CFB követő 2025

4 feliratkozó

14 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 345 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
picit sok a zászló
Löfli
A Redbirds játékosai fel vannak pörögve, túlságosan is. Jön is az első piros lap targetingért az egyik kezdő DB-re.

Szerkesztette: iktriad
14 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 176 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
picit sok a zászló

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
14 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 345 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
És ez a Redbirds drive másodszor is beFutcholt.

14 napja
Pedig milyen szép elkapás volt ez Sobkowicztól.
14 napja
Stream aki nézni akarja.
 www.freeshot.live/live-tv/espn-usa/109
14 napja
Ez a Redbirds drive is beFutcholt volna, de a Bobcats kisegíti a Redbirdst, azzal hogy ledöntötték Futcht a lábáról.

14 napja
a Taco Dowler drive
Löfli
De a TD Lamsoné. Csávókám non faktor volt a Stanfordon, itt meg bajnok lehet kezdőként.

14 napja
a Taco Dowler drive

Don't blink!
14 napja
LOL az illinois State punterét Hayden Futch-nak hívják. Tehát ha puntolnak, mint most az 1. drivejukból, akkor szó szerint beFutcholnak.
15 napja
FCS Döntő 2025

2. Montana State (13-2) vs. Illinois State (12-4)

2026. január 6. FirstBank Stadium in Nashville, Tennessee 01:30 (ESPN)

Ez az első mérkőzés a 2 program között.

Út a döntőig:
Montana State:

vs Yale 21-13
vs Stephen F. Austin 44-28
vs Montana 48-23

Illinois State:

at Southeastern Louisiana 21-6
at North Dakota State 29-28
at UC Davis 42-31
at Villanova 30-14

Vezetőedzők: Montana State: Brent Vigen (60-12, 5. szezon); Illinois State: Brock Spack (123-78, 17. szezon)

3 játékos, akire figyeljünk:

Montana State:
QB Justin Lamson (2892 passzolt yard, 72% passzpontosság, 28 TD, 3 INT; 704 futott yard, 14 TD),
RB Adam Jones (3 100+ futott yardos találkozó a 2025 playoffban, összesen 17 TD),
S Caden Dowler (sérülésből tér vissza 90 szerelés, 6 INT, 2 kiharcolt fumble)

Illinois State:
QB Tommy Rittenhouse (3257 passzolt yard, 36 TD, 12 INT; 402 futott yard, 7 TD),
WR Daniel Sobkowicz (78 elkapás, 1089 yard, 18 TD; 7 TD elkapás a 2025 playoffban),
LB Tye Niekamp (155 szerelés, 14.5 TFL, 2 labdaszerzés, 8 pass breakup)

Érdekességek:
Ez a 4. alkalom, hogy a Montana State a bajnoki címért játszhat, egyszer nyertek, még 1984-ben a Louisiana Tech ellen Charlestonban.
Az Illinois State egyszer játszott eddig döntőt, 2014-ben a North Dakota State győzte le őket 29-27-re.
A Redbirds az első kiemeletlen csapat, aki döntőbe került 2016 óta (Youngstown State), de az első, aki úgy lett kiemeletlen, hogy 16 kiemelt csapat van (1995-2000, 2024-)
Az Illinois State kontrolálta a legtöbbet az órát és a labdát a rájátszásban(36:28), hála a igásló RB Victor Dawson-nak, akinek 97 futása volt, ebből 86 az utolsó 3 meccsen.
Sobkowicz a Redbridsnél számtalan program rekordot tart már. Ő vezet elkapásokban(257) és TD elkapásokban(40), 3507 elkapott yardja pedig csak 58 egységre van, hogy megdöntse Tyrone Walker iskolarekordját (3565)
A Redbirds 19 INT-et szerzett idén, A CB Shadwel Nkuba II vezeti a csapatot 5-el.Az Illinois State védelme zsinórban 18+ INT-et szerzett az elmúlt 3 szezonban.
A Montana State futójáték a 4. legjobb idén az FCS-ben (234.5 yard/meccs) és a Julius Davis (1100) - Adam Jones (1047) páros az egyetlen idén az FCS-ben, ahol mindkét játékos 1000 futott yard felé került.
Lamson hatékonysága és az,. hogy vigyáz a labdára +16-os labdaszerzési mutatót jelent idén a Bobcatsnek, ami a harmadik legjobb az FCS_ben. De a 19 benyelt sack idén több, mint az elmúlt 2 szezonban összesen (21) és a legtöbb 2012 óta.
A Bobcats védelme 8 labdát szerzett és ö sacket a 3 rájátszás győzelem alatt. Az EDGE rusher Kenneth Eiden IV 3 sacket csinált a Stephen F. Austin ellen a negyeddöntőben. A LB Bryce Grebe pedig a Montana ellen jelentkezett egy pick 6-el.
A Bobcats rúgója Myles Sansted az FCS idei éllovasa rúgott pontokban(121) zsinórban másodszor. Idén 81% pontossággal értékesíti az FG-ket, a leghosszabb rúgása 48 yardos volt. Az Illinois State rugót cserélt az elődöntőre. Michael Cosentino 3/3 volt a Villanova ellen, 35 yard volt a leghosszabb rúgása. Érdekes lesz, hogy ő vagy az egész szezonban a posztot ellátó Matt Maldonado lesz-e a Redbirds rugója.
16 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 487 — Kinek mit intézett a kormánya
Ó én balga aki a 40+ pontos WF winből csináltam kevés pontos m State-et az opt-outokra hagyatkozva.

Poloska vagyok.
16 napja
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 634 — no es importante
SEC csapatra a bowl-szezonban csak akkor volt érdemes fogadni, mikor egymás ellen játszottak... (+ Arch Manning)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
17 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 487 — Kinek mit intézett a kormánya
Egy kis ingyenpénz ötlet estére, a középső buildert ajánlom
#főabizalom

Poloska vagyok.
17 napja
“Jók” ezek a bowl-ok, amikor az egyik csapat a háta közepére nem kívánja…
Klaci79
A Rice is mondhatott volna nemet, azt nem értem, hogy miért nem tették meg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
17 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 818
“Jók” ezek a bowl-ok, amikor az egyik csapat a háta közepére nem kívánja…
17 napja
Mai kvartett levezetés gyanánt, az első meccs élőben az ARENA4-en:

19:00 Rice vs Texas State [Amon G. Carter Stadium, Fort Worth]

22:30 Navy vs Cincinnati [Simmons Bank Liberty Stadium, Memphis]

02:00 Arizona vs SMU [Snapdragon Stadium, San Diego]

02:00 Wake Forest vs Mississippi State [Bank of America Stadium, Charlotte]

---
17 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 818
Te jó ég, mi éjszaka volt ez. Baromi jó az Indiana, de bármi lehet ezek után.
17 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 694
Ebben a rájátszás fordulóban 4/4, ami a továbjutott szimpatikus csapatokat illeti. Innentől a maradék 3 meccs az önfeledt szórakozásról szól, bármelyik csapat nyer, már emlékezetes playoff lesz számomra.
xrace77
Nekem is erről szólt alapból a rájátszás. Igazából nem szurkolok senkinek, csak annak tudtam igazán örülni, hogy a bama be lett darálva.
A Hurricanes győzelme okozna talán a legnagyobb örömöt, de bárki nyer, nem érdekel - csak szórakoztassanak.
17 napja
xrace77 Denver Broncos 4 643
Ebben a rájátszás fordulóban 4/4, ami a továbjutott szimpatikus csapatokat illeti. Innentől a maradék 3 meccs az önfeledt szórakozásról szól, bármelyik csapat nyer, már emlékezetes playoff lesz számomra.
17 napja
Szerintem a Cotton Bowl is remek meccs volt, kissé túl magasan van a léc, ha már ez se tetszik

---
17 napja
Ú gec mi meccsek voltak ezek.
Bama szopatás mindig top, Ole Miss meg csak Kiffinnel nem tudta verni a Georgiat.

Amúgy mindkét negyeddöntős körben 4/1 volt a jó meccsek aránya, tavaly az ASU-Texas volt agyabeteg.

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
17 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 694
Basszus mit hagytam ki...valamikor a 2. negyedben bealudtam, még akkor 6-0 volt az állás. Most az összefoglaló alatt is katarzis érzésem volt 😊
18 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 716 — Így remélem megfelelek nektek.....
Remélem nem állnak meg ötvenig, bár persze ez a nagyobb dolgokon nem változtat

Kapja be az sec meg mindenki, aki a szekerüket tolja ( | szerintem a Georgia lesz amúgy a bajnok | )
r.baggio
Az Ole Miss köszöni szèpen 😀🤪 amúgy a legpikánsabb nyilván az Oregon Miami lenne Cristobal miatt

Szerkesztette: dande2
18 napja
lol mi volt ez a végén 😀😀

Don't blink!
18 napja
na ez jó meccs végre 😀