Soccer VB 2026
11 feliratkozó
2 napja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, Willie Parker
Argentina: dande, empty taxi, Gergőbácsi, zacknorb
Brazília: csi77, Dzsokijuing, Kampman
Franciaország: davemayer, deyell, Duff, iktriad, Vrij
Hollandia: peach
Marokkó: Negritis
Németország: csebi, vpi
Norvégia: KeyG, Sobri Jóska
Portugália: Matthew99, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: dancogo, Hanni, Heisman, Sixo
Ki nyerje?
Anglia: davemayer, Duff, Dzsokijuing, Negritis, Sixo, Stez
Argentina: csi77, dande, empty taxi, zacknorb
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker
Hollandia: deyell, peach
Japán: dancogo
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi
Németország: iktriad, Vrij
Norvégia: Hanni, KeyG, Sobri Jóska, Toto21
Portugália: Matthew99, nagir
Spanyolország: Heisman
Szaúd-Arábia: Kampman
Uruguay: Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Heisman nádor
10 napja
melyik csapatot tippelnétek a vb meglepetéscsapatának? de csak olyat ér aki tényleg meglepetés lenne. én Ausztráliát mondanám. jelenleg az is meglepetés lenne, ha továbbjutnának a csoportból, 50 millió euróra taksálja a keretük értékét a transfermarkt. de a csoportból való továbbjutás szerintem sikerülni fog nekik. egy védekező szellemiségű, brusztolós csapat ígéretes fiatal támadókkal, mint Nestory Irankunda aki a #1 breakout játékos a vb-n nálam és Mo Toure. a védelemben is vannak jó játékosok, mint Jordan Bos és Circati. a kenguruk a vb-ken mindig odateszik magukat, túlteljesítették az elvárásokat 4 éve is.Olaszok. Na az lenne az igazi tényleg meglepetés.
deyell
Amúgy meg az Argentín, Brazil, Német, Francia, Spanyol, Angol, Portugál hetesen kívül bármelyik győztes meglepetésgyőztes lesz.
10 napja
Viccvót.🙂20 nap.Jesszusom. Már elkezdődött?még 2 hét
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
10 napja
melyik csapatot tippelnétek a vb meglepetéscsapatának?Kovács Kálmán azt mondja, hogy
deyell
10 napja
melyik csapatot tippelnétek a vb meglepetéscsapatának? de csak olyat ér aki tényleg meglepetés lenne. én Ausztráliát mondanám. jelenleg az is meglepetés lenne, ha továbbjutnának a csoportból, 50 millió euróra taksálja a keretük értékét a transfermarkt. de a csoportból való továbbjutás szerintem sikerülni fog nekik. egy védekező szellemiségű, brusztolós csapat ígéretes fiatal támadókkal, mint Nestory Irankunda aki a #1 breakout játékos a vb-n nálam és Mo Toure. a védelemben is vannak jó játékosok, mint Jordan Bos és Circati. a kenguruk a vb-ken mindig odateszik magukat, túlteljesítették az elvárásokat 4 éve is.
built for this shit
10 napja
20 nap.Jesszusom. Már elkezdődött?még 2 hét
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
10 napja
Jesszusom. Már elkezdődött?még 2 hét
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 napja
Jesszusom. Már elkezdődött?
10 napja
Tuchel alatt egy Japán, Uruguay és Szenegál is tudott gondot okozni Angliának.oké, de ezek nem nagyobb problémák mint a többi esélyesnél sztemAngol kerettel 2 bajom van igazán.Na tehát Neuer lehet lemarad a VB egy részről, mert a sérülés komolyabb, mint gondoltál... LOLOLOLOL 😀Angolok sztem messze vannak a kicsekkolástól
Németek és Angolok kicsekkoltak már most 😀
Idén szerintem meglepetés nyertes lesz. Irán? 😀
Toto21
Negritis, a vajda
1. jobb védő. Reece James egy üveg játékos, akit 4 naponta nagy hőségben terhelnél? Nem hiszek benne. Mögötte pedig Livramento, aki formán kívül van.
2. Középpálya közepe. Itt Anderson és Rice van akiknek végig kellene csinálni az egész tornát úgy, hogy Rice egész szezon alatt nem pihent. Garner / Wharton kellett volna a keretbe. Mainoo okés, de szerintem Hendo helyett más kellett volna.
+ bal védő: O'Reilly ok, de mögött Shaw / Hall páros valamelyikének mennie kellett volna
Ne legyen igazam, de szerintem az angolok nem fognak a top 4-be jutni ezzel a kerettel mert addigra fáradt és sérült lesz keret. A Top 8 is necces + nem nyerik meg a csoportjukat.
Toto21
ki az a 8 csapat aki egyértelműen előttük van?
csopot 1/2 meglesz nekik
ha 1.k akkor ki jöhet? A csoport vagy csoport harmadik, a 8 sztem sima
aztán a Brazilok vagy szenegál/norvég & ecuador
sztem ezt is bőven meg tudják ugrani
ha 2.ak akkor is kvázi ez az ág csak a felső része, de sztem simán nyerik a csoprtot
Negritis, a vajda
Attól is függ, hogy 1 meccsnél többet kibír-e James majd.
A Top 20-ból bárki ellen képesek kikapni. De nem izgat különösebben. Legyenek jó meccsek és kész.
10 napja
Én védőként Spence, Stones és Burn beválasztásàt nem igazán értem.Angol kerettel 2 bajom van igazán.Na tehát Neuer lehet lemarad a VB egy részről, mert a sérülés komolyabb, mint gondoltál... LOLOLOLOL 😀Angolok sztem messze vannak a kicsekkolástól
Toto21
Negritis, a vajda
1. jobb védő. Reece James egy üveg játékos, akit 4 naponta nagy hőségben terhelnél? Nem hiszek benne. Mögötte pedig Livramento, aki formán kívül van.
2. Középpálya közepe. Itt Anderson és Rice van akiknek végig kellene csinálni az egész tornát úgy, hogy Rice egész szezon alatt nem pihent. Garner / Wharton kellett volna a keretbe. Mainoo okés, de szerintem Hendo helyett más kellett volna.
+ bal védő: O'Reilly ok, de mögött Shaw / Hall páros valamelyikének mennie kellett volna
Ne legyen igazam, de szerintem az angolok nem fognak a top 4-be jutni ezzel a kerettel mert addigra fáradt és sérült lesz keret. A Top 8 is necces + nem nyerik meg a csoportjukat.
Toto21
Helyettük Hall, Maguire, Branthwaite triót vinném.
Középen Mainoo és Henderson helyett nálam biztosan jobb Wharton és Gibbs-White, bàr utóbbi támadóbb felfogású. Védekezni tud Anderson meg Rice.
Toney helyett Palmer biztos nagyobbat menne, akàrmilyen rossz formában volt.
10 napja
oké, de ezek nem nagyobb problémák mint a többi esélyesnél sztemAngol kerettel 2 bajom van igazán.Na tehát Neuer lehet lemarad a VB egy részről, mert a sérülés komolyabb, mint gondoltál... LOLOLOLOL 😀Angolok sztem messze vannak a kicsekkolástól
Toto21
Negritis, a vajda
Toto21
ki az a 8 csapat aki egyértelműen előttük van?
csopot 1/2 meglesz nekik
ha 1.k akkor ki jöhet? A csoport vagy csoport harmadik, a 8 sztem sima
aztán a Brazilok vagy szenegál/norvég & ecuador
sztem ezt is bőven meg tudják ugrani
ha 2.ak akkor is kvázi ez az ág csak a felső része, de sztem simán nyerik a csoprtot
10 napja
Középpálya közepe. Itt Anderson és Rice van akiknek végig kellene csinálni az egész tornát úgy, hogy Rice egész szezon alatt nem pihent.De ez ilyen.
Toto21
Mindig is ilyen volt.
Aki jó játékos az játszik a klubjában, bajnokin, kupameccseken, játszik a válogatottban, de többek közt ezért is jó játékos, mert terhelhető, nem csak azért, mert ügyes.
Nem gondolod komolyan, hogy egy klub ügyes cserejátékosainak kéne egy VB-n a válogatott keretében lenniük, mert ötödannyi játékperc van a lábukban, mint a sztároknak. Vagy nem értem mit akarsz ezzel mondani. Ne Rice-al kalkuláljon egy kapitány, aki kurva jó, csak sok meccs van a lábában?
10 napja
Angol kerettel 2 bajom van igazán.Na tehát Neuer lehet lemarad a VB egy részről, mert a sérülés komolyabb, mint gondoltál... LOLOLOLOL 😀Angolok sztem messze vannak a kicsekkolástól
Toto21
Negritis, a vajda
10 napja
Na tehát Neuer lehet lemarad a VB egy részről, mert a sérülés komolyabb, mint gondoltál... LOLOLOLOL 😀Angolok sztem messze vannak a kicsekkolástól
Toto21
10 napja
Lesz Bowl tippelde?és vb fantasy?
KeyG
built for this shit
10 napja
Puskás is megsérült, máris nem mi lettünk a favoritok.Még 3 hét.Lesz Bowl tippelde?ja igen, csak elfelejtettem kitűzni
KeyG
meg aztán @Heisman nádor -t is várjuk a szurkolós kommenttel
Löfli
Raér az utolsó héten tippelgetni, még a keretek se jöttek ki.
Egy edzésen lesérül Ronaldo, és máris nem Portugália a favorit, és még se az irakiak se az üzbégek nem hirdettek keretet, ami egy átgondolt tipp leadásánál azért nagyon nem mindegy.
Őszentsége Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 napja
Erős tipp ők isSzerintem a norvégok megnyerik.Marokkó fogja nyerni
KeyG
deyell
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 napja
Szerintem a norvégok megnyerik.Marokkó fogja nyerni
KeyG
built for this shit
10 napja
én csak repostoltam amit linkeltélNegri 😄Lesz Bowl tippelde?Már linkelte valaki, Löfli vagy warrb
KeyG
zacknorb
warr_b
10 napja
Na tehát Neuer lehet lemarad a VB egy részről, mert a sérülés komolyabb, mint gondoltál... LOLOLOLOL 😀Németek és Angolok kicsekkoltak már most 😀
10 napja
Szerintem a norvégok megnyerik.Szerintem is ők a legesélyesebb nem topcsapat.
KeyG
10 napja
Szerintem a norvégok megnyerik.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 napja
Még 3 hét.Lesz Bowl tippelde?ja igen, csak elfelejtettem kitűzni
KeyG
Löfli
Raér az utolsó héten tippelgetni, még a keretek se jöttek ki.
Egy edzésen lesérül Ronaldo, és máris nem Portugália a favorit, és még se az irakiak se az üzbégek nem hirdettek keretet, ami egy átgondolt tipp leadásánál azért nagyon nem mindegy.
10 napja
Lesz Bowl tippelde?ja igen, csak elfelejtettem kitűzni
KeyG

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 napja
Negri 😄Lesz Bowl tippelde?Már linkelte valaki, Löfli vagy warrb
KeyG
zacknorb