapni. és ott van Elliott, aki egy szezont húzott le az akadémián, aztán kinőtte, és ment kölcsönbe, hogy fejlődjön. 19 éves kora óta játszik az u21-esek között, az U21-es válogatott talán legjobbja. és ez azért van, mert az utánpótlást nem hanyagolják el.

nem azzal van a gond, hogy magyar csak mutatóban játszik a Fradiban. azzal van a gond, hogy ez miért alakult ki.
slowmotion
Nyilván felesleges egy liverpooli akadémiai rendszert a magyar utánpótláshoz hasonlítani, mert nem ugyanaz az univerzum.
Itthon alapjaiban kellene újraépíteni az egészet, de sajnos sokmindenkinek a jelek szerint nem áll érdekében.
Amíg pénzes apuci botlábú fia játszik a tehetségesebb helyett, csak mert a fater tejel, addig sok jóra nem kell számítani.

A Fradinál meg a kizárás után ment totál gallyra az utánpótlás, azóta is jó esetben középszerű. Sajnos.
Bálesz
tizenöt év alatt bármit újra lehet építeni, amit akarnak. a baj az, hogy akarat nem volt igazán, mert a mindenkori fradi-vezetés nemhogy tíz-tizenöt, de ötéves távlatban sem gondolkozik előre stratégiában. hesteg csaklegyenmegabéel, aztán uccu neki.
slowmotion
Ugyanaz kicsiben mint az ország helyzete, ahogy azt is vezetik. Kirakat meglegyen mindegy mekkora pénzekből, a hátország (a többi ember), meg a jövő le van szarva. Mit csodálkozunk ezen? Jövőbe fektetni, előre gondolkodni, ugyan már!
zavi27
milyen fradi utanpotlas ment tonkre?
2 napja
YoungZeeZee 8 200
Mondja ezt a Fidesz 12 évvel az Alkotmánybíróság kicsinálása, az Alaptörvény elfogadása, 10 évvel a rendeleti kormányzás bevezetése, 14 évvel a 70-30 felrúgása, uszkve 24 évvel az ügyészség kicsinálása után.

Puhapöcsű bohócok.
Amadeus the Young
A 70-30 felrúgásáért mondjuk nem volt kár, nem volt vele előrébb az ország.
Kampman
ezzel vitatkoznek.
azert ennek a felrugasa kevesbe szolt a penzrol mint a hatalomrol. ez biztositotta azt lenyegeben, hogy a nagytokesek (ha mar ez a leggyakrabban ismetlodo szo a napokban a forumon) egytol-egyig lekotelezettjei legyenek a NERnek. mert ha meghagyod a 70-30t akkor a nem fideszes nagytokesek is tulveszelnek 4 evet ellenzekben, sot nyolcat. viszont ha a 30 leesik 0-ra onnantol mar veszeled tul igy pedig a nagytokes kozvetlenul erdekelt lett, hogy szerepet vallaljon a NERben, es ne kacsintgasson mashova.

osszesegeben sztem ennek is van olyan hatasa, hogy egyszeruen nem volt lehetoseg arra, hogy levaltsd a fideszt. szoval en ezt nem mondanam, hogy nem volt elorebb az orszag, barmennyire is tudathasadasos allapot ez igy.
csebi
mi az a 70-30?
3 napja
YoungZeeZee 8 200



Tony Adams
dikh vmiert a dinamorol megint a moszkva jutott eszembe pedig ott a kijev.😬
thanks
3 napja
YoungZeeZee 8 200
mindegyik műfajnak van könnyű része és műmájerei és fordítva is igaz.
Szerintem felesleges arról beszélni h melyik jobb, egyedibb nehezebb... a technikai részéről viszont lehet jókat, rendes hörgést is tanulni kell, ami nem öli meg a hangszálaidat és edzeni azt az izomzatot mellé, de rapben is pl ami be lett küldve ahhoz sem elég egy ritmus érzék, ott a nyelvedet kell edzeni és jól artikulálni közben h ennyire érthetően de pörgősen beszélj, a levegő vételről meg ne is beszéljünk.
onDier
engem az szokott "kiakasztani" mikor mondjak h a repp nem zene.nincs ritmusa.szar.
a repp altal nagyon sok mufajt ismertem meg.egyedul a rock es rock alapu dolgokat nemctudom ertelmezni.befogadni
YoungZeeZee
Már körvonalazódik bennem egy új "dal" a Suno-val, a címe már meg van: "LE LESZEL ZÚZVA" xd xd xd
Go Vikings!
a valaszomat a "behind da trigga"notaban fogod hallani😃😉
YoungZeeZee
Na, ígéret szép szó, bár az a piano a végén, nagyon kellett oda. xd

 suno.com/song/d1387359-7028-49f0-ab93-ecc6d870b2ce
Go Vikings!
ne man!kaptam egy ilyet?azt hittem viccelsz.
😂

anno kaptam egy igazi disstracket.igaz nem volt megemlitve a nevem,de a nota utan par evvel a sracot meghivtam egy jagerre es jot nevettunk osszenevettunk (ismertem korabbrol)
3 napja
YoungZeeZee 8 200
Úgy látszik közben a Dinamo Kijev is kifejezi nemtetszését a Partizan oroszországi haknija miatt. 😬😬😬😬
Tony Adams
nem ertem.mi a sztori?
3 napja
YoungZeeZee 8 200
Kis magyar valóság, urambátyám, haveri körök:

Hallottam egy bájgúnár sztorizgatását, miszerint apja megy az Olimpiára mint néző.
Jegy az úgy lesz, hogy apa haverjának a fia birkózó aki megy Olimpiára, meg a gyerek apja amúgy is benne van a szövetségben, így bájgúnár apukájának intéznek jegyet valszeg okosba.
Lúdas Solymi
de sztem ezt mindenki meglepne ha lenne ra alkalma.nem mondom jo dolog ez csak el kell fogadni h van ilyen.
sok egyszeru ember jut hasonloan elonyokhoz.orvos,nav stb...
3 napja
YoungZeeZee 8 200
27.140 forint: ennyi minisztériumi támogatás jutott a Nemzeti Színház minden egyes nézőjére. A 2,9 milliárddal támogatott repertoár 129 milliós jegybevételt hozott – a Nemzeti Színház 2023-as beszámolója szerint a közönsége harmada nem fizet a megtekintett előadásért. Erről a Revizor közölt beszámolót.

a 99 ezer nézőből a beszámoló szerint a fizető nézők aránya 66,8%. Tehát míg 34 ezer néző színházi élményhez jutását finanszírozta az állam a kultúraközvetítés jegyében, 65 ezer néző volt annyira kíváncsi a nemzet színházára, hogy teljes vagy kedvezményes árú jegyet váltson egy előadására. Ez az arány rosszabb, mint a megelőző évben, amikor 72,3% volt
ozibozi
A nemzetivel nem az a baj, hogy mínuszos. Sőt. Egy nemzeti színháznak szerintem nem kell törekednie arra, hogy profitábilis legyen. Olcsó jegyek - érthető, minden korosztály számára befogadható nemzeti kultúra és ennek népszerűsítése. Ennyi.
Mióta én a nemzetibe járok alkalmanként (15éve kb) ez nagyon - nagyon ritkán valósult meg. Alföldinek is, Vidnyánszkynak is a saját frusztrációit, nyomorát, egy szűk rétegnek szóló értelmiségi pettingelését kell nézni. Csak Alföldi Párizsnak meg belpestnek próbált rendezni, Vidnyanszky meg a Karmelitának.

Mind a kettő félreértette a Nemzeti lényegét, az ugyanis nem a magas kultúra. Nagyon nem. Erre tökéletes ellenpélda a MÜPA. Ahol 0 éves kortól 12 éves korig konkrétan minden korosztálynak van saját műsora, ahol eszközöket lehet kipróbálni, népszerű darabokat lehet egy méterről nézni és hallgatni, a zenészek dumálnak a gyerekekkel és a zongorista az ölébe ülteti a háromévest mert az milyen poén - azóta is emlegeti a gyerek. És a MÜPA-ba maguktól akarnak menni, színházba meg eszükbe se jut (pedig voltunk gyerek előadáson).
MC12
Laikus kerdes de Vigszinhaz hogy tud kimaradni ebbol a cirkuszbol evek ota? Fovarosi tulajdon ha jol tudom, nem gondolnam hogy Karigeriek allnak utjaban a neresedesnek. En szinte kizarolag oda jarok szinhazba es borzasztoan szeretem az egesz tarsulatot meg amit kepvisel, foleg Rudol Peter ota.
JéBé
Gondolom egy bizonyos szint felett át tudnak lépni ezen... Én is nagyon szeretem a Víg-et, a legnagyobb nézőtérrel rendelkező színház, ami azért mindig 90+%-on volt amikor ott voltam + azért vannak elég hosszú ideje futó sikerdarabjai is (PUF, Dzsungel könyve -igen az már Pesti - , Padlás stb.).

Én sokat gondolkoztam azon, hogy pl. egy Kőszegi Ákos (akinek nincs meg: kb az összes Fidesz / kormányvideó mint a Gyurcsány-Show, Mini-Feri stb. alámondója) hogy tud kijönni egy Hegedűs D. Gézával egy színpadon / légkörben, de gondolom ha zavarná a dolog akkor nem ennek a társulatnak lenne a tagja egyik sem | vagy K.Á egy beépített ügynök, ki tudja 😀 | , meg hát gondolom nem együtt járnak kávézni stb.
bobi0092
a penz nagy ur.
3 napja
YoungZeeZee 8 200
Friss:

Martin Braithwaite (dán, cs) Espanyol -> Grémio ingyé
Caleb Wiley (amerikai, hv) Atlanta United -> Chelsea FC 10.1 millió EUR
Amadou Onana (belga, kp) Everton FC -> Aston Villa 59.35 millió EUR
Hugo Novoa (spanyol, hv) RB Leipzig -> Alavés 1.5 millió EUR
Antonio Tikvic (horvát, hv) Udinese -> Watford kölcsönbe
Mattia Viti (olasz, hv) OGC Nice -> Empoli kölcsönbe
Pierre-Emile Höjbjerg (dán, kp) Tottenham -> Marseille kölcsönbe
Ché Adams (skót, cs) Southampton -> Torino ingyé
Hugo Siquet (belga, hv) Freiburg -> FC Brügge 3 millió EUR
empty taxi
gremio ritka europaitol az ilyen move
YoungZeeZee
waltner robi is volt a boca juniors játékosa 😀
peach
vannak peldak.ginac vagy ki

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
YoungZeeZee 8 200
Apa lettem🍾
11 hónapja
YoungZeeZee 8 200
Elmegy a lengyel a szemészhez.
A szemész mutatja a táblát:
C Z R W I K O S T A S Z C Z
El tudja olvasni a betűket? - kérdi a szemész.
Hogy el tudom-e olvasni? Persze! Még a srácot is ismerem!
több mint 4 éve
YoungZeeZee 8 200
több mint 1 éve
YoungZeeZee 8 200
Jatszorol haza, szel, sotet felhok.
Gyerkocben energia mondja a hosszabb uton menjunk haza.biciklizne meg.
Sohaj ...jo.talan megusszuk
..nem.feluton bicikli jobban gyerek olben a balban.sietek...
Erre a semmibol egy auto kiall elem es mondja hazavisz .korbenezek a csaladjanak a tobbi tagja is mondta h miattunk allt ki.
Beszalltunk es hazavitt.mondjuk kb 50m volt hatra de ez a gesztus ....!!!!
Nem tudta kik vagyunk hol lakunk de jott segitetni szo nelkul
több mint 1 éve
YoungZeeZee 8 200
több mint 1 éve
YoungZeeZee 8 200
több mint 2 éve
YoungZeeZee 8 200
Gyerekek.van egy tartalekkemenyunk.vettunk egy kalyhat hozza h ha nincs aram se gaz se semmi legalabb ne fazzunk.a kemenysepro es a festo fia jott.1ajto beszereles.a csonek a helye vesese es meg egy ajto helyenek a veses behelyezese...szep munkat vegeztek...3-4orat voltak itt.kerdezzuk mennyi lesz...erre ok 12 ezer ft.bazz a gazszerelo tobbet ker ha csak ranez a cirkora(laugh)mi alkudtunk h mondjanak mar tobbet.mondtak de arra is ratettunk meg.

Szerk.a kemenyen diszkovek vannak.egy sem serult meg🙂a szereles korul

Szerkesztette: YoungZeeZee
9 hónapja
YoungZeeZee 8 200
Oriasi
több mint 3 éve
YoungZeeZee 8 200
Az arena4 hatranybol indult , mert elotte volt mar a La Liga/PL Spiler szopozas.Vhogy el kell indulni de egy fogyasztot nem erdekli, h hogyan csak latni akarja.
Szoval en pl leszarom h hany x millios targyalas.nem az en dolgom es nem is fair beirni ilyet.ez kb olyan mint nem tetszik a zened akkor csinalj jobbat valasz.
Amugy zsolt es zsombor helyeben elkerulnem a forumot vagy tenyleg csak a tenyeket irnam be es nem reagalnek mas posztra meg arra sem ahol esetleg szidnak titeket.vhol a leszarom tabletta beszedesenek az ideje itt lenne.attol fuggetlenul kedves dolog kozvetlen kontaktot letesiteni.
Ami tenyleg non sense h se honlap es csak egy fb oldalt ahol szavaztatjak az embereket h hol akarjal az arena4-et.pedig kb koztudott h van a voda, digi, t kom amivel a legtobb embert erhetik el.
Ha komplexen nezem nemcsak a szolgaltatok a hibasak a rossz hangulatert hanem az arena 4 is.
7 hónapja
YoungZeeZee 8 200
Nekem Fót észak vpi, keleten Maglod, Gyömrő stb van. Na ott kemény volt az élet, oda gyere legközelebb nyári gumikkal 😃
JC6 - a zsidó
Itt nem esett a hó nálunk, simán jó a nyári gumi
csebi
Ma reggel óta 6 fok van, téligumis hívőknek még 2 órája van tesztelni. 😊

Amúgy érdekes, de ez a gumilobbi által gerjesztett össznépi “milyen felelőtlen, aki nem teszi fel a téli gumit” nem sikerült a nyárira is kiterjeszteni. Olyat még nem hallottam, hogy a júliusi ráfutásos balesetkor valaki azt mondta volna, hogy “nofene, biztos nem rakta fel a nyári gumikat az állatja”, pedig adekvát válasz lenne. 🧐
vpi
Olvass teszteket h par centi a kulonbseg fektavokban az meg eletet menthet.ezt nem erti meg senki.csak1szer olyan a szitu.mindenki azt hiszi serthetetlen amig nem kerul bajba....
fejeltem mar le dashboardot, szettortek a bordaim, az ov mentett meg h ne repuljek ki es baszodjak egy fanak.plasztikaztak a szam.
Es nem az en hibambol tortent.
Elotte is ovatos voltam.ha 1cm-met mentem autoval akkor is bekotottem magam.
Ezert is figyelek es vagyok ovatos vezetesnel igy masokra is figyelek.
Illetve mint mondtam nem hiaba kitelezo bizonyos orszagokban a teli gumi.es buntetnek 4evszakiossal is.