Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
6 perce
Most látom hogy nem csak Paredes, de Molina is megütötte az ünneplő spanyolt. Ismét kiderült mekkora patkányok ezek az argentinok. Se nyerni, se veszíteni nem tudnak. 🤮
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
25 perce
És így is kenterbe ver a mai döntőn szereplők közül kb. mindenkitItt is kapott Fenomén Ronaldo szerepetNem tudom elképzelni, hogy a 2030-as buenos aires-i meccsen ne kapjon szerepet.Messi visszavonul mar nem kell tolni4 ev mulva ez a spanyol csapat siman eselyesJó, de Argentína nyeri úgyis állítólag
Blevi
remontada
Blevi
Kampman
Felvitte Donaldkacsanak a trófeát mutogatni, aztán Shakira mellett hesszelt HT Showban.
zacknorb
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 órája
VB hsz rekord meglett végül?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 órája
Nyiregy Ujpesttel indul a buli❤️
1 órája
Illetve egyértelműen csinálni kell egy mennyei követő topikot, mert a sima soccer topik méltatlan lenne erre a célra.Akkor lassan jöhet az igazi foci! | Az Nb1-re gondoltam.🙂 |Ja, a sorrendes játékot tavalyról valaki összesíthetné mert a héten kéne az újat beadni
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
1 órája
Gavi, Eric Garcia is vilagbajnok 😀Gavi nagyon megérdemelte, hamár az EB győzelemről lemaradt. Eric szintén az idei teljesítménye után
Blevi
1 órája
Gavi, Eric Garcia is vilagbajnok 😀
1 órája
Sokszor mondtam: a világ igazságtalan.És Wade is kiejtette Wattimenat.De Blaney pole helyett a mezőny végéről indul
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
1 órája
Akkor lassan jöhet az igazi foci! | Az Nb1-re gondoltam.🙂 |Ja, a sorrendes játékot tavalyról valaki összesíthetné mert a héten kéne az újat beadni
nagylaza, főpohárnok
1 órája
Ez az Argentin csapat azert jobbara favagokbol all ezt latni kell. Nem hiszem hogy meg egyszer ez kijon egy 40+os jatekosbol.A vb az lenne, de ez a meccs, az argentin antifoci itt a dontoben nem volt tul szep, es szerintem bszni fogja a csoret, hogy azert ne ezzel zarjon. Meg hat ugyis konyorogni fognak neki, hogy folytassa.Remelem nem. Ez a vb tokeletes lezarasa a karrierjenek.Nem tudom elképzelni, hogy a 2030-as buenos aires-i meccsen ne kapjon szerepet.Messi visszavonul mar nem kell tolni4 ev mulva ez a spanyol csapat siman eselyesJó, de Argentína nyeri úgyis állítólag
Blevi
remontada
Blevi
Kampman
Blevi
Stez
Tudni kell elengedni neki is. Van egy vb cime 2 ezusterme, 43 ev az 43 ev.
1 órája
Akkor lassan jöhet az igazi foci! | Az Nb1-re gondoltam.🙂 |
1 órája
A vb az lenne, de ez a meccs, az argentin antifoci itt a dontoben nem volt tul szep, es szerintem bszni fogja a csoret, hogy azert ne ezzel zarjon. Meg hat ugyis konyorogni fognak neki, hogy folytassa.Remelem nem. Ez a vb tokeletes lezarasa a karrierjenek.Nem tudom elképzelni, hogy a 2030-as buenos aires-i meccsen ne kapjon szerepet.Messi visszavonul mar nem kell tolni4 ev mulva ez a spanyol csapat siman eselyesJó, de Argentína nyeri úgyis állítólag
Blevi
remontada
Blevi
Kampman
Blevi
1 órája
Hogy-hogy ez a noname gyerek volt a vb döntőben a stúdióban és nem valamelyik nagyobb kutya?
1 órája
Itt is kapott Fenomén Ronaldo szerepetNem tudom elképzelni, hogy a 2030-as buenos aires-i meccsen ne kapjon szerepet.Messi visszavonul mar nem kell tolni4 ev mulva ez a spanyol csapat siman eselyesJó, de Argentína nyeri úgyis állítólag
Blevi
remontada
Blevi
Kampman
Felvitte Donaldkacsanak a trófeát mutogatni, aztán Shakira mellett hesszelt HT Showban.
1 órája
Remelem nem. Ez a vb tokeletes lezarasa a karrierjenek.Nem tudom elképzelni, hogy a 2030-as buenos aires-i meccsen ne kapjon szerepet.Messi visszavonul mar nem kell tolni4 ev mulva ez a spanyol csapat siman eselyesJó, de Argentína nyeri úgyis állítólag
Blevi
remontada
Blevi
Kampman
1 órája
Kabalafigura még lehetNem tudom elképzelni, hogy a 2030-as buenos aires-i meccsen ne kapjon szerepet.Messi visszavonul mar nem kell tolni4 ev mulva ez a spanyol csapat siman eselyesJó, de Argentína nyeri úgyis állítólag
Blevi
remontada
Blevi
Kampman
CR is az
Szerkesztette: Willie Parker
1 órája
Nem tudom elképzelni, hogy a 2030-as buenos aires-i meccsen ne kapjon szerepet.Messi visszavonul mar nem kell tolni4 ev mulva ez a spanyol csapat siman eselyesJó, de Argentína nyeri úgyis állítólag
Blevi
remontada
Blevi
1 órája
Meg hàt az igazi Cucu az mégiscsak HalmosiIgen, mert a transfermarkt nem frissult, ott tovabbra is irja a magyar keretben Vanczakot, Messi meg tole azert fel.Még a magyarokkal sem veszik fel a versenyt!Szóval akkor a spanyolok csak Európán kívül tudnak VB-t nyerniAz egy dolog, de az argentinok meg az Eb-ken tovabbra sincsenek sehol, pedig az az igazi erofelmero.
warr_b
Stez
Messi ki sem mer màr állni ellenünk.
Willie Parker
Stez
1 órája
Jó, hogy egy argentin emlékszik az ezüstérmesekre, van nekik belőle több is.
1 órája
Messi visszavonul mar nem kell tolni4 ev mulva ez a spanyol csapat siman eselyesJó, de Argentína nyeri úgyis állítólag
Blevi
remontada
1 órája
Úgyis pirosat kapnaMég a magyarokkal sem veszik fel a versenyt!Szóval akkor a spanyolok csak Európán kívül tudnak VB-t nyerniAz egy dolog, de az argentinok meg az Eb-ken tovabbra sincsenek sehol, pedig az az igazi erofelmero.
warr_b
Stez
Willie Parker

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 órája
Igen, mert a transfermarkt nem frissult, ott tovabbra is irja a magyar keretben Vanczakot, Messi meg tole azert fel.Még a magyarokkal sem veszik fel a versenyt!Szóval akkor a spanyolok csak Európán kívül tudnak VB-t nyerniAz egy dolog, de az argentinok meg az Eb-ken tovabbra sincsenek sehol, pedig az az igazi erofelmero.
warr_b
Stez
Willie Parker
1 órája
Még a magyarokkal sem veszik fel a versenyt!Szóval akkor a spanyolok csak Európán kívül tudnak VB-t nyerniAz egy dolog, de az argentinok meg az Eb-ken tovabbra sincsenek sehol, pedig az az igazi erofelmero.
warr_b
Stez
1 órája
És Wade is kiejtette Wattimenat.De Blaney pole helyett a mezőny végéről indul
Őszentsége Sobri Jóska
1 órája
Szóval akkor a spanyolok csak Európán kívül tudnak VB-t nyerniAz egy dolog, de az argentinok meg az Eb-ken tovabbra sincsenek sehol, pedig az az igazi erofelmero.
warr_b