Snooker és egyéb sportok

4 feliratkozó

9 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 043 — Chiefs GM
Bár ahogy korábban írtam hajrá class of 92, de azért az nem feltétlen mutat jól egy sport jövőjének szempontjából, hogy a VB-n a top 8-ban 3 50 éves játékos lesz.
Jughead
Viszont szerencsére úgy néz ki, hogy egyelőre nem lesz asztalitenisz a snookerbol.

9 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 320
Bár ahogy korábban írtam hajrá class of 92, de azért az nem feltétlen mutat jól egy sport jövőjének szempontjából, hogy a VB-n a top 8-ban 3 50 éves játékos lesz.
9 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 208 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ronnie pont úgy néz ki, mint aki hónapok óta nem játszott... 😀
somoskovig
Nagyon most már az előny remèljük gyorsan lerendezi.
9 hónapja
Ronnie pont úgy néz ki, mint aki hónapok óta nem játszott... 😀

9 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 185 — Cowboys fan
Ez a 7 frame Brecel-től ez valami olyan volt, amit ritkán látni.
somoskovig
annyira megijesztette a kezdőframe 141-ével Ding, hogy gyorsan behúzott hetet utána

milyen vicces, hogy pár hónapja temetve volt, hogy a tour cardot is bukhatja... hát nem fogja
9 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 961 — #NoStress
somoskovig
Olyannyira, hogy nem is láttam.

9 hónapja

9 hónapja
Aztán meg persze leginkább legyen Selby 5.-jére vagy ha neki nem jön össze, akkor Allen először, esetleg Wilson törje meg a “Crucible curse-t”.
Jughead
Hát gyorsan kiderült, hogy egyik se nyer… Maradt a class of 92. 😀
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 521 — Kinek mit intézett a kormánya
Allen nincs a toppon Wakelin ellen

Poloska vagyok.
10 hónapja
Azon túl, hogy borzalmasan játszott még taktikailag is sok hibát vétett Selby. Nagy csalódás volt ez, egy egyébként jó szezon lezárásaként (Wilsonhoz hasonlóan).
10 hónapja
no Baltimore Ravens 8 584
Selby egy ilyen gyenge ellenfél ellen mit művel, nem is értem.
Jughead
a kozvetitok a tip cseret mondjak, nagy hiba volt a torna alatt. Azt hiszem Ken D. meselte itt hogy a klubban kicsereli az osszes cue-n es hagyja hogy a klub jatekosai "jarjak be" neki.
10 hónapja
Selby egy ilyen gyenge ellenfél ellen mit művel, nem is értem.

Szerkesztette: Jughead
10 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 263 — beers & Packers
Ez az egyenlítés parádés volt Selbytől. Fekete a falon meg van még egy rózsa, de összehozza a snookert.
Tactful Cactus, a poloska
Nem értettem, mi a francért áll még asztalhoz, ha csak azért nem, hogy fárassza az ellenfelet. Elképzelni se tudtam, hogy ebből a szituból lehet fordítani.
10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 630
Azért ez a Selby meccs valami nagyon fájdalmas, bár biztos vannak műkedvelők, akik élvezik az ilyesmit.

10 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 379
a Kapitány gyenge volt (sérült is), de a mai session olyan volt, amilyet mai napig csak ő tud (és korábban se tudott ilyet senki).
Jughead
Ühmmm... Steve Davis, Stephen Hendry?
Őszentsége Sobri Jóska
Senki se tudott és tud úgy break-et építeni ahogy Ronnie (gyorsaság, lazaság, természetesség), még Judd se (akkor se, ha épp próbál rám cáfolni 😀 )
Jughead
Alex Higgins? Mondjuk ő adott egy snookert és közben tüzet is kért.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 379
Ez az egyenlítés parádés volt Selbytől. Fekete a falon meg van még egy rózsa, de összehozza a snookert.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 521 — Kinek mit intézett a kormánya
Az ég kék, röplabda női bajnok a Vasas

Poloska vagyok.
10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 017 — LIGHTS OUT!
Ronnie viszont elèg simán verte Cartert. Remélem a kínai kölyök ellen is így megy majd neki.
dande2
Nem is az a lényeg, mert a Kapitány gyenge volt (sérült is), de a mai session olyan volt, amilyet mai napig csak ő tud (és korábban se tudott ilyet senki).
Jughead
12es VB döntő rematch 😮 életem egyetlen meccse amin Ronnie ellen szurkoltam

10 hónapja
A 16 között hat kínai.
nagylaza, főpohárnok
Kar, hogy erre a sportra is rátaláltak, rohadt unalmas ázsiai robotok, egyikben sincs semmi, amire emlékezni lehetne.
somoskovig
Zhao és Si látványos támadó snookert játszik (már aki azt szereti), illetve Ding is, de ő már safety-zni se rest.
Jughead
Inkább mint játékos értettem, valahogy olyan sótlan fazon mindegyik.

10 hónapja
A 16 között hat kínai.
nagylaza, főpohárnok
Kar, hogy erre a sportra is rátaláltak, rohadt unalmas ázsiai robotok, egyikben sincs semmi, amire emlékezni lehetne.
somoskovig
Zhao és Si látványos támadó snookert játszik (már aki azt szereti), illetve Ding is, de ő már safety-zni se rest.
10 hónapja
A 16 között hat kínai.
nagylaza, főpohárnok

10 hónapja
A 16 között hat kínai.
nagylaza, főpohárnok
Ideje lenne már, hogy végre legyen egy világbajnokuk is, talán Zhao kinövi a kínai betegséget és fejben is elbírja a tétet.
10 hónapja
a Kapitány gyenge volt (sérült is), de a mai session olyan volt, amilyet mai napig csak ő tud (és korábban se tudott ilyet senki).
Jughead
Őszentsége Sobri Jóska
Senki se tudott és tud úgy break-et építeni ahogy Ronnie (gyorsaság, lazaság, természetesség), még Judd se (akkor se, ha épp próbál rám cáfolni 😀 )

Szerkesztette: Jughead
10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 961 — #NoStress
Jughead

10 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 263 — beers & Packers
A 16 között hat kínai.