zavi27

Seattle Seahawks Clemson Tigers

zavi27
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
41 perce
Regisztrált
több mint 11 éve
Fórum hozzászólások
3 333


Utolsó 10 fórum hozzászólás

4 órája
zavi27 Seattle Seahawks Clemson Tigers 3 333 — Amerikai sportok rajongója
Ráadásul tényleg elég gyér volt a kommunikáció, HD adás lesz-e, minden szolgáltatónál lesz stb. (korábbi példákból már ezeket is fenntartással kezelik) és ha nem jönnek az infok akkor az egyszeri ember magától elkezd okoskodni, ahogy csapatfórumokban ezt megtesszük szintén “futball szakmai” oldalról, pedig minden beszélgetés lezárhatnánk egy “majd meglátjuk”-kal

Szóval én várom az új koncepciót, de igazat adok, hogy lehetett volna ezt jobban, szélesebb körben kommunikálni. Én pl majdnem minden infot tőled olvastam a FB fórumokban/twitteren adott válaszaidból.
ZERO_L
De most már mondja el valaki, hogy mit kellett volna jobban kommunikálni egy 5 perce megszerzett joggal kapcsolatban? Amint kijött a hír, hogy nyert az Arena mondták hivatalosan hogy minden szolgáltatónál lesz és minden szart raknak még mellé hogy jobb legyen. Nyilván majd ha lesz fejlemény azt is közlik de addig minden nap mondják el, hogy most kész a főcímzene, ma meg a stúdió? Vagy milyen kommunikációt hiányoltok? Felbontottak 20 pezsgőt és szétlocsolták? Lehet hogy majdnem úgy meglepődtek mint mi hogy nem meccselte az ajánlatukat a Sport tv. Segítsetek már megérteni...
Matthew99
Manapság például a HD közvetítés igen fontos adalék.

Én úgy gondolom, hogy egy ilyen hírértékkel bíró és ennyire jelentős sportjog megszerzésére kicsit jobban rá lehetett volna készülni. Nem vagyok kommunikációs szakember, szóval szakmailag nem tudok érveket felhozni, de szerintem máshogy hangzik a “tárgyalunk a szolgáltatokkal” és az, hogy az “NFL-es jogdíjjal a zsebünkben úgy érezzük nem lesz akadálya, hogy a jelenlegi X%os lefedettségünket Y-ra növeljük”.
Bármi olyat ami megnyugtatja a fogyasztókat, hogy nem a korábbi x éve folyamatosan történő cirkuszokat kell átélnie.

Amit kiadtak egy tipikus semmit mondó nyilatkozat volt, amit bármelyik kvázi ismeretlen csatorna (program) igazgatójától már milliószor olvastunk.
ZERO_L
Csak az a baj, hogy egy ilyen mondat máris rosszabb helyzetbe pozícionál egy tárgyalás során. “Úgy érezzük nem lesz akadálya”, persze, csak közben a szolgáltatókkal meg komoly pénzekben egyezel meg.

(Ezt nem tudom, csak gondolom.)
Maka
Teljesen igazad van, egy ilyen nyilatkozat valóban nem erősítené a csatornát.
Csak az a baj, hogy olyan érzésem van az Arena azt várja az emberektől hogy csendben várjanak a jó hírekre esetleg még tapsoljanak is a váltáshoz, miközben nem tudnék olyan példát mondani az elmúlt 20 évből amikor egy ilyen csatornacsere gyorsan és problémamentesen zajlott volna le /aztán lehet csak én vagyok olyan marha aki a különböző szolgáltatók miatt mindig a nemi szerv rosszabb végére került/
Cuchulain82
Azért az szerintem mindenképp pozitív, hogy ezt már most július elején megtudhattuk, és hivatalosan eldőlt. Így azért még van két hónap megegyezni, kommunikálni a végleges részleteket, és ezek alapján eldönteni a nézőknek majd ki mire akar/tud váltani esetleg. Amik mostanában voltak csatornacsere miatt szívások, azok úgy voltak hogy hetekig pletyka volt, majd kb. már beindult az adott liga, vagy pár nap múlva kezdődött, amikor még mindig nem tudtuk hol fogják közvetíteni, illetve melyik szogáltatónál. Nem hogy a kommentátorokon siránkozni, vitatkozni, hogy kit vigyenek, kinek ki nélkül "elképzelhetetlen" itthon egy NFL közvetítés. Amúgy ha a HD adás, minden nagy szolgálatóval szerződés, és az eddigi meccsmennyiség meglesz, nem tudom mi lehetne igazán rosszabb az új helyen, mi az a fantasztikus rendszer, technikai feltétel, minőség, amit 15 év alatt a Sport TV annyira egyedien létrehozott, kialakított, hogy ez tutira emiatt már csak rosszabb lehet majd.

Szerkesztette: zavi27
2 napja
zavi27 Seattle Seahawks Clemson Tigers 3 333 — Amerikai sportok rajongója
Amúgy az az elképesztő ebben az egész NFL csatorna váltásban, hogy a SportTV-t (AMC) váratlanul érte és most azt se tudják mi van...
Mert ugye az volt, hogy ők a Covid19 miatt kivártak, nem hosszabbítottak, lévén lesz-e szezon, vagy a jobb ár reményében, ki tudja?! És állítólag álmukban nem gondolták, hogy más lecsaphatja a kezükről.
Erre tessék...jött a Network4 és bumm.
Ilyet én még nem hallottam, szürreális, ha tényleg így van. Ricsi is nyilatkozott, hogy váratlanul érte és nem tudja mi lesz...
Egyrészt óriási hiba az AMC-től...elbeszélgetnék a felelősökkel, ha én lennék a főni, az tuti.
Másrészt az NFL részéről ekkora faszságot...15 éve egy kézben volt minden, erre meg se kérdezik, versenyeztetik őket? Nem értem.
Chargers LT
pedig ez igy megy az üzleti életben mi is van h pitchelünk, lenyomjuk a prezit beadjuk az ajánlatot, tök jó érzése van mindenkinek és bumm 2 hét múlva jön a mail h úgy döntöttünk mást választunk.
briareos
De pont az a bajom, hogy az üzleti életben NEM így megy. Vagy aki így csinálja, az hülye...kivéve, ha fix árak vannak, de tudjuk, hogy az nincs. Pont a legkapitalistább országban a legkapitalistább vállalkozással...
Pont ez a bajom, hogy nem volt verseny. Peach írta, hogy elvileg adott ajánlatot az amc, csak network4 magasabbat...ha én vagyok az NFL médiajogos pénzügyi seggfeje, csak szólok az amc-nek, akiről tudom, hogy 15 éve veszik jópénzért a portékámat, hogy hahó, egy másik csatorna rátok emelt...adtok-e többet ecsém?

Nekem ez a bajom, hogy fura az egész, remélem kiderül. Mert a SportTv-ből mindenkit váratlanul ért a dolog, ergo lövésük nem volt ellenfélről. (Ami szintén fura, hogy nem számítottak rá, mert, ha jól emlékszem, a korábbi szerződésnél a Digi is meg akarta szerezni (vagy melyik) )...
Chargers LT
Jaj, nem kell ezen ennyit szenvedni már. Volt egy Sport tv ajánlat, meg egy Network az nyílván magasabb volt, Sport tv meg ennél többet nem akart/tudott adni, ennyi. Mit vársz, hogy majd az NFL nekiáll itt könyörögni, hogy jaj, itt ez a Sport tv Magyarországon, győzködjük már hogy nekik adhassuk újra.
4 napja
zavi27 Seattle Seahawks Clemson Tigers 3 333 — Amerikai sportok rajongója
Imádom az indexes cikkek alatt a commentelőket:

"Ennek most örülni kéne? Mi lesz Faragó Ricsivel, Sankóval, Márkkal?"
"Az NFL közvetítéseket nem csak a meccsek, hanem a Sport1 műsorvezetői miatt is nézik a szurkolók..."
"Lehet még ennél is rosszabb 2020? Persze... Megoldjuk... És íme!... Ricsi nélkül nem lenne ugyanaz... 😭😭😭"
"Mi lesz ìgy Ricsivel,Màrkkal,Sanyival? 😕 😯 Mennyi meccset làthatunk majd ? 😬😔"
tenorx
Ha valakik nem fognak hiányozni.....
zekeffron
Én Ricsit és Márkot sajnálnám, ha nem közvetítenének.
bergerdani
Mi lesz Gyulával, az érdekel a legjobban!😊
4 napja
zavi27 Seattle Seahawks Clemson Tigers 3 333 — Amerikai sportok rajongója
Ezt a csatornát amúgy lehet már fogni bárhol?
Érts UPC, THome, Digi vagy bármi?
Bazzani
Tudtommal csak Vodafone (régebben UPC néven) Diginél biztos nincsen, nekem az van.
4 napja
zavi27 Seattle Seahawks Clemson Tigers 3 333 — Amerikai sportok rajongója
Vehetek akkor majd megint GamePass azért, hogy HD-ban nézhessem a meccseket mert hát Arena 4 meg ilyenek nincsenek HD-ban a tv-ben és még a DigiOnlineban nem elérhetőek ahol meg mindig néztem gépen, nagyon jó....
mcm4a1
Ugyan, minden meccset 150 streamen lehet nezni, nehol 4K-ban is.
Borbinho
Tudom, hogy lehet mindent streamen nézni de azért sokkal kényelmesebb TV-ben és magyarul még ha néha jobb is eredeti közvetítés.
mcm4a1
Na, legalább kezdődhet újra a NAGY VITA, mint minden évben itt.😊 Stream vs. magyar tv közvetítés. Felesleges még aggódni, szeptemberig még elszórakoznak majd sajnos úgyis az infókkal, hol lesz elérhető, HD nem HD, tüntessünk a Diginél/Vodafone-nál stb. stb. Én is tv-ben, magyarul szoktam szinte mindig, de kivárok mi lesz a vége pontosan. Most legalább nem egy héttel szezonkezdet előtt tudtuk meg az infót. Olyan nagy wtf meglepetés se volt, sajnos már évek óta lebegett ez, hogy a Sport TV bukhatja majd ezt is. Fel kell mostanában már készülni folyamatosan, hogy kb. minden bajnokság új évadánál lehet hogy máshol láthatjuk majd a tv-ben, ha egyáltalán látható lesz valahol.

Szerkesztette: zavi27
12 napja
zavi27 Seattle Seahawks Clemson Tigers 3 333 — Amerikai sportok rajongója
Ez az NHL lottery a világ legnagyobb vicce/csalása.
A minden idők leggyengébb rekordját bemutató Red Wings a 4. míg az 1/1-et olyan csapat kapta aki továbbra is versenyben van.
Bazzani
Amúgy van akkor korszakos tehetség most 1/1-re, hogy most ebből ekkora botrány van? Hokiban azért szerintem nem sűrűn van, hogy ekkora jelentősége lenne a draftcetliknek ennyire, hogy csak az évekre meghatározzon egy csapatot, hogy most elsőnek, harmadiknak, vagy otodiknek húzott éppen, ez nem NFL. Nyílván lehetett volna ezt jobban kitalálni ebben az egyedi helyzetben, szezonban, de talán nem okoz majd szezonokra akkor befolyást ez. Amúgy én ezt az egész lottery baromságot nem értem/szeretem se itt, se NBA-ben, nem értem miért nem lehet normális draft sorrend alapján máskor is.
zavi27
Igen éppen van, éppen egy kanadai srác.
csebi
Akkor mondjuk gáz, és jogos, hogy így nem tudna a Red Wingshez kerülni.
zavi27
Alapvetően nem az a gaz h a wings bukta az első helyet, hanem h po csapat kapta meg az 1/1t. Plusz a wings lekerült ameddig csak lehetett így ahelyett h kapna egy azonnali impact játékost az első három legjobb közül, jön egy prospect akit nevelni kell majd egy vagy több évig.
csebi
Baromság ez az egész lottery sajnos.
zavi27
Nekem alapvetően a lotteryvel nincs bajom de nalam po csapat nem szerepelne és a top 5 maximum kettot mehetne hátrébb.
csebi
Mi a logika, az érv emellett a verzió mellett a normális , sorrenden alapuló draft helyett?
zavi27
Tankolás miatt tartanám meg.
csebi
Háát, lehet, nemtudom. Nekem ez a nem tudom hol végzek, lottosorsolásos lutri mindennél komolytalanabb, és igazságtalanabb.
12 napja
zavi27 Seattle Seahawks Clemson Tigers 3 333 — Amerikai sportok rajongója
Ez az NHL lottery a világ legnagyobb vicce/csalása.
A minden idők leggyengébb rekordját bemutató Red Wings a 4. míg az 1/1-et olyan csapat kapta aki továbbra is versenyben van.
Bazzani
Amúgy van akkor korszakos tehetség most 1/1-re, hogy most ebből ekkora botrány van? Hokiban azért szerintem nem sűrűn van, hogy ekkora jelentősége lenne a draftcetliknek ennyire, hogy csak az évekre meghatározzon egy csapatot, hogy most elsőnek, harmadiknak, vagy otodiknek húzott éppen, ez nem NFL. Nyílván lehetett volna ezt jobban kitalálni ebben az egyedi helyzetben, szezonban, de talán nem okoz majd szezonokra akkor befolyást ez. Amúgy én ezt az egész lottery baromságot nem értem/szeretem se itt, se NBA-ben, nem értem miért nem lehet normális draft sorrend alapján máskor is.
zavi27
Igen éppen van, éppen egy kanadai srác.
csebi
Akkor mondjuk gáz, és jogos, hogy így nem tudna a Red Wingshez kerülni.
zavi27
Alapvetően nem az a gaz h a wings bukta az első helyet, hanem h po csapat kapta meg az 1/1t. Plusz a wings lekerült ameddig csak lehetett így ahelyett h kapna egy azonnali impact játékost az első három legjobb közül, jön egy prospect akit nevelni kell majd egy vagy több évig.
csebi
Baromság ez az egész lottery sajnos.
zavi27
Nekem alapvetően a lotteryvel nincs bajom de nalam po csapat nem szerepelne és a top 5 maximum kettot mehetne hátrébb.
csebi
Mi a logika, az érv emellett a verzió mellett a normális , sorrenden alapuló draft helyett?
12 napja
zavi27 Seattle Seahawks Clemson Tigers 3 333 — Amerikai sportok rajongója
Ez az NHL lottery a világ legnagyobb vicce/csalása.
A minden idők leggyengébb rekordját bemutató Red Wings a 4. míg az 1/1-et olyan csapat kapta aki továbbra is versenyben van.
Bazzani
Amúgy van akkor korszakos tehetség most 1/1-re, hogy most ebből ekkora botrány van? Hokiban azért szerintem nem sűrűn van, hogy ekkora jelentősége lenne a draftcetliknek ennyire, hogy csak az évekre meghatározzon egy csapatot, hogy most elsőnek, harmadiknak, vagy otodiknek húzott éppen, ez nem NFL. Nyílván lehetett volna ezt jobban kitalálni ebben az egyedi helyzetben, szezonban, de talán nem okoz majd szezonokra akkor befolyást ez. Amúgy én ezt az egész lottery baromságot nem értem/szeretem se itt, se NBA-ben, nem értem miért nem lehet normális draft sorrend alapján máskor is.
zavi27
Igen éppen van, éppen egy kanadai srác.
csebi
Akkor mondjuk gáz, és jogos, hogy így nem tudna a Red Wingshez kerülni.
zavi27
Alapvetően nem az a gaz h a wings bukta az első helyet, hanem h po csapat kapta meg az 1/1t. Plusz a wings lekerült ameddig csak lehetett így ahelyett h kapna egy azonnali impact játékost az első három legjobb közül, jön egy prospect akit nevelni kell majd egy vagy több évig.
csebi
Baromság ez az egész lottery sajnos.
12 napja
zavi27 Seattle Seahawks Clemson Tigers 3 333 — Amerikai sportok rajongója
Ez az NHL lottery a világ legnagyobb vicce/csalása.
A minden idők leggyengébb rekordját bemutató Red Wings a 4. míg az 1/1-et olyan csapat kapta aki továbbra is versenyben van.
Bazzani
Amúgy van akkor korszakos tehetség most 1/1-re, hogy most ebből ekkora botrány van? Hokiban azért szerintem nem sűrűn van, hogy ekkora jelentősége lenne a draftcetliknek ennyire, hogy csak az évekre meghatározzon egy csapatot, hogy most elsőnek, harmadiknak, vagy otodiknek húzott éppen, ez nem NFL. Nyílván lehetett volna ezt jobban kitalálni ebben az egyedi helyzetben, szezonban, de talán nem okoz majd szezonokra akkor befolyást ez. Amúgy én ezt az egész lottery baromságot nem értem/szeretem se itt, se NBA-ben, nem értem miért nem lehet normális draft sorrend alapján máskor is.
zavi27
Igen éppen van, éppen egy kanadai srác.
csebi
Akkor mondjuk gáz, és jogos, hogy így nem tudna a Red Wingshez kerülni.
12 napja
zavi27 Seattle Seahawks Clemson Tigers 3 333 — Amerikai sportok rajongója
Ez az NHL lottery a világ legnagyobb vicce/csalása.
A minden idők leggyengébb rekordját bemutató Red Wings a 4. míg az 1/1-et olyan csapat kapta aki továbbra is versenyben van.
Bazzani
Amúgy van akkor korszakos tehetség most 1/1-re, hogy most ebből ekkora botrány van? Hokiban azért szerintem nem sűrűn van, hogy ekkora jelentősége lenne a draftcetliknek ennyire, hogy csak az évekre meghatározzon egy csapatot, hogy most elsőnek, harmadiknak, vagy otodiknek húzott éppen, ez nem NFL. Nyílván lehetett volna ezt jobban kitalálni ebben az egyedi helyzetben, szezonban, de talán nem okoz majd szezonokra akkor befolyást ez. Amúgy én ezt az egész lottery baromságot nem értem/szeretem se itt, se NBA-ben, nem értem miért nem lehet normális draft sorrend alapján máskor is.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Clemson Tigers 3 333 — Amerikai sportok rajongója
Grandiózus, felejthetetlen rész volt, de azért az kicsit nevetséges, hogy az egy megmaradt sárkány leveri az egész várost, hadsereget, míg múltkor egy skorpiónyíllal kilométerekről leszedik a másikat. És Cersei halál tipusa is csalódás, ráesik a törmelék, azt ennyi?!

Szerkesztette: zavi27
több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Clemson Tigers 3 333 — Amerikai sportok rajongója
Gratula a mai kommentáláshoz Zolival, nekem egyértelműen ti vagytok a legjobb, legérdekesebb közvetítő páros most. Az év meccséhez különösen dukált ez, és hogy megúsztuk Monday Night Gyulát!😊
4 napja
zavi27 Seattle Seahawks Clemson Tigers 3 333 — Amerikai sportok rajongója
Imádom az indexes cikkek alatt a commentelőket:

"Ennek most örülni kéne? Mi lesz Faragó Ricsivel, Sankóval, Márkkal?"
"Az NFL közvetítéseket nem csak a meccsek, hanem a Sport1 műsorvezetői miatt is nézik a szurkolók..."
"Lehet még ennél is rosszabb 2020? Persze... Megoldjuk... És íme!... Ricsi nélkül nem lenne ugyanaz... 😭😭😭"
"Mi lesz ìgy Ricsivel,Màrkkal,Sanyival? 😕 😯 Mennyi meccset làthatunk majd ? 😬😔"
tenorx
Ha valakik nem fognak hiányozni.....
zekeffron
Én Ricsit és Márkot sajnálnám, ha nem közvetítenének.
bergerdani
Mi lesz Gyulával, az érdekel a legjobban!😊
4 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Clemson Tigers 3 333 — Amerikai sportok rajongója
Chase Claypool is fel fog jönni a boardokon...😊

Amúgy az nagy szemétség, hogy nfl.com-on nem lehet ilyenkor ingyen nézni a networköt, mint az eddigi években.
Chargers LT
De hogy ez az fk összefoglaló is pateronos.....banyek ha lett volna módom rá, (pl nem vagyok fáradt és nem alszom be) megnézem, és kb fél-1 óra alatt írok egy összefoglaló cikket vagy valamelyik kinti oldalról összeszedek valamit, ez azért nem olyan nagy dolog...., ráadásul úgy döntöttem a bowl.hunak küldöm a pénzt már csak érzelmi okokból is....de közületek is, bármelyik kicsit jobban hozzáértő itt a fórumon is tud írni ilyet....néha kicsit lehetne gondolkodni odaát is...de mindegy....

Tessék itt is van egy, ez mondjuk Eagles szempontból....

 www.bleedinggreennation.com/2020/2/28/21156825/nfl-combine-2020-day-winners-losers-henry-ruggs-alabama-results-jalen-reagor-wide-receivers-higgins

Lehet, hogy nincs igazam és kár ezen fenn akadnom, de jelen pillanatban így gondolom...
dande
Óó, én nyomdafestéket nem tűrő véleményemet tudnám leírni ezzel kapcsolatban, hogy a bowl után legnézettebb ilyen magyar oldal pénzért kínál egy ilyen angolul bárhol megtalálható mindennapos egyszerű cikket...
Szóval nem vagy egyedül.
Chargers LT
Nekem megér havi 900 ft-t kb. az egész munkásságuk, és ezzel támogatni azt a munkát amit folyamatosan belefeccölnek. Itt nem egy cikkért fizetsz ennyit, amit lefordítanak csak szerinted, hanem az egész havi munkájukért, aminek csak egy szelete a rövid hírek, cikkek. Temérdek podcast, komolyabb elemzések, HFL, egyetemi foci is, folyamatos napi tartalmak, meccsnézések szervezése, FK klubkártya stb. stb. minden hónapban. Nekem ez bőven megér ennyit, ha másnak nem, akkor nézegessen nyolc másik külföldi oldalt ingyen naponta. Még mindig ezen szenvedünk ennyi idővel a beindulásuk után is?

Szerkesztette: zavi27
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Clemson Tigers 3 333 — Amerikai sportok rajongója
Tudom, hogy hatodosztalyu college meccset kellett volna helyette nezni,de nekem nagyon bejott az idei, meg tavalyi megujitott Pro Bowl is!:p
7 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Clemson Tigers 3 333 — Amerikai sportok rajongója
280 pontos teljesítménnyel feltettem a koronát idei alapszakasz teljesítményemre! Úgy hogy még a cserepadomon is voltak 15+ pontos játékosok. Mondjuk félő hogy annyira összejött minden eddig, hogy a playoffban majd kipottyanok rögtön.😊 Minden esetre 3 év alatt felmentem a legjobb szakmák közé, úgy hogy pont ennyi ideje IDP-zek csak.😊
több mint 6 éve
zavi27 Seattle Seahawks Clemson Tigers 3 333 — Amerikai sportok rajongója
Csoportgyoztes az Oakland, el se hiszem, gratula fiuk iden is nagy szezont futunk!
több mint 7 éve
zavi27 Seattle Seahawks Clemson Tigers 3 333 — Amerikai sportok rajongója
Az idióta smsek köré épített közvetítéseket is ugyanígy "számon lehetne kérni". .DoM
a holtidő kitöltésére tökéletes, nem mellesleg a néző ettől némiképp úgy érezheti, hogy maga is részese a meccsnek
én mondjuk ehhez fűzném hozzá, hogyha beolvasásra érdemesnek tartják az olyan kérdéseket, hogy "mikor lesz a super bowl", akkor miért is annyira természetes, hogy az "átlagnéző" tisztában van a szakkifejezésekkel

az offenz, dífenzezés jogos, azt már nem is mertem említenijjncaa
Egyszerűen nem értem mi a célotok ezekkel az erőltetett magyarításokkal, hogy minden le legyen fordítva?! Mire jó ez? Az összekőtőtől pl. feláll a szőr a hátamon. Minden sportágnak vannak ilyen kifejezései, amiket fölösleges lefordítani. Van amit magyarul átvettünk természetesen kialakult az adott szó, van amit angolul is megtartanak és értjük, egyszerűbb, elfogadott, de erőltetni nem kéne semmit szerintem, főleg ha még bénán is hangzik. Úgyis mindig kritizálják a magyarokat (jogosan néha) milyen kevesen beszélnek idegen nyelveket, miért baj ha itt így hallják, megtanulják az idegen szavakat ebből a sportágból, és esetleg legközelebb már érteni fogják a külföldi közvetítésekben, cikkekben ha utánaolvasnak pl.
több mint 8 éve
zavi27 Seattle Seahawks Clemson Tigers 3 333 — Amerikai sportok rajongója
baszki nezz vegig 1 bajnokit es utana targyalunk. ha az szted edzoi hiba ha vki akkora segg (vagy akkora bundas geci) h 20 ev focizas alatt nem er el az agyaig h 1-1nel hazai palyan ne 4en orizzetek a felpalyan az ellenfel amugy ott sem levo csatarat amikor nalunk van a labda a 16osnal arra nem lehet mit mondani. sirdogalni h ehezik a csalad meg felvenni a gempat megy ezen kivul semmi mas. dunaba az osszessel tisztelet annak a 2-3 kivetelnek.
amugy szarok ra basszak ki az edzot csak ezzel hozzaallasban semmi nem fog valtozni. rohognek a markukba h kicsinaltak meg egy barmot aztan megy tovabb a logas utd ahogy eddig.Fake
Ez amit leírsz példa a 4 védővel, ha így volt, abszolút edzői hiba, ő mondja hogy mikor hány védő maradjon hátul, ki menjen előre vagy sem, magától ő nem szaladgálhat el. Motiválni, túzben tartani a keretet is egy szakmai stábnak kell, természetesen a hajtás, küzdés, tudás alap kéne hogy legyen, de hát ez a magyar bajnokság, magyar játékosokkal mit vársz? 😊zavi27
jolvan akkor igazad van mindenert az edzo a hibas azert is ha a jatekosainak fullra nincs nemhogy agya de megcsak idegrendszere sem ami kicsit iranyitani a kis testuket h ne rangjanak ugy mint akit folyamatosan vag az aram. basszuk ki az edzot aztan majd ne gyere sirni ha kiesunk a gecibe hanem ugyigy vedd meg a bundas faszszopo szivszerelmeidet.Fake
Najó veled nem lehet értelmesen beszélni, hagyjuk.
6 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Clemson Tigers 3 333 — Amerikai sportok rajongója
Szégyen volt Barney-nak ez az egész szezon, kár volt bevállalnia mindent ha ennyire nem érezte már. Ez így nagyon csúnya, méltatlan búcsú.