CFB követő 2025
4 feliratkozó
2 hónapja
mindezt úgy, hogy a Panthers-szel fog játszani az SB-n, csak hogy mindenki azt kapja, amire szezon előtt számítani lehetettidén furcsa az NFL rájátszás és furcsa az egyetemi rájátszás is. Még a végén a Jaguars SB-t fogshagi0206játszaninyerni.
Toto21
2 hónapja
mátyásföldi repülőtér xd ez sokkal jobb klip ahhozbemelegítés wildcard eredménykövetőreMáig előttem van a High Rollers videóklipje, a sosem befutó amcsi rapperkölyökkel, a kölcsönmercikkel és a kölcsönkurvákkal.
youtu.be/zUVmsDschoQ?si=ehNpbt-yM-M1XNiD
fake.id
Kampman
youtu.be/MS242lhokJk?si=WWM3yORWCLEk8SHm
2 hónapja
idén furcsa az NFL rájátszás és furcsa az egyetemi rájátszás is. Még a végén a Jaguars SB-t fogjátszaninyerni.
Toto21
2 hónapja
bejutott a Jaguars, első kiemelésért megy a Patriots meg a Broncos. Ne mond nekem, hogy nem furcsa az egész!idén furcsa az NFL rájátszáste a jövőbe látsz?
Toto21
Löfli
2 hónapja
És ezt megnézték 2,1 MILLIÓAN?!bemelegítés wildcard eredménykövetőreMáig előttem van a High Rollers videóklipje, a sosem befutó amcsi rapperkölyökkel, a kölcsönmercikkel és a kölcsönkurvákkal.
fake.id
Kampman
2 hónapja
idén furcsa az NFL rájátszás és furcsa az egyetemi rájátszás is. Még a végén a Jaguars SB-t fog játszani.Na az lesz az igazi (Brenton) Stranger Things.
Toto21
2 hónapja
idén furcsa az NFL rájátszáste a jövőbe látsz?
Toto21

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
idén furcsa az NFL rájátszás és furcsa az egyetemi rájátszás is. Még a végén a Jaguars SB-t fog játszani.
2 hónapja
bemelegítés wildcard eredménykövetőreMáig előttem van a High Rollers videóklipje, a sosem befutó amcsi rapperkölyökkel, a kölcsönmercikkel és a kölcsönkurvákkal.
fake.id
2 hónapja
ebben a sportban szokott lenni szoros meccs?Előfordul néha.
Löfli
2 hónapja
ebben a sportban szokott lenni szoros meccs?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Az amifocis Goofy részt IMÁDOM!!! Pörgettyű Smith Forever!!!rájöttem, iktriad szurkolói énjének rajzfilm karakter megfelelője goofy és taz keresztezése xdVégre nyer egy bye week-es csapat!Te rosszat akarsz nekik, ugye?
iktriad
Kampman
fake.id
2 hónapja
Remélem nem tetted meg a Bamat baggio. 😕 Indiana dominálja őketNem végül szerencsére, bár még mindig nehéz elhinni ezt az Indianát
Toto21

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
rájöttem, iktriad szurkolói énjének rajzfilm karakter megfelelője goofy és taz keresztezése xdVégre nyer egy bye week-es csapat!Te rosszat akarsz nekik, ugye?
iktriad
Kampman
2 hónapja
tuti hogy ezért írta beVégre nyer egy bye week-es csapat!Te rosszat akarsz nekik, ugye?
iktriad
Kampman
2 hónapja
Dehogyis. És hát szoktam én bármit is eljinxelni? 😊Végre nyer egy bye week-es csapat!Te rosszat akarsz nekik, ugye?
iktriad
Kampman
2 hónapja
Remélem nem tetted meg a Bamat baggio. 😕 Indiana dominálja őket
2 hónapja
megvan
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Végre nyer egy bye week-es csapat!
2 hónapja
úgy dominálja eddig a meccset az Indiana, hogy ebből td kéne. ha magához tér a bama az a 13 pont előny elég kevéske lesz egy majdhogynem hibátlan félidőből
2 hónapja
Hoosiers jól halad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz