Snooker és egyéb sportok

4 feliratkozó

29 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 257
Minden idők frame-je, minden kihagyott másodpercéért kár lett volna.
29 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 156 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez nem elegáns egyiktől sem
dande2
Valahol érthető, hogy vb-elődöntő meg kiélezett helyzet, de ez tényleg komolytalan volt már.
Kampman
Korabban ki lehetett volna mozgatni a feketèt, ezen a szinten mindenkèpp,volt ott hely, de addig szórakoztak amíg ez kialakult
29 napja
dande2
Valahol érthető, hogy vb-elődöntő meg kiélezett helyzet, de ez tényleg komolytalan volt már.
29 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 156 — Így remélem megfelelek nektek.....
Vègre
29 napja
29 napja
Én a kínaitól várom/remélem azt, hogy előbb-utóbb beleágyúzza a fehéret a sarokba, aztán essen le, ami leesik.
Kezd komolytalan lenni.
Kampman
Ronnie már tuti belebikázott volna...de èn is....
29 napja
Én a kínaitól várom/remélem azt, hogy előbb-utóbb beleágyúzza a fehéret a sarokba, aztán essen le, ami leesik.
Kezd komolytalan lenni.
29 napja
Teljesen jogos nèzők reakciója...
29 napja
Ez kegyetlen.... egyèbkènt megoldható lett volna...a bíró helyèben már közbeszólok.......
29 napja
Keresd a hibát

1 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 653
Ha már Selby, mint kedvencem kikapott, akkor viszont a Zhao/Trump/Ronnie trió botlását remélem kihasználja Allen (mint második kedvencem 😊 és végre megszerzi a harmadik ágat is a koronára.

Szerkesztette: Jughead
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 738 — beers & Packers
Én idénre Robertsont érzem (vagy csak szeretném).
Őszentsége Sobri Jóska
Az lesz vicces, ha a végén befigyel majd Higgins.
1 hónapja
Vajon Trump legyőzi az iránit?
Kampman
és nem
1 hónapja
Ronnie már nagyon nincs ott fejben ehhez a szinthez sajnos.
Amúgy hihetetlen ebben a sportban is milyen embereknek tudtok szurkolni.
🤘 gaben 🤘
?????ez utóbbit nem èrtem
1 hónapja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 014 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Ronnie már nagyon nincs ott fejben ehhez a szinthez sajnos.
Amúgy hihetetlen ebben a sportban is milyen embereknek tudtok szurkolni.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 270 — Kinek mit intézett a kormánya
Őszentsége Sobri Jóska
Jó ideje talán most van a legjobb formában. Én érezni már nem érzem, de nyilván szeretném

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 104 — #NoStress

1 hónapja
Nekem itt kb vèget is èrt a VB....mèg esetleg Higgins (bár őt ugye erősen beárnyèkolja a fogadási ügy)....meg talán Trump ha tovább megy...de a kínai jampecokra (most ezt nem negatív felhanggal írom) nem vagyok kíváncsi
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 912 — Cowboys fan
Selby nagyon elszállt fejben
Kampman
Lejcseszterben is gyászév lesz
1 hónapja
Selby nagyon elszállt fejben
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 912 — Cowboys fan
😡😡😡😡😡🥺 mindent megtesz èrte hogy ne legyen 8x világbajnok, szerintem be is fejezi......
dande2
9:4-ről 3:9, az ugyanannyira tipikus Ronnie, mint az öt perc alatt lezavart százas brékek.
hosszú ideig ugyanabban a párharcban már nem tud koncentrálni, elveszti az érdeklődését, márpedig szerintem itt három napon keresztül ment a meccse.
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 053 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nagyon helyes, ideje lesz 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
😡😡😡😡😡🥺 mindent megtesz èrte hogy ne legyen 8x világbajnok, szerintem be is fejezi......
1 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 653
Ronnie brutális choke jobot hozott össze.
1 hónapja
Ronne így tovább