Soccer VB 2026
11 feliratkozó
2 napja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, Willie Parker
Argentina: dande, empty taxi, Gergőbácsi, zacknorb
Brazília: csi77, Dzsokijuing, Kampman
Franciaország: davemayer, deyell, Duff, iktriad, Vrij
Hollandia: peach
Marokkó: Negritis
Németország: csebi, vpi
Norvégia: KeyG, Sobri Jóska
Portugália: Matthew99, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: dancogo, Hanni, Heisman, Sixo
Ki nyerje?
Anglia: davemayer, Duff, Dzsokijuing, Negritis, Sixo, Stez
Argentina: csi77, dande, empty taxi, zacknorb
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker
Hollandia: deyell, peach
Japán: dancogo
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi
Németország: iktriad, Vrij
Norvégia: Hanni, KeyG, Sobri Jóska, Toto21
Portugália: Matthew99, nagir
Spanyolország: Heisman
Szaúd-Arábia: Kampman
Uruguay: Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Heisman nádor
11 napja
Lesz Bowl tippelde?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 napja
Tuchel one and done. Ezzel a kerettel úgyis kirúgják, ha nem megy legalább elődöntőig.Lol. Henderson helyett Warton. Burn helyett Maguire. Eze helyett M. Gibbs-White. Spence helyett Hall es akkor jo lenne
❌ Cole Palmer
❌ Harry Maguire
❌ Lewis Hall
❌ Morgan Gibbs-White
❌ Adam Wharton
❌ Phil Foden
❌ Jarrod Bowen
❌ Alex Scott
❌ Trent Alexander-Arnold
❌ Luke Shaw
❌ Fikayo Tomori
Sixo
Toto21
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 napja
Számomra Djed Spence teljesen értelmezhetetlen. Egy kiesős csapatban sem mindig volt kezdő, még akkor sem amikor 10+ hiányzó volt. Egyetlen érv amit fel tudok mellett hozni, hogy bár jobb lábas, de mind2 oldalon tud játszani.Lol. Henderson helyett Warton. Burn helyett Maguire. Eze helyett M. Gibbs-White. Spence helyett Hall es akkor jo lenne
❌ Cole Palmer
❌ Harry Maguire
❌ Lewis Hall
❌ Morgan Gibbs-White
❌ Adam Wharton
❌ Phil Foden
❌ Jarrod Bowen
❌ Alex Scott
❌ Trent Alexander-Arnold
❌ Luke Shaw
❌ Fikayo Tomori
Sixo
Toto21
11 napja
Lol. Henderson helyett Warton. Burn helyett Maguire. Eze helyett M. Gibbs-White. Spence helyett Hall es akkor jo lenne
❌ Cole Palmer
❌ Harry Maguire
❌ Lewis Hall
❌ Morgan Gibbs-White
❌ Adam Wharton
❌ Phil Foden
❌ Jarrod Bowen
❌ Alex Scott
❌ Trent Alexander-Arnold
❌ Luke Shaw
❌ Fikayo Tomori
Sixo
11 napja
❌ Cole Palmer
❌ Harry Maguire
❌ Lewis Hall
❌ Morgan Gibbs-White
❌ Adam Wharton
❌ Phil Foden
❌ Jarrod Bowen
❌ Alex Scott
❌ Trent Alexander-Arnold
❌ Luke Shaw
❌ Fikayo Tomori
11 napja
Taa milyen jól járt a váltássalVagy csak jott egy olyan kapitany, aki vegre latja, hogy a valos posztjara, kozeppalyra pazarlas spotot loni ra, annyira sok jo jo van most naluk, vedekezni meg nem tud, ezaltal van nala jobb vedo a kerethez, nem is egy.
www.nytimes.com/athletic/7299735/2026/05/22/trent-alexander-arnold-england-world-cup-squad-2026/?unlocked_article_code=1.kVA.QrzV.yIc3ge8_jD6m&smid=ta-android-share
Negritis, a vajda
Nem csipazom Tuchelt, de az tetszik, hogy - ugy tunik -, vegre bele mer nyulni olyan reszekbe, amikbe Southgate nem mert, skipelni mer nagy neveket az olyanokert, mint Livramento, akik kimagasloan jobbak voltak, meg amiert otthon mer hagyni Fodeneket egy gyenge szezon utan, es leszarja, hogy Foden az Foden, es mennyit er. Ezert is irtam a soccer topikba, hogy remelem, meg meri huzni, hogy a vb-n Rogersszel kezd tizesben, mikozben papiron sokkal szexibb nevei is lennenek majd.
Vegre valaki, aki erzi, hogy nem minden a nev, a forma a donto, es mer eszerint cselekedni.
11 napja
Taa milyen jól járt a váltással www.nytimes.com/athletic/7299735/2026/05/22/trent-alexander-arnold-england-world-cup-squad-2026/?unlocked_article_code=1.kVA.QrzV.yIc3ge8_jD6m&smid=ta-android-share
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 napja
Anyira azert nem rosszak, vannak ott ugyesebb jatekosok.Nyilván Curacao megelőzi majd őket.Csodás lenne, ha a csoportból kiesnének.....
Sixo
csi77
Amúgy nem kell izgulni, nagyon max a 8-ig mennek szerintem.
Brouwerij van de Vrij
Viszont ha E1 akkor 16 kozott Franciak es ott vege lesz.
E2 mar jobban nezhet ki. 32 kozott nehezebb meccs, cserebe utana Brazilok jonnenek.

11 napja
Nyilván Curacao megelőzi majd őket.Csodás lenne, ha a csoportból kiesnének.....
Sixo
csi77
Amúgy nem kell izgulni, nagyon max a 8-ig mennek szerintem.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
11 napja
Én már az All Name-listát várom 😅nézd át a Haiti, Curacao, Üzbegisztán listát, ott bőven találsz 😀
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 napja
Én már az All Name-listát várom 😅

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 napja
Pedig Vegasban nem is lesz meccsIvan Toney az Al Ahli-ból bekerült az angol keretbe.Na még jó.
Sixo
Kampman
11 napja
Elefántcsontpartot jobbnak tartom a németeknél keret alapján. Meg szerintem a Neuer / Baumann dolog nem tett jót a csapatmorálnak... Nagelsmann megásta a saját sírjátCsodás lenne, ha a csoportból kiesnének.....
Sixo
csi77
11 napja
Csodás lenne, ha a csoportból kiesnének.....
Sixo
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
11 napja
Bizony Foden ès Shaw is out...Tuchel hülye 🤦Maguire és Palmer is. 😀 Palmer-t és Foden-t értem, de akkor Gibbs-White-ot vinni kellett volna. Rogers és Gibbs-White kellett volna forma alapján, hogy menjenek CAM poziba...
dande2
Palmer-nek jót fog tenni egy nyár amikor pihenhet szerintem nagyon kiürült ott minden...
11 napja
Kimmich és senki más jobb oldalon. Lehet Baku-t vittem volna Amiri helyett, de ez csak az én véleményem
Sixo
11 napja
Bizony Foden ès Shaw is out...Tuchel hülye 🤦
11 napja
VB tippeldetipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Szerkesztette: Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 napja
Német keret.Durva, korábban mindig a németeknek drukkoltam, ebből a keretből viszont összesen 11 nevet hallottam egyáltalán zusammen.
Sixo
11 napja
Angoloknál azt beszélik nagy vérengzés lesz. Se Foden, se Maguire, se Tomori.