Snooker és egyéb sportok

4 feliratkozó

9 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 8 248 — Saturday Night Lights
https://a1.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2025%2F0415%2Fr1479213_1296x729_16-9.jpg
'She's a folk hero in our sport': How NiJaree Canady became college softball's first million-dollar player
Palo Alto to Lubbock: Inside why NiJaree Canady transferred to Texas Tech. 

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
24 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 739 — Csodabogár
nagyon komoly a Perugia - Zawiercie röpi BL döntő.

1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 25 771 — Cowboys fan
IGEN! Végre megvan a röpidöntő! nagyon kijárt már ez Fehérvárra. szopó hogy hálóérintés, de a szabály az szabály.

az Előre meg azért lehet dühös, mert 19-14-nél a 3. szettben nem bírták el, hogy behúzhatják. szerintem a 3 meccset nézve megérdemelt a fehérvári siker 😊
petey
Megmondtam, hogy Barótival 3-0 ide a döntő, nélküle 3-0 oda. Ő el akart menni Líbiába pénzt keresni, már nem lehetett pótolni szezon közben.
Ha tudunk valakit szerezni helyette, akkor jövőre megint mi leszünk a bajnokok.

Viszont gratula, ez akkora mérföldkő, mint amikor '92-ben nekünk először sikerült nyerni.
slowmotion
Kaposváron Magyar Bálint az X faktor. lehet akárki ott, kurva jó labdákat oszt mindenhova. nemhiába válogatott.
petey
Persze. Csak nem mindegy, hogynki kalapálja be azokat az ellenfél térfelére.
Jó feladó nélkül lehetetlen bajnokságot nyerni. A kilencvenes évek legelején volt az Újpest és Schildkraut, aztán a Kaposvár és Mészáros Peti, aztán a Szeged és... arra már nem emlékszem, talán Pethő, aztán a Nyíregy és valami kubai csávó, aztán megint Kaposvár és Koch Robi, versenyben a Vegyész és Schildkraut párosítással, aztán... elveszítettem a fonalat.
1 hónapja
IGEN! Végre megvan a röpidöntő! nagyon kijárt már ez Fehérvárra. szopó hogy hálóérintés, de a szabály az szabály.

az Előre meg azért lehet dühös, mert 19-14-nél a 3. szettben nem bírták el, hogy behúzhatják. szerintem a 3 meccset nézve megérdemelt a fehérvári siker 😊
petey
Megmondtam, hogy Barótival 3-0 ide a döntő, nélküle 3-0 oda. Ő el akart menni Líbiába pénzt keresni, már nem lehetett pótolni szezon közben.

Viszont gratula, ez akkora mérföldkő, mint amikor '92-ben nekünk először sikerült nyerni.
slowmotion
Kaposváron Magyar Bálint az X faktor. lehet akárki ott, kurva jó labdákat oszt mindenhova. nemhiába válogatott.

1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 25 771 — Cowboys fan

petey

1 hónapja

1 hónapja
NB2 New England Patriots 26 277 — nabege2@yahoo.com
nemáááááááááááár, így dőlt el a röpi döntő

mondjuk a Kaposvár dühös lehet megára, mert az 5. szettben nagyon sokat hibáztak, nyitásból lett volna esélyük megszerezni a pontot, de mindig elkúrták
1 hónapja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 599 — Deion Sanders for president!
Snooker mellett mennyire pitiánernek tűnik ez a szegény billiárd

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
1 hónapja
Peszinter Ferenc 796 — 中国加油
Gyönyörű! Nem gondoltam, hogy Zhao megnyeri, 4 selejtező + 5 főtáblás meccs elég kemény. A jövő mindenesetre továbbra is fényes, ha szép lassan kikopnak az öregek, jöhetnek a (kínai) fiatalok. 😊
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 33 829 — #NoStress
A 7-1 óta végülis döntetlenre hozták a maradékot.
Kampman
Sőt, az utolsó ötből négyet Williams nyert.

1 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 17 123 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Boooo 🥺
dande2
Kici ócó csájnai

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 43 945 — Így remélem megfelelek nektek.....
Boooo 🥺
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 29 767
A 7-1 óta végülis döntetlenre hozták a maradékot.

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 17 149 — Kinek mit intézett a kormánya
Ezen a pattogáson dőlhetett el?

Poloska vagyok.
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 43 945 — Így remélem megfelelek nektek.....
én már mindenkinek megírtam, hogy kínai világbajnok lesz 😊
NB2
Hátha elatlantázza 🤪
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 17 149 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez az esti Williams eddig szenzációs.

Poloska vagyok.
1 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 5 732
Ez nagyjából minden évben így van, ha nagy a különbség.
1 hónapja
NB2 New England Patriots 26 277 — nabege2@yahoo.com
én már mindenkinek megírtam, hogy kínai világbajnok lesz 😊
1 hónapja
Comeback folyamatban

1 hónapja
Akkor este 1 frame?
zacknorb
Max 3 szerintem

1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 15 510 — beers & Packers
Nagyon benéztem a tippemet, álmomban se hittem volna, hogy ennyire sima lesz.
1 hónapja
Mekkora az odds,hogy ezt Williams innen megnyeri?
ThundersNFL a Paraszt
Tippmix 30at ad rá.
zacknorb
csak? 300-t kellene....
1 hónapja
ThundersNFL a Paraszt
Tippmix 30at ad rá.

Poloska vagyok.
1 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 17 123 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kínai csávó milyen csodagyökeret evett?

Draft

1 hónapja

Draft