Snooker és egyéb sportok

4 feliratkozó

7 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 34 979 — #NoStress
Most mondták a közvetítésben, hogy nem csak a ferrulet, hanem a bőrt is lecserélte Ronnie.
Másrészt momentán jobb a kínai, nem kell túlgondolni.
O'Sullivan majdnem 50 éves, Zhao 28. Sic transit gloria mundi.

7 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
Súlyos atlantázás kéne már innentől

7 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 166
hagyjuk a francba a z egèszet utalni, rühelleni fogom ha eza kiskínai megyeri 😡😡😡😡😡😡🥹
dande2
Miért? Mi a baj vele?
7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
hagyjuk a francba a z egèszet utalni, rühelleni fogom ha eza kiskínai megyeri 😡😡😡😡😡😡🥹
7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ronnie önéletrajzi könyvéről amúgy mi a véleményetek?
🤘 gaben 🤘
Nem olvastam
7 hónapja
Pedig lett volna esèly a harmadikra 😔
7 hónapja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 814 — Deion Sanders for president!
Ronnie önéletrajzi könyvéről amúgy mi a véleményetek?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
7 hónapja
De az látszik hogy Ronninak csak sajna akkor van esèlye ha a srác hibázik ès ennyit nem fog...
7 hónapja
Comeback indul

7 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 720
Érdekesen kezdődik ez a frame. Hiba hiba hátán.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
7 hónapja
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 235 — Big Dick Nick
Azért szépen lassan egész siralmasra romlott az Eurosport magyar snooker közvetítése a kommentátorok miatt. MAX-on nézem, Kurucz kurva gyenge, cserébe egész meccsen hallgathatom a láncdohányos lihegését. Másik régi ES arc sem sokkal jobb.

Nem is tudom melyik meccset hallottam most a VB-n, amit Nagy Bendzsi kommentált, felüdülés volt a fenti kettőhöz képest.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
7 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 527 — beers & Packers
Nemá!!!! Most látom az állást. Az oké, hogy Ronnie szerint ZX három éven belül világbajnok lesz, de talán nem kellene ilyen lelkesen közreműködnie abban, hogy beváljon a jóslata.
nagylaza, főpohárnok
Zhao rettentő jól játszott, hiba az érdemeit elvenni. A tegnapi Ronnie nem sokkal volt jobb (főleg az elején), csak Zhao hagyott neki időt belelendülni, ma csak akkor hibázott mikor már túl volt a frame ballon.

Igazából nála a kérdés inkább, hogy a fogadási csalás nélkül vajon világbajnok lenne-e már.
Jughead
Iróniának szántam. Mivel az utolsó etapot nem láttam, nem is akarhattam elvenni az érdemeit.
7 hónapja
Nemá!!!! Most látom az állást. Az oké, hogy Ronnie szerint ZX három éven belül világbajnok lesz, de talán nem kellene ilyen lelkesen közreműködnie abban, hogy beváljon a jóslata.
nagylaza, főpohárnok
Zhao rettentő jól játszott, hiba az érdemeit elvenni. A tegnapi Ronnie nem sokkal volt jobb (főleg az elején), csak Zhao hagyott neki időt belelendülni, ma csak akkor hibázott mikor már túl volt a frame ballon.

Igazából nála a kérdés inkább, hogy a fogadási csalás nélkül vajon világbajnok lenne-e már.
7 hónapja
nagylaza, főpohárnok
Sajnos a depresszió fellángolása nincs tekintettel a versenynaptárra. És azért Zhao tényleg kurva jó játekos, aki szintén nem lehet.

7 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 527 — beers & Packers
7 hónapja
Ronnie este a dákón cserélte a ferrule-t (angolul szoktam nézni a snookert, nem tudom mi erre a helyes kifejezés magyarul), de elnézve a mai játékát nem volt jó döntés.

Másik oldalról 33 év profi szezon után nehéz elképzelni, hogy ilyen amatőr hibát követ el.
Jughead
Vaspánt.

Meglepne ha ezen múlna.
Őszentsége Sobri Jóska
Egyébként az ő szintjükön sokat befolyásol, de persze az ő szintjükön tudják mérlegelni azt is, hogy mennyi idő átszokni.
Jughead
De ez nem bőr vagy nyélcsere. Az számíthat valamennyit, de egy pánt önmagában csak egy sorozatgyártott tucattermék, ugyanolyan a cseredarab is. (Mint dartsban, egy hegy vagy egy tollcsere az számít, egy gyűrűcsere semmit.) Emiatt a világ valaha volt top3 legjobb játskosának egyike nem fog zsinórban 8-ból 8-t elbukni. Még egy teljes dákócsere se húzza le ennyire a teljesítményt önmagában.

7 hónapja
Ronnie este a dákón cserélte a ferrule-t (angolul szoktam nézni a snookert, nem tudom mi erre a helyes kifejezés magyarul), de elnézve a mai játékát nem volt jó döntés.

Másik oldalról 33 év profi szezon után nehéz elképzelni, hogy ilyen amatőr hibát követ el.
Jughead
Vaspánt.

Meglepne ha ezen múlna.
Őszentsége Sobri Jóska
Egyébként az ő szintjükön sokat befolyásol, de persze az ő szintjükön tudják mérlegelni azt is, hogy mennyi idő átszokni.
7 hónapja

Jughead
Vaspánt.

Meglepne ha ezen múlna.

7 hónapja

7 hónapja
Oké, Ronnie kritikán aluli volt, de Zhao egy tökéletes sessiont hozott össze. Sitől azért ne kérjen tanácsot azzal kapcsolatban, hogy az előnyt hogy kell beosztani (2 éve Si 14-5-re is ment Brecel ellen az elődöntőben).
7 hónapja
Na végre, ez az a Ronnie, akit látni szeretek. Sejtettem, hogy érdemes megfogadni, hogy nyer.
Peszinter Ferenc
Ne már most nèzem mi az eredmèny 😭😭😭😭😭😭😭😭
7 hónapja
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
Na végre, ez az a Ronnie, akit látni szeretek. Sejtettem, hogy érdemes megfogadni, hogy nyer.
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 415 — Kinek mit intézett a kormánya
Mindkét elődöntő nagyon jó eddig.
Kampman
Mármint izgalmas. A színvonal elég gyenge egyelőre.
Jughead
Eddig izgalmas volt.

Poloska vagyok.
7 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 720
Ronnie játszott a vb-n “kora reggel” ezen kívül?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
7 hónapja
Mindkét elődöntő nagyon jó eddig.
Kampman
Mármint izgalmas. A színvonal elég gyenge egyelőre.
Jughead
Nem értek a sporthoz egy alapszintnél jobban, nekem élvezetes.
Ízlés dolga, de pl. Selby meccseit nézni viszont jellemzően kínszenvedés volt, akármelyik tornán nézem.
A most megmaradtak legalább agresszívan nyomják, ami nekem jobban bejön.