somoskovig

Jacksonville Jaguars

somoskovig
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
3 órája
Regisztrált
több mint 17 éve
Fórum hozzászólások
9 777Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 777 — 49ers GM
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1cxb7d9/minden_amit_sszel_szoktunk_%C3%ADrni_unironikusan/

Észnél kell lenni!
Zsellér van de Vrij
Bözsi néni megmondta, hogy ha bármelyik önkormányzatban is 50+1 %-ot kap Magyar Péter akkor mennek a fiaink a háborúba, megmondta a Miniszterelnök úr.

Ezek a bözsi mamák kb egy szinten vannak az MP fanyalgókkal ezekben az időkben mikor kb max ezekből választhatsz. 😊
ozibozi
Mekkora forma a műsorvezető, ezeket edzik valahogy, hogy röhögés nélkül bírják a Bözsi nénik szakértését, vagy komolyan szívből egyetértenek és hisznek?

2 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 777 — 49ers GM
Svédek hamar lerendezik
warr_b
Tökéletes alapszakasz, minden meccset rendes játékidőben nyernek.
Kampman
Ilyenkor szoktak valami igazi agyfasz meccsen kiesni a negyeddöntőben a tok esélytelennek gondolt másik ágról beevickelo csapat ellen.

5 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 777 — 49ers GM
Az idei szezon kicsit később kezdődött, mint szokott, most vagyunk az első többnapos pecán. Túl sok hal nincs, de cserébe sikerült eddig egy 17 kilós tokot és egy 16 kilós pontyot partra terelni. 😊 Ráadásul az utóbbit a kölykök intézték 90%-ban, én csak az elején irányba rendeztem, hogy se a nádast, se a szomszéd botjait ne vegye túlzottan célba 😊

7 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 777 — 49ers GM
 index.hu/gazdasag/2024/05/15/leggazdagabb-magyarok-meszaros-lorinc-a-100-leggazdagabb-magyar-lista/

990 milliárd, az komoly 😂
kapitnono
Egy év alatt 330 Mrd. Azért az az állami költségvetés szempontjából is jól látható összeg.
zinedine5
Ez csak az inflációs hatás, a reálvagyona alig nőtt, nem tud sokkal több lekváros kaviárt venni a bébifóka-levese mellé reggelire, mint egy éve 😀

7 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 777 — 49ers GM
Meg is van a két Netflixes meccs:

NFL Christmas schedule:

- Ravens at Texans
- Chiefs at Steelers

Wednesday, Dec 25, 2024.
shawnka
Vajon a Mo-on hozzáférhető Netflix is adja v spéci USA hozzáférés, ergo VPN kell?
Willie Parker
Írtam lejjebb, hogy ez a két meccs Magyarországról is csak Netflixen lesz nézhető.
Ergo ha van itthoni előfizetésed, akkor tudod nézni majd.
shawnka
Mondjuk az érdekes kérdés, hogy ha elkezd az NFL egy élő szerződés alól kivenni tartalmakat, az mennyiben fair... Mi van, ha jövőre az összes TNF és MNF is Netflix lesz (tudom, nem lesz, mert még vannak TV-s szerződések), akkor az a csomag, amire szerződtetek, csak úgy elveszti az értéke felét?

8 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 777 — 49ers GM

Első MNF
zacknorb
Rodgers kezd úgy kinézni, mint Mel Gibson, amikor kijött a Halál völgyéből a Katonák voltunk-ban... 😊

13 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 777 — 49ers GM
De most akkor nem győztünk?
 24.hu/fn/gazdasag/2024/05/10/inflacio-nott-magyarorszag/
NB2
Bár laikus vagyok, de a 3.7% nem tűnik soknak.
Jughead
.

ha az infláció nő, de a gazdasági növekedés stagnál/csökken, akkor szarabbul élünk. Ha 2%-kal, de akkor is szarabbul.
Gyurma Pappa
@MC12 add már el ezt plakátötletként valamelyik ellenzéki pártnak. Aztán utána szétdobjuk a lóvét.
Amadeus von Dollárbaloldal
Ha az infláció nő, akkor a gazdasági növekedés férfi, és majd lekever neki két rendes sallert, hogy tudja, hol a helye 😊

15 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 777 — 49ers GM
máv...
Tactful Cactus
Halál, adó, MÁV.
Willie Parker
Mondjuk ha a Halál a MÁV-val járna, mindenki örökké élne 😊

16 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 777 — 49ers GM
Hány éves korig kell a gyereket autóval hurcolászni az iskolába?
Lúdas Solymi
Miért kellene? Engem sem vittek a szüleim, én sem viszem az enyémeket. 8 éves koruktól meg maguknak járnak BKV val, legalább önállóságra tanítottak engem is, meg én is őket. El sem hiszem hogy sok 20 éves fiatal még okostelefonnal a kezében sem tud tájékozódni/Kocsival sem/ abban a városban sem ahol lakik, mert mindenhová vitték gyerekkorában.
kapitnono
Csak azért kérdem, mert Bp-n sokan erre hivatkoznak, hogy azért mennek kocsival, mert a gyereket be kell vinni iskolába.
Azokat megértem, akik távolabb laknak vagy időben gyorsabb mint a HÉV, BKV, stb. és egyébként is beleesik a munkahely irányába vagy belefér.

Vagy amikor az iskolából kell edzésre vinni a gyereket.
Lúdas Solymi
Nekünk pl. kocsival 15-17 perc a suli, tömegközlekedéssel 35-40, egy átszállással, és azzal a feltételezéssel, hogy mindig jön nagyjából pont időben a csatlakozás, stb. Emellett a kocsiban nincs beteg, büdös, erőszakos utas, nem esik az eső vagy nincs 40 fok vs séta a megállóig/megállótól a suliig, 20 perccel tovább lehet aludni reggel, nem kell egész úton cipelni a k*rvanehéz táskát, tornacuccot, egyéb faszságokat.

Kényelmes? Igen. Ha 50-60 perc lenne autóval, az kompenzálná azokat az időn felüli előnyöket talán, amiket írtam. De lehet, hogy akkor is inkább a dugóban ülnék.

16 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 777 — 49ers GM
 24.hu/fn/gazdasag/2024/05/06/gyogyszertar-gyogyszerpiac-patika-gyogyszeresz-korhaz-egeszsegugy-betegellatas/
Ugye nem Mészárosé lesz? 😊
NB2
Tiborcz jobb? 😀

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 777 — 49ers GM
Sziasztok!

Szeretnék beszámolni Nektek az oldallal és fórummal kapcsolatos fejleményekről.

Kezdjük a legfontosabbal: ma reggel megszületett a megállapodás az érintettek között, így a bowl.hu weboldal, főrum és minden egyéb működéshez szükséges dolog végre a szerkesztőség tulajdonába kerül. Nem tudom, mennyire tudjátok, de az oldal történetében (2004-ben indult a dolog ugyebár) még sosem volt olyan, hogy a háttér is a saját kezünkben lett volna, így bár az elmúlt napok történései miatt egy kicsit sír az egyik szemünk, de igazából nem csak a másik nevet, hanem mindkettő. 😊 Innentől kezdve az általunk kitűzött célok, fejlesztések megvalósulása már csak a mi ügyességünkön, elhivatottságunkon (és pénztárcánkon) múlik.

A jövőről:
1. Ez a fórum felület minden funkciójával együtt életben marad. Szeptemberre pedig szeretnénk megvalósítani azokat a fejlesztéseket is, amikről már sok szó esett, de eddig elmaradtak (pl. hozzászólások írásának/formázásának egyszerűsítése hosszabb hsz-ek esetén, tartalmi kommentek kiemelése a főoldalra cikként, stb.) Megmarad az adatbázis, minden korábbi beállítás és az a több, mint 1.500.000!!!! hozzászólás, ami szinte egyedülállóvá teszi ezt a közösséget.
2. Továbbra is tartjuk, hogy szeretnénk a Fűzővel kifelé csapatával dolgozni a jövőben. Ennek fő oka, hogy nem csak a közösség fennmaradását reméljük, hanem szeretnénk állandó főoldali tartalommal is rendelkező oldalt működtetni, erre pedig náluk alkalmasabb és aktívabb partner nincs a magyar amerikai focis közösségben. Nyilván nem lehet minden cikkben egyszerre minden igényt kielégíteni, de próbálunk megvalósítani egy olyan egyveleget, amiben hírek, elemzések, könnyebben és nehezebben fogyasztható tartalmak egyaránt helyet kapnak. Illetve mi is lelkesebben írunk, ha nagyobb forgalommal és olvasottsággal találkozik a munkánk.
3. Szeretnénk formailag is megújulni, nem csak szöveges cikkeket és időnként podcast-eket produkálva, hanem akár rövid videós elemzéseket, bejelentkezéseket, stb.
4. A FK és bowl.hu közötti együttműködés technikai részletei jelenleg kidolgozás alatt vannak, ezek után fog kikristályosodni, hogy pontosan milyen formában is megy tovább az együttműködés, számos jobbnál jobb lehetőség van a fejünkben erre vonatkozóan. Itt szeretném kiemelni, hogy bár korábban mindkét oldalon voltak ellenérzések a másik fél kapcsán, de abszolút segítőkész, nyitott és támogató hozzáállást tapasztaltunk részükről az elmúlt napok káoszában, ezúton is köszönet nekik. Kicsi ez a magyar amerikai focit szerető közösség ahhoz, hogy kooperáció helyett irtsuk egymást. 😊
5. Részünkről ez vonatkozik a FD fórumra is, ha szükségét érezték, hogy ebben a helyzetben ezeket a lépéseket megtegyék, legyen így. Mi innentől azon fogunk dolgozni, hogy mind tartalom, mind felhasználói élmény szintjén olyan színvonalat nyújtsunk, ami miatt minket érdemes választani, ha verseny van, akkor úgy. Természetesen senkit nem korlátozunk és kényszerítünk választásra sem a két oldal között, viszont a fair működést elvárjuk mindenki részéről.
6. A technikai részekre (átadás/átvétel, új szerverre költözés, admin jogok visszaállítása, stb.) a jövő héten fog sor kerülni, remélhetőleg ez látható fennakadást nem fog okozni semmilyen formában.

Ezúton is köszönet mindenkinek, aki a megoldás-keresésben segítségünkre volt, és legfőképp Nektek az összes csalódott, dühös, támogató, szomorú és kioktató kommentért egyaránt, ebből látszik, hogy nem csak nekünk fontos ez az egész. Azon leszünk minden erőnkkel, hogy ezt megháláljuk és mindenki megtalálja az oldalon azt, ami miatt érdemes velünk lenni. 😊

több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 777 — 49ers GM
sajnálom, de létezem....
Fungus
Az ukránok is így érezhetik magukat szegények. Viszont én is teszek neked egy békeajánlatot, pont olyan lesz, mint azoké az elvtársaké, akiket körömszakadtáig védesz, mert azt próbálod elhitetni, hogy a nagy semlegesség, amit ezek az ostobák kiabálnak, az létezik.

Tehát:
Ezt a topicot Fundustalanitjuk (ez a nacitlanitas, ha nem értened).
Elismered, hogy ez igazságos és jogunk van hozza (ez a Krím félsziget annektalasa).
Kijelölünk neked egy semleges zónát, ahol letezhetsz, ez lesz a politika topic (a semleges, maradék Ukrajna).

Ha nem tetszik, akkor lebombazunk a picsaba (kitiltunk a fórumról).

Te is választhatsz e két nagyszerű és egyben nagylelkű lehetőség közül.

Amennyiben a szólásszabadság és a véleményterror hurjait szeretnéd pengetni, akkor ezt először megteheted az orosz média és állami felületeken kiállva a bebörtönzött háborúellenes tüntetők szabadon bocsátásáért.

több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 777 — 49ers GM
Jajj Somos, de most komolyan...tényleg ilyenen felhúzod magad? 1000 ember kommentál itt 1000 féle háttérrel meg minden. Azt gondolom a 2 évvel ezelőtti eset bennetek (Ravens fanok) is mély nyomokat hagyott volna. Ahogy sack közben tapossa BB-t, ahogy kiüti AB-t, nyilván mindenki ezeket másképp dolgozza fel és ami akkor hirtelen haragból kimond az ember, vagyis hogy rohadjon el az összes krumplija vagy hasonlók, azok tüskeként megmaradnak az emberben. Szerintem se érdemel ilyet Burfict, mert nem ez a módja, de tényleg ilyenen felhúzod magad.És igazad van egyik csapat se megy a szomszédba piszkos játékért, de nyilván mindenkinek a saját piszkosa sokkal tisztább.

Valaki nem akar már azzal foglalkozni egy parádés fordítást csináltunk Saci nélkül? És most jön az újabb rangadó.
Saci egyébként maradt Cincinattiben még egy éjszakára.
Klaci79
Sajnos IRL és online is nehezen viselem a primitívséget. Meg a sportban is. De igazad van, nem ér ennyit.
somoskovig
Primitívnek akkor nevezhetsz, ha 150 feletti az IQ- d és legalább két doktori címed van. Valljuk be, egyik sem valószínű...
no flacco
Szívesen kifejteném az IQ, az EQ, a műveltség, a végzettség, az intelligencia és a primitívség fogalmait és különbözőségeit, ha feltételezném, hogy megértenéd, de éppen fókákat tanítok repülni, az több sikerrel kecsegtet.

több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 777 — 49ers GM
azért szerintem az is befér ebbe a kategóriába, hogy a neten lehet fogadni, arra ki lesz az új pápa 😀

a fekát mondják nagyon. fókuszba mutatták, 4es odds van rá.
mondjuk az is vicces lesz, ha megszavazzák és fehér füsttel jelzik majd 😀dugo1993
A fehér füst akkor van amikor meghal a pápa nem? 😀dcsicsak
Nem, a szavazás során bezárják a bíborosokat, és a szavazólapokat égetik el minden szavazási kör után. Ha nincs pápa, akkor olyan cuccal égetik, hogy fekete füst legyen, ha megvan a pápa, akkor jön a fehér füst.somoskovig
te is láttad az Angyalok és Démonok c. filmet? Amadeus91
Nem, én művelt vagyok.

több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 777 — 49ers GM
Kaptunk ma egy jó kis ajándékcsomagot a munkahelyen, benne egy 500 eurós vásárlási kártyával meg egy csomó földi jóval. Mondom a kollégának milyen jó év végi bónuszt kaptunk, erre mondja hogy ez csak egy kis extra, a bónuszt azt utalják majd (+1 havi fizu minimum). Na mondom, akkor jól van 😁

Persze sok helyen már otthon is hasonló mehet de nekem most egy kicsit furcsa volt, Angliában sem kaptunk ilyet.
davemayer
"Egy multi cég német, svájci és magyar munkavállalója beszélget.
- Én az idei bónuszomból felújítottam a konyhánkat - mondja a német - a maradékból pedig elmentünk síelni egy hétvégére az asszonnyal.
- Én az idei bónuszból vettem otthonra egy házimozi rendszert, a maradékból meg elutaztunk egy hétre a családdal a Kanári szigetekre - mondja a svájci.
- Én az idei bónuszomból vettem egy új pulóvert - mondja a magyar.
- És a maradék? - kérdi a másik kettő.
- Azt kipótolták anyámék..."

több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 777 — 49ers GM
118 új eset
Negritis
A worldometers szerint mindössze 1792 db tesztből.
Vrij6
“Te főnök, túl sok a megbetegedés, kezd mindenki bepánikolni! Mit csináljunk?
- Barmok vagytok, elhúzok pár napra az Adriára, erre amíg nem vagyok itthon, nekiálltok nagy mennyiségben tesztelni, hát kiafaszom kérte ezt?
- De hát főnök, a vírus, a kontaktuskutatás, a...
- Kussolsz, te idióta, végre sikerült idehozni két normális focicsapatot, mindenhol a világon zárt kapusak a meccsek, akárhová megyek a magánrepcsivel, nem engednek be. Itthon meg nézhetem élőben azt a nyomorult Felcsútot, már én is unom. Erre nekiálltok több százas napi esetszámot bevallani, egyből el is kezdett sípolni a sok libernyák-komcsi, hogy ne legyenek nézők...
- Asszem értem, kevesebb teszt, kevesebb fertőzés, kevesebb rinyálás!
- Na ugye, hogy nem olyan k*rva bonyolult ez, csak olyan sötétek vagytok, hogy világítana rajtatok a maszk, ha hordanátok...
- Sajnálom főnök!
- Mindegy, néha elgondolkodom, hogy talán mégse kellett volna minden szakembert kiírtani az államigazgatás környékéről is... Tényleg, a szakemberről jut eszembe, szedjétek elő Cili nénit a raktárból, ültessétek vissza a kaspójába, és töltsétek rá a Szépen kérjük, maradj otthon programot!
- Így lesz, főnök!

Szerkesztette: somoskovig

több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 777 — 49ers GM
(Ha úgy gondolták, hogy Butler a méreteivel, képességeivel nem jó matchup az más történet. Az érthető indok lenne, akkor is, ha kiderül, hogy nem volt jó ötlet. És persze az is, ha beteg volt, vagy valami hülyeséget csinált amiről nem tudunk. De csak elvből, egy Superbowlban hiba ültetni.)
peterk2005
De amikor a védelmed Richards és Bademosi duó bevetésével sem javul fel (vajon miért?) és egy stop kell a bámulatosan játszó támadóknak, akkor miért nem rakod be Butlert, mikor láthatóan hiába gondoltad, hogy nem jó matchup, totál nem működik ez a terv.topin
Nem tudom a választ. Csak arra reagáltam, hogy a "Pats elvek fontosak" indokolhatja ezt. Nem, nem indokolhatja, hacsak nem csinált valami valóban nagy marhaságot Butler. De arról valószínűleg tudnánk.

(Egyébként szerintem nem büntiről lehetett szó. Ha igen, az nem jó jel, akkor az öreg öregszik, és elkezdett rosszul dönteni. De szerintem inkább egyszerűen beteg volt még és gyenge, vagy tényleg úgy gondolták, hogy ezekhez a méretes - és Jeffery esetén nem túl gyors - elkapókhoz a kis termetű Butler a rosszabb megoldás. Valamiért BB sose favorizálta Butlert, sose hitt benne igazán. Idén azért látszott, hogy legalábbis részben talán joggal. De persze az is lehet, hogy simán túlgondolták.)
peterk2005
Az egész mentalitását dobja sutba a csapatnak, ha enged az elveiből, csak azért, mert Super Bowl. Az egész franchise arra épül, hogy nincs kivételezés, hogy még Brady-t is lehet szapulni a hibáiért, hogy azonnal repül, akinek nem tetszik valami (Collins), egy ilyen kultúrában egyszerűen nem lehet precedenst teremteni azzal, hogy "vétettél a csapat szabályai ellen, de most Super Bowl van, ezért elnézzük". Ha BB ilyen lenne, az egész Pats fele ennyi sikert nem ért volna el az irányításával, ebben biztos vagyok. Plusz ez egy megállíthatatlan folyamatot indít el, a következőre majd az AFC-döntő is kiemelt esemény, aztán jöhetnek a PO-meccsek, meg persze mondjuk egy idei Pitts meccs az alapszakaszból a hazai pálya előnyéért, a sok "most az egyszer elnézzük", aztán szét is esik az egész szervezet.

több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 777 — 49ers GM
Ez most hosszú lesz, Sobri szerint biztos naiv és idealista, de leírom, hogy én miért nem tudok és fogok Orbánra szavazni. Nem azért, mert komplexusaim lennének vele, elfogult lennék, vagy akármi, hanem azért, ahol 12 év kormányzás és kettő kétharmad után tart az ország.

A kiindulópont:
2010-ben olyan helyzetben érkeztek meg, aminél nehezen lehet jobbat kívánni. Erkölcsi hulla baloldal, kétharmados többség, ráadásul Bajnai két év alatt meghozott egy csomó népszerűtlen válságkezelő intézkedést, ami miatt már nem államcsőd kozeli helyzetet vettek at, és nem nekik kellett megtenni ezeket a lépéseket. A világgazdaság kilabaloban volt a hitelvalsagbol, elkezdődött egy újabb konjunktúra. Ez az áldott állapot tartott nagyjából a Covid kezdetéig, vagyis volt 10 olyan évük, amikor ezt az országot vihettek volna előre. Ehhez képest ha vegigporgetek egy csomó területet, vagy semmi nem történt, vagy csak rosszabbak lettek a dolgok.

Egészségügy: erről szerintem nem kell hosszabban értekezni, semmilyen átfogó reform nem történt, továbbra is alulfinanszírozott az egész, a háziorvosi rendszer doglodik, általános egészségi állapotot és várható élettartamot tekintve a legrosszabbak között vagyunk az EUban. Tömegsport nincs, egészség tudatosság növelése nincs, ha kórházba kerülsz, vihetsz magaddal mindent, és szerencséd van, ha valami fertőzés nélkül meguszod.

Nyugdíjrendszer: reform semmi, a manyup lenyúlása persze jól jött. Az se volt jó rendszer, de legalább valamilyen szintu pénzügyi gondolkodásra, előre tervezésre nevelt 1-2 generációt. Emellett kivezették a svájci indexálást, most a választások előtt persze jött egy kis osztogatás. Ettől meg a nyugdíjrendszer fenntarthatatlan, a prognózisok csak abban térnek el, hogy hány év múlva fog összeomlani a dolog.

Oktatás: minden kompetencia teszten csúszunk egyre lejjebb, az új NAT és a tankönyv állomány minősíthetetlen, hiányzik kb 10% pedagógus. Az iskolák kezéből minden hatáskört kivettek, kretat és WC papírt is a tankerulet rendel. A pedagógusi életpálya modellt inkább hagyjuk.

Gazdasági mutatok, helyünk Európában: semennyit sem sikerült zarkozni az EU átlaghoz, ellenben olyan környező országok kerültek elénk, mint Szlovákia meg Románia, baszki, előbbiben éhséglázadások voltak meg belátható idotavban… Euró nincs, az államadósság megint elszállt, strukturális fejlődés nincs, K+F minimális, a nemet autógyáraknak fasza összeszerelő üzem vagyunk. Emellett sikerült a piacot halálba torzítani egy csomó iparágban, a trafikoktol kezdve, a median keresztül a kereskedelemig, ettől természetesen jobb nem lett semmi, csak megfelelő kezek lopnak. Nincs olyan típusú vállalkozó réteg, mint mondjuk a cseheknél, érdemes mondjuk a Rohlik (itthon Kifli) történetet elolvasni, hogy meddig lehet eljutni a nulláról 10 év alatt. A rezsi csökkentést is sikerült úgy megcsinalni, hogy átkerültek a nagy energia szolgáltatók is a megfelelő tulajdonosi korbe, csak ettől nem fejlődött az infrastruktúra, az ellátórendszer, az egyik legjobb adottságú országként a béka segge alatt vagyunk zöld energiában, pedig van nap, szél, biomassza.

Lakhatás, társadalmi mobilitás, ilyesmik: a segély helyett munkát dologgal egyet tudok érteni pl., de amit és amennyiért emberek dolgoznak, az teljes zsákutca. Ettől senki sem fog visszatérni a munka világába, nem tud lehetőséget teremteni a gyerekeinek. Nincsenek bérlakások, a támogatási rendszer minden formája (CSOK, adó-visszatérítés, egykulcsos adórendszer, stb.) a társadalom kis százalékának jelent valós segítséget.

Államigazgatás, hatékonyság, stb.: Létrejött egy csomó vízfej (kormányhivatalok, tankeruletek, országos ellátó rendszerek), amitől a színvonal jobb nem lett, csak lassabb, rugalmatlanabb, a döntési hatáskörök felfelé vándorolnak, a létszám meg csak bővül.

Tudomány: MTA kiherelve, kutatói hálózatok átalakítva, eredményként kis sarkitassal a Pozsonyi csatát és “Baszjad Uzut” tudjuk felmutatni.

Korrupció, hazudozás, politikai kultúra: ha azt mondom, hogy nem javult a helyzet, akkor meg messze nem mondtam semmit, de ez nyilván olyan terület, ami eléggé egyéni értékítélet mentén mozog.

Minderre ráesett a Covid, annak kapcsán is végtelen mennyiségű korrupcióval, rendeleti kormányzással, amit mindenre is használtak, csak a védekezésre nem, meg a többlet halálozások alapján az egyik legszarabb járványkezeléssel. Most meg elszállt az infláció, zsákutcába ért a külpolitika, szóval van baj rendesen.

Mindez nyakon van öntve a keresztény giccsel, az ajtatoskodassal, a melegek basztatasaval, a civil szféra ellehetetlenítésével.

Szerintem ezt az elszalasztott 12 évet soha nem fogja visszakapni Magyarország, és ez történelmi bűn. És mivel Orbánban sokkal több tehetség, képesség, lehetőség volt, ezért különösen fájó és védhetetlen, hogy mindezt erre használta fel, amiben élünk jelenleg. Politikailag biztos hatékony, hiszen nyerte a választásokat, pörög a pénzpumpa, de én erre nem tudok büszke lenni. Mintha Usain Bolt elment volna drogdilernek, és arra használta volna a tehetségét, hogy lefussa a rendőröket.

Szoval mire kellene büszkének lennünk? Mivel lehetünk elégedettek, ami miatt újabb 4 évet kellene adni Orbánéknak?

több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 777 — 49ers GM
Hosszú, loptam, és szomorúan vicces.

Mondjunk nemet a KABÁT-ra!

>Figyelem!!!
Egyre többen ismerik fel végre, hogy a kabátok valójában NEM VÉDENEK a hideg ellen! Az egészet a ruha lobbi és a nagy ruha gyártók erőltetik az emberekre!
– A kabátokat sosem tesztelték rendesen, nem tudni, hosszú távon mit okoznak!
– Az ősembereknek sem volt kabátjuk, a természetes hidegtűrés mentette meg őket, és a mai embernek is az tesz jót!
– Egy fél citrom levele és 3 ánizsmag többet segít a hideg ellen, mint a teljesen mesterséges és természetellenes kabát!
– A kabát rengeteg műanyagot, a cipzár részen pedig veszélyes fémeket tartalmaz, amik a szervezetbe bejutva óriási károkat tudnak okozni.
– A kabátban olyan anyagokat használnak fel, amiket élelmiszerekben még sosem engedélyeztek, akkor hogy is van ez?
– Nem furcsa, hogy óvodás korunk óta ránk erőltetik a kabátot és azt mondják, higgyük el, hogy hasznos? El kéne gondolkozni!
– Valamennyi ember, aki az elmúlt 100 évben Magyarországon meghalt, hordott kabátot! Véletlen?
– Egyes tudósok azt állítják, kabátot kéne hordanunk, de egyik nyilatkozatukban se volt rajtuk kabát!
– A NASA sosem fejlesztett kabátot, pedig az űrben nagyon hideg van! Emberek, ébresztő!
– A kabátokat különböző módokon kezelik, tele vannak VEGYSZEREKKEL! Ne hagyd mérgezni magad!
– Elgondolkodtál már azon, mi lesz a fehér kabátokkal, mikor már nem használják őket? Nézz fel az égre! Ledarálják és repülőkről szórják szét, hogy a bennük lévő vegyszerekkel Irtsák az embereket!
– A kabátokba chipeket varrnak, hogy azokkal programozzak az emberek agyát! Vajon miért csak az ott dolgozókat engedik be a kabátgyárakba? Az átlagembert miért nem? KIDERÜLNE AZ IGAZSÁG?
– Láttál már valaha kabátgyártós videót? HOPPÁ!
– Egy ismerősöm barátja apjának, a munkatársának a fia, aki szabó, igazi profi és ért a kabátokhoz, kibontotta a varrást a kabátján. Azóta eltűnt! Sem Ő sem a kabátja nincs meg! A KABÁT LOBBI MIT TITKOL ENNYIRE?
– Az összes videót, ami a kabátok ellen szólalt fel, eltüntették a YouTube-ról! Mi más, ha ez nem bizonyíték?
ÉBRESZTŐ EMBEREK! NE DŐLJETEK BE A KABÁT LOBBINAK! KITARTÁS, MERT VANNAK, AKIK LÁTJÁK A JÖVŐT, ÉS NINCS MÁR SOK IDŐ! HÁTHA ELJÖN A KABÁTMENTES CSODÁLATOS ÉLET! ADDIG IS TERJESSZÉTEK, EZT MINDENKINEK HADD TUDJÁK MEG AZ EMBEREK AZ IGAZAT A KABÁTOKRÓL!!!!! OSSZÁTOK, AMÍG LE NEM TILTJÁK!
LE A KABÁTTAL!
(Az interneten találtam, tehát biztos igaz.)

több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 777 — 49ers GM
Nagyon köszönöm, tényleg jól esik, hogy mindenki szorít nekünk és szeretne segíteni.
A sürgisek bármire az ottani munkában fel tudják használni az adományokat.

PÉCSI SÜRGŐSSÉGI BETEGELLÁTÁSÉRT ALAPÍTVÁNY
7621 Pécs,Rákóczi út 2.
Adószám: 18317174-1-02
Bankszámlaszám: 11731018-29902341 Nagyon köszönünk mindent!!!

Ha utaltok írjátok rá a közleményben hogy a Covid-19 elleni harchoz a bowl.hu fórumozói.

Köszönjük szépen
diverdoc


Szerkesztette: somoskovig