CFB követő 2025

4 feliratkozó

2 órája
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 546 — #NoStress
1996-ban történt meg utoljára, hogy olyan csapat lett bajnok, amely addig még soha.

2 percre ettől az Indiana, mely az NCAA történetének leghihetetlenebb bajnoki címe lehet.
r.baggio
Már kérdeztem, hogy minek köszönhető ez a cinderella story, az volt a válasz, hogy Cignetti.
De ő egy 64éves ember, már 40 éve az NCAA-ben dolgozik, ha ekkora zseni, akkor hogy-hogy csak most derül ki? Későnérő típus? Vagy mi az oka, hogy csak most jut a csúcsra?
Őszentsége Sobri Jóska
Sokáig az FCS-ben alkotott. Az Elonban, meg a James Madisonban ért el szép sikereket.
iktriad
Ezeket én is tudom, fent van a wikipédián, csak az nem áll össze, hogy valaki 64 évesen ekkora bravúrt hajt végre érdemi előzmény nélkül, de r.baggio majd megírja, hogy miként nem látszódott rajta, hogy ilyen produktum van benne.
Ez még az Alabamával vagy a Michigannal is brutál lenne, nemhogy egy "kiscsapattal". És nem Belichick csinálta levezetésképpen, hanem egy olyan faszi, aki 40 éve mindig ott volt valahol, de én soha nem hallottam a nevét, akkorse, amikor aktívan követtem a focit.
Sean McVay 31évesen már NFL csapatot vezetett, ez a faszi meg 60 fölött kerül elő a semmiből.

2 órája
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 694
Kommentár azt mondja majdnem NFL sebességű védelem a Miamié. A Bengals jutott most eszembe, annál lehet jobb is 😊
2 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 84 346 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
1996-ban történt meg utoljára, hogy olyan csapat lett bajnok, amely addig még soha.

2 percre ettől az Indiana, mely az NCAA történetének leghihetetlenebb bajnoki címe lehet.
r.baggio
Már kérdeztem, hogy minek köszönhető ez a cinderella story, az volt a válasz, hogy Cignetti.
De ő egy 64éves ember, már 40 éve az NCAA-ben dolgozik, ha ekkora zseni, akkor hogy-hogy csak most derül ki? Későnérő típus? Vagy mi az oka, hogy csak most jut a csúcsra?
Őszentsége Sobri Jóska
Sokáig az FCS-ben alkotott. Az Elonban, meg a James Madisonban ért el szép sikereket.
2 órája
Trump a helyszínen, hogy személyesen vehesse át a bajnoki kupát, amit megérdemelten elnyert. És csak azért nem okkupálja Indianát, mert már az USA tagállama.

2 órája
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 176 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
teljesen hihetetlen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 órája
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 634 — no es importante
Kislányom megébredt a végére, annyit mondott, hogy juppííí 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 84 346 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
GG and season Indiana!
2 órája
Ha Beck ezt megcsinálja, mennyire csúszik előre a boardon? 😊
shagi0206
Ismerve a boardok irracionális hypefaktorát?
1/2-re.
Őszentsége Sobri Jóska
Ezzel a meccslezáró INT-el meg harmadik kör közepe.

2 órája
Ilyenkor a bíró bemondhatta volna a büntetést, meg a végére, hogy "it doesn't matter" 😀
2 órája
Így is drámai a vége. Bár nem ezt reméltem
shagi0206
Így jobb a sztori, a 16-0 az 16-0, brutál.

2 órája
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 176 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ott van geci!!!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 órája
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 746
Mamlasz gyökér 😀
2 órája
Így is drámai a vége. Bár nem ezt reméltem
2 órája
Majd holnap leírom, ha összejött, de Beck ezt tényleg megnyerheti még a Miaminak...
r.baggio
Oke, köszi, de végtére is ha nem az Indiana nyer, akkoris érdekelne.
Mert 15éve volt már Cignetti HC, előtte pozíciós edző a Bamánál, 30éve a Ricenál, szóval nem arról van szó, hogy mondjuk a család vagy valami magáneleti ok miatt csak 50 évesen váltott a tőzsdézésről vagy valami civil melóból a focira.

2 órája
shagi0206
Ismerve a boardok irracionális hypefaktorát?
1/2-re.

2 órája
Majd holnap leírom, ha összejött, de Beck ezt tényleg megnyerheti még a Miaminak...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 órája
2 órája

r.baggio

2 órája

r.baggio
mindezt veretlenül, nem lényegtelen.
2 órája

---
2 órája
Na valahogy így képzelek el egy remek döntőt.
iktriad
Ez valóban egy kurva jó második félidő lett.
Ebből a berepülésből tuti lesz poszter, poló, miegymás.

2 órája
És a legnagyobb fegyverét be sem vetette még a Hurricanes!

shawnka
Ő ki?

---
2 órája
Hát - sajnos ennek szerintem lassan vége. Pedig elnézném még 6-ig
2 órája
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 640 — Tyrone Creek
És a legnagyobb fegyverét be sem vetette még a Hurricanes!

3 órája
Na valahogy így képzelek el egy remek döntőt.
iktriad
A 2. félidő méltó rá. Az 1-t nem láttam, de azt hiszem jókor keltem fel, mert ott talán olyan nagy dolgok nem történtek.