Jughead

Dallas Cowboys

Jughead
Utoljára láttuk
57 másodperce
Regisztrált
több mint 14 éve
Fórum hozzászólások
4 287


Utolsó 10 fórum hozzászólás

7 órája
Jughead Dallas Cowboys 4 287
Nem értem hogy van ennyi pénze Vitézynek. Tele van vele a város..
Nomac
A Forbes adatai szerint Magyarország 38. leggazdagabb családjának vagyonából nem olyan meglepő ez.
17 órája
Jughead Dallas Cowboys 4 287
Antnél nagyon tele a gatya, sok mindent kinéztem belőle, de azt nem hogy így jön ki egy 7. meccsre (hamarabb gondoltam volna, hogy széterőlteti az egészet és ezzel bukja a meccset a csapatának).
21 órája
Jughead Dallas Cowboys 4 287
26/32-es dobás fenntarthatatlan, ellenben a Knicks-nek küzdenie kell minden pontért, és jól csinálják. Ha kimarad pár dobás (ki fog), akkor a játék dinamikája pont úgy változhat meg, hogy a Knicks folytatja, amit csinál, míg a Pacers-nek meg meccs közben kell változtatnia, ami nehéz.
1 napja
Jughead Dallas Cowboys 4 287
Üdítő látni, hogy eltűnt Max fölénye. 😀
Jughead
És Ti még azt hihettétek ironizálok.
1 napja
Jughead Dallas Cowboys 4 287
Wéberek előtt nincs telemetria? Norris tempót növelt durván, Maxen is hozott 2.5 mp-t, ezért marad le Leclerc.
1 napja
Jughead Dallas Cowboys 4 287
Imádom Wéberéket, nem Norris lassult be, hanem Leclerc jelenleg Maxnél is jobb tempót hoz.
1 napja
Jughead Dallas Cowboys 4 287
Ha itt ekkora a fanyalgás, akkor már várom a jövő heti szájhúzást Monacora. 😀
1 napja
Jughead Dallas Cowboys 4 287
Üdítő látni, hogy eltűnt Max fölénye. 😀
1 napja
Jughead Dallas Cowboys 4 287
Az M4-en 2 hete Miamiban sem volt sokszor jel, majd ma eddig az F3-ban párszor, az F2-ben semmi. Elvileg nemzetközi a hiba.

Eközben az Eusporton valahogy hiba nélkül jön a kép a Porsche Szuperkupán. 😀
Jughead
Simán lehet műhold pozíció, amire az M4 antennája szarul lát rá, miközben az Eurosport Párizsban veszi le a jelet és onnan van továbbítva digitálisan.
shawnka
Akárhogy is, nagyon gáz.
1 napja
Jughead Dallas Cowboys 4 287
Hont ősfideszes. Volt ezeréve egy személyes csörtéje, amire egóból úgy reagált, hogy inkább ezerrel elszaladt, és lőtt, ordibált, köpködött visszafelé, de már olyan régóta fut ezerrel, hogy körbeért, visszaért a kiindulópontra. Ennyi az ő sztorija.
Őszentsége Sobri Jóska
Mondjuk szerintem ő ott veszett el végleg értelmiséginek lenni mikor beállt a Covid-tagadó, konteó-hívők sorába. Az, hogy innentől egy platformon szerepelnek vele magukra valamit adó személyek számomra nagyon meglepő.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 4 287
Az a baj, hogy nem értitek milyen a feltétel nélküli szeretet. Nekem is ilyen a nagymamám, bármit csinál(t)unk mi unokák nekünk volt/van igazunk, akkor is ha még én is tudtam, hogy mondjuk a szüleimnek volt.

Na ugyanez megy Dave és Orbán között, a szüleim megtanulták, hogy mama ilyen, fogadjátok el Ti is és akkor nem megy majd oldalakon keresztül az, hogy Viktor hibátlan csak mi nem látjuk.
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 4 287
Senki nem ágál az ellen, hogy 1-1 csóka bekerül, de azért, hogy egy európai válogatottban a pályán a 11 emberből 10 csoki, azért picit fura 😊
Képzeljük el Kongó válogatottját 10 fehérrel vagy kínaival 😊
NB2
Camavinga, a cserekapus és Marcus Thuram kivételével mindenki Franciaországban született, de előbbi kettő a családjával 2 éves korában költözött a Franciaországba, míg utóbbi azért született Olaszországban, mert a francia válogatott apja épp ott volt légiós.

Csak úgy összehasonlításként a magyar válogatott keretében az alábbi játékosok játszanak:

- Wili Orbán, akinek az apja magyar volt, de sose élt Magyarországon, és az apja is elhagyta, így magyarul se tud.
- Kerkez Milos, aki Szerbiában született és szerb szülők gyereke, majd 16 évesen Magyarországra költözött
- Callum Styles, akinek a nagymamája magyar, amit lassan 2 éve már ő is tud és sose élt Magyarországon.
- Loic Nego, akinek semmi köze Magyarországhoz, 22 évesen járt itt először.
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 4 287
Amúgy ha már ez volt a téma:

A svájci 26 fős keretben 4 olyan játékos van, aki nem svájci születésű:

- Xherdan Shaqiri, aki az akkori Jugoszlávia területén született, de 1 éves korában Svájcba költözött a családjával. Ezt követően Svájcban nőtt fel, itt kezdett el focizni és 21 éves koráig - amíg a Bayern le nem igazolta - itt is élt.

- Admir Mehmedi, aki szintén az akkori Jugoszlávia területén született, majd 2 éves korában Svájcba költözött a családjával. Ezt követően Shaqirihez hasonlóan Svájcban nőtt fel, itt kezdett el focizni és 21 éves koráig - amíg a Dinamo Kijev le nem igazolta - itt is élt.

- Breel Embolo, aki kameruni születésű, és 5 évig ott is élt, majd egy 1 éves francia kitérő után 6 éves korától 19 éves koráig - amíg a Schalke le nem igazolta - Svájcban élt.

- Yvon Mvogo, aki kameruni születésű, és szintén gyerekkora óta Svájcban élt és ott is kezdte meg a karrierjét (cserekapus amúgy, szóval egyelőre pályára se lépett).

Rajtuk kívül mindenki svájci születésű és hozzájuk hasonlóan az egész keret Svájcban kezdte meg a pályafutását és ott is nevelkedett.

A franciáknál egyébként még kevesebb a nem echte francia, ugyanis csak a cserekapus Mandanda nem az, hiszen ő 10 évesen költözött a családjával Franciaországba. Rajta kívül Marcus Thuram az, aki még nem francia születésű, de ennek az oka, hogy az apja éppen Parmaban volt légiós, de a pályafutását már Franciaországban kezdte. Ezzel ellentétesen Lucas Hernandez Franciaországban született, de Spanyolországban nevelkedett (az apja, Jean-François Hernandez ott fejezte be a pályafutását).

Fentiek alapján nekem azért meglepő, hogy “migránsválogatottak” ezek a csapatok.

Összehasonlításként a magyar keret nem magyar születésű játékosai:

- Holender Filip, aki 14 éves korában került a Honvédhoz, előtte szülővárosában, a szerb Kragujevacban élt és itt kezdte meg focis karrierjét is.

- Nemanja Nikolic, akinek bár az anyja magyar, de 19 éves koráig Szerbiában élt és nevelkedett.

- Wili Orbán, akinek bár apja magyar, de sose élt Magyarországon, az anyja egyedül nevelte Németországban.

- Loic Nego, akit 22 éves koráig semmi se kötött Magyarországhoz, majd eljött ide játszani.
1 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 4 287
Számolgattam (ami nálam nagy dolog🙂). EP-mandátumok: DK-MSZP-P 4, MP-TISZA 3, Momentum 1, MKKP 1, Mi Hazánk 1, LMP 0, Jobbik 0. Összesen ez 10, a Fidesznek tehát 11, aminek nem örülök.
Lehet mondani, hogy pesszimista vagyok (a dékások + a szocik 5-6 mandátummal kalkulálnak), de el tudok képzelni ennél rosszabbat is. Pl: DK-stb. 3, Momentum 0.
Persze, MP pártja nagy talány, az általam saccolt 3 egyelőre ködszurkálás.
nagylaza, főpohárnok
a dk jó lesz 2-nek, a MoMo meghalt.
Amadeus von Dollárbaloldal
Ha így lesz, akkor az a "régi ellenzék" totális összeomlását jelenti (jelentené).
nagylaza, főpohárnok
Történhetne-e jobb az országgal?
vpi
Igen. Az, hogy a Fidesz eltakarodik. Akár így, akár úgy. Nekem nem az ellenzékkel van a legnagyobb bajom, hanem Vityával.
nagylaza, főpohárnok
Az ellenzék gyakorlatilag a Fidesz, szóval vedd úgy, hogy ebben az esetben a Fidesz fele le lenne váltva, így már nem a teljes Fideszt kell legyőzni, hanem csak a felét. 😊
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 4 287
“A bécsi Kronen Zeitung hétfői számában azt írta, hogy egy helyi népiskolában a tanárnő 6-10 év közötti kisdiákoknak egy női babán mutatta meg, hogyan kell szexuális kapcsolatot létesíteni, majd tájékoztatta őket az önkielégítésről is. Néhány gyereket ez annyira felzaklatott, hogy tiltakozni próbált, az egyik fiú közölte a tanárnővel, hogy nem akarja ezt tovább hallgatni, de a pedagógus azt válaszolta, hogy muszáj - írja az origo.

A botrányos gyakorlat miatt a szülők kivették a gyermeket az iskolából és a Kronen Zeitungnak elmondták, hogy még sosem látták ennyire összetörten. Napokkal később újabb botrányra derült fény ugyanis egy másik szülő elmondása szerint kiderült, hogy a tanárnő arról is beszélt a gyerekeknek, hogy aki nem akar kisbabát, az használhat óvszert.

“Ezzel az információval nem tudnak mit kezdeni a gyerekek, hiszen még túl fiatalok hozzá”

– mondta idegesen az apa. A lapnak nyilatkozó Peter Stippl, a Pszichoterápiás Szövetség elnöke, teljesen elhibázottnak ítélte ezt a fajta felvilágosítást.

“Ez megijeszti a gyerekeket, hibás módon közelítik meg a témát, mert megsértik a szemérmesség természetes határát. A szexuális nevelésnek mindig a korosztálynak és a fejlettségnek megfelelőnek kell lennie. A hat vagy tízéves gyerekeket nem érdekli még a nemi aktus”

- fejtette ki a szakember. Az osztrák kormány gyorsan reagált a történtekre. Az oktatási minisztérium pedig felül fogja vizsgálni, hogy a jövőben milyen egyesületeknek engedélyezzék a szexuális oktatást az iskolákban. Jan Ledochowski, az ÖVP kereszténydemokrata szóvivője azt tanácsolja a szülőknek, hogy azonnal hívják fel a figyelmet, ha a fent leírtakhoz hasonló eseteket tapasztalnak.“
#JC6
Erre kell készülni a jövőben. De szerencsére idehaza van egy gyermekeket normálisan védő törvény. 😊
kristóf17
pont hogy a törvény ezt hozza el nekünk
ez hol volt meleg vagy lmbtq? ez sima hetero cucc
a tanárok fogják felvilágosítani a gyerekeket a tanterv alapján ami "gyorsan" halad a korral
Negritis
Ezt mondjuk nem a törvény, hanem a ma általatok preferált gondolkodásmód hozza el. Ellenben a ellenvetésed jogos. Bár fogalmam sincsen az önkielégítésnek mi szerepe van a felvilágosításban. 😊

Szokol, ez egy nagyon helyes törvény, díszítheted ahogyan szeretnéd. 😊
kristóf17
Azt írod a törvény helyes, gondolom ezek szerint nem kedveled a melegeket. A kérdésem az, hogy ennek ellenére készen állsz arra, hogy ha a gyereked esetlegesen meleg lesz, akkor erről normálisan elbeszélgess vele? Mert, hogy ugye az általad helyesnek vélt törvény pont az mondja, hogy ez a szülő dolga.

Én is válaszolok a kérdésre, mert én pl. aki teljesen elfogadom a melegeket egyáltalán nem érzem magam késznek arra, hogy az esetlegesen meleg gyerekemmel erről megnyugtatóan beszéljek, hiszen nem tudom milyen lehet melegként/másként felnőni, éppen ezért lenne megnyugtató, ha az általad helyesnek vélt törvény nem tiltaná azt, hogy ehhez értő/ ezt már átélő emberekkel tudjanak beszélni, valószínűleg sokkal többet tudnának segíteni.

Arról már ne is beszéljünk, hogy ha teljesen homofób szülőknek lesz meleg gyereke (még mielőtt: téged nem tartalak annak), onnantól ezzel a gyerekkel mi lesz vajon? A szülőknek nem mondhatja el, sőt titkolnia kell, az iskolában nem tud hova fordulni, vajon mit tud csinálni? Semmit se, de legalább egy életre meg lesz nyomorítva (nyilván ilyen szülőkkel amúgy is, de még csak azt a halvány esélyt is elveszi tőle a törvény, hogy esetleg az iskolában beszélhessen erről).
több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 4 287
 eurosport.hosszabbitas.hu/kerekpar/sipos-janos-70-eurosport-kerekpar-tour-de-france?fbclid=IwAR3YfM218ypMT_J1d1Jri_4yz0ObbcT3VwPScnIUnEkTW8vyOG8q7QLw1Lg

70 éves lenne ma Sipi, lassan 9 éve nincs köztünk, én meg lassan 9 éve nem nézek végig kerékpár közvetítéseket, inkább csak a lényegi részeket...

Nem is tudom mi mutatja meg jobban a nagyságát: az, hogy 5-6 órás sprint szakaszokat is simán végig nézett egy generáció miatta vagy az, hogy Knézy Jenő is szimpatikusnak tűnt mellette?

Mindegy is, a lényeg az, hogy egyedi és utánozhatatlan volt a maga nemében.
több mint 5 éve
Jughead Dallas Cowboys 4 287
Ki fogja megmondani a Viktornak, hogy a friss világbajnok válogatott keretének 65%-a nem echte francia?

iktriad
és a négy évvel ezelőtti német győzelemnél mondták, hogy az egy világválogatott. Akkor ez mi? 😊
gamerkr
Egyik sem az. A németeknél csak Podolski és Klose volt olyan, aki nem Németországban született, de Podolski 2 éves korától, míg Klose 8 éves korától ott élt, szóval szerintem simán németek.

A francia válogatottnál meg csak Umtiti és a cserekapus Mandanda az, aki nem Franciaországban született. De Umtiti is 2 éves kora Franciaországban élt, Mandanda meg 10-en éves korától, de asszem ő amúgy se sokat számít a 0 játszott percével.

Szóval tök vicces, hogy mindenhonnan azt olvasom, hogy ez afrika válogatott fél évvel azután, hogy Liu Shaolin és Liu Shaoang olimpiai aranya után ugyanezen emberek ecsetelték, hogy az számít, hogy ők Magyarországon születtek (amivel egyet is értek).
több mint 7 éve
Jughead Dallas Cowboys 4 287
Tartoztok nekünk annyival, hogy bajnokok lesztek. 😊 Gyönyörű meccs volt, Rodgers meg egy zseni remélem Dak ellesett tőle pár trükköt. 😊
26 napja
Jughead Dallas Cowboys 4 287
"Reszkethetnek az irodisták, a jogászok, a fogalmazók és a programozók."

valaki mondja meg, hogy a fogalmazók alatt itt mit ért. mert ha a bírósági, ügyészségi fogalmazókat, azok jogászok, tehát nincs értelme őket külön említeni. van egy olyan érzésem, hogy azzal sincs tisztában, hogy milyen szakmák vannak most már.
deyell
Az általános iskolásokra célzott, akik fogalmazásokat írnak.
1 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 4 287
Ez semmi? Az megvan, hogy az igazságügy-miniszter mondja el ezeket, nem pedig újságírók célozgatnak arra, hogy vélhetően ez történt? Némi különbség van azért…