Klaci79

Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers

Klaci79
Lakhely
Monor
Utoljára láttuk
21 perce
Regisztrált
több mint 10 éve
Fórum hozzászólások
20 135


Utolsó 10 fórum hozzászólás

4 órája
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 20 135
Megyek Dubajba november vegen, es ahogy lattam, elvileg azon a vonalon is jarnak a mostani, hajtomuproblemas sztoriban erintett gepek. Mivel mar eleve nem szeretek (gyulolok) repulni, ez a biztonsagerzetemen nem sokat javit, ha repulhetek egy erintett geppel, ha nem. Valaki, a temaban jartasabb tudna kicsi infot adni, mennyire kell attol tartanom, hogy gond lesz a geppel, mennyire tulparazas az emiatti aggodalmam? A jarattorles annyira nem gond, kineztem biztonsaginak aznapra egy flydubai jaratot is, ha torolnek, maximum veszek arra jegyet a repteren, ellenben a muszaki hiban tudok stresszelni.
dankodavid
A legkevésbé sem kell ezzel foglalkozni. Ha bármilyen kicsi lehetősége is van a meghibásodásnak azokon a gépeken (vagy bármelyiket), amik hajtóművét visszahívták, akkor nem fog elindulni.
Nem jelent a hiba közvetlen problémát.
1 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 20 135
 telex.hu/belfold/2023/09/20/otp-bank-feljelentes-karacsony-gergely-99-mozgalom-adomanyok

 24.hu/belfold/2023/09/20/fidesz-propaganda-megafon-kampany-cof-adomany-tamogatas/

Minél több a milliárd, annál kevésbé gyűrődik a bankjegy.
csipkelli
„A ládába a tetején található résen keresztül bankjegycsomagok nem helyezhetők el, ugyanakkor megállapítást nyert, hogy a behozott bankjegyek többsége – elsősorban az euróbankjegyek – újak voltak, gyűrődésmentesek, több esetben egymás utáni sorszámúak és összetapadtak (mintha a nyomdából kikerülve nem használták volna azokat).”

amatőrök…
Amadeus von Dollárbaloldal
Tényleg azok.
MC12
büntetőjog professzorom mondta annak idején, hogy az ún. “fehér galléros” bűncselekményekkel az a “baj”, hogy azokhoz az elkövetőnek értenie kell. Ellenkező esetben azonnal bukó. Mint itt.

Gondolom pártfinanszírozáshoz/kampányfinanszírozáshoz akartak pénzt mosni a srácok, meg volt a lé cashben, le kellett papírozni az “adományokkal” és jegyzőkönyvekkel, HISZEN hogyan tudná az ÁSZ ellenőrizni, hogy ki, mikor mennyit dobott be a ládába.

Csak azt felejtették el, hogy sorszáma van a bankjegyeknek.

Nem elég, hogy jogsértő, de még balfasz is a történet.
Amadeus von Dollárbaloldal
mondjuk az OTP sem a gyorsasagarol lett hires itt. 2 ev alatt rajottek, hogy egymas utaniak a bankjegyek.
csebi
ennyi bankjegyet végignézni, adminisztrálni azért nem 2 nap.
Amadeus von Dollárbaloldal
Nem értek hozzá. Átveszi az OTP a pénzt, és jegyzőkönyvben rögzíti a bankjegyek állapotát + sorszámát? Ha nem, akkor utólag honnan tudja, hogy kitől melyik bankjegy érkezett?
nagylaza, főpohárnok
Befizetést, bevitelt pontosan vezetnek. Úgy képzeld el, hogy minden bankjegy egyenként kerül megvizsgálásra sorszámmal, mindennel, természetesen kézzel. Egy ilyen ügyben több száz oldal csak a vádirat, pont azért mert a bankjegyeket tartalmazó táblázatok önmagukban száz oldalakat jelentenek.

Ezt double check, utána konzultálni, okiratokkal egyeztetni a tartalmat, hogy mi valós mi nem, utána szakértőket - ügyvéd, pénzügy, könyv - bevonni, majd összerakni az anyagot. Kurva sok idő és munka.

Ezeket az ügyeket 5-10 évig nyomozzák és kb ugyaneddig tárgyalják. Teljesen real az otp részén az eljárás tartama.
Amadeus von Dollárbaloldal
Ez komoly, hogy minden befizetést a bank sorszámmal és a papír minőségével együtt könyvelnek le?! Tényleg nem értek hozzá, de nem tűnik túl életszerűnek. Hatalmas pénzek mozognak mind a mai napig egyik-másik fiókban, fizetnek be emberek milliókat időnként. Elég feleslegesnek tűnik ezeket sorszámmal lekönyvelni, ha végeztek az átvizsgálásukkal. Bár persze ilyenkor jól jöhet.
1 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 20 135
Továbbra sem védeném a mundér becsületét (ezt a pöcs Canadát) de azért tegyük már oda mellé, hogy talán két top 5-ös védelemről beszélünk, ráadásul a második meccsen már no1 WR nélkül, teljesen széteső fallal.
Szóval én ezzel csak azt mondom, hogy nagyon meglepne, ha év közben váltanánk OC-t, még ha szeretném is, akkor is meglepne. Ez a 9ers baszott jó csapat és a Browns is Watson ellenére is jó. Az első meccsen semmi, a másodikat a védelem megnyerte, mert összességében pl a Browns védelme mindenképp jobb, mint az offense.
Két meccs kilátástalanság (tudom lószart, mert tavaly is ugyanez volt) nem fog dönteni semerre. Most jön egy gyengébb formában lévő Raiders meccs, ahol ha azt nem bírja az O kihasználni, hogy Spillane a kezdő ILB (már ami az emberfogás képességeit illeti, mert amúgy jó csávó), akkor érdekesebb lesz a leányzó fekvése.
2 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 20 135
Szerintem Canada védhetetlen, de ezek alapján mondja Tomlin, amikor kiáll mellette, hogy jobban kell játszania mindenkinek. Nem értem azt, hogy mit akarunk játszani, nem látok olyan sémákat, amikbe lehetne kapaszkodni, na de milyen futó meg passzjátékot várunk egy csapattól, ahol szarrá verik az OL-t. Egyszerűen hihetetlen, hogy nincs 1 pali ebben az ötösben, aki legalább elfogadható lenne.
Klaci79
Na ne....

Számtalan esetet láttunk, amikor az irányító a teljesítményével fel tudja húzni a gyengébb falat is. Még többet, amikor a gyengébb támadófalat segítette a séma. Picike azonban amellett, hogy össze-vissza dobál (bízok benne, hogy csak a nyári izmozástól szétesett egy kicsit a dobómozdulata, ami orvosolható), láthatóan zavarban van a zsebben (is).

Lehet ezt úgy is olvasni, hogy azért is dobál szarul, mert gyenge a fal, de szerintem az a gond, hogy a sémában nem találja senki a helyét, így a fal sem.

Ha mindenki gyengébb a támadósorban (talán Robinsont és Warrent dicsérhetjük egyedül a két meccs alapján), akkor annak általában a hibás séma az oka. És eljutottunk megint Canadaig, aki létesítsen nemi kapcsolatot Orlowskival.
Szokol
Ezzel én nem védeni akarom Canadát, de azt simán elhiszem Tomlinnak, hogy ha egy korrektebb fal lenne, egy korrektebb Pickettel, akkor hívhat Canada akármilyen faszságot, működni fog.
Azt az egyet nem hiszem el, hogy ez a pali ennyire nem ért ehhez az egészhez és hogy ennyire nem képes egy NFL csapat támadójátékát megoldani, egy meccsen 4-5 alkalommal.
Persze ez utóbbit kezdem elhinni, mert látom, de basszus valahogy csak odakerült és nem egy szép gyerek, úgyhogy nem hiszem hogy azzal, hogy d.gja valamelyik vezetők a lányát...
2 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 20 135
Szerintem Canada védhetetlen, de ezek alapján mondja Tomlin, amikor kiáll mellette, hogy jobban kell játszania mindenkinek. Nem értem azt, hogy mit akarunk játszani, nem látok olyan sémákat, amikbe lehetne kapaszkodni, na de milyen futó meg passzjátékot várunk egy csapattól, ahol szarrá verik az OL-t. Egyszerűen hihetetlen, hogy nincs 1 pali ebben az ötösben, aki legalább elfogadható lenne.
2 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 20 135
Hunt vizitál a csapatnál.
2 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 20 135
Az általatok leírtak alapján csak rövid összefoglalóra volt lelki erőm.
Quick notes:

A meccset felesleges volt lejátszani, szakmai értéke kb nulla volt, cserébe volt egy szörnyű sérülés. Teljes felépülést kívánok innen is Chubbnak!

Gyakorlatilag Watsonnak sokat köszönhetünk, egy ennyire hülye, önfejű, önsorsrontó játékkal, amit előadott elásta másik 52 társa teljesítményét. Mert amúgy a cserék felléptek.

Nekem a DL tűnt a legjobb csapatrésznek. A futásnál inkább a második szinten voltak komoly gondok, abból lettek a kelleténél nagyobb játékok.
A sec egy talány, a tavalyi Flores hatásból semmi nem maradt.
Peterson nekem iszonyat idegesítő, Cooper megint rommá égette és folyton kulcsjátékokat ront el. Játszon inkább JP jr.

A védelmet még várhatóan összerakjuk egy jó szintre, de a támadóknál súlyos gondok vannak.

Nincs szinkron a falban, a saját snap-ünket lekési a két OT. Az előszezonban ez takkra működött, most teljesen szétesve mozognak. Gyakorolni, gyakorolni....
Kenny ezért 7-9 lépésből kénytelen dobni, különben egyből az arcában vannak. Most a jobb oldal volt kritikán aluli. De az a baj, h kiszámíthatatlanok, Kenny ezért nem bízik bennük.

A playcall sematikus, unalmas, minden ugyanaz: több terhet kell rakni Pickensre és Austinra, kellene TE drag, kis pötyikék, meg outside zone-ra futni, mert az megy (néha).

Kezdek beletörődni, h ezt a semmit kell idén is nézni, de sok kedvem már nincs hozzá.
Pickettben sokkal több van, mint amit láthatunk, ez a stáb nem fogja megmutatni, szóval menjen mindenki tőlem. Tomlin is menjen nyugodtan, eladhatjuk jó pickért is, ha vmi szerencsétlen franchise megadja a jussot, aztán legyen vmi új. Szerintem ez a kapcsolat 5 éve megfáradt, kapott esélyt változtatni, de csak rosszabb lett.

Khan munkája eddig tetszik, én remélem, h van felhatalmazása HC váltásra is. (Colbert sztem a végén behódolt Tomlinnak, kicsit kéz kezet mos alapon ment a dolog.)
Willie Parker
Hű, ez a kemény, nem a kád széle!!!
Azért ezt mondjuk így két forduló után én nem lépném meg. Kezdeném egy jó nagy dumcsival, hogy mi volt itt a masterplan Canada fejében, és hogy mi történt a támadófallal, hogy ennyire ergya az egész, oda szerintem BJ már upgrade lenne, de a lassan 0-3-al álló csapatokból se bánnám ha szemezgetnénk egy jobb RT-t…a többit meg majd meglátjuk…
Klaci79
Úgy értettem, h év végén.
Nem fogjuk év közben kirakni a kanadait és ez lesz a koporsószög.
Willie Parker
Legutóbb is sajnos megmentette a csapat végül ezzel a pozitív mérleggel.
Mondjuk tényleg nagy kérdés, hogy vajon a védelem hány ponttal tud majd meccsenként hozzájárulni. De az egyszerűen egy kib@szott vicc (már elnézést), hogy 2-3 normális drive nincs egész mérkőzésen...

De egyet kell értenem Danival, 1 hét és ha ez a szar van újra, akkor lapát...márpedig mitől változna a kilátástalanság....
2 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 20 135
Joao Felix meg a vegen fodbalista lesz Barcelonaban?
Blevi
én is ezt akartam írni...egyelőre kellemes meglepetés...de már a bajnokin is az volt...de mondjuk tetszik ez a változás a részéről, mert a képességei megvannak, más lehetett a probléma korábban
2 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 20 135
Az általatok leírtak alapján csak rövid összefoglalóra volt lelki erőm.
Quick notes:

A meccset felesleges volt lejátszani, szakmai értéke kb nulla volt, cserébe volt egy szörnyű sérülés. Teljes felépülést kívánok innen is Chubbnak!

Gyakorlatilag Watsonnak sokat köszönhetünk, egy ennyire hülye, önfejű, önsorsrontó játékkal, amit előadott elásta másik 52 társa teljesítményét. Mert amúgy a cserék felléptek.

Nekem a DL tűnt a legjobb csapatrésznek. A futásnál inkább a második szinten voltak komoly gondok, abból lettek a kelleténél nagyobb játékok.
A sec egy talány, a tavalyi Flores hatásból semmi nem maradt.
Peterson nekem iszonyat idegesítő, Cooper megint rommá égette és folyton kulcsjátékokat ront el. Játszon inkább JP jr.

A védelmet még várhatóan összerakjuk egy jó szintre, de a támadóknál súlyos gondok vannak.

Nincs szinkron a falban, a saját snap-ünket lekési a két OT. Az előszezonban ez takkra működött, most teljesen szétesve mozognak. Gyakorolni, gyakorolni....
Kenny ezért 7-9 lépésből kénytelen dobni, különben egyből az arcában vannak. Most a jobb oldal volt kritikán aluli. De az a baj, h kiszámíthatatlanok, Kenny ezért nem bízik bennük.

A playcall sematikus, unalmas, minden ugyanaz: több terhet kell rakni Pickensre és Austinra, kellene TE drag, kis pötyikék, meg outside zone-ra futni, mert az megy (néha).

Kezdek beletörődni, h ezt a semmit kell idén is nézni, de sok kedvem már nincs hozzá.
Pickettben sokkal több van, mint amit láthatunk, ez a stáb nem fogja megmutatni, szóval menjen mindenki tőlem. Tomlin is menjen nyugodtan, eladhatjuk jó pickért is, ha vmi szerencsétlen franchise megadja a jussot, aztán legyen vmi új. Szerintem ez a kapcsolat 5 éve megfáradt, kapott esélyt változtatni, de csak rosszabb lett.

Khan munkája eddig tetszik, én remélem, h van felhatalmazása HC váltásra is. (Colbert sztem a végén behódolt Tomlinnak, kicsit kéz kezet mos alapon ment a dolog.)
Willie Parker
Hű, ez a kemény, nem a kád széle!!!
Azért ezt mondjuk így két forduló után én nem lépném meg. Kezdeném egy jó nagy dumcsival, hogy mi volt itt a masterplan Canada fejében, és hogy mi történt a támadófallal, hogy ennyire ergya az egész, oda szerintem BJ már upgrade lenne, de a lassan 0-3-al álló csapatokból se bánnám ha szemezgetnénk egy jobb RT-t…a többit meg majd meglátjuk…
2 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 20 135
Napi fun fact...
a 49ers leigazolta az 53-ba azt a Anthony Brown-t, akit a múlt héten mi raktunk ki a PS-ből...nekünk nem kellett...oda talán jó lesz

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 20 135
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 20 135
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 20 135
Leszarom, hogy mit csinálnak az angolok a rendőrautóikkal, vagy milyen elfogadóak, hogyan állnak az LMBTQ vagy BLM-hez. Nem az én dolgom, nem érint. Persze azt elhiszem, hogy szeret valaki ezzel takarózni.
Engem az érdekel egyedül, hogy miért kell ekkora parasztnak lenni, hogy a játékosokat dobálják, huhogjanak, vagy fuck you England-fuck you-t kiabáljanak, ami miatt nem lehet kimenni a következő meccsre és 10 milliós büntetéseket kapunk.
Kicsit mindenkinek otthon kellene körbenézni, mielőtt más országok szurkolóival foglalkozik.
Az angoloknak, a dánoknak, meg mindenkinek...de elsősorban nekünk is, mert ezek a büntetések nem azért jönnek, mert 1-1 fasz beszalad a pályára és nem is 1-200 ember miatt.
Így hiába a nagy többség normalitása, néhány ezer ember miatt, -akiket ráadásul eszük ágában nincs beazonosítani-, a többségben lévő normális szurkoló szív...
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 20 135
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 20 135
2 régi ismerős találkozik az utcán.
- Mi van veled Gyula, 1000éve nem láttalak
- Képzeld Lalikám nyitottam egy bordélyt!
- És hogy mennek az árak?
- Hát az orál 25euró,az anál pedig 100 euró.
- Na és muffba mennyi?
- Hát tudod Lalikám, ez még nagyon kezdő vállalkozás, egyedül dolgozom!
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 20 135
Na csütörtökön átestem 14 év után, a második elülső keresztszalag (LCA) műtétemen. Akkor bal térd volt, most jobb.
Tavaly szeptemberben sikerült elszakítani foci közben, de a covid helyzet miatt nem volt reményem gyors műtétre.
A balesetiben kezdtem, ahol egy traumás doki nem talált szakadásra utaló jelet, de kérésemre azért kiírt egy MRI-t ami megmutatta, hogy a szalag sajnos elszakadt (az egyébként teljesen normális, hogy nem érzik a szakadást az orvosok, mert az izomzat átveszi némileg a szalag szerepét és nem engedi azt az asztal-fiók mozdulatot a térdnek, amiből érezné a doki a szakadás tényét) Én a pattanást hallottam, éreztem foci közben, abból tudtam, hogy baj van.

Sajnos a baleseti a covid és az átalakítás miatt nem tudott foglalkozni velem, a faluban meg ahol lakom, van ugyan traumás sebészet, de neverending story-nak tűnt a dolog, ezért 13 évvel az első ilyen műtétem után felhívtam a sportkórházat és beiratkoztam Dobos doktorhoz. Ez kb 1-1,5 hónap várakozást jelentett.
A doki fogadott, elmondta a lehetőségeket, de sajnos azt is, hogy mivel már nyugdíjban van, ő műtétet nem vállal. Mondta, hogy szilveszterig nem lesz lehetőségem, ezért gondoljam át, hogy akarom e a műtétet és a vele járó 9 hónapos felépülést és újévben szóljak vissza.
Egyértelmű volt, hogy 42 évesen még nem akarom szögre akasztani a stoplist, úgyhogy január 3-án kaptam két nevet, akik közül azt választottam, aki február 8-án már tudott fogadni. (A másik egy főorvos a kórházban, neki csak márciusi időpontja volt)
Elmentem dr. Frigyesi Lászlóhoz és abban maradtunk, hogy még tavasszal megműti a lábam, amire végül egy lemondás miatt március 31-én sor került.
Ez természetesen teljesen TB alapon működik.
Reggel fél 7-kor covid teszt, majd délután 2-kor műtő. Gerincbe kapott érzéstelenítő, majd bár szerettem volna aludni, nem tudtam végül és végignéztem a műtétet, a tv képernyőn, amint a doktorbácsik dolgoztak rajtam.
kb 57 perc alatt megvolt az egész, aztán a gerincszúrás után 8 órával végre tudtam pisilni is. Ezek az apróbb örömök fontosak, ha valaki tudja miről beszélek 😊

Másnap már gyógytorna és higgyétek el, ilyenkor egy lábemelés is bizony komoly megpróbáltatást jelent, de estére hazaértem és megkezdtem a 9 hónapos felépülési időszakot. Némi motivációt jelent Jameson Williams videója, aki 2 hónappal a műtét után úgy szökken, ahogy én már a büdös életben nem fogok 😀
Csak és kizárólag jót tudok mondani a Sportkórházról és a doktoromról. Műtét másnapján is bejött, elmondott mindent ami fontos és még olyanokat is, amik érdekesek. A többi kolléga a szobában csodálkozott is, hogy mennyire rendes a doki, csak ajánlani tudom, ha valaki esetleg hasonló cipőben járna majd.
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 20 135
Na pfizer a karomban! Bár nem éreztem a szuri helyét sem (van némi tűfóbiám). Tegnap kora délután hívták az asszonyt, én még nem kerültem volna most sorra, de szerencsére kisírta nekem is, így nem kell tovább várni.
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 20 135
Na ezt a fészbukon találtam....zseniális:
Ez kész! 🤣🤣🤣
"Tegnap volt az ezüstlakodalmunk. Gondoltam meglepem az asszonyt valami szexi játékkal. Az erre szakosodott boltban nagyon segítőkész hölgyike kalauzolt, gyanúsan jól ismerve minden terméket.
A választásom egy fullextrás vibrátorra és egy csiklóstimuláló zselére esett, amitől a hölgy szerint az asszony automatikusan és sorozatban a mennybe megy majd. Hát ennyi pénzért minimum, hogy sikítozzon...
Eljött a várva-várt este, a gyereket hamar felküldtük az emeleti szobába aludni, mi pedig lent, a konyha melletti vendégszobában vetettük bele magunkat a gyönyörbe. A feleségem igen lelkes volt, mikor kicsomagolta az elemes pasit. Tudott az mindent, amit egy hagyományos broki nem. Tüskés volt és redős, a feje csapkodott és tekergett, mint egy kukacnak: miközben lilán villogott és belül kis golyók szaladgáltak körbe-körbe. Mindezt állítható sebességgel, és egy vízálló hangszórón át halkan nyögdécselt is. Be kell vallanom, az én hagyományos családfám ennek a negyedét sem tudta, megmaradtam a lihegős-lökdösősnél.
A virgoncító zselé olyan picike kapszulában volt, hogy elsőre azt hittem, be kell venni. Szerencsére az asszonyon volt szemüveg, és olvasni is tud. Miután texiltelenítettem a drágát, neki is fogtunk a tutinak. Elvégre egyszer van ezüstlakodalmunk!!
A zseléből egy nyomásnyi kell az ujjra, aztán besimulni a megfelelő helyre, és klikkelni az egérrel... Jöhet a repülés.
Nem is volt gond úgy öt másodpercig. Kérdezem az én életemet, hogy milyen érzés? Azt mondja hideg meg bizsereg. Aztán hogy meleg, egyre melegebb, sőt forró, éget, éget!! -kezdte sikítani, nekem meg eszembe jutott, hogy kora este még összevágtam az alapanyagot a híres, Plutonium becenevű csiliszószomhoz.
Az asszony már bőszen tépte a lepedőt, de nem egészen úgy, ahogyan én akartam. Eszembe jutott egy régi netes sztori, amikor szőrtelenítő krém került egy faszi t@keire... Kifutottam a konyhába, és előkaptam egy adag áfonyás jégkrémet. Kanalat elfelejtettem vinni, kézzel nem nyúlhattam bele, hát fogtam a vibrit, és azzal kentem az asszony lába közé egy jókora adagot. Ő felsikoltott a váratlan hidegtől, és kiverte a kezemből a brokit, ami épp szemen talált. Valahogy közben be is kapcsolt, és most gépkukacként tekeregve, nyögdécselve iszkolt az ágy sarkába. Utánavetettem magam, hogy elkapjam, mikor az asszony fájdalmában felhúzott térde úgy tökön talált, hogy egyik kezemben a bólogató Jancsikával, másikkal a f@rkamra borítottam a maradék jégkrémet, és fejhangon anyázva hanyatlottam mellé. Ekkor nyitott be a húsz éves lányunk.
Az anyja befeszülve vergődik, az apja mellette lila jégkrém monoklival hörög, és erőből keféli az áfonyás desszertet, lilán villogó, nyöszörgő, körbe-körbe integető műf@sszal a kézben, miközben a brokiról, és az anyja p**ájából csöpög az olvadt fagyi.
Azt hiszem, ha eddig nem is, de most sikerült helyrehozhatatlan törést okozni a lelkében. Vagy öt másodpercig meredten bámult, majd csak annyit mondott: B@zdmeg, ti aztán nagyon betegek vagytok... , és másnap a barátjához költözött.
Az asszony egy hete nem szól hozzám, és lett egy könyvtárszobám...😂😂😂😂🙈
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 20 135
Csak Trub miatt 😀
 twitter.com/KSeaboldt/status/1210784339409035265?s=20
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 20 135
Kicsit megkésve, de legalább tiszta fejjel Gratulálok. Egy jó csapat tud nem annyira jó játékkal is nyerni, úgyhogy ismét láttuk, hogy a Pecc mennyire jó csapat. És külön gratula annak a lób@szó, droid 87-esnek...hogy én mennyire utálom 😀
Találkozunk a PO-ban! 😊