Baker Mayfield a Panthersnél!

Jughead

Dallas Cowboys

Jughead
Utoljára láttuk
4 órája
Regisztrált
több mint 13 éve
Fórum hozzászólások
2 574


Utolsó 10 fórum hozzászólás

5 órája
Jughead Dallas Cowboys 2 574
En orulok hogy telenyomjak mert az elmult masfel evtizedben szegenyebbek lettunk volna egy nagy bajnokkal es rengeteg remek pillanattal. Egy hibat latok es az hogy kinyitotta rola a szajat, pedig tudta hogy meg evekig akar jatszani mert ha a RG utan visszavonul akkor ok.
amugy nem tilos amit csinal es biztos hogy mindegyik teniszezo hasznalja a nyitott ajtot, de nem tudni rola es kesz.
no
A lentebb linkelt Djoko szippantás sem a színfalak mögött zajlott. Mindenki tolja, aki nem az is azért mert épp nincs mire amire szednie kell. Nem tudom pont ebben mi olyan furcsa most.
alatriste
Indian Wells (de igazából a Shapo elleni 5 szettes óta) Nadal minden meccse arról szól, hogy bármikor feladhatja annyira sérült. 2 héttel az RG előtt a Shapo elleni római vereség után azzal volt tele a sajtó, hogy Nadal nagyon súlyosan sérül ezért kapott ki és ezért nem is volt esélyes az RG-n, ezt követően egy FAA elleni 5 szettes után a Djoko elleni második szettben ki is jött a sérülés és lépni sem tudott, de valahogy ott is meggyógyult, hogy aztán Zverev ellen már az elsőben is alig tudjon lépni, de valahogy ott is mindig új erőre kapott. Ezt követően ő maga is elmondta, hogy Wimbledonban nem fog tudni játszani annyira sérült, majd hirtelen megint felgyógyult és a QF-ig igazából nem is látszott rajta a sérülés, majd ma mikor bajban volt megint nagyon sérült lett, de hogyhogy nem megint felgyógyult és 5 szettben nyert.

Ami zavaró, hogy mindig nagyon sérült, ha bajban van és ez vagy taktika, ami nem szimpatikus vagy tényleg nagyon sérült, de meccs közben kap mindent, viszont ilyet én még sose láttam (pláne nem ilyen nyíltan). Ezt pedig tetézi azzal, hogy volt olyan hülye, hogy maga jelentse ki, hogy annyira be volt az RG-n gyógyszerezve, hogy semmit nem érzett, azaz pl. a fáradtságot se, ami meg nem tűnik fairnek.

Arról nem is beszélve, hogy két narratíva van: ha Nadal nyer, akkor hős, ha Nadal kikap, akkor sérült volt, nem csoda, hogy kikapott az ellenfélről meg senki se beszél.
7 órája
Jughead Dallas Cowboys 2 574
Közben nem tudom volt e már, de Horvát állam-MOL 0:1.
236 millió dolláros kártérítést kap a MOL.
Klaci79Alispán
Örömteli hír egyébként. A magyar diplomácia egyik szégyenfoltja, hogy a Hernádi elleni koncepciós per megtörténhetett.
7 órája
Jughead Dallas Cowboys 2 574
Én nagyon kedveltem Nadalt, de ez az idei év nekem nagyon visszás. Vagy folyamatosan rájátszik a sérülésekre taktikai okok miatt, vagy folyamatosan telenyomják mindennel meccs közben… Akárhogy is nekem ez nagyon sokat ront az ő megítélésén (oké túléli tudom).
8 órája
Jughead Dallas Cowboys 2 574
Mi értelme a vonalbíróknak? A Covid idején már olyan szépen megvolt ez a sport nélkülük. Most a hülye döntéseik miatt bukott egy adogatását Fritz…
9 órája
Jughead Dallas Cowboys 2 574
Igy eldőlt sajnos. Sérülten Fritz siman veri.
alatriste
Eddig az idei összes meccsén volt kb. olyan szakasz, amikor úgy nézett ki, hogy vége aztán általában telenyomták mindennel (ennek szabályosságán megy is a vita) és nyert, szóval még ne írd le.
Jughead
Na erről van szó, ahogy az ellenfél átveszi a kezdeményezést idén, Nadal meghal, hősként visszabotorkál, majd ezzel az ellenfél ritmusát megtöri és visszajön a meccsbe.

Djokonak volt ez nagy fegyvere, mindenki szídta is ezért.
9 órája
Jughead Dallas Cowboys 2 574
Igy eldőlt sajnos. Sérülten Fritz siman veri.
alatriste
Eddig az idei összes meccsén volt kb. olyan szakasz, amikor úgy nézett ki, hogy vége aztán általában telenyomták mindennel (ennek szabályosságán megy is a vita) és nyert, szóval még ne írd le.
10 órája
Jughead Dallas Cowboys 2 574
Nem is olyan rossz ez a Fritz, akarom mondani Amerikai.
alatriste
A tavalyi US Open óta összeállt a játéka eléggé és ugye IW-ben nyert is egy ezres tornát.
14 órája
Jughead Dallas Cowboys 2 574
 444.hu/2022/07/06/hangsulyozottan-lanyokat-keres-ugyvedjeloltnek-rakosfalvy-zoltan-irodaja-egy-hirdetesben
empty taxi
Egyből a rosszra gondolunk… Lehet csak odafigyelnek arra, hogy egyenlő legyen a nők és a férfiak aránya. 😊
14 órája
Jughead Dallas Cowboys 2 574
Csak egy érdekesség:

Ha a GS-ek is 2 szettig mennének, mint a többi torna, akkor a nagy hármas ennyi GS győzelmet bukott volna el:

Djoko: 6
Nadal: 3
Federer: 2

(Federer cserébe egyet nyert volna 2009-ben Del Potro ellen)

Nyilván ez csak játék, meg hát más úgy pl. ellenfélként kiszerválni egy 2. szettet, hogy az már a győzelemért megy, de azért érdekességként elfér. 😀

Djoko meg mehet a 7. ilyen címéért (a 4. olyan lehet, ahol 0-2-re is állt).
1 napja
Jughead Dallas Cowboys 2 574
Sinner brutálisan jól nyomja.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

4 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 2 574
Az a baj, hogy nem értitek milyen a feltétel nélküli szeretet. Nekem is ilyen a nagymamám, bármit csinál(t)unk mi unokák nekünk volt/van igazunk, akkor is ha még én is tudtam, hogy mondjuk a szüleimnek volt.

Na ugyanez megy Dave és Orbán között, a szüleim megtanulták, hogy mama ilyen, fogadjátok el Ti is és akkor nem megy majd oldalakon keresztül az, hogy Viktor hibátlan csak mi nem látjuk.
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 2 574
Amúgy ha már ez volt a téma:

A svájci 26 fős keretben 4 olyan játékos van, aki nem svájci születésű:

- Xherdan Shaqiri, aki az akkori Jugoszlávia területén született, de 1 éves korában Svájcba költözött a családjával. Ezt követően Svájcban nőtt fel, itt kezdett el focizni és 21 éves koráig - amíg a Bayern le nem igazolta - itt is élt.

- Admir Mehmedi, aki szintén az akkori Jugoszlávia területén született, majd 2 éves korában Svájcba költözött a családjával. Ezt követően Shaqirihez hasonlóan Svájcban nőtt fel, itt kezdett el focizni és 21 éves koráig - amíg a Dinamo Kijev le nem igazolta - itt is élt.

- Breel Embolo, aki kameruni születésű, és 5 évig ott is élt, majd egy 1 éves francia kitérő után 6 éves korától 19 éves koráig - amíg a Schalke le nem igazolta - Svájcban élt.

- Yvon Mvogo, aki kameruni születésű, és szintén gyerekkora óta Svájcban élt és ott is kezdte meg a karrierjét (cserekapus amúgy, szóval egyelőre pályára se lépett).

Rajtuk kívül mindenki svájci születésű és hozzájuk hasonlóan az egész keret Svájcban kezdte meg a pályafutását és ott is nevelkedett.

A franciáknál egyébként még kevesebb a nem echte francia, ugyanis csak a cserekapus Mandanda nem az, hiszen ő 10 évesen költözött a családjával Franciaországba. Rajta kívül Marcus Thuram az, aki még nem francia születésű, de ennek az oka, hogy az apja éppen Parmaban volt légiós, de a pályafutását már Franciaországban kezdte. Ezzel ellentétesen Lucas Hernandez Franciaországban született, de Spanyolországban nevelkedett (az apja, Jean-François Hernandez ott fejezte be a pályafutását).

Fentiek alapján nekem azért meglepő, hogy “migránsválogatottak” ezek a csapatok.

Összehasonlításként a magyar keret nem magyar születésű játékosai:

- Holender Filip, aki 14 éves korában került a Honvédhoz, előtte szülővárosában, a szerb Kragujevacban élt és itt kezdte meg focis karrierjét is.

- Nemanja Nikolic, akinek bár az anyja magyar, de 19 éves koráig Szerbiában élt és nevelkedett.

- Wili Orbán, akinek bár apja magyar, de sose élt Magyarországon, az anyja egyedül nevelte Németországban.

- Loic Nego, akit 22 éves koráig semmi se kötött Magyarországhoz, majd eljött ide játszani.
11 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 2 574
“A bécsi Kronen Zeitung hétfői számában azt írta, hogy egy helyi népiskolában a tanárnő 6-10 év közötti kisdiákoknak egy női babán mutatta meg, hogyan kell szexuális kapcsolatot létesíteni, majd tájékoztatta őket az önkielégítésről is. Néhány gyereket ez annyira felzaklatott, hogy tiltakozni próbált, az egyik fiú közölte a tanárnővel, hogy nem akarja ezt tovább hallgatni, de a pedagógus azt válaszolta, hogy muszáj - írja az origo.

A botrányos gyakorlat miatt a szülők kivették a gyermeket az iskolából és a Kronen Zeitungnak elmondták, hogy még sosem látták ennyire összetörten. Napokkal később újabb botrányra derült fény ugyanis egy másik szülő elmondása szerint kiderült, hogy a tanárnő arról is beszélt a gyerekeknek, hogy aki nem akar kisbabát, az használhat óvszert.

“Ezzel az információval nem tudnak mit kezdeni a gyerekek, hiszen még túl fiatalok hozzá”

– mondta idegesen az apa. A lapnak nyilatkozó Peter Stippl, a Pszichoterápiás Szövetség elnöke, teljesen elhibázottnak ítélte ezt a fajta felvilágosítást.

“Ez megijeszti a gyerekeket, hibás módon közelítik meg a témát, mert megsértik a szemérmesség természetes határát. A szexuális nevelésnek mindig a korosztálynak és a fejlettségnek megfelelőnek kell lennie. A hat vagy tízéves gyerekeket nem érdekli még a nemi aktus”

- fejtette ki a szakember. Az osztrák kormány gyorsan reagált a történtekre. Az oktatási minisztérium pedig felül fogja vizsgálni, hogy a jövőben milyen egyesületeknek engedélyezzék a szexuális oktatást az iskolákban. Jan Ledochowski, az ÖVP kereszténydemokrata szóvivője azt tanácsolja a szülőknek, hogy azonnal hívják fel a figyelmet, ha a fent leírtakhoz hasonló eseteket tapasztalnak.“
#JC6
Erre kell készülni a jövőben. De szerencsére idehaza van egy gyermekeket normálisan védő törvény. 😊
kristóf17
pont hogy a törvény ezt hozza el nekünk
ez hol volt meleg vagy lmbtq? ez sima hetero cucc
a tanárok fogják felvilágosítani a gyerekeket a tanterv alapján ami "gyorsan" halad a korral
Negritis
Ezt mondjuk nem a törvény, hanem a ma általatok preferált gondolkodásmód hozza el. Ellenben a ellenvetésed jogos. Bár fogalmam sincsen az önkielégítésnek mi szerepe van a felvilágosításban. 😊

Szokol, ez egy nagyon helyes törvény, díszítheted ahogyan szeretnéd. 😊
kristóf17
Azt írod a törvény helyes, gondolom ezek szerint nem kedveled a melegeket. A kérdésem az, hogy ennek ellenére készen állsz arra, hogy ha a gyereked esetlegesen meleg lesz, akkor erről normálisan elbeszélgess vele? Mert, hogy ugye az általad helyesnek vélt törvény pont az mondja, hogy ez a szülő dolga.

Én is válaszolok a kérdésre, mert én pl. aki teljesen elfogadom a melegeket egyáltalán nem érzem magam késznek arra, hogy az esetlegesen meleg gyerekemmel erről megnyugtatóan beszéljek, hiszen nem tudom milyen lehet melegként/másként felnőni, éppen ezért lenne megnyugtató, ha az általad helyesnek vélt törvény nem tiltaná azt, hogy ehhez értő/ ezt már átélő emberekkel tudjanak beszélni, valószínűleg sokkal többet tudnának segíteni.

Arról már ne is beszéljünk, hogy ha teljesen homofób szülőknek lesz meleg gyereke (még mielőtt: téged nem tartalak annak), onnantól ezzel a gyerekkel mi lesz vajon? A szülőknek nem mondhatja el, sőt titkolnia kell, az iskolában nem tud hova fordulni, vajon mit tud csinálni? Semmit se, de legalább egy életre meg lesz nyomorítva (nyilván ilyen szülőkkel amúgy is, de még csak azt a halvány esélyt is elveszi tőle a törvény, hogy esetleg az iskolában beszélhessen erről).
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 2 574
 eurosport.hosszabbitas.hu/kerekpar/sipos-janos-70-eurosport-kerekpar-tour-de-france?fbclid=IwAR3YfM218ypMT_J1d1Jri_4yz0ObbcT3VwPScnIUnEkTW8vyOG8q7QLw1Lg

70 éves lenne ma Sipi, lassan 9 éve nincs köztünk, én meg lassan 9 éve nem nézek végig kerékpár közvetítéseket, inkább csak a lényegi részeket...

Nem is tudom mi mutatja meg jobban a nagyságát: az, hogy 5-6 órás sprint szakaszokat is simán végig nézett egy generáció miatta vagy az, hogy Knézy Jenő is szimpatikusnak tűnt mellette?

Mindegy is, a lényeg az, hogy egyedi és utánozhatatlan volt a maga nemében.
több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 2 574
Ki fogja megmondani a Viktornak, hogy a friss világbajnok válogatott keretének 65%-a nem echte francia?

iktriad
és a négy évvel ezelőtti német győzelemnél mondták, hogy az egy világválogatott. Akkor ez mi? 😊
gamerkr
Egyik sem az. A németeknél csak Podolski és Klose volt olyan, aki nem Németországban született, de Podolski 2 éves korától, míg Klose 8 éves korától ott élt, szóval szerintem simán németek.

A francia válogatottnál meg csak Umtiti és a cserekapus Mandanda az, aki nem Franciaországban született. De Umtiti is 2 éves kora Franciaországban élt, Mandanda meg 10-en éves korától, de asszem ő amúgy se sokat számít a 0 játszott percével.

Szóval tök vicces, hogy mindenhonnan azt olvasom, hogy ez afrika válogatott fél évvel azután, hogy Liu Shaolin és Liu Shaoang olimpiai aranya után ugyanezen emberek ecsetelték, hogy az számít, hogy ők Magyarországon születtek (amivel egyet is értek).
több mint 5 éve
Jughead Dallas Cowboys 2 574
Tartoztok nekünk annyival, hogy bajnokok lesztek. 😊 Gyönyörű meccs volt, Rodgers meg egy zseni remélem Dak ellesett tőle pár trükköt. 😊
4 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 2 574
Hitler is csak ennyit tudott.
Megszolitani gyuloletkeltessel egy nagyobb csoportot a hatalomra kerulesert majd annak megtartasaert.

Durva hogy milyen gyorsan felejt az emberiseg.

Ha 500km-el keletebbre lennenk, szerintem mar borton jarna a melegeknek vagy a nem keresztenyeknek.
Ilyen szempontbol kurva nagy szerencse hogy EUsok vagyunk.
Borbinho
Már jár csak mondom …
csebi
A Finn volt miniszter asszonyt is csak úgy mondjátok akkor, hogy Ő miért került bíróság elé. 😉 Komolytalanul egyoldalú itten minden.
kristóf17
Én tényleg nem értem, hogy mit akarsz mondani. Hogy világ jobbik felén folyamatosan náculni bűncselekmény? Helyes.

Az, hogy ez európai alt right leágazások szerint azért bíróság előtt mert keresztény ne vedd ám komolyan. Azért van bíróság előtt mert náci. Szívesen.
Gyurma Pappa
Én nem tudom mit csinált folyamatosan, de a Bibliából idézni az már Hitleri, vagy öööm? Én nem értem mit nem értesz. Tudtommal egy ilyen insta poszt miatt van ott. A többi ez esetben pont nem érdekes bármi is volt. | Bár gondolom mekkora náci lehet, ha csak ez lett így felkapva. 😊 |
kristóf17
a szólásszabadság és a vallásszabadsàg sem korlátlan jog...

Pál Rómát meg egészben idézzünk, mer elveszik a lényeg - a bűn megváltása - egyébként se a szodomitákról zsolozmázik, hanem mindenkiről, a hazugokról, csalókról, szépen felsorolja. Ha már Pál Róma akkor azonnal hozzá kéne rakni, a ne ítélj részt is.

Nyilvánvalóan kiragadott rész célja a gyűlöletkeltés, hiszen a miatt zabrálta be, mer a Finn Lutheránusok kimentek a Pride-ra, csak ugye ez nem Amerika, tehát a vallásszabadságra hivatkozva nem tudod elkerülni a hate speech-et....
sutianap
Vohh. Erősnek érzem, hogy nem idézhetek a Bibliából, tök mindegy milyen a kontextus. Érzek egy nem kicsi rést a pajzson ez esetben. Egészen ijesztő, hogy ez nem tűnik fel ilyen sok embernek.

Kiemelt rész. Tudtommal a világ összes jelentőségteljes országgyűlési kampánya előtti időszak erről szól. De a Chelsea nótája Steve G-ről is. Vagy amikor a focipályán intelligensen elmondom minden szarnak a sportszerűtlen ellenfelet. Vagy, amikor valaki gyűlölnek mert szerinte Ő most egy fütykösnek adott életet, aki így egy fiú. Nem ilyen érzékeny ám a világ egyéb dolgokban, csak, ami nem arra haladó vélemény, ami most kifizetődő és elvárt.
kristóf17
Úgy érzem a sztorit nem ismered teljesen, hiszen az csak egy része, hogy a bibliából idézett.

Az ügy abból indult ki, hogy a finn egyház támogatta a finn prideot, mire a miniszter asszony nyílt levélben számon kérte az egyházat, illetve előadta, hogy a homoszexuálisak halálra méltók és az egyház is bűnös, hiszen őket támogatja, míg a homoszexualitás bűn és elítélendő. Ezt tetézte később egy rádió interjúban, ahol elmondta, hogy az emberi génállomány korcsosult, melynek részeként megjelentek az olyan betegségek, mint pl. a melegek.

Egyébiránt többször a fentiek szerint érvelt és dehonesztálóan nyilatkozott a melegekről, ami a magyar törvények szerint is kimerítheti a közösség elleni úszítást. A feltételes mód viszont fontos, hiszen egyelőre nincs ítélet, de ha lesz is maximum pénzbírságot kaphat, viszont az is lehet, hogy csak az ügyészség érezte ezeket túlzásnak, hiszen pl. a rendőrség megszüntette a nyomozást bcs. hiányában mindegyik feljelentés alapján.

Szerkesztette: Jughead
több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 2 574
Azért valahol röhejes, hogy az emberek megint a gumicsonton (“rabszolgatörvény”) rágódnak, miközben megszavazták a közigazgatási különbíróságok felállítását.

Egy pillanatig nem lepődnék meg, ha a Fidesz visszatáncolna, a lényeg úgyis el lett fedve ismét. Az ellenzék és az ellenzéki média meg gyanúsan csak a rabszolgatörvényről beszél...
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 2 574
Ha nem szeretnél ide írni, semmi gond, de ha fogalmad nincs semmiről, akkor ostobáskodni meg epét hányni nem kell jönni. Broncos topik, innentől ami nem a témába illik törölve lesz. Köszi.
gabokocka
Elmondtam a véleményemet egy olyan felvetéssel kapcsolatban, amit egy fórumtársam felvetett. És amihez egy ADMIN is hozzászólt előttem. Ez lesz itt az új adminisztrátori stílus? Hogy ami nem tetszik azt leugatjuk, kitiltjuk? Minősíthetetlen stílusban?
peterk2005
Én csak olvasgatok, de annak tényleg nincs sok értelme, hogy az FD-sek, akik könnyes búcsúkkal bejelentik, hogy ide soha többet és átmennek egy másik fórumra (először a közösségért, majd azért, hogy ne az FK! legyen, most épp nem tudom mi az indok) még azért arra mindig ráérnek, hogy visszajöjjönek és valamit odaszóljanak az itt maradtaknak, esetleg reklámozzák magukat. 😊
több mint 5 éve
Jughead Dallas Cowboys 2 574
Azért nagy mák, hogy ez a Real középszer. Gondoljátok el mi lenne, ha jó csapat lenne? Most tartana a csapat épp a 4. BL győzelemnél zsinórban, az kéne még...

Hát még ha odakerülne egy jó edző is? Rossz belegondolni is ebbe.

Összefoglalva: hálás lehet a világ, hogy a Real Madrid egy középszer csapat, gyenge edzővel, mert így csak a BL-t, az Európai Szuperkát, a Világkupát és a spanyol bajnokságot nyerték meg, de a legfontosabbat a Copa Del Rey-t nem. 😉