csebi

New York Giants

csebi
Utoljára láttuk
8 órája
Regisztrált
több mint 11 éve
Fórum hozzászólások
3 537


Utolsó 10 fórum hozzászólás

13 órája
csebi New York Giants 3 537 — Lucas Scott
Neymar vissza a Barkába😊
továbbra sem lesznek a kedvenceim😊
NB2
Pedig fel melegítve csak a káposzta a jo
3 napja
csebi New York Giants 3 537 — Lucas Scott
Top3
One tree hill amíg Lucas Scott szerepelt benne
24
Friends
4 napja
csebi New York Giants 3 537 — Lucas Scott
Hajrá Egyiptom!
4 napja
csebi New York Giants 3 537 — Lucas Scott
Culver milyen választás?
6 napja
csebi New York Giants 3 537 — Lucas Scott
Na a Dortmund folytatta a bundás lerablását ...
csebi
A Bayern padjának kipucolása inkább. Luke Hernández, a Pávián és a Sükebóka mellett gondolom vizesfiú lett volna

Nem néztem idén sok BuLi-t, milyen volt Humi? Neked nincsen Götze2.0 érzésed?
Fast Willie
Tavasszal nagyon jó volt, Liverpoolban esküszöm a legjobb játékos volt a pályán. Szomorú dontes h visszavagyik a válogatottba de egy olyan párharcot nem vállal fel amiben Süle és egy sérülés után visszatérő Hernandezzel kell harcolnia ... komolyan erősödött sztem a Dortmund, meg kell nezni h az 5-0as meccsen mennyi hibát követtek el a dortmundi belső védők. Ezt nagyon fogjuk még bánni sztem.
6 napja
csebi New York Giants 3 537 — Lucas Scott
Közben jött Skvarka
6 napja
csebi New York Giants 3 537 — Lucas Scott
Aha, igen , köszönjük. Tehát vagy igen vagy nem...
 www.msn.com/hu-hu/sport/labdar%c3%bag%c3%a1s/%c3%b6tven-sz%c3%a1zal%c3%a9k-es%c3%a9lye-van-a-fradinak-tov%c3%a1bbjutni-a-bajnokok-lig%c3%a1j%c3%a1ban/ar-AAD4lkj?ocid=ientp
Matthew99
tavaly a Vidinek kibaszott nagy mákja volt, hogy az első meccsen nem kapott gólt. Ki kellett bekkelni a 90 percet a rohamozó bolgárok brazilok ellen.
petey
Fel kell építeni hogy miért is esnek ki ha alapból le fektetik hogy a Vidi makkal jutott tovább könnyű ráépíteni a nem volt szerencsénk frázist egy esetleges kiesés után. 😊
Toca
Amúgy őszintén én nem várom h tovább megyünk a bolgarokon. Éppen ezért nem kellene kipattintos dolgokat nyilatkozi, ez a bl nem a magyar parlamenti választások ...
6 napja
csebi New York Giants 3 537 — Lucas Scott
Na a Dortmund folytatta a bundás lerablását ...
6 napja
csebi New York Giants 3 537 — Lucas Scott
Frazier helyében én kib' pipa lennék.
Mikey
Az is láthatólag, de Maybin elképesztő formában van most.
7 napja
csebi New York Giants 3 537 — Lucas Scott
A falusi szomszéd kupát nyert idén, ti utoljára 2013ban jartatok a döntőben az is “szép” emlék lehetett ...
csebi
Kb nagyobb rangja van a magyar Szabad Föld Kupának, mint annak a bohóc tornának. A '13-as döntőt adom. Bohóc Kupa döntőjében sem szabad kikapni a traktoros bringádtól.

Az egymás ellenihez milyen imtervallumot kell nézni, h pozitívan gyertek ki?
BL himnuszt mikor hallottatok utoljára?
dawyd728
Ja értem. Amit a falusi csapat nyer az nem ér semmit. Ti mikor nyertetek bmit is utoljára?

Legkedveltebb fórum hozzászólások

12 hónapja
csebi New York Giants 3 537 — Lucas Scott
mai nap után a vezetéknevem előtt nem csak két betű hanem már plusz három is lesz (LL.M.). kemény egy év volt meló, meg házkeresés majd építkezés közben, de csak sikerült, ráadásul a saját évfolyamomból egyedül nekem!
több mint 5 éve
csebi New York Giants 3 537 — Lucas Scott
és igent mondott!!!! 😍
több mint 3 éve
csebi New York Giants 3 537 — Lucas Scott
Sziasztok!
A történet annyi, hogy mikor elkezdtem dolgozni 2010-ben a munkahelyen, egyből az lett az álmom, hogy ebbe a posztba kerüljek be, és majdnem 5 évvel később sikerült is. A kiküldetési helyszínek nem egyszerűek (pl. Algír, Kairó, Nairobi, Abuja, Peking, Hanoi, Teherán, Islamabad, Új-Delhi stb.), talán nekem Ankara lett volna a legjobb, de ott most beszüntették a posztot, így azért nem panaszkodom Kairóval kapcsolatban.
Szóval Zamalek nevű szigeten vagyunk elszállásolva. Lakás 10 perc sétára van a melóhelytőll. Meló az még tűrhető, de sztem egyre jobban befognak majd idővel.
Maga a sziget picit csalódás, ami amúgy kb a legeurópaibb hely itt a városban. Sok az autó, nagy a forgalom, poros, nem annyira tiszta (magyar viszonylatban nem az, itteniben maga az édenkert), de meg lehet szokni. Rengeteg a rnedőr, katona, ez a nagykövetségek miatt van, robbantani itt nem is érdemes, mert összesen 4 pont van, ahol bejuthatsz, illetve kijuthatsz, nagyon gyorsan le lehet zárni. A folyó túloldalain már más a szitu, szombaton lelőttek pár embert Gizában, mikor állítólag le akarták tartóztatni őket. Hogy mi lehetett a tényleges cél, azt már sztem sosem tudjuk meg.
Az árak a boltokban itt a szigeten drágák, kb mint otthon, de ha az ember kimozdul egy városon kívüli plázába, akkor jóval olcsóbbak az élelmiszerek meg minden más is.
Lakás az már nagyobb csalódás, de olyan áron van, hogy nem éri meg egyszerűen jobbat keresni a kiküldő szervnek. Pár nappal a kiérkezésünk előtt festették ki, nem nyitottak ablakot, semmi szellőztetés, nagyon durván festék szag volt napokig. Még mindig lehet érezni, de már jobb. A bútorok nagyon rosszak, régiek, de ez ügyben fogok azért intézkedni. Lehetne jobb helyen is, van a közelben egy mecset, és azért lehet hallani hajnalban, meg picit közel van egy forgalmas út is, de szemben van egy kopt bolt, ahol árulnak alkoholt (ez itt nagy szó, hogy 1 percre a lakástól tudsz venni piát, még ha én max néha 1-2 sört fogok ott venni, a többit azt megoldom a kvótából.)
Picit még hozzá kell szokni, hogy azért ez itt az elit környék, és hozzátartozunk vmilyen szinten. Sok gazdag egyiptomi lakik itt, meg külföldi üzletemberek, diplomaták. Egy 50-60 m2-es lakás bérleti ára havi 1500 Euró körül mozog. A helyi ötkertben kb 1000 Ft a sör -eléggé meglepő, hogy árulnak alkoholt, ha jól láttam, van még rumos-kóla, gin-tonic is pl.. De nagyon jó helyen van, rálátsz a hotel tetejéről a Nílusra, és sok fiatal egyiptomi jár oda (mind gazdagok) illetve a külföldiek.
Itt nagy divat a sisha - vizipipa. Otthon nem szerettem, mert semmilyen ízt nem éreztem benne, de itt olyan jól keverik, hogy még én is néha elszippantok egyet, mert nagyon jókat kevernek.
A melóhelyen a szobám konkrétan a Nílusra néz, s kb 30 méterre van tőle. Nagyon szép, ez azért nyugtató.
Szombaton voltunk iszlám Kairóban, hát azért nagy szerencsénk van, hogy nem ott kell élnünk, voltak elég durva környékek, meg részek, de a mecsetek szépek voltak nagyon. A Fellegvárba nem mentünk fel, mert most nagyon sok minden zárva van.
Most volt itt az Eid, ami kb a karácsony, és ilyenkor vágnak birkát. Itt a szigeten nem nagyon tapasztaltam belőle semmit (bár a feleségem látott egy formát, akinek véres volt a ruhája, és véres kés volt nála), de iszlám Kairóban simán láttunk birkalábat az utcán csak úgy, meg elég durva szagok voltak, viszont olyan nyugalom volt, mint kb soha. A bazárban a boltok 80%-a zárva volt. Kb európai turista rajtunk kívül senki nem volt, 10-15 ázsiai volt, a többi az mind helyi arab turista járkált, fotózkodtak is velünk.
Szokni kell még nagyon, eléggé más világ, de már láttuk távolról a piramisokat is, ami azért nagy élmény volt. Az ezer éves mecsetek meg elég durvák. Kb mint otthon a rom kocsmák, bemennek az emberek, aztán fb, selfie meg minden. a több száz éves falakba bevezetve az áram, hogy tudják tölteni a készülékeket.
A mentalitás:
ez kb mindent elmond:

Egyik nap beszéltünk az őrökkel 8-kor, hogy hozzanak reggelit nekünk. kb 5 perc sétára van a hely. na most nekik 11-ig tartott míg megszervezték az egészet, majd elindultak AUTÓVAL, ami a sok egyirányú út miatt kb 10 perc volt oda, és 15 perc vissza. fél 12-re lett reggelink. Mikor mondtuk nekik 9-kor, 10-kor, akkor aranyosan, kedvesen mosolyognak, hogy persze, mindjárt, és ez lett belőle, azóta inkább mi elmegyünk megvenni 😊
Hirtelen ennyi most.
4 hónapja
csebi New York Giants 3 537 — Lucas Scott
Az első este az új otthonban 😊
6 hónapja
csebi New York Giants 3 537 — Lucas Scott
oké, meg lehet magyarázni hogy miért kaptunk ki, de például ez a Colts 100x több hülyeséget csinált végig, ők megérdemelték a győzelmet? vagy a Panthers vagy az Eagles vagy a ...................? Ez egyszerűen egy kibaszott nagy pechszéria most már.
Szesze
Én szentül hiszek a karmaban. Amik idén nem jöttek össze majd jövőre mi javunkra fognak jönni: a playek, zászlók stb. Én abban bízom h jövőre Elit egy PO meccsel tudjuk bucsuztatni.
csebi
Lófaszt. 2008-ban tíz évre előre megkaptatok mindent, ehhez képest jött még egy bajnoki cím, szal még mindig nagyon pluszosak vagytok :d
Wyatt
figy ott mi voltunk az NFL lelkiismerete, hogy annyi gate után és előtt legalább ez a két cím nem hozzátok vándorolt, és az egész amerikafoci közösség nekünk hálálkodik ezért. azért még legalább 2 bajnoki cím járt volna nekünk, hogy minden szabályos és nem szabályos előnyötök ellenére győzni tudtunk 😀
5 hónapja
csebi New York Giants 3 537 — Lucas Scott
Szezon végeztével egy érdekes dologra hívnám fel a figyelmet:

8 meccsünk volt ahol max. 1 TD különbség lett a vége:
JAX: 20-15nél Elinak volt lehetősége GWG-t vezetni nem sikerült, utána védelem megcsinálta a 3andout-ot de spec elbénázta.
DAL: 20-3-ról lett 20-13 sikeres onside-dal, majd a 2. onside már nem sikerült, nem volt esély sem GWG-re sem deff stopra.
CAR: 24-30ra ment a CAR, mikor Eli vitt egy TD drivet, 1:08 volt hátra de a védelem nem csinálta meg a stopot.
ATL: hasonlóan Dallas meccshez, mikor lőtávolba kerültünk már csak onside volt, ami nem sikerült.
WASH: ugyanez.
PHI: kiegyenlítettünk, volt hátra 5:49, Philly ment 50 yardot, 5:27-et levett az órából, és rúgtak egy 43 yardos FG-t, Elinak volt 16 mpje, időkérés nélkül, hogy saját 34-ről bemenjen FG távolságra, ez sztem nem várható el, itt a deff stop hiányzott sztem, mert egy 4th downt is engedtek...
IND: Luck 3:43-nál vette át, vitt egy TD-t, összesen egy 3rd downjuk volt (3+3), 2 védő szabálytalansággal. Elinak volt 55 mpje, 1 TO-val, hogy FG távolságba vigyen minket, INT lett. védelem és Manning sem hozta amit kellett volna.
DAL: 7-tel vezetünk, DAL megkapja a labdát, 2:35kor saját 30 yardon. 1:23 alatt végigmentek, TD és két pontos, 4+15-nél egy 32 yardos TD-t szereztek. saját 48ről indultunk 1:05-nél és 4 passzjátékot hívtunk mikor ha jól emlékszem 3 időkérésünk is benn volt. Ez a meccs mind a védelem, mind Eli és a játékhívásokon ment el.

Összegezve a fentieket, hiába mutat jól, hogy 11 meccsből 8-nál egy TD-n belül voltunk, ez azért nem igaz. 5 meccsünk volt, ahol tényleg lett volna esély előnyt megtartani vagy megszerezni. Ebből 3-szor lehet Elit hibáztatni, de négyszer meg a védelmet, hogy nem csinált stopot.

Én épp ezért azt mondom, hogy nem feltétlenül oldaná meg bármelyik újonc vagy tapasztalt irányító is a gondjainkat. 4300 yard, 21/11 TD-INT, 92.4 ratinggel én kiegyeznék tőle jövőre is, 66%-os pedig elég magas szám. Az első körös picket semmiképpen sem használnám fel QB-ra, sőt lehet várnék 2021-ig Lawrence.
több mint 1 éve
csebi New York Giants 3 537 — Lucas Scott
utolsó munkanap Kairóban.
6 hónapja
csebi New York Giants 3 537 — Lucas Scott
 index.hu/gazdasag/allas/2018/12/12/palkovics_a_gazdasagi_szereplok_kertek_a_tuloratorvenyt/

"A munkaerőpiacon kínálati helyzet van, akinek nem felelnek meg a körülmények, elmegy máshova dolgozni, hiszen a cégek versenyeznek a dolgozókért" - mondta Palkovics.

1 lépésre vagyunk a híres: "el lehet innen menni" kijelentéstől
Negritis
És komolyan így van.
Lentebb írtam.
Jelenleg úgy àll hogy akinek nem tetszik a helyzet tovàbbàll màsik munkahelyre, és talàl.
Fattyu
attól függ hol
mer Pesten oké
Csongrád megyében faluról gyerekkel? nem feltétlen
Negritis
Persze BP- a legkönnyebb, itt làtható a legjobban.
De
Békés megyében akàr.
Egy hàztartàsi vegyszereket gyàrtó cégnél, ami MO-n az egyik legismertebb, onnan is àtmennek màshova, mert jobb a lehetőség.
Fattyu
Azért ez ugyanolyan kisarkítása a dolognak mint a rabszolgatörvény. Szépen hangzik mindakettő csak nem igaz.
Rengetegen vannak akik beszorultak, nem tudnak váltani és igen is kötelezve vannak valamilyen szinten a túlórára.
Persze az is igaz, hogy van aki meg szívesen dolgona többet.
Csak ahelyett, hogy egyébként mindenki csak a hangzatos túlzó hülyeségeit hangsúlyozná pl. rabszolgatörvény, 48 órás munkahét stb. arra kéne felhívni a figyelmet ami a valódi probléma.
Mert nem a törvény a probléma az okosan és védhetően fogalmazták meg, a probléma az egész tövény valóságba való helyezésével van a gond és azon, hogy kurvára senki nem fogja betartani kivétel a nagy multik akiknek muszáj és akiknek igazából ez létre lett hozva.
Toca
azt hiszem 2018 április gyönyörűen bemutatta végre az ellenzéknek is, hogy a választók nagy részét nem érdekli a valódi probléma, és csak a kisarkításokkal, túlzásokkal lehet őket megszólítani. legalább végre csinálnak vmit.
több mint 2 éve
csebi New York Giants 3 537 — Lucas Scott
végül is a felsorolásból még a magyar sikersportágakból sem sikerült mindet beírni, de nem baj ... vívás, cselgáncs, ökölvívás, súlyemelés, ezeket szabad ég alatt rendeznénk az ókori olimpiák szellemére tekintettel? (Sportaréna többet nem játszik, mert azt a kosárra lefoglaltad.)

megjegyzem, hogy a sportaréna nem viszi el a kézilabda és kosárlabda párost egyedül, és én másik kézi stadionról nem tudok, ami Budapest vonzáskörzetében lenne és megfelelne egy olimpiának (legközelebbi Veszprém, de hát az messze van)
akkor itt van még a softball. pályakerékpárnál is kellene kötöttpályás is nem csak változó terep. gyeplabda is ki van felejtve. labdarúgás (bár mire odaérünk addigra minden kerületnek lesz saját 20 ezres stadionja ígyis-úgyis) stb.

csak megjegyzem, hogy annyira nem állunk jól létesítményekből ahogy te levezeted. attól mert felkészülésnek, gyakorlásnak megfelelő egy lovagló pálya, vagy a budaörsi lőtér, az még olimpiai versenyre nem jó. kell mellé infrastruktúra - itt nem olyanra gondolok, mint amire te, hanem pl. tribünök, kiszolgáló részek (éttermek), stb.

az meg alapvetően hibás, belenyugvó magatartás, hogy ha már az egészségügybe nem megy, akkor inkább menjen ide. épp ezért harcolnak most néhányan, hogy igen is az egészségügybe, oktatásba menjen ez a pénz.
több mint 2 éve
csebi New York Giants 3 537 — Lucas Scott
Hát ennyi, Sobri megint eltalálta.
Hillary pedig az a jelölt, aki Amerikában kikapott egy négertől, egy szocitól majdnem és még Trumptól is.
Amadeus91
amúgy a szoci megverte volna Trumpot sztem.