Snooker és egyéb sportok
4 feliratkozó
7 hónapja
Most mondták a közvetítésben, hogy nem csak a ferrulet, hanem a bőrt is lecserélte Ronnie.Másrészt momentán jobb a kínai, nem kell túlgondolni.
O'Sullivan majdnem 50 éves, Zhao 28. Sic transit gloria mundi.
7 hónapja
hagyjuk a francba a z egèszet utalni, rühelleni fogom ha eza kiskínai megyeri 😡😡😡😡😡😡🥹Miért? Mi a baj vele?
dande2
7 hónapja
hagyjuk a francba a z egèszet utalni, rühelleni fogom ha eza kiskínai megyeri 😡😡😡😡😡😡🥹
7 hónapja
Ronnie önéletrajzi könyvéről amúgy mi a véleményetek?Nem olvastam
🤘 gaben 🤘
7 hónapja
Pedig lett volna esèly a harmadikra 😔
7 hónapja
Ronnie önéletrajzi könyvéről amúgy mi a véleményetek?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
7 hónapja
De az látszik hogy Ronninak csak sajna akkor van esèlye ha a srác hibázik ès ennyit nem fog...
7 hónapja
Érdekesen kezdődik ez a frame. Hiba hiba hátán.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
Azért szépen lassan egész siralmasra romlott az Eurosport magyar snooker közvetítése a kommentátorok miatt. MAX-on nézem, Kurucz kurva gyenge, cserébe egész meccsen hallgathatom a láncdohányos lihegését. Másik régi ES arc sem sokkal jobb.Nem is tudom melyik meccset hallottam most a VB-n, amit Nagy Bendzsi kommentált, felüdülés volt a fenti kettőhöz képest.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
7 hónapja
Iróniának szántam. Mivel az utolsó etapot nem láttam, nem is akarhattam elvenni az érdemeit.Nemá!!!! Most látom az állást. Az oké, hogy Ronnie szerint ZX három éven belül világbajnok lesz, de talán nem kellene ilyen lelkesen közreműködnie abban, hogy beváljon a jóslata.Zhao rettentő jól játszott, hiba az érdemeit elvenni. A tegnapi Ronnie nem sokkal volt jobb (főleg az elején), csak Zhao hagyott neki időt belelendülni, ma csak akkor hibázott mikor már túl volt a frame ballon.
nagylaza, főpohárnok
Igazából nála a kérdés inkább, hogy a fogadási csalás nélkül vajon világbajnok lenne-e már.
Jughead
7 hónapja
Nemá!!!! Most látom az állást. Az oké, hogy Ronnie szerint ZX három éven belül világbajnok lesz, de talán nem kellene ilyen lelkesen közreműködnie abban, hogy beváljon a jóslata.Zhao rettentő jól játszott, hiba az érdemeit elvenni. A tegnapi Ronnie nem sokkal volt jobb (főleg az elején), csak Zhao hagyott neki időt belelendülni, ma csak akkor hibázott mikor már túl volt a frame ballon.
nagylaza, főpohárnok
Igazából nála a kérdés inkább, hogy a fogadási csalás nélkül vajon világbajnok lenne-e már.
7 hónapja
Nemá!!!! Most látom az állást. Az oké, hogy Ronnie szerint ZX három éven belül világbajnok lesz, de talán nem kellene ilyen lelkesen közreműködnie abban, hogy beváljon a jóslata.Sajnos a depresszió fellángolása nincs tekintettel a versenynaptárra. És azért Zhao tényleg kurva jó játekos, aki szintén nem lehet.
nagylaza, főpohárnok
7 hónapja
Nemá!!!! Most látom az állást. Az oké, hogy Ronnie szerint ZX három éven belül világbajnok lesz, de talán nem kellene ilyen lelkesen közreműködnie abban, hogy beváljon a jóslata.
7 hónapja
De ez nem bőr vagy nyélcsere. Az számíthat valamennyit, de egy pánt önmagában csak egy sorozatgyártott tucattermék, ugyanolyan a cseredarab is. (Mint dartsban, egy hegy vagy egy tollcsere az számít, egy gyűrűcsere semmit.) Emiatt a világ valaha volt top3 legjobb játskosának egyike nem fog zsinórban 8-ból 8-t elbukni. Még egy teljes dákócsere se húzza le ennyire a teljesítményt önmagában.Egyébként az ő szintjükön sokat befolyásol, de persze az ő szintjükön tudják mérlegelni azt is, hogy mennyi idő átszokni.Ronnie este a dákón cserélte a ferrule-t (angolul szoktam nézni a snookert, nem tudom mi erre a helyes kifejezés magyarul), de elnézve a mai játékát nem volt jó döntés.Vaspánt.
Másik oldalról 33 év profi szezon után nehéz elképzelni, hogy ilyen amatőr hibát követ el.
Jughead
Meglepne ha ezen múlna.
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
7 hónapja
Egyébként az ő szintjükön sokat befolyásol, de persze az ő szintjükön tudják mérlegelni azt is, hogy mennyi idő átszokni.Ronnie este a dákón cserélte a ferrule-t (angolul szoktam nézni a snookert, nem tudom mi erre a helyes kifejezés magyarul), de elnézve a mai játékát nem volt jó döntés.Vaspánt.
Másik oldalról 33 év profi szezon után nehéz elképzelni, hogy ilyen amatőr hibát követ el.
Jughead
Meglepne ha ezen múlna.
Őszentsége Sobri Jóska
7 hónapja
Ronnie este a dákón cserélte a ferrule-t (angolul szoktam nézni a snookert, nem tudom mi erre a helyes kifejezés magyarul), de elnézve a mai játékát nem volt jó döntés.Vaspánt.
Jughead

Meglepne ha ezen múlna.
7 hónapja
Ronnie este a dákón cserélte a ferrule-t (angolul szoktam nézni a snookert, nem tudom mi erre a helyes kifejezés magyarul), de elnézve a mai játékát nem volt jó döntés. Másik oldalról 33 év profi szezon után nehéz elképzelni, hogy ilyen amatőr hibát követ el.
7 hónapja
Oké, Ronnie kritikán aluli volt, de Zhao egy tökéletes sessiont hozott össze. Sitől azért ne kérjen tanácsot azzal kapcsolatban, hogy az előnyt hogy kell beosztani (2 éve Si 14-5-re is ment Brecel ellen az elődöntőben).
7 hónapja
Na végre, ez az a Ronnie, akit látni szeretek. Sejtettem, hogy érdemes megfogadni, hogy nyer.Ne már most nèzem mi az eredmèny 😭😭😭😭😭😭😭😭
Peszinter Ferenc
7 hónapja
Na végre, ez az a Ronnie, akit látni szeretek. Sejtettem, hogy érdemes megfogadni, hogy nyer.
7 hónapja
Eddig izgalmas volt.Mindkét elődöntő nagyon jó eddig.Mármint izgalmas. A színvonal elég gyenge egyelőre.
Kampman
Jughead
Poloska vagyok.
7 hónapja
Ronnie játszott a vb-n “kora reggel” ezen kívül?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
Nem értek a sporthoz egy alapszintnél jobban, nekem élvezetes.Mindkét elődöntő nagyon jó eddig.Mármint izgalmas. A színvonal elég gyenge egyelőre.
Kampman
Jughead
Ízlés dolga, de pl. Selby meccseit nézni viszont jellemzően kínszenvedés volt, akármelyik tornán nézem.
A most megmaradtak legalább agresszívan nyomják, ami nekem jobban bejön.