Blevi

Blevi
Lakhely
Budapest XVI.
Utoljára láttuk
1 órája
Regisztrált
több mint 9 éve
Fórum hozzászólások
5 098


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 napja
Blevi 5 098 — Lions & Cowboys fan
Dakot kirangatta a csapat a szarból amibe a 3 turnoverrel keverte a brigadot. Megvan a PO kb de csak a vedelemben bizhatunk mert sajnos Prescottal nem lesz PO run.
Lehet orulni de ezt a mait az O nem teszi ki az ablakba(Dak nem teszi ki), mindent megnyertunk TOP, yardok minden kb megis ha kikapunk szavunk nem lehet.
Martin sztem IR, ez is tetezi a bajokat Tyron sem volt az igazi.

Szerkesztette: Blevi
2 napja
Blevi 5 098 — Lions & Cowboys fan
Sokat basztatjuk Garrettet énis, de 4 es 1 most győztes mentelitás volt tökös húzás
3
2 napja
Blevi 5 098 — Lions & Cowboys fan
Ez is egy hulladék dobás volt btw
2 napja
Blevi 5 098 — Lions & Cowboys fan
Legyetek ezzel boldogok meg a one down kieséssel
dande
Jajj de kedves sok sikert...
2 napja
Blevi 5 098 — Lions & Cowboys fan
Nem szólhatunk egy szót sem ha azt mondják chokerek vagyunk.... 😀
2 napja
Blevi 5 098 — Lions & Cowboys fan
Persze most kompenzálnak
dande
csalááááás 😀
2 napja
Blevi 5 098 — Lions & Cowboys fan
Prescott megint ...
2 napja
Blevi 5 098 — Lions & Cowboys fan
ezt mondtam bazmeg!!! mindig van 1 jó drive-je, akármilyen szar is a meccsen!
Na végre!
Antonius
nem lehet ne csrélni egy olyanra hogy átlagos meccsek 1-1 szar drive-val?
2 napja
Blevi 5 098 — Lions & Cowboys fan
De Dak bazdmeg ha tudsz ilyet dobni akkor???
2 napja
Blevi 5 098 — Lions & Cowboys fan
Ha most kikapunk akkor jövő héten elintéz minket a Colt és az utolsón Giants és viszlát Po.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
Blevi 5 098 — Lions & Cowboys fan
Szerintem valakit azert utálni mert rámegy egy rekordra az irigység semmi mas. Ha a saját csapatod csinálja akkor persze mindenkinél mas a szitu. Ritkán áll ossze olyan csapat mint a 2007-es Pats vagy idei Broncos. Ki kell ezt használni mert ezek ritka alkalmak. Alexander ráment és? Peyton is és? Mindenki ráment volna Te is Én is bárki, mert emberek vagyunk.
13
több mint 2 éve
Blevi 5 098 — Lions & Cowboys fan
Hát ha a faterja ilyet nyilatkozott marha nagy gondok vannak, de részemről nem sajnálom a srácot.
Beki
Ugyanezt érzem én is, nem tudom sajnálni.
tenorx
Én valahol a szituációt igen. Janika eljutott oda, hogy orvos kell neki, mert immáron köz- és önveszélyes hülyeségei vannak. Azelőtt kène még segíteni rajta, mielőtt beüt valami. (Meg ne adj isten magával ránt még egy embert)
Btw egy szenvedélybeteg embernél - mert az - elsütni a "nem tudom sajnálni" és a "magának köszönheti" sódert finoman szólva faeke egyszerűségű prosztó dolog.
Sajnálni pedig sajnàlom, egy tehetséges srác volt, aki nem tudta kezelni a sikerét és tehetségét, az ezekkel járó terhelést, a tetejèben pedig élből a karriertemetőbe került, mert nem törtènt volna meg ugyanez pl. New Englandben, vagy bàrhol másutt, ahol profi franchise működik, profi szakemberekkel és nem egy clevelandi szintű bolhacirkusz, ahol nem JM az első ember az elmúlt években, aki elkallódott. Csak nála lóg ki igazán a lóláb.
Amadeus91
Jamarcus Russel üdvözletét küldi a bolhacirkuszból.
8
több mint 4 éve
Blevi 5 098 — Lions & Cowboys fan
McCoy mar cowgirls-özik. Eddig kedveltem de ugy látszik Ő is csak egy paraszt. Nagy lehet a pofája egy szarra sérült D# ellen...
6
több mint 2 éve
Blevi 5 098 — Lions & Cowboys fan
Ti és mi (zsinórban harmadszor...) készítjük majd fel a csapatokat Mobileban a Senior Bowlon.
iktriad
Fasza, mikor indul a repülő Ferihegyről? 😊
5
több mint 4 éve
Blevi 5 098 — Lions & Cowboys fan
Kérlek Jézus adj neki egy kis eszet... Vagy felejtsen el gépelni....
5
több mint 4 éve
Blevi 5 098 — Lions & Cowboys fan
Nem azt írták még a draft előtt hogy nem konzisztensek a kezei? Végülis ez egykezes volt... 😊 Brutális play volt.
Jó kis meccs volt srácok, most mi jöttünk ki jobban. Egyébként nem írta be senki de jelenleg a Romo-Eli párharc a legtöbb meccset számláló rivalry az Nfl-ben. Jövöre ugyanitt ugyanveletek.
5
több mint 5 éve
Blevi 5 098 — Lions & Cowboys fan
Köszönöm a Dallas Cowboysnak, hogy egy Tony Romot fikázó mém lehetett a 200. kommentem 😊BigBen7
Ez valami új trendi dolog Romót fikázni? És még elég büszke is vagy rá, h világgá is kürtöld még egy hszben. Az a nem semmi.
Gratulálok, igazán értékes 200+1. hsz volt.
De sebaj, remélem majd megjelenik slowmotion és a megszokott módon rendesen elküld a halál faszára, akkor talán majd nem írsz ilyen ovis stílusban egy olyan QBról aki történetesen a Bengals mellett a Steelers ellen is győzelemre vezette a Cowboys-t tavaly egy sorsdöntő meccsen.Robilluma
A Redskins ellen, meg tavaly a Giants ellen kellett volna sikerre vezetnie, kicsit többet értek volna azok a győzelmek 😊
7 év alatt 1 PO győzelem szerintem kevés ahhoz hogy valaki 108 millió szerződést kapjon. Az egyéni statisztikái nem rosszak de amíg a csapat nem nyer vele, b*szhatják azt a 108 milliót.
A Flacco szerződés annyival jobb hogy vele legalább a csapat sikeres, még akkor is ha Flacco maximum egy átlagos irányító.BigBen7
Közhelyek es háttér infót nélkülöző alaptalan dolgokat írsz le. De ha neked ettől jo... Legyen.
5
1 hónapja
Blevi 5 098 — Lions & Cowboys fan
Byron Jonesnak jar a pacsi viszont. Kiterelte a majmokat a csillagrol.
4
több mint 1 éve
Blevi 5 098 — Lions & Cowboys fan
Nem láttam a meccset, tényleg lejtett a pálya spori szemszögből?
ThundersNFL
Szokott módon ki akarták csinálni a Dallas-Detroiton a Dallast....
harras
Voltak kérdéses zászlók, de azert nem kell meg 42 pontot benyelni.
Blevi
Nem igazán szeretem azt, hogy az egyik csapat mindent csináljon jó és még azt is viselje el lelkileg hogy állandóan rajtuk élvezkednek a zebrák, a másiknak meg mindent lehet.
harras
Lejtett a hazai palya ez teny, de 0 pont került a táblára a második félidőben 21el szemben.ezt csak a birokra nem lehet fogni
Blevi
Ahogy előttem írták: "Megnéznélek, amikor egy tanár pikkel rád, dolgozat közben a füledbe súgja, hogy úgyis egyes lesz, utána milyen színvonalú munkát végzel." És a Detroittal valahogy mindig így jön ki.
harras
Az a baj h valóban voltak esetek amikor minket vagy épp más csapatokat megtoltak , én sem vagyok vak , de kicsit eltúlzott azért az egész..de a baj nem is ez hanem bármi lesz vasárnap éjszaka ha gb jut tovább már csalás lesz , mert lesz 2 elnézett Holding....amire már rá lehet verni , h nekünk kedveztek , pedig azért 2-3 ( tudom az se mind1 h mindig ugyan az kapja ezeket ) benézett ítélet simán benne van ebben sportban. A lényeg abban h vasárnap este nagyon nem tud úgy nyerni gb h ne kiáltsanak csalást.

Ezért is szurkoltam nagyon éjszaka a Lionsnak h jusson már be . Így annyi maradt h Go Giants


Ami viszont nekem is feltűnt h Stafford-ot sztm is zavarja kesztyű ,Slay nagyon hiányzott , róla mit lehet tudni lesz ellenünk ?
nando89
Azt is tegyük hozzá hogy vannak csapatok akik javára többet es van akinek kevesebbet tévednek. Vannak darling csapatok akik nélkül nem ugyanolyan az üzlet. Mit érdekli az átlag nézőt hogy ott van a Lions vagy sem ugyis szökőévente ér oda a csapat. De mindjárt nő a nézőszám ha kombinalod a GB, playoff, Lambeau, Rodgers szavakat. Ez üzlet ha be látod ha nem.
4
több mint 4 éve
Blevi 5 098 — Lions & Cowboys fan
Komolyan két meccsen bekapott 50+ pontot benyelt a csapat és írányítókérdés az elsődleges?
Nekem teljesen olyan ez a sztori ami a 'boysnál ment évekig Romoval (tudom Jimmy utálja, de akkor is). Évekig a különböző nálatok is jelentkező problémák megvoltak a csapatnál (nincs elkapó nincs futójáték, szar a fal, megölik az irányítót, a védelemet mindneki széttépi mindenhogy). Érdekes most hogy vannak elkapók van futójáték és védelem is meg tudja néha állítani az ellenfelet minden "szakíró" Romo picsáját nyalja, még azok is akik évente akartak helyette mást hozni.
Cutler ugyanez vannak szar napjai rossz döntései, de azok még Bradynek, Manningnek is vannak. Sose lesz az említett Urak szintjén, de az hogy mindig bekostólják azt túlzásnak érzem. Ment el rajta meccs? Igen. Hozott meccseket? Igen. De ezt kb mindenkiről el lehet mondani, ez még mindig egy csapatjáték. Én mindemellett kedvelem az ilyen gunslinger tipusú csávókat. Remélem jobbra fordulnak a dolgok, mert ez a csapat többet érdemel (persze a Lionstól és a Cowboystól ér kikapnio 😊)
4