Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 14., kedd
21:00 Franciaország - Spanyolország (elődöntő, Dallas)
Július 15., szerda
21:00 Anglia - Argentína (elődöntő, Atlanta)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 napja
ez a szinkrontolmács faszi hány nyelven beszél? majdnem csak ő van mindig
1 napja
A tizi-nem tizi szitut végiggondolva tulajdonképpen két éve a magyar-skóton pont egy ilyet nem adtak meg a skótoknak, csávó kitette oldalra a lábát, hogy megrúgják, és Willi át is esett rajta. Végülis ha akkor találtunk rá magyarázatot, akkor most is áll.
1 napja
A szinkrontolmács remekül visszaadja Tuchelt a hangszínnel, hangvitellel.... 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 napja
Mindenkit utálunk!azt is kifejtettem már, hogy őket se szeretem, ahogy nem szerettem sosem.Maradt Anglia. Udv a jofejek klubjaban!Hát akkor innentől egyértelműen hajrá felső ág, mert az órások ha kiesnek az alsó ág.... inkább nem is mondok semmit 😀sajnos a felső ágon se tudnék örülni egyiknek se. Franciákat élből utáltam mindig is, spanyolokat régebben szerettem, mára már ez bőven elmúlt. argentinok szóra sem érdemesek, svájc meg chhh 😀
Nem tudom melyik banda szurkolói insufferable-bbek onnan
Heisman nádor
shagi0206
Stez
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
1 napja
köszönöm, csak az angol szó jutott eszembe amikor gépeltem azt a hsz-t 😀Hát akkor innentől egyértelműen hajrá felső ág, mert az órások ha kiesnek az alsó ág.... inkább nem is mondok semmit 😀A szó, amit keresel az elviselhetetlenebbek.
Heisman nádor
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 napja
hát amúgy majdnem 😀 De a norvégokat, izlandiakat, dánokat nem. A hollandokat sem, azok inkább közömbösek, sógorok szintén.Mindenkit utálunk!azt is kifejtettem már, hogy őket se szeretem, ahogy nem szerettem sosem.Maradt Anglia. Udv a jofejek klubjaban!Hát akkor innentől egyértelműen hajrá felső ág, mert az órások ha kiesnek az alsó ág.... inkább nem is mondok semmit 😀sajnos a felső ágon se tudnék örülni egyiknek se. Franciákat élből utáltam mindig is, spanyolokat régebben szerettem, mára már ez bőven elmúlt. argentinok szóra sem érdemesek, svájc meg chhh 😀
Heisman nádor
shagi0206
Stez
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
1 napja
Legelviselhetetlenebbeskedései(te)kért!Hát akkor innentől egyértelműen hajrá felső ág, mert az órások ha kiesnek az alsó ág.... inkább nem is mondok semmit 😀A szó, amit keresel az elviselhetetlenebbek.
Heisman nádor
Kampman
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 napja
Mindenkit utálunk!azt is kifejtettem már, hogy őket se szeretem, ahogy nem szerettem sosem.Maradt Anglia. Udv a jofejek klubjaban!Hát akkor innentől egyértelműen hajrá felső ág, mert az órások ha kiesnek az alsó ág.... inkább nem is mondok semmit 😀sajnos a felső ágon se tudnék örülni egyiknek se. Franciákat élből utáltam mindig is, spanyolokat régebben szerettem, mára már ez bőven elmúlt. argentinok szóra sem érdemesek, svájc meg chhh 😀
Heisman nádor
shagi0206
Stez
shagi0206
1 napja
Nem erdekel, azt a hsz-t nem vesszuk figyelembe.azt is kifejtettem már, hogy őket se szeretem, ahogy nem szerettem sosem.Maradt Anglia. Udv a jofejek klubjaban!Hát akkor innentől egyértelműen hajrá felső ág, mert az órások ha kiesnek az alsó ág.... inkább nem is mondok semmit 😀sajnos a felső ágon se tudnék örülni egyiknek se. Franciákat élből utáltam mindig is, spanyolokat régebben szerettem, mára már ez bőven elmúlt. argentinok szóra sem érdemesek, svájc meg chhh 😀
Heisman nádor
shagi0206
Stez
shagi0206
1 napja
Nem tudom mi a fsz van, de már álmos se vagyok. Pedig a meccs sem volt olyan, hogy nehéz lett volna rajta elaludni.
1 napja
Nem a csapatról beszélek, hanem a szurkolóikról. Az argentinok az A4-es rassiszta idióták, az angolokkal meg nem lehet kommunikálni mert apa meg anya testvérek voltak, így az érvelés annyiban marad hogy "where is your [ide írd be ami neked van másnak meg nincs]"Hát akkor innentől egyértelműen hajrá felső ág, mert az órások ha kiesnek az alsó ág.... inkább nem is mondok semmit 😀sajnos a felső ágon se tudnék örülni egyiknek se. Franciákat élből utáltam mindig is, spanyolokat régebben szerettem, mára már ez bőven elmúlt. argentinok szóra sem érdemesek, svájc meg chhh 😀
Heisman nádor
shagi0206
A franciák azokat magukat szétverik így nincsenek ránk hatással, a spanyolok meg bulikáznak.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
1 napja
Hát akkor innentől egyértelműen hajrá felső ág, mert az órások ha kiesnek az alsó ág.... inkább nem is mondok semmit 😀A szó, amit keresel az elviselhetetlenebbek.
Heisman nádor
1 napja
azt is kifejtettem már, hogy őket se szeretem, ahogy nem szerettem sosem.Maradt Anglia. Udv a jofejek klubjaban!Hát akkor innentől egyértelműen hajrá felső ág, mert az órások ha kiesnek az alsó ág.... inkább nem is mondok semmit 😀sajnos a felső ágon se tudnék örülni egyiknek se. Franciákat élből utáltam mindig is, spanyolokat régebben szerettem, mára már ez bőven elmúlt. argentinok szóra sem érdemesek, svájc meg chhh 😀
Heisman nádor
shagi0206
Stez
1 napja
Azon legalább be tudnék aludni szerintem...A cumming home meg wándőrvólllt kérem kapcsolja ki.Jah, jöhetne inkább egy kis wuwuzela.
Igor
Sixo
1 napja
Maradt Anglia. Udv a jofejek klubjaban!Hát akkor innentől egyértelműen hajrá felső ág, mert az órások ha kiesnek az alsó ág.... inkább nem is mondok semmit 😀sajnos a felső ágon se tudnék örülni egyiknek se. Franciákat élből utáltam mindig is, spanyolokat régebben szerettem, mára már ez bőven elmúlt. argentinok szóra sem érdemesek, svájc meg chhh 😀
Heisman nádor
shagi0206
1 napja
A cumming home meg wándőrvólllt kérem kapcsolja ki.Jah, jöhetne inkább egy kis wuwuzela.
Igor
1 napja
Hát akkor innentől egyértelműen hajrá felső ág, mert az órások ha kiesnek az alsó ág.... inkább nem is mondok semmit 😀sajnos a felső ágon se tudnék örülni egyiknek se. Franciákat élből utáltam mindig is, spanyolokat régebben szerettem, mára már ez bőven elmúlt. argentinok szóra sem érdemesek, svájc meg chhh 😀
Heisman nádor
1 napja
Köszönjük, Killingham.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja
A cumming home meg wándőrvólllt kérem kapcsolja ki.
1 napja
nem 😀nah akkor 1 órát dynasty warriorsozokMeg a Nioh 3at sem vitted ki tuti xd
Negritis, a vajda
Stez
de itt most a DLC-t tolom 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
Hát akkor innentől egyértelműen hajrá felső ág, mert az órások ha kiesnek az alsó ág.... inkább nem is mondok semmit 😀Nem tudom melyik banda szurkolói insufferable-bbek onnan
1 napja
Picit jobbak, mint Cabo Verde, így az iksz a papírforma.Hátez a VB nem a tizipárbajok VB-je eddig.Sima 3-0 lesz , de nem 🇨🇭nak
Na de majd Svájc behúzza a reteszt, jöhet egy jó 0:0.
Őszentsége Sobri Jóska
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
1 napja
Hátez a VB nem a tizipárbajok VB-je eddig.Sima 3-0 lesz , de nem 🇨🇭nak
Na de majd Svájc behúzza a reteszt, jöhet egy jó 0:0.
Őszentsége Sobri Jóska
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 napja
Megyek hányniReméljük szerdán is
remontada
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!