Klaci79

Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions

Klaci79
Lakhely
Monor
Utoljára láttuk
21 perce
Regisztrált
több mint 6 éve
Fórum hozzászólások
10 678


Utolsó 10 fórum hozzászólás

19 órája
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 10 678
Csak most sikerült megnéznem a meccset...woooww, állat volt!

Jó kis időutazás, pont egy ilyen Steelers-be szerettem bele 2007-2008 környékén amikor elkezdtem nézni a focit. Fostalicska offense szenved egész meccsen, de a védelem brutálisan leszedi az ellenfél támadósorát. Végén megcsinálják a meccsnyerő stop-ot, utána jön az offense aki képtelen egy 1st down-nal befejezni, majd feljön megint a védelem és megint megnyerik a meccset...

Fitzpatrick 1:1-ben Polamalu stílus. Mindenhol ott van, mindig felé pattan minden labda...zseniális eddig a csávó. Szerintem lassan ott leszünk ahol Polamalu-nál is voltunk, hogy minden play-ben megnézi a QB hogy épp hol állt fel és arra nem támadunk.

Butler-től kezdetek óta túl sokat várt mindenki, és állandóan ment rá a fika. Azt elfelejtitek, hogy LeBeau utolsó éveiben csak az a csapat nem ment át a védelmén aki nem akart, ezt örökölte Butler. Tudom a saját játékosainkat mindenki jobban ismeri és többet lát bele (ahogy szezon előtt jöttek a vicces megállapítások hogy ez az elkapó sor mennyire liga elit...aha...), ezért állandóan kapta hogy milyen jó kerete van és mennyire rossz a védelem. Szerintem sokáig nem volt jó az a keret, sőt kifejezetten f*s volt.
Most valóban elég sok jó játékost összekapartak, és sokat sikerült is nekik jó játékossá alakítani. Nem gondolnám, hogy idén Butler-t bárkinek is kéne szidni.

Fichtner-t lehet támadni, és én is betudok állni mellé. Amit nem értek, hogy Rudolph első kezdő meccsén iszonyat kreatív volt az egész meccsen az offense. Rengeteg ötletes és váratlan play-ek voltak, öröm volt nézni. Azóta nem tudom mi történt, de egy nagy nulla a play hívás és a play-ek is.
Rudolph-ban nem tudom miért nem hisznek, lehet ők a tűz közelben látják hogy ennyi van benne egyelőre, de én várnám hogy eleresszék picit és hagyják játszani, hagyják belejönni egy-egy meccsbe, mert neki úgy néz ki kell egy kis idő mire elkapja a fonalat.
laby
Azért nem engedik Rudi érvényesülni mert nem tud ez azért tisztán látszik. Megnézi az első targetet és utána egyből checkdown ol. Ebből lett 10+ RB passz a Colts ellen és amikor ezt elkezdték figyelni igencsak bajban voltunk. Jó lesz ez de még kell a rutin meg egy valamire való OC aki ezeket a dolgokat jobban eltudja maszkolni kreatívabb playekkel amire már volt példa (wildcat etc...) csak ezek valamiért kihaltak.
Razi
Ez így azért nem igaz. Rudinak semmi futojatek segítsége nincs, de elég türelmes és végignézi a célpontokat. Sokszor BB nél több üres ember volt akit nem vett észre. Csak éppen a WR-ek sem elég rutinosak jelenleg. Sok a drop, így azért nehéz egy újonc qb helyzete
1 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 10 678
Ilyen elkeseredett mint most a 2 vesztes csoportrangadó után voltam, jött 2 w, még számolgattam néztem a többi csoport helyzetét is, de ez a támadójáték után nagyon pesszimista lettem megint! Az erős D-vel rendelkező csapatok ellen nem tudunk játszani annyira gyenge az O line és Goff. És most jön a Bears és Ravens...
szata
A Ravens baromi érdekes lesz. Ott lehet azért futni bőven. Teljesen más matchup lesz, mint itt volt, a nagy kérdés majd, hogy mennyire fogjatok a futojatekot. Ellenünk ez tökéletes volt, de mi amúgy is szarok vagyunk ebben. Viszont LJ tuti nagy ívben akarja majd kikerülni Donaldot és azért ez a védelem nem rossz...
1 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 10 678
Eljátszottam a gondolattal...persze csak zárójelben:
Heyward-Hargrave-Tuitt
Shazier-Vince(ha Saci nem sérült Bush biztosan nincs) de mondjuk meggyógyul és Shazier-Bush
Haden-Hilton-Minkah-Edmunds-Nelson
Így meg Edmunds is korrekt 😂
Szerkesztette: Klaci79
1 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 10 678
(lassan majd verheti a fejét a Miami a falba, hogy csak egy első kört kért)
Klaci79
Ugye BB serulese utan engedtek ide elso korert. Ki adott volna egy lyukas garast akkor a steelers wild card korbe keruleseert? Szerintem ok is ugy kalkulaltak, hogy az egy eros elso kor lesz. Viszont siman elofordulhat, hogy nagyon is gyenge elso kor lesz belole.
xtaki
Pont a Vasas mentalitas miatt nem gondolhattak es hogy a sorsolas folyaman a 3 legnagyobb eselyessel az 1/1-re jatszik a csoportunk.
no
Az első két mérkőzés után, a gyenge játék és BB sérülése után és sem reménykedtem 6-10-nél jobb mérlegben...az meg jó pick lehet...
1 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 10 678
(lassan majd verheti a fejét a Miami a falba, hogy csak egy első kört kért)
Klaci79
Ugye BB serulese utan engedtek ide elso korert. Ki adott volna egy lyukas garast akkor a steelers wild card korbe keruleseert? Szerintem ok is ugy kalkulaltak, hogy az egy eros elso kor lesz. Viszont siman elofordulhat, hogy nagyon is gyenge elso kor lesz belole.
xtaki
Ez pontosan így van és szerintem fordítva is igaz. Ha valaki azt mondta, hogy sok volt ez a 2. kör, az is érthető. Mára persze mindenki látja, hogy nem zsákbamacska volt ez. Minkah olyan szinten teljesített eddig nálunk, amire az egyébként remek Alabama-i karrierje után is kevesen számíthattak. Ha ez így marad és sikerülne egy mondjuk 1/24-es picket adni érte, az már pofátlanul olcsó lenne. Egyelőre úgy alakul, hogy év végére ez a Steelers történelmének legjobb cseréje lehet....csak maradjon ez így 😊

Szerkesztette: Klaci79
1 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 10 678
Furcsa, új szituáció volt a tegnapi este, aminek előszelét már lehetett látni korábban is, de elhinni még mindig nem merem, hogy most volt az a mérkőzés, amikor visszataláltunk a gyökerekhez...sőt: a korábban imádott brutális védekezés, kiegészült egy ligaszinten is jó erőt képviselő secondary-vel, ami azért még Polamalu idejében sem volt jellemző. Ott ő egyedül volt kiemelkedő és mellette 1-1 átlagos vagy éppen megfelelő védő.

Már csak attól félek, hogy tegnap este nagyon magasra rakta a lécet a védelem...csütörtök este idegenbe menni sosem jó, nem lesz könnyű ismét megugorni.
Nem könnyű a Steelers szurkoló élete...mindig kell valaki, aki bűnbak lehet. Monst Fincsi bácsi. Megdolgozott érte. Nem fogom elfelejteni, hogy a liga egyik legjobb DL-je volt a másik oldalon...ha csak Donald lett volna, az már az lenne. De futásokat hívni állandóan Donald felé? WTF? Saját 5 yardról playaction passz, amikor néha a duplázás is kevés a liga tényleg legjobb DT-je ellen? És szerencsére tudjuk milyen a legjobb, hiszen a közvetlenül mögötte lévő DT-k közül kettő is a mi keretünkben...csak sajnos Tuitt épp nincs, de ez más tészta!
Szóval ezek a hibák megmagyarázhatatlanok. Az nem, hogy van 4 vagy 5 drop, remek futás végén fumble, stb, mert az sajna benne van, a kuki rossz végén állunk ezekkel. Tényleg nagyon fiatal ez az O vannak sajnos hibák, de akkor nem szabad tetézni ezeket, olyan alapszituációkkal, amikből nem jöhetsz ki yardveszteség árán. Tisztára mint amikor Haley hívta a screen-eket és a dobás pillanatában tudtuk, ha nincs 2-3 hiba a védelemben akkor a maximum a no gain lehet.
Egyébként igen...hiányzik Conner, hiányzik Nix...ha ők játszanak, az egy picit más szint. Nem Zeke nyilván Conner, de Samuelsnél mindenképp előrébb tart, persze ha épp nem agyrázkódás után tér vissza.

A védelem pedig tényleg egy más kávéház. Egy rakás 1-2 kör ment bele, hogy hasonlítson erre. És az is igaz, hogy ennyit jelent ha van egy ilyen safety-d. Korábban Davis vagy Kelly játékánál ezek nem így jöttek ki. És a legszebb, hogy nagyon keveset próbálkoznak mély passzokkal, mert bizony híre ment, hogy Fitzpatrick ott van. És az ő teljesítménye felhúzta Hadenét és már néha élmény amiket csinál ő is. És nem akar lemaradni Nelson sem, aki egy Pittsburgh-ben rég nem látott kiváló no2 CB. És ott van Hilton és Sutton, jó nézni sokszor őket. Sutton szinte hiba nélkül játssza a snapjeit. De sokat segít mindenkinek, hogy Minkah ott van és már kétszer meggondolja a playhívást az ellenfél. De sokszor nincs idő kétszer meggondolni, mert Watt brutális...Heyward szintén, Hargrave csak éppen kevéssel marad le, de futás ellen nagyon hasznos.
Nálam viszont Edmunds mindenképp kilóg a sorból. Ő messze van ettől a minőségtől. Barron is az elmúlt meccseken jó volt, nem véletlen, hogy ha 2 ILB van a pályán, akkor sokszor a Vince-Barron páros van, mert Bush hiába jó, neki coverage-ben sokat kell még fejlődni.

Azzal viszont nem értek egyet, hogy Butler ne tenné oda magát. Főleg abban látom, hogy jól rotálja a csapatot. Mindenkinek van ideje kicsit regenerálódni. Persze a defensive playhívás más tészta...ott bizony nehéz észrevenni, hogy mit akarunk. Ugyanakkor többet emberezünk ami jó, leveszünk egy Kupp-ot a pályáról, amivel a méregfogát vettük ki a Rams-nek. Mint ahogy a két TE-nek sem volt sok értékelhető megmozdulása. Igenis ezt a magas lécet most Butler is feltette, bízom benne, hogy ő is meg tudja ugrani, amikor jön egy kicsivel jobb OL az ellenfélnél.

És nem akarom elfelejteni Tomlint sem. Sokszor, sokat szidtuk. Nem akartam elhinni, de most amikor voltam amcsiban egy Ravens szurkoló hölgy védte meg, hogy mennyire jó srác Tomlin, akit imádnak a játékosai, és nem csak imádják, de el is ismerik nagyon. És ez tényleg igaz! Tomlin (és persze Colbert) is vastagon benne volt, hogy nem engedtük el a szezont Big Ben sérülésével, sőt lehetőséget láttunk benne. Abban, hogy idehoztuk Fitzpatrickot (lassan majd verheti a fejét a Miami a falba, hogy csak egy első kört kért) és hogy a játékosok tényleg foggal-körömmel küzdenek...

Nagyon nehezen viselem meccs közben a bénázását az offense-nek és bevallom a spec team edzőt is már kivágtam volna Switzerrel együtt például a tegnapiért, de valahogy ez most frencsájz QB nélkül így teljesen normális. Nem pedig az, hogy egy jól passzoló RB Marylandben MVP címet nyer és hülyére ver mindenkit futójátékkal...😊
2 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 10 678
Mondjuk Hilton érdemeit ne felejtsük....jó ejt!!
2 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 10 678
Hat ez pedig 5-4...1-4 után...
2 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 10 678
Hat védelem van, Minkah bazmeg, nem hiszem el 😂😂😂😂😂
2 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 10 678
Új felfedezettünk, Bud barát játszik ma amúgy?
Szokol
Persze...nem rossz eddig. Jól fogja a szélét...

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 10 678
Kicsit megkésve, de legalább tiszta fejjel Gratulálok. Egy jó csapat tud nem annyira jó játékkal is nyerni, úgyhogy ismét láttuk, hogy a Pecc mennyire jó csapat. És külön gratula annak a lób@szó, droid 87-esnek...hogy én mennyire utálom 😀
Találkozunk a PO-ban! 😊
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 10 678
Engem a bírok nem érdekelnek....el kell kapni Coates-nak a sima passzt, el kell kapni Hamiltonnak az EZ-ban, nem kell kilépni 1m-rel elkapás előtt, ha senki nem lök ki, be kell vinni fél yardról....annyi lehetőség lehetett volna pontokat szerezni és a peccel tartani a lépést, hogy ne a bírókon múljon...a jobb csapat ment tovább, ennyi. Jobban akarták, jobban küzdöttek. Voltak idióta hívásaik a zebráknak, de sajnos nem hibáztak nagyobbat, mint a mi játékosain...
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 10 678
Na most meg a bowl.hu mint oldal omlik ossze. Kiraly. Ki az aki atmegy a masik oldalra? Vagy tervezi? Na most erdekes lesz hogy mindenkinek lehet uj neve lesz. Hm.
gabistar
Eddig le volt zárva minden topic itt és most eltűnt a búcsú cikk is. A fene se érti ezt. Pár ember szerintem örülni is fog, hogy tiszta lappal indulhat. 😀 Kiváncsi vagyok lesz-e mute funkció ott is. 😀
Toto21
Nem mi nyitottuk ki őket, hanem a tulaj, aki egyben elvette mindenkitől az adminjogokat és törölte a búcsúcikket... pont az ilyen dolgok miatt döntöttünk a partizánakció mellett, mert míg egyes fejlesztésekre évek óta várunk, ha kell rögtön rá tud nézni az oldalra
r.baggio
Elképesztő, hogy éveken keresztül ennyit nem tett ezért a honlapért...hozzáteszem, számomra Ti vagytok a bowl.hu és a közösség, nem pedig a tulajdonos...így ha mentek az általam annyira nem kedvelt fk-ra, akkor megyek én is....azt is jobban csináljátok majd 😉
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 10 678
1/1 Denver Broncos
Sam Darnold, QB, USC
Ember legyen a talpán aki kitalálja, hogy ki lesz az 1/1 IRL és hogy a négy legtöbbre taksált irányító közül ki futja majd a legjobb karriert. De talán Darnold jár a legkisebb kockázattal. Löfli pedig nem is fog kockáztatni.


1/2 New York Jets
Baker Mayfield, QB, Oklahoma
New Yorkban sincs irányító és talán Mayfield illik leginkább a nagy almába. Az arca már mindenképp megvan hozzá.


1/3 Cincinatti Bengals
Josh Rosen, QB, UCLA
A Bengals is irányító hiánnyal küzd és örömmel behúzza Rosent, aki aztán bizonyíthat.
 encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS-hRLshGTZ0T7K6mKO0E_z5JcsX-uythCGG5TprBURTxRF-Qvdwg

1/4 New Orleans Saints
Josh Allen, QB, Wyoming
Az utolsó teljesen QB needes csapat is megkapja a magáét. Lehet az is, hogy Allennel ők járnak a legjobban.


1/5 Buffalo Bills
Bradley Chubb, EDGE, North Carolina State
Itt három játékos éri meg, Barkley és Nelson helye feltőltve, ha nem is feltétlen minőséggel, de Chubb posztja miatt is jobban megéri itt. Persze a Bills egy hátratraddel se járna rosszul.


1/6 Pittsburgh Steelers
Saquon Barkley, RB, Penn State
Ezzel a Steelers egy prémium játékost kap egy hiányposzta. 2in1! Hol kell aláírni? 


1/7 Miami Dolphins
Tremaine Edmunds, LB, Virginia Tech
Egy nagyszerű LB érkezhet, aki az első naptól nagy segítség lehet a Dolphins front7-ben.


1/8 Cleveland Browns
Quenton Nelson, OG (Notre Dame)
Ez így nagyon adná magát. A legjobb OL ember pont oda kerül ahol foghíjas a társaság.


1/9 Los Angeles Rams
Minkah Fitzpatrick, DB (Alabama)
Van néhány lyukas poszt a védelemben, Fitzpatrick egyet az első naptól megold majd


1/10 Denver Broncos
Courtland Sutton, WR (SMU)
Az új QB már megvan, de kellene valaki aki el is tudja kapni a labdákat. Az idei class legjobb elkapója pedig szerintem Sutton.


1/11 Chicago Bears
Josh Jackson, CB (Iowa)
Ebben a fiúban nagyon sok van és az új manager egy jövőbeli sztárral nyithatja a draft munkásságát.


1/12 Green Bay Packers
Mike McGlinchey, OT (Notre Dame)
TE kellene, de itt teljesen értelmetlen húzás lenne. Viszont nagyon jól jön egy jövőbeli lehetséges LT is, mert Cannon egyedül kevés lesz a két oldalra.


1/13 Houston Texans
Derwin James, S (Florida State)
Könnyű húzás, itt már steal Ward. Ráadásul a Texansnál kevés olyan poszt van, ahol azonnal kezdő jöhet, de a S az egyik ilyen. Collinsal nagy páros lehet.


1/14 Cleveland Browns
Denzel Ward, CB (Ohio State)
Szívem szerint folytatnám az OL erősítését, de itt azért már komoly steal Ward, úgyhogy jöhet egy potenciális sztár a secondarybe.


1/15 Detroit Lions
Marcus Davenport, EDGE, UTSA
Több helyen is erősítésre szorul a detroiti alakulat, de azt gondolom, hogy itt Danenport lehet a megoldás. Kellő upside is van benne és első naptól segítségére lehet csapatának.


1/16 Buffalo Bills
Isaiah Oliver, CB (Colorado)
A Bills nagybevásárlás inkább a mennyiséget célozta, itt most jön a minőség is. Egy remek corner kerül Buffalo-ba, ahol ennek IRL is komoly hagyományai vannak.


1/17 Tennessee Titans
Isaiah Wynn, OG (Georgia)
Egyik kedvencem, Wynn, aki stabilizálja a futójátékot a Titansnél. Ráadásul remek páros Whitworth mellé.


1/18 Baltimore Ravens
Vita Vea, DT (Washington)
Nehéz helyzetben vagyok, mert akire ment Igor, azt általában el is hozza. Kevés kétségem van afelől, hogy Vea-t viszi Igor, talán csak annyi, hogy Payne vagy Bryan szimpatikusabb e neki, hogy tovább építsen egy igazán kemény védőfalat.


1/19 New York Giants
Christian Kirk, WR (Texas A&M)
Egy kiváló elkapó érkezik, hogy Big Ben végre otthon érezze magát. Lehetne persze mást is húzni, de sem Laquon Treadwell, sem pedig Terrance Williams nem váltotta eddig be a hozzá fűzött reményeket. Talán amit még el tudok képzelni itt (is) az egy hátratrade a kör végébe, ahol TE érkezhetne értékén.


1/20 Pittsburgh Steelers
Harold Landry, EDGE (Boston College)
3-4-es OLB, igazi ajándék az ide. Komoly steal esik le Pittsburghbe.
 encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSnANHfB-NuJsAkbtUMnN7qyFS7UpXf9A_7WUmf5f9fMuqoaHI7

1/21 New York Jets
Roquan Smith, LB (Georgia)
És ezzel a Jets a draft stealjét be is húzza… legalábbis az első körben. Nagy szerencse, hogy a sok hiányposzt miatt Beki 1/21-en is megkapja a remek LB-t.


1/22 Green Bay Packers
Taven Bryan, DT (Florida)
Egy nagyszerű játékos a védőfalba, így mindkét oldal komolyan erősödik Wisconsinban.


1/23 Jacksonville Jaguars
Will Hernandez, OG (UTEP)
Hatalmas szükség van egy ilyen remek képességű OG-re a Jaguarsnál. És még így sem teljes az OL


1/24 Arizona Cardinals
Connor Williams, LT, Texas
Remek csapat jött össze a sivatagi városban, de komoly kérdőjel van az LT poszton. Bár Bolles nem kezdett rosszul és idén talán Garcia is bemutatkozhat a Patriotsnál, de mivel lehet esély arra, hogy rögtön nem tudják megugrani a szintet, inkább behúznak egy remek prospectet a Texas egyetemről. Több mockban is igen korán elkel Williams.


1/25 Dallas Cowboys
Da’Ron Payne, DT (Alabama)
Két remek edge rusher, de a fal közepén nemcsak a minőség, de a mennyiség is hiányzik. Nos Payne úgy oldja majd meg a mennyiséget, hogy megkapják a minőséget is.


1/26 Detroit Lions
Leighton Vander Esch, LB (Boise State)
Folytatódik a front7 erősítése Detroitban. Ehhez egy baromi jó LB érkezik Davenport után.


1/27 Buffalo Bills
Rashaan Evans, LB (Alabama)
Kezd kissé unalmas lenni, de a tavalyi Patriots mögött elbújik az idei Bills még így is 
Jöjjön végre egy ILB, akire nagy szükség van a Bills-nél.


1/28 Oakland Raiders
Mike Gesicki, TE, Penn St
A Raiders kiválaszthatja a nem túl erős class talán legjobb játékosát. Kellen persze más posztra is játékos, de Gesicki itt már bőven belefér.


1/29 Los Angeles Rams
Kolton Miller, OT (UCLA)
Egy OT, aki ha megfelelő kezekbe kerül IRL, akkor remek vakoldali tackle lehet belőle. A Ramsnél pedig jobb előre gondolkodni, ki tudja mi lesz Fisherrel, ráadásul Riley Reiff sem egy életbiztosítás.


1/30 Tampa Bay Buccaneers
Calvin Ridley, WR (Alabama)
A Tampa GM-je különösebb hírverés nélkül teszi a dolgát és kevés hiányposztjából egyet megold néhány évre. Itt igazából már nem találtam megfelelő belső támadófal embert, ezért egy remek elkapó jön. Dez mellé mögé Ridley jó szolgálatot tehet a jövőben.


1/31 San Francisco 49ers
Lamar Jackson, QB (Louisville)
Somos elég jól áll a keretépítéssel, így gondolni kell a Smith utáni időkre is.Jövőre már komoly fizetést kell adni neki, úgyhogy lehet egyszerűbb lesz kiváltani egy tehetséges irányítóval, aki a megfelelő rendszerben sokra lehet képes.


1/32 Kansas City Chiefs
Ronald Jones II, RB, USC
Kristóf már sokat válogatott a RB piacon, de nem sikerült megfelelő értéket hoznia, így a drafton ruház be és nem is választ rosszul. Jones magasra taksálják a szakértők.
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 10 678

Szemetek 😀
2 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 10 678
Őszintén szólva,már attól is kivagyok,hogy idekerült,de attól még jobban,hogy megint az egész szezon arról fog szólni,hogy csaltunk. A fórum,meg megint olvashatatlanná vált egy ideig....
kolok1972
A patriots mindig csal, ezt már megszokhattad. [bármely más csapathoz ment volna, nem lenne mindez a felhajtás..]
Eltelik pár nap vagy max. pár hét, azt lecseng ez is, mint a Tyreek Hill sztori anno. Kell a cirkusz a médiának...
Football egy biznisz, kőkemény biznisz, itt meg jön mindenki a morális dolgokkal...
[azt Hill verte a gyerekét, most meg megkapta az 50m+ lét, AB meg csak szimplán f*sz, legalábbis a Raiders-szel az volt..].
Nem volt nekem sem szimpatikus amit művelt, sőt, de ha itt jófiú lesz, engem aztán hidegen hagy....ha meg elkezdi itt is a f*szságait, úgyis repülni fog..
Kellett a WR sorba? nem feltétlen, de egy ilyen játékost nem hagysz ki!
Egyet sajnálok, hogy most megint jönni fognak az "adjuk nekik oda a SB győzelmet felhajtás", illetve a többi csapat szurkolói ismét kaptak egy ürügyet, hogy nemtetszésüket fejezzék ki a csapat iránt...amire már hetek hónapok óta vártak kb...mindehhez pedig gyártják a teóriákat, hogy igazolják saját állításaikat [tények hiányában]..nah, mind1, In BB we trust!
bogec7
De nem lenne szamotokra iszonyatosan furcsa hogy egyik nap meg minden hir rola szol es a balheirol minden szarsagon hisztizik, es egy nap alatt megjuhaszodik? TO mindenhol fasz volt pld. Szamomra eleg fura lenne ha egyik naprol a masikra “hirtelen” megvaltozna a mentalitasa, ez az egezs el volt elore rendezve amiben AB a legnagyobb genya.
Blevi
De, furcsa mindez, nekünk külsős szemlélőnek, csak:
- amíg a Steeler-szel köcsögösködött: AB a köcsög, Steelers az "áldozat"
- Raiders-szel köcsögösködött: AB a köcsög, Raiders az áldozat
--> kirúgják szépen...majd 5-6 óra múlva aláír a Pats-hez [ahogy mindenkinek megvolt a lehetősége minderre] --> Pats a köcsög, meg AB is
[miközben azon lepődnek meg sokan, hogy 2019-ben, az internet és okostelefonok korában, ilyen gyorsan megköttethet egy szerződés....miközben az egész annyi, hogy:
- AB szabad, érdekel titeket?
- Igen.
- OK. Ezek az igények...
- OK. [amennyiben NOK,akkor képzeljetek ide még pár sort..]...ezért fizeti az ügynökét..]

(amúgy Moss is beállt a sorba anno..)
bogec7
Hatalmas tárgyi tévedésben vagy, de megértem ezt az elfogultság miatt. Amikor a Steelers-el "köcsögösködött" a pali, folyamatosan a Steelers-t ekézték. Egykori 5 perc hírnév játékosok számoltak be róla, hogy milyen szar vezető Roethlisberger és szegény Brown meg Bell mennyire nehéz volt nekik Pittsburgh-ben.
Arról már nem is beszélve, hogy végignézve a Raiders saga-t, akkor is gusztustalan az egész, ha AB így akart Bostonba kerülni és akkor is az, ha ez tényleg csak a véletlen műve. Az amit előadott az elmúlt hónapokban, nagyjából minden szurkoló számára hányinger, nem volt ez másképp a Pats szurkolók körében sem. Nyilván AB bőven tud annyit, hogy mindenki vegyen egy csipeszt az orrára és ne érdekelje, hogy a story bűzlik...én is kb ezt csinálnám...csak ne csináljunk már úgy, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy így vált valaki csapatot és hagy ott érvényes szerződéseket.
6 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 10 678
10 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 10 678
És igen ha egy olyan dilletans barom mint a Fleto újra hatalomra kerulne (egy percig ne hidd higy nem akarna) akkor sokkal de sokkal több kárt okozna mint a a mostani rabló vezír !
Rózsa Sándor
Ez is bődületes faszság, az elvakultság és a fogalmatlanság beszél belőled.

A 2010 előtti idők nem arról szóltak, hogy a miniszterelnök a felzárkóztatásra szánt EU-s eurómilliárdokat a saját hobbijára baszta el, miközben az országát egy morális, erkölcsi fertővé változtatta direkt. Nyilván annak kormánynak is megvoltak a hibái, bűnei, én sem kívánom vissza egyáltalán, de komolyan még mindig gyurcsánnyal jönni 2018-ban. Szánalom.
Duff
Miert ne lehetne vele jönni ??
Igen meg mindig a hatalmat és a pénzt akarja !
Nagyobb kárt okozna mint a Viktor.
Háttérben van oké .Mondjuk így van.De legjobb párt katonajat Varju úr személyében oda kuldte.Egy percig ne gondolja senki ,hogy MTV nél lévő képviselők közül bármelyik is nem egyeztetett a saját partjával a reszvetelről.

Idézlek:"Ez is bődületes faszság, az elvakultság és a fogalmatlanság beszél belőled."

Szerencsére rajtam kivül kB 2.5 millió magyar ember gondolja ugyan így de akkor ezekszerint ők is fogalmatlanok mint én !

Rózsa Sándor
Utalom fletot, de konyorgom ne jöjjünk mar zuschlaggal... Az a faszi lopott 70 milliot es ult x evet, orban stromanja meg konkretan az orszag leggazdagabb embere lett par ev alatt... Vitya epitett egy stasiont a kert vegere, plusz csinalt Eg focicsapatot a semmibol es reggelig lehetne sorolni. Fleto bandaja kismiska volt ezekhez kepest... Azert erezzuk mar a kulonbseget...
eaglesmcnabb
Érzem írtam is !!!
De akkor kérdezem ha Gyurcsány papának 2/3 lett volna a mérték ugyan így maradt volna ???
Rózsa Sándor
Egyébként tudsz is valamit, vagy csak a fideszesek által mantrázott szöveggel etetsz minket is? HA Fleto hatalomra kerülne, HA leszerepelt arcok, HA Zuschlag, VESZÉLY!!! Fletó LOPOTT...komolyan ezek annyira ismerősek mindannyiunknak, hogy felesleges újra és újra leírnod, mert elég hozzá az M1-TV2-Echo/Hír TV-Ripost-Blik-stb-stb lapokat olvasgatni. De köszönöm, nem véletlen, hogy nem teszem inkább ezt.
Szerintem ebben a társaságban nincs senki, aki a Fletó időket akarná visszasírni. De az mondjuk tény, ha már Vizóval jössz (aki ezek szerint Gyurcsány embere volt), meg Zuschlaggal, akkor igencsak nem veszed figyelembe a mértékeket. Orbán előbb 100 Milliárdokkal kitömte a strómanját (Simicska), majd amikor már annak is sok volt és nem strómanként viselkedett, akkor kitömte az egyagysejtű gázszerelőjét is 100Milliárdokkal....tudod mi a különbség 100Milliárd és 100 millió között? Igen, 3 db nulla ott a szám végén.
Eközben meg a fidesz belső köreiben se szeri se száma a gyanús ügyleteknek. Az egyik lakása napról napra nagyobb lesz a pasa parkban, a másik 12 éves gyerekeinek a nevén már budai villa van, a jobb minőségű földeket mind a haverok vásárolták fel...OVI lassan összes haverjának van vagy magángépe, vagy luxushajója, esetleg mindkettő. Közben a jegybankelnök fia 70 milliós kölcsönt kap házvásárlásra egy olyan banktól amelyet az állam tőkésít fel. És amúgy olyan bevétele van a cégének, hogy 7 millió hitelt nem kaphatna, nemhogy 70-et. Eközben évi 100 MRD-ot költenek propaganda célokra, mint látszik hatásosan. Közben viszont valódi kérdésekre nem válaszolnak, csak a saját újságíróik kérdéseire, adatokat nem adnak, vagy olvashatatlanul, bírósági ítélet ellenére is. Nem zavar senkit, hogy folyamatosan embereket tipornak el, mert éppen ez az érdekük...lásd Vona buzizása vagy éppen Botka terepjárója...
Az ellenzéki sajtó, amely a szocik alatt megkapta a 2/3-1/3 arányt az állami hirdetésekben mára nem létezik tulajdonképpen. Van néhány online felület, meg a klubrádió, azt kész...
És ezt a sort még oldalakig lehetne folytatni, de most nem teszem...de a konklúzió számomra az, hogy bár Gyurcsány nem vezette jól az országot, de ennél a hatalomnál sokkal jobb volt...főképp azért, mert reális alternatíva volt leváltani.
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 10 678
Én is egyetértek, nem ér 17 milliót, ne is adjunk neki, jövőre engedjük el. De a szurkolókat nem értem. Tessék szeretni azt a játékost aki magár ölti a Steelers mezét és mindent megtesz a csapatért. Lehet, hogy az első 4 meccsen szar volt tavaly, de nélküle nem jutottunk volna el 13-3-ig és a továbbjutás sem rajta múlt. Úgyhogy nekem csak az nem tetszik, hogy most ő a közellenség...nem akar 13 millióért maradni, hát próbálkozzon máshol, de ettől még nem gondolnám, hogy gazember lenne. És ezt nem kezelik jól a szurkolók
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 10 678
Remélem nem jön erre Pecc szurkoló, mert kijöttek az új jelzések 😀


Szerkesztette: Klaci79