Snooker és egyéb sportok
4 feliratkozó
10 hónapja
Javítom magam, Pusztai végre tudott elővágni, Battai viszont olyan köröket tesz a kardjával, aztán csodálkoznak hogy a franciának adják... Szűcs meg eddig nagyon jó.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
zacknorb kedvence kutyába viszi le a franciát 😊Lányoktól ez eddig nagyon gyenge. Kommentátor: ez együttes, meanwhile Battai úgy vág hogy megy hátra a pengéje.Akkor azt is jegyezzük meg, hogy most viszont nagyon rendben van.
Heisman nádor
ervinator
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
10 hónapja
Lányoktól ez eddig nagyon gyenge. Kommentátor: ez együttes, meanwhile Battai úgy vág hogy megy hátra a pengéje.Akkor azt is jegyezzük meg, hogy most viszont nagyon rendben van.
Heisman nádor
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
10 hónapja
Lányoktól ez eddig nagyon gyenge. Kommentátor: ez együttes, meanwhile Battai úgy vág hogy megy hátra a pengéje.
10 hónapja
Újabb csapat döntő, férfi párbajtőr
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
10 hónapja
Ezt elbènáztuk.......
10 hónapja
17.30-tól ff kardvívók döntő az olaszok ellen, m4 adja!
10 hónapja
A Zhang-Yuan meccsen dolgozik a maffia keményen. 😅
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Vívó vb-t egyik sportcsatorna sem bírja adni a sokból?holnap a dunaworld-ön lesz
warr_b
10 hónapja
Vívó vb-t egyik sportcsatorna sem bírja adni a sokból?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
Bár nem jutott tovább a csoportjából, Révész Bulcsú fantasztikus sikert ért el kedden: 3-1-re legyőzte a korábbi világbajnok Shaun Murphyt!😍👏Bulcsú Robbie McGuigant is 3-1-re verte, majd 3-0-ra kikapott Alfie Burdentől, aki megnyerte a négyfős csoportot.
Poloska vagyok.
11 hónapja
🚨🙌🇭🇺 Révész Bulcsú 4-1-re legyőzte Robbie Williamst szombaton a British Open selejtezőjében, Leicesterben, ezzel főtáblás.Elvette.
A sportág első magyar profi játékosa - aki 104. a világranglistán - úgy nyert összességében simán a nála jóval előkelőbb helyen (47.) álló Williams ellen, hogy egy 109-es bréket is lökött.
A 18 éves magyar snookeres sikerével a 64-es főtáblára jutott, amelynek küzdelmeit szeptember 22-28. között rendezik majd Cheltenhamben.
Révész tavaly is főtáblás volt ezen a tornán, akkor a selejtezőben nagy meglepetésre a kétszeres vb-döntős Ali Cartert győzte le 4-3-ra, mielőtt a 64 között búcsúzott a 2015-ös világbajnok Stuart Binghammel szemben.
(MTI)
zacknorb
11 hónapja
🚨🙌🇭🇺 Révész Bulcsú 4-1-re legyőzte Robbie Williamst szombaton a British Open selejtezőjében, Leicesterben, ezzel főtáblás.A sportág első magyar profi játékosa - aki 104. a világranglistán - úgy nyert összességében simán a nála jóval előkelőbb helyen (47.) álló Williams ellen, hogy egy 109-es bréket is lökött.
A 18 éves magyar snookeres sikerével a 64-es főtáblára jutott, amelynek küzdelmeit szeptember 22-28. között rendezik majd Cheltenhamben.
Révész tavaly is főtáblás volt ezen a tornán, akkor a selejtezőben nagy meglepetésre a kétszeres vb-döntős Ali Cartert győzte le 4-3-ra, mielőtt a 64 között búcsúzott a 2015-ös világbajnok Stuart Binghammel szemben.
(MTI)
Poloska vagyok.
11 hónapja
www.theguardian.com/sport/2025/jun/17/netherlands-nepal-t20-cricket-three-super-overs
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
12 hónapja
www.espn.com/college-sports/softball/story/_/id/45166461/2025-wcws-college-softball-texas-tech-stanford-nijaree-canady-pitcher
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Persze. Csak nem mindegy, hogynki kalapálja be azokat az ellenfél térfelére.Kaposváron Magyar Bálint az X faktor. lehet akárki ott, kurva jó labdákat oszt mindenhova. nemhiába válogatott.IGEN! Végre megvan a röpidöntő! nagyon kijárt már ez Fehérvárra. szopó hogy hálóérintés, de a szabály az szabály.Megmondtam, hogy Barótival 3-0 ide a döntő, nélküle 3-0 oda. Ő el akart menni Líbiába pénzt keresni, már nem lehetett pótolni szezon közben.
az Előre meg azért lehet dühös, mert 19-14-nél a 3. szettben nem bírták el, hogy behúzhatják. szerintem a 3 meccset nézve megérdemelt a fehérvári siker 😊
petey
Ha tudunk valakit szerezni helyette, akkor jövőre megint mi leszünk a bajnokok.
Viszont gratula, ez akkora mérföldkő, mint amikor '92-ben nekünk először sikerült nyerni.
slowmotion
petey
Jó feladó nélkül lehetetlen bajnokságot nyerni. A kilencvenes évek legelején volt az Újpest és Schildkraut, aztán a Kaposvár és Mészáros Peti, aztán a Szeged és... arra már nem emlékszem, talán Pethő, aztán a Nyíregy és valami kubai csávó, aztán megint Kaposvár és Koch Robi, versenyben a Vegyész és Schildkraut párosítással, aztán... elveszítettem a fonalat.
több mint 1 éve
Kaposváron Magyar Bálint az X faktor. lehet akárki ott, kurva jó labdákat oszt mindenhova. nemhiába válogatott.IGEN! Végre megvan a röpidöntő! nagyon kijárt már ez Fehérvárra. szopó hogy hálóérintés, de a szabály az szabály.Megmondtam, hogy Barótival 3-0 ide a döntő, nélküle 3-0 oda. Ő el akart menni Líbiába pénzt keresni, már nem lehetett pótolni szezon közben.
az Előre meg azért lehet dühös, mert 19-14-nél a 3. szettben nem bírták el, hogy behúzhatják. szerintem a 3 meccset nézve megérdemelt a fehérvári siker 😊
petey
Viszont gratula, ez akkora mérföldkő, mint amikor '92-ben nekünk először sikerült nyerni.
slowmotion
több mint 1 éve
IGEN! Végre megvan a röpidöntő! nagyon kijárt már ez Fehérvárra. szopó hogy hálóérintés, de a szabály az szabály.Megmondtam, hogy Barótival 3-0 ide a döntő, nélküle 3-0 oda. Ő el akart menni Líbiába pénzt keresni, már nem lehetett pótolni szezon közben.
petey
több mint 1 éve
IGEN! Végre megvan a röpidöntő! nagyon kijárt már ez Fehérvárra. szopó hogy hálóérintés, de a szabály az szabály. az Előre meg azért lehet dühös, mert 19-14-nél a 3. szettben nem bírták el, hogy behúzhatják. szerintem a 3 meccset nézve megérdemelt a fehérvári siker 😊
több mint 1 éve
nemáááááááááááár, így dőlt el a röpi döntőmondjuk a Kaposvár dühös lehet megára, mert az 5. szettben nagyon sokat hibáztak, nyitásból lett volna esélyük megszerezni a pontot, de mindig elkúrták
több mint 1 éve
Snooker mellett mennyire pitiánernek tűnik ez a szegény billiárd
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Gyönyörű! Nem gondoltam, hogy Zhao megnyeri, 4 selejtező + 5 főtáblás meccs elég kemény. A jövő mindenesetre továbbra is fényes, ha szép lassan kikopnak az öregek, jöhetnek a (kínai) fiatalok. 😊több mint 1 éve
A 7-1 óta végülis döntetlenre hozták a maradékot.Sőt, az utolsó ötből négyet Williams nyert.
Kampman