CFB követő 2025
5 feliratkozó
12 napja
bántóan sima meccs ez eddig

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
12 napja
Hát még a youtube-os is szaggat, a képminőség meg 1875-ös, csak színesben 😊 de ez nem lesz könnyű menet a Harvardnak, az nyilvánvalóNa Kampmané egész más kategória, köszi!
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 napja
Szerintem ezt nem fogják lelőni, a stabilitásáért persze nem vállalok felelősségetwww.youtube.com/live/Z8UmBwxJbiM?si=UMHZ396Sct_OkL_UYale egyből labdaszerzéssel kezdStreamet tudsz?
zacknorb
Közben nézném a Missouri meccset is, de amit az ESPN művel a kickoffokkal, az már közröhej
r.baggio
Ameddig megy
Egyből Yale TD, első O playből.
zacknorb
cdn.livetv869.me/webplayer.php?t=ifr&c=2886589&lang=en&eid=319093785&lid=2886589&ci=294&si=27
12 napja
www.youtube.com/live/Z8UmBwxJbiM?si=UMHZ396Sct_OkL_UYale egyből labdaszerzéssel kezdStreamet tudsz?
zacknorb
Közben nézném a Missouri meccset is, de amit az ESPN művel a kickoffokkal, az már közröhej
r.baggio
Ameddig megy
Egyből Yale TD, első O playből.
Poloska vagyok.
12 napja
Yale egyből labdaszerzéssel kezdStreamet tudsz?
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 napja
Yale egyből labdaszerzéssel kezd
Poloska vagyok.
12 napja
btw jövőre a Fenway Parkban lesz a Harvard-Yale

---
12 napja
Ma remélem mindenki FCS napot tartÉs holnap kihirdetik az idei FCS Playoff mezőnyét is - idén végre az Ivy League-s csapatok is ott lesznek!!!
Ha valamikor, ezen a hétvégén érdemes lesz FCS meccseket nézni az FBS helyett: míg az élvonalban szinte mindegyik jobb csapat gyenge ellenféllel játszik vagy bye weeken lesz, a másodosztályban az alapszakasz utolsó fordulója jön szombaton a legnagyobb rangadókkal, melyek közül hármat emelnék ki:+ Lesz egy South Carolina State @ Delaware State is 19 órától a MEAC első helyért, amennyiben a hazai Hornets nyerne, a HC DeSean Jacksont láthatnánk majd a Celebration Bowlon is
THE GAME
Harvard @ Yale (18:00, ESPNU)
Rettentően sajnálom, hogy nem ezt választotta lokációnak az ESPN gameday, pedig idén a világ két talán legismertebb egyeteme a Yale Bowlban nemcsak az Ivy League trónjáért meccsel, hanem először a konf történetében az automatikus meghívóért az FCS playoffban! Hogy a legelső Ivy-s csapat kiléte pont itt dől el, az tündérmese.
THE RIVALRY
Lehigh @ Lafayette (18:30, ESPN+)
Az egyetemi foci leghosszabb ideje megszakítás nélkül folyó rivalizálásán szintén a csoportelsőség és a rájátszás a tét; a Lehigh még veretlen, a Lafayette pedig ugyan már háromszor is kikapott, az mind non-konf mérkőzéseken történt.
BRAWL OF THE WILD
Montana State @ Montana (20:00, ESPN+)
NFL gárdák is megirigyelhetnék azt a hangulatot, ami majd Missoulában várja a montanai vetélytársakat, nem mellesleg ez a meccs is kvázi konfdöntő, a még makulátlan Grizzlies látja vendégül az állam másik remek fociprogramját, a Bobcats-t, hogy eldöntsék, ki lesz 2025-ben a Big Sky legjobbja.
r.baggio
r.baggio
12 napja
Ma remélem mindenki FCS napot tartHa valamikor, ezen a hétvégén érdemes lesz FCS meccseket nézni az FBS helyett: míg az élvonalban szinte mindegyik jobb csapat gyenge ellenféllel játszik vagy bye weeken lesz, a másodosztályban az alapszakasz utolsó fordulója jön szombaton a legnagyobb rangadókkal, melyek közül hármat emelnék ki:+ Lesz egy South Carolina State @ Delaware State is 19 órától a MEAC első helyért, amennyiben a hazai Hornets nyerne, a HC DeSean Jacksont láthatnánk majd a Celebration Bowlon is
THE GAME
Harvard @ Yale (18:00, ESPNU)
Rettentően sajnálom, hogy nem ezt választotta lokációnak az ESPN gameday, pedig idén a világ két talán legismertebb egyeteme a Yale Bowlban nemcsak az Ivy League trónjáért meccsel, hanem először a konf történetében az automatikus meghívóért az FCS playoffban! Hogy a legelső Ivy-s csapat kiléte pont itt dől el, az tündérmese.
THE RIVALRY
Lehigh @ Lafayette (18:30, ESPN+)
Az egyetemi foci leghosszabb ideje megszakítás nélkül folyó rivalizálásán szintén a csoportelsőség és a rájátszás a tét; a Lehigh még veretlen, a Lafayette pedig ugyan már háromszor is kikapott, az mind non-konf mérkőzéseken történt.
BRAWL OF THE WILD
Montana State @ Montana (20:00, ESPN+)
NFL gárdák is megirigyelhetnék azt a hangulatot, ami majd Missoulában várja a montanai vetélytársakat, nem mellesleg ez a meccs is kvázi konfdöntő, a még makulátlan Grizzlies látja vendégül az állam másik remek fociprogramját, a Bobcats-t, hogy eldöntsék, ki lesz 2025-ben a Big Sky legjobbja.
r.baggio
Szerkesztette: r.baggio

---
18 napja
😀
---
19 napja
most jutottam el a Clemson meccsig, hát milyen végjátékban vertük meg @r.baggio -ékat 😀Két hete nem vagyok Louisville drukker, csak a North Texas, az Indiana és a Virginia!
Löfli

---
19 napja
most jutottam el a Clemson meccsig, hát milyen végjátékban vertük meg @r.baggio -ékat 😀

Don't blink!
19 napja
Megmenekült végül a GT

---
19 napja
AlablamaTy can say hi to the Heisman
Löfli

---
19 napja
na azt nem fogom megvárni 😀lesz itt még olyan meccs, amit esetleg érdemes megnézni?Termeszetesen. Wyoming 4:30-tol.
shagi0206
Hendrix
19 napja
Alablama

Don't blink!
19 napja
lesz itt még olyan meccs, amit esetleg érdemes megnézni?Termeszetesen. Wyoming 4:30-tol.
shagi0206
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
19 napja
Ez a bama hívás 4. baromi jó volt és necces is.
19 napja
lesz itt még olyan meccs, amit esetleg érdemes megnézni?Texas @ Georgia, Utah @ Baylor
shagi0206

---
19 napja
lesz itt még olyan meccs, amit esetleg érdemes megnézni?
19 napja
Na jön-e a szokásos Simpson-féle money drive

---
19 napja
GT csak visszajöttcsak hogy megint engedjenek egy TD-t, 1 ponttal megy a BC
Löfli

Don't blink!
19 napja
GT csak visszajött

Don't blink!
19 napja
JMU remélem rangsorolva lesz jövő héten!!4!Álmodj királylány, a North Texas megy úgy is a rájátszásba!
Löfli

---
19 napja
Jó kis negyedik negyed jön Alabamában

---