StormST

Denver Broncos

StormST
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
5 napja
Regisztrált
több mint 13 éve
Fórum hozzászólások
9 315


THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 hónapja
StormST Denver Broncos 9 315 — SB 50 Champion @ Grund
kiváncsi leszek kitől és milyen szerződést fog kapni
Negritis
Azért attól még messze vagyunk, még lehetünk azok majd mi is, ha jó évet hoz össze...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
StormST Denver Broncos 9 315 — SB 50 Champion @ Grund
Első blikkre nem olyan rossz ez szerintem, persze lehetett volna jobb is, de az mindig lehetne...

Ahogy én értékelem:
+ Nem volt semmi barom feltrade: kicsit féltem tőle, hogy nekiállunk majd ugrabugrálni, mert azokból Elway nem szokott jól kijönni (mondjuk mások se sűrűn)
+ Juditka: Kellett nagyon egy jó WR a dratfról, ha beválik és bírjuk pénzzel, akkor most 6-8 évre simán meg lehet a WR1-WR2 ligaelit szintre
+ Hamler: én őt is ide teszem, mert a returner posztokon annyira nem voltunk jól eleresztve mostanában, bár kicsit sok érte a 2. kör közepe, de vele teljes lehet a WR sor sokáig
+ Bogyó: 3. kör közepén kezdő szintű C-t hozni, aki a legjobb a class-ban, szerintem óriási nagy steal, Glasgow meg mehet G-ba
+ Agim: szerintem ez egy jó pick, talán picit halványan reach, de jókat írnak róla és nem árt Casey mögé egy project
+ Strnad: tippre valami horvát felmenői lehetnek ilyen névvel, úgy gondolom, hogy ezzel a pick-el simán jó választás lehet, persze kérdéses, hogy milyen állapotban van az a bicepsz, majd kiderül, nekem ő az egyik érdekes project lesz idénre

+- Okwu......: Na, ő nekem innentől csak EK, esetleg Okw, majd ha a rookie szerződése után megtartjuk, akkor megtanulom a nevét, előbb biztos nem. Viszont ő szerintem nagy steal is lehet, ha tényleg annyira jól érzi őt Lock, mint mondják, mert TE játékunk Juliska óta nem volt, de igazából talán Sharpe óta, most lehet 2 nagy célpont is, csak tudjuk használni is őket. Viszont, amíg nem derül ki, hogy nagy fogás, addig ő a "faszértkellettmegintegyTEpick"
+- Tuszka: kis egyetemről nagy szívű harcos, ő szerintem majdnem-irrelevantnak nem rossz pick, UDFA-ként valaki tuti felszedte volna, így kicsit előbb csörgött a telefonja, kétlem, hogy a D-ben megragad majd, de ST-ben arathat, ott a szív többet számít, mint a technika

- Ojemudia: egyrészt a nevét tuti nem fogom tudni megjegyezni neki se, másrészt ő bent lett volna később is tutira, értem én, hogy illik a sémába, de pont azért lett volna ott később is, mert sémafüggő
- Mutter: Denverbe még nem ért el a korona? Üresek a kórházak?
- Cleveland: komolyan nem volt jobb? Értem én, hogy a legvége a draftnak, de egy olyan WR-t minek hozunk, aki még egyetemen se tudott stabilan kezdő lenni? Akkor már inkább egy long snapper vagy rúgó, camp body-nak, de még egy RB-t is szívesebben láttam volna...

5 +, 2 +-, 3-, ez még inkább pozitív nálam, aztán majd térjünk vissza rá a szezon után, már ha lesz...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
StormST Denver Broncos 9 315 — SB 50 Champion @ Grund
Csak lett egy LB is, majd valaki mondja el jó-e... 😀THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
StormST Denver Broncos 9 315 — SB 50 Champion @ Grund
Nem az a baja szerintem senkinek hogy konkrétan milyen TE jött mert èppen lehet jó is (bár imádom ezeket a twitter bejegyzeseket és felszopo statokat, akkor miert negyedik koros lett vajon?) hanem az hogy ki a faszom fog CB-t játszani? És pont az összes pickunk kozul a CB picket kellett Reachelni nem is kicsit. Nincs ILB, nincs 3 rendes CB, nincs S depht, de cserébe 9 TE. Ez a probléma. De nyilvan Hamler esetében is ink ez a kritika, nem konkrétan maga a játékos. (Azt már hozzá se merem tenni hogy Butt esetében is mennyire reménykedtunk h dekva jo pick csak serult. Most ugyanez, bár itt több a remény.)

Jeudy csillagos ötös, cushenberry szintén (bár a 2019-es szezonja azertbnecces volt) azon kivul az a bajom hogy hiaba jott par jo jatekos, egyszerűen nagyin lyukas nehany poszt. Persze reménykedni lehet h James, Callahan végre játszik, ne adj isten olyan szinten játszik mint amit remélünk, de én ink látni szeretném ezt előbb.
Leonidasz007
leírtam már tegnap is hogy papíron megvagyunk CB poszton, a mélység kérdőjeles de a kezdő elvileg korrekt
más kérdés hogy a stábon kívül ki hiszi el hogy Callahan végig tolja a szezont?
Negritis
Mièrt papíron TE poszton nem voltunk meg? 😀 szerintem a TE poszt mind minőségileg mind mennyiségileg okésabb volt mint a CB. Nem tom kivel szàmoltok 3. CBként de engem senki nem győzőtt meg. És akkor Callahanről nem is beszéltünk.

De egyébként nem egy 4. körös pick fog kiborítani csak sztem ezzel magyarázható hogy sokaknak Nem (köztük nekem sem) tetszik.

Amugy aranyos hogy Locknak megadunk mindent ezt támogatom is (bát a támadófal 2 szépe se nyugtat meg) de azert a vedelmet se hanyagoltam volna el Mahomes csoportjában, m hiaba teszunk fel 25 pontot ha 30-at kapunk (nem csak a KCtol). De lehet csak én nem tudom megszokni hogy a D mar megse kozeliti azt ami a NFZ éveiben volt.
Leonidasz007
Nem voltunk meg TE-ben, csak darabra. Volt Fant, akinek volt pár jó meccse, előtte meg egy rakat szar, mellette meg egy csomó nagy ígéret, akik sose váltak be, vagy mert tehetségtelenek, vagy mert nem bírtak egészségesek maradni. Meg Vannett, aki 4 év alatt nem érte el a 600 yard-ot összesen.

Ha Callahan egészséges, akkor megvagyunk simán, Bouye-Callahan-Jackson-Bausby-Ojemudia, meg még mindig jöhet akár Amukamara is, de mivel nem húztunk feljebb CB-t, én arra tippelek, hogy az edzői stáb bízik benne, hogy Callahan most már rendben lesz.

Azért annyira nem hanyagoltuk el a D-t, jött Bouye, Casey, visszahoztuk Bausby-t és Shelby-t. Jó O és D egyszerre kb. soha nincs, az NFZ mellett lett volna, csak PM lett rottyon addigra, de az egyszeri dolog volt és nem is volt fenntartható igazán...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
StormST Denver Broncos 9 315 — SB 50 Champion @ Grund
Srácok, ennyi hsz-t generálni egy 4. körös TE miatt? Valszeg egész évben nem lesz ennyiben említve összesen... 😀

Persze engem is idegesít valamennyire, hogy minden évben húzunk egyet, de talán egyszer majd tényleg beüt, Fant jó volt év végére, de 1 TE nem TE, a többi meg max hangyafasznyival van a kuka szint felett úgyis...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
StormST Denver Broncos 9 315 — SB 50 Champion @ Grund
A Hamler pick-nel először kicsit húztam a számat, de így utólag elégedett vagyok én is. Mind posztok, mind játékosok téren.

És ami nekem baromira tetszik, hogy egyelőre nagyon nagy az összhang Elway és Fangio között. Látszik az irány, hogy hova tartunk és ehhez milyen játékosokra van szükség, hogy oda is érjünk. Ha minden puzzle a helyére kerül baszos kis csapat leszünk.
roberto23
működik a draftszurkolás szindróma... én mondtam... a TC-n màr mezt rendelünk a kisgyerek nevével ellátva... 😋
Zalán
Hát egyelőre még csak Miller mezem van, muszáj bővíteni a gyűjteményt. 😀
roberto23
Egy Lynch mez “büszke” tulajdonosaként mindenkit óvatosságra intenék az ilyesmiben 😀

Én most egy darabig kitartok a Bailey mez mellett, majd 2-3 jó szezon után veszek esetleg egy Lock-ot...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
StormST Denver Broncos 9 315 — SB 50 Champion @ Grund
Storm hova tunt btw?
puppetm4st3r
Itt vagyok, csak a draft-ra én idén nem készültem rá, voltak mostanában kisebb-nagyobb gondjaim, így inkább csak figyelem a témázgatást, majd inkább véleményt mondok, mint tippeljek... 😊THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
StormST Denver Broncos 9 315 — SB 50 Champion @ Grund
Na, ettől fog Black a falnak menni, megint 2+ milliót fizetünk évente egy punternek, ez eddig mindig bejött... 😀THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
StormST Denver Broncos 9 315 — SB 50 Champion @ Grund
Azért a "hozzunk kívülről egy veterán QB-t, mert az majd tuti bejön" hozzáállás többször besült már az utóbbi években. Igen, a draft is besült már párszor, de az kicsit olcsóbb és rövidebb távú, ráadásul egyik se mutatott annyit még rövid idő alatt se, mint most Lock...

Nem értem egyelőre én se, hogy miért vagyunk ennyire passzívak, de még messze a piac vége, talán van valami nagy mester terv, még korán vagyunk ahhoz, hogy leírjam az offseason-t szarnak...

Mondjuk ha jönne Brady, akkor beugranék a Dunába a Lánchídról, az tuti... 😀THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
StormST Denver Broncos 9 315 — SB 50 Champion @ Grund
A vége alapján talán nem búcsú, remélem Elway-ék is ezt mondják majd...

Emellett üdv mindenkinek itt, próbálok lassan visszatérni, mozgalmas és nem mindig pozitív hónapok állnak mögöttem, remélem az offseason és majd az új szezon jobb lesz... 😊THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 9 315 — SB 50 Champion @ Grund
JMD bebizonyította, hogy sokat komolyodott, mióta nálunk volt HC, igazi gerinces, szavatartó ember lett...

Pondró...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 9 315 — SB 50 Champion @ Grund
Szerintem egyáltalán nem volt ennyire vállalhatatlan a meccs. Most jobb lett volna, ha az első félidőben lett volna a NE-nek 3-4 TD előnye? Így legalább végig lőtávolban maradt a Rams. Az egy dolog, hogy nem tudtak vele élni.
dugo93
Sanszosan ha a Rams nullázta volna le a Patset akkor most mindenki itt örült volna, így meg a haterek megint dühönghetnek, hogy nyert a Pats, ezért rossz volt az SB.
NB2
Nem vagy te egy kissé paranoiás?THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 9 315 — SB 50 Champion @ Grund
...
kristóf17
A Fidesz nevében előre is köszönjük a Toroczkaira adandó szavazatokat, "csak ne egy jelölt legyen ellenünk" jeligére
Sobri Jóska

Nono. Ezeket a gátlásokat már félretettük jó páran. Oda megy a voks, ahol a legnagyobb az ellenzéki támogatás 😊😊
kristóf17
Aki a Mi Hazánkra szavazna, nyugodtan szavazhat a Fideszre is. Lényegi kérdésekben egy követ fújnak, csak a Mi Hazánk emellé még nyiltabban rasszista. Próbálják bizonygatni, hogy ők is ellenzék, de ez nevetségesebb, mint Kunhalmi műesése.

kicsit off: Az csak nekem fura egyébként, hogy a parlamentben most van egy párt, akire senki sem szavazott? Én ezt törvényileg tiltanám. Ha egy képviselő kilép a pártjából, akkor ott tartsanak új szavazást, ahol elindulhat új szinekben, vagy függetlenként, Ha pedig listás volt, akkor főleg, adja le a mandátumát és jusson be az, aki miatta nem jutott be listán. Ugyanitt tiltanám azt is, hogy volt MSZMP tagok miniszteri, miniszteri biztosi, államtitkári, helyettes államtitikári, képviselői és polgármesteri szerepet vállaljanak, de ez már csak utópia.
winston
Nagyon régóta van ott olyan párt, akire nem szavazott senki, úgy hívják, hogy KDNP...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 9 315 — SB 50 Champion @ Grund
Ennél a beszélgetésnél durvább jelét még nem láttam az uborkaszezonnak... 😀THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
StormST Denver Broncos 9 315 — SB 50 Champion @ Grund
Jut eszembe... Teeeeeeeboooooow szabad még? 😊
vontod
Jah, nyugodtan megkérheted a kezét...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
StormST Denver Broncos 9 315 — SB 50 Champion @ Grund
Storm hova tunt btw?
puppetm4st3r
Itt vagyok, csak a draft-ra én idén nem készültem rá, voltak mostanában kisebb-nagyobb gondjaim, így inkább csak figyelem a témázgatást, majd inkább véleményt mondok, mint tippeljek... 😊THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 9 315 — SB 50 Champion @ Grund
Megérte megvenni a vidéki lapokat, TV2-t, (Origo-t,) teljességgel lealjasítani az M1-et, a vidék, ahová csak ezek jutnak el, meg is szavazta őket, visszajön az ára vastagon...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
StormST Denver Broncos 9 315 — SB 50 Champion @ Grund
dub tudom tanusitani h multikultiban is tudnak egyutt elni emberek(zsidok,arabok,keresztenyek...)Ja es europaban egy igen kis helyen ahol a muezin mellett megfer egy zsinagoga is.
ZoliMP
És meddig? Nem lenne egyszerűbb ha mindenki maradna a saját háza táján?
sajnálom, hogy vannak emberek akikben ekkora frusztráció gyűlt fel, nehéz lehet így a mindennapokban boldogulni, de inkább itt éld ki ezeket a dolgokat, mint hogy te is belépj egy "büntető" csapatba...
markny
Megmondom őszintén neked, egyáltalán nem érzem frusztráltnak a mindennapjaimat. Bár be kell valljam, kissé felhúzott ennyi ártatlan ember halála, főleg ha azt is számításba veszem hogy mindez néhány ostoba politikus és egy működésképtelen ostoba ideológia eredménye, amiért még most is jónéhányan kiállnak. A mondatod második felére, csak annyit reagálnék, ha szükség lesz rám és eljön az idő, család véleménye ide vagy oda, én az elsők között fogok önként jelentkezni. Legjobb lenne, ha mindez szervezettebben, fegyelmezetebb keretek között, állami szinten történne (mondjuk a Waffen SS mintájára megszervezve), de jelen környezetben sajnos ennek nincsen realitása.
Dub
Az a baj, hogy felhúzott, ami történt és nem is sajnálod azokat, akik meghaltak, hanem még örülsz is neki, hogy megtörtént, hogy végre magasra tett kézzel jelentkezhess, hogy "ugye megmondtam?", ez pedig szerintem undorító és szánalmas...

Az utolsó gondolatodra: hála az égnek nincs realitása és remélem soha nem is lesz...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
StormST Denver Broncos 9 315 — SB 50 Champion @ Grund
Hát a franciáknál elszabadult a pokol...
NB2
Kellettek a koszos bevandorlok europanak..
Kenny
ezek nem a migránsok. szerinted aki most ért oda Szíriából, meg tud tervezni egy ilyen dolgot? Ehhez több évig kell a városban élni.
bergerdani
Hasonlót akartam írni én is, a Charlie Hebdo támadásról is kiderült, hogy született franciák voltak, nem migránsok, itt is valószínűbb, hogy ez a helyzet, mint hogy pár hónapja odaért migránsok...
StormST
Abszolut igatatok van. Azok és a gyerekeik majd évek múlva fogják ezt csinálni.
Ezek és a családjuk korábban voltak migránsok.
(ja és még egy: felejtsétek már el, hogy ezek szírek)
diverdoc
Gondolom sokkal könnyebb eltekinteni Franciaország történelmétől és pl. a gyarmatosítás miatt alakuló demográfiájától, hogy lehessen aktuálpolitikát becsempészni a dolgokba...

Én változatlanul nem vagyok hajlandó a migránsokra terroristaként tekinteni, egész népcsoportokat elítélni pár közülük származó tettei miatt, ahogy nem vagyok hajlandó minden németre náciként tekinteni, vagy akár minden magyar focidrukkerre huligánként,
de még tudnék pár példát felsorolni...

Az emberi gondolkodásmód egyik legnagyobb bűne az általánosítás...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 9 315 — SB 50 Champion @ Grund
Szerintem ha már IRL alapján mennek a rating-ek, azaz az ottani játékteljesítmény alapján (hülyeség is lenne más alapján), akkor azt KELL nézni, hogy ott mennyit játszott, nem pedig azt, hogy a GM-ben mennyit...

(((főleg amióta olyan hülyeségek is lehettek benne, mint hogy Tahi pl. a fél szezont kihagyta tobacco-elvonási tünetek miatt 😛)))THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!