Snooker és egyéb sportok
3 feliratkozó
6 hónapja
Jughead
5 194
Nagy dolog, hogy ebből Jones meccset csinált, de azért na Wilson nem véletlen van ott a nagy négyes mögött.
6 hónapja
Egy shit show...ès Wilsonnak mèg szerencsèje is van 😔
6 hónapja
Ennek az esti sessionnek teljes mértékben átjön a tétje
6 hónapja
A tegnap esti eset úgy látszik másokat is megihletett 😊www.reddit.com/r/snooker/comments/1ckawgv/this_is_ridiculous_in_2024/
6 hónapja
Jughead
5 194
Hát fennáll a veszélye annak, hogy itt nem kel holnap estig várni a VB végéig.
6 hónapja
A snooker meccsek nagy százaléka nem tv-s meccs. Nézd csak ezt, a játékvezető bal kezét. Bizony, ő nyomkodja az eredményjelzőt. Ki lök, hány pontot kell neki adni minden lökés. Így ötletelj egy megoldáson minden snooker meccsre, mit kéne csinálniuk még 😊Értem én, de ez vb. VAR sincs minden egyes focimeccsen. Én csak furcsának találom, hogy még mindig nem használnak ennél jobb megoldást. Gondolom igény sincs rá, meg nem problémáznak rajta. Ahogy gyakran az elkövetett hibát is saját maguk mondják be a játékosok.
www.youtube.com/watch?v=EMb_oYRlTB8
csipkelli
6 hónapja
csipkelli
4 008
A snooker meccsek nagy százaléka nem tv-s meccs. Nézd csak ezt, a játékvezető bal kezét. Bizony, ő nyomkodja az eredményjelzőt. Ki lök, hány pontot kell neki adni minden lökés. Így ötletelj egy megoldáson minden snooker meccsre, mit kéne csinálniuk még 😊milyen más megoldást javasolsz? 😊Tévében néha egymásra vetítik a két képet (ahol lehetett látni pl. az előbb is, hogy a kék golyó fél golyónyival odébb lett visszarakva), ha mást nem akkor legalább ezt nézhetné a játékvezető mondjuk egy tableten, amin rá tud zoomolni a golyókra. Valami lézeres nyomkövetős rendszerbe már bele se mernék gondolni 😊
NB2
Szerencsére azért itt más a temperamentuma a játékosoknak is, meg a szurkolóknak is, nem hiszem hogy nagyon panaszkodnak, hogy a két nappal ezelőtt 3. frameben nem pontosan visszarakott golyó miatt kap ki valaki, mert átkerült a momentum az ellenfélhez 😉
Peszinter Ferenc
www.youtube.com/watch?v=EMb_oYRlTB8
6 hónapja
milyen más megoldást javasolsz? 😊Tévében néha egymásra vetítik a két képet (ahol lehetett látni pl. az előbb is, hogy a kék golyó fél golyónyival odébb lett visszarakva), ha mást nem akkor legalább ezt nézhetné a játékvezető mondjuk egy tableten, amin rá tud zoomolni a golyókra. Valami lézeres nyomkövetős rendszerbe már bele se mernék gondolni 😊
NB2
Szerencsére azért itt más a temperamentuma a játékosoknak is, meg a szurkolóknak is, nem hiszem hogy nagyon panaszkodnak, hogy a két nappal ezelőtt 3. frameben nem pontosan visszarakott golyó miatt kap ki valaki, mert átkerült a momentum az ellenfélhez 😉
6 hónapja
Valószínűleg nem a legégetőbb probléma, de hogy még 2024-ben is úgy megy a golyó visszarakás, hogy valaki nézi hova kéne rakni és továbbítja a játékvezetőnek az szerintem elég fura.milyen más megoldást javasolsz? 😊
Minden milliméter számít (that's what she said) 😀
Peszinter Ferenc
6 hónapja
Jughead
5 194
Azért az erős lesz, ha Jones első profi döntője egy VB-n jön össze.
6 hónapja
Valószínűleg nem a legégetőbb probléma, de hogy még 2024-ben is úgy megy a golyó visszarakás, hogy valaki nézi hova kéne rakni és továbbítja a játékvezetőnek az szerintem elég fura.Minden milliméter számít (that's what she said) 😀
6 hónapja
Jughead
5 194
Gilbert durván szétesett az esti session-re.
6 hónapja
Kampman
28 290
No ezt nem gondoltam volna négy olyan ember kerül be, akik közül egyiknek sem tudok olyan nagyon drukkolni. Jobb híján még Maguriet is elfogadtam volna mint régi nagy harcos visszatérése (amúgy nem bírom)...Nem igazán figyelem hosszú ideje és folyamatosan a snookert, a megmaradtak közül talán Bingham a legszimpatikusabb. Talán azért, mert az ő arca sokkal ismerősebb, mint a többieké.
ejj Ronnie Ronnie, pedig olyan szép lett volna...
dande2
6 hónapja
It's been 𝟒𝟕 𝐘𝐄𝐀𝐑𝐒 since three qualifiers have made it to the semi-final at The Crucible! 🤯csak akkor még más volt a rendszer, mindhárom "selejtezős" simán top 16-os volt a ranglistán, amivel ugye manapság egyből a főtáblán kezdesz
1977: John Pulman, Dennis Taylor, Cliff Thorburn
2024: Stuart Bingham, Jak Jones, David Gilbert
zacknorb
6 hónapja
It's been 𝟒𝟕 𝐘𝐄𝐀𝐑𝐒 since three qualifiers have made it to the semi-final at The Crucible! 🤯1977: John Pulman, Dennis Taylor, Cliff Thorburn
2024: Stuart Bingham, Jak Jones, David Gilbert
6 hónapja
No ezt nem gondoltam volna négy olyan ember kerül be, akik közül egyiknek sem tudok olyan nagyon drukkolni. Jobb híján még Maguriet is elfogadtam volna mint régi nagy harcos visszatérése (amúgy nem bírom)...tavaly is lett volna esélye, csak az utolsó sessionben nullázott Brecel ellen, a belga egyre jobban belehergelte magát, Ronnie meg már csak olyan, hogy ha nincs kedve játszani, akkor nagyon látványosan nincs.
ejj Ronnie Ronnie, pedig olyan szép lett volna...
dande2
neki igazából nem is a formája a kérdéses, hanem a hangulata.
6 hónapja
Jughead
5 194
Egészen pontosan ez úgy néz ki, hogy 1983 óta 17 napig tart a VB, és mindig május első hétfőjén ér véget (ez a May Day a UK-ben, ami bár nem munkaszüneti nap, de a majális napja).Amúgy mióta tolódott a vb? Gyerekkori emlékeim, hogy mindig május 1 és 2 a döntőKb. mindig április harmadik szombat - május első hétfőig tart, az meg május 1-7 között eshet akárhova.
zacknorb
Peszinter Ferenc
Szerkesztette: Jughead
6 hónapja
No ezt nem gondoltam volna négy olyan ember kerül be, akik közül egyiknek sem tudok olyan nagyon drukkolni. Jobb híján még Maguriet is elfogadtam volna mint régi nagy harcos visszatérése (amúgy nem bírom)...ejj Ronnie Ronnie, pedig olyan szép lett volna...
Szerkesztette: dande2
6 hónapja
Amúgy mióta tolódott a vb? Gyerekkori emlékeim, hogy mindig május 1 és 2 a döntőKb. mindig április harmadik szombat - május első hétfőig tart, az meg május 1-7 között eshet akárhova.
zacknorb
6 hónapja
6 hónapja
Amúgy mióta tolódott a vb? Gyerekkori emlékeim, hogy mindig május 1 és 2 a döntő
6 hónapja
Kyren Wilson fogja nyerni
6 hónapja
dawyd728
3 850
Ha Dott-Ebdon szintű döntő lesz mindenképpen szóljatok, azt ki nem hagynám.
6 hónapja
Jughead
5 194
Hát ez a négyes történelmien szar lesz. 😀 Hajrá Wilson, ő megérdemelne egy Triple Crown címet.
6 hónapja
Végre kezdődik a vb.