vpi

New England Patriots Rutgers Scarlet Knights

vpi
Lakhely
Buda
Utoljára láttuk
4 órája
Regisztrált
több mint 10 éve
Fórum hozzászólások
1 507


Utolsó 10 fórum hozzászólás

6 napja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 1 507 — Patriot

Cruyffista
6 napja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 1 507 — Patriot
Mivel továbbra is 80%-20% a személyes/online arány így akármit jósolni nagy bátorság.
MC12
Jósolni mindig nehéz, különösen a jövőre nézve.😊
De: az első forduló tapasztalatai alapján az online szavazatokban Dobrev hátrányban van.
nagylaza
Az online szavazatokban nem csak hogy hátrányban van, azt kb. 80-20ra el is veszti, de legalább 70-30-ra azelső forduló alapján 😊 a kérdés, hogy mennyire nyeri meg a sátras részt. Ezért lenne jó területi bontást látni, akkor azért jobban lehetne tippelni. Mert ha mondjuk a 13. kerületben meg mondjuk Hiller körzetében brutális a részvétel az nem sok jót jelent MzP-nek, ellenben ha meg Csongrádban, Zalában meg Budán durva, akkor Dobrev van bajban. Mondjuk ezt a lebonyolítók látják - éppenséggel nyilvánosságra is hozhatnák, nem bonyolult, hiszen ők is excelben kapják -, szóval érdekes lesz a mai vita.
MC12
Állítólag pont a 13-ban nagyon vezet a MZ/x a sátrakban, ezért is kezdett el hisztizni a DK.

Persze sok az állítólag, úgysem tud senki semmit.
9 napja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 1 507 — Patriot
Kurvajó a védelmünk
13 napja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 1 507 — Patriot
Gilmore -> Panther 2023/6-ért cserébe
Beki
Kicsit eltúlozta az ellenértéket a Panthers, azt már meg sem adtam volna.
19 napja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 1 507 — Patriot
Tehát itt Újbudán pár évvel ezelőtt épült lakásért (kb ugyanott, ahol mi lakunk) az embereknek már az 1.2 millió forintos négyzetméterár SEM elég... de ez biztos normális
r.baggio
Amíg lesz, aki ennyiért is megveszi, addig tulajdonképpen igen.
Mikey
Ez nyilván így van, és persze ne a saját és környezetedből indulj ki... de
tényleg nem tudom, hogy 50-60-70m2-es lakásokra ki fizet ki 60-70-80 millió Ft-okat, sőt puccos helyeken 100M felett.
CSOK, hitel stb, de lassan egy törlesztő havi 3-400eFt, ami feltételez egy 1M/hó nettót, de tényleg ez az átlag? Mert nem egy-egy ilyen lakás van, hanem már ez az átlag.
1 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 1 507 — Patriot
Hello, Go Pats!

Az első drive alapján már kijelentette valaki, hogy Mac óriási bust?
1 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 1 507 — Patriot
Már csak azt nem értem, hogy hogyan tud akkor 2021-ben egy ilyen ósdi, hasznos információt produkálni képtelen vagy nem akaró vállalkozás monopól helyzetben lenni? 😊 Engedélyhez kötött a tevékenysége, vagy mi másért? Mert ha nem, akkor szerintem pár tízmillióból össze lehetne kalapálni egy olyan vállalkozást, amelyik a néhány tízezres nézettséget is képes mérni, aztán ott a teljes média piac vásárlóként az adatokra....
peterk2005
Az egész iparág erre épült fel, senkinek nem érdeke változtatni rajta. Az érdekkörök jól, olajozottan használják, minek szétverni egy működő modellt.
1 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 1 507 — Patriot
Meg hát az ilyen csatornák nézettségi adatai hibahatáron belül vannak, szóval nem megállapithatók
Wester
Szerintem megállapítható az, még, ha az országos kereskedelmikhez képest töredék nézettségük is van. Vannak módszerek arra is, hogy 1-2 tízezres nézettségeket kimérjenek, ha akarnak.

peterk2005
Hogyan?
AGB-n kívül senki más nem mér, náluk meg hibahatáron belül vannak a kis, tematikus csatornák.
Sobri Jóska
Én amíg a sport TV-n volt, minden évben olvastam az NFL növekvő nézettségéről. Ricsiék is rendszeresen beszéltek róla. A Superbowl nézettségéről meg lényegében minden sportlap írt. Nem tudom, hogy pontosan mikor és mit mértek, de ha olvastam róla, Ricsi is beszélt róla, a lapok is írtak róla, akkor gondolom meg is mérték valahogyan.

(Ha az AGB nem tudja, akkor feltételezem valamilyen más módszerrel csinálták / csinálják. Hasraütésre - mi bár rengeteg mérést / becslést csinálunk, de médiának nem, úgyhogy pontosan nem tudom, csak tippelek - pl. peprezentatív felmérést rendelhettek, esetleg másból - pl. web portál látogatási adatok változásai, social platformok aktivitásának változásai, stb. - becsülték vissza a nézettség változását, stb.)
peterk2005
Nem nem tudja az AGB, hanem nem akarja, nekik megfelelő a jelenlegi metodika.
Én 25 éve vagyok médiaközelben, soha nem hallottam még más, valid mérésről.
Becslések vannak kvázi hasraütésre, mivel ha az egyik csatorna nem tudhatja pontosan, akkor a másik se tudja majd ezt megcáfolni. Így például az NFL növekvő nézettségenek nem mérés volt az alapja, hanem olyan becslés, ami a facebook követések, online interakciók, beküldött kérdések, stb. növekvő számain alapult, nem méréseken.
Attól, hogy Ricsiék valamiről beszélnek, az még nem feltétlenül van úgy. A SB nézettségről lehet írni, mert az AGB mérés mondjuk 2.4 százalékát át lehet váltani nézőszámra, de egy olyan mérésnél, aminek 3-5% a hibahatára a 2.4 lehet nullától 7.4-ig bármi. Így mérték meg. De valószínű növekedett a nézettsége, igen.
Az AGB-n kívül soha nem mért senki valós nézettséget, de minden csatorna tippelget a sajátjára, ha nem elégedett az AGB-vel.
Tudom, nehéz elfogadni, hogy ez így van (még Árpa is hosszabban beszél erről a Partizánban), de az AGB monopolizálta a nézettségmérést egy az online világban ósdi metodikával. De ez van.
Sobri Jóska
Mondjuk egy Telekom vagy Vodafone elég reprezentatívan tudna mérni az összesen 1.978.246 db digitális vagy IP TV előfizetőkből kiindulva és gondolom mérnek is, más kérdés, hogy az AGB sikeresen lobbizik, hogy ne publikálják az adatokat, hisz onnantól bezárhatná az AGB a boltot, oszt gyorsan üres lenne a hó végi borítékocska minden médiavásárlónál. Klasszikus win-win állapot minden médiapiaci szereplőnél, egyedül az ügyfél szívja meg, akinek szarul költik el a pénzét.
1 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 1 507 — Patriot
Ez így Verstappennek nagy win, kockázat nélküli győzelem. Lehet Checo direkt dobta el a gépet? 😊
csebi
Nem olyan nagy, ha lemegy a verseny és megnyeri, jobban jár a pontokat tekintve a Hamiltonnal szembeni csatában. Bár azt nem látom, hogy ebbe a beszélgetésbe miért jött be Pérez 😊
Wyatt
Gondolom az ő balesete is elég jó indikátor volt, mármint h ne legyen verseny

Így nulla kockázattal hozott pontokat. Az meg különösen vicces lenne ha a végén ez a 2 sc koros győzelem lenne a mérleg nyelve
csebi
Ennyi azért bőven kijárt már neki, de igazából ennél több is járna, ha a szezon lefolyását nézzük. Gyakorlatilag hibátlan versenyzéssel se vezeti a pontversenyt, hála két Mercedeses kilökésnek, holott Hamilton hibát hibára halmozva az első továbbra is.

Nem mellesleg, ha már hülye FIA szabályok: Hamilton múltkori kilökése miatt Verstappennek idén még lesz egy 10 helyes rajtbüntetése is…
Jughead
Nem kell nekem esni, én idén annak szurkolok h ne Hami legyen a bajnok h MSC rekordját ne döntse meg ezért Verstappen mellett vagyok. Csak jeleztem h ez azért így elég könnyű győzelem volt. Azért Spa sosem az unalmas versenyek köze tartozott úgy rémlik, bmi lehetett volna akar.
Nyilván örülök, csak érdekes lehet ez még így a végén is, azt jeleztem. Plusz az FIA most azért inkább az rbnek kedvezett ezzel. Feltételezem h szponzori részét is figyelembe vettek, igyis már egy versennyel kevesebb, gondolom amiatt kell pénzt visszafizetni így emiatt a szponzorok nem mutogathatnak h ez is mínusz.
csebi
Igen, ha Hamilton lett volna pole-ban nyilván most azon pörögne a fórum, hogy a mázlista blm kártyás, minden szabályt ráírnak stb stb.
1 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 1 507 — Patriot
A mester bajban van.
Harminc nemi erőszak elkövetésével vádolják Ron Jeremy pornósztárt

 444.hu/2021/08/26/harminc-nemi-eroszak-elkovetesevel-vadoljak-ron-jeremy-pornosztart?fbclid=IwAR3J3nRbdgsBSwUw9AyOLZROftErezEyTbrbzlfXbsp32y1aGDHfW3qrWLU
ozibozi
2000 pornófilmben szerepelt. Szinte minden nap forgatott. Megdugott mindent és mindenkit. Tele volt pénzzel. Majd nekiáll nőket erőszakolni? Mennyire életszerű? Mintha egy pék kifliket lopna a Tescoban, vagy Hamilton elkötne egy Lambot, hogy kicsit száguldozzon...
Sobri Jóska
Vagy pont ezért. Mivel mindenkit megdugott, nem okozott izgalmat már neki egy sima, de a kiszolgáltatottság, a félelem, a dominancia, a legal/not legal határvonal bejöhetett (még) neki.
vpi
Lehet. Csak nem életszerű.
Valamint a szexualitás nem így működik.
Nem attól leszel perverz, extrém, deviáns, hogy mindenkit megkapsz és ráunsz. Van aki ezer nőt megdug kb. ugyanolyan hagyományos módon, van, aki már a harmadikat meg akarja kötözni, el akarja fenekelni, vagy le akarja hugyozni. Nem a mennyiség alakít ki egyedi szexuális preferenciát.
Illetve ha attól indulsz be, hogy erőszakolsz, akkor meg irreálisan kevés a 30, ráadásul nem is volt csóró ember, prostikat minden szarra meg lehet fizetni.
De persze százszázalékig nem lehet kizárni, csak nem logikus, nem valószínű.
Sobri Jóska
Dehogynem így működik. Az agyad hozzászokik valamihez, ahhoz, hogy fenntarts az élvezeti faktort egyre erősebb ingerek kellenek, a régi dolgok már nem izgatják fel az embert, nem stimulálnak.
A pornófüggés is pont így alakul ki, a 90-es években még bőven elég volt Michelle Wild szopatása a medenceparton, ma már 6 db méteres f@sszal hányásig mélytorkozni – persze anál után –, nyílt utcán a testvérével, anyjával, apjával, ha lehet élőben.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 1 507 — Patriot
Pats fórum - 2019 Superbowl T - 9 nap

több mint 4 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 1 507 — Patriot
5 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 1 507 — Patriot
jäger, hubertus, unicum... pf, zsúrpubik. a teszkós vodka + kobra kombó volt az igazi suhancként.
deyell
Kispálya...a legdurvább kombó amit valaha ittunk, az a
nylon zacskós "szilva pálinka"!!! + kolá izű boleroval

Persze pohár nuku, szóval zacsi kiharap, szív, prüszköl, bolero por, majd kútról víz és zubogtat...így visszagondolva, csoda, hogy élek...

Aki emlékszik rá, a zacsis pálinka úgy volt kreppelve, mint az óvszer és hosszú füzérekbe lógott a pénztárgép mellett...


Pari
Fú basszus, mi is lementünk az aljára, de látom ti még ásót is vittetek magatokkal 😀
több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 1 507 — Patriot
NFL távolságok Európában.

több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 1 507 — Patriot
több mint 1 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 1 507 — Patriot
Senki nem akar tippelni az idényre?
Wyatt
Miami Dolphins W – fan reakció: | szar Miami ellen nem számít |
at Seattle SeahawksL – fan reakció: | látjátok, komoly csapattól leszopunk |
Las Vegas Raiders W – fan reakció: | szar Gruden csapat ellen nem számít |
at Kansas City Chiefs L – fan reakció: | látjátok, komoly csapattól leszopunk |
Denver Broncos W – fan reakció: | Mióta nincs Manning, nem számít |
San Francisco 49ers W – fan reakció: | Superbowl hangover csapat ellen nem számít |
at Buffalo Bills W – fan reakció: | Na! bár szar csapat ellen nem számít |
at New York Jets W – fan reakció: | Csak a Jets-et oda-vissza, a többi nem számít |
Baltimore Ravens L – fan reakció: | látjátok, komoly csapattól leszopunk |
at Houston Texans W – fan reakció: | BoB csapat ellen nem számít, de jó, hogy már nincs nálunk |
Arizona Cardinals W – fan reakció: | BB egy zseni, hogy Chandler Jones-tól megszabadult / BB tudta, hogy Chandler Jones a regular seasonben jó szokott lenni, de a play-offban már kuka lesz |
at Los Angeles Chargers W – fan reakció: | Rivers ellen mindig jól megy nem számít |
at Los Angeles Rams W – fan reakció: | végre bazdmeg PO is lehet ebből |
at Miami Dolphins L – fan reakció: | szokásos, kurvára nem értem bazdmeg BB |
Buffalo Bills W – fan reakció: | végre bazdmeg PO PO PO |
New York Jets W – fan reakció: | SB SB SB BB az isten |
több mint 1 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 1 507 — Patriot
13 uj elhunyt...:/
Vrij6
Ők fontosabb halottak, mint a többi átlagosan napi 300? Csak kérdezem. A kormány számára biztosan, hisz kb le se szarják, ha bármilyen egyéb betegséged van, kb. minden eü kapacitást ennek rendelnek alá, de számodra is? Mert minden reggel beírod a napi számot, utána egy fejcsóválós szomorú emojit. Vagy te minden reggeled halálozási statokkal kezded, de csak ezt a számot osztod meg, mert ez a korona topic?
vpi
jobb lenne ha nem történt volna ez meg és lenne napi 1-2000?
Negritis
Kicsit úgy vagyok már vele, hogy a Sobri által leírt vágyvezérelt gondolkodás, az ugyanúgy jelen van itt is. Hoztunk egy döntést, mindenki (én is) bezárkóztunk, nem megyünk tömegbe, stb. "Laposítjuk a görbét". És bezárkózva, szeretnénk hinni, hogy ennek volt értelme, és enélkül elpusztult volna a világ, 1.000–2.000–50.000 halott lenne. Mi lett volna, ha... nem tudhatjuk. Rengeteg bizonytalan tényező van, nem jelenthetjük ki, hogy így lett volna vagy úgy. Lehet megússzuk ugyanannyi halottal, ha nem zárkózunk be, lehet 1.000.000 halott lett volna... ezt már sosem tudjuk meg.

De mivel értelmet keresünk a cselekedeteinkben, azt gondoljuk, ez volt a jó döntés.
És mindenki, aki nem azonosult vele, szídunk, "Nyugdíjas, takarodj haza!" "Mit kirándulgatnak az emberek?". És néhány hozzászólásból "Majd elhullik a férgese", kicsit mintha már-már szeretnék egyesek, hogy tényleg legyen itt valami pusztítás, mert "ugye, én megmondtam" és kiderüljön, mi vagyunk az okosak, ők a buták.
De itt ülünk a karanténban, nézegetjük a számokat 7-8-12-13 halott, gyógyult, tesztelt - és ezekből a számokból próbálunk következtetéseket levonni: "Nem elég szigorúak a döntések", "teljes karantén kellene" vs. "nincs itt semmi látnivaló, legyen már vége"

Nekem, most úgy tűnik, hogy nem a koronavírus pusztítja el a világot, hanem a kezelés. Többen fognak meghalni lemaradt kezelések miatt vagy menekülnek öngyilkosságba, mint konkrétan a koronavírus miatt.
0-ra lement a gazdaság, amit majd mindenki próbál újraépíteni, de számomra az is kérdés, érdemes-e ebben a formában újraépíteni ugyanazt a gazdaságot. Egy olyan világgazdaságot, ahol:
2 nap alatt tönkremegy és állami segítségért nyíg a gazdasági szereplők 90%-a
Kiderül, hogy Kína nélkül az egész világ életre alkalmatlan. Egy rohadt maszkot nem képes senki sem legyártani. Nincs kapacitás, nincs alapanyag, nincs környezetvédelmi norma ami engedné.
És kiderül, hogy a világgazdaság tönkremegy abban, hogy az emberek csak azt veszik meg, amire szükségük van.

Bocs, Vrij6, kicsit nyers voltam az előző hozzászólásommal, de a karantén 4. hetében eljutottam a mindent megkérdőjelező fázisba.
7 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 1 507 — Patriot
Hogy valami vidámat is mondjak, a feleségem múlt pénteken megkapta a Sinopharmot, és most már ő is el tudja indítani a Xiaomi robotporszívót, eddig ellenállt a telefonja 😊

Véletlen?
több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 1 507 — Patriot
Sérült lista: Omameh és Gipson nem edzett. Remélem Omameh betegsége gyorsan el fog múlni.
 twitter.com/ryanohalloran/status/953740809869946881

A hivatalos oldal hangulatos visszatekintése a Steelers meccsre:
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Sounds-of-the-Game-Pittsburgh-Steelers/f3b51bc8-45c1-4528-8af2-dd1d88934737

Bortles tökéletes fogaskerék volt ezen a meccsen a gépezetben, mert nem akadályozta a D-t, hogy jól játsszon és sok időt tölthessen pályán. De amúgy nem rajta múlt a győzelem.
Burkus
Elég komoly érvem van arra, hogy mégis sok múlott rajta aznap. Ki is volt azon a meccsen a legtöbb yardot futó játékos?
iktriad
Bortles. És mit hozott ez a "sok futás" az O-nek?
Burkus
W
Giowa
Pont nem az hozta. Hanem a D, amelyik 3 pontot tartotta a Billst. De legyen így, vasárnap a 10 pontot hozó offense legyen a legfőbb esélyetek 😊
Burkus
A fórumon az érvelés jelenleg így néz ki:

Jax fan: A Jax-é a legjobb védelem.
Nem Jax fan: De most hétvégén kaptak 42 pontot.
Jax fan: Az a meccs nem számít. Csak a többi. A Jax-é a legjobb védelem.

Nem Jax fan: Bortles nem egy jó irányító.
Jax fan: Most tett fel 45 pontot a Steelersnek.
Nem Jax fan: Az a meccs nem számít. Csak a többi. Bortles nem egy jó irányító.

8 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 1 507 — Patriot
 index.hu/belfold/2021/01/30/zacher_kinai_vakcina/
nagir
Nahat, én úgy emlékeztem hogy a Zacher toxikológus most meg mentőzik, pontosan mióta releváns a véleménye oltás engedélyezés témakörében? 😊 ő az aki szerint nem lesz karácsony és mindenki maradjon a seggén különben apokalipszis lesz januárban ugye? Aztán nem lett, pedig fű fa virág ment családozni. Úgyhogy Zacher úr talán kussoljon csendesen esetleg kérjen bocsánatot a felesleges hergelésért.
Miért érzi úgy minden egyes nyamvadt orvos, hogy neki most el kell mondania a véleményét, holott senki nem kérdezte.
Duda Ernő ugyanez, egy sértett ember, aki ruhelli a kormányt mióta az durván szigorított a GMO-szabályozáson(igen duda se virologus hanem genetikus) ami szerinte visszaveti a magyar tudományos életet (ebben lehet igaza egyébként) szóval ezeket is érdemes számításba venni mikor egyik másik orvos nyilatkozgat.
MC12
hűha
vágazeszed mint a baracklevár

kussujjon is mindenki nehogymá egy szar orvosi vagy biológiai végzettséggel valamit mondjál mermér

majd asztfigyed mikor a hippokratészi esküre hivatkozva nem oltanak az akármivel s pont ugyanazt fogják mondani mintazorbán, hogy a lehetséges kockázatok meghaladják az elérhető hasznot, csak míg azorbánnak finganincsróla konkrétan mi is ez, a kibaszott Evidence Base Medicine tuggya, azt hogy mi is az az evidencia, az pont nem az origo petike pityuka..
sutianap
Teljesen igazad van, fájóan hiányzik mèg a palettáról a nőgyógyászok és fogorvosok véleménye a témában 😊 nekik is van ugye orvosi diplomájuk.

A virologusi képesítés meg úri huncutság 😊
MC12