Jughead

Dallas Cowboys

Jughead
Utoljára láttuk
5 órája
Regisztrált
több mint 12 éve
Fórum hozzászólások
2 024


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
Jughead Dallas Cowboys 2 024


Minden versenyben lévő versenyző beszélgetése, óriási káosz volt, és senki se volt okos, csak volt aki szerencsés volt, ahogy Alonso mondta a leintés után azokra, aki jól jártak: it was just pure luck.
1 napja
Jughead Dallas Cowboys 2 024
Mikor húzza le a Momentum a devizásokon nyerészkedő jelöltjét?
Amadeus
Miért kéne lehúzni? Mert megvett egy lakást egy árverésen, mert valaki nem fizette a hitelét?

Egyrészt honnan kellett volna tudnia, hogy devizás az adós (sehonnan se tudhatja amúgy)? Másrészt, ha tudta is kit érdekel?
1 napja
Jughead Dallas Cowboys 2 024
Menő volt Norris, de még mindig morcos vagyok rá. 😛 Reméljük nem mondjuk 1 évet kell várni az újabb lehetőségre a futam győzelmet illetően. :
dande
Ez nem menő volt, hanem ostoba. 30secre volt a 3. helyezett tőlük, ingyen kerékcsere lett volna ugyan akkor amikor kiment Hamilton is. Simán megküzdhetett volna Hamiltonnal az utolsó 3-4 körben esőgumin, úgy hogy ő van elöl.
Tarsi
Egyébként mindenki ugrál, hogy ostoba, meg ki a hibás.
Hoztak egy döntést, 30 sec-cel később szakad le amit amúgy nem tudnak feltétlen megmondani radarképből, Norris a király. Így bukta.
Nem egyszer volt már és még lesz is, hogy ilyen helyzetben behozták első helyen a járgányt most nem jött be.
Ilyen a versenyzés.

Hamiltont meg azért tudták rávenni, mert a bajnoksága mehetett volna el, ha ő nem VB címért megy, simán kint maradt volna, mondhat bármit a Merci.

Tökösség volt, szombaton ez bejött, vasárnap nem.
Toca
Azóta amúgy Toto lenyilatkozta, hogy ők azért döntöttek a csere mellett, mert Verstappen váltott és őket az jobban izgatta, mint Norris.

A McLaren meg ugye nem tudott kire reagálni, mert őket csak Hamilton érdekelte, akik az utolsó pillanatig magul se tudták, hogy mi legyen.
2 napja
Jughead Dallas Cowboys 2 024
 merce.hu/2021/09/26/soha-nem-latott-gyozelmet-arattak-grazban-a-kommunistak/

Ezt csak így itt hagyom. A jobboldali populizmus előretörése is kis észak-olasz városi győzelmekkel kezdődött, most a baloldali populistákon a sor...
Gyurma Pappa
az a vicc hogy amerikában is a gazdaságilag baloldali intézkedéseknek és ügyekben valami 60%+os támogatottsága van
még a fox news is mikor csinált ilyen tvs szavazást ott is az jött ki hogy a tax the rich meg a medicare for all az olyan amit az emberek többsége szeretni

persze a neolib-neocon "elit" pont ezért tolja az identitás politikát hogy arról menjen a beszéd
Negritis
Egyrészt csalóka a cím, mert ez a győzelem azt jelenti, hogy a 48 tanácsnokból 15 lesz a komcsiké. (A náci Néppárté 13.)
Másrészt minden működő, nyugati demokráciában győztes kommunista párt, vezetés, vezető hamar megbukik, mert a kommunizmus, az "igéreteik" nem működőképesek demokráciában azok totalitárius, megvalósíthatatlan volta miatt.
(Vagy ugye a kiderül, hogy a gyakorlatban nem kommunista csak ezt a maszkot vették fel.)
Mondhatni nehéz megfelelni az elvárásoknak, megtartani az igéretek kis részét is.
Sobri Jóska
A Néppárt miért lenne náci párt? Szerintem kevered az FPÖ-vel, akik 5 helyet kaptak.
2 napja
Jughead Dallas Cowboys 2 024


Ezek után nem tudom Landot hibáztatni azt mondják neki, hogy ilyen marad az eső intenzitása, és Hamilton váltásáig teljesen jó volt a slick gumikon, szóval joggal mondta azt, hogy ez így jó lesz és a McLaren se mondott neki ellen, hanem elfogadták.

Kiváncsi leszek majd Hamilton rádiózására is, de egyelőre azt nem találom, sokat mondó lesz az, hogy ő mennyi és milyen tájékoztatást kapott ehhez képest.

Szerk.: még annyi, hogy a McLarennek nehéz volt, mert azzal, hogy a Mercinél már kint álltak, de Hamilton nem ment be a McLaren joggal gondolta, hogy őket akarja a Merci kiugrasztani, hiszen ők nem voltak biztosak az interben. És ők úgy voltak vele, hogy nem mennek a biztos második helyre, hiszen nekik és főleg Norrisnak az első hely sokkal többet ér. Ezzel szemben Hamiltont kihívni nem volt rizikó, legrosszabb esetben is maradt volna második, a lényeg meg úgyis az volt, hogy Verstappen előtt maradjanak és ne kockáztassa a kicsúszást.

Szerkesztette: Jughead
2 napja
Jughead Dallas Cowboys 2 024
Közben azért jegyezzük meg, hogy Verstappen óriásit lépett a világbajnoki cím felé.

Monzában és Szocsiban ugyanis összesen 5 pontot hozott rajta Hamilton, pedig az előzetes (és egyben valós) erőviszonyok alapján reálisan 23 pontot kellett volna, de a leggyorsabb körökkel ez 25 is lehetett volna.

És Max még a motorcserét is letudta.

Szerkesztette: Jughead
2 napja
Jughead Dallas Cowboys 2 024
Verstappen és Alonso amúgy brutális mit ment esős körülmények között. 5 másodpercre voltak a Ricciardo Sainz duótól lemaradva, mikor leesett az eső, majd a kör végén már lehagyták mindkettőt és épp utolérték Perezt, mikor Max kiment interért.

Szerkesztette: Jughead
2 napja
Jughead Dallas Cowboys 2 024
De sajnalom Norrist.
Stez
Megérdemli. Ha csak másodszor hallgat a csapatra megnyeri
csebi
Igen. De o kockaztatott. Errol szol a sport. Csak es kizarolag a gyozelmet nezte, nem merte bevallalni a kiallast.
Stez
De ezaz h nyerő helyzetben volt. Nem kellett volna kockáztatni és megvan.
csebi
De nehogy már Norris legyen a fasz, nem neki kell ezt eldöntenie. Hamilton is kint akart maradni, mert úgy látták szárad a pálya...
Jughead
Csapat kétszer szólt rá h menjen ki, két különböző körben. Mit csináljanak? Ez nem Tesla h autodrivet állítsanak neki …
csebi
Hamilton se ment ki elsőre és végig mondta, hogy szar döntés. Norrisnál a McLarennek kellett volna szólni, hogy hogy nem veszíthet a cserével, mert mindenki kijött. Nem hagyhatták volt, hogy ő döntsön, ezért ülnek ott ők.
2 napja
Jughead Dallas Cowboys 2 024
De sajnalom Norrist.
Stez
Megérdemli. Ha csak másodszor hallgat a csapatra megnyeri
csebi
Igen. De o kockaztatott. Errol szol a sport. Csak es kizarolag a gyozelmet nezte, nem merte bevallalni a kiallast.
Stez
De ezaz h nyerő helyzetben volt. Nem kellett volna kockáztatni és megvan.
csebi
De nehogy már Norris legyen a fasz, nem neki kell ezt eldöntenie. Hamilton is kint akart maradni, mert úgy látták szárad a pálya...

Szerkesztette: Jughead
2 napja
Jughead Dallas Cowboys 2 024
McLaren meg menjen a francba, miért Norris parancsol? Hülye faszok...

Ha Hamiltonra rátudnak parancsolni 7x világbajnokként, hogy gyere ki, akkor Norrisra miért nem lehet?

Legkedveltebb fórum hozzászólások

3 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 2 024
Amúgy ha már ez volt a téma:

A svájci 26 fős keretben 4 olyan játékos van, aki nem svájci születésű:

- Xherdan Shaqiri, aki az akkori Jugoszlávia területén született, de 1 éves korában Svájcba költözött a családjával. Ezt követően Svájcban nőtt fel, itt kezdett el focizni és 21 éves koráig - amíg a Bayern le nem igazolta - itt is élt.

- Admir Mehmedi, aki szintén az akkori Jugoszlávia területén született, majd 2 éves korában Svájcba költözött a családjával. Ezt követően Shaqirihez hasonlóan Svájcban nőtt fel, itt kezdett el focizni és 21 éves koráig - amíg a Dinamo Kijev le nem igazolta - itt is élt.

- Breel Embolo, aki kameruni születésű, és 5 évig ott is élt, majd egy 1 éves francia kitérő után 6 éves korától 19 éves koráig - amíg a Schalke le nem igazolta - Svájcban élt.

- Yvon Mvogo, aki kameruni születésű, és szintén gyerekkora óta Svájcban élt és ott is kezdte meg a karrierjét (cserekapus amúgy, szóval egyelőre pályára se lépett).

Rajtuk kívül mindenki svájci születésű és hozzájuk hasonlóan az egész keret Svájcban kezdte meg a pályafutását és ott is nevelkedett.

A franciáknál egyébként még kevesebb a nem echte francia, ugyanis csak a cserekapus Mandanda nem az, hiszen ő 10 évesen költözött a családjával Franciaországba. Rajta kívül Marcus Thuram az, aki még nem francia születésű, de ennek az oka, hogy az apja éppen Parmaban volt légiós, de a pályafutását már Franciaországban kezdte. Ezzel ellentétesen Lucas Hernandez Franciaországban született, de Spanyolországban nevelkedett (az apja, Jean-François Hernandez ott fejezte be a pályafutását).

Fentiek alapján nekem azért meglepő, hogy “migránsválogatottak” ezek a csapatok.

Összehasonlításként a magyar keret nem magyar születésű játékosai:

- Holender Filip, aki 14 éves korában került a Honvédhoz, előtte szülővárosában, a szerb Kragujevacban élt és itt kezdte meg focis karrierjét is.

- Nemanja Nikolic, akinek bár az anyja magyar, de 19 éves koráig Szerbiában élt és nevelkedett.

- Wili Orbán, akinek bár apja magyar, de sose élt Magyarországon, az anyja egyedül nevelte Németországban.

- Loic Nego, akit 22 éves koráig semmi se kötött Magyarországhoz, majd eljött ide játszani.
2 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 2 024
“A bécsi Kronen Zeitung hétfői számában azt írta, hogy egy helyi népiskolában a tanárnő 6-10 év közötti kisdiákoknak egy női babán mutatta meg, hogyan kell szexuális kapcsolatot létesíteni, majd tájékoztatta őket az önkielégítésről is. Néhány gyereket ez annyira felzaklatott, hogy tiltakozni próbált, az egyik fiú közölte a tanárnővel, hogy nem akarja ezt tovább hallgatni, de a pedagógus azt válaszolta, hogy muszáj - írja az origo.

A botrányos gyakorlat miatt a szülők kivették a gyermeket az iskolából és a Kronen Zeitungnak elmondták, hogy még sosem látták ennyire összetörten. Napokkal később újabb botrányra derült fény ugyanis egy másik szülő elmondása szerint kiderült, hogy a tanárnő arról is beszélt a gyerekeknek, hogy aki nem akar kisbabát, az használhat óvszert.

“Ezzel az információval nem tudnak mit kezdeni a gyerekek, hiszen még túl fiatalok hozzá”

– mondta idegesen az apa. A lapnak nyilatkozó Peter Stippl, a Pszichoterápiás Szövetség elnöke, teljesen elhibázottnak ítélte ezt a fajta felvilágosítást.

“Ez megijeszti a gyerekeket, hibás módon közelítik meg a témát, mert megsértik a szemérmesség természetes határát. A szexuális nevelésnek mindig a korosztálynak és a fejlettségnek megfelelőnek kell lennie. A hat vagy tízéves gyerekeket nem érdekli még a nemi aktus”

- fejtette ki a szakember. Az osztrák kormány gyorsan reagált a történtekre. Az oktatási minisztérium pedig felül fogja vizsgálni, hogy a jövőben milyen egyesületeknek engedélyezzék a szexuális oktatást az iskolákban. Jan Ledochowski, az ÖVP kereszténydemokrata szóvivője azt tanácsolja a szülőknek, hogy azonnal hívják fel a figyelmet, ha a fent leírtakhoz hasonló eseteket tapasztalnak.“
#JC6
Erre kell készülni a jövőben. De szerencsére idehaza van egy gyermekeket normálisan védő törvény. 😊
kristóf17
pont hogy a törvény ezt hozza el nekünk
ez hol volt meleg vagy lmbtq? ez sima hetero cucc
a tanárok fogják felvilágosítani a gyerekeket a tanterv alapján ami "gyorsan" halad a korral
Negritis
Ezt mondjuk nem a törvény, hanem a ma általatok preferált gondolkodásmód hozza el. Ellenben a ellenvetésed jogos. Bár fogalmam sincsen az önkielégítésnek mi szerepe van a felvilágosításban. 😊

Szokol, ez egy nagyon helyes törvény, díszítheted ahogyan szeretnéd. 😊
kristóf17
Azt írod a törvény helyes, gondolom ezek szerint nem kedveled a melegeket. A kérdésem az, hogy ennek ellenére készen állsz arra, hogy ha a gyereked esetlegesen meleg lesz, akkor erről normálisan elbeszélgess vele? Mert, hogy ugye az általad helyesnek vélt törvény pont az mondja, hogy ez a szülő dolga.

Én is válaszolok a kérdésre, mert én pl. aki teljesen elfogadom a melegeket egyáltalán nem érzem magam késznek arra, hogy az esetlegesen meleg gyerekemmel erről megnyugtatóan beszéljek, hiszen nem tudom milyen lehet melegként/másként felnőni, éppen ezért lenne megnyugtató, ha az általad helyesnek vélt törvény nem tiltaná azt, hogy ehhez értő/ ezt már átélő emberekkel tudjanak beszélni, valószínűleg sokkal többet tudnának segíteni.

Arról már ne is beszéljünk, hogy ha teljesen homofób szülőknek lesz meleg gyereke (még mielőtt: téged nem tartalak annak), onnantól ezzel a gyerekkel mi lesz vajon? A szülőknek nem mondhatja el, sőt titkolnia kell, az iskolában nem tud hova fordulni, vajon mit tud csinálni? Semmit se, de legalább egy életre meg lesz nyomorítva (nyilván ilyen szülőkkel amúgy is, de még csak azt a halvány esélyt is elveszi tőle a törvény, hogy esetleg az iskolában beszélhessen erről).
6 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 2 024
 eurosport.hosszabbitas.hu/kerekpar/sipos-janos-70-eurosport-kerekpar-tour-de-france?fbclid=IwAR3YfM218ypMT_J1d1Jri_4yz0ObbcT3VwPScnIUnEkTW8vyOG8q7QLw1Lg

70 éves lenne ma Sipi, lassan 9 éve nincs köztünk, én meg lassan 9 éve nem nézek végig kerékpár közvetítéseket, inkább csak a lényegi részeket...

Nem is tudom mi mutatja meg jobban a nagyságát: az, hogy 5-6 órás sprint szakaszokat is simán végig nézett egy generáció miatta vagy az, hogy Knézy Jenő is szimpatikusnak tűnt mellette?

Mindegy is, a lényeg az, hogy egyedi és utánozhatatlan volt a maga nemében.
több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 2 024
Ki fogja megmondani a Viktornak, hogy a friss világbajnok válogatott keretének 65%-a nem echte francia?

iktriad
és a négy évvel ezelőtti német győzelemnél mondták, hogy az egy világválogatott. Akkor ez mi? 😊
gamerkr
Egyik sem az. A németeknél csak Podolski és Klose volt olyan, aki nem Németországban született, de Podolski 2 éves korától, míg Klose 8 éves korától ott élt, szóval szerintem simán németek.

A francia válogatottnál meg csak Umtiti és a cserekapus Mandanda az, aki nem Franciaországban született. De Umtiti is 2 éves kora Franciaországban élt, Mandanda meg 10-en éves korától, de asszem ő amúgy se sokat számít a 0 játszott percével.

Szóval tök vicces, hogy mindenhonnan azt olvasom, hogy ez afrika válogatott fél évvel azután, hogy Liu Shaolin és Liu Shaoang olimpiai aranya után ugyanezen emberek ecsetelték, hogy az számít, hogy ők Magyarországon születtek (amivel egyet is értek).
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 2 024
Tartoztok nekünk annyival, hogy bajnokok lesztek. 😊 Gyönyörű meccs volt, Rodgers meg egy zseni remélem Dak ellesett tőle pár trükköt. 😊
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 2 024
Azért valahol röhejes, hogy az emberek megint a gumicsonton (“rabszolgatörvény”) rágódnak, miközben megszavazták a közigazgatási különbíróságok felállítását.

Egy pillanatig nem lepődnék meg, ha a Fidesz visszatáncolna, a lényeg úgyis el lett fedve ismét. Az ellenzék és az ellenzéki média meg gyanúsan csak a rabszolgatörvényről beszél...
több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 2 024
Ha nem szeretnél ide írni, semmi gond, de ha fogalmad nincs semmiről, akkor ostobáskodni meg epét hányni nem kell jönni. Broncos topik, innentől ami nem a témába illik törölve lesz. Köszi.
gabokocka
Elmondtam a véleményemet egy olyan felvetéssel kapcsolatban, amit egy fórumtársam felvetett. És amihez egy ADMIN is hozzászólt előttem. Ez lesz itt az új adminisztrátori stílus? Hogy ami nem tetszik azt leugatjuk, kitiltjuk? Minősíthetetlen stílusban?
peterk2005
Én csak olvasgatok, de annak tényleg nincs sok értelme, hogy az FD-sek, akik könnyes búcsúkkal bejelentik, hogy ide soha többet és átmennek egy másik fórumra (először a közösségért, majd azért, hogy ne az FK! legyen, most épp nem tudom mi az indok) még azért arra mindig ráérnek, hogy visszajöjjönek és valamit odaszóljanak az itt maradtaknak, esetleg reklámozzák magukat. 😊
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 2 024
Azért nagy mák, hogy ez a Real középszer. Gondoljátok el mi lenne, ha jó csapat lenne? Most tartana a csapat épp a 4. BL győzelemnél zsinórban, az kéne még...

Hát még ha odakerülne egy jó edző is? Rossz belegondolni is ebbe.

Összefoglalva: hálás lehet a világ, hogy a Real Madrid egy középszer csapat, gyenge edzővel, mert így csak a BL-t, az Európai Szuperkát, a Világkupát és a spanyol bajnokságot nyerték meg, de a legfontosabbat a Copa Del Rey-t nem. 😉
több mint 7 éve
Jughead Dallas Cowboys 2 024
Érdekes meccs volt a hajnali, Jamesre voltak érdekes fújások, de asszem ez volt a legjobb:


Stephensonnál az a sunyi fej, James meg ahogy mosolyogava leszűri, hogy ez fogyatékos. 😀 😀
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 2 024
Szóval csak akkor lenne a kormány hibája, ha ők maguk vitték volna be az embereket?

Ezek szerint, ha Hitler személyesen nem vett részt a zsidók elhurcolásában, akkor ő nem is hibás semmiért?

Érdekes logika.

Szerkesztette: Jughead