Snooker és egyéb sportok
4 feliratkozó
29 napja
Minden idők frame-je, minden kihagyott másodpercéért kár lett volna.
29 napja
Korabban ki lehetett volna mozgatni a feketèt, ezen a szinten mindenkèpp,volt ott hely, de addig szórakoztak amíg ez kialakultEz nem elegáns egyiktől semValahol érthető, hogy vb-elődöntő meg kiélezett helyzet, de ez tényleg komolytalan volt már.
dande2
Kampman
29 napja
Ez nem elegáns egyiktől semValahol érthető, hogy vb-elődöntő meg kiélezett helyzet, de ez tényleg komolytalan volt már.
dande2
29 napja
Vègre
29 napja
Ez nem elegáns egyiktől sem
29 napja
Én a kínaitól várom/remélem azt, hogy előbb-utóbb beleágyúzza a fehéret a sarokba, aztán essen le, ami leesik.Ronnie már tuti belebikázott volna...de èn is....
Kezd komolytalan lenni.
Kampman
29 napja
Én a kínaitól várom/remélem azt, hogy előbb-utóbb beleágyúzza a fehéret a sarokba, aztán essen le, ami leesik.Kezd komolytalan lenni.
29 napja
Teljesen jogos nèzők reakciója...
29 napja
Ez kegyetlen.... egyèbkènt megoldható lett volna...a bíró helyèben már közbeszólok.......
1 hónapja
Én idénre Robertsont érzem (vagy csak szeretném).Az lesz vicces, ha a végén befigyel majd Higgins.
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Ronnie már nagyon nincs ott fejben ehhez a szinthez sajnos.?????ez utóbbit nem èrtem
Amúgy hihetetlen ebben a sportban is milyen embereknek tudtok szurkolni.
🤘 gaben 🤘
1 hónapja
Ronnie már nagyon nincs ott fejben ehhez a szinthez sajnos.Amúgy hihetetlen ebben a sportban is milyen embereknek tudtok szurkolni.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
1 hónapja
Én idénre Robertsont érzem (vagy csak szeretném).
1 hónapja
Nekem itt kb vèget is èrt a VB....mèg esetleg Higgins (bár őt ugye erősen beárnyèkolja a fogadási ügy)....meg talán Trump ha tovább megy...de a kínai jampecokra (most ezt nem negatív felhanggal írom) nem vagyok kíváncsi
1 hónapja
Selby nagyon elszállt fejbenLejcseszterben is gyászév lesz
Kampman
1 hónapja
Selby nagyon elszállt fejben
1 hónapja
😡😡😡😡😡🥺 mindent megtesz èrte hogy ne legyen 8x világbajnok, szerintem be is fejezi......9:4-ről 3:9, az ugyanannyira tipikus Ronnie, mint az öt perc alatt lezavart százas brékek.
dande2
hosszú ideig ugyanabban a párharcban már nem tud koncentrálni, elveszti az érdeklődését, márpedig szerintem itt három napon keresztül ment a meccse.
1 hónapja
Nagyon helyes, ideje lesz 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
😡😡😡😡😡🥺 mindent megtesz èrte hogy ne legyen 8x világbajnok, szerintem be is fejezi......
1 hónapja
Ronnie brutális choke jobot hozott össze.
1 hónapja
Ronne így tovább