CFB követő 2025

5 feliratkozó

14 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 470 — Kinek mit intézett a kormánya
Hopp, Arizona college kickers, Go Balyor!
zacknorb
Vazzeg erre egyből fumble

Poloska vagyok.
14 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 416 — Saturday Night Lights
Notre Dame-Syracuse-hoz van linketek, ami nem YT?
Dzsokijuing
Már eldőlt 2.5 perc alatt, nem érdemes odanyomni😅
zacknorb
Mi történt?

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
14 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 470 — Kinek mit intézett a kormánya
Dzsokijuing
Már eldőlt 2.5 perc alatt, nem érdemes odanyomni😅

Poloska vagyok.
14 napja
Hopp, Arizona college kickers, Go Balyor!

Poloska vagyok.
14 napja

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
14 napja
r.baggio New York Giants James Madison Dukes 64 160 — no es importante
Louisville, Army 😕 és a Harvard is elbukta veretlen szezonját, a Yale az első Ivy-s playoffos!

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
14 napja
És kihagyta a Minnesota. College kickers.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
14 napja
#collegekickers

Poloska vagyok.
14 napja
Northwestern FG, majd egy elég jó Minnesota visszahordás, lehet itt még fordulat

Poloska vagyok.
14 napja
35:35 a Minnesota vs Northwestern a Wrigley Fielden, mintha nem is egy Big Ten meccs lenne

www.youtube.com/live/y7eNoqZ9pyM?si=i-sNx2JenUlUbAip
r.baggio
Én éppen ezt nézem.
Közben a Wazzou vezet a JMU ellen egy eléggé CFP implication meccsen.

Poloska vagyok.
14 napja
35:35 a Minnesota vs Northwestern a Wrigley Fielden, mintha nem is egy Big Ten meccs lenne

www.youtube.com/live/y7eNoqZ9pyM?si=i-sNx2JenUlUbAip

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
14 napja
Hú, a Baylor "zseniális" time managementet tolt a félidő végén.

Poloska vagyok.
14 napja
Hah, Fuad Reveiz KOLUMBIAI születésű rúgó volt 😊

---
14 napja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 591 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
montanai rangadóra van valakinek streamje pls?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
14 napja
Egon bá New England Patriots 1 188 — Saints GM
Yale egyből labdaszerzéssel kezd
zacknorb
Lányomnak volt jegye a meccsre, de éjfél körül értek haza az idegenbeli meccsről és holnap is játszanak, így muszáj pihennie. Kár, hogy nem vagyok ott, szívesen átvettem volna a jegyet tőle...

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
14 napja
Hoppá mekkora Sooners TD a semmiből

Poloska vagyok.
14 napja
Gyáva népnek nincs hazája, kedves Drinkwitz

---
14 napja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 591 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
bántóan sima meccs ez eddig

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
14 napja
Hát még a youtube-os is szaggat, a képminőség meg 1875-ös, csak színesben 😊 de ez nem lesz könnyű menet a Harvardnak, az nyilvánvaló

Na Kampmané egész más kategória, köszi!

---
14 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 869
zacknorb
Streamet tudsz?

Közben nézném a Missouri meccset is, de amit az ESPN művel a kickoffokkal, az már közröhej
r.baggio
 www.youtube.com/live/Z8UmBwxJbiM?si=UMHZ396Sct_OkL_U
Ameddig megy
Egyből Yale TD, első O playből.
zacknorb
Szerintem ezt nem fogják lelőni, a stabilitásáért persze nem vállalok felelősséget

cdn.livetv869.me/webplayer.php?t=ifr&c=2886589&lang=en&eid=319093785&lid=2886589&ci=294&si=27

14 napja
zacknorb
Streamet tudsz?

Közben nézném a Missouri meccset is, de amit az ESPN művel a kickoffokkal, az már közröhej
r.baggio
 www.youtube.com/live/Z8UmBwxJbiM?si=UMHZ396Sct_OkL_U
Ameddig megy
Egyből Yale TD, első O playből.

Poloska vagyok.
14 napja
zacknorb
Streamet tudsz?

---
14 napja

Poloska vagyok.
14 napja
btw jövőre a Fenway Parkban lesz a Harvard-Yale

---
14 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 171 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ma remélem mindenki FCS napot tart

Ha valamikor, ezen a hétvégén érdemes lesz FCS meccseket nézni az FBS helyett: míg az élvonalban szinte mindegyik jobb csapat gyenge ellenféllel játszik vagy bye weeken lesz, a másodosztályban az alapszakasz utolsó fordulója jön szombaton a legnagyobb rangadókkal, melyek közül hármat emelnék ki:

THE GAME
Harvard @ Yale (18:00, ESPNU)
Rettentően sajnálom, hogy nem ezt választotta lokációnak az ESPN gameday, pedig idén a világ két talán legismertebb egyeteme a Yale Bowlban nemcsak az Ivy League trónjáért meccsel, hanem először a konf történetében az automatikus meghívóért az FCS playoffban! Hogy a legelső Ivy-s csapat kiléte pont itt dől el, az tündérmese.

THE RIVALRY
Lehigh @ Lafayette (18:30, ESPN+)
Az egyetemi foci leghosszabb ideje megszakítás nélkül folyó rivalizálásán szintén a csoportelsőség és a rájátszás a tét; a Lehigh még veretlen, a Lafayette pedig ugyan már háromszor is kikapott, az mind non-konf mérkőzéseken történt.

BRAWL OF THE WILD
Montana State @ Montana (20:00, ESPN+)
NFL gárdák is megirigyelhetnék azt a hangulatot, ami majd Missoulában várja a montanai vetélytársakat, nem mellesleg ez a meccs is kvázi konfdöntő, a még makulátlan Grizzlies látja vendégül az állam másik remek fociprogramját, a Bobcats-t, hogy eldöntsék, ki lesz 2025-ben a Big Sky legjobbja.
r.baggio
+ Lesz egy South Carolina State @ Delaware State is 19 órától a MEAC első helyért, amennyiben a hazai Hornets nyerne, a HC DeSean Jacksont láthatnánk majd a Celebration Bowlon is
r.baggio
És holnap kihirdetik az idei FCS Playoff mezőnyét is - idén végre az Ivy League-s csapatok is ott lesznek!!!