NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
88
14
19:00, Netflix
CFB követő 2025
5 feliratkozó
2 órája
De Jesus TD meg Matsuzawa 8.5 pont felett ajándékot lett volna, meg kellett volna tenni.2-kor Kalifornia vs Havaii!Ezt nagyon benéztem, azt hittem, hogy ma este lesz... De az összefoglalót megéri megnézni:
Csita
Mele Kalikimaka!
r.baggio
Poloska vagyok.
13 órája
2-kor Kalifornia vs Havaii!Ezt nagyon benéztem, azt hittem, hogy ma este lesz... De az összefoglalót megéri megnézni:
Csita
Mele Kalikimaka!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
19 órája
2-kor Kalifornia vs Havaii!
1 napja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 napja
Maverick McIvor, what a name!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 napja
gecire izgultam az elején, bocsi <3Jó volt ez elsőre, sőt.
dancogo
Az elején meg nyilván benne van az izgulás.
Poloska vagyok.
1 napja
If I had a nickel every time a Toledo vs. ACC bowl game featured a blocked XP returned for 2 points in the past two seasons... I'd have two nickels, which isn't a lot but it's weird it happened twice
Poloska vagyok.
1 napja
A Toledo is azt hitte Brown nem fog játszani…nem voltak rá felkészülve…
1 napja
Hajrá Dacongo 🙂 illetve hajra Toledo mint QM alma matere
1 napja
Uramisten a végén ilyen szar passzt, mint Moss dobott.Bár a Toledo punt flagjei sem semmik.
Poloska vagyok.
2 napja
gecire izgultam az elején, bocsi <3
2 napja
Mai tripla, az első a dancogo speciál, élőben az ARENA4-en!20:00 Louisville vs Toledo (Flagler Credit Union Stadium, Boca Raton)

23:30 Southern Miss vs Western Kentucky (Caesars Superdome, New Orleans)

03:00 Ohio vs UNLV (Ford Center At The Star, Frisco)

---
2 napja
Remelem azert nem terjed el ezek a palya szinek. En szememet zavarja.
beltazor

---
2 napja
Remelem azert nem terjed el ezek a palya szinek. En szememet zavarja.

3 napja
Ma 20 óra!WASHINGTON STATE vs UTAH STATE - ESPN
Kék talajon a krumplikupáért, college football at its finest.

---
3 napja
az nem érdekli a lőtéri kutyát se, alapszakasz. de ez playoff, nem gyakorlómecccs április harmadikánNekem az a kedvencem mikor ilyen noname egyetemeket osszeraknak egy kiemelttel alapszakaszban. Es akkor vannak 50-10 eredmenyek.erkölcsileg én is, de produkció felől nézve meg egy vicc. 6.5 órányi hót unalom, meanwhile a nd, texas, vandy, utah akik meg sokkal kompetitívebb meccseket okoznának azok menjenek valami csárázd ki bowlra, mert van helyettük két csapat, akik megnyerték a karánsebesi pótselejtezőkört és onnan egyenes ágon történik a playoffba való bejutáslátom a tulane-nek ki is lehet osztani a résztvételi díjakat és mehetnek is haza. nagy viccek ezek a 37. helyen bejutó hollókapáló liga győzteseiÉn nagy támogatója vagyok a group of five csapatok playoffba engedésének, de azért sajnos kevés UCF meg Cincinnati van.
fake.id
Kampman
fake.id
Hendrix
4 napja
Akármi lesz az FBS Playoffban. senki nem tudja majd felülmúlni az Illinois State idei Cindarella sztoriját. A Redbirds mind a 4 idegenbeli rájátszás meccsét megnyerve ott van az FCS döntőben (a hogyanról plusz az 1. Brawl of The Wild Playoff meccsről részletek az FCS topikban).Nagy meccs lesz 2026 első kedd hajnalán, ezúttal hosszú idő után először NEM a texasi Friscoban, hanem Nashvilleben.
4 napja
Ezzel a James Madisonnal is csak tobben vagyunk. Bar csak 30 van kozte meg barmi lehet.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
4 napja
ez nem a rúgók napja

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!