csebi

New York Giants

csebi
Utoljára láttuk
8 órája
Regisztrált
több mint 12 éve
Fórum hozzászólások
3 689


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 napja
csebi New York Giants 3 689 — Lucas Scott
Jürgen Klopp 2017 májusában Coutinho Barcelonába szerződése előtt:
"Stay here and they will end up building a statue in your honour," the boss said in May 2017.

"Go somewhere else, to Barcelona, to Bayern Munich, to Real Madrid, and you will be just another player. Here you can be something more."
Milyen igaza lett...
Mikey
Sztem meg szimplán peche is van, hogy Valverde kezei alá került, aki nem tudja használni (ōt sem....) félek Kovacnál se lesz jobb. Pedig drukkoltam neki...
dande
Attol meg igaza van. 😊
De hat na a Real és a Barca mindenkinek nagy álom. Mondjuk a PLbol jőve elég sokan égnek meg.
Toca
Münchenben még mindig emelhetnek neki szobrot tehát várjunk azzal h Kloppnak igaza lett 😊
3 napja
csebi New York Giants 3 689 — Lucas Scott
Ha a Honvéd a Kisvárdától is kinyal otthon, akkor ideje elkezdeni megkeresni Sannino mester utódját. Nagyon jó húzás volt elküldeni Supkát...
iktriad
Nagyon olyannak tűnik a faszi, mint az a holland, aki 2017-ben Rossit követte. Gyorsan menni fog.
Kampman
Supka huszadszor?
4 napja
csebi New York Giants 3 689 — Lucas Scott
Coutinho megerősítve h München. Nekem jó megérzésem van, csak Nico nem fogja tudni használni.
csebi
Es ezzel Coutinho ramutatott, mekkora egy bohoc. Kloppnak honapokig hisztizett, hogy engedjek el az alomcsapatahoz, odament, nem ment jol fel evig, majd mar decemberben eldontotte, hogy elhuz a fenebe a Barcatol.

De legalabb a karma odamutatott neki, ahogy elhuzott Angliabol, a csapata szinte egybol a csucsra jutott.
Stez
Sztem jó lesz nálunk, de előbb utóbb sértődés lesz, mert ez azt jelenti hogy Coman, Gnabry parosbol vki nem fog játszani. Legalább ő passzol Kovac rendszerébe
4 napja
csebi New York Giants 3 689 — Lucas Scott
Coutinho megerősítve h München. Nekem jó megérzésem van, csak Nico nem fogja tudni használni.
5 napja
csebi New York Giants 3 689 — Lucas Scott
Ami biztos, a litvánok nem ijedtek meg a Ferencvárostól, kifejezetten örültek neki, hogy elkerülték Dinamo Zagrebet.

"Sokkal gyengébb ellenfelet kaptunk, mint a horvát bajnok, szurkolóink elkezdhetnek nagyot álmodni"

hehe, ez jó 😀
O1G
Azért utóbbi években egész jól helytálltak : továbbjutások pl. Fc Sion, apoel, maccabbi. szoros kiesesek: zvezda, ludogorec, fc midtyjlland.
Nem lesz sétagalopp l, nagyon komolyan kell venni.
5 napja
csebi New York Giants 3 689 — Lucas Scott
Jovic közben annyira kiszorította Benzemat, hogy kölcsön is adjak egyből az új igazolást ...
5 napja
csebi New York Giants 3 689 — Lucas Scott
De miért kell kipurgálni az előző keretet? Miért nem elég hozni hiányposztokra 3-4 embert. Ha minden játékos szar volt akkor miért kellett Dollt kirúgni? Hiszen akkor nem ő tehetett a nemzetközi sikerek elmaradásáról, hanem a gyenge keret. Ki dönt az igazolásokról, a vezetők közül kinek mi a szerepe? Érdekes módon onnan még nem hullottak a fejek. Amúgy ha meg Rebrovnak 20 új ember kell, hogy sikeres legyen, akkor nem őt alkalmazom, mert nincs az az isten, hogy az előző keretből ne tudná használni legalább a játékosok felét. Most miatta átalakítják a keretet, mondjuk egy éven belül elmegy egy komolyabb csapatba, vagy megbukik, akkor új edző és megint 20 új játékos?
gabokocka
És épp ezért nem lesznek olyan játékosaink a jövőben akinek a mezét megvesszük vagy emlékezünk rájuk. Vmien szinten ördögi kör ez, de előbb a vezetőséget kellene rendbe tenni, addig amíg nem történik meg, nem lesz változás.
5 napja
csebi New York Giants 3 689 — Lucas Scott
Tocanak sok mindenben van igaza, de ahogy lentebb is leírtam vszeg Rebrov menni fog 2020 tele előtt. Ha szép eredményeket ér el azért ha belebukik azért. Csapatépítés pedig kezdődhet majd elölről, mint mindig.
5 napja
csebi New York Giants 3 689 — Lucas Scott
Kiskokó is hosszabbított. Pont ezekről beszélünk, hogy a magot megtartják a Vidinél. Négo is aláfirkantott nemrég. Pátkainak és Nikolov/Milanovnak örülnék még.
petey
Igen, csak a több igazolást Nikolic le tudta az első két évében, 17/18ban 10 lényegi igazolás, 18/19ben 7db plusz most nyáron is jött 3-4 játékos. előrébb jár Nikolic 2 évvel, 2 év múlva térjünk vissza erre a vitára.
csebi
Bold prediction: 2 év múlva nem Rebrov lesz a Fradi edzője és a mostani keretből lesz vagy 5 játékos.

Amúgy a Dinamo Kijevnél kibasztak mindenkit, nehogy megint odavigyék.
gabokocka
Rebrov tuti és vszeg az 5 is sok.
5 napja
csebi New York Giants 3 689 — Lucas Scott
egy gól lett és igazi paraszt módjára veszíteni se tudtak rendesen, a Fradi a Suduva 6000 férőhelyes "katlanjába" megy

óriási esély, most aztán semmire nem lehet fogni az eredménytelenséget
r.baggio
Két meccsen is vertek őket, nem szabad lebecsülni ezt a csapatot.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
csebi New York Giants 3 689 — Lucas Scott
mai nap után a vezetéknevem előtt nem csak két betű hanem már plusz három is lesz (LL.M.). kemény egy év volt meló, meg házkeresés majd építkezés közben, de csak sikerült, ráadásul a saját évfolyamomból egyedül nekem!
több mint 5 éve
csebi New York Giants 3 689 — Lucas Scott
és igent mondott!!!! 😍
több mint 3 éve
csebi New York Giants 3 689 — Lucas Scott
Sziasztok!
A történet annyi, hogy mikor elkezdtem dolgozni 2010-ben a munkahelyen, egyből az lett az álmom, hogy ebbe a posztba kerüljek be, és majdnem 5 évvel később sikerült is. A kiküldetési helyszínek nem egyszerűek (pl. Algír, Kairó, Nairobi, Abuja, Peking, Hanoi, Teherán, Islamabad, Új-Delhi stb.), talán nekem Ankara lett volna a legjobb, de ott most beszüntették a posztot, így azért nem panaszkodom Kairóval kapcsolatban.
Szóval Zamalek nevű szigeten vagyunk elszállásolva. Lakás 10 perc sétára van a melóhelytőll. Meló az még tűrhető, de sztem egyre jobban befognak majd idővel.
Maga a sziget picit csalódás, ami amúgy kb a legeurópaibb hely itt a városban. Sok az autó, nagy a forgalom, poros, nem annyira tiszta (magyar viszonylatban nem az, itteniben maga az édenkert), de meg lehet szokni. Rengeteg a rnedőr, katona, ez a nagykövetségek miatt van, robbantani itt nem is érdemes, mert összesen 4 pont van, ahol bejuthatsz, illetve kijuthatsz, nagyon gyorsan le lehet zárni. A folyó túloldalain már más a szitu, szombaton lelőttek pár embert Gizában, mikor állítólag le akarták tartóztatni őket. Hogy mi lehetett a tényleges cél, azt már sztem sosem tudjuk meg.
Az árak a boltokban itt a szigeten drágák, kb mint otthon, de ha az ember kimozdul egy városon kívüli plázába, akkor jóval olcsóbbak az élelmiszerek meg minden más is.
Lakás az már nagyobb csalódás, de olyan áron van, hogy nem éri meg egyszerűen jobbat keresni a kiküldő szervnek. Pár nappal a kiérkezésünk előtt festették ki, nem nyitottak ablakot, semmi szellőztetés, nagyon durván festék szag volt napokig. Még mindig lehet érezni, de már jobb. A bútorok nagyon rosszak, régiek, de ez ügyben fogok azért intézkedni. Lehetne jobb helyen is, van a közelben egy mecset, és azért lehet hallani hajnalban, meg picit közel van egy forgalmas út is, de szemben van egy kopt bolt, ahol árulnak alkoholt (ez itt nagy szó, hogy 1 percre a lakástól tudsz venni piát, még ha én max néha 1-2 sört fogok ott venni, a többit azt megoldom a kvótából.)
Picit még hozzá kell szokni, hogy azért ez itt az elit környék, és hozzátartozunk vmilyen szinten. Sok gazdag egyiptomi lakik itt, meg külföldi üzletemberek, diplomaták. Egy 50-60 m2-es lakás bérleti ára havi 1500 Euró körül mozog. A helyi ötkertben kb 1000 Ft a sör -eléggé meglepő, hogy árulnak alkoholt, ha jól láttam, van még rumos-kóla, gin-tonic is pl.. De nagyon jó helyen van, rálátsz a hotel tetejéről a Nílusra, és sok fiatal egyiptomi jár oda (mind gazdagok) illetve a külföldiek.
Itt nagy divat a sisha - vizipipa. Otthon nem szerettem, mert semmilyen ízt nem éreztem benne, de itt olyan jól keverik, hogy még én is néha elszippantok egyet, mert nagyon jókat kevernek.
A melóhelyen a szobám konkrétan a Nílusra néz, s kb 30 méterre van tőle. Nagyon szép, ez azért nyugtató.
Szombaton voltunk iszlám Kairóban, hát azért nagy szerencsénk van, hogy nem ott kell élnünk, voltak elég durva környékek, meg részek, de a mecsetek szépek voltak nagyon. A Fellegvárba nem mentünk fel, mert most nagyon sok minden zárva van.
Most volt itt az Eid, ami kb a karácsony, és ilyenkor vágnak birkát. Itt a szigeten nem nagyon tapasztaltam belőle semmit (bár a feleségem látott egy formát, akinek véres volt a ruhája, és véres kés volt nála), de iszlám Kairóban simán láttunk birkalábat az utcán csak úgy, meg elég durva szagok voltak, viszont olyan nyugalom volt, mint kb soha. A bazárban a boltok 80%-a zárva volt. Kb európai turista rajtunk kívül senki nem volt, 10-15 ázsiai volt, a többi az mind helyi arab turista járkált, fotózkodtak is velünk.
Szokni kell még nagyon, eléggé más világ, de már láttuk távolról a piramisokat is, ami azért nagy élmény volt. Az ezer éves mecsetek meg elég durvák. Kb mint otthon a rom kocsmák, bemennek az emberek, aztán fb, selfie meg minden. a több száz éves falakba bevezetve az áram, hogy tudják tölteni a készülékeket.
A mentalitás:
ez kb mindent elmond:

Egyik nap beszéltünk az őrökkel 8-kor, hogy hozzanak reggelit nekünk. kb 5 perc sétára van a hely. na most nekik 11-ig tartott míg megszervezték az egészet, majd elindultak AUTÓVAL, ami a sok egyirányú út miatt kb 10 perc volt oda, és 15 perc vissza. fél 12-re lett reggelink. Mikor mondtuk nekik 9-kor, 10-kor, akkor aranyosan, kedvesen mosolyognak, hogy persze, mindjárt, és ez lett belőle, azóta inkább mi elmegyünk megvenni 😊
Hirtelen ennyi most.
6 hónapja
csebi New York Giants 3 689 — Lucas Scott
Az első este az új otthonban 😊
7 hónapja
csebi New York Giants 3 689 — Lucas Scott
oké, meg lehet magyarázni hogy miért kaptunk ki, de például ez a Colts 100x több hülyeséget csinált végig, ők megérdemelték a győzelmet? vagy a Panthers vagy az Eagles vagy a ...................? Ez egyszerűen egy kibaszott nagy pechszéria most már.
Szesze
Én szentül hiszek a karmaban. Amik idén nem jöttek össze majd jövőre mi javunkra fognak jönni: a playek, zászlók stb. Én abban bízom h jövőre Elit egy PO meccsel tudjuk bucsuztatni.
csebi
Lófaszt. 2008-ban tíz évre előre megkaptatok mindent, ehhez képest jött még egy bajnoki cím, szal még mindig nagyon pluszosak vagytok :d
Wyatt
figy ott mi voltunk az NFL lelkiismerete, hogy annyi gate után és előtt legalább ez a két cím nem hozzátok vándorolt, és az egész amerikafoci közösség nekünk hálálkodik ezért. azért még legalább 2 bajnoki cím járt volna nekünk, hogy minden szabályos és nem szabályos előnyötök ellenére győzni tudtunk 😀
7 hónapja
csebi New York Giants 3 689 — Lucas Scott
Szezon végeztével egy érdekes dologra hívnám fel a figyelmet:

8 meccsünk volt ahol max. 1 TD különbség lett a vége:
JAX: 20-15nél Elinak volt lehetősége GWG-t vezetni nem sikerült, utána védelem megcsinálta a 3andout-ot de spec elbénázta.
DAL: 20-3-ról lett 20-13 sikeres onside-dal, majd a 2. onside már nem sikerült, nem volt esély sem GWG-re sem deff stopra.
CAR: 24-30ra ment a CAR, mikor Eli vitt egy TD drivet, 1:08 volt hátra de a védelem nem csinálta meg a stopot.
ATL: hasonlóan Dallas meccshez, mikor lőtávolba kerültünk már csak onside volt, ami nem sikerült.
WASH: ugyanez.
PHI: kiegyenlítettünk, volt hátra 5:49, Philly ment 50 yardot, 5:27-et levett az órából, és rúgtak egy 43 yardos FG-t, Elinak volt 16 mpje, időkérés nélkül, hogy saját 34-ről bemenjen FG távolságra, ez sztem nem várható el, itt a deff stop hiányzott sztem, mert egy 4th downt is engedtek...
IND: Luck 3:43-nál vette át, vitt egy TD-t, összesen egy 3rd downjuk volt (3+3), 2 védő szabálytalansággal. Elinak volt 55 mpje, 1 TO-val, hogy FG távolságba vigyen minket, INT lett. védelem és Manning sem hozta amit kellett volna.
DAL: 7-tel vezetünk, DAL megkapja a labdát, 2:35kor saját 30 yardon. 1:23 alatt végigmentek, TD és két pontos, 4+15-nél egy 32 yardos TD-t szereztek. saját 48ről indultunk 1:05-nél és 4 passzjátékot hívtunk mikor ha jól emlékszem 3 időkérésünk is benn volt. Ez a meccs mind a védelem, mind Eli és a játékhívásokon ment el.

Összegezve a fentieket, hiába mutat jól, hogy 11 meccsből 8-nál egy TD-n belül voltunk, ez azért nem igaz. 5 meccsünk volt, ahol tényleg lett volna esély előnyt megtartani vagy megszerezni. Ebből 3-szor lehet Elit hibáztatni, de négyszer meg a védelmet, hogy nem csinált stopot.

Én épp ezért azt mondom, hogy nem feltétlenül oldaná meg bármelyik újonc vagy tapasztalt irányító is a gondjainkat. 4300 yard, 21/11 TD-INT, 92.4 ratinggel én kiegyeznék tőle jövőre is, 66%-os pedig elég magas szám. Az első körös picket semmiképpen sem használnám fel QB-ra, sőt lehet várnék 2021-ig Lawrence.
több mint 1 éve
csebi New York Giants 3 689 — Lucas Scott
utolsó munkanap Kairóban.
1 hónapja
csebi New York Giants 3 689 — Lucas Scott
Szeptembertől valettai bürokrata leszek 😊
csebi
fene a jó dolgodat!
Amadeus
8 év releváns munkatapasztalat a létra legalján kezdve, sok vérrel veritekkel végül egy nagyon komoly írásbeli teszt és interjú után sikerült több száz jelentkezőből. Úgy gondolom megküzdöttem érte eléggé.
8 hónapja
csebi New York Giants 3 689 — Lucas Scott
 index.hu/gazdasag/allas/2018/12/12/palkovics_a_gazdasagi_szereplok_kertek_a_tuloratorvenyt/

"A munkaerőpiacon kínálati helyzet van, akinek nem felelnek meg a körülmények, elmegy máshova dolgozni, hiszen a cégek versenyeznek a dolgozókért" - mondta Palkovics.

1 lépésre vagyunk a híres: "el lehet innen menni" kijelentéstől
Negritis
És komolyan így van.
Lentebb írtam.
Jelenleg úgy àll hogy akinek nem tetszik a helyzet tovàbbàll màsik munkahelyre, és talàl.
Fattyu
attól függ hol
mer Pesten oké
Csongrád megyében faluról gyerekkel? nem feltétlen
Negritis
Persze BP- a legkönnyebb, itt làtható a legjobban.
De
Békés megyében akàr.
Egy hàztartàsi vegyszereket gyàrtó cégnél, ami MO-n az egyik legismertebb, onnan is àtmennek màshova, mert jobb a lehetőség.
Fattyu
Azért ez ugyanolyan kisarkítása a dolognak mint a rabszolgatörvény. Szépen hangzik mindakettő csak nem igaz.
Rengetegen vannak akik beszorultak, nem tudnak váltani és igen is kötelezve vannak valamilyen szinten a túlórára.
Persze az is igaz, hogy van aki meg szívesen dolgona többet.
Csak ahelyett, hogy egyébként mindenki csak a hangzatos túlzó hülyeségeit hangsúlyozná pl. rabszolgatörvény, 48 órás munkahét stb. arra kéne felhívni a figyelmet ami a valódi probléma.
Mert nem a törvény a probléma az okosan és védhetően fogalmazták meg, a probléma az egész tövény valóságba való helyezésével van a gond és azon, hogy kurvára senki nem fogja betartani kivétel a nagy multik akiknek muszáj és akiknek igazából ez létre lett hozva.
Toca
azt hiszem 2018 április gyönyörűen bemutatta végre az ellenzéknek is, hogy a választók nagy részét nem érdekli a valódi probléma, és csak a kisarkításokkal, túlzásokkal lehet őket megszólítani. legalább végre csinálnak vmit.
több mint 2 éve
csebi New York Giants 3 689 — Lucas Scott
végül is a felsorolásból még a magyar sikersportágakból sem sikerült mindet beírni, de nem baj ... vívás, cselgáncs, ökölvívás, súlyemelés, ezeket szabad ég alatt rendeznénk az ókori olimpiák szellemére tekintettel? (Sportaréna többet nem játszik, mert azt a kosárra lefoglaltad.)

megjegyzem, hogy a sportaréna nem viszi el a kézilabda és kosárlabda párost egyedül, és én másik kézi stadionról nem tudok, ami Budapest vonzáskörzetében lenne és megfelelne egy olimpiának (legközelebbi Veszprém, de hát az messze van)
akkor itt van még a softball. pályakerékpárnál is kellene kötöttpályás is nem csak változó terep. gyeplabda is ki van felejtve. labdarúgás (bár mire odaérünk addigra minden kerületnek lesz saját 20 ezres stadionja ígyis-úgyis) stb.

csak megjegyzem, hogy annyira nem állunk jól létesítményekből ahogy te levezeted. attól mert felkészülésnek, gyakorlásnak megfelelő egy lovagló pálya, vagy a budaörsi lőtér, az még olimpiai versenyre nem jó. kell mellé infrastruktúra - itt nem olyanra gondolok, mint amire te, hanem pl. tribünök, kiszolgáló részek (éttermek), stb.

az meg alapvetően hibás, belenyugvó magatartás, hogy ha már az egészségügybe nem megy, akkor inkább menjen ide. épp ezért harcolnak most néhányan, hogy igen is az egészségügybe, oktatásba menjen ez a pénz.