Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
21 órája
Erre meccsre lehet , de komplett VB-n nélküle Argentína idáig sem jut el8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Se Messi gólkirályság, se Argentín VB-cím.
Konteók mehetnek a picsába.
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
És lehet a benini vagy a mianmari szavazók se láttak több meccet.
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
Blevi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
21 órája
Remelem nem lesz eremosztas, hanem egybol felrelokik a jatekosokat, es jon Post Malone hepajozni.
21 órája
Ebben csak annyi a hiba hogy 4 vagy 8 ève nem ilyen nèzhetetlen volt ès ezen a VBn sem feltétlenül mindig... de a többi stimmel 😏😉Gratula ès aminek örülhettek mèg hogy szerintem a következő 3 VBn a kanyarban nem lesznek az argentínok...nem látom a jövőt náluk....Az elmult 12 ev utan kurvara orulunk is, ha nem lesz eredmenyes ez a nezhetetlen szar. Remelem lattad, hogy viseltek a vereseget ezek a patkanyok…
dande2
Foldesi26
21 órája
Ez szlovén bíró egy beszari fasz volt.... Azt hittem Enzo második sárgáját is visszavonjaParedes-t ezért mondjuk a komplett következő VB-ről el is lehetne tiltaniAz is rejtély, hogy ma hogy maradt a pályán a végéig...
StormST
Bálesz
Draft

21 órája
Ha frissült a tipp.ly oldal, majd valaki tegye be a végeredményt
21 órája
8 gol es 4 golpassz = 0 teljesitmenyAmennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Elvakultsag level 1000
21 órája
Paredes-t ezért mondjuk a komplett következő VB-ről el is lehetne tiltaniAz is rejtély, hogy ma hogy maradt a pályán a végéig...
StormST

21 órája
Vincic azért próbàlkozott, de végre meg merte húzni, h kibasz a meccsből egy hentest.Következetesség kb nulla volt
Mondjuk Paredest és MacAllistert is simàn kisárgàzhatta volna
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
21 órája
Ha egy ilyen Yamallal összejön a VB cím akkor mégsem csak CRrel van a gond.Jó mondjuk a spanyolok játéka nem Yamalra épül. A portugálok mindent alá rendeltek CR7.nek.
Tactful Cactus
21 órája
Még mindig a 2006-os VB a legszebb! Micsoda legendák 😪
21 órája
Ha egy ilyen Yamallal összejön a VB cím akkor mégsem csak CRrel van a gond.Tanulni kell Scalonitól
Tactful Cactus
Draft

21 órája
Világéletében egy suttyó paraszt volt....Paredes-t ezért mondjuk a komplett következő VB-ről el is lehetne tiltaniMár az is csoda, hogy nem lett előbb elzavarva zuhanyozni. Nem focizni jött ma
StormST
Tarsi
Draft

21 órája
Ha egy ilyen Yamallal összejön a VB cím akkor mégsem csak CRrel van a gond.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
21 órája
Paredes-t ezért mondjuk a komplett következő VB-ről el is lehetne tiltaniMár az is csoda, hogy nem lett előbb elzavarva zuhanyozni. Nem focizni jött ma
StormST
21 órája
Pedig mindig élmény figyelni a játékátParedes-t ezért mondjuk a komplett következő VB-ről el is lehetne tiltani36 évesen? Már 2 éve kiírták a top fociból. Nem kell attól tartani, hogy 4 év múlva a vbn lenne.
StormST
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
21 órája
Az elmúlt napokban erre fogadtak a legtöbben és akkor vb MVP voltAranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
A 0 teljesítményt meg nem lehet hova tenni, de végül is tök 8, mert most a szektának is új irány kell (amit igazából tudjuk hogy mi lesz, mert már láttuk)
21 órája
Vincic azért próbàlkozott, de végre meg merte húzni, h kibasz a meccsből egy hentest.Mondjuk Paredest és MacAllistert is simàn kisárgàzhatta volna
Szerkesztette: Willie Parker
21 órája
Paredes-t ezért mondjuk a komplett következő VB-ről el is lehetne tiltani36 évesen? Már 2 éve kiírták a top fociból. Nem kell attól tartani, hogy 4 év múlva a vbn lenne.
StormST
21 órája
Remelem Trump Twitteren mar gratulalt a vilagbajnok amerikai valogatottnak.
21 órája
Amennyi focit én idén láttam, az alapján azt meg is érdemli.Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
21 órája
Paredes-t ezért mondjuk a komplett következő VB-ről el is lehetne tiltani
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
21 órája
Gratula ès aminek örülhettek mèg hogy szerintem a következő 3 VBn a kanyarban nem lesznek az argentínok...nem látom a jövőt náluk....Az elmult 12 ev utan kurvara orulunk is, ha nem lesz eredmenyes ez a nezhetetlen szar. Remelem lattad, hogy viseltek a vereseget ezek a patkanyok…
dande2
21 órája
Argentina keretbe foglalta 2022-ben elvesztette az első meccsét.... Most meg az utolsót...
Draft

21 órája
Még lehet trump nekik adja a kupát mert úgy döntNajo de te azt mondta rigged Messinek a vb most akkor nem?Aranylabda legnagyobb esélyese 0 teljesítménnyelAmugy nem az volt hogy Argentinoknak kell nyerni? Mivan a szkripttel?Zavar az erőben.
Blevi
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Blevi
Szerkesztette: remontada