Toca

Minnesota Vikings

Toca
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
7 órája
Regisztrált
több mint 11 éve
Fórum hozzászólások
15 042


Utolsó 10 fórum hozzászólás

13 órája
Toca Minnesota Vikings 15 042 — Vikings fan
Mondjuk szopó lehet egy nap alatt két meccset is játszani.
Hanni
Babos sűrűn eljátszotta pedig az elmúlt években. Gyorsan kiszopott egyéniben, aztán húzott is párosozni 😀
eaglesmcnabb
Djoko csak a legnagyobbakról emlékszik meg így!
13 órája
Toca Minnesota Vikings 15 042 — Vikings fan
Djoko kettőből semmi, azért ez fájhat.
Szesze
Szép nap ez a mai, ha otthon lennák bontanék egy sört.
1 napja
Toca Minnesota Vikings 15 042 — Vikings fan
Hungarofób valaki, mert nem picsog, hogy miért nem büntették meg az Angolokat és a Hollandokat!
Magyarellenes mert szóváteszi, hogy a bajnoki 6. csapatban miért csak légiósok vannak…
Mindig megtudtok lepni! 😊
1 napja
Toca Minnesota Vikings 15 042 — Vikings fan
Valaki összefoglalná, hogy mi történt eddig az olimpián? Semmit nem tudtam nézni!😀

Magyarok, favorit-és meglepi győztesek, rekordok, csalódások, botrányok stb
Willie Parker
Úszás: sajnos nincs kiemelkedő alakja a csapatnak, Hosszúnak a formaidőzítése rosszul sikerült, ráadásul szerintem a többiek is egy picit maguk alatt teljesítenek. Bár tudták időben szerintem ez a hajnali időpont nem kedvez nekünk. Milák toronymagas esélyesként szerzett egy aranyat és a 4x100-asaink 4.-ek lettek. Ez valami őrületesen nagy eredmény ismerve, hogy hány jó nemzet van úszásban.
Női kézilabda: totál betli
Vizilabda: még messze a vége, a nők leverték az USA-t, de mivel nők szépen előtte x-eltek a ruszkikkal. Fiúk sajnos kikaptak a görögöktől, de nekik messze a vége, simán jók is lehetnek
Dzsúdóban van egy bronzunk, de azon kívül csak kieséseink, jah meg egy 5. helyünk
Vívás: itt a srácok odatették magukat. Szilágyi Áron tanári vívással (és amúgy azért egy kis szerencsével) megvédte a címét, a csapattal sajnos elszúrták, ott "csak" 3.ak lettek. Még itt van egy ezüstünk is. Sajna a lányok nem nagyon villogtak
Voltak viszont kellemes "pontszerzéseink": hegyi kerékpárban 4. hely (3 svájci mögött), triatlonos srác 7.
a külföldieket majd más elmondja 😊
NB2
Nincs kiemelkedő alakja és a 2.5 mp-el nyert mindenki előtt Milák azért érdekes egymás mellett 😊
1 napja
Toca Minnesota Vikings 15 042 — Vikings fan
Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?
Minket valahogy sokkal hamarabb meg bírtak baszni...
warr_b
Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
petey
Csak egy kérdést tettem fel, hátha valaki tud valamit, ami nekem elkerülte a figyelmemet. Nagyon zavar? Beszélgessünk inkább a Vidike nemzetközi meneteléséről?
warr_b
már kifejtettem az álláspontom a Vidiről korábban, szóval nem fogok rage-elni ha erre vágysz. engem nem zavar ha ezt akarod tudni, de vidd fel a trollfocira ott találsz hasonló lelkületű embereket akik bármikor buziuefáznak egyet, vagy ott a google.
bocs, de mire gondoljak, amikor több, mint 2 hét után véletlenül bekattan nálad megint ez a dolog?
petey
Mondjuk azért mikor elolvasom, a Vidi - Fradi alatt lévő magasröptűket, nekem nem tűnik az itteni módi se sokkal jobbnak mint a trollfoci 😊
Persze ettől még warr_b-től várhatunk többet 😛
3 napja
Toca Minnesota Vikings 15 042 — Vikings fan
Azt tudja most valaki, hogy éppen vészhelyzeti állapot van még?
Jogsim lejár jövőhéten és most vettem észre, de nem tudtam rájönni most érvényes marad még vagy most már normál állapot van és előtte meg kell mindenképpen pörgetni a dolgot.
Danke
Toca
szerintem igen (remélem, mert nekem is csak technikailag nem járt le a jogsim)
A veszélyhelyzet 2021.05.22-ig élt volna, de a 2021.05.21-én éjfél előtt nem sokkal kiadott 2021. évi XL törvénnyel meghosszabbították. Így tehát a veszélyhelyzet a 2021. évi őszi országgyűlési ülésszak első ülésnapját követő 15. napjáig lesz érvényben.
szerk: viszont ha esetleg valami okból külföldre akarsz menni, akkor újítsd meg, mert a külföldi szerveket nem feltétlenül érdekli, hogy nálunk mi van
slowmotion
Köszi.
Gyerkőc miatt amúgyse megyünk külföldre.
Meg így ha feltöltik az eü papírt elvileg ingyen meghosszabbítják, csak időre nem érne ide.
3 napja
Toca Minnesota Vikings 15 042 — Vikings fan
Egyébként egyre több hír van arról, hogy sok helyen bizonyos csoportokat oltanak kötelezően, illetve kurvára megnehezítik az oltatlanok dolgát. Ez azért jó jel, csak olyan szokásosan európaian hatékonytalan, döcögős, ergya.
Sobri Jóska
Azért lassan el fogunk érni odáig, hogy mindenkinek kötelező lesz. Akkor majd megnézem egy-két oltásellenes ismerősöm fejét, mennyire fognak vörösödni a dühtől. De legalább majd újra mondhatom nekik, hogy én megmondtam ezt is. 😊
Mikey
már rég kötelező oltás kéne.
Amadeus
Régen megszondaztak ezt már. Kijött h szavazat maximalizálás szempontjából nem túl jó dontes. Ezért nem is lesz.
csebi
Önmagában nem. De az újabb zárasok relációjában politikailag is jó döntés lesz. Inkább kötelező oltás, mint újra kijárási tilalom, meg bezárt szolgáltató szektor és maszkviselés az utcán is. Ha majd ezzel mérik, akkor -pláne a már oltottak közt- nagy favorit lesz a kötelező oltás, meglátod. Csak úgy kell mérni/kérdezni.
Sobri Jóska
Teljesen mindegy mi a favorit, ha az ő szavazóbázisának a nagyrésze az általad agyhallotnak hívott banda adja, velük nem fog szembemenni len dületből.
Szépen csipegetve maximum.
3 napja
Toca Minnesota Vikings 15 042 — Vikings fan
Azt tudja most valaki, hogy éppen vészhelyzeti állapot van még?
Jogsim lejár jövőhéten és most vettem észre, de nem tudtam rájönni most érvényes marad még vagy most már normál állapot van és előtte meg kell mindenképpen pörgetni a dolgot.
Danke
3 napja
Toca Minnesota Vikings 15 042 — Vikings fan
Pedig az ember azt gondolna, ha a havi 1,5-3 millios fizetesbol a nemzetkozi trenddel egyezoen nem elvenni akar a munkaltato, hanem meg hozzaad, akkor az boldogsagra adhat okot, nem pedig sztrajkra:

"A Hungaro­Control idén júniusban a havi 1,5–3 millió forintos irányítói jövedelmek mérséklése helyett a 2021 és 2023 közötti időszakra évi ötszázalékos, azaz összesen 15 százalékos béremelést ajánlott a CMLISZ-nek. A szakszervezet azonban ezt a növelést nem tartotta elfogadható mértékűnek, egyúttal jelezte, hogy határozatlan idejű sztrájkba lép."

 24.hu/fn/gazdasag/2021/07/26/ferihegy-sztrajk/#
undisputedly
Jöjjenek el tanárnak vagy péknek oszt pampogjanak......
dande
Mondjuk ha egy tanár vagy pék rossz számot mond véletlenül a telefonba, abba ritkán halnak bele több százan.
Hanni
Egy percig nem sajnálom tőlük és tisztában vagyok a felelősségükkel. Ugyanakkor itt eleve emelésről van szó illetve ilyenkor igenis végig lehetne gondolni a magyar viszonyokat, hogy mikor mihez képest ennyi az annyi....de persze mindenki a magáét nézi és méri.
dande
Lehet gondolkodni a magyar viszonyokon vagy azon h ugyanebben a munkakörben Szlovákiában 42, Csehországban 29, Lengyelországban pedig 13 százalékkal magasabb az átlagbér, kvázi V4-es szintre felzárkóztatást kérnek.
empty taxi
Az egesz cikk apropoja, hogy amig nemzetkozi szinten fizetescsokkentest es leepiteseket irnak, addig itthon fizetesemelest adbak, de ez sem tetszik nekik 😊

Nem pedig az altalanos ar/hozzaadott ertek szam. Pl orvosok szinten eleteket mentenek, de 1/4 ennyi nincs a fizetesuk 😊
undisputedly
Azért ne komolytalankodjunk már.
warr_b
Sokan azt hiszik minden orvos orvosbaroi szinten keres 😊 Erdemes megkerdezni par altatoorvost vagy radiologust mondjuk 😊

Vagy a palyajuk elso szakaszaban levoket minden teruletrol.

Elszornyednel.
undisputedly
Nem kell addig, kérdezzetek aneszteseket vagy sima gyerekorvost. Nem mindenki nőgyógyász, pont emiatt is hozták azt amit tavaly.
davemayer
És azért mert nem jól keresnek a tanárok / orvosok egy része ezért a hungarocontrolosok ne akarjanak annyi pénzt amennyi szerintük jár?
Ha én fizetésemelést kérek akkor érezzem magam rosszul?
4 napja
Toca Minnesota Vikings 15 042 — Vikings fan
Jól bealtatunk mindenkit azzal, hogy idén a passzjátékra építünk. Figyeljétek meg hogy meg fognak lepődni a meccsenkénti 30 futáson az ellenfelek.

Pierce-szel meg megfogtuk eddig a lottó ötöst.
jmarcell
Óriási meglepetés lenne ha Cookkal futnánk 😀

Legkedveltebb fórum hozzászólások

2 hónapja
Toca Minnesota Vikings 15 042 — Vikings fan
Megszületett a Kislányunk a hajnalban egészségesen <3
Végre valakinek jól áll majd a lila a családban 😊
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 15 042 — Vikings fan
csodálkozok hogy senki sem sütött el egy "kit érdekel, Brady is meleg" poént (?)BigBen7
Brady nem lehet meleg, mert már kiégett.
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 15 042 — Vikings fan
Ponder, Cassel, Freeman
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 15 042 — Vikings fan
hagyjuk már ezt, kizárt dolog, hogy arod valaha is működött volna belicsekkel, brady és rodgers is qb, aztán itt ki is fújt az egyezőség. brady frakkos karmester, arod meg logógatyás dzsesszénekes.az egyik jól érzi magát a zsebben 2 másodperc a max., amíg a labda nála van, be vagyon tanítva neki a route, mint egy robot úgy működik, ez a rendszer qb. a másik meg állandóan improvizál, dajkálja a bogyót, ide futmegodafut, a fal se tudja már hol a qb, ő akar lenni a hős. tényleg jól áll neki meg minden, de az edző helyében agyfaszt kapnék. és vmilyen szempontból tényleg nem csapatjátékos, nem könnyíti meg a társai munkáját, saját falát szopatja, az elkapóknak hiába vannak útvonalaik mindig félszemmel a qb-t kell figyelni merre dzsal satöbbi, szóval totál káosz. sztem qrvasokszor mondták már neki, hogy többet dobjon elsőszándékból, mert fasza amit csinál, ki is veri rá a mezei szurkoló, ha bejön, de összességében hosszútávon borzasztó kártékony. aztán persze hogy csak egy gyűrű van az ujján azért mindenki hibás, szar a fal, az edző meg mindenki.
gedam
Ezt nem a Seahawks topicba szántad? Nekik is egy ilyen sz*r kúbé jutott.
peterk2005
tök jó, hogy kitaláltok nekem egy véleményt, de sehol sem írtam, hogy wilson szar vagy hogy arod szar. de ha érdekel a véleményem (tudom, hogy nem, majd megírod helyettem, hogy mit gondolok), wilson éri az árát (kedvenc qb-m különben). egyébként nekem elég lenne az is, ha a felvetéseimmel vitatkozna valaki. de mindig megy a szándékos félreértelmezés vagy már egyből személyes támadásként éli meg egy egy csapat szurkere, ha esetleg más véleményt fogalmazok meg, mint ami az elfogadott. pedig tényleg meg lehetne győzni, mert a nagy többségnek, akik rendszeresen itt vannak, bizonyára szélesebb a rálátása a dologra, mint nekem.
aztán a vége mindig ugyanaz, “ne vergőggyé itt, meg az ultima ratio, hogy kussolj, nektek egy futkározós négeretek van”.
gedam
Most nem azért GB topicba bejösz, elkezded oltogatni Rodgerst. Azt nem mondod éppen, hogy szar, de kb lehordod a sárgaföldig, hogy mennyire egoistán játszik és ő akar lenni a hős. Elmondod, hogy mennyire kártékony ahogy játszik és még a fanoknak is beszólsz lekicsínylően, hogy bezzeg ők erre verik.
Ezután még bedobsz, egy akkora full faszságot a perpill top3 ( max top5) ( lehet alltime top10) QB-ról, hogy
"Kivágni nem vágtam volna ki, de a nagy lovét nem adtam volna meg neki. "
JimmyG meg Nick Foles meg Joe Flacco kap 22-27 misit ( nem bántani akarom őket csak hogy azért A-Rod hozzájuk képest hát khm...) ehhez képest hogy ő 33-at keres hát na...

Na szóval ezekután te komolyan azt várod, hogy ne szétoltsanak / szétpoénkodják a hszedet hanem konstruktívan kezdenek elbeszélgetni a felvetéseidről ?
Szerintem kicsit fordítva ülsz a lovon.

Persze nem kell kifürdetni A-Rodot bizonyos hibáiból, de én kurvára kíváncsi vagyok, hogy egy új szemléletű edzővel mire lesz képes ez a GB, mert MM-mel pár éve levan ülve a gárda.
5 hónapja
Toca Minnesota Vikings 15 042 — Vikings fan
Weekend már többet haladt a pályán mint Mahomes.
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 15 042 — Vikings fan
offtopic

vettem egy lengyel jegyirodánál 2 jegyet egy márciusi eventre, de elbasztam és véletlenül 1 héttel korábbanra sikerült. a helyszín ugyanaz, az ár ugyanaz, csak az esemény különbözik. az irodának a policyjében benne van, hogy ha x napon belül meg akarom változtatni a jegyet, akkor minden para nélkül ezt meg lehet tenni. mivel a vásárlás után egyből láttam, hogy baj van, írtam is nekik lendületből, hogy szori, 1 héttel elnéztem, erre és erre kéne.

jelenleg ott tartunk, hogy csak úgy hajlandóak kicserélni, ha kinyomtatom a digitálisan kapott jegyeket, elküldöm nekik postán, ők azt sztornózzák és utána postán visszaküldik a jó jegyeket, de természetesen én fizetem a felmerülő költségeket. mindezt úgy, hogy az ügyfélszolgálatos lány középszinten is alig beszél angolul. nem értem tényleg. Amerikában nyáron volt hasonló gond, igaz ott nem az én hibámból, a StubHub 10 perc alatt kicserélte és ennyi volt. félelmetes.
shawnka
De fogadjunk, hogy az amerikai nem tudott volna középszinten se lengyelül.
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 15 042 — Vikings fan
De minek nektek PO egyaltalan?
Romo akkora egy fostalicska...Elkuldeni kellett volna ,nem hosszabbitani vele!
Elso wildcardon kiestek...(mint Mi 2 eve...)
Semmi ertelme,meg a draftra se jo....

Tudom,hogy mi is szarok vagyunk...ez van
Csak iden a boysrol mindenki elhitte,hogy milyrn marha jok....azt kozbe meg megse...:-p
Romoval sose ertek el semmit...hany eve benazik¿ZoliZoltán
Te mit szívtál ? Kezem összetenném ,ha Romo lenne a QB-nk, komoly playoff csapatnak merném magunkat hívni akkor.
Lehet, hogy kiesnek, de lehet, hogy nem. 1 meccsen mindenki verhető. Ráadásul legnagyobb esélye egy Cards/Phili első körnek van. Egyik sem az a csapat, akit ha elkapja a meccset jól a Cowboys ne legyen esélye. Southos playoffról inkább ne beszéljünk a Seahawkst meg már verték. Ebben az NFC-ben talán a GB kiemelkedő most, de nekik is kifogyhat a szufla.

Könyörgöm ezt a Romoval meg semmit nem értek el faszságot felejtsd már el, ennek a Cowboysnak nem Romo a gyenge pontja, hogyha te ennyire tudod leegyszerűsíteni az NFL-t, hogy kikaptak akkor csak az irányító a hibás akkor gondold át ezt a játékot még egyszer.
Amúgy 8-4el állnak, majdnem annyi winjük van mint nekünk 1,5 év alatt és csak azért nem állnak perpill playoff helyen mert kurva erős most az NFC és ha szerinted nem lehetnek büszkék a szurkolók meg a csapat is, főleg azután hogy előre mindenki leírta őket szezon előtt, ha egy 10-6 vagy 11-5el végeznek akár lesz playoff 1 vagy 2 körrel akár nem, akkor a trollkodásod inkább idegesítő locsogásnak felel meg.
8 hónapja
Toca Minnesota Vikings 15 042 — Vikings fan
Én eltűnődtem, és a kérdésem az adminok fele irányul el.
Sobrival lehet valamit kezdeni vagy megvárjuk amíg az intellektuálisabb környezet lemorzsolódik?
9 hónapja
Toca Minnesota Vikings 15 042 — Vikings fan
Trump egy koszlobár fasztraktor. A zárt osztályon a helye, esetleg a Simpsonsban.
Cruyffista
Ezeket az posztokat szeretem, amik jól fel vannak építve és előre mozdítják a beszélgetést!
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 15 042 — Vikings fan
Miután az egész nap a pénztárcám útán kajtattam és már az irataim pótlását szervezem jön egy telefon, hogy megtalálta egy csaj és mindennel együtt vissza is juttatta. Oh ye!