Fast Willie

Pittsburgh Steelers

Fast Willie
Utoljára láttuk
23 órája
Regisztrált
több mint 2 éve
Fórum hozzászólások
2 904


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 napja
Fast Willie Pittsburgh Steelers 2 904
 24.hu/sport/2019/05/17/nba-golden-state-warriors-portland-trail-blazers-brazzers-m4/
3 napja
Fast Willie Pittsburgh Steelers 2 904
Nincs itt semmi látnivaló kérem, ez itt csak a JETS....

Maccnek rég lefőtt a kávé, ám tényleg érthetetlen miért most? Ettől még nem lennénk gyengébbek... Viszont az felháborító szerintem (ha igaz) hogy egy friss vezetőedző azt kritizálja mennyiért igazolunk játékost. Ez a GM dolga, Ő csak foglalkozzon a sajátjával. Ráadásul szerintem Bellre szükségünk volt/van (ha más nem ráfért egy igazi tapasztalt sztár a csapatra) - bár ha az edző nem tud kezelni nehezebb játékosokat akkor mindegy -, Mosley szerződése sok, és én elfogult vagyok vele, mert szerintem bitang jó játékos (nomeg standard Fantasy LB-m 😊 ) és ez még belefért nekünk. Az hogy Centert nem hoztunk az tényleg jogos kritika. Csak én valahogy elöször bizonyítanék edzőként és utána pofáznék bele más munkájába....
A lényeg hogy most mihamarabb lenyugtassuk a kedélyeket, legyen új GM. Lehetőleg olyan, akinek a koncepciójába belefér Darnold, Bell az erős D line stb, hogy ne kelljen megint elölről kezdeni
Pityu Gyor
 images.app.goo.gl/PgpLt5RxMZXY5gVT9
4 napja
Fast Willie Pittsburgh Steelers 2 904
 twitter.com/AdamSchefter/status/1128705828867977218Apex
Gondolom új GM "jobb keze" lenne Jeremiah, miután Heimerdinger-t is szélnek eresztettük, aki hasonló szerepet töltött be Macc-nél.
Beki
A sormintába illő az lenne, ha Jeremiah-t akarnátok, de csak Rapoport jönne

Komolyan mondom, hogy amit az AFC Least három csapata leművel évek óta. Pedig nincs magasan a küszöb, de minden évben sikerül pofára esni a nagy brainstorming közepette.

Szerkesztette: Fast Willie
4 napja
Fast Willie Pittsburgh Steelers 2 904
Nem bírom abbahagyni a rohogest. XD

 www.facebook.com/troll0foci/videos/362857291030144/?__xts__[0]=68.ARDywfNjRAmhYceev3RMnh-jVxPIbhAmyO2KGLYkBBlrMWFBDmZcOii1VINvDYCCGwIC3hQJCs7ak1QhtighmQkAx-62aO0Gke8YDlmDqHUBckkmc111k3DjJuLUEEEnNpMxuo6lz4OqgMhjGOz-6u8qBPFslvfsMfYcdvXZe3pUZp1bT1-cqSZ4J98MOAMRj-HZ8TkeYBG_X31Ouw16MJCtdaGo9sYylVNwBvr0sTbZNR4dP9syNuhxBEzTaqViKl8jc23Xl9syd44Fjk3yE5fRmja9lIyh88Dgr2DdrHE66ayTj-buMGFO6KN24ZM322DPmuZOQHIimRBG22eGfFvxnLVMTa3dtokD6g&__tn__=-R
Stez
ha elég gyorsan szerzek egy porschét, akkor talán még én is meg tudom húzni ezt a csajt mielőtt betölti a 40-t.
Amadeus
Minek ehhez Porsche?!
Elég 1000€ készpénz.
Sobri Jóska
annyi még nekem is van.
Amadeus
Meg is kaphatod a magyar „celebek”, modellek, influencerek es hasonlo izek 90 szazalekat azert, de rengeteget meg kevesebbert is 1-2 oracskara, ugyanis legtobb hosnonk nem titkoltan jarogat dubajozni, meg tevekenykedik luxusprostikent (persze szamukra ez biztos csunya megfogalmazas, ugyhogy legyen „sugardaddy” mondjuk), bar azert szerintem ezzel tisztaban voltal eddig is. 8D Es igen, konkretan kozvetiton keresztul be tudod oket cserkeszni. <3

Ugyhogy usgyi, ha erdekel valamelyik. xD
Stez
Erről ez jut eszembe: JustGotPaidZ- Linda az egyszemélyes magyar BlackHole - több értelemben (középen ő, bal oldalon Guzmó, jobbon Dzsu)

 www.google.hu/search?client=opera&hs=4fg&biw=1491&bih=826&tbm=isch&sa=1&ei=WFTcXKOGKtHgUfL6heAB&q=black+hole+raiders&oq=black+hole+raiders&gs_l=img.1.0.0i19l2j0i5i30i19j0i8i30i19l4.24963.26418..27904...0.0..0.103.670.7j1......0....1..gws-wiz-img.......0j0i67j0i30.Ec5-YKdj870#imgrc=hIUeWFnLqmVocM:

Ezt meg Mozartnak - annyira nem áll messze az érdeklődési körötök

 www.borsonline.hu/celeb/szuperszexi-ruhat-valasztott-zimany-linda-a-jogaszbalra-fotok/170013
4 napja
Fast Willie Pittsburgh Steelers 2 904
Bán Mór Hunyadi regényciklusát olvasta valaki?
Szemezek vele egy ideje, érdemes belekezdeni?
warr_b
Én olvastam a nyolcadik könyvig bezárólag. Olvasmányos, jól lehet vele haladni, eléggé törekszik a történelmi hűségre, látszik, hogy a szerző rengeteg energiát és kutatást tett bele.

Néha a stílusa nehézkes, kicsit elveszik a részletekben (helyleírások, ruházat bemutatása, etc.) és az erőszakábrázolás elég plasztikus, ami meg ízlésfüggő.

A karakterek szerintem emberközeliek, a konfliktusok valósághűek és a történelmi tényeket követik, a történetszál logikus.
4 napja
Fast Willie Pittsburgh Steelers 2 904
termeszetesen penzrol beszelunk, de nem hiszem, hogy egy portugal stb bajnoksagot tobben neznenek, mint egy championshippet vagy annak a rajatszasat. FA kuparol meg ne is beszeljunk..
a 10 sportcsatorna kozul egyk sem adja 😀
ZoliMP
Miért, mondjuk a török bajnokságot ki a tököm nézi? A csapatok nevét se lehet kimondani nagy többségében...
warr_b
Dehogynem,

Ha a Basaksehir megbassza a Galatát akkor bajnok! Múlt meccsen Robinho megint győztes gólt rúgott!!!

Grízember már a Sociedadban kedvenc volt, csak utána elbaszta a karrierjét, de nincsen még minden veszve úgy látszik 😀
eaglesmcnabb
Mondjuk nekem meg nem sikerult megfejtenem, hogy Robinho hogy a fenebe lehet meg szabadlabon.
Stez
Nincs kiadatási egyezmény?
5 napja
Fast Willie Pittsburgh Steelers 2 904
sorry az offert, de a Chernobyl 2.resze valami kurva jo volt. valahogy jobban bele tudtam elni magam, mint az 1.nel, bar az sem volt rossz.
Borbinho
Fúhhh, hát meredtem magam elé, én egyben néztem a kettőt. Nagyon eltalálták az alkotók a hangulatát, a komorságát és a feszültségét az egész katasztrófának. Megdöbbentő volt a töketlenség, a felkészületlenség, az aljas politikai játszmák ábrázolása.

És hatásvadászat nélkül oldották meg, nem volt szükségtelen halálhörgés vagy vérfolyam, hanem éreztették a sorsszerűséget a nézővel, a kilátástalanság érzet belém is átköltözött, tudtad, hogy nincs esélyük. Megdöbbentően hatásos volt.

Nem tudom - hiszen jórészt államtitok maradt - hogy az evakuálás miként, hogyan zajlott pontosan, és azt sem, hogy a mérnökök min hezitáltak ennyit, és hogy igazak-e a háttértörténések, de nagyon ötletesek voltak.

Scserbina és Legaszov pedig zseniális karakterek
5 napja
Fast Willie Pittsburgh Steelers 2 904
érkezett Geno Smith

legrosszab draft class az elmúlt években? 2013as
na innen beszerezve az elmúlt 1-2évben: Geno, Joeckel, Mingo, Ansah, Fluker, Sheldon Richardson, Dion Jordan.. 😀 Geno 2.kör, a többi a top13ban kelt el.
braxa88
Pete Carrollból előtört a belichickizmus. Törött üvegdarabokat ragasztgat, hátha eladható Ming-vázaként
5 napja
Fast Willie Pittsburgh Steelers 2 904
Én WIlson kapcsán amiatt nem döntöttem még, mert eleve 2 évvel fiatalabban érkezni, mint "normális", elég nagy ugrás volt neki. Ráadásul egy csípő műtéttel érkezett, így az egész offseason-t kihagyta gyakorlatilag, azaz felkészülés szempontból elment egy éve. Aztán idény közben jótt a mamlaszkodása, a jópár meccses doghouse (ami valószínűleg járt is neki persze), de idény végére szépen összekapta magát, jól játszott. Tavaly meg ugye jött Eberflus, és hozott egy Wilson számára tök idegen rendszert. Wilson mindig is emberezős corner volt, college-ben is azt tanulta, Pagano alatt is azt játszotta, Ha egy rookie - mondjuk idén Ya-Sin - sehol nincs az idény elején, aztán az idény végére szép fokozatosan elnyeri a szélen a kvázi kezdő snapszámot, akkor arra azt fogjuk mondani, hogy sikeres rookie szezon. Wilson tavaly lényegében ezt csinálta (idény elején eltűnt, aztán idény végére visszavette Moore-tól a szélső snapeket, plusz még egyfaja jolly joker szereped is dime, stb. felállásokban), mégse mondjuk rá, hogy sikeres szezon, mert papíron neki a második éve volt. Holott, tulajdonképpen ugyanazon kellett átmennie, mint egy rookienak.

Szóval ezért nem írom még le. Nem mondom, hogy ki is fogja nőni magát, láttam már elég ígéretet ígéretnek is maradni. De látom a lehetséges okokat is, hogy egy nagyon fiatalon draftolt játékos miért kínlódhatott meg az első két évével, mi okozhatta, okozhatja az esetleges csúszó kiugrást. Sok esetet láttam már, amikor 3., 4. évre jött a breakout szezon, mert addigra álltak össze a dolgok. Hogy mást ne mondjak, pl. Bouye. Vagy a mi Vontae Davisünk, aki Miamiban első körösként gyakorlatilag egy nagy csalódás volt, aztán nálunk igencsak korrekt játékos lett belőle mégis.

(Egyébként Hookerrel kapcsolatban is ebben bizakodom. Ő is úgy érkezett, hogy egy nyers prospect, akiben óriási az upside, de eltelhet 2-3 év is, mire kijön belőle, igazán belenő a szerepébe. Ehhez aztán jött első évben az ACL, ami ugye nem csak 1 év kihagyás, de a következő évre is hatással lehet még, ahogy azt sokszor láttuk ACL visszatérőknél. Szóval Hooker is, Wilsonhoz hasonlóan, késésben van fejlődés szempontból a kihagyott idő ill. a sematikus ide-oda váltás miatt. Rookieként érkezni egy új rendszerbe jó, mert eleve már az újba érkezik, egyet kell megtanulnia. Veteránként váltani egy új rendszerre a tapasztalat miatt megoldható. Fejlődés szempontból talán a legrosszabb időzítés, ha egy fiatalnak az első éve után kell új rendszerre átállnia. Hookerrel és Wilsonnal ez történt. És Hairstonnal is, aki rendesen el is tűnt a második évére. Szerencsére legalább Walkernek feküdt a váltás.)
peterk2005
Akkor reménykedjek, hogy nálunk Artie Burns életre kel ?! 😊)))

Nyers, mint nagyapám stílusa, atletikus, mint egy nyugdíjas tornatanár, vertikálisan integrált, mint a termelői piac, hasznos, mint egy gumicsőr a harkályon, sötét, mint a vakond belsőzsebe. Bármi lehet belőle. BÁRMI!!!
5 napja
Fast Willie Pittsburgh Steelers 2 904
Hát őőőőő.... azt nem láttam jönni, hogy Roglic ezen a szakaszon időkülönbséget ad Yates-éknek.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

5 hónapja
Fast Willie Pittsburgh Steelers 2 904
Nagyon várom már a Raiders költözését...mondtam már? 😀
Klaci79
mi is 😊 Persze Nevadában mindig meleg van, ha kellene a kifogás-generátor.
Amadeus
A meleg nálunk a floridai vereségekre van tartva (Miami, Jaxsonvilla), Timmons ott mindig összeszedett vmi vírust, mert folyvást okádott.
Oaklandben és a Meadowlandsben a fű szokott szar lenni, a kickereink seggreülnek tőle vagy pofára esnek - innen ered a kifejezés "fűbe harap".
Boston környékén a rádiójelek a hibásak meg a kamerások. Meg az a fura csuklyás fazon jeltolmácsokat alkalmaz.
Philadelphiában az ellenséges hangulat okozza a lefagyást.
Baltimore-ban mindig felénk fordítják a reflektorokat, így Ben eladja a lasztit. (Nem bízom a kabalaállatukban sem, olyan mogorvának hat.)
Cincyben általában Burfict mascotok zavarnak be térdsérülések okozásával, illetve a narancssárga színre többen vakok nálunk.
Denverben a tériszony és a sarlósejtjeink állapota nem optimális + narancssárga itt is játszik.
LA-ben rég volt - de a Colisseum omladozik - és magasabb minőséghez vagyunk szokva. (Biztos volt olyan is, hogy a Fekete Lyuk megkergette a szurkolóinkat.)
A Soldier Fielden adakozunk a hadsereg emlékének (csomó eladott labdával).
Indyben a Szerencse a hibás, régebben meg szívküldi PM-eket küldözgettünk nekik.
Buffalo-ban közel van a Niagara, s túl hangos a kifinomult támadógépezetünknek.
Dallasban Jerry Jones mindig hideg vizet biztosít csak az öltözőben, összemegyünk és nem merünk tökösek lenni. Meg sokszor volt, hogy a seggünkbe állt a Csillagjuk.
Green Bay-ben kibaszott hideg van, oda csak a pittsburghi Mikulásokat küldjük el, de ők még csak practice squadosok.
Kansas City-ben - ami egyébként Sevilla, Hannover és a mexikói Guadalajara testvérvárosa - a Negro Leagues Baseball Museum zavarja az identitánsunkat és teljesen összeegyeztethetetlen az elveinkkel, ezért leszarjuk a meccset, mert mi vagyunk az erkölcsi győztesek mindenképpen.
Houstonban - az Oilers ellen anno - meggyőződésem, hogy mindig egy olajfolton csúsztunk csak el, mióta átnevezték őket sokkal jobb lett!

Végül Clevelandben...nos ott nyerni szoktunk.

Szerkesztette: Fast Willie
5 hónapja
Fast Willie Pittsburgh Steelers 2 904
Testvérbástyáim!

Azt láttuk-é, hogy két sémát játszó védelmünk van? Egyik az opciósok elleni, a másik a zsebhokizók elleni felállásunk. Az más kérdés, hogy annyira az út elején járunk, hogy konkrétan a kapubejáróban ácsorgunk, de a front már kezdi azt játszani, ami kellemetlen mindenkinek.

a.) A DL rotálási képesség kérdéses még, de fizikailag egész tűrhetők vagyunk:

- A két DE szépen zárja a zsebet oldalról, szétzilálja a LOS-on a támadóütemeket és betolja a támadófalat annyira, hogy szűk térbe kényszerüljön a QB. Hargrave belülről pusztít, de Butz őt UT-ként (is) használja, nem tipikus NT-ként, mert sokat mozgatja kifelé az A gapekből. Amúgy ő nem annyira NT matéria, mert horgonyozni kevésbé tud, viszont baromi jó szeme van a read option ellen.

A zsebirányítók ellen az agresszivitás eleve jó, mert beszűkül a passzlehetőség, az option/spread ellen meg azért, mert a "read" sokkal gyorsabban kell, hogy megtörténjen, illetve megtörjük az ütemezést. A tapasztalatlan irányítók ebbe beletörnek, mondjuk Rivers és Brees nem fognak.

b) A LB corpból erre a hibryd zónázós szerepre egyelőre Watt és Fort alkalmas, Vinny nem tartható fenn a lassúság miatt (őt csak futás ellen lehet bevetni, mert a downhill-je nulla), Dupree buta az olvasáshoz (nem egy A. Barr - persze más a szerepe), viszont a zónaszűkítéshez és területzáráshoz, illetve a nyomásgyakorláshoz elégséges. Bostic mellőzését nem értettem, én tuti őt tenném LJF mellé, mert nála nincs YAC (catch és run esetén sem).

Ami itt gyerekcipóben jár, az a belső gapek felnyitása, azt egyelőre blitzzel kompenzáljuk (big nickel), egy D. Jones/Wagner klón nagyon király lenne (=Shazier a prototípusa a középső területű downhill védőnek).

Fort érdekes fejlődésen ment keresztül: Spence-nél jobban elővételez és talán erőben is jobb így szemre, s őt tud tapadni TE-re a középső biztonsági zónákban, illetve a csapdázáshoz is elég jó képességei vannak.

A külső gap-ek zárása a zone read ellen egész jó, mert a két DE nagyon sokat jár a backfielden és mindkét OLB szépen érkezik a második szinten.

c.) A másik, amit nem tudunk még megoldani - K. Allen elkapásainak nagy többsége - az a keresztező útvonalak elzárása a LB zónákban, amihez viszont szerintem secondary segítség kell. Ezzel az a nagy baj, hogy a QB ezt gyorsan tudja olvasni, PR meg is dobta 2 mp alatt, pedig legalább 2, de inkább 3 ütemig ezt tartani kellene.

Azt reméltem, hogy Haden ebben jobb lesz, de neki megkopott a sebessége hozzá, a visszatérős útvonalakról már nem ér vissza. Cserébe ő baszott jól elővételezi a QB szándékot, levédi és elfedi a passzsávokat (ugye eklatáns példája a kiütős INT), és a LOS-on is tud verekedni (ütemtörés 2.0 = Richard Sherman, Desmond Trufant, Xavier Rhodes = COVER CB)

Az ellenoldali strongside CB még nincsen meg, Coty gyámolatlanul szerel és harcol, ő abban jó, hogyha hagyományosan látja maga előtt a play-t és tudja, hogy mi következik (a már végrehajtott elkapás után nincsen nála extra yard).

Artie Burns - ha fejben jó lenne vagy össze tudnánk rakni - akkor lehetne egy Maxwell klón, vele én simán press-t játszatnék, mert nagy térben sajnos elveszik, nem jó ütemben és szögben szerel.

A fentiek miatt a pálya egyik fele nyitva van még mindig, ott egy negyed-területet lezáró STRONG CB nagyon kellene, aki nem más lesz reményeim szerint, mint Sutton. A csávónak brutál hosszú kezei vannak, hatalmas atléta, de egyébként nagyon jó visionje is van, kár, hogy sérülékeny. Ha őt valahogy pályára tudjuk tenni (és nem slotban), akkor szerintem beválna ebben a szerepben, mert mindkét cover sémára jó lehet.

A big nickel-ünk és dime-unk lelke és motorja: Mike Hilton. A csávó egy safety testbe öltött corner, aki nem csak, hogy jól lát, hanem nagyon fájdalmasan tud betalálni az ellennek, szerintem senki nem szeret ellene játszani. Igazi bulldog mentalitással játszik, hajt-csíp-rúg, ahogy kell és gyors is, lásd a nickel blitzeit.

Ő nagyon illik a Dollar és Comet felállásunkba (lásd pl. a Raiders topikba általam linkelt cikkeket), mert a gyorsasága miatt jól vált le a zónákból illetve nem a legrövidebb úton (a QB látóterében - középről) kell blitzeltetni, ami előny. (Nálunk sokszor láttam fennt roverben is, aki a slot WR-rel ment).

d) A safetyket még nem tudom megítélni annyira, az biztos, hogy rush def-ben javultunk, Davis az alley-ből jól érkezik meg a gap-ekbe és ranger szerepkörben sem elveszett (sokkal jobb, mint tavaly). Vele az a gond, hogy inkonzisztens (kitér az ütközés elől v árnyékra vetődik, ez mi???) és néha segghülye döntéseket hoz (nem kell mondanom, hogy Earl Thomas mennyire fasza lehetett volna nekünk FS-ben Bell helyett erre a pár évre).

Ha Davis jól koncentrál, akkor a sky felállásban (10 y/step off-ban) a futás ellen hasznos lehet. < Sky coverage is a great 1st Down and run stopping coverage. This is where a defense is able to add players to the box that the offense doesn’t perceive. Most offensive coordinators do not count anybody outside the tackle box in their run blocking numbers. This is how match quarters teams (aka spread/option) can suffocate the run in Sky coverage.

A 3-4 hybrid védelemben a Free Safety szerepre viszont max átlagos: One of the best football players on the defense. Will be free versus two-back sets and will align to the TE. Think of him as a “box” safety.

Edmunds nekem egy kifejezett tweener a SS/LB között, viszont nem gondoltam volna, hogy a gyorsasága és a passz elleni anticipációja ennyire jó (kb. a második legjobb CB-nk jelenleg). Ő igazi downhill player, nagy területet játszik be, side2side képes átérni, és mindig labdaközelben van, amiből előbb-utóbb jönni fognak a labdaszerzések. Single high safety-ben eddig egész jó volt, szerelést nem nagyon vétett.

Morgan Burnett lett volna a rover-ünk a Dollarban, ha tudna játszani, így felállhatnánk három safety-vel és csúszhatna kb. bármelyik a CB-k felé vagy mehetne Drop-ba Fort közelébe, ami nagyon kiszámíthatatlanná tenné az egész felállásunkat. Elvileg neki kellene matchelni a TE-ket (ez most Davisé többnyire), mert Hilton kicsi méretben ehhez.

Alakulni fog ez, mert vannak agresszív, okos és gyors védőink, ez egy továbbfejlesztett Tampa2-nek néz ki, ami könnyen variálható 4-2-5-be és 3-3-5-be is.

A séma lényege az lenne, hogy agresszívan uraljuk a LOS-t, nyissuk az egyik gap-et (blitzzel), csapdázzuk a zónákat (területlefedés vagy szűkített zóna), védjük a könnyen megdobható underneath-et és megtörjük a programozott ütemjátékokat.

Ebből jelenleg az első kitétel - passrush (Heyward, Tuitt, Hargrave, Watt, Hilton, Bostic) működik a legjobban, a zónaszűkítés javulgat azzal, hogy Edz, Bostic/Fort és Haden kezdenek ráérezni a szerepkörre (már nem klasszikus ILB szerep! = Timmons-t ne sírjuk vissza légysziiii!!!).

Viszont a csapdázás még gyermekcipőben jár sajnos és ahhoz egy downhill LB, egy strong CB és extra FS játék kellene és jó lenne látni néha, hogy próbálgatjuk a press man-t (LAC meccs végé volt!!!). Ezek lehetnek Fort, Sutton és Davis, de jobban örülnék, ha Deion Jones, Xavier Rhodes és Harrison Smith lennének😊.

Dupree egy érdekes kérdés lesz, hogy mit látnak benne, mert az agresszivitása megvan, de az esze kevés hozzá, ott lehet, hogy emiatt továbblépnek. Mindenképpen nehéz lesz megfelelő embert találni a szerepre, mert a másik oldalon Watt is csak a pedigréje miatt tudja magas szinten!

A fentieket most elsősorban az option és spread O-k elleni játékra írtam, a hagyományos védőfelállásokat talán mindenki ismeri, de amúgy szerintem már az esetek 20%-a alatt van az eredeti klasszikus 3-4, inkább a nickel felállás a mérvadó. Másrészt mindenki nyomatja a misdirection/RPO/spread (Air Raid, Coryell) elemeket, akárhogy is akarjuk definiálni azokat.

Higgyétek el, hogy én szeretnék újra igazi büntető védelmet látni, az elmúlt hetekben nosztalgiáztam és elkezdtem túrni a védelemelemzős (új irányos) cikkekeket, gondoltam megosztom veletek, amit puszta rajongói szemmel láttam! Gondolom, hogy nem mindenben van igazam, javítsátok nyugodtan!

Szerkesztette: Fast Willie
12 hónapja
Fast Willie Pittsburgh Steelers 2 904
A csapatok előbb-utóbb konszenzusra jutnak: minden meccs előtt a cheerleaderek térdelhetnek csak
1 hónapja
Fast Willie Pittsburgh Steelers 2 904
Nem volt olcsó...meg is érte...de ha most 10 helyet szeretnél felmenni, az minimum a 2. és a 3. körünkbe kerülne. Mondjuk nekünk a 9. kellene, ha a Tampa nem ILB-t vinne (bár ez szerintem már eleve kizárja, hogy White tovább essen)
A Giants, Jax, Lions hármas nem fog vinni ILB-t, ahogy a Bills sem, de ha White még mindig mara a Broncos hülye lenne átadni nekünk, az ott már rendesen steal White-ot. Ahogyan utána már a Bengals se engedné el, de ők szerintem már Bush-t se.
Utánuk pedig van 8 olyan csapat, akinek van fontosabb need-je is...persze sokáig azzal sem várhatunk, hiszen a Ravens is bejöhet elénk, ha éppen úgy látják.
Szóval a feltrade jogos, de nem tartom reálisnak, hogy 2+3-at adjunk egy Bills helyére való ugrással...ha ez egyáltalán elég lenne! A Bills mondjuk abból a szempontból jó helyzetben van, hogy DL-ben és OL-ben is erős a mezőny...megtalálja a számítását 1/20-on is, főleg 2 újabb értékes pick-el.
Viszont azt sem zárom, ki, hogy ha White mondjuk elérhető 1/9-en, akkor a Bengals ugorjon egyet a Broncos elé. Ez szerintem egy teljesen jó forgatókönyv a Bengals és a Bills számára is. Így is a Bengals adna egy 3, picket, de viheti a legjobb ILB-t. Persze a Broncos is léphet, bár nekik egy jó IOL mindenképp leesik és 2. kör elején vihetik akár az ILB-jüket.
Én az első körben CB-re számítok...Haden utolsó éve lesz. Hiltonnal ki tudja mi lesz, Burns pedig bár nyilván kap még egy lehetőséget, de nincs benne semmi amiért ne egy ordas nagy bust lenne.
Klaci79
Varj. Akkor most megint az lesz mint tavaly volt, hogy nem lesz ertelmes ember az elso korben bent es nem huzunk megint az egeto problemara ILBt. Megertem persze, hogy bpa vagy cb lesz ha kimennek megint a jo ILB k.

De mivel jobb egy CB draftolasa elso korben amelyikekkel altalaban eddig 10 bol 9 el befurodtunk vs megint vagy bpa vagy a next man up ILB? Hamar trade nem lesz, megint nem eri meg egy ilb sem. Tavaly mintha azt hallottam volna, hogy iden boven lesznek jo ilbk.

Vagy megint kezdodik a tavalyi nem kell ilb draft, mert nem jo. Es lutri 1. cb. Aztan meg 2. korben meg lutribb es gyengebb ilb mondjuk?

Szoval ha listan nezzuk. Van 3 top ilb jatekos. Es kb minden evben altalaban picit tobb vagy kevesebb de legyen 3 most. Es miert nem eri meg a 4. legjobbat megkockaztatni, a cb helyett elso korben? Es mennyivel jobb az 1. korben 4. nek rangsorolt ilb vs a 2. korben huzott 10. nek rangsorolt ilb? Nekem sokkal, de tudom nem eleggel.

Ez csak azert erdekel, hogy ertem, cb poszton jobban jarunk. De penzunk nincs. Igy nem lesz jo ilb. Es ha megint nem probalunk meg egy ertelmes ilbt a drafton huzni, akkor mikor fogunk. Vagy hogyan szerzunk? Mivel ket gaz ilbnk van nem egy sajnos.

Ezt nem neked irom klaci, csak ugy altalaban. Szoval akkor fogunk kb ilbt huzni 1. korben max, ha pl amire van iden esely "gazok leszunk" es elol huzunk. Addig meg kell cb. Huzzuk ot? Aztan megint nincs megoldva a meg fontosabb poszt?

Tudom hogy kb ez van en is igy gondolom, hogy ha lesz jo cb azt huzzak, de attol meg az ilb megint nem lesz megoldva, ha nem csinalnak valamit.

(AKA TRADE FEL epp annyire hogy ezek kozul meglegyen valaki, VAGY FA KEZDO ILB igazolas. Ebbol penz hianyaban fa jo kezdo ilb kiesett. Maradna a draft, traddel vagy anelkul).
Es Lehet lesz egy jobb cbnk, de megint egy meg gyengebb ilbnk. Avagy ha mar nem is tudunk akkor megint nem huzunk. 😊

Szoval mivel jobb egy 1. koros cb es 2. koros ilb az 1. koros 4. szamu ilb vs 2. koros 10. szamu cb nel osszesegben. Ha nincs jo front seven, akkor a cbk ugy sem ernek tul sokat. Es vagy pedig az elmult idoben igy is ugy is befurodtunk tok mindegy mikor huztunk cbt. Bar ez sajnos igaz lb re is. Szoval vagy trade. Vagy imadkozas hogy lecsuszik valaki ilb be.

Ha nem jon be az imadkozas, vagy a lecsuszas akkor meg megint szivas Ilb poszton? De jo lesz. Bar sajna mivel ertekre mennek igy ez lesz kb. Meg amugy is olyan jok vagyunk annak a megiteleseben, ki az elso koros es jo. Avagy ki az aki megeri.

Kerdes mindenkihez, Szoval most az ide ILB listat ha neznenk, akkor melyik az az ilb a rangsorban, akit meg bevallalnatok, vagy akit mar nem. Es persze o alatta mar mast sem elso korben...Aztan ugyanez a jatek, az elso koros bpa vs cb huzassal melyik az az ilb aki meg jo lenne a 2. korben es ki az aki mar ott nem lenne jo...

Koszi..
gabistar
Szigorú magánvélemény következik. 😊

a) Legelőször az ILB pozícióval kapcsolatban az a meglátásom, hogy kettő kiemelkedő prospect van, de én egyikben sem látok még pl egy Shazier szintet sem. Közülük White nekünk elérhetetlen, sok előttűnk húzó csapatnak instant segítség és need is, viszont én nem tradelnék fel érte, pickfeladást nálam nem ér, mert nem elit szint (Bobby Wagner, Kuechly, Thomas Davis, Shazier, Deion Jones). Bushért még annyira sem mennék feljebb, őt még 20-on sem feltétlenül hoznám, ott nála nagyobb tehetségek vannak más és fontosabb posztokra.

Kettőjük után sztem mélyebb a class, mint tavaly. Én tavaly három igazi nekünk passzoló embert láttam: LvE, Rashaan Evans és Malik Jefferson (Roquan Smith-t inkább 4-3 WLB-nek gondolom, Darius Leonardról írtam múltkor, hogy nálunk miért nem lett volna séma-fit). Ebből kettőből kb az első évben semmi nem lett, LVE mutatott sokat. Saját meglátás, de sztem VanderEsch meg jobb prospect volt 20 környékén, mint idén Bush.

Idén a második vonal sokkal mélyebb és kiegyenlítettebb: M. Wilson, Tre Lamar, TJ Edwards, Coney és Germain Pratt is hasonló szintet képviselnek.

Közülük nekem Mack Wilson nem tetszik, nekem túl lomhának tűnik a tape-ken és nála az elővételezéssel, blokkleválással is vannak bajok. TJ Edwards sem egy speedster, de szemre ő gyorsabban játszik, mint az mért atlétikai idejei. Pratt egy állat, mindenhol ott van, ráadásul ő egy átképzett safety, szóval passz ellen sem elveszett, viszont a legösztönösebb és legképzettebb közülük sztem Coney. Lamar (és egyébként Coney is) pedig kívül-belül tud játszani, ő is sokat érhet, jó blitzben, de nála az erős DL kétségessé teszi a szememben az igazi playmakerséget.

Én nem húznék első körben ILB-t (feltrade keretében picket meg biztos nem adnék első körben), de Coney-t vagy Pratt-et (talán Lamart) második körben, esetleg TJ-t harmadikban (max második kör végére visszatradelve) megszerezném. Nekünk sztem az előbbi kettő lenne jó pár VW és Bostic mellé és akkor Barron szabadabban mozoghatna.

Akiket nem szeretnék, az Bush és Mack Wilson, kivéve ha Bush kicsúszik a második kör végéig, de ez kb kizárt.

b.) Mivel a fentiek szerint nem húznék első körös ILB-t, joggal felvetődik, hogy mit tennék a 20. helyen?

A mostani keret több helyen szorul erősítésre, így a helyzet annyira kiszámíthatatlan, hogy legalább a Bengals nem tehet keresztbe, mert több valid jelöltünk is lehet😊

Én EDGE-t vinnék az első körben Dupree majdani utódjának, mert az opció után sztem ő nem kap hosszútávút, sőt nem tartom kizártnak, hogy draft alatt vagy után tradeljük (akár vele feltradelünk - mennyit érhet, jövő évi 6-7. kört?), ha sikerül valami elit tehetséget behúzni.

Passrusher fronton mehetünk több felé:

Érdekes lesz a drafton, hogy Montez Sweat szívbaját hogyan értékelik a GM-ek/csapatok és emiatt csúszik-e? Mondjuk ő erő helyett inkább sebességből és technikából dolgozik, nekem egy őserő vadállat jobban tetszene Watt túloldalára radírozni.

Jachai Polite nekem felépítésre tetszik, nagy tehetség, de ő baromi nagy rizikó, amit nem kéne bevállalni, mert lusta mint a dög és elég öntörvényű. Nekünk most munkamániás és győztes attitűddel rendelkező emberek kellenek, nem kell az újabb feszkó az öltözőbe.

Szóval sztem húzzuk ki Chase Winovich-ot ahogy Süti mondja, mert az ő mentalitása aranyat érhet, példaértékű a munkamorálja (Harbaughnál nem is lehetett másképpen), a játékát pedig sokan a fénykorában tündöklő Clay Matthewshoz hasonlítják, szóval engem az sem érdekel, ha ordasat reachelünk érte. Benne ugyanis látom, hogy egymaga megbont egy egész vakoldalt és Wattal párban brutál terror jöhet, ami régóta féloldalas. Ha marad Dupree, akkor pedig szépen felépíthetjük őt is, nem kell azonnal kezdenie, sőt lehet félszezonig szituációs passrusher. (Különben Dupree évi 9 milliója lassan már backup szinten is elmegy a ligában, én nem fogom csapkodni az asztalt, hogy három első körös EDGE-ünk van, a Broncos pl Shaney Ray mellé/elé behúzta Chubb-ot első kör ide vagy oda...) A második körös húzásunknál már sztem nem lesz elérhető, szóval első körben kellene őt behúzni.

Ha ne adj Isten, Wino kimegy (amit kétlek, de érte egy 5 helyet akár felmozognék, ha akkora hype-ja lenne/esetleg visszatradelnék első kör végére másodikból, bár ott velünk nem nagyon üzletelnek riválisok sztem v rohadt drágán) akkor lehet a pick secondary vagy WR is. Alternatív pick OLB-re Clelin Ferrell.

CB-ben nekem a legjobban DeAndre Baker tetszik, nagyon atletikus, jó érzékkel megy a passz zónákba, tapad az elkapóra és fordulékony is, viszont futás ellen kétséges lehet a súlya.

Greedy Williams is király, de bevallom, hogy az LSU tape-n őt nem annyira néztem, viszont sztem ő kimegy TOP15-ben.

Byron Murphy sztem nem igazán illik a mi zone coveridge rendszerünkbe - amit nem tudom, hogy Butz miért erőltet és amibe Burns is belebukott. Ő egy verekedősebb sec-be (Vikings, Eagles, Hawks) illene.

Amani Oruwariye a homer emberem a Penn State miatt, bár nála is vannak kételyeim a sebességét illetően.

Chauncey Gardner-Johnson egy érdekes projekt lenne szintén, mert vele aztán mehetne a hibrid emberek özöne, lehetne mozgatni mindenkit mindenhová, svájcibicskák a fiókban (Swiss Knives Patchwork). Első kör talán érte reach lenne, de másodikban simaliba.

WR kedvenceim: AJ Brown, Parris Campbell, Deebo Samuel és Riley Ridley a magasabb körökben, JJ. Arcega vagy Miles Boykin a középső körökben, illetve Andy Isabella és Renfrow hátul, de ők mondjuk kizárólag slotban használhatók.

Mindegyiket tudná használni Ben, kell is egy Brown-pótlék (aki ne Hollywood legyen). Személy szerint én most nem egy klónt hoznék, hanem inkább egy igazi lóbaszó gyereket, mert Plaxico óta nem volt egy benga állatunk, aki minden fight ball-t lehúz és megbasz minden cornert, csak ne Metcalf legyen a neve (úgysem lesz benn 10-nél sem).

AJ Brown-t tartom egyébként a class legjobb elkapójának, ha nem hülye a Jax, inkább őt viszi Metcalf helyett, én nem látom jelenleg, hogy hogyan csúszik le 20-ig, elkapóért viszont felmenni vétek lenne nekünk.

Legyen mondjuk Miles Boykin (6'3/220) a harmadik körben és elégedett leszek.

A fentiek szimpla elmélkedések, meg wishful thinking, de egy Winovich (OLB), CGJ (S)+Amani (CB), Boykin (WR) első négy pick még akár reális is lehet. A falakba húzott pickek viszont mindenhol bebolondíthatnak, oda mindig elkél a segítség és mélyítés (pl.: Dalton Risner, Cody Ford, Chris Lindstrom, Jeffery Simmons, Jerry Tillery, Charly Omenihu, Dexter Lawrence).

Az első kör pedig függ attól is, hogy ki marad a BPA az OLB/ILB/EDGE/DE/SEC posztokon vs AJ Brown.

Szerkesztette: Fast Willie
7 hónapja
Fast Willie Pittsburgh Steelers 2 904
Igazából akkor leszünk nagy szarban, ha a botok elkezdik like-olni Sobrit és Stez-t
5 hónapja
Fast Willie Pittsburgh Steelers 2 904
Annyira mindenki kivan ezzel lezúzzák LJ-t. Jobban védik az irányítót futásnál mint valaha. Mahomes-ra hétvégén minimum 5ször ment Ravens védő telibe, ott is lehetett volna concussion ha a védők úgy akarják. Nem kell ahhoz futni.....
KeyG
Az irányítókat a zsebben védik kizárólagosan (pl.: az új roughing the passer szabállyal, low contact tilalommal, nyak-fejrész védelmével). A védőknek a zsebben lévő QB-nél manapság a dobásmechanizmus megzavarása az elsődleges cél, hogy szétessen a mozdulat, szétessen a játék üteme és pontatlanság csússzon be.

Kimozgás esetében már RB-nek számít az irányító, ott a védő nem fogja kímélni (korlátozottan még helmet-et is üthetsz).

Nézd meg, hogy a korábban futkorászós irányítóknak mennyire visszavették a direkt futójátékait erre a szezonra a hosszútávú fenntarthatóság jegyében: Russell Wilson az első tíz meccsen nem is kapott kb. ilyen hívást, Pat Mahomes-nak Reid szándékosan nem engedte a kimozgásokat a szezon elején, de még most is korlátozza (Kareem Hunt ennek megvalósításában alapvető jelentőségű volt, s nem a futásai, hanem a széleskörű checkdown opciók miatt), de Cam Newton-t is tehermentesítették option játékokkal, hogy ne kelljen folyton LB-be rongyolnia (megjegyzem, hogy Newton is önveszélyesen játszik évek óta, helikopterezik folyton, rommá is ment a válla...)

LJ kapcsán nem a tény aggasztó, hogy többnyire futással oldja meg a játékot, hanem a stílus, amivel fut. A gyerek konkrétan lehajtott fejjel megy előre, egyáltalán nem pásztázza a pályát, vakoldalról nem is érzi a nyomást (legalábbis a három meccsen, amit tőle láttam, így volt). A védők egyszerűen nem hiszik el, hogy a scrimmage előtt passzolni fog.

Russ Wilson vagy Pat Mahomes ellenben a mozgásból legjobban és legpontosabban dobó QB-k közé tartoznak (baseball múltjuk miatt a csuklómozdulatuk, a dobáskivitelezésük és a mechanikájuk is erre termett, teljesen egyedi). Nem érdemes hozzájuk hasonlítani Lamart, aki még az elméletileg balanszolt testtartásból is borzasztó mechanikával dob.

Azért elméleti az egyensúlya, mert saját maga belerondít: vagy hátsó lábról dob, vagy belehajol, illetve sokszor "lóbálja a kezét", ezért nem gyors a labda kiengedés mozdulata sem. (Ennek javítására indokolt lenne nála egy QB camp.)

Wilson és Mahomes súlypontja jóval alacsonyabb cserébe, ezért gyorsan képesek irányt is váltani (pl.: Russnál nézd meg, hány védő bokáját csavarta ki a roll out-oknál). LJ most még magasan és szinte egyenesen fut, viszont nincs hozzá Cam Newton teste, szerintem jelenleg bele van kódolva a sérülés (Robert Griffin is hasonlóan "okosan" játszott a Redskinsben).

A fentiek javíthatók, mert nem ezek Jackson legnagyobb hibái (hanem az, hogy még nem tud pályát olvasni), illetve leszoktatható lenne róla, de a rosszul beidegződött mozdulatokat a legnehezebb kivenni egy irányító fejéből (pl.: Big Ben és Blake Bortles is sokszor visszaesik a rosszul rögzült mozdulatokhoz és akkor jönnek a brainfart megoldásaik).

Szóval Lamar Jacksonnal sokat kell foglalkozni, de én nem látom, hogy nálatok lenne rá alkalmas edzői stáb, mert Flacco sem fejlődött semmit önmagában, de még a játékának a szegmenseihez sem igazítottak semmit Harbaugh-ék (de ezt már kiveséztétek sokszor). Első körben el kellene küldeni egy irányító táborba, másrészt kell neki egy all round target, egy go to guy, akihez mindig fordulhat, ha "bajba kerül".

Ha meghagyják a nyers tehetségével, a profi ligában elveszik, amiért kár lenne, mert amúgy ő egy győztes típus, csak - én így látom - rossz helyre és rossz kezekbe került. Harbaugh most akar eredményt, hogy megmentse a stábját (magát) és túlságosan mély vízbe dobta, mindenfajta előképzés és előfeltétel nélkül, aminek rossz vége lehet. Hosszabb távon semmiképpen nem tartható a dolog, de egy offseason alatt is lehet haladni sokat vele, mint Mahomes-sal tették. Mondjuk Andy Reid-től el is vártam az előzményi munkásságát ismerve, hogy Patből kihozza az állatot.

Harbs stábjánál ebben nem hiszek, én Mornhinweg-ben nem látom, hogy LJ alá tesz egy normális playbook-ot.

Nyilván Urban-t erre a szezonra hozták és ő Reid alatt is dolgozott az Eagles-nél, csak éppen eltelt 9 év azóta és a liga pöppet más trendet mutat: Donovan McNabb és Mike Vick voltak az irányítók (McNabb tudott passzolni, Vick meg fénykorában a valaha legjobban futó QB volt szerintem), de nem tudom, hogy ők mennyire Urban "találmányai" és "alkotásai", gondolom semennyire. Utána meg WR coachként dolgozott a Bengays-nél. Kíváncsi vagyok, hogy mire lesz képes...
3 hónapja
Fast Willie Pittsburgh Steelers 2 904
Budai Zoli megy Atlantába
NB2
Sarkisiannél jobb OC is lenne...
6 hónapja
Fast Willie Pittsburgh Steelers 2 904
A Panthers ellen mit vártok? Az O-t kurva nehéz lesz megfogni. Igazi erőpróba az alakuló Defense-ünknek.
bcsarli
1.) Rövid hét miatt vannak félelmeim, de talán a hazai pálya miatt azt mondom, hogy mi vagyunk az esélyesebbek. A Panthersnek talán nem élet-halál ez a meccs, mert utána könnyebb, de hozandó meccseik lesznek . Viszont amitől félek az az, hogy a Ravens ellen nagyon felfújtuk magunkat, koncentráltunk és nehogy leeresszünk emiatt vagy megnyugodjunk.

2.) A Panthers Offense egy kifejezetten rossz mathcup, igazi nightmare az ellenfeleknek, mert mindenfajta playmakerük van és olajozottan működik is. (Amit írtam a múltkor, h a Ravensből is lehetne hasonló kaliber egy jó edzővel, mint Norv Turner, de ők diszfunkcionálisak/beszariak.) Ráadásul az OC fejben nagyon felkészült, többfajta stílust/gameplan-t játszat és jól alkalmazkodnak, akár driveonként is tudnak mást előadni. Megjegyzem, hogy az OL edzőjük kiváló munkát végez, mert noname és friss draft/tapasztalatlan emberekből összerakott egy jó falat, ami működőképes is.

A sok option és misdirection játék miatt nagyon észnél kell lenni, mert jöhetnek a nagy játékok és nem kellene, hogy ők diktáljanak, hanem okosan lassítani kell őket.

A védelemnek ez egy nagy teszt lesz, sztem a KC utáni legnehezebb feladat.

A futást nem szabadna engedni, Newton-ra kellene egy spy is, főleg a saját térfelünktől kezdve és kulcsdownokon, mert sok kárt okozhat és ugye a futkorászós QB-kat nem szeretjük. Cserébe nem kell kímélni, basszunk csak oda keményen és szabályosan neki, hátha elmegy a kedve a rohangálászástól, mert volt már ilyenre példa. Szóval maradjon csak Cam a zsebben, mert amúgy a passzpontosság pont nem az erőssége és most igazán jól elszakadó WR-je sincs, max Olsen, a TE. Funchess és Moore is inkább fight ballokban jók, a CB-knek ezért keményen kell fogni őket és harcolni, csípni-harapni, ami sztem menni fog, mert Haden, Hilton és Coty is jók ebben. A 3rd down target/chainmover meg sokszor Jarius Wright. Ellenük tehát a harcosság kifizetődő, mert amúgy érzésre Funch és DJM is hajlamosan puhánykodni. A magasságkülönbség viszont nem knekünk kedvez, ezért egy S-nek be kell segítenie valamelyik oldalra, sanszosan Coty-nak. Amúgy sztem többségében zónáznunk kellene, de elváltások most biztosan a halált jelentik.

A reverse játékok miatt azonban most nem lehetünk túl agresszívak sem a passrushban, hanem 3-4 emberes nyomás kell, össze kellene nyomni minél jobban a zsebet, és türelmesnek, biztoskezűnek kell lenni a szereléseknél. Remélem a két OLB a szélek zárásában (contain-ben) ott lesz, mert CMC-t nem kellene hagyni elszabadulni. Szerencse egyébként, hogy a safetyk éledeznek és Watt is jó coverben, mert a sok RB passz és screen ellen kelleni fognak.

A TE elleni védekezés úgysem fog menni, Olsent azonban a redzone-ban illene limitálni. És akkor még ott van a földön életveszélyes playmaker Curtis Samuel, akit pedig be kell csapdázni, nincs mese és ellen aztán nem megengedett a missed tackle.

Szóval baromi összetett és nehéz feladat lesz védekezni, de azért Cam-et lehet hülyeségekbe kergetni. Alapstartégia a futásuk limitálása és a nagy játékok elkerülése lenne.

3.) A mi Offensünk sztem fog tudni haladni, de azért a Carolina védelme kőkemény, simán jobb, mint a mienk. Szép feladat lesz úgyszintén.

A múltkor is írtam, de a mostani meccsük után is azt érzem, hogy Star Lotulelei távozása után űrt maradt náluk középen (Poe nem valami nagy szám idén) és Short sem azt hozza, mint korábban. Nyilván ők is el akarják venni Conner futásait, és Ben kezébe adni a meccset, mert hajlamos hibázni ő is.

Szóval nem változott a múltkorihoz képest semmi: szarra kell dominálnia az OL-nek a scrimmage-t, ami a meccseink többségében ment is. Remélem most is elővesszük a sokvariációs blokksémáinkat és Conner zúzni fog. Ha működik a run, akkor jöhet a PA, amit azért szoktak kajálni Kuechlyék.

Nem mondok újat azzal, hogy a LB soruk a liga egyik legjobbja, viszont azért ott is vannak repedések, szóval uptempo-val és elnyújtott driveokkal őket a Ravenshez hasonlóan le lehet amortizálni (Mosley-éknak semmi hatásuk nem volt a meccsre, mert teljesen izoláltuk őket mind a futótól, mind BB-től).

A sec-jük érdekes, mert nagyon hullámzóak tudnak lenni, de Reiddel kétségtelenül erősödtek, de a WR-jeink számára sebezhetők. Mindkét cornerük eltérő felépítésű, Bradberry szokta fogni a nagyobb elkapókat (Mike Evanst levette legutóbb), Donte Jackson pedig a speedstereket. Sztem AB-vel utóbbi megy, aki hajlamos elaludni, néha túl agresszív, viszont a labdára veszélyes. Szép párharcok lesznek.

Ahol nagy előnyünk van, az a slot poszt, mert Munnerlyn idén konkrétan katasztrófa: lassú és körülményes, folyamatosan égetik. Szóval, ha Fichtner okos, akkor addig variálja motion-nel Brownt, amíg vele kerül szembe, de amúgy sztem Juju is szénné tudja égetni.

A Car passrush nem valami félelmetes, Addison talán a legjobbjuk, persze Peppersben is van még kraft, de ha akarunk valamit, akkor azt a T-nek meg kell oldani és akkor Ben nyugodtan nézelődhet.

4.) Összeségében a falaknál fog eldőlni a meccs szerintem, azzal, hogy melyik DL tud jobban dominálni, illetve melyik védelem tudja jobban kizökkenteni/limitálni a másik csapat támadósorát. Aki tud futni majd, az fogja irányítani az órát és az mindig jó két komoly csapat csatájánál.

Értelemszerű, hogy az irányítók megvédése kulcsfeladat, és persze jó lenne a turnovereket minimalizálni, illetve a D-től most már jöhetne egy olyan meccs, ahol labdákat szerzünk.

Mindkét oldalnak megvannak a fegyverei a másik ellen: a Panthersnek egy nagyon összetett, sok playmakeres Off és mellette erős, de néhány helyen lyukas védelem, nekünk egy brutális OL miatt működő one-two punch és folyamatos haladásra és jobb napjain pontzuhatagra képes Off (egy korszakos zsenivel: AB 84) és egy közepesnél vmivel jobb képességű, de fejlődő és felfelé ívelő görbét mutató, agresszív és soklodalú játékra alkalmas védelem.

Mindkettőnek vannak hibalehetóőségei is bőven:

- A két QB hajlamos brainfartokra, de Ben pontossága még mérföldekkel jobb, mint Newtoné (kevesebb talán a drop is).
- A mi támadósorunkat a futás hiánya miatt - szerencsére - még nem láttuk beállni (a hátrányban elhagyott futójátékot most hagyjuk). Nem tudjuk, hogy hogyan reagál az OC-nk, ha ez megtörténik, márpedig egyszer meg fog történni, de nem most. Náluk pedig gyakorlatilag minimális a RB teljesítmény: CJ Andersont alig tudják/akarják használni, nincs is nagy formában, ezért főleg Newton a legjobb futójuk és hajlamosak McCaffreyt összetöretni.
- A mi védelmünk tud kétarcú lenni, láttuk a szezon elején, hogy mennyire kilátástalannak nézett ki, de novemberre már azért egy jó átlagot képes hozni. Az ő védelmük alapvetően mindig jól teljesít, de egyes szegmenesei gyalázatosak (korábban a safety poszt, mostanában a nickel corner), mások átlagosak (DL rundefje, passrush).
- Az ST különbség no comment: Switzerrel legalább a visszahordásainkban van veszély, de a rúgók közötti különbség ordas nagy, úgyhogy Boswell remélem kap egy seggberúgást. (Én most már hoznék egy tryout-os kickert amúgy, persze a rövid hét miatt nem ő játszana, de Chris érezze már a törődést.)

Jó meccset várok és remélem, hogy néhány ponttal nyerünk, mert jó lenne elhúzni a Cicáktól (sztem nekik a Saints most nagy falat lesz).
több mint 2 éve
Fast Willie Pittsburgh Steelers 2 904
Hello srácok!

Nem haragudjatok, hogy kívülállóként okoskodok, de nektek volt az egyik legérdekesebb draftotok sok szempontból.

Szvsz Pace FA-ja és draftja kényszerű volt Cutler távozása miatt, mindenképpen kellett QB-t hoznia, aki képes nyerni, mert az látszott, h Hoyer-t néhány meccs után simán kielemezték és jött nála a lejtő, amivel esélytelen vagy a győzelemre. Barkley-nak pedig az NFL szintje magas, ő sosem lesz több backupnál. (Ebből a szempontból - a méltán felszopkodott - 9ers GM Lynch sem lesz könnyű helyzetben, mert egy dolog impact playert húzni és egy másik a fr QB megtalálása- de ez egy másik kérdés).

Szóval Pace-nek fr QB-nak tűnő ember kellett, de legalábbis egy bridge QB, amíg az újonc nem áll készen. Valószínűleg ezért hozta Glennon-t és adott neki egy - meglátásom szerint - okos deal-t, amiből ki lehet lépni egy év után nagyobb veszteség nélkül. Glennon ui. tud nyerni, Tampában ezt megmutatta, még akár PO-ra is jó lehet, de neki kell(ene) az ideális környezet - pl.: brutál D, ami nálatok kb. hagyomány és volt már rá példa, hogy egy ilyen defense SB-ig vitt benneteket, vagy jó edző(k). Utóbbiból Lovie Smith Tampában nem volt az, sajnos itt Fox sem, és szerintem itt hibázott először Pace, hogy őt megtartotta. A védelmetek viszont már közelít egy top egységhez - kivéve a sec, amit viszont az FA-n felemásan erősítettek csak meg - főleg a cap spacetek nagyságát tekintve (hiba2).

A draft 1/3 helye viszont nem volt egy ideális helyzet QB szempontból, mert azt nagyjából lehetett sejteni, hogy Trubisky-t tartják a konszenzusos legnagyobb upside-dal rendelkező irányítónak, csak elméletileg előttetek két QB needes csapat is húzott. Az FA-n ezért kellett a GM-nek lépnie, nehogy letolt gatyával kezdjétek a szezont. Glennon-on kívül kb. Romo lehetett volna nektek egy esély, de gyorsan világossá vált, hogy érte tradelni kell a Dallassal v. cut, ezért mindenki kivárt, aztán az öreg Tony meg szögre akasztotta.

Szóval a drafton azért volt nehéz helyzetben Pace, mert nem tudhatta, hogy a Browns visz-e 1/1-en QB-t vagy hosszabb távon gondolkodva inkább rostert épít playmakerekkel. A SF-nél pedig az új GM-új HC miatt volt benne a QB választás, ezért Pace-t nem tudom hibáztatni, hogy feltradelt Trubi-ért, ami - látva a Mahomes-ért és Watson-ért adott ellenértékeket - még nem is volt annyira drága.

A draftotok első köre nálam ezért rendben van, egy fr QB-nak alkalmas emberért mindent oda kell adni, amit kell (a lá Andy Reid). Biztosítéknak pedig kellett Glennon, ha Trubisky nem jött volna össze (mert lehet, hogy a többi QB prospect Pace-nél nem ért ennyit - amiben van igazság, mert Tru-hoz képest náluk azért több a kétely.)

A fejvakarós választások nálam a 2. körös Sheheen és a 4. körös Cohen húzások (hiba3), mert ott jobb értékű defense embereket is lehetett volna találni, főlegf CB-ket, amivel a védelmetek - ha nincs sok sérültje - már karcolná a jót és akár Glennon-nal, akár egy újonccal el lehetne lavírozni, mert adna lehetőséget nyerni.

Bocs, hogy hosszú lett. 😊

Szerkesztette: Fast Willie
5 hónapja
Fast Willie Pittsburgh Steelers 2 904
Egy fiatal innovatív támadófelfogású OC-HC az életét adná egy olyan nyers tehetségért mint Lamar Jackson. 21 éves, amióta kezdő kb a liga legjobban futó csapata lettünk. Mi lenne ha lenne 1 szakember aki ráírná a playeket és fejlesztené a dobásképességét? Ez a csávó egy csiszolatlan gyémánt, amit fejleszteni kell, de kurvára megéri, mert lábon retteg tőle a liga, ezt látja mindenki. Lehet jönni azzal h szar védelmek, de vegyük már észre, a ligában kb. 5 jó védelem van, abból is 1 nálunk van. A dobásán fejleszteni kell ez tény, de bőven van ideje fejlődni. És a Ravensnek is van bőven ideje meglátni h mi sül ki belőle, hisz még 4 évig itt lesz olcsóért. Ha Flacco és Harbaugh kapott 5-6 évet úgy h minden éven nézhetetlen volt az egész O , akkor az a QB aki most került a ligában hozzánk első körösként, és olyat tud, amiben a legjobb , benne van a fejlődési potenciál, nem érdemel 3-4 évet úgy h ráírják az O-t egy megfelelő tudású OC-val? Lamar simán Franchise QB lesz, én ebben biztos vagyok. Az elmúlt két meccsen , mindkétszer volt 4. negyedes védelmi TD-nk, miért? Mert a védelem nem hulla fáradt 3&outoktól, hanem végig bírják azt amit tudnak. Megvannak még a rookie hátrányai bőven, de vhogy a CLE topikban nem olvastam, h sosem lesz belőle semmi, mert elvesztett 1 labdát. Mayfield 3 intet dobott félidőben. Nem látom a miértjét, h miért kéne tovább Flaccoval folytatni akár lesz Playoff akár nem. Jövő szezontól ez a HC-ra is igaz. Lamar elmeszelését meg meg kell hagyni 3-4 évvel későbbiekre, miután megkapja a támogatást, és nem válik be mégse.
KeyG
Teljesen igazad van ezeknek hiába magyarázzuk, hogy lemar kurva tehetséges játékos.
Norbi180
Szerencsére téged már mindenki némított, ezért eregetnek arra, amit írsz. 😊
Bocsi a feedért fiúk.
kristóf17
Én nem némítottam. Érdekes pszichopatológiai jelenségnek tűnik