Snooker és egyéb sportok
4 feliratkozó
14 napja
Ronnie este a dákón cserélte a ferrule-t (angolul szoktam nézni a snookert, nem tudom mi erre a helyes kifejezés magyarul), de elnézve a mai játékát nem volt jó döntés.Vaspánt.
Másik oldalról 33 év profi szezon után nehéz elképzelni, hogy ilyen amatőr hibát követ el.
Jughead

Meglepne ha ezen múlna.

14 napja
Ronnie este a dákón cserélte a ferrule-t (angolul szoktam nézni a snookert, nem tudom mi erre a helyes kifejezés magyarul), de elnézve a mai játékát nem volt jó döntés. Másik oldalról 33 év profi szezon után nehéz elképzelni, hogy ilyen amatőr hibát követ el.
14 napja
Oké, Ronnie kritikán aluli volt, de Zhao egy tökéletes sessiont hozott össze. Sitől azért ne kérjen tanácsot azzal kapcsolatban, hogy az előnyt hogy kell beosztani (2 éve Si 14-5-re is ment Brecel ellen az elődöntőben).
14 napja
Na végre, ez az a Ronnie, akit látni szeretek. Sejtettem, hogy érdemes megfogadni, hogy nyer.Ne már most nèzem mi az eredmèny 😭😭😭😭😭😭😭😭
Peszinter Ferenc
14 napja
Na végre, ez az a Ronnie, akit látni szeretek. Sejtettem, hogy érdemes megfogadni, hogy nyer.
14 napja
Eddig izgalmas volt.Mindkét elődöntő nagyon jó eddig.Mármint izgalmas. A színvonal elég gyenge egyelőre.
Kampman
Jughead
Poloska vagyok.
14 napja
Ronnie játszott a vb-n “kora reggel” ezen kívül?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
15 napja
Nem értek a sporthoz egy alapszintnél jobban, nekem élvezetes.Mindkét elődöntő nagyon jó eddig.Mármint izgalmas. A színvonal elég gyenge egyelőre.
Kampman
Jughead
Ízlés dolga, de pl. Selby meccseit nézni viszont jellemzően kínszenvedés volt, akármelyik tornán nézem.
A most megmaradtak legalább agresszívan nyomják, ami nekem jobban bejön.

15 napja
Mindkét elődöntő nagyon jó eddig.Mármint izgalmas. A színvonal elég gyenge egyelőre.
Kampman
15 napja
4. játszmában 20-18-ról sikerült a Kaposvárnak kikapnia, pedig szerintem ha az megvan meg is fordítják 0-2-ről!Szerintem 0:3 lesz a vége. Ha a legjobb játékos nem szerződik el idény közben, akkor meg 3:0 ide. De elszerződött.
NB2
15 napja
4. játszmában 20-18-ról sikerült a Kaposvárnak kikapnia, pedig szerintem ha az megvan meg is fordítják 0-2-ről!
15 napja
Trump meglepően könnyedén verte Brecel-t. Ezzel búcsúzott a 2023-as győztes. Bár idén elég gyenge a belga, egyedül a Welsh Open-en mutatott értelmes játékot.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.

15 napja
Ronnie-nak kedve sincs játszani, de legalább borzalmasan is játszik, úgy néz ki, hogy egyelőre a túlélés a cél ebben a sessionben.Jinxed 😀
Jughead
16 napja
Hát pedig kiesett, olyannyira, hogy legjobb esetben is 38. helyig csúszik vissza.nem fog kiesniBrecel nem veszi ezt komolyan, néha-néha egy egy siker és ennyi. Most hogy kiesik a top 16-ból pláne bajban lesz, mert majd kvaliznia is kell innentől.Bár ahogy korábban írtam hajrá class of 92, de azért az nem feltétlen mutat jól egy sport jövőjének szempontjából, hogy a VB-n a top 8-ban 3 50 éves játékos lesz.Igen én is ezt meg akartam már jegyezni, hogy kb sehol az európai fiatalok....Trump az utolsó akire úgy emlékszem stabil fiatalon berobbanó titán....és hát már ő sem az 😕 esetleg még most Brecel
Jughead
dande2
Van Wilson és Trump, akik a maguk 33 és 35 évükkel a “fiatalok”.
Jughead
slowmotion
16 napja
Döntő frame-ben amúgy is alap a choke, ritka, hogy ott valaki egy megindulással végig menjen.Hát, azért 4 frame hátrányból jött vissza, szóval chokerkedett itt mindenki (az utolsó frame-et is kb. 3-szor nyerhette volna mindkettő).Két nagyfater milyen komoly meccset tol. 😊Higgi baby "elcsókerdkedte" rendesen.....
somoskovig
dande2
somoskovig
16 napja
Hát, azért 4 frame hátrányból jött vissza, szóval chokerkedett itt mindenki (az utolsó frame-et is kb. 3-szor nyerhette volna mindkettő).Két nagyfater milyen komoly meccset tol. 😊Higgi baby "elcsókerdkedte" rendesen.....
somoskovig
dande2

16 napja
Két nagyfater milyen komoly meccset tol. 😊Higgi baby "elcsókerdkedte" rendesen.....
somoskovig
18 napja
Hát akik ma estère vettek jegyet jól megszívták...egy egy frame ès vège is lett. Tuti ilyen nem volt mèg 😏
18 napja
A Trump vs. Brecel negyeddöntő is szép lesz. Trump nagy kedvenc, de nagyon szoros meccs lesz. Ki-ki.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.

18 napja
Ronnie mit tolt 10. győztes frame-ben, nem semmi. Ne most volt csak most reagáltam. Iszonyat erővel és pontossággal tolta, kicsit ilyen "hadd menjen majd lesz valami" stílussal. De persze a snooker-ben nincs ilyen, mert figyelni kell minden részletre. De bevállalós volt az biztos. Olyan keresztet ütött a kékre, hogy csak pislogtam. De hogy Ding-et is ilyen kivégzi Brecel? Az is érdekes. A kínai nagyon visszaesett.

19 napja
Nem hiszem, hogy megnyerné a VB-t, de valóban, ha nyerne, akkor bent maradna.nem fog kiesniBrecel nem veszi ezt komolyan, néha-néha egy egy siker és ennyi. Most hogy kiesik a top 16-ból pláne bajban lesz, mert majd kvaliznia is kell innentől.Bár ahogy korábban írtam hajrá class of 92, de azért az nem feltétlen mutat jól egy sport jövőjének szempontjából, hogy a VB-n a top 8-ban 3 50 éves játékos lesz.Igen én is ezt meg akartam már jegyezni, hogy kb sehol az európai fiatalok....Trump az utolsó akire úgy emlékszem stabil fiatalon berobbanó titán....és hát már ő sem az 😕 esetleg még most Brecel
Jughead
dande2
Jughead
slowmotion
19 napja
nem fog kiesniBrecel nem veszi ezt komolyan, néha-néha egy egy siker és ennyi. Most hogy kiesik a top 16-ból pláne bajban lesz, mert majd kvaliznia is kell innentől.Bár ahogy korábban írtam hajrá class of 92, de azért az nem feltétlen mutat jól egy sport jövőjének szempontjából, hogy a VB-n a top 8-ban 3 50 éves játékos lesz.Igen én is ezt meg akartam már jegyezni, hogy kb sehol az európai fiatalok....Trump az utolsó akire úgy emlékszem stabil fiatalon berobbanó titán....és hát már ő sem az 😕 esetleg még most Brecel
Jughead
dande2
Jughead