Snooker és egyéb sportok
4 feliratkozó
2 hónapja
Nagyon benéztem a tippemet, álmomban se hittem volna, hogy ennyire sima lesz.
2 hónapja
csak? 300-t kellene....Mekkora az odds,hogy ezt Williams innen megnyeri?Tippmix 30at ad rá.
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
2 hónapja
Mekkora az odds,hogy ezt Williams innen megnyeri?Tippmix 30at ad rá.
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
2 hónapja
Kínai csávó milyen csodagyökeret evett?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Mekkora az odds,hogy ezt Williams innen megnyeri?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Rohadtul bosszantó 😔😔😔😔😔😡
2 hónapja
A beszélgetésetekre reagálva hiszek a feltámadásban, de úgy tűnik ez most nem az a "film" 🥲😏
2 hónapja
Én is elsőáldozásig csináltam, de azt is csak kényszerből 😀Engem is katolikusnak kereszteltek, de ateista vagyok. Képzelheted!Katolikusnak kereszteltek, én sosem értettem az ilyen protestáns dolgokat.Ne keverjük a predesztinációval.🙂Csak ha eleve elrendeltEz elèg szomorú állás 😲😔Nem hiszel a feltámadásban?🙂
dande2
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nagylaza, főpohárnok

2 hónapja
Engem is katolikusnak kereszteltek, de ateista vagyok. Képzelheted!Katolikusnak kereszteltek, én sosem értettem az ilyen protestáns dolgokat.Ne keverjük a predesztinációval.🙂Csak ha eleve elrendeltEz elèg szomorú állás 😲😔Nem hiszel a feltámadásban?🙂
dande2
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Kampman
2 hónapja
Katolikusnak kereszteltek, én sosem értettem az ilyen protestáns dolgokat.Ne keverjük a predesztinációval.🙂Csak ha eleve elrendeltEz elèg szomorú állás 😲😔Nem hiszel a feltámadásban?🙂
dande2
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nagylaza, főpohárnok

2 hónapja
Ne keverjük a predesztinációval.🙂Csak ha eleve elrendeltEz elèg szomorú állás 😲😔Nem hiszel a feltámadásban?🙂
dande2
nagylaza, főpohárnok
Kampman
2 hónapja
Csak ha eleve elrendeltEz elèg szomorú állás 😲😔Nem hiszel a feltámadásban?🙂
dande2
nagylaza, főpohárnok

2 hónapja
Ez elèg szomorú állás 😲😔Nem hiszel a feltámadásban?🙂
dande2
2 hónapja
Ez elèg szomorú állás 😲😔
2 hónapja
Mészárlás van.
2 hónapja
Williams is bejutott a döntőbe, de gondolom nem ő lesz az esélyes.Igazad lett: ZX 1,68 - Williams 2,06
Kampman
2 hónapja
Kb. így.Williams is bejutott a döntőbe, de gondolom nem ő lesz az esélyes.Azért nem mindegy, hogy Kína első VB címe-e a tét vagy a saját 4. VB címed. Lehet, hogy már Zhao a jobb (bár a mai után…), de a tét és a rutin nagyon Williams mellett szól.
Kampman
Jughead
2 hónapja
Williams is bejutott a döntőbe, de gondolom nem ő lesz az esélyes.Azért nem mindegy, hogy Kína első VB címe-e a tét vagy a saját 4. VB címed. Lehet, hogy már Zhao a jobb (bár a mai után…), de a tét és a rutin nagyon Williams mellett szól.
Kampman
2 hónapja
Williams is bejutott a döntőbe, de gondolom nem ő lesz az esélyes.Ha nem is esélyes, szerintem esélyesebb. Kíváncsi leszek az oddsokra.
Kampman
2 hónapja
Nem gondoltam volna, hogy még egyszer vb döntőben szurkolhatok Williamsnek. 😊 Remélem behúzza. 😛
2 hónapja
Akkor hajrá walesi fijjú 😊
2 hónapja
Mikor a világ legjobbja nagyon jól játszik és így kap ki 17-14-re, akkor elég egyértelmű, hogy a győztes zseniális játékot hozott. Az az utolsó break abból az állásból ilyen tét mellett embertelen volt.Eközben Judd Trump 36 évesen is csak egyszeres világbajnok lesz, ennyire nehéz a snookerben VB-t nyerni, nem hogy 7-et.
Szerkesztette: Jughead