Snooker és egyéb sportok
4 feliratkozó
9 napja
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Persze. Csak nem mindegy, hogynki kalapálja be azokat az ellenfél térfelére.Kaposváron Magyar Bálint az X faktor. lehet akárki ott, kurva jó labdákat oszt mindenhova. nemhiába válogatott.IGEN! Végre megvan a röpidöntő! nagyon kijárt már ez Fehérvárra. szopó hogy hálóérintés, de a szabály az szabály.Megmondtam, hogy Barótival 3-0 ide a döntő, nélküle 3-0 oda. Ő el akart menni Líbiába pénzt keresni, már nem lehetett pótolni szezon közben.
az Előre meg azért lehet dühös, mert 19-14-nél a 3. szettben nem bírták el, hogy behúzhatják. szerintem a 3 meccset nézve megérdemelt a fehérvári siker 😊
petey
Ha tudunk valakit szerezni helyette, akkor jövőre megint mi leszünk a bajnokok.
Viszont gratula, ez akkora mérföldkő, mint amikor '92-ben nekünk először sikerült nyerni.
slowmotion
petey
Jó feladó nélkül lehetetlen bajnokságot nyerni. A kilencvenes évek legelején volt az Újpest és Schildkraut, aztán a Kaposvár és Mészáros Peti, aztán a Szeged és... arra már nem emlékszem, talán Pethő, aztán a Nyíregy és valami kubai csávó, aztán megint Kaposvár és Koch Robi, versenyben a Vegyész és Schildkraut párosítással, aztán... elveszítettem a fonalat.
1 hónapja
Kaposváron Magyar Bálint az X faktor. lehet akárki ott, kurva jó labdákat oszt mindenhova. nemhiába válogatott.IGEN! Végre megvan a röpidöntő! nagyon kijárt már ez Fehérvárra. szopó hogy hálóérintés, de a szabály az szabály.Megmondtam, hogy Barótival 3-0 ide a döntő, nélküle 3-0 oda. Ő el akart menni Líbiába pénzt keresni, már nem lehetett pótolni szezon közben.
az Előre meg azért lehet dühös, mert 19-14-nél a 3. szettben nem bírták el, hogy behúzhatják. szerintem a 3 meccset nézve megérdemelt a fehérvári siker 😊
petey
Viszont gratula, ez akkora mérföldkő, mint amikor '92-ben nekünk először sikerült nyerni.
slowmotion

1 hónapja
IGEN! Végre megvan a röpidöntő! nagyon kijárt már ez Fehérvárra. szopó hogy hálóérintés, de a szabály az szabály.Megmondtam, hogy Barótival 3-0 ide a döntő, nélküle 3-0 oda. Ő el akart menni Líbiába pénzt keresni, már nem lehetett pótolni szezon közben.
petey
1 hónapja
IGEN! Végre megvan a röpidöntő! nagyon kijárt már ez Fehérvárra. szopó hogy hálóérintés, de a szabály az szabály. az Előre meg azért lehet dühös, mert 19-14-nél a 3. szettben nem bírták el, hogy behúzhatják. szerintem a 3 meccset nézve megérdemelt a fehérvári siker 😊

1 hónapja
nemáááááááááááár, így dőlt el a röpi döntőmondjuk a Kaposvár dühös lehet megára, mert az 5. szettben nagyon sokat hibáztak, nyitásból lett volna esélyük megszerezni a pontot, de mindig elkúrták
1 hónapja
Snooker mellett mennyire pitiánernek tűnik ez a szegény billiárd
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
1 hónapja
Gyönyörű! Nem gondoltam, hogy Zhao megnyeri, 4 selejtező + 5 főtáblás meccs elég kemény. A jövő mindenesetre továbbra is fényes, ha szép lassan kikopnak az öregek, jöhetnek a (kínai) fiatalok. 😊1 hónapja
A 7-1 óta végülis döntetlenre hozták a maradékot.Sőt, az utolsó ötből négyet Williams nyert.
Kampman

1 hónapja
Boooo 🥺Kici ócó csájnai
dande2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Boooo 🥺
1 hónapja
Ezen a pattogáson dőlhetett el?
Poloska vagyok.
1 hónapja
én már mindenkinek megírtam, hogy kínai világbajnok lesz 😊Hátha elatlantázza 🤪
NB2
1 hónapja
Ez az esti Williams eddig szenzációs.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Ez nagyjából minden évben így van, ha nagy a különbség.
1 hónapja
én már mindenkinek megírtam, hogy kínai világbajnok lesz 😊
1 hónapja
Nagyon benéztem a tippemet, álmomban se hittem volna, hogy ennyire sima lesz.
1 hónapja
csak? 300-t kellene....Mekkora az odds,hogy ezt Williams innen megnyeri?Tippmix 30at ad rá.
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
1 hónapja
Mekkora az odds,hogy ezt Williams innen megnyeri?Tippmix 30at ad rá.
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
1 hónapja
Kínai csávó milyen csodagyökeret evett?
Draft

1 hónapja
Mekkora az odds,hogy ezt Williams innen megnyeri?
Draft