Soccer VB 2026
11 feliratkozó
2 napja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, Willie Parker
Argentina: dande, empty taxi, Gergőbácsi, zacknorb
Brazília: csi77, Dzsokijuing, Kampman
Franciaország: davemayer, deyell, Duff, iktriad, Vrij
Hollandia: peach
Marokkó: Negritis
Németország: csebi, vpi
Norvégia: KeyG, Sobri Jóska
Portugália: Matthew99, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: dancogo, Hanni, Heisman, Sixo
Ki nyerje?
Anglia: davemayer, Duff, Dzsokijuing, Negritis, Sixo, Stez
Argentina: csi77, dande, empty taxi, zacknorb
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker
Hollandia: deyell, peach
Japán: dancogo
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi
Németország: iktriad, Vrij
Norvégia: Hanni, KeyG, Sobri Jóska, Toto21
Portugália: Matthew99, nagir
Spanyolország: Heisman
Szaúd-Arábia: Kampman
Uruguay: Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Heisman nádor
8 napja
Vagy Diane Kruger.Azt mondod, hogy Löfli a Lupita Nyong'o?.. és így tört ki a trójai háború.nem, azok a görögök voltaknem az fosatott meg?most miért, én múltkor a 3. sor bal 2-től vettem gyrost, jó arc voltMás be se merte volna rakni 😊Hagyjad, rosszat fogok álmodni ezektől a fejektől 😆
NB2
warr_b
Löfli
Negritis, a vajda
Löfli
Dzsokijuing
Sixo
8 napja
Azt mondod, hogy Löfli a Lupita Nyong'o?.. és így tört ki a trójai háború.nem, azok a görögök voltaknem az fosatott meg?most miért, én múltkor a 3. sor bal 2-től vettem gyrost, jó arc voltMás be se merte volna rakni 😊Hagyjad, rosszat fogok álmodni ezektől a fejektől 😆
NB2
warr_b
Löfli
Negritis, a vajda
Löfli
Dzsokijuing
8 napja
.. és így tört ki a trójai háború.nem, azok a görögök voltaknem az fosatott meg?most miért, én múltkor a 3. sor bal 2-től vettem gyrost, jó arc voltMás be se merte volna rakni 😊Hagyjad, rosszat fogok álmodni ezektől a fejektől 😆
NB2
warr_b
Löfli
Negritis, a vajda
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 napja
nem, azok a görögök voltaknem az fosatott meg?most miért, én múltkor a 3. sor bal 2-től vettem gyrost, jó arc voltMás be se merte volna rakni 😊Hagyjad, rosszat fogok álmodni ezektől a fejektől 😆
NB2
warr_b
Löfli
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 napja
nem az fosatott meg?most miért, én múltkor a 3. sor bal 2-től vettem gyrost, jó arc voltMás be se merte volna rakni 😊Hagyjad, rosszat fogok álmodni ezektől a fejektől 😆
NB2
warr_b
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 napja
kedvenc csapatom is bejelentette a keretet (pár napja, csak a faszom használ már twittert)fun fact: egyetlen nem Hollandiában született játékosuk van a keretben.
Löfli
built for this shit
9 napja
Irán áttelepül Mexikóba.www.theguardian.com/football/2026/may/23/iran-world-cup-base-camp-tijuana-mexico-tuscon-war
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
9 napja
"Nem cigányok, csak cigányoknak látszanak!" (Szondi utca)Én az Akácfában láttam, mindenkitől azt kérdezgette, hogy "számting számting?"Második sor bal kettő a Wesselényin áruljaJa, ott nyomja az Aradi-Teréz krt. sarkon egész nap. Mikor focizik?most miért, én múltkor a 3. sor bal 2-től vettem gyrost, jó arc voltMás be se merte volna rakni 😊Hagyjad, rosszat fogok álmodni ezektől a fejektől 😆
NB2
warr_b
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
9 napja
kedvenc csapatom is bejelentette a keretet (pár napja, csak a faszom használ már twittert)Gyere csak szépen vissza oda blueskyról! Vagy legyél itt is, ott is. Nem maradsz le a fontos dolgokról!
Löfli
9 napja
kedvenc csapatom is bejelentette a keretet (pár napja, csak a faszom használ már twittert)Not just a 𝙨𝙦𝙪𝙖𝙙 𝙖𝙣𝙣𝙤𝙪𝙣𝙘𝙚𝙢𝙚𝙣𝙩…🌎
— Curaçao National Football Team (@TheBlueWaveFFK) May 18, 2026
A whole 𝘃𝗶𝗯𝗲. 🇨🇼🎬🎶
See you at the @fifaworldcup!#TheBlueWave #Curaçao pic.twitter.com/ozNEHFLAE5

Don't blink!
9 napja
Én az Akácfában láttam, mindenkitől azt kérdezgette, hogy "számting számting?"Második sor bal kettő a Wesselényin áruljaJa, ott nyomja az Aradi-Teréz krt. sarkon egész nap. Mikor focizik?most miért, én múltkor a 3. sor bal 2-től vettem gyrost, jó arc voltMás be se merte volna rakni 😊Hagyjad, rosszat fogok álmodni ezektől a fejektől 😆
NB2
warr_b
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
9 napja
Második sor bal kettő a Wesselényin áruljaJa, ott nyomja az Aradi-Teréz krt. sarkon egész nap. Mikor focizik?most miért, én múltkor a 3. sor bal 2-től vettem gyrost, jó arc voltMás be se merte volna rakni 😊Hagyjad, rosszat fogok álmodni ezektől a fejektől 😆
NB2
warr_b
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
9 napja
Ja, ott nyomja az Aradi-Teréz krt. sarkon egész nap. Mikor focizik?most miért, én múltkor a 3. sor bal 2-től vettem gyrost, jó arc voltMás be se merte volna rakni 😊Hagyjad, rosszat fogok álmodni ezektől a fejektől 😆
NB2
warr_b
Löfli
9 napja
most miért, én múltkor a 3. sor bal 2-től vettem gyrost, jó arc voltMás be se merte volna rakni 😊Hagyjad, rosszat fogok álmodni ezektől a fejektől 😆
NB2
warr_b

Don't blink!
9 napja
Más be se merte volna rakni 😊Hagyjad, rosszat fogok álmodni ezektől a fejektől 😆
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 napja
Más be se merte volna rakni 😊
10 napja
igen, de pont ezért a norvégok nem számítanának akkora meglepetésnek. top 10 a keretük értéke a vb-n, a selejtezőben 100%-osak voltak ahogy írtad. bár tény, hogyha megnyernék a vb-t, az meglepetés lenne, de ha a 8 közé jutnak, az szerintem nem. a bosnyákok viszont okozhatnak meglepetést. a csoportjuk nem olyan nehéz, továbbá náluk van két ígéretes fiatal prospect Bajraktarevic és Alajbegovic személyében. Dzeko 40 évesen is jól nyomja. Japánt említettem volna még, de Mitoma és Minamino hiányozni fog.melyik csapatot tippelnétek a vb meglepetéscsapatának? de csak olyat ér aki tényleg meglepetés lenne. én Ausztráliát mondanám. jelenleg az is meglepetés lenne, ha továbbjutnának a csoportból, 50 millió euróra taksálja a keretük értékét a transfermarkt. de a csoportból való továbbjutás szerintem sikerülni fog nekik. egy védekező szellemiségű, brusztolós csapat ígéretes fiatal támadókkal, mint Nestory Irankunda aki a #1 breakout játékos a vb-n nálam és Mo Toure. a védelemben is vannak jó játékosok, mint Jordan Bos és Circati. a kenguruk a vb-ken mindig odateszik magukat, túlteljesítették az elvárásokat 4 éve is.Nekem a norvégok durvák. A selejtezőben a jó nevekből álló olaszokat 3al oda vissza. 100%os teljesítménnyel jutottak ki a vb-re. Ha nem került volna Szenegák a halál csoportba, akkor őket is mondanám. Mondjuk csoport 3.ként is tovább lehet menni.
deyell
Sixo
built for this shit
10 napja
Az kemény csoport lesz, de szerintem a norvégek a franciákat is simán megtréfálhatják.melyik csapatot tippelnétek a vb meglepetéscsapatának? de csak olyat ér aki tényleg meglepetés lenne. én Ausztráliát mondanám. jelenleg az is meglepetés lenne, ha továbbjutnának a csoportból, 50 millió euróra taksálja a keretük értékét a transfermarkt. de a csoportból való továbbjutás szerintem sikerülni fog nekik. egy védekező szellemiségű, brusztolós csapat ígéretes fiatal támadókkal, mint Nestory Irankunda aki a #1 breakout játékos a vb-n nálam és Mo Toure. a védelemben is vannak jó játékosok, mint Jordan Bos és Circati. a kenguruk a vb-ken mindig odateszik magukat, túlteljesítették az elvárásokat 4 éve is.Nekem a norvégok durvák. A selejtezőben a jó nevekből álló olaszokat 3al oda vissza. 100%os teljesítménnyel jutottak ki a vb-re. Ha nem került volna Szenegák a halál csoportba, akkor őket is mondanám. Mondjuk csoport 3.ként is tovább lehet menni.
deyell
Sixo
Végre nem Odegaard-Haaland a norvég válogatott, hanem lett mellé még Sorloth meg pár középpályás is.
10 napja
melyik csapatot tippelnétek a vb meglepetéscsapatának? de csak olyat ér aki tényleg meglepetés lenne. én Ausztráliát mondanám. jelenleg az is meglepetés lenne, ha továbbjutnának a csoportból, 50 millió euróra taksálja a keretük értékét a transfermarkt. de a csoportból való továbbjutás szerintem sikerülni fog nekik. egy védekező szellemiségű, brusztolós csapat ígéretes fiatal támadókkal, mint Nestory Irankunda aki a #1 breakout játékos a vb-n nálam és Mo Toure. a védelemben is vannak jó játékosok, mint Jordan Bos és Circati. a kenguruk a vb-ken mindig odateszik magukat, túlteljesítették az elvárásokat 4 éve is.Nekem a norvégok durvák. A selejtezőben a jó nevekből álló olaszokat 3al oda vissza. 100%os teljesítménnyel jutottak ki a vb-re. Ha nem került volna Szenegák a halál csoportba, akkor őket is mondanám. Mondjuk csoport 3.ként is tovább lehet menni.
deyell
10 napja
Tippelgetés írását amúgy is legkorábban vasárnap tudnám elkezdeni, de majd vezetem ahogy a dartsosat is 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz