Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 órája
Simón mekkora prosztó, le se vette a kesztyűt 😄Jó hogy nem húzta a faszára....
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 órája
Simón mekkora prosztó, le se vette a kesztyűt 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 órája
Ma tömeges gyerekcsinálás Spanyolországban tömeges öngyik Argentinában?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 órája
Jó, túlzás, de azért súlytalan volt a legtöbb fontos meccsen.Mert Kane védekezett helyette is.Baszki Bellingham jobban támadott mint őJó de maga Kane nem szerepelt le. Btw 6 góllal azért az is merész h nem volt faktorMeg kellett volna nyernie a Bayernnek, minimum döntőznieKane nyert Bundást, ami kb egycsapatos, de kurva sok gólt rúgott, viszont BL-ben leszerepelt, a vébén nem volt faktor.Mondjuk először olvasom azt h bki lo 14 gólt a BLben és le szerepel. Az elődöntőben is két gol gólpassz Btw …
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Nem azt mondom h mvp volt de másik végletbe se essél már h nem volt faktor.
csebi
De persze Tuchel hülyesége is az oka.
Amúgy Beli is védekezett rendesen,sokkal többet beletett, mint a Madridban.
1 órája
Figyu minden hetre van valami elkepeszto agymenesed. Harom napja meg a fifa talcan adta Messinek a vb cimet 😀 most azzal mi van?A konteók világában mindig jön egy új, akár bejött az előző, akár nem.
Blevi
Van akinek akkor kerek, egész a világ, ha teljesen elfelejtheti a véletlent, kiszámíthatatlanságot, következetlenséget, mindent, amit nem tud egy mintába illeszteni.
Ezért vannak az összeesküvés-elméletek, és sok ember, aki benyeli ezeket.
Szomorú, de ez van.
1 órája
Azt írtad Kane leszerepelt mert min döntőznie kellett volna. Franciáknak meg ezt a vbt megnyernie. Reallal meg sehol nem volt. Kane meg ott vol jobb.Hàt az elődöntőben nagyonJó de akkor ez alapján Mbappe is leszerepeltMeg kellett volna nyernie a Bayernnek, minimum döntőznieKane nyert Bundást, ami kb egycsapatos, de kurva sok gólt rúgott, viszont BL-ben leszerepelt, a vébén nem volt faktor.Mondjuk először olvasom azt h bki lo 14 gólt a BLben és le szerepel. Az elődöntőben is két gol gólpassz Btw …
Willie Parker
csebi
Willie Parker
remontada
Willie Parker
1 órája
Vincic rosszul olvasta az elvárt statot.Ma is meg tettek mindent.Figyu minden hetre van valami elkepeszto agymenesed. Harom napja meg a fifa talcan adta Messinek a vb cimet 😀 most azzal mi van?Vannak bajok. Gratulálok a spanyol ( több mint félig ) Barca válogatottnak a Vb címhez.Megertem 15 evig tolta a dakot a Real torkan Messi nem megy ez el nyomtalanulEz már tényleg fóbiaElismered hogy 2010es aranylabda jogos volt? Kedves toled2010?Lehetne a diktator ur. Ha nem a cimek hatarozzak meg. De mivel a cimek is 😀 igy nemAmúgy így fogalmam sincs h ki lesz az aranylabdás. Kane sztem kizárt, sajnosMvp a vb-n Rodri.Én mellette Harry Kanet és Declam Ricet jelölöm.8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Se Messi gólkirályság, se Argentín VB-cím.
Konteók mehetnek a picsába.
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
És lehet a benini vagy a mianmari szavazók se láttak több meccet.
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
Blevi
Ha szakmailag nézem, akkor a letett munka alapján Rice.
Willie Parker
Aranylabdat Kane talan
Blevi
csebi
Blevi
KeyG
Blevi
remontada
Blevi
Hidd el engem ez jobban zavar minthogy Messi nyert volna még egyet.
KeyG
Blevi
Paredes annyit szabálytalankodik ember hogy új szabályt hoztak létre miatta, 8 szabálytalanság 1 sárga.
KeyG
Írtak neki h 12 argentin szabálytalanságra 1 sárga de ő Paredest olvasott Argentína helyett
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 órája
Shakira megint felajzott pár spanyolt, így könnyű
1 órája
Okay remelem megtalalod a megnyugvast 😊Ma is meg tettek mindent.Figyu minden hetre van valami elkepeszto agymenesed. Harom napja meg a fifa talcan adta Messinek a vb cimet 😀 most azzal mi van?Vannak bajok. Gratulálok a spanyol ( több mint félig ) Barca válogatottnak a Vb címhez.Megertem 15 evig tolta a dakot a Real torkan Messi nem megy ez el nyomtalanulEz már tényleg fóbiaElismered hogy 2010es aranylabda jogos volt? Kedves toled2010?Lehetne a diktator ur. Ha nem a cimek hatarozzak meg. De mivel a cimek is 😀 igy nemAmúgy így fogalmam sincs h ki lesz az aranylabdás. Kane sztem kizárt, sajnosMvp a vb-n Rodri.Én mellette Harry Kanet és Declam Ricet jelölöm.8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
Blevi
Willie Parker
Aranylabdat Kane talan
Blevi
csebi
Blevi
KeyG
Blevi
remontada
Blevi
KeyG
Blevi
Paredes annyit szabálytalankodik ember hogy új szabályt hoztak létre miatta, 8 szabálytalanság 1 sárga.
KeyG
1 órája
Sztem nem ,csak örül.De nem jó Messit sírni látni.Ha nyert volna is sir.
Sixo
Stez
1 órája
De nem jó Messit sírni látni.Ha nyert volna is sir.
Sixo
1 órája
Hàt az elődöntőben nagyonJó de akkor ez alapján Mbappe is leszerepeltMeg kellett volna nyernie a Bayernnek, minimum döntőznieKane nyert Bundást, ami kb egycsapatos, de kurva sok gólt rúgott, viszont BL-ben leszerepelt, a vébén nem volt faktor.Mondjuk először olvasom azt h bki lo 14 gólt a BLben és le szerepel. Az elődöntőben is két gol gólpassz Btw …
Willie Parker
csebi
Willie Parker
remontada
1 órája
Ma is meg tettek mindent.Figyu minden hetre van valami elkepeszto agymenesed. Harom napja meg a fifa talcan adta Messinek a vb cimet 😀 most azzal mi van?Vannak bajok. Gratulálok a spanyol ( több mint félig ) Barca válogatottnak a Vb címhez.Megertem 15 evig tolta a dakot a Real torkan Messi nem megy ez el nyomtalanulEz már tényleg fóbiaElismered hogy 2010es aranylabda jogos volt? Kedves toled2010?Lehetne a diktator ur. Ha nem a cimek hatarozzak meg. De mivel a cimek is 😀 igy nemAmúgy így fogalmam sincs h ki lesz az aranylabdás. Kane sztem kizárt, sajnosMvp a vb-n Rodri.Én mellette Harry Kanet és Declam Ricet jelölöm.8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
Blevi
Willie Parker
Aranylabdat Kane talan
Blevi
csebi
Blevi
KeyG
Blevi
remontada
Blevi
KeyG
Blevi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 órája
Igen, sanszos, hogy a támadókat felülszavazzàk, de Rodrinàl mondjuk észrevették a hozzáadott értéket.Meglepne. Eredményei miatt ott lehetne. Előbb lesz ott Mbappe mert vb gólkirály, Kane, Yamal mert vb nyert, Kvara vagy Dembele a PSGből.Rice-szal mi a baj?Én biztos Kanenek adnám. Más szóba se kéne jöjjönAmúgy így fogalmam sincs h ki lesz az aranylabdás. Kane sztem kizárt, sajnosMvp a vb-n Rodri.Én mellette Harry Kanet és Declam Ricet jelölöm.8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
Blevi
Willie Parker
Aranylabdat Kane talan
Blevi
csebi
remontada
Megnyert a vezetésével egy nagyon jó PL-t az Arsenal, BL döntőt játszott + vb bronz.
Sztem minimum top3.
Kane nyert Bundást, ami kb egycsapatos, de kurva sok gólt rúgott, viszont BL-ben leszerepelt, a vébén nem volt faktor.
A spanyolok közül nincs kiemelkedő alak, sokan nagyon jók.
Mbappe lehetne jelölt, de sehol nem nyert.
A PSG legjobbja sztem Kvara, nem Dembele, s utóbbi a BL-ben nem volt akkora faktor idén.
Messi jó vébét tolt - kb 15-30 perces meccsenkénti top-top performanszokkal, amiket kb hárman tudnak.
Bellingham fasza volt a vébén, de a Reallal beégett.
Willie Parker
remontada
Mondjuk személy szerint nem érdekel, hogy kié lesz a Golden Balls.
1 órája
Rodri megérdemelne, rohadt jó vb-je volt. Bár Messinél is jó helyre landolt volna.Megkora mentés volt. Meccs előtt 1.10 volt már csak hogy Messi lesz a vb legjobb játékosa. Még torna előtt tettem meg 15ös oddsért. Inkabb cashoutoltam mert csak 3kval volt kevesebb amit adott volna ha tényleg ő kapja
Sixo
1 órája
Figyu minden hetre van valami elkepeszto agymenesed. Harom napja meg a fifa talcan adta Messinek a vb cimet 😀 most azzal mi van?Vannak bajok. Gratulálok a spanyol ( több mint félig ) Barca válogatottnak a Vb címhez.Megertem 15 evig tolta a dakot a Real torkan Messi nem megy ez el nyomtalanulEz már tényleg fóbiaElismered hogy 2010es aranylabda jogos volt? Kedves toled2010?Lehetne a diktator ur. Ha nem a cimek hatarozzak meg. De mivel a cimek is 😀 igy nemAmúgy így fogalmam sincs h ki lesz az aranylabdás. Kane sztem kizárt, sajnosMvp a vb-n Rodri.Én mellette Harry Kanet és Declam Ricet jelölöm.8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
Blevi
Willie Parker
Aranylabdat Kane talan
Blevi
csebi
Blevi
KeyG
Blevi
remontada
Blevi
KeyG
1 órája
Mert Kane védekezett helyette is.Baszki Bellingham jobban támadott mint őJó de maga Kane nem szerepelt le. Btw 6 góllal azért az is merész h nem volt faktorMeg kellett volna nyernie a Bayernnek, minimum döntőznieKane nyert Bundást, ami kb egycsapatos, de kurva sok gólt rúgott, viszont BL-ben leszerepelt, a vébén nem volt faktor.Mondjuk először olvasom azt h bki lo 14 gólt a BLben és le szerepel. Az elődöntőben is két gol gólpassz Btw …
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Nem azt mondom h mvp volt de másik végletbe se essél már h nem volt faktor.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 órája
Nem az erem szinet kell(ene) dijazni, arra ott vannak mas elismeresek.Oke es adnak erte aranyermet?En meg ertem, hogy jol tolta, meg azt is, hogy nem minden a gol es golpassz, de azert a 0 vs 8-10-12-es kanadai mutatok kozott mar oriasi a kulonbseg, ez mar akkora difi, ami mellett szerintem nem lehet elmenni.Spanyolok legjobbja volt kb. Ertem hogy nem lovoldozott golokat de a vb gyoztes jatekat formalta erosen.Rodrinak szerintem koze nincs a torna mvp cimhez. Sot, a spanyoloktol senkinek sem adnam oda. Ha a dontot nem nezzuk, a szamok alapjan az nalam Messi lenne, vagy Mbappe a tiz gol miatt, esetleg Bellingham, hiaba nem dontozott Anglia, o kb az osszes meccsen kurva jo es clutch is volt.Mvp a vb-n Rodri.Én mellette Harry Kanet és Declam Ricet jelölöm.8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
Blevi
Willie Parker
Aranylabdat Kane talan
Blevi
Stez
Blevi
Stez
Blevi
1 órája
Jó de akkor ez alapján Mbappe is leszerepeltMeg kellett volna nyernie a Bayernnek, minimum döntőznieKane nyert Bundást, ami kb egycsapatos, de kurva sok gólt rúgott, viszont BL-ben leszerepelt, a vébén nem volt faktor.Mondjuk először olvasom azt h bki lo 14 gólt a BLben és le szerepel. Az elődöntőben is két gol gólpassz Btw …
Willie Parker
csebi
Willie Parker
1 órája
Baszki Bellingham jobban támadott mint őJó de maga Kane nem szerepelt le. Btw 6 góllal azért az is merész h nem volt faktorMeg kellett volna nyernie a Bayernnek, minimum döntőznieKane nyert Bundást, ami kb egycsapatos, de kurva sok gólt rúgott, viszont BL-ben leszerepelt, a vébén nem volt faktor.Mondjuk először olvasom azt h bki lo 14 gólt a BLben és le szerepel. Az elődöntőben is két gol gólpassz Btw …
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
1 órája
Azért azt jó látni, hogy mennyire leszarják trumplipapát a spanyolok a díjátadásnál... 🤣