CFB követő 2025

5 feliratkozó

12 napja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 570 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
bántóan sima meccs ez eddig

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
12 napja
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 116 — no es importante
Hát még a youtube-os is szaggat, a képminőség meg 1875-ös, csak színesben 😊 de ez nem lesz könnyű menet a Harvardnak, az nyilvánvaló

Na Kampmané egész más kategória, köszi!

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
Yale egyből labdaszerzéssel kezd
zacknorb
Streamet tudsz?

Közben nézném a Missouri meccset is, de amit az ESPN művel a kickoffokkal, az már közröhej
r.baggio
 www.youtube.com/live/Z8UmBwxJbiM?si=UMHZ396Sct_OkL_U
Ameddig megy
Egyből Yale TD, első O playből.
zacknorb
Szerintem ezt nem fogják lelőni, a stabilitásáért persze nem vállalok felelősséget

cdn.livetv869.me/webplayer.php?t=ifr&c=2886589&lang=en&eid=319093785&lid=2886589&ci=294&si=27

12 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 415 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb
Streamet tudsz?

Közben nézném a Missouri meccset is, de amit az ESPN művel a kickoffokkal, az már közröhej
r.baggio
 www.youtube.com/live/Z8UmBwxJbiM?si=UMHZ396Sct_OkL_U
Ameddig megy
Egyből Yale TD, első O playből.

Poloska vagyok.
12 napja
zacknorb
Streamet tudsz?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 415 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
12 napja
btw jövőre a Fenway Parkban lesz a Harvard-Yale

---
12 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 159 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ma remélem mindenki FCS napot tart

Ha valamikor, ezen a hétvégén érdemes lesz FCS meccseket nézni az FBS helyett: míg az élvonalban szinte mindegyik jobb csapat gyenge ellenféllel játszik vagy bye weeken lesz, a másodosztályban az alapszakasz utolsó fordulója jön szombaton a legnagyobb rangadókkal, melyek közül hármat emelnék ki:

THE GAME
Harvard @ Yale (18:00, ESPNU)
Rettentően sajnálom, hogy nem ezt választotta lokációnak az ESPN gameday, pedig idén a világ két talán legismertebb egyeteme a Yale Bowlban nemcsak az Ivy League trónjáért meccsel, hanem először a konf történetében az automatikus meghívóért az FCS playoffban! Hogy a legelső Ivy-s csapat kiléte pont itt dől el, az tündérmese.

THE RIVALRY
Lehigh @ Lafayette (18:30, ESPN+)
Az egyetemi foci leghosszabb ideje megszakítás nélkül folyó rivalizálásán szintén a csoportelsőség és a rájátszás a tét; a Lehigh még veretlen, a Lafayette pedig ugyan már háromszor is kikapott, az mind non-konf mérkőzéseken történt.

BRAWL OF THE WILD
Montana State @ Montana (20:00, ESPN+)
NFL gárdák is megirigyelhetnék azt a hangulatot, ami majd Missoulában várja a montanai vetélytársakat, nem mellesleg ez a meccs is kvázi konfdöntő, a még makulátlan Grizzlies látja vendégül az állam másik remek fociprogramját, a Bobcats-t, hogy eldöntsék, ki lesz 2025-ben a Big Sky legjobbja.
r.baggio
+ Lesz egy South Carolina State @ Delaware State is 19 órától a MEAC első helyért, amennyiben a hazai Hornets nyerne, a HC DeSean Jacksont láthatnánk majd a Celebration Bowlon is
r.baggio
És holnap kihirdetik az idei FCS Playoff mezőnyét is - idén végre az Ivy League-s csapatok is ott lesznek!!!
12 napja
Ma remélem mindenki FCS napot tart

Ha valamikor, ezen a hétvégén érdemes lesz FCS meccseket nézni az FBS helyett: míg az élvonalban szinte mindegyik jobb csapat gyenge ellenféllel játszik vagy bye weeken lesz, a másodosztályban az alapszakasz utolsó fordulója jön szombaton a legnagyobb rangadókkal, melyek közül hármat emelnék ki:

THE GAME
Harvard @ Yale (18:00, ESPNU)
Rettentően sajnálom, hogy nem ezt választotta lokációnak az ESPN gameday, pedig idén a világ két talán legismertebb egyeteme a Yale Bowlban nemcsak az Ivy League trónjáért meccsel, hanem először a konf történetében az automatikus meghívóért az FCS playoffban! Hogy a legelső Ivy-s csapat kiléte pont itt dől el, az tündérmese.

THE RIVALRY
Lehigh @ Lafayette (18:30, ESPN+)
Az egyetemi foci leghosszabb ideje megszakítás nélkül folyó rivalizálásán szintén a csoportelsőség és a rájátszás a tét; a Lehigh még veretlen, a Lafayette pedig ugyan már háromszor is kikapott, az mind non-konf mérkőzéseken történt.

BRAWL OF THE WILD
Montana State @ Montana (20:00, ESPN+)
NFL gárdák is megirigyelhetnék azt a hangulatot, ami majd Missoulában várja a montanai vetélytársakat, nem mellesleg ez a meccs is kvázi konfdöntő, a még makulátlan Grizzlies látja vendégül az állam másik remek fociprogramját, a Bobcats-t, hogy eldöntsék, ki lesz 2025-ben a Big Sky legjobbja.
r.baggio
+ Lesz egy South Carolina State @ Delaware State is 19 órától a MEAC első helyért, amennyiben a hazai Hornets nyerne, a HC DeSean Jacksont láthatnánk majd a Celebration Bowlon is

Szerkesztette: r.baggio

---
18 napja
😀

---
19 napja
most jutottam el a Clemson meccsig, hát milyen végjátékban vertük meg @r.baggio -ékat 😀
Löfli
Két hete nem vagyok Louisville drukker, csak a North Texas, az Indiana és a Virginia!

---
19 napja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 570 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
most jutottam el a Clemson meccsig, hát milyen végjátékban vertük meg @r.baggio -ékat 😀

Don't blink!
19 napja
Megmenekült végül a GT

---
19 napja
Alablama
Löfli
Ty can say hi to the Heisman

---
19 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 852
lesz itt még olyan meccs, amit esetleg érdemes megnézni?
shagi0206
Termeszetesen. Wyoming 4:30-tol.
Hendrix
na azt nem fogom megvárni 😀
19 napja
Alablama

Don't blink!
19 napja
Hendrix Utah State Aggies 2 912
shagi0206
Termeszetesen. Wyoming 4:30-tol.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
19 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 307 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ez a bama hívás 4. baromi jó volt és necces is.
19 napja
shagi0206
Texas @ Georgia, Utah @ Baylor

---
19 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 852
19 napja
Na jön-e a szokásos Simpson-féle money drive

---
19 napja
GT csak visszajött
Löfli
csak hogy megint engedjenek egy TD-t, 1 ponttal megy a BC

Don't blink!
19 napja
GT csak visszajött

Don't blink!
19 napja
JMU remélem rangsorolva lesz jövő héten!!4!
Löfli
Álmodj királylány, a North Texas megy úgy is a rájátszásba!

---
19 napja
Jó kis negyedik negyed jön Alabamában

---