CFB követő 2025
5 feliratkozó
6 napja
Minden évben random így jön ki full más miatt.a nagy bebaószos hétvgéét nem lehet áttenni msákorra vagy minden hétvége az évben az? 😛Isteni hétvége lesz. Végig dolgozom, de mérkőzések tömege vár melle. 😎 #eljenahómoffiszAz a baj a rivalry weekel, hogy mindig nagy bebaszós hétvégére esik, így élőben kb nem látom
Ventura
zacknorb
Ventura
Poloska vagyok.
6 napja
a nagy bebaószos hétvgéét nem lehet áttenni msákorra vagy minden hétvége az évben az? 😛Isteni hétvége lesz. Végig dolgozom, de mérkőzések tömege vár melle. 😎 #eljenahómoffiszAz a baj a rivalry weekel, hogy mindig nagy bebaszós hétvégére esik, így élőben kb nem látom
Ventura
zacknorb
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
6 napja
Na nézzük, hogy izgalmassá tudja-e tenni a végét a Miss State meg a KansasNarrátor: egyik sem tudta
r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 napja
na a férfimadár még visszajöhetEz még tőled is alja
Löfli
Poloska vagyok.
6 napja
Na nézzük, hogy izgalmassá tudja-e tenni a végét a Miss State meg a Kansas

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 napja
na a férfimadár még visszajöhet

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 napja
(ma beérem egy Iowa @ Nebraskával is, ők ketten nem tudnak nem szoros meccset játszani egymással)Ez nem öregedett jól, a második félidőben az Iowa felmosta a padlót a Nebraskával
r.baggio
Ennek a Hawkeyes-nak kis szerencsével a playoff is összejöhetett volna

---
6 napja
Isteni hétvége lesz. Végig dolgozom, de mérkőzések tömege vár melle. 😎 #eljenahómoffiszAz a baj a rivalry weekel, hogy mindig nagy bebaszós hétvégére esik, így élőben kb nem látom
Ventura
Poloska vagyok.
6 napja
Daniels egymaga elajándékozta a meccset a Utahnak... Szomorú véget ér egyetemi karrierje, amiben azért bőven több volt

---
6 napja
Isteni hétvége lesz. Végig dolgozom, de mérkőzések tömege vár melle. 😎 #eljenahómoffisz
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
6 napja
hopp egy Utah pick-six

Don't blink!
6 napja
Bears - Eagles dühöngő lesz? 😊Nyitom pill
Toto21

---
6 napja
Bears - Eagles dühöngő lesz? 😊
6 napja
Vezet a Kansas a Utah ellen

---
6 napja
jaj de balfasz volt itt az Ole Miss ST

Don't blink!
6 napja
Nincs Egg Bowl bunyó nélkül, imádom 😀

---
6 napja
végre egy kis bunyó

Don't blink!
6 napja
Nebraska-Iowan meg mi ez a pontzuhatag?És már havazik is 😀
zacknorb

---
6 napja
Nebraska-Iowan meg mi ez a pontzuhatag?
Poloska vagyok.
6 napja
Hasonló meccs lesz sajnos a georgiai derbi is valószínűleg, a State meg a Tech védelme még egy peewee csapatot se tudna megállítaniEllenben pozitívum, hogy a DAZN app tökéletesen megy, holnap jó lesz tv-n nézni az Ohio State @ Michigant (ma beérem egy Iowa @ Nebraskával is, ők ketten nem tudnak nem szoros meccset játszani egymással)

---
6 napja
És ezt az újonc QB-t jegelte eddig a Miss State HC

---
6 napja
ezt a kurva kolompolást soha nem fogom megszeretni 😀
Löfli
CLANGA CLANGA CLANGA

---
6 napja
ezt a kurva kolompolást soha nem fogom megszeretni 😀

Don't blink!
6 napja
7 napja
COLLEGE GAMEDAY, BLACK FRIDAY EDITION 2025. november 28., péntek
18:00 Egg Bowl - #7 Mississippi @ Mississippi State
18:00 #13 Utah @ Kansas
18:00 Iowa @ Nebraska
21:30 Clean, Old Fashioned Hate - #4 Georgia vs # 23 Georgia Tech [Mercedes-Benz Stadium, Atlanta]
21:30 San Diego State @ New Mexico
01:30 Old Oaken Bucket - #2 Indiana @ Purdue
01:30 Lone Star Showdown - #3 Texas A&M @ #16 Texas
03:00 Territorial Cup - #25 Arizona @ #20 Arizona State

---