Soccer VB 2026

20 feliratkozó

1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 235 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
10 órája
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 081 — LIGHTS OUT!
Elmúlt 20 éveben a spanyolokról szólt a foci. 10 BL cím, 11 EL, 2VB, 3 EB, de nyílván a PL és az angolok a legjobbak, #cominghome 😀 😀
Ráadásul ezen a VB-n Pedri és Yamal is nagyon gyenge volt, Williams meg majdnem végig sérült, plusz Simon-nál szvsz Raya és Garcia is jobb, úgyhogy leeshet még pár érem.
Pep71
Spanyol az új brazil?

10 órája
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 205 — no es importante
sikerült megfogni a lényeget

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 764 — The Mathematician
Elmúlt 20 éveben a spanyolokról szólt a foci. 10 BL cím, 11 EL, 2VB, 3 EB, de nyílván a PL és az angolok a legjobbak, #cominghome 😀 😀
Ráadásul ezen a VB-n Pedri és Yamal is nagyon gyenge volt, Williams meg majdnem végig sérült, plusz Simon-nál szvsz Raya és Garcia is jobb, úgyhogy leeshet még pár érem.
Pep71
+ ebben minden benne van szerintem a sportág mai állapotáról

www.facebook.com/photo.php?fbid=1674393454045605

A tikitaka évtizedei.. én két szabályváltoztatást szeretnék megélni, az egyik a sin bin a másik pedig a visszajátszás büntetése, mint a kosárlabdában.
r.baggio
mert a kosárlabda megítélése annyira magasan van hogy onnan kell ötleteket venni 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 órája
Pep71
+ ebben minden benne van szerintem a sportág mai állapotáról

www.facebook.com/photo.php?fbid=1674393454045605

A tikitaka évtizedei.. én két szabályváltoztatást szeretnék megélni, az egyik a sin bin a másik pedig a visszajátszás büntetése, mint a kosárlabdában.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 órája
remontada San Francisco 49ers 2 003
Ha a következő VB-ig ez lesz az argentínok produkciója ès nem tűnik fel nèhány tehetséges ès mèg normális fiatal is, akkor "szerelem" ide vagy oda, ez volt az utolsó VB hogy nekik drukkoltam. Ez a döntő ez gyalázat volt minden szinten.

Nem tudom ki lesz helyettük, spanyolok esetleg angolok de inkább a gólratörő ès nèzhető (minden èrtelemben) játèk aminek drukkolni fogok. Ja ès hogy fel ne vigyèk 64-re....
dande2
Szégyenteljes volt. És nem a rugdosódásra gondolok mert az alap náluk. Mi volt az elképzelés? Nem azt mondom ess neki egy spanyol válogatottnak mert kipasszolnak és kapsz hatot, de az sokat mondó amikor kellett azért tudtak támadni emberhátrányban. Bármilyen meccs tervvel megy neki Scaloni tuti kikapnak, de ezzel minden esélyről lemondott. A legjobb csapat nyert ez kétségtelen. Világ legjobbja a spanyol középpálya jelenleg ahol egy Pedri padról száll be.. de azért másik oldalon se vakegerek vannak. Amikor kell akkor tudnak támadni. Nulla elképzeles, meg se próbált valtoztatni. Legnagyobb meccsbe nyúlás az volt hogy behozta azt a mészarost aki 20 perc alatt 5 sárgánál kellett volna járjon. De a legszebb hogy így is simán elmentek volna tizikig ha Enzonak kettővel több iqja van.

Szerkesztette: remontada
11 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 764 — The Mathematician
Kurva a sok a karago 😊
sztem ne legyen vb
vagy inkabb ne karogjanak itt
meg sobri is elviselhetobb 😊
YoungZeeZee
legyen külön károgó topik?
Löfli
gyűlölködjünk nem elég? 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
11 órája
davemayer Chicago Bears 15 696 — "Grammar maci"
Szóval akkor a spanyolok csak Európán kívül tudnak VB-t nyerni
warr_b
Az egy dolog, de az argentinok meg az Eb-ken tovabbra sincsenek sehol, pedig az az igazi erofelmero.
Stez
Még a magyarokkal sem veszik fel a versenyt!
Messi ki sem mer màr állni ellenünk.
Willie Parker
Igen, mert a transfermarkt nem frissult, ott tovabbra is irja a magyar keretben Vanczakot, Messi meg tole azert fel.
Stez
Meg hàt az igazi Cucu az mégiscsak Halmosi
Willie Parker
Furcsán írod, hogy Kriston Attila.
peach
Kriston Zizou volt, küzd mint malac a jégen

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
11 órája
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 388 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Kurva a sok a karago 😊
sztem ne legyen vb
YoungZeeZee
legyen külön károgó topik?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 órája
KeyG Baltimore Ravens 15 071
Pep71
És azt is tegyük hozzá spanyol edzők mennyi címet nyertek Bundesligában de főleg a PL-ben.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
12 órája
Matthew99 New Orleans Saints 10 562 — Invisible man
Jé Parádét csak kiállították a lefújás után...csak most láttam...
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Mondjuk már az első félidőben kellett volna, de ezért eléggé jogos így meccs után is:
 www.facebook.com/share/v/1CZMnXV43A/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
12 órája
Pep71 Green Bay Packers 3 750
12 órája
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 156 — Illegális gyakorló
Durva, hogy lement úgy egy 48 csapatos VB, hogy kb csak az utolsó négy meccset láttam belőle végig. Előtte vagy csak bele-bele néztem, vagy még háttérzajnak sem kapcsoltam be. Sokszor reggel, az eredmények elolvasásakor szembesültem azzal, hogy milyen meccsek voltak előző nap 😀 Fogalmam sincs, hogy ez most miért hagyott ennyire hidegen, amikor régebben egy Irán-Paraguay szintű meccsre is rohantam haza, nehogy lemaradjak egy percről is.
Mondjuk egy jó kis Nyíregyháza-Kisvárda meccs jöhetne akár már most is, szó se róla, de ez a VB elképesztően elment mellettem... :/
Bálesz
Felnőttél.

Én kb semmit nem néztem ebből a vb-ből, de amit láttam, az tetszett (a zöld-foki szigeteki meccseket meg Argentína vs Egyiptom), csak megfelelően kell disztingválni... A döntő végén ütött meg iszonyat durván az a felismerés, hogy amikor igazán lelkesedtem a soccerért, 1994-ben, akkor ugyanannyi idős voltam, mint most a kislányom. Őt mondjuk a séfek séfje jobban elkapta, mint ez a nézhetetlen valami, de hát nincs is sehol egy Roberto Baggio 😊
r.baggio
Ennyire keveset '86 óta egy VB-ből sem néztem, de arra van alibim, 5 éves voltam... 😀

12 órája
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 065
Én egy nagyobb társaságban néztem, ahol sok olyan ember volt aki nem néz focit amúgy. Hát sokan kicsekkoltak a vége előtt, nem volt a legjobb reklámja a sportágnak ez a meccs.
12 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 259 — Saturday Night Lights
Aki a létszámemelés ellen ágál, tegye fel magának a kérdést, akarja-e látni a fiainkat Marokkó ellen vagy nem?

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
12 órája
NB2 New England Patriots 29 607 — nabege2@yahoo.com
Fú gyerekek, 50 oldalt visszaolvasni. Segítsetek menni volt ebből a kurvaanyádargentína komment?
Sebii
annyira nem volt sok, mert nem volt náluk a labda 😊
szidtuk őket nyilván, de inkább az össznépi szenvedés volt, mert szar volt a meccs (meg hát persze az egész VB)
12 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 506 — Lucas Scott
Fú gyerekek, 50 oldalt visszaolvasni. Segítsetek menni volt ebből a kurvaanyádargentína komment?
Sebii
nem eleg.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
12 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 259 — Saturday Night Lights
Sebii
Egy sem, itt mindenki Messiéknek szurkolt, sajnos hiába.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
12 órája
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 065
12 órája
Durva, hogy lement úgy egy 48 csapatos VB, hogy kb csak az utolsó négy meccset láttam belőle végig. Előtte vagy csak bele-bele néztem, vagy még háttérzajnak sem kapcsoltam be. Sokszor reggel, az eredmények elolvasásakor szembesültem azzal, hogy milyen meccsek voltak előző nap 😀 Fogalmam sincs, hogy ez most miért hagyott ennyire hidegen, amikor régebben egy Irán-Paraguay szintű meccsre is rohantam haza, nehogy lemaradjak egy percről is.
Mondjuk egy jó kis Nyíregyháza-Kisvárda meccs jöhetne akár már most is, szó se róla, de ez a VB elképesztően elment mellettem... :/
Bálesz
Felnőttél.

Én kb semmit nem néztem ebből a vb-ből, de amit láttam, az tetszett (a zöld-foki szigeteki meccseket meg Argentína vs Egyiptom), csak megfelelően kell disztingválni... A döntő végén ütött meg iszonyat durván az a felismerés, hogy amikor igazán lelkesedtem a soccerért, 1994-ben, akkor ugyanannyi idős voltam, mint most a kislányom. Őt mondjuk a séfek séfje jobban elkapta, mint ez a nézhetetlen valami, de hát nincs is sehol egy Roberto Baggio 😊

---
12 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 611 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha a következő VB-ig ez lesz az argentínok produkciója ès nem tűnik fel nèhány tehetséges ès mèg normális fiatal is, akkor "szerelem" ide vagy oda, ez volt az utolsó VB hogy nekik drukkoltam. Ez a döntő ez gyalázat volt minden szinten.

Nem tudom ki lesz helyettük, spanyolok esetleg angolok de inkább a gólratörő ès nèzhető (minden èrtelemben) játèk aminek drukkolni fogok. Ja ès hogy fel ne vigyèk 64-re....

Szerkesztette: dande2
13 órája
peach Atlanta Falcons 16 033 — a new hope (again)
Szóval akkor a spanyolok csak Európán kívül tudnak VB-t nyerni
warr_b
Az egy dolog, de az argentinok meg az Eb-ken tovabbra sincsenek sehol, pedig az az igazi erofelmero.
Stez
Még a magyarokkal sem veszik fel a versenyt!
Messi ki sem mer màr állni ellenünk.
Willie Parker
Igen, mert a transfermarkt nem frissult, ott tovabbra is irja a magyar keretben Vanczakot, Messi meg tole azert fel.
Stez
Meg hàt az igazi Cucu az mégiscsak Halmosi
Willie Parker
Furcsán írod, hogy Kriston Attila.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
13 órája
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 741 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Jé Parádét csak kiállították a lefújás után...csak most láttam...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
13 órája
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 156 — Illegális gyakorló

13 órája
Blevi 9 174 — Lions & Cowboys fan
Kurva a sok a karago 😊
sztem ne legyen vb
YoungZeeZee
mégegyszer nem a sportággal van bajom. Hanem a korrupt, felhígitott tornától. De lehet az lesz, ha Infantilis marad a trónon.

De most nézz magadba és öszintén mond el, mi a véleményed a tegnapi mutatványról. Méltó volt egy VB döntöhöz?
Toto21
Vilag 4 legjobb csapata jutott a negybe. Ha 128 csapatos a vb akkor is ezek a legeselyesebb csapatok. A dontonek ehhez semmi koze
13 órája
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 484 — Bears & Illinois fan
Gratula a spanyoloknak, megérdemelten nyertek. Argentín drukkerként a második félidőben már a spanyolnak szurkoltam, annyira nem volt közük ehhez a meccshez.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png