Soccer VB 2026
11 feliratkozó
2 napja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, Willie Parker
Argentina: dande, empty taxi, Gergőbácsi, zacknorb
Brazília: csi77, Dzsokijuing, Kampman
Franciaország: davemayer, deyell, Duff, iktriad, Vrij
Hollandia: peach
Marokkó: Negritis
Németország: csebi, vpi
Norvégia: KeyG, Sobri Jóska
Portugália: Matthew99, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: dancogo, Hanni, Heisman, Sixo
Ki nyerje?
Anglia: davemayer, Duff, Dzsokijuing, Negritis, Sixo, Stez
Argentina: csi77, dande, empty taxi, zacknorb
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker
Hollandia: deyell, peach
Japán: dancogo
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi
Németország: iktriad, Vrij
Norvégia: Hanni, KeyG, Sobri Jóska, Toto21
Portugália: Matthew99, nagir
Spanyolország: Heisman
Szaúd-Arábia: Kampman
Uruguay: Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Heisman nádor
3 napja
A lánya betegsége miatt. De javult az állapota, és most május 11-én vagy hogy visszatért.hoppá, ezt nem is tudtam, azt hittem lemondott valami egészségügyi dolog miattkedvenc CONCACAF csapatom vezet Skócia ellen!Nem csoda, Advocaat visszatért.
Löfli
warr_b
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 napja
hoppá, ezt nem is tudtam, azt hittem lemondott valami egészségügyi dolog miattkedvenc CONCACAF csapatom vezet Skócia ellen!Nem csoda, Advocaat visszatért.
Löfli
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 napja
kedvenc CONCACAF csapatom vezet Skócia ellen!Nem csoda, Advocaat visszatért.
Löfli

3 napja
kedvenc CONCACAF csapatom vezet Skócia ellen!ráadásul az egyetlen curacaói játékos rúgta a gólt.
Löfli
built for this shit
3 napja
kedvenc CONCACAF csapatom vezet Skócia ellen!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 napja
a katari vb-n emlékezetes volt a döntő, a holland - argentin meccs (nem feltétlen pozitív okból), Marokkó jó szereplése, és pár meglepetés, mint amikor a japánok legyőzték a németeket. annyira nem volt rossz vb, de különösen jó sem, a döntőt kivéve. a 2018-as oroszországi vb, az kifejezetten unalmas és érdektelen volt. rengeteg gól született pontrúgásból. több nagycsapat leszerepelt, és kiesett korán, a VAR kezdetleges használata igen bénán ment, széttördelte a játékot. a 2014-es vb nem volt rossz, voltak ikonikus gólok, van Persie repülő fejese a spanyolok ellen, vagy James Rodríguez mellel levett, kapásból lőtt gólja Uruguay ellen máig emlékezetes. itt is volt meglepetés, Costa Rica jó szereplése. megnyerték a halálcsoportot, majd negyeddöntőig mentek. a csoportmeccsek igen jók voltak, volt sok gól, majd a negyeddöntőktől jöttek a 0-0-ás, 1-0-ás meccsek, kivéve ugye a német - brazil elődöntő. a döntő is szar volt. egy jó vb lehetett volna, a hangulat is jó volt, de aztán a végére csalódás lett. a 2010-es vb az no comment, konkrétan a legszarabb volt amit valaha láttam, alulmúlta a 2002-est is.érdekes, de nekem azok a meccsek vannak meg inkább amiket régebben, értsd 15-20 éve láttam. a ruszki-katari vb-ről hirtelen nem ugrik be semmi, de a spanyolok eb győzelme is a ködbe vész pl. 2014-es vb-ről is a kurva jó chile meg a brazilok összeomlása az ami először eszembe jut. onnantól jön a törlés.jobban belegondolva. flegge neztem az orosz, qatari vb-t, del -afrikai de annyi momentum nem maradt meg beloluk mint a 94 , 98-ast is ideirhatom de 2000-es eb.az en agyamba is beleegett a kovezkezio:a 98-as VB és a 2000-es EB volt a top nálam. de azt mondom a 2000-es EB volt a legjobb az összes torna közül amit láttam. 2,74-es gólátlag, alig volt unalmas meccs, támadófoci dominált. prime Zidane, Figo, Totti, Henry, Nesta, Rui Costa, Vieira, Davids, Kluivert, Raul. spanyol - jugo, portugál - angol meccs örök klasszikus, sajnos a holland - olasz elődöntő is, és a döntő is. soha nem lesz még ilyen torna. elég csak megnézni most a kereteket az idei VB-re. már abból látszik hogy a védekezés lesz a prioritás a legtöbb csapatnál, a nagycsapatoknál is.
a 94 es volt az elso amit nagyon vartam es konyvem is lett rola.
a 96os ebt is vartam es neztem .csiptem bar a szinvonal szar volt es nezok sem voltak.
98: erre is tisztan emlekszem.
de talan 2000 volt a top nalam es vki szerint a legutolso nagy iranyitok eraja.
aztan meg a nemet 2006os es a 16os eb.
tenyleg elkeozelhetetlen h a jatekosok megint beesnek.mint qatarban egyik hetvegen meg bajnoki a kovetkezon vb.es sok perc van a labukban es a baj.
azt sem tudom mik a csoportok h lehet tovabb jutni.
ez a szettagolt helyszinek is szarnak tunnek.
nem akarom meg jobban fikazni de ez igy nem tetszetos.
YoungZeeZee
deyell
mar a 16-os eb is csak a magyarok miatt miaradt meg. a tobbi meccsre nem is emlekszem 😀
YoungZeeZee
peach
built for this shit
3 napja
érdekes, de nekem azok a meccsek vannak meg inkább amiket régebben, értsd 15-20 éve láttam. a ruszki-katari vb-ről hirtelen nem ugrik be semmi, de a spanyolok eb győzelme is a ködbe vész pl. 2014-es vb-ről is a kurva jó chile meg a brazilok összeomlása az ami először eszembe jut. onnantól jön a törlés.jobban belegondolva. flegge neztem az orosz, qatari vb-t, del -afrikai de annyi momentum nem maradt meg beloluk mint a 94 , 98-ast is ideirhatom de 2000-es eb.az en agyamba is beleegett a kovezkezio:a 98-as VB és a 2000-es EB volt a top nálam. de azt mondom a 2000-es EB volt a legjobb az összes torna közül amit láttam. 2,74-es gólátlag, alig volt unalmas meccs, támadófoci dominált. prime Zidane, Figo, Totti, Henry, Nesta, Rui Costa, Vieira, Davids, Kluivert, Raul. spanyol - jugo, portugál - angol meccs örök klasszikus, sajnos a holland - olasz elődöntő is, és a döntő is. soha nem lesz még ilyen torna. elég csak megnézni most a kereteket az idei VB-re. már abból látszik hogy a védekezés lesz a prioritás a legtöbb csapatnál, a nagycsapatoknál is.
a 96os ebt is vartam es neztem .csiptem bar a szinvonal szar volt es nezok sem voltak.
tenyleg elkeozelhetetlen h a jatekosok megint beesnek.mint qatarban egyik hetvegen meg bajnoki a kovetkezon vb.es sok perc van a labukban es a baj.
YoungZeeZee
deyell
mar a 16-os eb is csak a magyarok miatt miaradt meg. a tobbi meccsre nem is emlekszem 😀
YoungZeeZee
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 napja
Nagyapámtól, apámtól mindig azt hallgattam, hogy a 66-os volt a legjobb magyar vébécsapat.MindigMegintkiderült hogy régen minden jobb volt? 😊
Heisman nádor
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 napja
MindigMegintkiderült hogy régen minden jobb volt? 😊
Heisman nádor
Poloska vagyok.
3 napja
Megint kiderült hogy régen minden jobb volt? 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 napja
YoungZeeZee
9 767
jobban belegondolva. flegge neztem az orosz, qatari vb-t, del -afrikai de annyi momentum nem maradt meg beloluk mint a 94 , 98-ast is ideirhatom de 2000-es eb.az en agyamba is beleegett a kovezkezio:a 98-as VB és a 2000-es EB volt a top nálam. de azt mondom a 2000-es EB volt a legjobb az összes torna közül amit láttam. 2,74-es gólátlag, alig volt unalmas meccs, támadófoci dominált. prime Zidane, Figo, Totti, Henry, Nesta, Rui Costa, Vieira, Davids, Kluivert, Raul. spanyol - jugo, portugál - angol meccs örök klasszikus, sajnos a holland - olasz elődöntő is, és a döntő is. soha nem lesz még ilyen torna. elég csak megnézni most a kereteket az idei VB-re. már abból látszik hogy a védekezés lesz a prioritás a legtöbb csapatnál, a nagycsapatoknál is.
YoungZeeZee
deyell
3 napja
az en agyamba is beleegett a kovezkezio:a 98-as VB és a 2000-es EB volt a top nálam. de azt mondom a 2000-es EB volt a legjobb az összes torna közül amit láttam. 2,74-es gólátlag, alig volt unalmas meccs, támadófoci dominált. prime Zidane, Figo, Totti, Henry, Nesta, Rui Costa, Vieira, Davids, Kluivert, Raul. spanyol - jugo, portugál - angol meccs örök klasszikus, sajnos a holland - olasz elődöntő is, és a döntő is. soha nem lesz még ilyen torna. elég csak megnézni most a kereteket az idei VB-re. már abból látszik hogy a védekezés lesz a prioritás a legtöbb csapatnál, a nagycsapatoknál is.
YoungZeeZee
Szerkesztette: deyell
built for this shit
3 napja
No igen, nekem fura hogy alakultak a dolgaim amúgy mert 94ben (első tornám amit fullra követtem, a 90es vbt még nem láttam egyáltalán, a 92es ebt néztem de alig) megszerettem Stoichkovot, mégsem lettem barcás, aztán Bergkamp volt az egyik kedvencem 98 körül, de addigra már a united elvarázsolt annyira hogy eszem ágában sem volt ágyúsnak állni (pedig az a Seaman/Bergkamp/Henry/Petit féle csapat mekkora király volt, csak azt a buzi Vierat utáltam szívből).98, istenem: youtu.be/XsZkCFoqSBs?is=FemrN-f2QnrVf-Lmamugy a legtobben megeltunk mar sok vbt. ti varjatok?Ez talán az első vb ami egyáltalán nem hoz lázba, de tényleg semennyire. Nekem a eleve a legutóbbi katari volt kb a legszarabb amit láttam, ha maradt volna a 32 csapat még egy kicsit azért érdekelne de így ezzel a lebonyolítással kb érdektelen lesz a torna minimum fele. Én már nem tudok annak szurkolni hogy egy nagyon kis csapat hogy "szorongat" meg egy olyan nagyobb csapatot aki kb nyiltan telibeszarja az egészet.
en ugy vagyok vele h amit latok latok amit nem azt nem.
YoungZeeZee
Nekem a no1 torna a '98as volt magasan, még mindig emlékszem az egészre, olyan számomra teljesen semleges dolgok is totál beleégtek az agyamba mint pl Brian Laudrup gólöröme a brazilok ellen (mekkora meccs volt). Minden csapatnak voltak egyéniségei, szinte minden meccs jó volt (persze nem mind), nekem a 96os eb mellett ez a torna a kedvencem. 2002es a csalásokról meg egy kiváló brazil csapatról lett híres, a 2006ostól kezdődően pedig fokozatosan esett a színvonal, nem véletlenül valószínűleg itt (2000-2005 között) kezdett el végleg elüzletiesedni az egész.
Ma meg már a social media-t hajszoló sztárocskákról szól az egész, nagyon kevés az old school egyéniség.
davemayer
youtu.be/SfR0YlNkhtY?is=eL3abAMr2xPDynEh
Dzsokijuing
De tényleg, ha belegondolsz, ezen kívül hány momentum volt azon a vbn!
- Ronaldo tündöklése, sérülése után is még hatalmas király volt
- marokkó, milyen szép focit nyomtak
- nigéria-spanyol meccs, meg ugy az a csoport
- norvégok megverték a brazilokat h tovább tudjanak jutni, hatalmas meccs volt
- angol drukkerként a meccseiket vártam a legjobban, mind élmény volt vmiért, az argentin meccs mennyire szinvonalas volt ( owen gólja, argentin szabadrúgás kombináció)
És még sorolhatnám, pedig 28 éve volt... nem lesz még egy ilyen.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 napja
98, istenem: youtu.be/XsZkCFoqSBs?is=FemrN-f2QnrVf-Lmamugy a legtobben megeltunk mar sok vbt. ti varjatok?Ez talán az első vb ami egyáltalán nem hoz lázba, de tényleg semennyire. Nekem a eleve a legutóbbi katari volt kb a legszarabb amit láttam, ha maradt volna a 32 csapat még egy kicsit azért érdekelne de így ezzel a lebonyolítással kb érdektelen lesz a torna minimum fele. Én már nem tudok annak szurkolni hogy egy nagyon kis csapat hogy "szorongat" meg egy olyan nagyobb csapatot aki kb nyiltan telibeszarja az egészet.
YoungZeeZee
Nekem a no1 torna a '98as volt magasan, még mindig emlékszem az egészre, olyan számomra teljesen semleges dolgok is totál beleégtek az agyamba mint pl Brian Laudrup gólöröme a brazilok ellen (mekkora meccs volt). Minden csapatnak voltak egyéniségei, szinte minden meccs jó volt (persze nem mind), nekem a 96os eb mellett ez a torna a kedvencem. 2002es a csalásokról meg egy kiváló brazil csapatról lett híres, a 2006ostól kezdődően pedig fokozatosan esett a színvonal, nem véletlenül valószínűleg itt (2000-2005 között) kezdett el végleg elüzletiesedni az egész.
Ma meg már a social media-t hajszoló sztárocskákról szól az egész, nagyon kevés az old school egyéniség.
davemayer
youtu.be/SfR0YlNkhtY?is=eL3abAMr2xPDynEh
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 napja
YoungZeeZee
9 767
az en agyamba is beleegett a kovezkezio:a 94 es volt az elso amit nagyon vartam es konyvem is lett rola.
3 napja
amugy a legtobben megeltunk mar sok vbt. ti varjatok?Ez talán az első vb ami egyáltalán nem hoz lázba, de tényleg semennyire. Nekem a eleve a legutóbbi katari volt kb a legszarabb amit láttam, ha maradt volna a 32 csapat még egy kicsit azért érdekelne de így ezzel a lebonyolítással kb érdektelen lesz a torna minimum fele. Én már nem tudok annak szurkolni hogy egy nagyon kis csapat hogy "szorongat" meg egy olyan nagyobb csapatot aki kb nyiltan telibeszarja az egészet.
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 napja
Parancsolj.Nyilván. Anélkül mi értelme az egésznek? Hogy a végén lesz X-nek 257 pontja, Y-nak meg 251?Azt be tudom állítani, hogy lássuk a többi tippelő tippjeit, kérdés akarjuk-e.Gyertek a tipp.ly-s cuccra, még csak 19-en vagyunk.Mentem, tippeltem.
warr_b
Nincs valami tabella vagy áttekintő, ahol lehet látni ki, mit tippelt, lehet követni folyamatában, mint volt anno a PL-es tippelősnél?
Vagy majd ha elindul a VB, akkor lesz? Vagy a végén lesz egy összesítés és ennyi?
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Amit be lehet állítani láthatóra azt mind állítsd csak be.
Már vége a Fidesz-érának, átláthatóságot!
Őszentsége Sobri Jóska
Mondjuk az is ergya, hogy az Euro 2024-es csoport még aktív, látni a tippelőket, de ennyi. Se pontok, se végeredmény, se semmi. Így minek...

3 napja
Nyilván. Anélkül mi értelme az egésznek? Hogy a végén lesz X-nek 257 pontja, Y-nak meg 251?Azt be tudom állítani, hogy lássuk a többi tippelő tippjeit, kérdés akarjuk-e.Gyertek a tipp.ly-s cuccra, még csak 19-en vagyunk.Mentem, tippeltem.
warr_b
Nincs valami tabella vagy áttekintő, ahol lehet látni ki, mit tippelt, lehet követni folyamatában, mint volt anno a PL-es tippelősnél?
Vagy majd ha elindul a VB, akkor lesz? Vagy a végén lesz egy összesítés és ennyi?
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Amit be lehet állítani láthatóra azt mind állítsd csak be.
Már vége a Fidesz-érának, átláthatóságot!
3 napja
Igen, eddig nem így volt. Pedig lehetett taktikàzni, mert a különböző csoportok máshogy pontoznak.engem az zavar kicsit hogy itt nem lehet máshogy tippelni különböző csoportokbanAzt be tudom állítani, hogy lássuk a többi tippelő tippjeit, kérdés akarjuk-e.Gyertek a tipp.ly-s cuccra, még csak 19-en vagyunk.Mentem, tippeltem.
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Negritis, a vajda
3 napja
engem az zavar kicsit hogy itt nem lehet máshogy tippelni különböző csoportokbanAzt be tudom állítani, hogy lássuk a többi tippelő tippjeit, kérdés akarjuk-e.Gyertek a tipp.ly-s cuccra, még csak 19-en vagyunk.Mentem, tippeltem.
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 napja
Azt be tudom állítani, hogy lássuk a többi tippelő tippjeit, kérdés akarjuk-e.Gyertek a tipp.ly-s cuccra, még csak 19-en vagyunk.Mentem, tippeltem.
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska

3 napja
Gyertek a tipp.ly-s cuccra, még csak 19-en vagyunk.Mentem, tippeltem.
warr_b
3 napja
Nem, ez Quizzone-os szervezés, most van egyeztetés, hogy pontosan mikor és hol.Jövő hét utáni héten egyébként lesz egy foci VB-s kvíz, amit én írok.Csak nem az A38-as? Oda megyünk 😊
Ha lenne bowl.hu-s csapat, akkor bedobom majd ide a FB-esemény linkjét, hogy hánykor meg hol.
empty taxi
Dzsokijuing

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 napja
Ez igazából ugye USA törvény. (NFLnél is van ez, NASCARban te is látod)Amugy a hivatalos szabaly az, hogy ha a stadion x kilometeres korzeteben akarcsak egyszer villamlik, akkor automatikusan legalabb 30 percre off a meccs, lefujja a biro. Hogy mi a pontos tavolsag, arra nem emlekszem, 20 km korul van.Durva.
Stez
Ha ezt az UEFA is átvenné, akkor Londonban egy bajnoki meccs hetekig is eltarthatna.
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
3 napja
Gyertek a tipp.ly-s cuccra, még csak 19-en vagyunk.