Snooker és egyéb sportok

4 feliratkozó

14 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 33 680 — #NoStress
Ronnie este a dákón cserélte a ferrule-t (angolul szoktam nézni a snookert, nem tudom mi erre a helyes kifejezés magyarul), de elnézve a mai játékát nem volt jó döntés.

Másik oldalról 33 év profi szezon után nehéz elképzelni, hogy ilyen amatőr hibát követ el.
Jughead
Vaspánt.

Meglepne ha ezen múlna.

14 napja
Jughead Dallas Cowboys 5 643
Ronnie este a dákón cserélte a ferrule-t (angolul szoktam nézni a snookert, nem tudom mi erre a helyes kifejezés magyarul), de elnézve a mai játékát nem volt jó döntés.

Másik oldalról 33 év profi szezon után nehéz elképzelni, hogy ilyen amatőr hibát követ el.
14 napja
Oké, Ronnie kritikán aluli volt, de Zhao egy tökéletes sessiont hozott össze. Sitől azért ne kérjen tanácsot azzal kapcsolatban, hogy az előnyt hogy kell beosztani (2 éve Si 14-5-re is ment Brecel ellen az elődöntőben).
14 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 43 807 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na végre, ez az a Ronnie, akit látni szeretek. Sejtettem, hogy érdemes megfogadni, hogy nyer.
Peszinter Ferenc
Ne már most nèzem mi az eredmèny 😭😭😭😭😭😭😭😭
14 napja
Peszinter Ferenc 796 — 中国加油
Na végre, ez az a Ronnie, akit látni szeretek. Sejtettem, hogy érdemes megfogadni, hogy nyer.
14 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 16 763 — Kinek mit intézett a kormánya
Mindkét elődöntő nagyon jó eddig.
Kampman
Mármint izgalmas. A színvonal elég gyenge egyelőre.
Jughead
Eddig izgalmas volt.

Poloska vagyok.
14 napja
KeyG Baltimore Ravens 11 231
Ronnie játszott a vb-n “kora reggel” ezen kívül?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
15 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 29 570
Kampman
Jughead
Nem értek a sporthoz egy alapszintnél jobban, nekem élvezetes.
Ízlés dolga, de pl. Selby meccseit nézni viszont jellemzően kínszenvedés volt, akármelyik tornán nézem.
A most megmaradtak legalább agresszívan nyomják, ami nekem jobban bejön.

15 napja
Kampman
15 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 29 570

15 napja
slowmotion Dallas Cowboys 25 568 — Cowboys fan
4. játszmában 20-18-ról sikerült a Kaposvárnak kikapnia, pedig szerintem ha az megvan meg is fordítják 0-2-ről!
NB2
Szerintem 0:3 lesz a vége. Ha a legjobb játékos nem szerződik el idény közben, akkor meg 3:0 ide. De elszerződött.
15 napja
NB2 New England Patriots 26 089 — nabege2@yahoo.com
4. játszmában 20-18-ról sikerült a Kaposvárnak kikapnia, pedig szerintem ha az megvan meg is fordítják 0-2-ről!
15 napja
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 550 — Dolphins fan
Trump meglepően könnyedén verte Brecel-t. Ezzel búcsúzott a 2023-as győztes. Bár idén elég gyenge a belga, egyedül a Welsh Open-en mutatott értelmes játékot.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
15 napja
Ronnie-nak kedve sincs játszani, de legalább borzalmasan is játszik, úgy néz ki, hogy egyelőre a túlélés a cél ebben a sessionben.
Jughead
Jinxed 😀
15 napja
Ronnie-nak kedve sincs játszani, de legalább borzalmasan is játszik, úgy néz ki, hogy egyelőre a túlélés a cél ebben a sessionben.

Szerkesztette: Jughead
16 napja
Bár ahogy korábban írtam hajrá class of 92, de azért az nem feltétlen mutat jól egy sport jövőjének szempontjából, hogy a VB-n a top 8-ban 3 50 éves játékos lesz.
Jughead
Igen én is ezt meg akartam már jegyezni, hogy kb sehol az európai fiatalok....Trump az utolsó akire úgy emlékszem stabil fiatalon berobbanó titán....és hát már ő sem az 😕 esetleg még most Brecel
dande2
Brecel nem veszi ezt komolyan, néha-néha egy egy siker és ennyi. Most hogy kiesik a top 16-ból pláne bajban lesz, mert majd kvaliznia is kell innentől.

Van Wilson és Trump, akik a maguk 33 és 35 évükkel a “fiatalok”.
Jughead
nem fog kiesni
slowmotion
Hát pedig kiesett, olyannyira, hogy legjobb esetben is 38. helyig csúszik vissza.
16 napja
Két nagyfater milyen komoly meccset tol. 😊
somoskovig
Higgi baby "elcsókerdkedte" rendesen.....
dande2
Hát, azért 4 frame hátrányból jött vissza, szóval chokerkedett itt mindenki (az utolsó frame-et is kb. 3-szor nyerhette volna mindkettő).
somoskovig
Döntő frame-ben amúgy is alap a choke, ritka, hogy ott valaki egy megindulással végig menjen.
16 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 731 — Chiefs GM
somoskovig
dande2
Hát, azért 4 frame hátrányból jött vissza, szóval chokerkedett itt mindenki (az utolsó frame-et is kb. 3-szor nyerhette volna mindkettő).

16 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 43 807 — Így remélem megfelelek nektek.....
somoskovig
16 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 731 — Chiefs GM

18 napja
Hát akik ma estère vettek jegyet jól megszívták...egy egy frame ès vège is lett. Tuti ilyen nem volt mèg 😏
18 napja
A Trump vs. Brecel negyeddöntő is szép lesz. Trump nagy kedvenc, de nagyon szoros meccs lesz. Ki-ki.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
18 napja
Ronnie mit tolt 10. győztes frame-ben, nem semmi. Ne most volt csak most reagáltam. Iszonyat erővel és pontossággal tolta, kicsit ilyen "hadd menjen majd lesz valami" stílussal. De persze a snooker-ben nincs ilyen, mert figyelni kell minden részletre. De bevállalós volt az biztos. Olyan keresztet ütött a kékre, hogy csak pislogtam.

De hogy Ding-et is ilyen kivégzi Brecel? Az is érdekes. A kínai nagyon visszaesett.

19 napja
Bár ahogy korábban írtam hajrá class of 92, de azért az nem feltétlen mutat jól egy sport jövőjének szempontjából, hogy a VB-n a top 8-ban 3 50 éves játékos lesz.
Jughead
Igen én is ezt meg akartam már jegyezni, hogy kb sehol az európai fiatalok....Trump az utolsó akire úgy emlékszem stabil fiatalon berobbanó titán....és hát már ő sem az 😕 esetleg még most Brecel
dande2
Brecel nem veszi ezt komolyan, néha-néha egy egy siker és ennyi. Most hogy kiesik a top 16-ból pláne bajban lesz, mert majd kvaliznia is kell innentől.

Jughead
nem fog kiesni
slowmotion
Nem hiszem, hogy megnyerné a VB-t, de valóban, ha nyerne, akkor bent maradna.
19 napja
slowmotion Dallas Cowboys 25 568 — Cowboys fan
Jughead
dande2

Jughead
nem fog kiesni