StormST

Denver Broncos

StormST
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
7 órája
Regisztrált
több mint 17 éve
Fórum hozzászólások
10 971


THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!Utolsó 10 fórum hozzászólás

4 napja
StormST Denver Broncos 10 971 — SB 50 Champion @ Grund
Nekem jó lehet, 90%, de még addig pontosítok…THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 napja
StormST Denver Broncos 10 971 — SB 50 Champion @ Grund
Mit számít, hogy kilép e Hölvényi?
Amúgy a helyében én nem mennék ki semmiképpen, egyrészt teljesen fölösleges, másrészt a pártépítés most sokkal fontosabb kérdésnek tűnik, mint az EP, remélem akik szavaznak azok ebbe az irányba mennek és a "nem"-ek nyernek.
Bruce
Azt számít, hogy a Néppárt szabályzata szerint új tagot csak teljes egyetértéssel lehet felvenni, pont ezért is hagyta bent a fidesz azt az 1 KDNP tagot, hogy megakadályozza, hogy másik magyar párt belépjen. Csak akkor nem számítottak rá valszeg, hogy 1-2 hely helyett 7-el érkezne egy másik magyar párt, így azt a kevés megmaradó lobbi erejüket még bevetik, mielőtt a KDNP is kiszáll..THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 napja
StormST Denver Broncos 10 971 — SB 50 Champion @ Grund
 magyartisza.hu/dontes

Meg kell hagyni, ügyeset húzott a fidesz, első csapda MP-nek:
- vagy elfogadja az EP képviselői tisztséget, amivel magára húzza a "hazudott" meg a "csak a pénz kell neki" propagandahengert, ráadásul valamennyire kiiratkozik az napi politikából itthonról (felszólalhat a parlamentben, persze, csak véletlen akkor pont nem lesz ott soha senki, aki válaszolna neki, a Híradóba meg majd úgyse kerül be), meg azért pártot is nehezebb építeni kintről (ha meg nem jár be, akkor azt olvassák a fejére, hogy pont ő baszogatta ugyanezért Tompikát és akkor ő se különb senkinél)
- vagy nem megy a Tisza a Néppártba, mert a KDNP megvétózza a csatlakozásukat, és nem lesznek többek, mint 7 kósza képviselő a brüsszeli folyosókon bolyongva
StormST
A KDNP-t nem most akarta leépíteni a Néppárt? Ha megteszik, hogyan tudnak vétózni?
slowmotion
"Hölvényi György a Fidesz-KDNP EP képviselője is ahhoz kötötte a néppárti frakcióból való kilépését, hogy én belépek a frakcióba.;"THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 napja
StormST Denver Broncos 10 971 — SB 50 Champion @ Grund
 magyartisza.hu/dontes

Meg kell hagyni, ügyeset húzott a fidesz, első csapda MP-nek:
- vagy elfogadja az EP képviselői tisztséget, amivel magára húzza a "hazudott" meg a "csak a pénz kell neki" propagandahengert, ráadásul valamennyire kiiratkozik az napi politikából itthonról (felszólalhat a parlamentben, persze, csak véletlen akkor pont nem lesz ott soha senki, aki válaszolna neki, a Híradóba meg majd úgyse kerül be), meg azért pártot is nehezebb építeni kintről (ha meg nem jár be, akkor azt olvassák a fejére, hogy pont ő baszogatta ugyanezért Tompikát és akkor ő se különb senkinél)
- vagy nem megy a Tisza a Néppártba, mert a KDNP megvétózza a csatlakozásukat, és nem lesznek többek, mint 7 kósza képviselő a brüsszeli folyosókon bolyongvaTHIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
8 napja
StormST Denver Broncos 10 971 — SB 50 Champion @ Grund
Majdnem biztos vagyok benne, hogy Karácsonyéknak két fellebbezése van, az egyik komolyan vehetetlen (ez megy be, ha nyernek), míg a másikban vannak normális érvek (ez megy be, ha kikapnak).

De azért durva lenne, ha a Fidesz már csalni se tudna, holott már mindenki kijelentette (nem csak itt), hogy ez el lett csalva
Jughead
Szóval, ha csak próbálkoznak a csalással, de elcsesznék, akkor nincs itt semmi látnivaló?
ender1112
Igen, ezek a srácok már csak ilyen amatőrök.

Vagy a másik lehetőség, hogy mivel nem akarták a választási csalás miatti elégedetlenkedést, meg nekik amúgy is tökéletes a többség nélküli (így kvázi tehetetlen) Karácsony lejáratása, így elcsalták a javára és direkt érvénytelenítették az amúgy érvényesítendő szavazatokat. 😮

(Ha jól értem, akkor nem lehetőség, hogy nem csalták el, én meg nem hiszem, hogy ennyire amatőrök, szóval ha valóban nyer Karácsony, akkor maradt a második elég meredek logika, de hát ez van).
Jughead
Az ostobaság és a tehetetlenség már a NER minden szintjén jelentősen megnövekedett, ami jól látszik az ilyen előre nem látott helyzeteknél, amikre nem volt idő rendesen felkészülni.
Ha nem akarnának csalni, akkor szimplán elhajtották volna Vitézyt a gyenge beadványával.
ender1112
Mire alapozod, hogy a beadvány gyenge volt? Én nem így tudom, nem mellesleg ma kiderült, hogy teljesen megalapozott is volt.
Jughead
Szvsz már volt ez itt, de nesze:

 24.hu/belfold/2024/06/14/nvb-vitezy-david-szentkiralyi-fopolgarmester-valasztas/
ender1112
Szóval több, mint 200 személy nyilatkozata gyenge alap? Ne hülyéskedjünk már.
Jughead
atlatszo cikkben eleg szepen le van irva.
elvileg 200 embere. de meg sem lehetett allapitani a dontes meghozatala elott, hogy ezek az emberek tenyleg azok, akik. hogy tenyleg ok irtak ala hiszen jo parrol hianyzik meg a 2 tanu is stb.
ezert irtam azt, hogy meg egy fhm elinditasanak is komolyabb formai kovetelmenyei vannak, mint ezek az allitolagos bizonyitekok pedig hat annak sincsen sok.
csebi
Gondolom FMH-ra gondolsz, kivéve ha a meztelen nős magazinra gondolsz. Ott egy formai követelmény van, hogy a megfelelő nyomtatványt töltsd ki. Nemperes eljárásról lévén szó bizonyításnak nincs helye.

Az NVB szerinti eljárásban valószínűsíteni szükséges a jogsértés tényét, ehhez SZSZB tagok nyilatkozata szolgálhat alapul (lásd ehhez a Fővárosi Ítélőtábla 13.PK.50.044/2014/2. sz döntését).

Önmagában a gyakorlat alapján 3-4 SZSZB tag nyilatkozata is elégséges, ha abból kitűnik, hogy a jogsértés megtörténhetett. Itt az átlátszó cikke szerint több, mint 200 SZSZB tag nyilatkozott ekként. Az, hogy ők ezt esetleg nem teljes bizonyító erejű magánokiratban tették nem perdöntő kérdés (egyszerű magánokirat is bír bizonyító erővel). Az SZSZB tagok előadása szerint téves jogértelmezésre került sor, hiszen hibásan lettek érvénytelenítve szavazatok (az megint csak irreleváns, hogy vasárnap ezt hitelesítették, hiszen pont az ebben való tévedés alapozza meg a jogsérelmet). Azt nem tudom mire alapozod, hogy nem lehetett megállapítani, hogy valójában SZSZB tagok-e vagy sem, hiszen erről van nyilvántartás vezetve.

Összességében ez egy teljesen jó beadvány volt, majd ma kiderült, hogy meg is állta a helyét.

Amire amúgy én kiváncsi lennék, hogy melyik ellenzéki tag szavazta meg az újraszámlálást (12-4 volt ugye a szavazás, ebből 7 állandó tag + Fidesz, KDNP, LMP, Mi Hazánk az 11, szóval a Jobbik-Párbeszéd-DK-MSZP-MOMO egyikének delegáltja is az újraszámolás mellett döntött).
Jughead
Ja és az FMH-n kell két tanú aláírása, amelyet ugye a beadvány bizonyítékai között többször sem sikerült megugorni, erre írtam azt.

Igen lehet nyomon követni. Kivéve ha utolsó pillanatban kapod meg ami itt is történt így nem lehetett ellenőrizni h tényleg azok a személyek szerepelnek a bizonyitekokon, akik ott voltak főleg nem h tényleg ők írták-e alá. Azt már fel vetem h a nem fideszes jelölt hogyan szerzett meg 200+ fideszes bizottsági tag elérhetőséget ilyen rövid határidő alatt és beszerezte tőlük az aláírt nyilatkozatokat. Azért ez logisztikailag is rohadt nehéz.

De mondom: ott az átlátszó cikk. Kérlek, olvasd el. Szakértők elmondják h mi volt a gond ezzel az egész eljárással.
csebi
Az FMH eljárásindító dokumentum, így a Pp. alapján teljes bizonyító erejű magánokirati forma kötelező. A fellebbezést itt is teljes bizonyító erejű magánokiratban kellett benyújtani.

Az átlátszó cikke szerint a neve elhallgatását kérő választási jogi szakértő szerint nem az újraszámolás elrendelésével önmagában van probléma, hanem az újraszámolás módjával. Ennyit mond az átlátszó cikke.

Az, hogy egy ellenzéki delegált szerint 4 óra alatt nem volt ideje az NVB-nek átnézni, hogy valódi SZSZB tagok voltak-e, akik a nyilatkozatot tették vagy sem, az nálam nem hiteles, hiszen mi mást mondana? Én úgy gondolom, hogy 4 óra erre bőven elég volt.
Jughead
Mondjuk ez a négy óra nem tudom honnan van.
16:14kor ment be az NVBhez, és ehhez képest döntöttek 4 órán belül.
Vajon 16:14kor megkapta minden delegált?
De tegyük fel hogy oké. Megkaptak. Azért azt mondani h 200fot biztosan elférsz szerda délután 4 óra alatt hat nem tudom. Ja és nem is volt 4 orad hiszen az ülés meg ki lett írva időközben 2 órán belülre szoval akkor vagy telefonálgatsz vagy ülésen veszel részt.
Vajon miért nem kellett ennyire gyorsan dönteni mikor 3 napjuk van. Vajon miért nem lehetett helyt adni annak h ne 4 órán belül döntsenek hanem csak másnap miután megbizonyosodtak róla h tényleg ezek az emberek írtak alá?
csebi
200 tagot megkeresni egy strukturált adatbázisban 2024-ben nem túl bonyolult. Mi önmagában a választás.hu alapján ezt le tudtuk volna ellenőrizni nagyjából fél óra alatt, hiszen fent vannak a jegyzőkönyvek minden szavazókörhöz.
Jughead
Ebben az a szép, hogy ugyanonnan neveket és aláírások bárki mókolhat ugyannyi idő alatt, de persze ez nyilván már erős konteo lehetne…THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
8 napja
StormST Denver Broncos 10 971 — SB 50 Champion @ Grund
 index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/06/14/nemzeti-valasztasi-iroda-karacsony-gergely-vitezy-david-budapest-fovaros-fopolgarmester/

Ha jól értem, akkor a Fidesz, aki épp választási csalást követ el itt többek szerint csalással kihozta Karácsony Gergelyt győztesnek!

Jön a mea culpa most sokaktól, hogy a választás teljes transzparenciája valósult meg és győzedelmeskedett a demokrácia, vagy levonjuk a következtetést, hogy csalás történt és KG = Fidesz? Lehet választani (én meg szívesen olvasom tovább, hogyan próbálják meg páran itt enyhíteni a kognitív disszonanciát).

(vagy megszopatott az index és fake news, hogy nyert a baloscsoda)
Foldesi26
A fidesz csinált egy helyzetet Szandika visszaléptetésével, aztán abban bíztak, hogy a szavazóik és a szavazaszámlálóik a barmok és azért lett annyi érvénytelen, aztán most úgy tűnik, hogy csak a Tisza szimpatizánsok adták be inkább üresen a papírt, vagy épp a sajátjaik, akik nem akartak Vitézyre szavazni, mert nekik meg nem elég fideszes...

Vagy akkor mi is lehet az a 24000 érvénytelen, ami mégis ottmaradt? Biztos KG egyesével kiradírozta kézzel az összesen az X-et, legalábbis az eddigi hozzászólásaid alapján tippelem ez van a te fejedben egyetlen értelmes magyarázatként, mert az lehetetlen, hogy KG csak simán nyert, mert nem jött be a fideszes huszárvágás...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
9 napja
StormST Denver Broncos 10 971 — SB 50 Champion @ Grund
azert az a magyar politika minden szepseget megmutatna, hogy ha vegul megis vhogy nyerne Karacsony, es mikor ezt kihirdetik akkor o eppen kinn tuntetne azert, hogy legyen uj valasztas.
csebi
bármennyire is hülyén néz ki
nekem pozitív lenne
Negritis, a vajda
Szerintem jól csinálja ezt, mert így nem nyomhatja azt a propaganda 5 évig, hogy ő csak azért lehet főpolgármester, mert nem ment bele új választásba és egyben oda is dobja a labdát a fidesznek, hogy bele akarnak-e menni egy esetleges bukta-kampányba, mert most Szandika visszaléptetésével igazából elkerülték direktben a buktát...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
9 napja
StormST Denver Broncos 10 971 — SB 50 Champion @ Grund
 index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/06/14/nemzeti-valasztasi-iroda-karacsony-gergely-vitezy-david-budapest-fovaros-fopolgarmester/
Negritis, a vajda
Nem tudom az index honnan veszi az infóit, de ha 500+ szavazatból tényleg csak 270-et hozott VD, akkor nem nyert ott olyan nagyot, pedig szerintem ő kb arra számított, hogy 90% felett lesznek ott a rá jutó szavazatok...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
9 napja
StormST Denver Broncos 10 971 — SB 50 Champion @ Grund
Az NVB újraszámolás is nyilvános lesz vajon?THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
9 napja
StormST Denver Broncos 10 971 — SB 50 Champion @ Grund
Azért milyen szép lesz mikor KariGeri tüntet egyet este 6-kor az ellen, hogy nyert. 😀
Jughead
Ezt akartam kérdezni, hogy neki egy új választás miért lenne jó?

 telex.hu/belfold/2024/06/14/karacsony-akkor-is-uj-valasztast-kovetelne-ha-ot-hozzak-ki-gyoztesnek
Lúdas Solymi
ha meg beáll a fidesz VD mögé, azzal veszít rengeteget a hiteléből és az ellenzéki szavazóiból...
StormST
Amúgy miért? Miben változna a helyzet a mostanihoz képest?
Jughead
Mármint úgy, hogy a magát független/pártpolitikamentes/nemvagyokfideszes ember mögé beáll az állampárt? Nyilván semmiben...
StormST
De hát most is ez történt.
Jughead
Igen, csak most azért minden bizonnyal nem csak olyan fideszesek voltak, akik azért húztak rossz helyre, mert nem hallottak Szandika visszalépéséről, hanem voltak olyan ellenzékiek is, akik nem tudtak róla, hogy valójában a fideszesekkel együtt húzzák be a voksot. Bár kényelmes lenne azt hinni, hogy tájékozatlan emberek csak a fidesz oldalán vannak, azért ez nem ilyen egyszerű...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!

Legkedveltebb fórum hozzászólások

11 hónapja
StormST Denver Broncos 10 971 — SB 50 Champion @ Grund
A csok egyébként élt 7 (8?) évet, ebben az időszakban elég jól lehetett vele tervezni és nagyon sokan vették igénybe akik jelentős részének többe került volna egy ház építése csok nélkül. Egyértelmű volt hogy nem tart örökké.
Nemes samu09
azert ez nem igy van. CSOKnak koszonhetoen is megduplazodtak az ido alatt az arak. marpedig ha egy ingatlan 2017ben volt 47 millio, most meg 100 korul mozog, akkor kenheted a hajadra a csokot.
csebi
Ezzel nem vitatkozok. Gondolom az a 100-150ezer igénybe vevő akiknek most háza van éppen a hajára kenegeti.
Nemes samu09
És azok vajon hányan vannak, akik a CSOK miatt nem tudtak, vagy csak lényegesen drágábban lakást/házat venni? Akinek nincs/nem akar/nem lehet gyereke, annak is ugyanúgy beleépült az árba az a 10 millió, csak arra nincs statisztika, pedig tippre egy 0-val legalább nagyobb a számuk...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
StormST Denver Broncos 10 971 — SB 50 Champion @ Grund
Hát, nem tudom mi ez a nagy MP-cumi, de én egy hozzá elég közel álló embertől tudom, hogy a csávó nárcisztikus hatalom mániás és tényleg verte meg zsarolta az asszonyt
- JC6
És az ismerősöd tett valamit? Feljelentést tett, vagy megvédte akkor a nőt bárhogy?

Ha igen, akkor show me proof, ha nem, akkor vagy hazudik és csak felmondja az utasítást vagy akkor ő maga is verhette volna ennyiből és inkább maradjon csendben, esetleg most menjen be a rendőrségre, tegyen feljelentést MP ellen és egyben saját maga ellen is bűnpártolásért és vállalja a következményeit (max 2 év börtön, ha jól tudom)...

Nem védem én MP-t, ha tényleg verte VJ-t, akkor egy utolsó szar a szememben, mint minden férfi, aki nőre kezet emel, de ezek az "ismerősök", meg Bajer-féle csicskasenkik, akik most hirtelen előbújnak a pöcegödörból, hogy "de mi tudtunk ám róla" mind éppen hiteltelenítik az ügyet, nemhogy megerősítenék a szememben...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
10 napja
StormST Denver Broncos 10 971 — SB 50 Champion @ Grund
 hang.hu/belfold/karacsony-gergely-uj-fopolgarmesteri-valasztast-kezdemenyezhet-164925
ender1112
az szép ha ezek igazak ...
A Nemzeti Választási Bizottság fideszes többsége nem a lezárt urnákat kérte be az újraszámláláshoz, hanem arra utasította a helyi választási irodákat, hogy az urnákból vegyék ki az ott elvben kötegelve megtalálható érvénytelen szavazatokat. A Nemzeti Választási Bizottság fideszes többsége nem tette kötelezővé, hogy az urnákat csak ellenzéki választási bizottsági tagok jelenlétében bonthassák föl, erre csak lehetőséget adott. Tudunk olyan fideszes kerületről, ahol – hogy hogy nem - a jegyző nem kívánt élni ezzel a lehetőséggel, mire az ellenzéki delegált odaért, ő már felbontotta az urnát. Hogy közben történt-e valami, azt senki nem tudja már ellenőrizni.

Az érvénytelen szavazólapokat úgy kell elvileg kötegelni a törvény szerint, hogy a köteg ne legyen észrevétlenül megbontható, vagyis ne lehessen kivenni vagy betenni szavazólapot, vagy akár újabb ikszet tenni a szavazólapra. Ha már nem a leplombált urnákat kérte be az NVI, az újraszámolás tisztasága csak akkor lenne biztosított, ha legalább a kötegek bontatlanul érkeznek be a Nemzeti Választási Irodába. Ezzel szemben tudunk olyan kerületről, ahol a Nemzeti Választási Iroda utasítására hivatkozva felbontották helyben a köteget, és csak a szavazólapokat küldték be egy borítékban az NVI-hez. Sem a kötegek felbontása során, sem a szállítás közben nem volt biztosított az, hogy ne lehessen belenyúlni a kötegbe, illetve a szavazólapokat ne lehessen manipulálni.
Negritis, a vajda
Ez így elég erős lenne.
Mikey
Piha a kristályéjszaka ahhoz képest, hogy a jegyző átvisz 2 zsáknyi papírt az egyik épületből a másikba. Tényleg itt mindenki basszus ellene esküdött össze.

Megfigyelhető, hogy Karigeri mindent, ami veszélyezteti a pozícióját, demokrácia-ellenes cselekedetként értelmez.


Legyen ez ellene indulás vagy jogorvoslat.
Ő az egyetlen demokratikus állócsillag a magyar égen.
vpi
Mert az jobb, hogy "biztos azokat az érvényteleneket számolták csak rosszul, amik rám jöttek volna, a szemét szavazatszámlálók, meg a mocsok KariGeri nem adott utasítást és ezért csak vékony ceruzával húzták ki Lexykét"?

Az, hogy átvisznek valamit ellenőrizetlenül kibontva az urnákat, az konkrétan LEHETŐSÉG a csalásra, aki ebben nem látja a bajt, ott szerintem komoly gondok vannak...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
StormST Denver Broncos 10 971 — SB 50 Champion @ Grund
Doki győzköd pár hete, hogy térjek vissza, szóval aki bújt, aki nem...

Igazából nem mennék bele az elmúlt pár hét történéseibe komolyabban, bár utálom VJ-t tiszta szívemből továbbra is, örülök, hogy a korábban jó mélyre eltemetett védelem feltámadt. Amíg nem mutogatják VJ fejét túl sokat, addig igyekszem elvonatkoztatni tőle, hogy ott van és csak agyalni tudok rajta, vajon mennyire is az ő érdeme az egész és mennyire a játékosoké. Én Kareem-et elengedném már most, ha lejár az eltiltása, eljárt felette az idő és többet árt már, mint amennyit használ, a többi játékosra nem térnék ki, majd a szezon végén...

A támadó oldalon amikor sikerül nem bokán fosni (sorry, de máshogy nem tudom leírni) magunkat, akkor a védelem megoldja, hogy ne veszítsük el a meccset, Sutton meg egy zseni. Az már viszont biztos, hogy nyáron vagy RW megy, vagy Jutka, a kettőt együtt tartani teljesen felesleges lenne, mert nem értik meg egymást...

SP-el szemben meg egyre kevésbé vannak rossz érzéseim, ahogy a szezon halad előre, csak így tovább...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 10 971 — SB 50 Champion @ Grund
A költségvetés biztosítja az emelt nyugdíjak kifizetéséhez szükséges havi 473 milliárd forintot – közölte Facebook-oldalán Varga Mihály, miután Orbán Viktor kedd reggel bejelentette a nyugdíjak 15 százalékos emelését januártól.
Beki
A pedagógus emelésre találtam 2021-es adatot, 10% emelés került 63 milliárdba. "3 millió szavazatot venni 473 milliárd nem sok, ablakon kidobni hálátlan gecikre 70 nagyon sok" - gondolom valahogy így megy a gondolatsor ott fent...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 10 971 — SB 50 Champion @ Grund
Tudom, demagóg vagyok ezzel, de vajon honnan van 3+ millió nyugdíjas nyugdíjának 15%-os emelésére pénz, ha 75 ezer tanár 10%-os emelésére nincs, amíg nem jön EU pénz?THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
4 hónapja
StormST Denver Broncos 10 971 — SB 50 Champion @ Grund
Orbán egyèbkènt mèg mindig hallgat.....
dande2
De ami még ijesztőbb, Sobri is…
Nemes samu09
És így tudtuk meg, hogy Sobri = Viktor 😀THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
11 hónapja
StormST Denver Broncos 10 971 — SB 50 Champion @ Grund
Nekem ezzel az egésszel egyébként a fő bajom az (és lehet utálni nyugodtan, stb.), hogy az állami milliárdokból fenntartott ékszerdobozt telerakták zsoldosokkal (16 pályára lépőből volt 5 magyar), akik most szépen beleszartak, aztán mennek tovább majd, nem az ő országuk, csapatuk, adójuk, jövőjük...

Nyilván a költségvetésből kieső pénzek egy részét majd további adóforintokkal kipótolják, és a hal feje ugyanolyan büdös marad...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
StormST Denver Broncos 10 971 — SB 50 Champion @ Grund
JMD bebizonyította, hogy sokat komolyodott, mióta nálunk volt HC, igazi gerinces, szavatartó ember lett...

Pondró...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
13 napja
StormST Denver Broncos 10 971 — SB 50 Champion @ Grund
na felebredve, velemenyem a tegnaprol:

EP: nagyjabol hasonlo eredmenyt vartam, biztam a kutyak 5%ban sajnos nem jott ossze, de oszinten szolva az EP listas kampanyt megint elsporoltak. viszont orulok a Momentumnak, hogy nem ertek el, vhogy irritalo lett kemenyen a tarsasag, es allitom, hogy Fegyorrel sokkal celtudatosabbnak tuntek meg eladhatobbnak. Nagyon szomoruan konstatalom, hogy tegnap a magyar lakossag 82%-a velem ellentetben nem egy szolidaris tarsadalomban hisz hanem inkabb egy populista-jobboldali vilagot akar maganak, es ebben latja a kiutat.

Fopolgi: ugyis ujraszamolas lesz, ott meg aztan a bpi elit gyereket meg kihozza gyoztesnek az NVI. itt is szamomra eleg fura, hogy egyesek felrojjak masoknak, hogy KariGeri a rendszer resze, es epp ezert erthetetlen, hogy miert nem szavaztak a fideszes jeloltre? wtf. de talan jobb is lenne, ha nem nyerne Karacsony. alapvetoen megerdemelne, mert tenyleg raolvashattak par szimbolikus, konnyen kommunikalhato ugyet, amit nem csinalt meg pedig meg lehetett volna. raadasul nala is ugy ereztem, hogy ellazazta a kampanyt, igazan csak akkor porgott fel, mikor visszalepett Szandi addig eleg tesze-tosza volt. hiba volt sztem az is, hogy Vitezyvel hamar allt le vitazni, utolso pentek este kellett volna, mikorra tisztult a kep, vegig lehetett volna akkor nyomni a narrativat, hogy akkor tiszta ki a fidesz jeloltje.
csebi
Meglep, hogy napok óta nem megy át az üzenet, ami szerintem továbbra is a magyar közélet meg nem értéséről tanúskodik.

A tegnapi nappal a Fidesz megnyerte a budapesti fopolgarmesteri valasztasokat. Tovabbra is az ország második legnagyobb közjogi méltóságát a szoci pártelit adja, gyurcsany ante portas. Ha barmilyen ügy mentén a Tisza támogatja a kozgyules munkajat, a dkval egyutt szavaz, akkor MP is gyurcsany embere.

Annak a megkerdojelezese, hogy mennyit szamit itthon gyurcsany es a dk elutasitottsaga, es hogy hany olyan fideszes szavazo van a mai napig, aki azert szavaz, hogy a baloldal ne terjen vissza gyurcsannyal, az a magyar tarsadalom es szavazopolgar totalis meg nem ertese, (bel)pesti buborek. (KG a DK tamogatasa nelkul agyonnyerte volna a tegnapot szerintem).

Ebben a formaban KG megvalasztasaval Roganeknak ugyanazt a hazifeladatot kell megoldani, mint eddig. Nem latom be, hogy Vitezy megszavazasa mennyiben lett volna rosszabb egy 2026os valasztasra fordulva ennel (jon a penz es jo a fidesz varosaban elni? miota szamit a realpolitika itthon? pozitiv kampany a fidesztol, aki 2015 ota nem csinalt ilyet kb?), miert jottunk volna ki rosszabbul abbol, ha vegervenyesen megszabadulunk a dktol. Szerintem 2026 egyik kulcskerdese volt ez, es sajnos a fidesz megint megcsinalta, h beleterelje ugyanabba a dilemmaba a valasztokat, amiben KG - a kommunikacios terben - a legnagyobb szovetsegese lesz ebben, foleg, ha a megszokott karigeri viselkedesi mintak szerint hazudik folyamatosan es elindul ujra miniszterelnoknek.

A NER feltetelezett lebontasahoz igy tegnap ket lepest tettunk elore a Tiszaval es kettot hatra KGval. Ez nagyon szomoru. De legalabb honfitarsaink egy resze tovabbra is atelhet valami ködös balos szabadsagharcot ugy, hogy a politikaban tart egy olyan balos elitet ami tobbszorosen lebukott mar az elmult 14 evben (KG is zugloi parkolassal khm) azzal, h osszejatszik a korrupcio es a penz menten a fidesszel. Igy nincs mast mondani, minthogy eljen Gergo, eljen a fidesz es a NER!
Foldesi26
Tehát a NER leváltásához vezető út az lett volna, hogy a NER által támogatott ex-NER államtitkárt választják meg? Érdekes világban élsz te...

De tudod mit? Ha majd VD konstans a fidesz frakció ellen szavaz a közgyűlésben, akkor eskü megkövetlek, de egyelőre a lottó ötösre ennél sokkal nagyobb esélyt érzek...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!