Snooker és egyéb sportok
4 feliratkozó
7 hónapja
Mindkét elődöntő nagyon jó eddig.Mármint izgalmas. A színvonal elég gyenge egyelőre.
Kampman
7 hónapja
4. játszmában 20-18-ról sikerült a Kaposvárnak kikapnia, pedig szerintem ha az megvan meg is fordítják 0-2-ről!Szerintem 0:3 lesz a vége. Ha a legjobb játékos nem szerződik el idény közben, akkor meg 3:0 ide. De elszerződött.
NB2
7 hónapja
4. játszmában 20-18-ról sikerült a Kaposvárnak kikapnia, pedig szerintem ha az megvan meg is fordítják 0-2-ről!
7 hónapja
Trump meglepően könnyedén verte Brecel-t. Ezzel búcsúzott a 2023-as győztes. Bár idén elég gyenge a belga, egyedül a Welsh Open-en mutatott értelmes játékot.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
7 hónapja
Ronnie-nak kedve sincs játszani, de legalább borzalmasan is játszik, úgy néz ki, hogy egyelőre a túlélés a cél ebben a sessionben.Jinxed 😀
Jughead
7 hónapja
Hát pedig kiesett, olyannyira, hogy legjobb esetben is 38. helyig csúszik vissza.nem fog kiesniBrecel nem veszi ezt komolyan, néha-néha egy egy siker és ennyi. Most hogy kiesik a top 16-ból pláne bajban lesz, mert majd kvaliznia is kell innentől.Bár ahogy korábban írtam hajrá class of 92, de azért az nem feltétlen mutat jól egy sport jövőjének szempontjából, hogy a VB-n a top 8-ban 3 50 éves játékos lesz.Igen én is ezt meg akartam már jegyezni, hogy kb sehol az európai fiatalok....Trump az utolsó akire úgy emlékszem stabil fiatalon berobbanó titán....és hát már ő sem az 😕 esetleg még most Brecel
Jughead
dande2
Van Wilson és Trump, akik a maguk 33 és 35 évükkel a “fiatalok”.
Jughead
slowmotion
7 hónapja
Döntő frame-ben amúgy is alap a choke, ritka, hogy ott valaki egy megindulással végig menjen.Hát, azért 4 frame hátrányból jött vissza, szóval chokerkedett itt mindenki (az utolsó frame-et is kb. 3-szor nyerhette volna mindkettő).Két nagyfater milyen komoly meccset tol. 😊Higgi baby "elcsókerdkedte" rendesen.....
somoskovig
dande2
somoskovig
7 hónapja
Hát, azért 4 frame hátrányból jött vissza, szóval chokerkedett itt mindenki (az utolsó frame-et is kb. 3-szor nyerhette volna mindkettő).Két nagyfater milyen komoly meccset tol. 😊Higgi baby "elcsókerdkedte" rendesen.....
somoskovig
dande2
7 hónapja
Két nagyfater milyen komoly meccset tol. 😊Higgi baby "elcsókerdkedte" rendesen.....
somoskovig
7 hónapja
Hát akik ma estère vettek jegyet jól megszívták...egy egy frame ès vège is lett. Tuti ilyen nem volt mèg 😏
7 hónapja
A Trump vs. Brecel negyeddöntő is szép lesz. Trump nagy kedvenc, de nagyon szoros meccs lesz. Ki-ki.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
7 hónapja
Ronnie mit tolt 10. győztes frame-ben, nem semmi. Ne most volt csak most reagáltam. Iszonyat erővel és pontossággal tolta, kicsit ilyen "hadd menjen majd lesz valami" stílussal. De persze a snooker-ben nincs ilyen, mert figyelni kell minden részletre. De bevállalós volt az biztos. Olyan keresztet ütött a kékre, hogy csak pislogtam. De hogy Ding-et is ilyen kivégzi Brecel? Az is érdekes. A kínai nagyon visszaesett.
7 hónapja
Nem hiszem, hogy megnyerné a VB-t, de valóban, ha nyerne, akkor bent maradna.nem fog kiesniBrecel nem veszi ezt komolyan, néha-néha egy egy siker és ennyi. Most hogy kiesik a top 16-ból pláne bajban lesz, mert majd kvaliznia is kell innentől.Bár ahogy korábban írtam hajrá class of 92, de azért az nem feltétlen mutat jól egy sport jövőjének szempontjából, hogy a VB-n a top 8-ban 3 50 éves játékos lesz.Igen én is ezt meg akartam már jegyezni, hogy kb sehol az európai fiatalok....Trump az utolsó akire úgy emlékszem stabil fiatalon berobbanó titán....és hát már ő sem az 😕 esetleg még most Brecel
Jughead
dande2
Jughead
slowmotion
7 hónapja
nem fog kiesniBrecel nem veszi ezt komolyan, néha-néha egy egy siker és ennyi. Most hogy kiesik a top 16-ból pláne bajban lesz, mert majd kvaliznia is kell innentől.Bár ahogy korábban írtam hajrá class of 92, de azért az nem feltétlen mutat jól egy sport jövőjének szempontjából, hogy a VB-n a top 8-ban 3 50 éves játékos lesz.Igen én is ezt meg akartam már jegyezni, hogy kb sehol az európai fiatalok....Trump az utolsó akire úgy emlékszem stabil fiatalon berobbanó titán....és hát már ő sem az 😕 esetleg még most Brecel
Jughead
dande2
Jughead
7 hónapja
Brecel nem veszi ezt komolyan, néha-néha egy egy siker és ennyi. Most hogy kiesik a top 16-ból pláne bajban lesz, mert majd kvaliznia is kell innentől.Bár ahogy korábban írtam hajrá class of 92, de azért az nem feltétlen mutat jól egy sport jövőjének szempontjából, hogy a VB-n a top 8-ban 3 50 éves játékos lesz.Igen én is ezt meg akartam már jegyezni, hogy kb sehol az európai fiatalok....Trump az utolsó akire úgy emlékszem stabil fiatalon berobbanó titán....és hát már ő sem az 😕 esetleg még most Brecel
Jughead
dande2
7 hónapja
Bár ahogy korábban írtam hajrá class of 92, de azért az nem feltétlen mutat jól egy sport jövőjének szempontjából, hogy a VB-n a top 8-ban 3 50 éves játékos lesz.Igen én is ezt meg akartam már jegyezni, hogy kb sehol az európai fiatalok....Trump az utolsó akire úgy emlékszem stabil fiatalon berobbanó titán....és hát már ő sem az 😕 esetleg még most Brecel
Jughead
Szerkesztette: dande2
7 hónapja
Bár ahogy korábban írtam hajrá class of 92, de azért az nem feltétlen mutat jól egy sport jövőjének szempontjából, hogy a VB-n a top 8-ban 3 50 éves játékos lesz.Viszont szerencsére úgy néz ki, hogy egyelőre nem lesz asztalitenisz a snookerbol.
Jughead
7 hónapja
Bár ahogy korábban írtam hajrá class of 92, de azért az nem feltétlen mutat jól egy sport jövőjének szempontjából, hogy a VB-n a top 8-ban 3 50 éves játékos lesz.
7 hónapja
Ronnie pont úgy néz ki, mint aki hónapok óta nem játszott... 😀Nagyon most már az előny remèljük gyorsan lerendezi.
somoskovig
7 hónapja
Ronnie pont úgy néz ki, mint aki hónapok óta nem játszott... 😀
7 hónapja
Ez a 7 frame Brecel-től ez valami olyan volt, amit ritkán látni.annyira megijesztette a kezdőframe 141-ével Ding, hogy gyorsan behúzott hetet utána
somoskovig
milyen vicces, hogy pár hónapja temetve volt, hogy a tour cardot is bukhatja... hát nem fogja
7 hónapja
Ez a 7 frame Brecel-től ez valami olyan volt, amit ritkán látni.Olyannyira, hogy nem is láttam.
somoskovig