Kampman

Green Bay Packers Wisconsin Badgers

Kampman
Utoljára láttuk
9 órája
Regisztrált
több mint 16 éve
Fórum hozzászólások
23 829


Utolsó 10 fórum hozzászólás

18 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 23 829
hú, a Rays ebben a retro mezben 🔥
Löfli
Haverom kint van a meccsen, hát nincs telt ház még itt sem 😊
r.baggio
Hétköznap kora délután mondjuk biztosan nem tesz jót a nézőszámnak sem.
19 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 23 829
hú, a Rays ebben a retro mezben 🔥
Löfli
Kifejezetten borzalmas szerintem, de remélem, hogy azért továbbjutnak.
19 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 23 829
Sociedadtól ez komolx félidő volt a Salzburg ellen
zacknorb
Az Union Berlin drukkerek pedig nagyon komoly szurkolást tolnak a Braga ellen. Kicsit visszahozzák a varázst az elüzletiesedett, kiüresedett futballba.
Kampman
Viszont ennél chokerebb csapat nincs.
20 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 23 829
Sociedadtól ez komolx félidő volt a Salzburg ellen
zacknorb
Az Union Berlin drukkerek pedig nagyon komoly szurkolást tolnak a Braga ellen. Kicsit visszahozzák a varázst az elüzletiesedett, kiüresedett futballba.
20 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 23 829
Parádés performance a PMFC-től megint.
Nem volt baj ezzel a meccsel, a tervek szerint egy kellemes kora esti testmozgásnak indult, csak aztán a Szpari meglehetősen udvariatlan módon belerondított a harmóniába és rúgott négyet a végén.
Úgyhogy csak a kb. 30 főnyi pécsi ultrák tudtak valamennyire szórakoztatni, bár azért a rigmusaik többször is megleptek. Ilyen volt az általam eddig vélelmezett munkásszolidaritást meghazudtoló Buzi Vasas, a fogalmam sincs kinek szóló Sohase lőj gólt, illetve a Tivadar-rigmusok, melyek közül egyértelműen a Tivadar, égjen a kályha és a Tivadar, kúrd meg a cserét voltak a legviccesebbek, az pedig csak kicsit rontott az összképen, hogy fogalmam sincs, hogy ki lehet az a Tivadar (vagy hogy ki volt a csere).
Kampman
Azért amikor 0-0-nál levitte a tartalékmester a Ráczot a védelem közepéből és mivel nem volt csere középhátvéd, ezért hátrarendelte a helyére a 173 cm-es Terbét a középpályáról a fogalmatlan Takács mellé, akkor eszembe jutott Győzike: more, ebbű baj lesz. Lett.
zinedine5
Mondták is a körülöttem ülők, hogy kb. a legmagasabb embert vitte le és hogy ennek még meglesz a böjtje.
20 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 23 829

Sixo
jaj
1 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 23 829
Wild card
Brewers - Dbacks
Phillies - Marlins
Rays - Rangers
Twins - Jays

LDS
Dodgers - Brewers
Braves - Marlins
Orioles - Rays
Astros - Jays

LCS
Braves - Dodgers
Astros - Rays

WS
Braves - Astros
1 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 23 829
És mielőtt valaki félre értené, bírom Taylor Swift-et, az egész Kelce familyt, és megértem miért ez a legnagyobb hír most az USA-ban.
Tony Adams
Én nem.
1 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 23 829
Davante Adams and Maxx Crosby are reportedly not happy with the Raiders struggles and have openly criticized Josh McDaniels and the front office planning.

Via 8NewsNow Las Vegas.

#NFL #LasVegas #Raiders
Amadeus von Dollárbaloldal
Trade?
Hendrix
Nem hiszem, hogy JMD-nek lenne trade értéke 😊
somoskovig
Indianapolist mindig fel lehet hívni, hátha.
1 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 23 829
Nagyjából tényleg úgy néz ki, h nincs több győzelmünk idén.
Zet
Bátran ajánlom figyelmetekbe a 14. hetet 😀

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 23 829
Tudom, hogy már mondtam, azt is, hogy ezen sok mindent nem is lehet változtatni.
Mehetne az NFL csevegőbe is, de mindegy.

Nem biztos, hogy igazam van, de így látom. Kicsit hosszú lesz.

Minden csapatnak van kultúrája, amire hatással lehet a csapat történelme, a város helyzete, de szerintem elsősorban a tulajdonos maga. Nem véletlenül ő kapja meg a trófeát elsőként az SB után.
A csapatkultúra általában hosszabb idő alatt jön létre, de éles váltások esetén pár év alatt is változhatnak a dolgok.

A Patriots Kraft érkezése előtt az egyik leglúzerebb franchise volt, ami csak létezik. Egy tipikus felesleges csapat, az egyetlen SB-jüket úgy elbukták, ahogy csak keveseknek sikerült. A másik három bostoni csapathoz képest egyáltalán nem vette őket körül a történelmi sikerek aurája, a még a vesztes időkre is jellemző méltóság. A csapat tulajdonosai a futball iránt többé-kevésbé érdektelen, az egyéb vállalkozásaikkal küszködő üzletemberek voltak. Kraft volt az, aki tudatosan változtatott ezen, elhozta Parcellst, majd Belichicket, mert tudta, hogy olyan érzelemmentes, saját magukkal is kíméletlenül igényes szakemberek, ami egy győztes kultúrához kell. Itt egyértelműen egy tulajdonosi akarat tartja fenn a kultúrát, ami Brady előtt is megvolt, és utána is fennmarad. Lehet, hogy a következő 20 évben nem lesz 6 SB győzelem, sőt, nem lesz egy se, de amíg Krafték uralkodnak, nem jön vissza a piros mezes Patriots lúzerkedése.

A Bengals tulajdonosa Mike Brown, a liga hírhedt olcsójánosa, nem érdekli különösebben a futball, pusztán anyagi alapon van a ligában, addig, amíg a bevételei meghaladják a kiadásait. Számára a győzelem nem része a presztízsnek. Így maradhatott 15 éven keresztül HC Marwin Lewis, egyetlen playoff győzelem nélkül. Ki is alakult a "minden mindegy" kultúrája, ahol az edző is csak azért tartja meg az állását évről évre, mert hajlandó olcsóbban dolgozni, mint az átlag. Nem meglepő, hogy egy ilyen közegben nem csak sikerek, de tisztelet és fegyelem sincsen, a régebbi szurkolók emlékeznek, hogy a Lewis korszak első felében a Bengals volt a liga fegyenccsapata, állandó letartóztatásokkal és egyéb kihágásokkal. A játékosok sem voltak hülyék, látták, hogy a tulajnak (és az edzőnek) mire megy ki a játék, szartak hát bele ők is.

A Bears tulajdonosai fejben megragadtak a nyolcvanas években (ezt nem én írtam, hanem chicagoi újságok is), mert akkor volt utoljára a Bears huzamosabb ideig domináns csapat az NFL-ben. Miről szólt az a Bears? Ligaelit defense, nagyon jó futójáték, erős közepes passzjáték. Az NFL előtte évtizedekig erről szólt. De már a nyolcvanas (és kilencvenes) évek meghozták a QB-forradalmat, Marino, Elway, Montana, Young, jöttek a 4000 és 5000 yardos szezonokat hozó QB-k. De nem a Bearsnél, ahol ez ma sem prioritás. Nem véletlenül nincs évtizedek óta elit irányítójuk, még 1-2 évre se, mint amikor pl. a Cardinals kihasználta Warner hattyúdalát. Az öregedő tulajdonoson erőt vett a wishful thinking, a "jó volt ez így, ezután is jó lesz" mentalitás, így megteremtett egy olyan kultúrát, ahol olyan emberek kerülnek döntési pozícióba, akik adott esetben az újabb forradalmat képviselő Watson vagy Mahomes helyett a tradícionális Trubisky mellett teszik le a voksukat, ezzel újabb évekre leszakítva a csapatukat a liga fejlődésének fővonaláról. A múlt foglyai.

A Falcons sem véletlenül chokerkedi el folyamatosan úgy a meccseit, ahogy. Náluk szerintem ez inkább egy városi dolog, a Braves ugyanezt csinálta a fénykorában (utolsó/extra inningekben elvesztett sorsdöntő playoffmeccsek, 2-0-ról elbukott World Series). Még az egyetlen bajnoki címük is csonka szezonban volt. Aki már volt ott, mint idegen, mindenkitől azt hallom, hogy Atlantát áthatja a kultúranélküliség és az identitásnélküliség, az egész város borzalmasan semmilyen. Valami oka kell, hogy legyen, hogy a nehéz helyzetekből mindig szarul jönnek ki, és talán ez a lelkierő hiánya, ami a városból is árad kicsit.

Tudom, hogy hosszú és eddig semmi köze a Lionshoz, de akkor most jönnek ők.

A Lionst köztudottan megátkozta Bobby Layne. Vagy nem, de akkor is mindenki így tudja. Alapvetően ki nem szarja le, nem ő volt az első, és nem is az utolsó játékos, aki kígyót-békát kiabált az őt kiebrudaló csapatra, de ahogy eltelt 15-20-25 év, és a Lions TÉNYLEG nem nyert, kezdett az átok egy mémmé válni, ami beette magát a detroitiak fejébe is, és amolyan önbeteljesítő jóslatként létrehozta azt a kultúrát, ahol a szurkolók, a mindenkori játékosok és talán a vezetők is kezdték elhinni magukról, hogy ők alapvetően lúzerek, ezzel kapcsolatban pedig sok mindent nem is tehetnek. Matt Millen ámokfutásában az a szinte tanult tehetetlenség volt a legdöbbenetesebb, amivel ezt a felettesei végignézték. Ezzel párhuzamosan folyt Detroit gazdasági mélyrepülése, ami a franchise-on belüli hangulatot biztosan nem növelte, de ez persze önmagában még nem magyarázat, hiszen a 0-16-os szezonban a Red Wings bajnok lett, a Pistons még bajnokesélyes volt, és a Tigers-szel is számolni kellett. Még egy faktor, ami itt is borzasztóan erős, az az öreg és emiatt a radikális változtatásokra képtelen tulajdonos. Érzi persze, hogy baj van, azt is látja, hogy ki a közelmúlt bezzegfranchise-a, akiktől lehetne tanulni, de ez a tanulás is egyelőre a másolásban ölt testet (azaz hozzuk ide az edzőjüket meg a játékosaikat), nem a kultúra megváltoztatásában. Egy másolat viszont soha nem lesz olyan jó, mint a kreatív módon kitalált változat. Mivel a tulajdonosi kör (gyakorlatilag a Ford család) itt sem kifejezetten fiatalokból áll, ezért a remény a gyökeres változásra (ami messze túlmegy egy HC és egy GM leváltásán) elég csekély. És igen, az ilyen csapatot a bírók igazságtalansága is állandóan eléri, mert egy kétes szituációnál (megvolt az az elkapás? holding volt, vagy sem?) a zebrának akaratlanul is átmegy a fején, hogy ez a 60 éve átok alatt lévő csapat, egy idős tulajdonossal, egy rothadó városban.

De mindig van remény. Andy Reidet 54 évesen úgy rúgták ki az Eagles-től, mint egy megfáradt, kiégett egykori sikeredzőt, aki mellett elment a liga és már a Jeff Fisher-i úton halad. Aztán történt, amit történt.

Még egyszer bocs, hogy hosszú lett, de kikívánkozott. Szerintem a Packers topikba még sosem írtam ilyen sokat egyszerre 😀

Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 23 829
Sejk kibasz mindenkit.
Coolearie
Pep jöjjön vissza Barcelona-ba.
És helyre áll az egyensúly az Erőben.
Sinisa
Úgy el tévedne mint Luke a mocsárban
ThundersNFL
Azt gondolom, hogy a Barca-nal olyan edző tud rendet tenni,
1. Akinek van tekintélye
2. Tudja mi az a Barca DNS
Viszonylag rövid a lista...
Sinisa
Én is Vincze Ottóra gondoltam
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 23 829
Siramoknak tudod melyik topikban a helye
diverdoc
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Detroit Lions - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Cleveland Browns - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
New York Jets - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 23 829
Tehát az AFC-ben lesz 4 veretlen irányító, Bradynek pedig négyszer annyi veresége van, mint a második legrosszabbnak. Teljesen reménytelen ez a Patsnek...
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 23 829
Nem követem annyira a hírek csak néha beleolvasok ebbe a topikba ezért félve kérdem : a sakkban még a világossal kell kezdeni?
gordon
A sakk egy nagyon jó szociokulturális játék. A világos kezd, a nő uralkodik a férfin, a parasztokat pedig ütik.
3 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 23 829
Kampman meg nemtom, ő vagy tag vagy felüláll a dolgokon és tényleg szimpátia vagy fogják valamivel.

Vagy csak annyi, hogy nehogy Gyurcsány?
Lúdas Solymi
Írtam már talán, hogy sem érzelmileg, sem anyagilag nem kötődök egy táborhoz sem. Legutóbbi 3 országos szintű választáson (2018 OGY, 2019 EP, 2022 OGY) az MKKP-ra szavaztam, előtte senkire.
Önkormányzati választáson 2019-ben az akkori kisvárosom MSZP-s polgármesterére szavaztam, mert őt éreztem a legjobbnak.

Orbánt jobb miniszterelnöknek tartom, mint Gyurcsányt, ez tény, szerintem a NER kormányzati teljesítménye felülmúlja az MSZP-SZDSZ koalíciókét. Egyáltalán nem különösebben kiemelkedő, pláne nem kritika felett álló ami 2010 óta van, de a 2010 előtti ballib kormányokat nem sírom vissza a mai kárára.

Nem tudom el tudjátok-e fogadni, hogy erre a véleményemre önállóan, bármiféle kényszer, trauma, érdek, vagy bármi ilyesmi nélkül jutottam. Az ellenvéleményt mindig tudtam tolerálni, senkit nem kárhoztattam azért, hogy kire szavaz, még akkor sem, ha nem értettem egyet a választásával.
Kampman
Jó, hát ezt a panelt már sokan használták, mi bizonyítja h nekem nincs igazam?
Lúdas Solymi
Kicsit szektás lett itt a hangulat. Nekem nem kell itt bizonyítanom semmit.
Kampman
Oké, de akkor állíthatom azt, hogy valamivel fog a Fidesz? Hisz nem bizonyítottad be az ellenkezőjét.
Lúdas Solymi
Bevallom, 2014 szeptemberében szerveztek be egy Fradi-Felcsút meccsről hazafelé tartva. Imponált nekik, hogy szakadó esőben is kimentem a meccsre, és gondolták, hogy egy ilyen állhatatos személyt talán egyéb sötét célokra is fel tudnak használni. Akkor még nem sejtettem, hogy békaemberekkel is fogok találkozni. Azóta az a feladatom, hogy itt bomlasszam a potenciálisan túltengő ellenzéki közhangulatot. Ebben bűntársam JC is, ő már a 2000-es évek közepe óta Fidesz-ügynök. Őt azzal tartják sakkban, hogy egyszer elbóbiskolt egy Vidám Vasárnapon a hátsó sorban.

A munkáltatóim által kitűzött norma, hogy országgyűlési választások előtt legalább 3, addig ellenzéki szimpatizánsként azonosított fórumozót vegyek rá a Fideszre voksolásra, vagy ha az nem megy, legalább a nem szavazásra. Ez 2018-ban sikerült is, jutalmul választhattam egy Puskás Akadémia-szezonbérlet, illetve egy Németh Szilárd által dedikált Orbán Viktor fotó között.
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 23 829
Legalább valamilyen indián kötődésű nevet találjanak ki, ha már a rézbőrű kifejezés sértő, ne legyen totálisan más az asszociáció.
ZERO_L
De az indián (indián?????? őslakos, te rasszista állat!!!!!) kötődésű névvel az lesz a baj, hogy még mindig fajilag szenzitív, megsértődhet rajta akármelyik őslakos, illetve az ő nevükben kéretlenül fellépő aktivista.

De akkor már menjünk végig a neveken, mert majdnem mindenkivel lesz probléma:

Bills, Dolphins, Ravens, Bengals, Jags, Colts, Broncos, Eagles, Lions, Bears, Falcons, Panthers, Cardinals, Seahawks, Rams: Visszaélés az állatok méltóságával, esetleg a Panthers maradhat, ha sikerül az identitást a Fekete Párducokat dicsőítő módon átalakítani

Patriots: politikai állásfoglalás, üldözendő

Jets: A 9/11 trauma szempontjából problémás

Browns, Redskins, Chiefs: Rasszista képzettársításokra adhat lehetőséget. Persze erre lehetne mondani, hogy rossz az, aki rosszra gondol, de mindegy.

Texans: Egykori rabszolgatartó állam, elfogadhatatlan

Cowboys: Vadnyugati nosztalgia a faji megkülönböztetés idejéből

Titans, Giants, Vikings: ókori-középkori európai mítoszokra visszautaló nevek, egyértelműen kolonialista

Buccaneers, Raiders: Erőszakot dicsőítő nevek

49ers
: Visszautal 1849-re, amikor még volt rabszolgatartás az USÁ-ban (Kaliforniában mondjuk pont nem, de mindegy).

Saints: Keresztény szimbolika, fúj

Végeredményben tehát csak a Packers-Steelers-Chargers hármas van biztonságban, az ő nevük nekem legalábbis PC-biztosnak tűnik, a többi csapat drukkerei kezdhetnek brainstormingolni az új neveken, illetve megbarátkozni az új nevek gondolatával.

Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 23 829
Ez most eléggé off lesz itt, de mindenki ezt a topikot nézi, arcüreg-gyulladásra mit ajánlanátok? 😀
Löfli
Hát bocsánat Löfli, de ezt majd az Arcüreggyulladás 2020 topikba!!!
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 23 829
Sobri Jóska

Visszaolvasva a hozzászólásokat, én nem tudom, hogy neked mi bajod van, de azon gondolkodj el, hogy lehet ha 10-en mondanak igent te meg nem-et lehet te vagy a hülye és nem a többiek. Tipikus irritáló, mindenben a többieknél magát okosabbnak vélő személy vagy 0 háttértudással. Ha magán életben is hasonlóan viselkedsz, javaslom változtass rajta, mert ezt a személyiségtípust nem sokan szeretik...
Shotzi
Sobri több mint 10 éve oszlopos tagja a fórumnak, olyanok lennénk nélküle, mint....nem is tudom, a Fidesz Deutsch Tamás nélkül.
6 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 23 829
már azt hittem a Safari baszakodik, de mobilon belépve látom cert issue. FF legalább jó, az továbbenged.
petey
Ez amúgy minden, csak nem jó 😀
A legtöbb értelmes browser nem enged tovább. Most van az, hogy egyrészt nincs HTTPS, szóval wifin mondjuk bárki megnézheti a forgalmad a bowl.hu felé, másrészt bárki kiadhatja magát bowl.hu-nak.
tenorx
Azon kívül, hogy látja, hogy betöltöttem az oldalt napi 17szer, esetleg melyik hozzászólást like-oltam ez milyen veszéllyel jár még?
vpi
Fognak itt még embereket zsarolni azzal, hogy részt vettek a 2020-as eredményközvetítőkben!!!!!!!

Szerkesztette: Kampman