Kampman

Green Bay Packers Wisconsin Badgers

Kampman
Utoljára láttuk
3 órája
Regisztrált
több mint 13 éve
Fórum hozzászólások
15 481Utolsó 10 fórum hozzászólás

14 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 15 481 — 502 Bad Gateway
lehet én vagyok hülye de Diagne gólja a Southampton ellen nem volt les, ő nem lógott be
Heisman
Én is így láttam.

1 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 15 481 — 502 Bad Gateway
Eduardo Escobar sorozatban a 4. meccsén ütött HR-t.

1 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 15 481 — 502 Bad Gateway
Da basszus, el kellene már felejteni ezt a mennyire játszott rá dolgot. Teljesen mindegy, hogy kicsit vágja pofon, vagy nagyon. Az ütés számít, fociban a kicsit sem tolerálják, általában.
De nincs a játékosokon mérő, hogy nagyot kap vagy kicsit...
Mint ahogy az is mindegy, hogy mennyire rúgják fel, mert ha szabálytalan, akkor az szabálytalan, max ha látványosan alárúg, a labda meg sehol, akkor ott az már szándékos durvaság és nem sima szabálytalanság.
Klaci79
Vannak emberi tényezők a játékvezetésben is. A bedobásokat sem mindig centire pontosan onnan végzik el, ahol kiment a labda, hanem a bedobó szinte minden esetben előresunnyog egy kicsit. De csak a legstréberebb, figyelemvadász bíró az, aki ilyenkor visszarendeli a bedobást.

Persze, az ütés megvolt, de pl. a visszajátszás után nekem is az jött le elsőre, hogy nem volt sem durva, még kevésbé szándékos. Amolyan a játék hevében előforduló baleset inkább. Le kell fújni, az ez után született gólt el kell venni, de ennyi.

1 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 15 481 — 502 Bad Gateway
 hu.eferrit.com/tudjon-meg-toebbet-a-baseball-statisztikakrol-a-toertenelemmel-es-a-szoszedettel-kapcsolatban/
Bruschi85
Vicces. Leiter Jakab-díjas fordítás. 😛
xrace77
Átlagos átlagolás (találat osztva a denevéreken) (ez már majdnem olyan, mint a kamatos kamat)

Fielder választása (amikor egy versenyző úgy dönt, hogy kijut egy másik versenyzőn, nem a tésztát)

áldozati légy

1 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 15 481 — 502 Bad Gateway
Tot-MU, csak hogy ne csak a tegnappal foglalkozzunk...Mu támadó megüti Son-t, lőnek egy gól...a gól VAR visszavonja...de ütés miatt még sárga sincs? Vagy ez hogy?
Klaci79
A pofon megvolt, de Son annyira aránytalanul látványosan terült el és fetrengett (nyilván a második sárgára akart rájátszani), hogy az már nagyon visszatetsző volt.

1 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 15 481 — 502 Bad Gateway
Kivancsi vagyok ha majd lehet meccsre menni es a Diosgyor szurkolok bejutnak a stadionba, akkor hanyadik percben vetetik le ezekkel a mezt.
Kenny
A tavalyi debreceni jelenetnél 1-2 fokkal durvább dolgok lennének. De ha szerencséjük van, a hátralévő néhány fordulóban már nem engedik be őket.

Szerkesztette: Kampman

1 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 15 481 — 502 Bad Gateway
DVSC meccset nézett valaki mostanában?
Dzsudzsák mint vkp? WTF?

Nézem most egy 30-40 perce.
Őszintén sajnálom DzsB-t.
Nincs egy közeli barátja, aki megmondja Neki, hogy ezzel csak égeti magát? Kb. a kezdő kör területet tapossa szét. 0 sprint, 0 támogató mozgás.
Én meg nem láttam korábban olyan 33-34 éves játékost, aki ennyire leépült volna komolyabb sérülés nélkül.
Sinisa
2016 óta kizárólag NB2-es szintű bajnokságokban játszott.
Alkalmazkodott a közeghez és a harmincas évei elejére tényleg lett is belőle egy korrekt, nem kiemelkedő, erős átlagos NB2-es játékos.

2 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 15 481 — 502 Bad Gateway
Egész jó meccs volt.

2 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 15 481 — 502 Bad Gateway
Azért az nagyon kemény, hogy kedvenc sportunkban, igazi nagyságok a szakértők...a komolyabb bajnokságokban is egykori remek, válogatott focisták....
Nálunk pedig 😀
Klaci79
Teljesen komolyan, a magyarországi soccer-közvetítések all time legjobbjai a Viasat 3 BL-közvetítései voltak, Urbányi tök egyedül egy sötétkék stúdióban, semmi "szakértő vendég" meg semmitmondó kérdezgetés/beszélgetés.

Szerkesztette: Kampman

2 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 15 481 — 502 Bad Gateway
Spíleren ki ez az exfocista szakértő? Olyan ismerős, de nem ugrik be
Gergőbácsi
Cvitkovics Peti?
Klaci79
Köszi!
Gergőbácsi
Már 17 évesen bemutatkozott az nb1.ben...lényegében ez a legtöbb, amit el lehet mondani róla, mert örök ígéret maradt. Lusta volt, ahogy egy rendes magyar focista...ha nem fociztam volna vele néha együtt MTK-ban, én sem tudtam volna ki az 😀
Klaci79
Lambulics-Czvitkovics-Jezdimirovics, ugranak be a nevek

Legkedveltebb fórum hozzászólások

6 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 15 481 — 502 Bad Gateway
Tudom, hogy már mondtam, azt is, hogy ezen sok mindent nem is lehet változtatni.
Mehetne az NFL csevegőbe is, de mindegy.

Nem biztos, hogy igazam van, de így látom. Kicsit hosszú lesz.

Minden csapatnak van kultúrája, amire hatással lehet a csapat történelme, a város helyzete, de szerintem elsősorban a tulajdonos maga. Nem véletlenül ő kapja meg a trófeát elsőként az SB után.
A csapatkultúra általában hosszabb idő alatt jön létre, de éles váltások esetén pár év alatt is változhatnak a dolgok.

A Patriots Kraft érkezése előtt az egyik leglúzerebb franchise volt, ami csak létezik. Egy tipikus felesleges csapat, az egyetlen SB-jüket úgy elbukták, ahogy csak keveseknek sikerült. A másik három bostoni csapathoz képest egyáltalán nem vette őket körül a történelmi sikerek aurája, a még a vesztes időkre is jellemző méltóság. A csapat tulajdonosai a futball iránt többé-kevésbé érdektelen, az egyéb vállalkozásaikkal küszködő üzletemberek voltak. Kraft volt az, aki tudatosan változtatott ezen, elhozta Parcellst, majd Belichicket, mert tudta, hogy olyan érzelemmentes, saját magukkal is kíméletlenül igényes szakemberek, ami egy győztes kultúrához kell. Itt egyértelműen egy tulajdonosi akarat tartja fenn a kultúrát, ami Brady előtt is megvolt, és utána is fennmarad. Lehet, hogy a következő 20 évben nem lesz 6 SB győzelem, sőt, nem lesz egy se, de amíg Krafték uralkodnak, nem jön vissza a piros mezes Patriots lúzerkedése.

A Bengals tulajdonosa Mike Brown, a liga hírhedt olcsójánosa, nem érdekli különösebben a futball, pusztán anyagi alapon van a ligában, addig, amíg a bevételei meghaladják a kiadásait. Számára a győzelem nem része a presztízsnek. Így maradhatott 15 éven keresztül HC Marwin Lewis, egyetlen playoff győzelem nélkül. Ki is alakult a "minden mindegy" kultúrája, ahol az edző is csak azért tartja meg az állását évről évre, mert hajlandó olcsóbban dolgozni, mint az átlag. Nem meglepő, hogy egy ilyen közegben nem csak sikerek, de tisztelet és fegyelem sincsen, a régebbi szurkolók emlékeznek, hogy a Lewis korszak első felében a Bengals volt a liga fegyenccsapata, állandó letartóztatásokkal és egyéb kihágásokkal. A játékosok sem voltak hülyék, látták, hogy a tulajnak (és az edzőnek) mire megy ki a játék, szartak hát bele ők is.

A Bears tulajdonosai fejben megragadtak a nyolcvanas években (ezt nem én írtam, hanem chicagoi újságok is), mert akkor volt utoljára a Bears huzamosabb ideig domináns csapat az NFL-ben. Miről szólt az a Bears? Ligaelit defense, nagyon jó futójáték, erős közepes passzjáték. Az NFL előtte évtizedekig erről szólt. De már a nyolcvanas (és kilencvenes) évek meghozták a QB-forradalmat, Marino, Elway, Montana, Young, jöttek a 4000 és 5000 yardos szezonokat hozó QB-k. De nem a Bearsnél, ahol ez ma sem prioritás. Nem véletlenül nincs évtizedek óta elit irányítójuk, még 1-2 évre se, mint amikor pl. a Cardinals kihasználta Warner hattyúdalát. Az öregedő tulajdonoson erőt vett a wishful thinking, a "jó volt ez így, ezután is jó lesz" mentalitás, így megteremtett egy olyan kultúrát, ahol olyan emberek kerülnek döntési pozícióba, akik adott esetben az újabb forradalmat képviselő Watson vagy Mahomes helyett a tradícionális Trubisky mellett teszik le a voksukat, ezzel újabb évekre leszakítva a csapatukat a liga fejlődésének fővonaláról. A múlt foglyai.

A Falcons sem véletlenül chokerkedi el folyamatosan úgy a meccseit, ahogy. Náluk szerintem ez inkább egy városi dolog, a Braves ugyanezt csinálta a fénykorában (utolsó/extra inningekben elvesztett sorsdöntő playoffmeccsek, 2-0-ról elbukott World Series). Még az egyetlen bajnoki címük is csonka szezonban volt. Aki már volt ott, mint idegen, mindenkitől azt hallom, hogy Atlantát áthatja a kultúranélküliség és az identitásnélküliség, az egész város borzalmasan semmilyen. Valami oka kell, hogy legyen, hogy a nehéz helyzetekből mindig szarul jönnek ki, és talán ez a lelkierő hiánya, ami a városból is árad kicsit.

Tudom, hogy hosszú és eddig semmi köze a Lionshoz, de akkor most jönnek ők.

A Lionst köztudottan megátkozta Bobby Layne. Vagy nem, de akkor is mindenki így tudja. Alapvetően ki nem szarja le, nem ő volt az első, és nem is az utolsó játékos, aki kígyót-békát kiabált az őt kiebrudaló csapatra, de ahogy eltelt 15-20-25 év, és a Lions TÉNYLEG nem nyert, kezdett az átok egy mémmé válni, ami beette magát a detroitiak fejébe is, és amolyan önbeteljesítő jóslatként létrehozta azt a kultúrát, ahol a szurkolók, a mindenkori játékosok és talán a vezetők is kezdték elhinni magukról, hogy ők alapvetően lúzerek, ezzel kapcsolatban pedig sok mindent nem is tehetnek. Matt Millen ámokfutásában az a szinte tanult tehetetlenség volt a legdöbbenetesebb, amivel ezt a felettesei végignézték. Ezzel párhuzamosan folyt Detroit gazdasági mélyrepülése, ami a franchise-on belüli hangulatot biztosan nem növelte, de ez persze önmagában még nem magyarázat, hiszen a 0-16-os szezonban a Red Wings bajnok lett, a Pistons még bajnokesélyes volt, és a Tigers-szel is számolni kellett. Még egy faktor, ami itt is borzasztóan erős, az az öreg és emiatt a radikális változtatásokra képtelen tulajdonos. Érzi persze, hogy baj van, azt is látja, hogy ki a közelmúlt bezzegfranchise-a, akiktől lehetne tanulni, de ez a tanulás is egyelőre a másolásban ölt testet (azaz hozzuk ide az edzőjüket meg a játékosaikat), nem a kultúra megváltoztatásában. Egy másolat viszont soha nem lesz olyan jó, mint a kreatív módon kitalált változat. Mivel a tulajdonosi kör (gyakorlatilag a Ford család) itt sem kifejezetten fiatalokból áll, ezért a remény a gyökeres változásra (ami messze túlmegy egy HC és egy GM leváltásán) elég csekély. És igen, az ilyen csapatot a bírók igazságtalansága is állandóan eléri, mert egy kétes szituációnál (megvolt az az elkapás? holding volt, vagy sem?) a zebrának akaratlanul is átmegy a fején, hogy ez a 60 éve átok alatt lévő csapat, egy idős tulajdonossal, egy rothadó városban.

De mindig van remény. Andy Reidet 54 évesen úgy rúgták ki az Eagles-től, mint egy megfáradt, kiégett egykori sikeredzőt, aki mellett elment a liga és már a Jeff Fisher-i úton halad. Aztán történt, amit történt.

Még egyszer bocs, hogy hosszú lett, de kikívánkozott. Szerintem a Packers topikba még sosem írtam ilyen sokat egyszerre 😀

Szerkesztette: Kampman

8 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 15 481 — 502 Bad Gateway
Sejk kibasz mindenkit.
Coolearie
Pep jöjjön vissza Barcelona-ba.
És helyre áll az egyensúly az Erőben.
Sinisa
Úgy el tévedne mint Luke a mocsárban
ThundersNFL
Azt gondolom, hogy a Barca-nal olyan edző tud rendet tenni,
1. Akinek van tekintélye
2. Tudja mi az a Barca DNS
Viszonylag rövid a lista...
Sinisa
Én is Vincze Ottóra gondoltam

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 15 481 — 502 Bad Gateway
Siramoknak tudod melyik topikban a helye
diverdoc
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Detroit Lions - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Cleveland Browns - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
New York Jets - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 15 481 — 502 Bad Gateway
Tehát az AFC-ben lesz 4 veretlen irányító, Bradynek pedig négyszer annyi veresége van, mint a második legrosszabbnak. Teljesen reménytelen ez a Patsnek...

9 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 15 481 — 502 Bad Gateway
Nem követem annyira a hírek csak néha beleolvasok ebbe a topikba ezért félve kérdem : a sakkban még a világossal kell kezdeni?
gordon
A sakk egy nagyon jó szociokulturális játék. A világos kezd, a nő uralkodik a férfin, a parasztokat pedig ütik.

9 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 15 481 — 502 Bad Gateway
Legalább valamilyen indián kötődésű nevet találjanak ki, ha már a rézbőrű kifejezés sértő, ne legyen totálisan más az asszociáció.
ZERO_L
De az indián (indián?????? őslakos, te rasszista állat!!!!!) kötődésű névvel az lesz a baj, hogy még mindig fajilag szenzitív, megsértődhet rajta akármelyik őslakos, illetve az ő nevükben kéretlenül fellépő aktivista.

De akkor már menjünk végig a neveken, mert majdnem mindenkivel lesz probléma:

Bills, Dolphins, Ravens, Bengals, Jags, Colts, Broncos, Eagles, Lions, Bears, Falcons, Panthers, Cardinals, Seahawks, Rams: Visszaélés az állatok méltóságával, esetleg a Panthers maradhat, ha sikerül az identitást a Fekete Párducokat dicsőítő módon átalakítani

Patriots: politikai állásfoglalás, üldözendő

Jets: A 9/11 trauma szempontjából problémás

Browns, Redskins, Chiefs: Rasszista képzettársításokra adhat lehetőséget. Persze erre lehetne mondani, hogy rossz az, aki rosszra gondol, de mindegy.

Texans: Egykori rabszolgatartó állam, elfogadhatatlan

Cowboys: Vadnyugati nosztalgia a faji megkülönböztetés idejéből

Titans, Giants, Vikings: ókori-középkori európai mítoszokra visszautaló nevek, egyértelműen kolonialista

Buccaneers, Raiders: Erőszakot dicsőítő nevek

49ers
: Visszautal 1849-re, amikor még volt rabszolgatartás az USÁ-ban (Kaliforniában mondjuk pont nem, de mindegy).

Saints: Keresztény szimbolika, fúj

Végeredményben tehát csak a Packers-Steelers-Chargers hármas van biztonságban, az ő nevük nekem legalábbis PC-biztosnak tűnik, a többi csapat drukkerei kezdhetnek brainstormingolni az új neveken, illetve megbarátkozni az új nevek gondolatával.

Szerkesztette: Kampman

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 15 481 — 502 Bad Gateway
Ez most eléggé off lesz itt, de mindenki ezt a topikot nézi, arcüreg-gyulladásra mit ajánlanátok? 😀
Löfli
Hát bocsánat Löfli, de ezt majd az Arcüreggyulladás 2020 topikba!!!

6 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 15 481 — 502 Bad Gateway
Sobri Jóska

Visszaolvasva a hozzászólásokat, én nem tudom, hogy neked mi bajod van, de azon gondolkodj el, hogy lehet ha 10-en mondanak igent te meg nem-et lehet te vagy a hülye és nem a többiek. Tipikus irritáló, mindenben a többieknél magát okosabbnak vélő személy vagy 0 háttértudással. Ha magán életben is hasonlóan viselkedsz, javaslom változtass rajta, mert ezt a személyiségtípust nem sokan szeretik...
Shotzi
Sobri több mint 10 éve oszlopos tagja a fórumnak, olyanok lennénk nélküle, mint....nem is tudom, a Fidesz Deutsch Tamás nélkül.

9 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 15 481 — 502 Bad Gateway
Én leszarom, hogy melyik tévé adja, meg milyen kommentátorokkal, de gyerekszüléses meg vizsgázós sms mindenképpen legyen!!!!!!!!!!

több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 15 481 — 502 Bad Gateway
Úgy látom alakul a történelem a 3 részre szakadó Magyarországtól Trianonig azaz Mindent vissza 😛 Reméljük a Boldog Békeidők is megérkezik 😀
dande
Bowl.hu = Királyi Magyarország
FK = Hódoltság
FD = Erdély
Valintinx = Habsburg Ferdinánd
Baggio és a szakadár szerkesztők = Szapolyai és köre
Sobri = Fráter György
Kampman = Balassa Menyhért

Szerkesztette: Kampman