Snooker és egyéb sportok
3 feliratkozó
11 hónapja
A végét szerintem egy picit elszúrták az ausszik. Picit sűrű lesz a délután, remélem azért a lényeget látom 😊
11 hónapja
Cubehor
317
Akármi is lehet. CricViz ausztrálokat hozza most esélyesebbnek, 211 runja van Indiának és már a tailnek dobnak az aussiek.
De ezen a pitchen egy alacsonyabb total is elég lehet, Bumrah meg Shami ellen under the lights nem lesz könnyű dolga az ausztráloknak.
11 hónapja
őszintén van egyáltalán esélye az aussziknak?jó nyilván van, de sima India lesz, nem?
11 hónapja
Cubehor
317
Bántóan simán hozza eddig a meccseit India. Ez a dél-afrikai run chase is teljesen reménytelen. 13.1 over alatt 40-5.
11 hónapja
ugyanitt férfi Magyar Kupa - a nyolcaddöntőben akkor meg is lesz a tényleges döntő, a két legjobb magyar csapat játszhat egymással (Kaposvár - Fehérvár)
11 hónapja
férfi röpi BL-selejtező.tehát a Burgasz megveri a Kaposvár 3:0 (77:67)-re. a Kaposvár megveri a Budvát 3:1 (101:78) -ra. teljesen természetes, hogy a Budva felszívja magát, és 3:0 (76:59)-re megveri az amúgy mindenki felett egy szinttel álló Burgaszt...
kívájunk a bolgároknak a továbbiakra legalább annyira sportszerű ellenfeleket, mint ők voltak!
11 hónapja
Judd Trump elég forró szériában van, sorozatban 3 pontszerző tornát nyert
11 hónapja
Ilyen kiegyenlített, fantasztikus döntőn nem lehetett két rúgást is kihagyni Dél-Afrika ellen. Sikerült a címvédés.
11 hónapja
Itt a beszélgetés inkább arra irányult, hogy tényleg 2023-ban ha szeretsz egy sportot, szinte mindegyik sportra van lehetőség olyan streamszolgáltatóra előfizetni, ahol láthatod. Csak időd nincs. Legalábbis nekem 😊Ennyi minden nem fér egyszerűen bele az időmbe...
Amúgy mindkét vb (világkupa) totál érdektelen itt Mo-n, még a rögbi csak-csak, de hogy a krikettet nem szeretnék nézni sokan az tuti. Persze ha adná a tv, mondjuk a döntőt megnézném, de ennyi. Van másik sport amire szeretnék időt szakítani...
11 hónapja
dawyd728
3 839
Epic meccs volt.Amúgy nem értem mi a probléma. Tű éles legális adást lehet nézni a rugbypass.tv-n minden magyarnak.
11 hónapja
Kampman
28 013
Twenty20 meccseket adtak annak idején, ha jól emlékszem, ez most a One Day változat.Zajlik a krikett VB is, de ott még csak a csoportkör zajlik, a döntő majd november 19.-én lesz.Ezt se adja már az Eurosport2, szégyen
Kampman
zacknorb
11 hónapja
Kampman
28 013
Zajlik a krikett VB is, de ott még csak a csoportkör zajlik, a döntő majd november 19.-én lesz.
11 hónapja
Dél-Afrika minden egyes rájátszás meccset 1 ponttal nyert meg
11 hónapja
banyek, lehet a büntető volt a meccslabda és a gyerek kihagyta???
11 hónapja
Meg kellett volna próbálniuk betuszkolni a büntető helyett, sokkal jobbak mezőnyben
Tepper takarodj!
11 hónapja
14 a 14 ellen fejeződik be, komoly dráma lehet itt
11 hónapja
Vodateve, youtube alap, HBO-m mindig volt, már vagy 20 éve, a Netflix megkerülhetetlen, az Amazon meg a SkyShowtime hozza a régebbi filmeket, és elég olcsók, így maradtak, a Disney meg családilag kialakult.Én is kb. 3-4-re vagyok előfizetve, többet már én sem akarok. Nem anyagilag, mert megengedhetném, inkább elvből.Amikor a hetedik streamingoldalra előfizettem, közte a vodateve appal, akkor megfogadtam, hogy többet nem nézek streamet, egy korszak lezárult.Én speciel a Springboksnak drukkolok, igaz, évek óta sehol nem látok tévében rugbyt, csak a yt-on a highlightsokat nézem, de jó lenne egy meccs, ahol nem 1 pont van közte a végén, mégiscsak nagyobb lenne az elégedettségem egy picivel.Ne sértődj meg, ha akarnád, tudnád nézni 😊
Őszentsége Sobri Jóska
Egyszerűen ennyi ideje nincs az embernek.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Fasza lenne ha lenne egy csak sport live oldal, mindennel, de ilyen sose lesz, de nekem az a vízióm, hogy pár év múlva lesz egy olyan app, ahol MINDEN sorozat, film, sport ott van egyben, egyhelyen, és akkor elégedetten hátradőlhetek.
De a honlapos illegal streameket elengedtem örökre.
11 hónapja
Több pontot kéne érnie a trynak, azért az necc, nincsenek rendesen ösztönözve a csapatok, hogy ne csak a rúgásokra menjenek egy szoros meccsen (most az All Blacks nyilván eredménykényszerben volt)
Tepper takarodj!
11 hónapja
Ha visszafújják, beviszik megintIgaz utána kimarad, így klasszikus 1 pontos előny Dél-Afrika részére
11 hónapja
Kampman
28 013
eh, visszafújtákMindig lenyűgöz, hogy a bíró teljesen tárgyilagosan elmagyarázza a játékosnak, hogy miben vétett, ő meg bólint, hogy oké.
NB2
Soccerben mondani sem kell, hogy ilyen szituációban mi történne.
11 hónapja
Kampman
28 013
Én is kb. 3-4-re vagyok előfizetve, többet már én sem akarok. Nem anyagilag, mert megengedhetném, inkább elvből.Amikor a hetedik streamingoldalra előfizettem, közte a vodateve appal, akkor megfogadtam, hogy többet nem nézek streamet, egy korszak lezárult.Én speciel a Springboksnak drukkolok, igaz, évek óta sehol nem látok tévében rugbyt, csak a yt-on a highlightsokat nézem, de jó lenne egy meccs, ahol nem 1 pont van közte a végén, mégiscsak nagyobb lenne az elégedettségem egy picivel.Ne sértődj meg, ha akarnád, tudnád nézni 😊
Őszentsége Sobri Jóska
Egyszerűen ennyi ideje nincs az embernek.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska