Soccer VB 2026
11 feliratkozó
2 napja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, Willie Parker
Argentina: dande, empty taxi, Gergőbácsi, zacknorb
Brazília: csi77, Dzsokijuing, Kampman
Franciaország: davemayer, deyell, Duff, iktriad, Vrij
Hollandia: peach
Marokkó: Negritis
Németország: csebi, vpi
Norvégia: KeyG, Sobri Jóska
Portugália: Matthew99, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: dancogo, Hanni, Heisman, Sixo
Ki nyerje?
Anglia: davemayer, Duff, Dzsokijuing, Negritis, Sixo, Stez
Argentina: csi77, dande, empty taxi, zacknorb
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker
Hollandia: deyell, peach
Japán: dancogo
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi
Németország: iktriad, Vrij
Norvégia: Hanni, KeyG, Sobri Jóska, Toto21
Portugália: Matthew99, nagir
Spanyolország: Heisman
Szaúd-Arábia: Kampman
Uruguay: Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Heisman nádor
3 napja
Amugy a hivatalos szabaly az, hogy ha a stadion x kilometeres korzeteben akarcsak egyszer villamlik, akkor automatikusan legalabb 30 percre off a meccs, lefujja a biro. Hogy mi a pontos tavolsag, arra nem emlekszem, 20 km korul van.Durva.
Stez
Ha ezt az UEFA is átvenné, akkor Londonban egy bajnoki meccs hetekig is eltarthatna.
3 napja
Amugy a hivatalos szabaly az, hogy ha a stadion x kilometeres korzeteben akarcsak egyszer villamlik, akkor automatikusan legalabb 30 percre off a meccs, lefujja a biro. Hogy mi a pontos tavolsag, arra nem emlekszem, 20 km korul van.Na így már ertem, nem tudtam, hogy kötelező esőszünet van, és ha esik nem focizhatnak.Esetleg onnan, hogy 86-ban meg 94-ben meg nem volt ez a szabaly, ami miatt felbe kellett szakitani meccseket. A FIFA 2024-ben hozta be asszem ezt az idojarasra vonatkozo szigorubb protokollt. 94-ben rohogve jatszottak tovabb a meccseket ugyanazoknal az esoknel vagy a kozeli teruleten eszlelt villamlasoknal, amiknel most nem jatszhatnak, mert ez a szabaly.De ezt az eső honnan tudja?Attol, hogy most masfelszer vagy ketszer akkora terheles utan mennek a jatekosok, plusz nem 24 vagy 32 csapat jatszik, hanem 48. Az altalad emlitett 86-os tornan 24, ahogy a 94-esen szinten 24 csapat volt csak. Azert mindezeket osszeadva, a differencia nagy, teljesen mas rendszer volt az.Én azt nem értem, hogy mondjuk 66-ban Angliában, 86-ban Mexikóban, 94-ben az USA-ban, vagy bármelyik korabbi VB-n soha nem esett az eső? És ha esett akkor összedőlt az egész rendszer?Stezde ezt a halasztast nem is ertem. sikerult olyan helyre vinni meg idopontba a meccseket, ahol-amikor embertelen korulmenyek vannak.
gratulalok.
csebi
Mitől más ez most?
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
86-ban Mexikóban júniusban volt a VB, volt 24 csapat, 12 helyszín, 51 meccs, egyszer sem esett az eső, nem volt meleg? Most ha lesz 103 meccs, ugyanakkor, kb. ugyanott, az miben más? Annyi, hogy dupla a meccsszám, de adott napon adott helyen ugyanannyi a sansza, hogy esik meccstől, játékosoktól függetlenül.
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Ez valóban jó nagy faszság. De így akkorinnentől valóban csak arab sivatagokban lehet üzembiztos VB-ket tartani.
Őszentsége Sobri Jóska
3 napja
Az atlanti hurrikán szezon június elején kezdődik, október végéig.De ezt az eső honnan tudja?Attol, hogy most masfelszer vagy ketszer akkora terheles utan mennek a jatekosok, plusz nem 24 vagy 32 csapat jatszik, hanem 48. Az altalad emlitett 86-os tornan 24, ahogy a 94-esen szinten 24 csapat volt csak. Azert mindezeket osszeadva, a differencia nagy, teljesen mas rendszer volt az.Én azt nem értem, hogy mondjuk 66-ban Angliában, 86-ban Mexikóban, 94-ben az USA-ban, vagy bármelyik korabbi VB-n soha nem esett az eső? És ha esett akkor összedőlt az egész rendszer?Stezde ezt a halasztast nem is ertem. sikerult olyan helyre vinni meg idopontba a meccseket, ahol-amikor embertelen korulmenyek vannak.
gratulalok.
csebi
Mitől más ez most?
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
86-ban Mexikóban júniusban volt a VB, volt 24 csapat, 12 helyszín, 51 meccs, egyszer sem esett az eső, nem volt meleg? Most ha lesz 103 meccs, ugyanakkor, kb. ugyanott, az miben más? Annyi, hogy dupla a meccsszám, de adott napon adott helyen ugyanannyi a sansza, hogy esik meccstől, játékosoktól függetlenül.
Őszentsége Sobri Jóska
A helyszínek kb harmada beleesik, NY, Philly, Boston, Houston, Atlanta, Miami, Guadalajara, Monterrey
3 napja
Na így már ertem, nem tudtam, hogy kötelező esőszünet van, és ha esik nem focizhatnak.Esetleg onnan, hogy 86-ban meg 94-ben meg nem volt ez a szabaly, ami miatt felbe kellett szakitani meccseket. A FIFA 2024-ben hozta be asszem ezt az idojarasra vonatkozo szigorubb protokollt. 94-ben rohogve jatszottak tovabb a meccseket ugyanazoknal az esoknel vagy a kozeli teruleten eszlelt villamlasoknal, amiknel most nem jatszhatnak, mert ez a szabaly.De ezt az eső honnan tudja?Attol, hogy most masfelszer vagy ketszer akkora terheles utan mennek a jatekosok, plusz nem 24 vagy 32 csapat jatszik, hanem 48. Az altalad emlitett 86-os tornan 24, ahogy a 94-esen szinten 24 csapat volt csak. Azert mindezeket osszeadva, a differencia nagy, teljesen mas rendszer volt az.Én azt nem értem, hogy mondjuk 66-ban Angliában, 86-ban Mexikóban, 94-ben az USA-ban, vagy bármelyik korabbi VB-n soha nem esett az eső? És ha esett akkor összedőlt az egész rendszer?Stezde ezt a halasztast nem is ertem. sikerult olyan helyre vinni meg idopontba a meccseket, ahol-amikor embertelen korulmenyek vannak.
gratulalok.
csebi
Mitől más ez most?
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Ez valóban jó nagy faszság. De így akkorinnentől valóban csak arab sivatagokban lehet üzembiztos VB-ket tartani.
4 napja
Esetleg onnan, hogy 86-ban meg 94-ben meg nem volt ez a szabaly, ami miatt felbe kellett szakitani meccseket. A FIFA 2024-ben hozta be asszem ezt az idojarasra vonatkozo szigorubb protokollt. 94-ben rohogve jatszottak tovabb a meccseket ugyanazoknal az esoknel vagy a kozeli teruleten eszlelt villamlasoknal, amiknel most nem jatszhatnak, mert ez a szabaly.De ezt az eső honnan tudja?Attol, hogy most masfelszer vagy ketszer akkora terheles utan mennek a jatekosok, plusz nem 24 vagy 32 csapat jatszik, hanem 48. Az altalad emlitett 86-os tornan 24, ahogy a 94-esen szinten 24 csapat volt csak. Azert mindezeket osszeadva, a differencia nagy, teljesen mas rendszer volt az.Én azt nem értem, hogy mondjuk 66-ban Angliában, 86-ban Mexikóban, 94-ben az USA-ban, vagy bármelyik korabbi VB-n soha nem esett az eső? És ha esett akkor összedőlt az egész rendszer?Stezde ezt a halasztast nem is ertem. sikerult olyan helyre vinni meg idopontba a meccseket, ahol-amikor embertelen korulmenyek vannak.
gratulalok.
csebi
Mitől más ez most?
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
4 napja
De ezt az eső honnan tudja?Attol, hogy most masfelszer vagy ketszer akkora terheles utan mennek a jatekosok, plusz nem 24 vagy 32 csapat jatszik, hanem 48. Az altalad emlitett 86-os tornan 24, ahogy a 94-esen szinten 24 csapat volt csak. Azert mindezeket osszeadva, a differencia nagy, teljesen mas rendszer volt az.Én azt nem értem, hogy mondjuk 66-ban Angliában, 86-ban Mexikóban, 94-ben az USA-ban, vagy bármelyik korabbi VB-n soha nem esett az eső? És ha esett akkor összedőlt az egész rendszer?Stezde ezt a halasztast nem is ertem. sikerult olyan helyre vinni meg idopontba a meccseket, ahol-amikor embertelen korulmenyek vannak.
gratulalok.
csebi
Mitől más ez most?
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
4 napja
Jövő hét utáni héten egyébként lesz egy foci VB-s kvíz, amit én írok.Csak nem az A38-as? Oda megyünk 😊
Ha lenne bowl.hu-s csapat, akkor bedobom majd ide a FB-esemény linkjét, hogy hánykor meg hol.
empty taxi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 napja
Jövő hét utáni héten egyébként lesz egy foci VB-s kvíz, amit én írok.Ha lenne bowl.hu-s csapat, akkor bedobom majd ide a FB-esemény linkjét, hogy hánykor meg hol.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
4 napja
Attol, hogy most masfelszer vagy ketszer akkora terheles utan mennek a jatekosok, plusz nem 24 vagy 32 csapat jatszik, hanem 48. Az altalad emlitett 86-os tornan 24, ahogy a 94-esen szinten 24 csapat volt csak. Azert mindezeket osszeadva, a differencia nagy, teljesen mas rendszer volt az.Én azt nem értem, hogy mondjuk 66-ban Angliában, 86-ban Mexikóban, 94-ben az USA-ban, vagy bármelyik korabbi VB-n soha nem esett az eső? És ha esett akkor összedőlt az egész rendszer?Stezde ezt a halasztast nem is ertem. sikerult olyan helyre vinni meg idopontba a meccseket, ahol-amikor embertelen korulmenyek vannak.
gratulalok.
csebi
Mitől más ez most?
Őszentsége Sobri Jóska
4 napja
Én azt nem értem, hogy mondjuk 66-ban Angliában, 86-ban Mexikóban, 94-ben az USA-ban, vagy bármelyik korabbi VB-n soha nem esett az eső? És ha esett akkor összedőlt az egész rendszer?Stezde ezt a halasztast nem is ertem. sikerult olyan helyre vinni meg idopontba a meccseket, ahol-amikor embertelen korulmenyek vannak.
gratulalok.
csebi
Mitől más ez most?
4 napja
Stezde ezt a halasztast nem is ertem. sikerult olyan helyre vinni meg idopontba a meccseket, ahol-amikor embertelen korulmenyek vannak.
gratulalok.
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 napja
Kezdodott mar hamar, csak itt most jatszik 48 csapat, plusz ugye nagyobb teruleten vannak elszorva a helyszinek, nem is egy rendezo van, tehat meg a csapatok utazgathatnak is majd egy csomot. Meg sanda gyanum szerint jatszanak majd 30-35 fokban nem egyszer, meg felbe is fognak szakadni meccsek, ugyhogy a felporgott jatekosok siman lehet, hogy aztan tarthatnak fel, egy ora kenyszerpihenot, a testuk ott visszalassul, akkor a meccs folytatodik, megint porges, hoseg, utazas, etc.raadasul a jatekosok egeszen kifacsartan erkeznek majd erre a tornara, lehet rosszul emlekszem, de mintha regebben nem ilyen koran kezdodott mar junius elejen a torna, igy lenyegeben nincs is ertelmes felkeszules.amugy a legtobben megeltunk mar sok vbt. ti varjatok?Kicsit sem. Semmi ertelme ennyi csapattal, raadasul Amerikaban, ejszakai meccsek tomkelegevel. Egy hulladek vb-t varok, amit majd megszepit, hogy lesz par jo meccs a legjobb nyolctol, es onnantol a minoseg ugrik egyet.
en ugy vagyok vele h amit latok latok amit nem azt nem.
YoungZeeZee
A legjobb az lesz, hogy a tavalyi klub-vbbol pont annyit sikerult tanulni, hogy veletlenul se rakjuk at Dome-okba a meccseket, mert majd a 90 perc helyett tartani fog jo par meccs netto 2.5-3 oran at, felrugva ezzel mindent, es teljesen osszekavarva az egesz tornat. Plusz a matekot is, mert az utolso forduloban hiaba lesznek parhuzamos meccsek, ahol halasztas lesz az idojaras miatt mondjuk, azon maris lehet taktikazni, hogy hol menj tovabb, mivel ugye nem csak a top2 jut tovabb, hanem sok harmadik is. Ez utobbi amugy pontosan annyira komollya is teszi majd a tornat, amikor majd 3-4 pontokkal mennek tovabb a csapatok.
Szoval nem, en nem lelkesedem az egeszert. 😀 Egy vb mindig arrol szolt eddig, hogy ha nem erdekelt, akkor is a hangulat miatt leulok nezni, max a hatterben megy es a fontosabb dolgokra nezek fel. Most ilyen nem lesz, mert ejszaka lesz halom meccs.
Stez
ugye extrem pelda, hogy Lee jatszhat holnap a donton majd 12 nap mulva mar VB csoportmeccs lesz.
nem is lesz magas szinvonalu torna sztem. raadasul a tamogatott VB csapatom a nemetek teljesen kilatastalannak tunnek, eselyuk sincs szoval nagyon nagy kedvem nekem sincs.
csebi
Eleg extrem korulmenyeket fog ez az egesz szulni, mikor meg egy-egy ilyen dolog miatt is sok kapitany szokott hisztizni, most meg egyszerre lesz harom, amibol mondjuk halasztassal lehet negy-ot szopos korulmeny is. Meg ugye ha halasztas van, es mondjuk a tavalyi klub-vb mintajara egy-masfel-ket oraval is csuszik egy meccs, akkor azzal csuszik majd a terheles, az utazas, kevesebb ido lesz pihenni, etc.
Nekem amugy igy, hogy konkretan dolgoznom kell ezen a szaron, es ejszakaznom kell parszor, a legnagyobb felelmem igazabol ez az idojaras miatti halasztas lesz, mert ez mindent felrughat.
4 napja
a '90-es vébé júni 8-júli 8 között zajlott. nem is ez a döntő, hanem hogy a BL, répaliga előtt nem indult ennyi csapat európai kupában. lényegében most a válogatott játékosok nagy része túlvan 34-38 bajnokin és minimum 8 kupameccsen.raadasul a jatekosok egeszen kifacsartan erkeznek majd erre a tornara, lehet rosszul emlekszem, de mintha regebben nem ilyen koran kezdodott mar junius elejen a torna, igy lenyegeben nincs is ertelmes felkeszules.amugy a legtobben megeltunk mar sok vbt. ti varjatok?Kicsit sem. Semmi ertelme ennyi csapattal, raadasul Amerikaban, ejszakai meccsek tomkelegevel. Egy hulladek vb-t varok, amit majd megszepit, hogy lesz par jo meccs a legjobb nyolctol, es onnantol a minoseg ugrik egyet.
YoungZeeZee
A legjobb az lesz, hogy a tavalyi klub-vbbol pont annyit sikerult tanulni, hogy veletlenul se rakjuk at Dome-okba a meccseket, mert majd a 90 perc helyett tartani fog jo par meccs netto 2.5-3 oran at, felrugva ezzel mindent, es teljesen osszekavarva az egesz tornat. Plusz a matekot is, mert az utolso forduloban hiaba lesznek parhuzamos meccsek, ahol halasztas lesz az idojaras miatt mondjuk, azon maris lehet taktikazni, hogy hol menj tovabb, mivel ugye nem csak a top2 jut tovabb, hanem sok harmadik is. Ez utobbi amugy pontosan annyira komollya is teszi majd a tornat, amikor majd 3-4 pontokkal mennek tovabb a csapatok.
Szoval nem, en nem lelkesedem az egeszert. 😀 Egy vb mindig arrol szolt eddig, hogy ha nem erdekelt, akkor is a hangulat miatt leulok nezni, max a hatterben megy es a fontosabb dolgokra nezek fel. Most ilyen nem lesz, mert ejszaka lesz halom meccs.
Stez
ugye extrem pelda, hogy Lee jatszhat holnap a donton majd 12 nap mulva mar VB csoportmeccs lesz.
nem is lesz magas szinvonalu torna sztem. raadasul a tamogatott VB csapatom a nemetek teljesen kilatastalannak tunnek, eselyuk sincs szoval nagyon nagy kedvem nekem sincs.
csebi
no de régen mondjuk volt minden nemzetből maximum 1 BEK, 1 KEK és 2 UEFA-kupa résztvevő, illetve ha a BEK-et olyan csapat nyerte meg, aki az azévi bajnokságot nem, akkor az plusz egy hely volt. de egyenes kiesés, szóval elég hamar csökkent a csapatok száma. most van 8 meccs, és utána még 24 csapat állva marad, régen nyolc meccs az négy kört jelenetett, vagyis a csapatok tizenhatoda maradt csak bent.
a '90-es BEK esetében ez azt jelenti, hogy a Milan kilenc meccsel megnyerte a BEK-et. idén ehhez minimum 15 meccs kellett. KEK esetében dettó, az UEFA kupában kétszer annyi csapat indult, és a döntő is oda-visszavágó volt, az tizenkét meccset jelent.
és hát ami a legfontosabb: a foci iszonyatosan felgyorsult és fizikálisabb lett. a mai magyar válogatott leverné az Aranycsapatot, mint vak a poharat. de nem azért, mert tehetségesebbek, hanem mert fizikálisan annyival jobbak.
4 napja
raadasul a jatekosok egeszen kifacsartan erkeznek majd erre a tornara, lehet rosszul emlekszem, de mintha regebben nem ilyen koran kezdodott mar junius elejen a torna, igy lenyegeben nincs is ertelmes felkeszules.amugy a legtobben megeltunk mar sok vbt. ti varjatok?Kicsit sem. Semmi ertelme ennyi csapattal, raadasul Amerikaban, ejszakai meccsek tomkelegevel. Egy hulladek vb-t varok, amit majd megszepit, hogy lesz par jo meccs a legjobb nyolctol, es onnantol a minoseg ugrik egyet.
YoungZeeZee
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 napja
amugy a legtobben megeltunk mar sok vbt. ti varjatok?Nem 😊
YoungZeeZee

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 napja
amugy a legtobben megeltunk mar sok vbt. ti varjatok?Kicsit sem. Semmi ertelme ennyi csapattal, raadasul Amerikaban, ejszakai meccsek tomkelegevel. Egy hulladek vb-t varok, amit majd megszepit, hogy lesz par jo meccs a legjobb nyolctol, es onnantol a minoseg ugrik egyet.
YoungZeeZee
4 napja
amugy a legtobben megeltunk mar sok vbt. ti varjatok?én a legutóbbit "bojkottáltam", de ez érdekel a sok trash meccs miatt
YoungZeeZee

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 napja
amugy a legtobben megeltunk mar sok vbt. ti varjatok?esélytelen hogy megnézzek mindent, túl sok a meccs és azok is összevissza hogy rendesen tudjam nézni
YoungZeeZee
a kieséses szakaszt próbálom majd fullba nézni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 napja
YoungZeeZee
9 767
amugy a legtobben megeltunk mar sok vbt. ti varjatok?en ugy vagyok vele h amit latok latok amit nem azt nem.
4 napja
cdn.discordapp.com/attachments/1281992162593996904/1509778947200782466/20260529_064225.jpg?ex=6a1a6ab7&is=6a191937&hm=72f23ff61f38b40991395107ae86943dd6b3b926222bbb5c1080cbf7cd441e17&Nico Paz szn.
Argentinos de Madrid
zacknorb
built for this shit
4 napja
ti mit tudtok hol lehet majd visszanézni a meccseket?Én előfizettem a canal+-ra, 4 ezer forint és sok film mellett meccseket is vissza lehet nézni rajta, az m4sportos focikat pl mindig. Gondolom a vb meccsekkel is ez lesz.
mondok egy példát: juni13 3:00 usa-paraguay. A műsorujság szerint ismétlés másnap 18:05kor lesz, előtte max félórás összefoglaló lesz. musor.tv/napi/tvmusor/M4_SPORT/2026.06.13
másnap 06.14 0:00 brazil-marokkó, 3:00 haiti-skócia. A brazil meccsnek nincs teljes ismétlése a skótnak másnap este 20tól.
m4sport+on se...
ez így szar.
braxa88
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 napja
Imadom, hogy Neymar behisztizik, hogy mit kepzel Ancelotti, ha ki meri hagyni, a bohoc gyerek az egesz idenyben jatszott 1200 percet, erre megerkezett serulten az edzotaborba. Oke, hogy vele is, nelkule is bun fos ez a brazil keret, de azert ra is nehez jelzoket talalni.
5 napja
Curacaót a neve alapján pedig néhány olasz csődör fogja erősíteni.Haitit még Curacao is leverte tavaly, mint vak a poharat. bár azóta erősödtek, mert Jean-Ricner Bellegarde és Wilson Isidor hozzájuk committolt, lett két Premier League játékosuk.mondjuk aki a Haiti - Skóciát nem élőben nézi, az annyit is ér...Jó is lesz majd egyet kurva anyázni, amikor Skócia nem veri meg Haitit.
Löfli
Brouwerij van de Vrij
deyell
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 napja
Haitit még Curacao is leverte tavaly, mint vak a poharat. bár azóta erősödtek, mert Jean-Ricner Bellegarde és Wilson Isidor hozzájuk committolt, lett két Premier League játékosuk.mondjuk aki a Haiti - Skóciát nem élőben nézi, az annyit is ér...Jó is lesz majd egyet kurva anyázni, amikor Skócia nem veri meg Haitit.
Löfli
Brouwerij van de Vrij
built for this shit