petey

San Francisco 49ers Iowa State Cyclones

petey
Lakhely
Szfehérvár
Utoljára láttuk
1 órája
Regisztrált
több mint 16 éve
Fórum hozzászólások
16 081Utolsó 10 fórum hozzászólás

15 órája
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 16 081 — Őf*szkalapsága

15 órája
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 16 081 — Őf*szkalapsága
az a helyzet, hogy az ukránok kurva jól csinálják, hogy semmi info nem jön. csak a ruszkiktól lehet fényes győzelmi jelentéseket olvasni.
az hogy kilőttek egy Leo 2-est nem jelent semmit, mert egy széles fronton támadnak és puhatolják ki a lehetséges csapásirányt. illetve felderítsék az orosz tartalék mozgásait, tüzérség lokációját.
2 napja ugyanarra a videóra maszturbálnak a ruszki milbloggerek. a fő erők még nem indultak meg.
érdemes közben Bakhmutra is figyelni, mert ott pletykaszinten jött egy olyan, hogy Berkhivka sikeres... bármit is jelent ez.

szóval én azt mondom lesz megint ruszki összeomlás.

Zaporizhzhia region , in some places we approached the second line of defense with "Dragon's Teeth".
No details, sorry, but it can't be announced yet 🤐Szerkesztette: petey

2 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 16 081 — Őf*szkalapsága
Muszkák, kilövik a békésen álldogáló kombájnokat, meg is vannak az első kilőtt Leopárdok 😀 hát geci ezek akkora balfaszok hogy rajzolni nem lehet jobbat 😀


2 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 16 081 — Őf*szkalapsága
Szerintem azt el kéne fogadni, hogy mindenki úgy áll a háborúhoz, annak drukkol akinek akar. Mégha ez esetleg itt nem tetszik többeknek. A probléma itt akkor van, ha azért állunk úgy az egészhez, ha valaki megmondja, hogy álljunk hozzá!
NB2
Itt álljunk meg egy fél pillanatra! Magyarország. az nem egy fantáziabirodalom, hanem egy konkrét szövetségi rendszerben létező állam. Pl NATO, vagy EU, és még sok egyéb... Orbánista körökben nagyon divatos lett mostanában a NATO-ról, meg EU-ról úgy beszélni, hogy ŐK. Valójában a NATO az mi vagyunk. Mert a tagság nem olyan, hogy ha akarom bent vagyok, ha akarom nem, hanem a tény az, hogy mi bent vagyunk.

Namost két ország háborúzik. Az egyik heti rendszerességgel nyíltan fenyegeti a NATO-t, és az Uniót. Azaz minket. Tehát ellenséges velünk. Amíg ez csak szóban nyilvánul meg, addig lehet velük szimpatizálni, de nekem már ez is rohadtul furcsa, hogy valaki azzal szimpatizál, aki fenyeget minket... Viszont ha ez tényleg megvalósul, és -ha nem is feltétlen nyílt katonai- de valamilyen valós támadás éri a szövetséget (benne minket) , attól kezdve annak drukkolni, aki minket megtámad, már nem csak egy vélemény, hanem hazaárulás.
Jan
legszebb példa a FB-os partizánok. USA a sátán, EU szar, dollár semmit sem ér, BRICS az új IMF, a rubel az új dollár, Putyin az egyetlen épeszű, ami ruszki az mind a legfaszább....kegyetlen bazdmeg. ezek széthúzott seggel várnák a ruszkikat Beregsuránynál. ja és ezek nagy része fideszes..ennyi.

3 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 16 081 — Őf*szkalapsága
Persze hogy az oroszok voltak, ki más? Soha nem történt még ehhez hasonló a többi háborúban, amikor a másik fél ügyködött, majd a sajtó a másik oldalt kiáltotta ki bűnösnek…
Kassat is a németek, vagyis oroszok, ahhh, amerikaiak bombázták..
jobbágy#JC6
Jajj. Jelenleg az ukránok támadnak, és jól felrobbantják a gátat, hogy a Dnyeper megáradjon és nehezebb legyen nekik haladni. Szuper logikus!

Így akarják elterelni a figyelmet, hogy közben máshol támadnak, és akkor erre ne számítsanak, vagy így is itt támadnak, csak békaemberekkel! Vagy tengeralattjárókkal! Kaptak biztos atomtengeralattjárókat! Vagy már Aquaman is velük van!
Gyurma Pappa
Szegény ártatlan ukránok, mindjárt sírok
jobbágy#JC6
Ha valami minimális emberi együttérzés lenne benned, ilyeneket nem írnál le.Ez valakinek az otthona volt.

Több ezer állat is elpusztult és pusztul jelenleg is, plusz az ökológiai katasztrófa.

Nézegessél még pár ilyen videót.
Zsellértelkes Vrij
szerintem JC már csak Kisgrófó videókat fog nézni

5 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 16 081 — Őf*szkalapsága
KÖZLEMÉNY
Nem hosszabbítja meg csapatszponzorációs szerződését klubunkkal a MOL, a következő szezonban Fehérvár FC néven indulunk.
A MOL Nyrt. nem kívánta meghosszabbítani csapatszponzorációs együttműködését klubunkkal, így klubunk tulajdonosa és vezetősége ezt is figyelembe véve dolgozza ki a jövőre vonatkozó pénzügyi és szakmai terveket.

gondolom ha jön névszponzor akkor odabiggyesztik.
Pistánk meg idén csak 10 milliárdot vett ki kaszinóbizniszből, ideje a "saját" pénzét is belerakni akkor 😀

6 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 16 081 — Őf*szkalapsága
A médiaelemzők szerint egyre csökkenő nézettségű RTL

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
petey
Ez speciel igaz.
Az online, a streaming, a rengeteg csatorna minden hagyományos tévé nézettségét a 10-20 évvel ezelőtti töredékére csökkentette.
Egy 700ezer pluszos műsor már ritka, míg 5 éve még millió felett, még korábban 3-4 milliókkal lehetett nézettsegi versenyt nyerni.
Illetve shareben is a TV2 lett a piacvezető.
 onbrands.hu/marka-es-trend/2023/05/televizios-nezettseg/televizios-nezettseg-2023-21-het
Őszentsége Sobri Jóska
attól függetlenül, hogy van igazság amit mondasz, ez a mondat egy óvodás sértődöttség tulajdonképpen. Pistike lett a napos, de amúgy is selypít és bepisil az ebéd utáni alváskor 😀 körülbelül ennyi értelme volt beletenni ezt.

6 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 16 081 — Őf*szkalapsága
A sport-1 sport-2 már biztosan lesz meccs, gondolom az RTL csomagja a szokásos napi top meccsre vonatkozik, azt meg hülyék lennének fizetős fal mögé tenni, egy Real vagy Barca meccs tvs reklámbevétele jól fog jönni nekik.
De gondolom úgy mint az ELnél, itt is streamelik a többit, amit szintén nem bánok, gyakorlatilag egyszerre 5-6 meccs lesz elérhető magyar kommentárral, jelenleg 2000Ft-ért.
Azért pedig akár többet is hajlandó vagyok fizetni, ha nem kell látnom Simek Petit, Korsós Gyurit és Bozsik Pétert.
Tony Adams
Újvári Matet se felejtsük ki
csebi
Székely Dávid...erős a lista

6 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 16 081 — Őf*szkalapsága
Az MTVA viszont eléggé kiakadt azon, hogy elhalászhatják előlük a jogokat. Pénteki közleményükben ráadásul valami olyasmire utaltak, hogy az RTL akkora pénzt ajánlhatott, ami kétségbe vonja, hogy továbbra is ingyenesen lehet-e majd hozzáférni a meccsekhez. Alább a közleményük.

„Az elmúlt közel 10 esztendőben a magyar közmédia minden magyar polgár számára ingyen, az ország teljes területén, a legnagyobb elérhetőséget nyújtva biztosította a legrangosabb európai kupasorozatot a csatornáin. Ezt az ingyenes és mindenki számára hozzáférhető elvet eddig sosem írták felül kereskedelmi szempontok, azonban az ingyenes és mindenki számára elérhető szolgáltatás veszélybe került.

Az Országgyűlés jóvoltából – Európában a közszolgálati médiumok között szinte egyedülálló módon – a kereskedelmi társaságok helyett a magyar közmédia biztosította a Bajnokok Ligája mérkőzéseit a nézők számára. ”A pénz és a kereskedelmi szempontok ezt az időszakot lezárták. Az ingyenes és mindenki számára elérhető szolgáltatás veszélybe került„ – olvasható a közleményben.

”A Bajnokok Ligája 2024-27 közvetítési díját olyan mértékben tornázta fel sajtóértesülések szerint az RTL, amely a magyar adófizetők forintjaiból felelősségteljesen gazdálkodó magyar közmédia számára már nem teszi lehetővé annak kifizetését. Ugyancsak sajtóértesülések szerint az RTL ajánlata azt jelentheti, hogy számára egy mérkőzés jogdíja 100 millió forintba fog kerülni, melyet tovább növelnek még a közvetítési költségek. Ha ez igaz, akkor ezt az összeget a magyarországi RTL minden bizonnyal a nézőktől fogja beszedni. A médiaelemzők szerint egyre csökkenő nézettségű RTL az elvesztett piaci pozícióját, nézettségi tendenciáit akarja ezzel javítani„ – tették hozzá. "Természetesen a nemzeti labdarúgó válogatott összes mérkőzése továbbra is az ingyenesen elérhető legnézettebb és legkedveltebb magyar sportcsatornán, az M4 Sporton lesz látható” – írták.
zacknorb
A médiaelemzők szerint egyre csökkenő nézettségű RTL

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

6 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 16 081 — Őf*szkalapsága
MOL kiszall a fehervari focibol. Igazak voltak a pletykak ezek szerint.
Kenny
Lehet megint nevet váltani... 😂😂😂😂😂😂
| Sorry Vidi drukkerek! |
Sinisa
| hol MOL, hol nem MOL |
elnezest.
Kenny
Audioton

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 16 081 — Őf*szkalapsága
off:
most jutott eszembe, hogy jó két héttel ezelőtt egy Damjanich utcai lakásban jártam, ahol egy kis srác vezetett körbe. egyből kiszúrtam a Broncos-os labdát a sarokban. nincs itt véletlenül az apuka? 😀JC6
de buznyák vagy, odamész és egyből kiszúrod a szegény gyerek labdáját? mivel fog focizni? huligán


😀

több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 16 081 — Őf*szkalapsága
A férj születésnapja van, ezért a feleség azzal akarja meglepni, hogy elviszi egy sztriptízbárba, hiszen eddig szegényke éjjel-nappal dolgozott, és mindig hű volt hozzá, úgyhogy ennyit megérdemel.
Eljön a nagy nap. Kiszállnak a taxiból, erre a kidobófiú:
– Szevasz Bélukám, hogy vagy ma este?
Erre a feleség hüledezve:
– Honnan ismer ez téged?
– Ááá, csak a tekeklubból, ő is törzstag…
Bemennek, és leülnek egy asztalhoz. Jön a pincérnő:
– Szia Béla! A szokásos koktélt?
Mire elhűlve a feleség:
– Honnan ismer ez?
– Ááá, csak a céges rendezvényeken is ő a pincérnő…
Erre odamegy egy szinte meztelen táncosnő:
– A szokásos kedvencedet adjam elő, Bélám, mókuskám?
Erre a feleség vérig sértődötten kirohan, a férj pedig utána, és látja, hogy épp beszáll egy taxiba, erre ő is utánaugrik:
– Drágám, hadd magyarázzam meg ezt a félreértést!
– Eressz el, te szemét strici!
Erre a taxis hátrafordul:
– Mivan, Bélám, te mindig ilyen harcias kis k**vákat fogsz ki magadnak?

több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 16 081 — Őf*szkalapsága
Amúgy ez a mariupoli szülészeti klinika bombázás az eddigiekhez képest is kiemelten féreg tett.
Mikey
Ez mindennek az alja. Irany Haga te fasz! De azt se banom ha nem jut el odaig hanem hamarabb beadja a kulcsot.
Vrij6
Ha ez tényleg igaz, akkor ezt már nem kellene tovább hagyni, itt már nem elég a szankciózás.
Solymi
"Ilyenkor szükség van stratégiai nyugalomra."
Lassan eljön a perc, amikor ez a gondolkodás már szégyenteljes lesz.
Go Vikings!
De amugy milyen az a strategiai nyugalom? Van tobbfele nyugalom is?

Maga a szo jol hangzik, mondhatni okosan (futballokosan), de amugy mit jelent, mi az ertelme? Ja, semmi? Akkor koszonom.

Kb. az egyetlen amit “koszonhetunk” nekik azok az ilyen szoforsulatok, amik beepulnek majd a koznyelvbe, mikor vmit ironikusan akarsz kifejezni.

Strategiai nyugalom…apad f*szat…csinalt volna inkabb kisszeket…
Solymi
Stratégia nyugalom:
Amikor az ellenzék és a nyugat egyszerre támad téged, a hazád és legjobb baridat. Te úgy teszel mintha velük lennél, de úgy gondolod, hogy ha a barátod nyer majd együtt fogtok nevetni rajta mennyire megvezetted őket.
Toca
az én olvasatomban: 12 éve harcolunk a képzelt ellenségeim ellen ahol mindig én nyerek, de ha van egy igazi háború igazi emberekkel akkor fingom nincs mit csináljak és hirtelen hippi leszek, a béke nagykövete. dagadt fasz(saját jegyzet)

több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 16 081 — Őf*szkalapsága


Szerkesztette: petey

több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 16 081 — Őf*szkalapsága
Az arcod amikor bejössz a topikba, és látod hogy már megint itt vannak a Hókszosok 😛Szerkesztette: petey

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 16 081 — Őf*szkalapsága
The Bengals v Dolphins game on Dec. 22 might get flexed to the Cartoon Network.

több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 16 081 — Őf*szkalapsága
Könyvtárban:
- Szeretnék kérni egy Bayer verseskötetet..
- Elmész te a jó qrva anyádba..
- Köszönöm az jó lesz..

több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 16 081 — Őf*szkalapsága


mikor ezt láttam tegnap sírtam 😀
a rendíthetetlenség szobra

Szerkesztette: petey

több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 16 081 — Őf*szkalapsága
- mit szólnál egy kis békülős szexhez?
- de nem is vesztünk össze
- VELEM TE ÍGY NEM BESZÉLSZ!!!

több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 16 081 — Őf*szkalapsága
A falusi katona első levele a bevonulás után

Kedves anya és apa!
Jól vagyok, remélem, ti is.
Mondjátok el Zsolt bátyámnak, meg Elemér bátyámnak, hogy a Magyar Határőrség mérföldekkel jobb, mint az öreg Márton bácsinak dolgozni. Mondjátok meg nekik, hogy csatlakozzanak, amilyen gyorsan csak tudnak, mielőtt minden hely betelik.
Kicsit ideges voltam eleinte, mert ágyban kellett maradni egészen reggel 6-ig, de már túl vagyok rajta és tetszik, hogy tovább alhatok, mint szoktam.
Mondjátok meg Zsoltnak és Elemérnek, hogy amit reggeli előtt tenni kell, az nem több, mint rendbe rakni az ágyat, meg kifényesíteni pár dolgot. Nem kell moslékot adni a disznóknak, takarmányt behordani, darát keverni, fát hasogatni, tüzet rakni. Gyakorlatilag semmit se kell csinálni.
Borotválkozni azt kell, de az se túl rossz, mert van melegvíz.
A reggeli bőviben van olyanoknak, mint gyümölcslé, gabonapehely, tojás, szalonna, stb., de elég gyenge a normális kaját tekintve, mint pl. krumpli, sonka, sültoldalas, rántott hús, sült padlizsán, sütemény. De mondjátok meg Zsoltnak és Elemérnek, hogy le lehet ülni két városi fiú közé, mivel azok csak kávén élnek. Az ő kajájukkal, meg a sajátunkkal aztán már ki lehet bírni délig, mert akkor újra enni adnak.
Nem csoda, hogy ezek a városi fiúk nem sokat bírnak gyalogolni. Naponta kimegyünk "erőltetett menetre", ami az őrmesterünk szerint hosszú gyaloglás, hogy megkeményítsen bennünket. Ha úgy gondolja, ám legyen, nem az én dolgom, hogy mást mondjak, de ezek az "erőltetett menetek" kb. olyan hosszúak, mint a postaládánk a tanyánktól. Aztán persze a városi fiúknak feltöri a bakancs a lábát, és mind teherautón megyünk vissza a laktanyába.
A vidék szép errefelé, de félelmetesen lapos. Az őrmester egyébként olyan, mint a tanár az iskolában, állandóan kötözködik. A százados olyan, mint az iskolaigazgató. Az őrnagyok és ezredesek csak mászkálnak erre-arra és ráncolják a homlokukat. Egyáltalán nem zavarnak senkit.
A következőtől biztosan halálra röhögi magát Zsolt és Elemér bátyám:
Elkezdtem kapni a kitüntetéseket a lövészeteken, fogalmam sincs, hogy miért. A célpont közepe majdnem akkora mint egy mókus feje, és nem mozog. Ráadásul vissza sem lő, mint nálunk a Fodor fiúk. Csak kényelmesen feküdni kell, és eltalálni a fekete kört. Még csak nem is nekünk kell betölteni a töltényeket: kapjuk dobozszám.
Aztán itt van ez közelharc gyakorlatnak nevezett dolog. Birkózni kell a városi fiúkkal. Nagyon vigyáznom kell velük, mert igen könnyen törnek. Ez egyáltalán nem olyan, mint amikor otthon az öreg bikával birkózunk. Úgy néz ki, hogy én vagyok a legjobb, kivéve Pál Csabit, aki Eger-ből jött. Őt csak egyszer vertem meg. Ugyanakkor vonult be mint én, de én csak 64 kiló és 152 cm magas vagyok, ő meg 136 kiló és 190 cm.
Bárhogy is, mondjátok el Zsoltnak és Elemérnek, hogy siessenek és jöjjenek, mielőtt más fickók megneszelik ezt a jó helyet!
Szerető lányotok, Klára.