Snooker és egyéb sportok

4 feliratkozó

7 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 454 — Chiefs GM
Ez a 7 frame Brecel-től ez valami olyan volt, amit ritkán látni.

7 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 166
Aztán meg persze leginkább legyen Selby 5.-jére vagy ha neki nem jön össze, akkor Allen először, esetleg Wilson törje meg a “Crucible curse-t”.
Jughead
Hát gyorsan kiderült, hogy egyik se nyer… Maradt a class of 92. 😀
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 415 — Kinek mit intézett a kormánya
Allen nincs a toppon Wakelin ellen

Poloska vagyok.
7 hónapja
Azon túl, hogy borzalmasan játszott még taktikailag is sok hibát vétett Selby. Nagy csalódás volt ez, egy egyébként jó szezon lezárásaként (Wilsonhoz hasonlóan).
7 hónapja
no Baltimore Ravens 8 277
Selby egy ilyen gyenge ellenfél ellen mit művel, nem is értem.
Jughead
a kozvetitok a tip cseret mondjak, nagy hiba volt a torna alatt. Azt hiszem Ken D. meselte itt hogy a klubban kicsereli az osszes cue-n es hagyja hogy a klub jatekosai "jarjak be" neki.
7 hónapja
Selby egy ilyen gyenge ellenfél ellen mit művel, nem is értem.

Szerkesztette: Jughead
7 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 527 — beers & Packers
Ez az egyenlítés parádés volt Selbytől. Fekete a falon meg van még egy rózsa, de összehozza a snookert.
Tactful Cactus, a poloska
Nem értettem, mi a francért áll még asztalhoz, ha csak azért nem, hogy fárassza az ellenfelet. Elképzelni se tudtam, hogy ebből a szituból lehet fordítani.
7 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
Azért ez a Selby meccs valami nagyon fájdalmas, bár biztos vannak műkedvelők, akik élvezik az ilyesmit.

7 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 004
a Kapitány gyenge volt (sérült is), de a mai session olyan volt, amilyet mai napig csak ő tud (és korábban se tudott ilyet senki).
Jughead
Ühmmm... Steve Davis, Stephen Hendry?
Őszentsége Sobri Jóska
Senki se tudott és tud úgy break-et építeni ahogy Ronnie (gyorsaság, lazaság, természetesség), még Judd se (akkor se, ha épp próbál rám cáfolni 😀 )
Jughead
Alex Higgins? Mondjuk ő adott egy snookert és közben tüzet is kért.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 004
Ez az egyenlítés parádés volt Selbytől. Fekete a falon meg van még egy rózsa, de összehozza a snookert.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 415 — Kinek mit intézett a kormánya
Az ég kék, röplabda női bajnok a Vasas

Poloska vagyok.
7 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 329 — LIGHTS OUT!
Ronnie viszont elèg simán verte Cartert. Remélem a kínai kölyök ellen is így megy majd neki.
dande2
Nem is az a lényeg, mert a Kapitány gyenge volt (sérült is), de a mai session olyan volt, amilyet mai napig csak ő tud (és korábban se tudott ilyet senki).
Jughead
12es VB döntő rematch 😮 életem egyetlen meccse amin Ronnie ellen szurkoltam

7 hónapja
A 16 között hat kínai.
nagylaza, főpohárnok
Kar, hogy erre a sportra is rátaláltak, rohadt unalmas ázsiai robotok, egyikben sincs semmi, amire emlékezni lehetne.
somoskovig
Zhao és Si látványos támadó snookert játszik (már aki azt szereti), illetve Ding is, de ő már safety-zni se rest.
Jughead
Inkább mint játékos értettem, valahogy olyan sótlan fazon mindegyik.

7 hónapja
A 16 között hat kínai.
nagylaza, főpohárnok
Kar, hogy erre a sportra is rátaláltak, rohadt unalmas ázsiai robotok, egyikben sincs semmi, amire emlékezni lehetne.
somoskovig
Zhao és Si látványos támadó snookert játszik (már aki azt szereti), illetve Ding is, de ő már safety-zni se rest.
7 hónapja
A 16 között hat kínai.
nagylaza, főpohárnok

7 hónapja
A 16 között hat kínai.
nagylaza, főpohárnok
Ideje lenne már, hogy végre legyen egy világbajnokuk is, talán Zhao kinövi a kínai betegséget és fejben is elbírja a tétet.
7 hónapja
a Kapitány gyenge volt (sérült is), de a mai session olyan volt, amilyet mai napig csak ő tud (és korábban se tudott ilyet senki).
Jughead
Őszentsége Sobri Jóska
Senki se tudott és tud úgy break-et építeni ahogy Ronnie (gyorsaság, lazaság, természetesség), még Judd se (akkor se, ha épp próbál rám cáfolni 😀 )

7 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 34 979 — #NoStress
Jughead

7 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 527 — beers & Packers
A 16 között hat kínai.
7 hónapja
Ronnie viszont elèg simán verte Cartert. Remélem a kínai kölyök ellen is így megy majd neki.
dande2
Nem is az a lényeg, mert a Kapitány gyenge volt (sérült is), de a mai session olyan volt, amilyet mai napig csak ő tud (és korábban se tudott ilyet senki).

7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
7 hónapja
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
Eddig jó, már van legalább egy kínai negyeddöntős is.
7 hónapja
Rögtön kiesett a másik tavalyi döntős is a snooker vébén.
Bár tavaly talán egyiküket se várták annyira a döntőbe.
Kampman
Kyren Wilson kiesése óriási meglepetés, mert a szezon legjobbja volt és a meccset ennek megfelelően is kezdte.

Jones kiesése cserébe nem meglepetés, hiszen szörnyen játszik a VB óta, ráadásul az ellenfele az a Zhao volt, akit a legnagyobb tehetségnek tartanak a sportban évek óta, csak hát ugye épp egy 2 éves eltiltásból tért vissza idén, így csak jövőre lesz újra a profi mezőny tagja, mert a Q Tourban történelmi teljesítmény hozva simán kivívta a 2 éves Tour kártyát és az idei VB kvalifikációhoz való jogot.

7 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
Rögtön kiesett a másik tavalyi döntős is a snooker vébén.
Bár tavaly talán egyiküket se várták annyira a döntőbe.

7 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 811 — Cowboys fan
Röpi: kialakult a döntő mezőnye, a MÁV Előre az első címét pont a nagy nemezis ellen nyeri majd meg.
Mondjuk a MÁV meg a Vegyész egy szinttel simán lejjebb vannak, de ez a Kaposvár... azért volt szerencsém látni az elődöket, a Kántor-Mészáros Péter-Pásztor fémjelezte első bajnoki csapatot, a Koch-Mészáros Döme-Tomanóczy vezette másodikat... ezt a csapatot érzésre simán vernék. Nem éreztem azt az átütő erőt, amelyet amazok képviseltek.
Ettől függetlenül érdekes volt első alkalommal járni az Arénában, voltak vicces dolgok benne, de amúgy elég pofás pálya, és végre van magassága is.