Snooker és egyéb sportok

4 feliratkozó

7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez elèg szomorú állás 😲😔
7 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 166
Hibázgat Williams persze, de Zhao esélyt se hagy neki arra, hogy belelendüljön.

(Ez volt Ronnie ellen is a 2. sessionben, amivel eldöntötte).

Szerkesztette: Jughead
7 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 527 — beers & Packers
Mészárlás van.
7 hónapja
Williams is bejutott a döntőbe, de gondolom nem ő lesz az esélyes.
Kampman
Igazad lett: ZX 1,68 - Williams 2,06
7 hónapja
Kampman
Azért nem mindegy, hogy Kína első VB címe-e a tét vagy a saját 4. VB címed. Lehet, hogy már Zhao a jobb (bár a mai után…), de a tét és a rutin nagyon Williams mellett szól.
Jughead
Kb. így.
7 hónapja
Kampman
Azért nem mindegy, hogy Kína első VB címe-e a tét vagy a saját 4. VB címed. Lehet, hogy már Zhao a jobb (bár a mai után…), de a tét és a rutin nagyon Williams mellett szól.
7 hónapja
Kampman
Ha nem is esélyes, szerintem esélyesebb. Kíváncsi leszek az oddsokra.
7 hónapja
Padrinaggio Baltimore Ravens 251
Nem gondoltam volna, hogy még egyszer vb döntőben szurkolhatok Williamsnek. 😊 Remélem behúzza. 😛
7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor hajrá walesi fijjú 😊
7 hónapja
Mikor a világ legjobbja nagyon jól játszik és így kap ki 17-14-re, akkor elég egyértelmű, hogy a győztes zseniális játékot hozott. Az az utolsó break abból az állásból ilyen tét mellett embertelen volt.

Eközben Judd Trump 36 évesen is csak egyszeres világbajnok lesz, ennyire nehéz a snookerben VB-t nyerni, nem hogy 7-et.

Szerkesztette: Jughead
7 hónapja
Hurrá!🙂
7 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866

7 hónapja
Jön a 16-14. Willinek nem kéne elbohóckodnia a végét.
7 hónapja
Williams most már csak nem fogja elveszíteni 16-12-ről. (Na, ezt le sem írtam...)
7 hónapja
Wow ez a mai session Mark Williams-től brutális volt, Trump zsenije kellett ahhoz, hogy ez ne dőljön el már kb most.
Jughead
Ihletett állapotban játszott. Még most sem akarom elhinni, hogy Williams képes lesz nyerni, de reménykedem.
7 hónapja
Wow ez a mai session Mark Williams-től brutális volt, Trump zsenije kellett ahhoz, hogy ez ne dőljön el már kb most.
7 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 285 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
A Rakétának alaposan beadták a hánytatót....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Összességében pedig továbbra se látni, hogy ki lesz Ding utódja, akinek a legjobb esélye van rá az Zhao, csak neki is az kéne ehhez, hogy a meccsekre való fogadás helyett a játékra összpontosítson.
Jughead
Még tavaly decemberben tanácsoltam ezt neki, szerencsére olvassa a fórumot és megfogadta a tanácsomat. 😀
Jughead
A fogadási dolog nem onnan jött, hogyha nem vagy Trump/Selby, akkor azért keserves kenyérkereset a snooker? Még WST szinten is. Valamiből meg élni kell.
balintbaba
Hát ugye ő azért elég jól keresett már akkor is a snookerrel (önmagában a UK győzelem 200k fontot ért), de az infók szerint a kínai fogadási botrányból ő is profitált, viszont elvileg saját meccset ő nem manipulált.
Jughead
Igen, az szól mellette, hogy - ha minden igaz - nem csalt, hanem fogadott. Ellentétben Higgins barátunkkal.
7 hónapja
Összességében pedig továbbra se látni, hogy ki lesz Ding utódja, akinek a legjobb esélye van rá az Zhao, csak neki is az kéne ehhez, hogy a meccsekre való fogadás helyett a játékra összpontosítson.
Jughead
Még tavaly decemberben tanácsoltam ezt neki, szerencsére olvassa a fórumot és megfogadta a tanácsomat. 😀
Jughead
A fogadási dolog nem onnan jött, hogyha nem vagy Trump/Selby, akkor azért keserves kenyérkereset a snooker? Még WST szinten is. Valamiből meg élni kell.
balintbaba
Hát ugye ő azért elég jól keresett már akkor is a snookerrel (önmagában a UK győzelem 200k fontot ért), de az infók szerint a kínai fogadási botrányból ő is profitált, viszont elvileg saját meccset ő nem manipulált.
7 hónapja
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 235 — Big Dick Nick
Jughead
Jughead

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
7 hónapja
Természetesen egyèbkènt az a fő bajom hogy szerettem volna látni ahogy Ronnie összehozza a csúcsot jelentő 8.-t de tartok tőle már ez sose nem fog összejönni neki, nem lesz többet ilyen "közel" hozzá 🥲😭😔
7 hónapja
Jughead
7 hónapja
hagyjuk a francba a z egèszet utalni, rühelleni fogom ha eza kiskínai megyeri 😡😡😡😡😡😡🥹
dande2
Miért? Mi a baj vele?
Jughead
esendő raccista vagyok, hogy "kínai" 😏🤦 egyèbkènt persze semmi, megèrdemli ha úgy alakul, csak nem ők a lieblingjeim 🤷🥴
7 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 811 — Cowboys fan
Most mondták a közvetítésben, hogy nem csak a ferrulet, hanem a bőrt is lecserélte Ronnie.
Másrészt momentán jobb a kínai, nem kell túlgondolni.
O'Sullivan majdnem 50 éves, Zhao 28. Sic transit gloria mundi.
Őszentsége Sobri Jóska
Most akartam írni...
nagylaza, főpohárnok
Legalább lesz mire fogni. Ronnie-nak ezek már olyan hosszú meccsek, hogy a négy sessionből minimum egyen nem lesz semmi kedve játszani amúgy sem.
7 hónapja
Most mondták a közvetítésben, hogy nem csak a ferrulet, hanem a bőrt is lecserélte Ronnie.
Másrészt momentán jobb a kínai, nem kell túlgondolni.
O'Sullivan majdnem 50 éves, Zhao 28. Sic transit gloria mundi.
Őszentsége Sobri Jóska
Most akartam írni...