Snooker és egyéb sportok
4 feliratkozó
11 hónapja
Döntő frame-ben amúgy is alap a choke, ritka, hogy ott valaki egy megindulással végig menjen.Hát, azért 4 frame hátrányból jött vissza, szóval chokerkedett itt mindenki (az utolsó frame-et is kb. 3-szor nyerhette volna mindkettő).Két nagyfater milyen komoly meccset tol. 😊Higgi baby "elcsókerdkedte" rendesen.....
somoskovig
dande2
somoskovig
11 hónapja
Hát, azért 4 frame hátrányból jött vissza, szóval chokerkedett itt mindenki (az utolsó frame-et is kb. 3-szor nyerhette volna mindkettő).Két nagyfater milyen komoly meccset tol. 😊Higgi baby "elcsókerdkedte" rendesen.....
somoskovig
dande2
11 hónapja
Két nagyfater milyen komoly meccset tol. 😊Higgi baby "elcsókerdkedte" rendesen.....
somoskovig
11 hónapja
Hát akik ma estère vettek jegyet jól megszívták...egy egy frame ès vège is lett. Tuti ilyen nem volt mèg 😏
11 hónapja
A Trump vs. Brecel negyeddöntő is szép lesz. Trump nagy kedvenc, de nagyon szoros meccs lesz. Ki-ki.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
11 hónapja
Ronnie mit tolt 10. győztes frame-ben, nem semmi. Ne most volt csak most reagáltam. Iszonyat erővel és pontossággal tolta, kicsit ilyen "hadd menjen majd lesz valami" stílussal. De persze a snooker-ben nincs ilyen, mert figyelni kell minden részletre. De bevállalós volt az biztos. Olyan keresztet ütött a kékre, hogy csak pislogtam. De hogy Ding-et is ilyen kivégzi Brecel? Az is érdekes. A kínai nagyon visszaesett.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
11 hónapja
Nem hiszem, hogy megnyerné a VB-t, de valóban, ha nyerne, akkor bent maradna.nem fog kiesniBrecel nem veszi ezt komolyan, néha-néha egy egy siker és ennyi. Most hogy kiesik a top 16-ból pláne bajban lesz, mert majd kvaliznia is kell innentől.Bár ahogy korábban írtam hajrá class of 92, de azért az nem feltétlen mutat jól egy sport jövőjének szempontjából, hogy a VB-n a top 8-ban 3 50 éves játékos lesz.Igen én is ezt meg akartam már jegyezni, hogy kb sehol az európai fiatalok....Trump az utolsó akire úgy emlékszem stabil fiatalon berobbanó titán....és hát már ő sem az 😕 esetleg még most Brecel
Jughead
dande2
Van Wilson és Trump, akik a maguk 33 és 35 évükkel a “fiatalok”.
Jughead
slowmotion
11 hónapja
nem fog kiesniBrecel nem veszi ezt komolyan, néha-néha egy egy siker és ennyi. Most hogy kiesik a top 16-ból pláne bajban lesz, mert majd kvaliznia is kell innentől.Bár ahogy korábban írtam hajrá class of 92, de azért az nem feltétlen mutat jól egy sport jövőjének szempontjából, hogy a VB-n a top 8-ban 3 50 éves játékos lesz.Igen én is ezt meg akartam már jegyezni, hogy kb sehol az európai fiatalok....Trump az utolsó akire úgy emlékszem stabil fiatalon berobbanó titán....és hát már ő sem az 😕 esetleg még most Brecel
Jughead
dande2
Jughead
11 hónapja
Brecel nem veszi ezt komolyan, néha-néha egy egy siker és ennyi. Most hogy kiesik a top 16-ból pláne bajban lesz, mert majd kvaliznia is kell innentől.Bár ahogy korábban írtam hajrá class of 92, de azért az nem feltétlen mutat jól egy sport jövőjének szempontjából, hogy a VB-n a top 8-ban 3 50 éves játékos lesz.Igen én is ezt meg akartam már jegyezni, hogy kb sehol az európai fiatalok....Trump az utolsó akire úgy emlékszem stabil fiatalon berobbanó titán....és hát már ő sem az 😕 esetleg még most Brecel
Jughead
dande2
11 hónapja
Bár ahogy korábban írtam hajrá class of 92, de azért az nem feltétlen mutat jól egy sport jövőjének szempontjából, hogy a VB-n a top 8-ban 3 50 éves játékos lesz.Igen én is ezt meg akartam már jegyezni, hogy kb sehol az európai fiatalok....Trump az utolsó akire úgy emlékszem stabil fiatalon berobbanó titán....és hát már ő sem az 😕 esetleg még most Brecel
Jughead
Szerkesztette: dande2
11 hónapja
Bár ahogy korábban írtam hajrá class of 92, de azért az nem feltétlen mutat jól egy sport jövőjének szempontjából, hogy a VB-n a top 8-ban 3 50 éves játékos lesz.Viszont szerencsére úgy néz ki, hogy egyelőre nem lesz asztalitenisz a snookerbol.
Jughead
11 hónapja
Bár ahogy korábban írtam hajrá class of 92, de azért az nem feltétlen mutat jól egy sport jövőjének szempontjából, hogy a VB-n a top 8-ban 3 50 éves játékos lesz.
11 hónapja
Ronnie pont úgy néz ki, mint aki hónapok óta nem játszott... 😀Nagyon most már az előny remèljük gyorsan lerendezi.
somoskovig
11 hónapja
Ronnie pont úgy néz ki, mint aki hónapok óta nem játszott... 😀
11 hónapja
Ez a 7 frame Brecel-től ez valami olyan volt, amit ritkán látni.annyira megijesztette a kezdőframe 141-ével Ding, hogy gyorsan behúzott hetet utána
somoskovig
milyen vicces, hogy pár hónapja temetve volt, hogy a tour cardot is bukhatja... hát nem fogja
11 hónapja
Ez a 7 frame Brecel-től ez valami olyan volt, amit ritkán látni.Olyannyira, hogy nem is láttam.
somoskovig
11 hónapja
Ez a 7 frame Brecel-től ez valami olyan volt, amit ritkán látni.
11 hónapja
Aztán meg persze leginkább legyen Selby 5.-jére vagy ha neki nem jön össze, akkor Allen először, esetleg Wilson törje meg a “Crucible curse-t”.Hát gyorsan kiderült, hogy egyik se nyer… Maradt a class of 92. 😀
Jughead
11 hónapja
Allen nincs a toppon Wakelin ellen
Poloska vagyok.
11 hónapja
Azon túl, hogy borzalmasan játszott még taktikailag is sok hibát vétett Selby. Nagy csalódás volt ez, egy egyébként jó szezon lezárásaként (Wilsonhoz hasonlóan).
11 hónapja
Selby egy ilyen gyenge ellenfél ellen mit művel, nem is értem.a kozvetitok a tip cseret mondjak, nagy hiba volt a torna alatt. Azt hiszem Ken D. meselte itt hogy a klubban kicsereli az osszes cue-n es hagyja hogy a klub jatekosai "jarjak be" neki.
Jughead
11 hónapja
Ez az egyenlítés parádés volt Selbytől. Fekete a falon meg van még egy rózsa, de összehozza a snookert.Nem értettem, mi a francért áll még asztalhoz, ha csak azért nem, hogy fárassza az ellenfelet. Elképzelni se tudtam, hogy ebből a szituból lehet fordítani.
Tactful Cactus, a poloska
11 hónapja
Azért ez a Selby meccs valami nagyon fájdalmas, bár biztos vannak műkedvelők, akik élvezik az ilyesmit.