Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
21 órája
lófasz=vb cím?Nala ugye nem baj hogy lofaszt nem nyert 😀Mbappé mindenhol gólkirály lett ahol elindult. 27 évesen vezeti a VB all time scorer ranglistát.Mvp a vb-n Rodri.Én mellette Harry Kanet és Declam Ricet jelölöm.8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Se Messi gólkirályság, se Argentín VB-cím.
Konteók mehetnek a picsába.
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
És lehet a benini vagy a mianmari szavazók se láttak több meccet.
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
Blevi
Ha szakmailag nézem, akkor a letett munka alapján Rice.
Willie Parker
Aranylabdat Kane talan
Blevi
KeyG
Blevi
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
21 órája
Az a rágógumi fújó verseny amiről HBI beszél lehet izgalmasabb volt, mint ez a meccs.
21 órája
Legyen az aranylabdás Merino. Bajnok, világbajnok, BL-döntős, középpályásként fontos gólok mindhárom sorozatban, és középcsatárban is rúgta a gólokat.
21 órája
Aranylabda: Fabian Ruiz.. BL gyoztes, vb győztes, francia bajnok.

Just Win Baby!
21 órája
Legrosszabb kezdő?Tele a twitter a fő futball médiumok tweetjeivel. KB az összesnél Yamal legyőzte Messit. Wut? Yamal kb a meccs leggyengébb játékosa volt.Az Nico Williams lesz, Yamalnak volt pár jó csele
Sixo
slowmotion
21 órája
Nala ugye nem baj hogy lofaszt nem nyert 😀Mbappé mindenhol gólkirály lett ahol elindult. 27 évesen vezeti a VB all time scorer ranglistát.Mvp a vb-n Rodri.Én mellette Harry Kanet és Declam Ricet jelölöm.8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
Blevi
Willie Parker
Aranylabdat Kane talan
Blevi
KeyG
21 órája
Rodrinak szerintem koze nincs a torna mvp cimhez. Sot, a spanyoloktol senkinek sem adnam oda. Ha a dontot nem nezzuk, a szamok alapjan az nalam Messi lenne, vagy Mbappe a tiz gol miatt, esetleg Bellingham, hiaba nem dontozott Anglia, o kb az osszes meccsen kurva jo es clutch is volt.Mvp a vb-n Rodri.Én mellette Harry Kanet és Declam Ricet jelölöm.8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
Blevi
Willie Parker
Aranylabdat Kane talan
Blevi
21 órája
Simeone előbb dobta magàt, minthogy Cucu odaértNyikvan kicsi Simeone okosan csinált, jobban nézte Cucut mint a labdát de attól még nem donthetsz fel senkit csakúgy a pályán főleg ha a labda is arra tartA Simeone eset sztem óriási kamu volt, a Rodri eset az lehet valid, de mondjuk ilyet elengedett sokatVolt a Cucu nekifutás amit nem fújt le illetve az elején egy Rodri hátulról lerantasert nem adott sárgát.Az elején 18 méteren Porrot feltartották gólhelyzetben, még szabad se.Vincic azért próbàlkozott, de végre meg merte húzni, h kibasz a meccsből egy hentest.Következetesség kb nulla volt
Mondjuk Paredest és MacAllistert is simàn kisárgàzhatta volna
Willie Parker
csebi
Messit Laporte ugyanúgy feltartja a 90+ percben, szabad.
MacAllister megúszott egy durva rácsúszàst meg egy hàtulról akasztást.
Tagliafico egyszer lehentelte Yamalt, a hosszban meg a vonalon kìvül majdnem nekilökte a labdaszedő gyereknek, semmi lap.
Paredest már a sárgalapjánàl leküldhette volna reklamálásért. Utána volt egy könyököse, lerúgta Torrest meg a hosszban aláfeküdt Merinonak, semmi.
Az elvett gólt ne firtassuk, az teljes vaksàg volt.
Az argentínok javàra nem lehet esetet felhozni, mert csak ketrecharcoltak.
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
21 órája
Tele a twitter a fő futball médiumok tweetjeivel. KB az összesnél Yamal legyőzte Messit. Wut? Yamal kb a meccs leggyengébb játékosa volt.Szerinted közülük hányan fecsérelték az idejüket erre a meccsre?
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
21 órája
Én biztos Kanenek adnám. Más szóba se kéne jöjjönAmúgy így fogalmam sincs h ki lesz az aranylabdás. Kane sztem kizárt, sajnosMvp a vb-n Rodri.Én mellette Harry Kanet és Declam Ricet jelölöm.8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
Blevi
Willie Parker
Aranylabdat Kane talan
Blevi
csebi
21 órája
Tele a twitter a fő futball médiumok tweetjeivel. KB az összesnél Yamal legyőzte Messit. Wut? Yamal kb a meccs leggyengébb játékosa volt.Az Nico Williams lesz, Yamalnak volt pár jó csele
Sixo
21 órája
Lehetne a diktator ur. Ha nem a cimek hatarozzak meg. De mivel a cimek is 😀 igy nemAmúgy így fogalmam sincs h ki lesz az aranylabdás. Kane sztem kizárt, sajnosMvp a vb-n Rodri.Én mellette Harry Kanet és Declam Ricet jelölöm.8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
Blevi
Willie Parker
Aranylabdat Kane talan
Blevi
csebi
21 órája
Igen talán ő leszMbappé mindenhol gólkirály lett ahol elindult. 27 évesen vezeti a VB all time scorer ranglistát.Mvp a vb-n Rodri.Én mellette Harry Kanet és Declam Ricet jelölöm.8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
Blevi
Willie Parker
Aranylabdat Kane talan
Blevi
KeyG
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
21 órája
A következő VB tippeldère beírhattok spanyol spanyolhoz 😀😛😉
21 órája
Mbappé mindenhol gólkirály lett ahol elindult. 27 évesen vezeti a VB all time scorer ranglistát.Mvp a vb-n Rodri.Én mellette Harry Kanet és Declam Ricet jelölöm.8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
Blevi
Willie Parker
Aranylabdat Kane talan
Blevi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
21 órája
Tele a twitter a fő futball médiumok tweetjeivel. KB az összesnél Yamal legyőzte Messit. Wut? Yamal kb a meccs leggyengébb játékosa volt.És? Legyőzte vagy sem?
Sixo
Ilyen ez a sztárkultusz.
21 órája
Enzo amúgy összehozhatja a mesterhármas szimpátiát1. Otthagyja a feleségét meg a gyerekeket mert baszni akar
2. Hentes
3. Eligazol a Realba 🤣
21 órája
Ez nem sárga és DPI mert mindketten a labdát néztékA Cucu nekifutás törzs-törzs ütközés volt, ráadásul Cucurella a labdát akarta megjátszani, kis Simeone meg Cucurellát.Volt a Cucu nekifutás amit nem fújt le illetve az elején egy Rodri hátulról lerantasert nem adott sárgát.Az elején 18 méteren Porrot feltartották gólhelyzetben, még szabad se.Vincic azért próbàlkozott, de végre meg merte húzni, h kibasz a meccsből egy hentest.Következetesség kb nulla volt
Willie Parker
csebi
Tagliafico egyszer lehentelte Yamalt, a hosszban meg a vonalon kìvül majdnem nekilökte a labdaszedő gyereknek, semmi lap.
Paredest már a sárgalapjánàl leküldhette volna reklamálásért. Utána volt egy könyököse, lerúgta Torrest meg a hosszban aláfeküdt Merinonak, semmi.
Willie Parker
csebi
A világ szégyene lett volna, ha lefújja Vincic.
slowmotion
21 órája
Amúgy így fogalmam sincs h ki lesz az aranylabdás. Kane sztem kizárt, sajnosMvp a vb-n Rodri.Én mellette Harry Kanet és Declam Ricet jelölöm.8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
Blevi
Willie Parker
Aranylabdat Kane talan
Blevi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
21 órája
Hogyne lehetne amúgy. A kezedet nem használhatod, te test-test ellen használhatod az erődet, ha nem a faultra mész, hanem a labdáért küzdesz.Nyikvan kicsi Simeone okosan csinált, jobban nézte Cucut mint a labdát de attól még nem donthetsz fel senkit csakúgy a pályán főleg ha a labda is arra tartA Simeone eset sztem óriási kamu volt, a Rodri eset az lehet valid, de mondjuk ilyet elengedett sokatVolt a Cucu nekifutás amit nem fújt le illetve az elején egy Rodri hátulról lerantasert nem adott sárgát.Az elején 18 méteren Porrot feltartották gólhelyzetben, még szabad se.Vincic azért próbàlkozott, de végre meg merte húzni, h kibasz a meccsből egy hentest.Következetesség kb nulla volt
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
21 órája
Tele a twitter a fő futball médiumok tweetjeivel. KB az összesnél Yamal legyőzte Messit. Wut? Yamal kb a meccs leggyengébb játékosa volt.
21 órája
Így hogy spanyolok nyertek biztos hogy Messinek adják. Ha nyertek volna akkor meg főlegMvp a vb-n Rodri.Én mellette Harry Kanet és Declam Ricet jelölöm.8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
Blevi
Willie Parker
Aranylabdat Kane talan
Blevi
21 órája
ja hát amikor elindult a torna és pörögtek a meccsek, nem olvasok vissza már minden hsz-t, ezért az első meccs a határidő, sorry.Ha lehet még a tippjatekra ramenni.. spanyol nyeri, és Anglia nyerje. Nem tudok belépni a linken a játékra faszomNa én meg rá parnapra akartam jelentkezni amikor már nem lehetett 😆
Raider89
Raider89
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
21 órája
Mvp a vb-n Rodri.Én mellette Harry Kanet és Declam Ricet jelölöm.8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
Blevi
Willie Parker
Aranylabdat Kane talan
21 órája
A Cucu nekifutás törzs-törzs ütközés volt, ráadásul Cucurella a labdát akarta megjátszani, kis Simeone meg Cucurellát.Volt a Cucu nekifutás amit nem fújt le illetve az elején egy Rodri hátulról lerantasert nem adott sárgát.Az elején 18 méteren Porrot feltartották gólhelyzetben, még szabad se.Vincic azért próbàlkozott, de végre meg merte húzni, h kibasz a meccsből egy hentest.Következetesség kb nulla volt
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
A világ szégyene lett volna, ha lefújja Vincic.