Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 órája
na mi van, Trump bedurcizott és nem ment le?Dehogynem, ott vonul a Bohóc Világtalálkozó többi tagjával
Löfli
1 órája
Rice-szal mi a baj?Én biztos Kanenek adnám. Más szóba se kéne jöjjönAmúgy így fogalmam sincs h ki lesz az aranylabdás. Kane sztem kizárt, sajnosMvp a vb-n Rodri.Én mellette Harry Kanet és Declam Ricet jelölöm.8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Se Messi gólkirályság, se Argentín VB-cím.
Konteók mehetnek a picsába.
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
És lehet a benini vagy a mianmari szavazók se láttak több meccet.
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
Blevi
Ha szakmailag nézem, akkor a letett munka alapján Rice.
Willie Parker
Aranylabdat Kane talan
Blevi
csebi
remontada
Megnyert a vezetésével egy nagyon jó PL-t az Arsenal, BL döntőt játszott + vb bronz.
Sztem minimum top3.
Kane nyert Bundást, ami kb egycsapatos, de kurva sok gólt rúgott, viszont BL-ben leszerepelt, a vébén nem volt faktor.
A spanyolok közül nincs kiemelkedő alak, sokan nagyon jók.
Mbappe lehetne jelölt, de sehol nem nyert.
A PSG legjobbja sztem Kvara, nem Dembele, s utóbbi a BL-ben nem volt akkora faktor idén.
Messi jó vébét tolt - kb 15-30 perces meccsenkénti top-top performanszokkal, amiket kb hárman tudnak.
Bellingham fasza volt a vébén, de a Reallal beégett.
1 órája
En meg ertem, hogy jol tolta, meg azt is, hogy nem minden a gol es golpassz, de azert a 0 vs 8-10-12-es kanadai mutatok kozott mar oriasi a kulonbseg, ez mar akkora difi, ami mellett szerintem nem lehet elmenni.Spanyolok legjobbja volt kb. Ertem hogy nem lovoldozott golokat de a vb gyoztes jatekat formalta erosen.Rodrinak szerintem koze nincs a torna mvp cimhez. Sot, a spanyoloktol senkinek sem adnam oda. Ha a dontot nem nezzuk, a szamok alapjan az nalam Messi lenne, vagy Mbappe a tiz gol miatt, esetleg Bellingham, hiaba nem dontozott Anglia, o kb az osszes meccsen kurva jo es clutch is volt.Mvp a vb-n Rodri.Én mellette Harry Kanet és Declam Ricet jelölöm.8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
Blevi
Willie Parker
Aranylabdat Kane talan
Blevi
Stez
Blevi
Szerkesztette: Stez
1 órája
Ha nem megy, ne menj élő tolmácsnak. Hírolvasónak is nehéz tisztán beszélni, de ha nem megy, ne azt a pályát válaszd.Ez a spanyol fordító látom Cvitkovicstól tanult magyarul.Azért nehéz tolmácsolni eloben így …
Sixo
csebi
1 órája
Mki már csak azt várja h Trump mit alkot majd?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 órája
Iden?lófasz=vb cím?Nala ugye nem baj hogy lofaszt nem nyert 😀Mbappé mindenhol gólkirály lett ahol elindult. 27 évesen vezeti a VB all time scorer ranglistát.Mvp a vb-n Rodri.Én mellette Harry Kanet és Declam Ricet jelölöm.8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
Blevi
Willie Parker
Aranylabdat Kane talan
Blevi
KeyG
Blevi
fake.id
1 órája
Ez a spanyol fordító látom Cvitkovicstól tanult magyarul.Azért nehéz tolmácsolni eloben így …
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 órája
Rodri alulértékelt meg minden, de azért komoly kis trivia lesz, hogy Beckenbauer, Gerd Müller, Zidane, Rivaldo, Ronaldinho, Kaká és Messi után ő a 8., aki nyert VB-t, BL-t, kontinenstornát és aranylabdát.
1 órája
Legrosszabb spanyol kezdő?Az esetleg lehet. Bár pár argentín...Legrosszabb kezdő?Tele a twitter a fő futball médiumok tweetjeivel. KB az összesnél Yamal legyőzte Messit. Wut? Yamal kb a meccs leggyengébb játékosa volt.Az Nico Williams lesz, Yamalnak volt pár jó csele
Sixo
slowmotion
Sixo
slowmotion
1 órája
2010?Lehetne a diktator ur. Ha nem a cimek hatarozzak meg. De mivel a cimek is 😀 igy nemAmúgy így fogalmam sincs h ki lesz az aranylabdás. Kane sztem kizárt, sajnosMvp a vb-n Rodri.Én mellette Harry Kanet és Declam Ricet jelölöm.8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
Blevi
Willie Parker
Aranylabdat Kane talan
Blevi
csebi
Blevi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 órája
na mi van, Trump bedurcizott és nem ment le?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 órája
Idénlófasz=vb cím?Nala ugye nem baj hogy lofaszt nem nyert 😀Mbappé mindenhol gólkirály lett ahol elindult. 27 évesen vezeti a VB all time scorer ranglistát.Mvp a vb-n Rodri.Én mellette Harry Kanet és Declam Ricet jelölöm.8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
Blevi
Willie Parker
Aranylabdat Kane talan
Blevi
KeyG
Blevi
fake.id
1 órája
Spanyolok legjobbja volt kb. Ertem hogy nem lovoldozott golokat de a vb gyoztes jatekat formalta erosen.Rodrinak szerintem koze nincs a torna mvp cimhez. Sot, a spanyoloktol senkinek sem adnam oda. Ha a dontot nem nezzuk, a szamok alapjan az nalam Messi lenne, vagy Mbappe a tiz gol miatt, esetleg Bellingham, hiaba nem dontozott Anglia, o kb az osszes meccsen kurva jo es clutch is volt.Mvp a vb-n Rodri.Én mellette Harry Kanet és Declam Ricet jelölöm.8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
Blevi
Willie Parker
Aranylabdat Kane talan
Blevi
Stez
1 órája
Az esetleg lehet. Bár pár argentín...Legrosszabb kezdő?Tele a twitter a fő futball médiumok tweetjeivel. KB az összesnél Yamal legyőzte Messit. Wut? Yamal kb a meccs leggyengébb játékosa volt.Az Nico Williams lesz, Yamalnak volt pár jó csele
Sixo
slowmotion
Sixo
1 órája
Nem hiszem mert a pontozók nem díjazzák azt h lőtt harmat mondjuk a HeidemheimnekÉn biztos Kanenek adnám. Más szóba se kéne jöjjönAmúgy így fogalmam sincs h ki lesz az aranylabdás. Kane sztem kizárt, sajnosMvp a vb-n Rodri.Én mellette Harry Kanet és Declam Ricet jelölöm.8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
Blevi
Willie Parker
Aranylabdat Kane talan
Blevi
csebi
remontada
1 órája
lófasz=vb cím?Nala ugye nem baj hogy lofaszt nem nyert 😀Mbappé mindenhol gólkirály lett ahol elindult. 27 évesen vezeti a VB all time scorer ranglistát.Mvp a vb-n Rodri.Én mellette Harry Kanet és Declam Ricet jelölöm.8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
Blevi
Willie Parker
Aranylabdat Kane talan
Blevi
KeyG
Blevi
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 órája
Az a rágógumi fújó verseny amiről HBI beszél lehet izgalmasabb volt, mint ez a meccs.
1 órája
Legyen az aranylabdás Merino. Bajnok, világbajnok, BL-döntős, középpályásként fontos gólok mindhárom sorozatban, és középcsatárban is rúgta a gólokat.
1 órája
Aranylabda: Fabian Ruiz.. BL gyoztes, vb győztes, francia bajnok.

Just Win Baby!
1 órája
Legrosszabb kezdő?Tele a twitter a fő futball médiumok tweetjeivel. KB az összesnél Yamal legyőzte Messit. Wut? Yamal kb a meccs leggyengébb játékosa volt.Az Nico Williams lesz, Yamalnak volt pár jó csele
Sixo
slowmotion
1 órája
Nala ugye nem baj hogy lofaszt nem nyert 😀Mbappé mindenhol gólkirály lett ahol elindult. 27 évesen vezeti a VB all time scorer ranglistát.Mvp a vb-n Rodri.Én mellette Harry Kanet és Declam Ricet jelölöm.8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
Blevi
Willie Parker
Aranylabdat Kane talan
Blevi
KeyG