StormST

Denver Broncos

StormST
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
4 napja
Regisztrált
több mint 14 éve
Fórum hozzászólások
9 794


THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 hónapja
StormST Denver Broncos 9 794 — SB 50 Champion @ Grund
Ennyiért padra is simán megéri, szerintem ez nagyon jó deal volt, a QB picket meg az 1 éves szerződésével egyáltalán nem zárja ki…THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
4 hónapja
StormST Denver Broncos 9 794 — SB 50 Champion @ Grund
Lindsay-hez: nem tudom, hogy Munchak vagy Susmus hibája, de nem tudunk rendes külső futásokat összerakni mostanában, nincsenek meg a blokkok rendesen vagy a figura szar, de a lényeg, hogy középre futunk inkább jól, arra meg Lindsay nem jó, kicsi és könnyű hozzá.

Én nagyon sajnálom, hogy elment, de amíg az edzői stáb marad, addig neki nem volt igazán maradása...

Ha Gordon abbahagyja a labdaeldobálást, ahogy azért a szezon második felében tette, akkor nem lesz ő rossz a mostani felálláshoz, még ha drága is.THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
4 hónapja
StormST Denver Broncos 9 794 — SB 50 Champion @ Grund
Most csapatépítésről beszélünk vagy draftról építkezésről? Építettek egy jó csapatot, lecsaptak a kínálkozó lehetőségre, amit Brady piacra kerülése adott, mindennel, ami és aki vele járt. Lett is vele egy SB, elismerés jár érte szerintem.

De itt draftról építkezésről volt szó, abban meg a Bucs, már bocsánat, de szerintem szar. Ha nem az lenne; akkor nem kellett volt minden skill pozit megturbózni 1 offseason alatt a támadó oldalon és nem jönne a sack-ek nagy része a JPP-Shaq duótól, meg a nyomás Suh-tól. Meg akkor nem jutottak volna évek óta max 7-9-ig a saját pick-ekkel. Egy draftról jól építkező csapat nem 1 pozitív és 0 PO szezont hoz 10 év alatt.

2013-ban pont azt ismerte fel Elway, hogy az addigi építkezésünk nem jött be, váltottunk, teleraktuk a védelmet Von, Wolfe, Malik és CH mellé Talib, Ware és Ward szintű FA-kal, meg behoztuk Sanderst elkapni biztos targetnek, Vasquezt és Mathis-t G-ba, lett nekünk is egy SB belőle, csak nekünk se draftról.

Nincs azzal semmi baj, ha egy csapat FA-ből építkezik, csak másféle FO és scouting kell hozzá, csak ne keverjük össze a draftról építkezéssel, ennyi. A draftról építkező csapat nem nagy lyukakat töm be FA-ről, hanem a kisebbeket és nem hirtelen lesz jó, hanem fokozatosan...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
4 hónapja
StormST Denver Broncos 9 794 — SB 50 Champion @ Grund
Hogy hol néztem? NLF.com game book (jelezném egyből, hogy én nem a szezonról beszéltem, hanem a SB LV-ről):

Kezdők:
QB Brady - Pats
WR Evans - Bucs
TE Gronk - Pats
LT D Smith - Bucs
LG Marpet - Bucs
C Jensen - Ravens
RG Stinnie - Titans
RT Wirfs - Bucs
WR Miller - Bucs
WR Godwin - Bucs
RB Fournette - Jags
11/6

De ha nem csak darabra nézzük, akkor vegyük mondjuk ugyanazon a meccsen a statisztikákat:
Futás: 145 yard-ból 58 yard a Bucs draftoltak
Elkapás: 201-ből 66 yard

Nyilván lehet mondani, hogy a csapat gerincét a Bucs drafoltak adják, csak akkor nekem az jön le, hogy annak a gerincnek kellett egy jó adag platina erősítés, hiszen minden skill pozícióra hoztak egy nagy nevű veteránt FA-ról, akik nélkül előtte 2008 óta PO-ban se volt a csapat, most meg hirtelen SB.

A védelem is tele van van veterán FA-kkal, de ott legalább nem idénre volt a nagy bevásárlás, ott lehet valamilyen szinten építkezésről beszélni, meg ott tavaly egy csomó pick is jött. Viszont ahhoz képest, hogy az elmúlt 4 évben 29-ből 18 pick ment a védelembe, ahhoz képest a 11/6 kezdő a szezon végén a saját draft-os, az annyira nem tűnik jó draft-ról építkezésnek nekem...

Szerkesztette: StormSTTHIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
4 hónapja
StormST Denver Broncos 9 794 — SB 50 Champion @ Grund
A Bucs a draftról rakta össze a csapatot? Loool...

A 22 Super Bowl LV kezdőből 12 saját draftos (és a K, P és LS se az), ha Antonio Brown-t is odatesszük, aki helyett az egyébként labdát se kapó Miller volt a hivatalos kezdő, akkor még rosszabb az arány. Erre 2 IR-en lévő potenciális kezdőt lehetne még rátenni, aki Bucs draftos, Alex Cappa és O.J. Howard, de utóbbi TE posztont kétlem, hogy kezdett volna. Pontot pedig egyetlen Bucs által draftolt játékos se szerzett a SB-ban, sőt olyan se, aki 2019-ben már a csapatnál volt, mivel ugyebár Gronk, Brown, Fournette és Succop volt eredményes, meg persze Brady, akik mind 2020-ban érkeztek...

Igen, tudom, hogy Jones, Evans, Godwin vagy Brate a támadó oldalon, David és White a védő oldalon fontos saját draft-os játékosok, de szerintem azt kijelenteni, hogy a Bucs a draftról rakta össze a csapatot, az elég elég túlzás...

Nekünk egyébként a Super Bowl 50-en 22/10 volt ugyanez az arány, vagyis igazából 22/9, mert Chris Harris UDFA volt, de mi szedtük ki utána egyből. Viszont rólunk szerintem senki nem mondta volna, hogy draft-ról építkeztünk, vagy legalábbis én kiröhögtem volna, ha bárki ezt mondja, hiszen PM, Sanders, Ware, Vasquez, Mathis, Talib, Ward, Stewart mind-mind fontos játékosok voltak a győzelem szempontjából és azt mondani, hogy draft-ról épített lett volna a csapatunk pont rájuk nézve lett volna lenézés, hiszen azzal azt lehetne éreztetni, hogy igazából azok a fontosak, akik a draftról jöttek, nem azok, akik FA-ból, hiába volt szintén nagyon fontos Von, CH, Demaryius vagy Malik Jackson...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
StormST Denver Broncos 9 794 — SB 50 Champion @ Grund
Azok alapján, amiket írnak, meg amiket nyilatkozott ő és Ellis, szerintem inkább belátta, hogy nem megy neki ez a hands-on GM pozíció, inkább feljebb lép és csak a nagyon fontos dolgokba akar majd beleszólást. Az utóbbi évek alapján jó döntésnek tűnik, meglátjuk mennyire válik majd be, sokkal rosszabb mondjuk nem lehet szerintem...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
StormST Denver Broncos 9 794 — SB 50 Champion @ Grund
Talán úgy, hogy 12 lehetséges kezdőből (nickelt is számolva) 8 már nem volt ott a védelemben a szezon elejéhez képest Fangio szerint. Belegondolva, tényleg talán csak a 2 S, Jewell és Alexander Johnson lenne kezdő alapból, de ez csak gyors fejszámolás volt.THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
StormST Denver Broncos 9 794 — SB 50 Champion @ Grund
Volt még vissza 15-20 mp, ők voltak káoszban, nem mi, szimplán barom volt megint. Utolsó időkérést akkor se nyomsz el ilyenkor, ha már lepereg teljesen az óra. Kvázi ingyen odaadta nekik a 2-t, mert hagyott időt nekik megbeszélni és felállni, nekünk meg kellett volna utána nagyon az az időkérés.

Ez nem direkt vereség volt, ahhoz Fangio hülye, szimplán egy amatőr fasz, aki nem való HC-nak, mert már ez az alap time management is túl magas neki...
StormST
Jogos, én is inkább engedtem volna őket az egy yardosról ha zászlóveszély van, viszont akkor is megbeszélhették volna. Fangio time és timeout managementje nevetséges, látszik hogy sose volt hozzá semmi köze. Semmi dörzsöltség, taktikai érzék nincs meg benne a meccsek végén, ami egy HC-nál alap kéne, hogy legyen. Ráadásul súlyosbító tényező, hogy az ellenfél is mindent megtett, hogy mi nyerjünk..
Cruyffista
Igen, zászlóversenynél is megbeszélhették volna, de a minimum, hogy megvárom tényleg fel tudnak-e majd állni, mielőtt kikérem az időt, ha már annyira ki akarom kérni, de ez totál agyatlan baromság volt.

Fangio lehet, hogy jó DC, de a HC posztra totál alkalmatlan, ezt most már túl sokszor bebizonyította...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
StormST Denver Broncos 9 794 — SB 50 Champion @ Grund
Az is milyen már, hogy a Raiders láthatóan káoszban van a 2-point előtt, pereg le az órájuk, erre a vén barom időt kér nekik? Ennyiből le is vonulhatott volna a védelem, hogy csináljanak amit akarnak...
StormST
Az szerintem azért volt, mert ha lepereg az óra, fosott hogy ránk fújják a sárgát és az egy yardosról jön a kettes. Nekik fent volt az O, nekünk meg a D és az ST team keveréke kóvájgott.

De simán lehet hogy egyszerűbb a magyarázat, szimplán direkt ki akart kapni... Az előtte lévő időkérés amúgy jó volt, mert így volt idő felérni fg-távba és be is jött a Jeudy-s hívás. De az a kétpontos előtti, meg hogy 9 mp-vel a vége előtt nem farag le még valamennyit egy sima sideline catch-csel.. na az simán megérne egy kirúgást.
Cruyffista
Volt még vissza 15-20 mp, ők voltak káoszban, nem mi, szimplán barom volt megint. Utolsó időkérést akkor se nyomsz el ilyenkor, ha már lepereg teljesen az óra. Kvázi ingyen odaadta nekik a 2-t, mert hagyott időt nekik megbeszélni és felállni, nekünk meg kellett volna utána nagyon az az időkérés.

Ez nem direkt vereség volt, ahhoz Fangio hülye, szimplán egy amatőr fasz, aki nem való HC-nak, mert már ez az alap time management is túl magas neki...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
StormST Denver Broncos 9 794 — SB 50 Champion @ Grund
Az is milyen már, hogy a Raiders láthatóan káoszban van a 2-point előtt, pereg le az órájuk, erre a vén barom időt kér nekik? Ennyiből le is vonulhatott volna a védelem, hogy csináljanak amit akarnak...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 3 éve
StormST Denver Broncos 9 794 — SB 50 Champion @ Grund
JMD bebizonyította, hogy sokat komolyodott, mióta nálunk volt HC, igazi gerinces, szavatartó ember lett...

Pondró...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 hónapja
StormST Denver Broncos 9 794 — SB 50 Champion @ Grund
Előre is bocs, hogy ezzel "szennyezem" a topikot, de nagyon fárasztó már, hogy mindenki a Ravens-re mutogat, mint referencia, holott minden COVID szitu a maga nemében egyedi volt.
Az az NFL faszsága, hogy nem határoztak meg előre protokollt ilyen válsághelyzetekre, és akkor a csapatok is jobban tudják mire számíthatnak - ez szerintem egy jóval kisebb szervezetnél is elvárható lett volna, nem hogy itt, ahol dollár milliók forognak kockán.
De egy-két észrevétel amit szerintem más csapattal szemben kevésbé vesznek az a szurkolók (mindenkinek a saját gondja a legnagyobb ugyebár):
Bye week "elvétele" - nem vettek el senkitől bye-t. Erről már mással is vitáztunk, de továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy az, hogy ilyen szintű sportembereknek be kell mennie edzeni ahelyett, hogy otthon lazulna azért ne legyen már akkora teher (legalábbis ha valaki komolyan gondolja hogy el akar érni valamit a ligában ahol a világ legjobbjai mérik össze az erejüket). Persze lehet mondani, hogy a vasárnapi meccset ki kell pihenni, de 2 hétig edézs munka van csak, azért ha fárasztó is, de a második hétre már mindenki rendben kell legyen - ha mégsem, akkor az edzők is adhatnak esetileg "felmentést" az edzés alól.
A Bye weekkel való variálás pedig nem CSAK 1 csapatot súlyt hanem minden esetben minimum kettőt. LEhet mutogatni a Ravensre, de a mi bye week-ünk is csúszott (!!! és nem vették el... )anno a Titans meccs miatt, csak gondolom aki nem oda szurkol az kevésbé veszi ezt észre. Tehát ezek nem egyéni tragédiák.
Meccs napolása - ezt is tök jó, hogy mindenki akinél 2 fertőzöttet regisztráltak, rögtön jön, hogy "de a ravens". Nálunk a meccs halasztásakor 10-nél jártunk és a mellékelt ábra mutatja, hogy nem az volt a plafon (jelenleg 20 felé közelít a pozitív játékosok száma) - a 2-5 napos halasztásokkal semmit nem nyerünk, ezzel NEKÜNK nem kedveznek semmilyen szempontból, mivel 2 hét múlva lenne leghamarabb esély arra, hogy bárki visszatérhessen. Az ellenfél csapata viszont megúszhat egy komolyabb fertőzés hullámot, ha csak akkor játszanak ellenünk ha sikerült izolálni a fertőzést.
Lassan a teljes kezdő csapat covidon (vagy sérült, ha már ezt is felhozta valaki - minden csapatnak vannak sérültjei, szóval ezt kár idekeverni egyébként), és csütörtökről először vasárnapra, majd onnan keddre tolta a liga a meccset, és jelen állás szerint is kedden meccs - tehát a csapat maradék része folyamatosan úgy készül, hogy 2 nap múlva meccs, amire nem tudnak együtt edzeni - azért ez sem fizetett szabadság ám egy trópusi szigeten.
És akkor azt a narratívát hagyjuk is, hogy lehet onnan is nézni, hogy a Ravenstől (és a Steelerstől) elvettek egy hálaadás napi prime time meccset... (de mint ahogy fent is írtam, akkor most az lenne a zúgolódás tárgya, hogy az nfl milyen felelőtlen volt csak mert hálaadásnapi meccs, és már eladták a tv társaságoknak, ezért veszélyeztetik a játékosok egészségét...)
A büntetést illetően pedig senki nem mondta, hogy nem lesz következménye. De itt is minden eset egyedi. Pl. a Titans a tiltás ellenére edzéseket tartott, a Raiders többszöri figyelmeztetés ellenére szart a protokollra - jött a büntietés. Nálunk egy ember akciója volt a kiváltó ok, aki eltitkolta a tüneteit - nem a csapat tudtával történt a szabályszegés. Ennek ellenére ennek is kell legyen következménye, hiszen a csapat feleljen az alkalmazottjai tetteiért, de nehezen hasonlítható egy egyszeri kihágás egy folyamatos és tudatos szabályszegéshez.
(ettől függetlenül az NFL következetlensége miatt simán lehet, hogy mi még nagyobb büntetést kapunk mint a többiek)

Szóval ami az egyik oldalról fekete/fehérnek tűnik azért nem mindig olyan szimpla. Az egész pusztán az NFL dilettanizmusát mutatja és nem hiszem, hogy bármilyen mögöttes szándék lenne benne, hogy a "jó" (??) csapatokat segíti a liga...
Snagal
Igazából a Ravens csak a legfrissebb példa, nekünk a Pats meccs tologatása fájt jobban és ha nekik is az lett volna akkor, mint most nekünk, hogy menjen ki a pályára, aki egészséges, csak azok nem, akik a beteg közelében voltak, még akkor se, ha egyébként soha nem volt pozitív tesztjük, akkor a BYE ügye se lett volna.

Tiszteletben tartom az álláspontod a BYE-ról, csak nem értek vele egyet.

Egyrészt a miénk elmaradt (!!!), mivel ezt a Week 5 végén jelentették be:

Denver's bye week moves from Week 8 to Week 5; New England's bye week moves from Week 6 to Week 5; Los Angeles' bye week moves from Week 10 to Week 6; Miami's bye week moves from Week 11 to Week 7; Jacksonville's bye week moves from Week 7 to Week 8; and New York's bye week moves from Week 11 to Week 10.

Igen, elmaradt a Pats-nek is, csak ugye ő miattuk kellett az egész variálást csinálni, mert náluk volt covidos, ők nem is edzettek azon a héten, ha jól emlékszem, mi még vasárnap is úgy készültünk, hogy utazni kell, mert lesz meccs. Ergó, ez nekünk büntetés volt, másnak csak reschedule.

Szerintem nem véletlenül lett megalkotva a BYE week intézménye és igenis jót tesz a játékosoknak, ha egy héten át kikapcsolódhatnak a szezon közben. Na, nekünk ez elmaradt. Persze mondhatod, hogy volt BYE weekünk, mert nem játszottunk egy hétvégén, de a BYE nem csak a hétvégi meccsről szól. Mintha a főnököd egy átdolgozott hét után odamenne hozzád és azt mondaná, hogy "csak szólok, múlt hétre beírtam neked 5 nap szabit, amit nem kapsz vissza soha, remélem jót pihentél munka közben".

A Ravensnél/Patsnél/"azoknál a csapatoknál, akiknek covid-os esete miatt halasztottak" eddig az volt, hogy "covid-os van? akkor toljuk a meccset, meglátjuk hogy alakulnak a dolgok", nálunk az van, hogy "covid-os van? akkor aki a környékén volt, az nem játszhat, a többieknek muszáj azonnal" és nem az, hogy "toljuk el 1-2 nappal, nézzük meg, hogy azok, akikkel érintkezhetett, egyáltalán elkapták-e". Szerintem ez óriási nagy különbség, főleg ennyire az utolsó pillanatban és azzal együtt, hogy a covid miatt új embert se igazolhatsz és vethetsz be azonnal. Nekünk is volt covid-os, több is, edző is, játékos is, nekünk mindig menni kellett tenni a dolgunkat akkor is.

Kapkod az NFL, ez tiszta, csak ezt most egyáltalán nem érzem fairnek. Még a szarul managelt gurulós foci ligákban is kimondták, hogy ha nem tud egy csapat 2 kapust kiállítani a covid miatt, akkor a meccset halasztani kell, itt meg simán kiveszik a legfontosabb pozíció összes játékosát egy csapatból, pozitív teszt nélkül és semmi halasztás...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 9 794 — SB 50 Champion @ Grund
Szerintem egyáltalán nem volt ennyire vállalhatatlan a meccs. Most jobb lett volna, ha az első félidőben lett volna a NE-nek 3-4 TD előnye? Így legalább végig lőtávolban maradt a Rams. Az egy dolog, hogy nem tudtak vele élni.
dugo93
Sanszosan ha a Rams nullázta volna le a Patset akkor most mindenki itt örült volna, így meg a haterek megint dühönghetnek, hogy nyert a Pats, ezért rossz volt az SB.
NB2
Nem vagy te egy kissé paranoiás?THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 9 794 — SB 50 Champion @ Grund
...
kristóf17
A Fidesz nevében előre is köszönjük a Toroczkaira adandó szavazatokat, "csak ne egy jelölt legyen ellenünk" jeligére
Sobri Jóska

Nono. Ezeket a gátlásokat már félretettük jó páran. Oda megy a voks, ahol a legnagyobb az ellenzéki támogatás 😊😊
kristóf17
Aki a Mi Hazánkra szavazna, nyugodtan szavazhat a Fideszre is. Lényegi kérdésekben egy követ fújnak, csak a Mi Hazánk emellé még nyiltabban rasszista. Próbálják bizonygatni, hogy ők is ellenzék, de ez nevetségesebb, mint Kunhalmi műesése.

kicsit off: Az csak nekem fura egyébként, hogy a parlamentben most van egy párt, akire senki sem szavazott? Én ezt törvényileg tiltanám. Ha egy képviselő kilép a pártjából, akkor ott tartsanak új szavazást, ahol elindulhat új szinekben, vagy függetlenként, Ha pedig listás volt, akkor főleg, adja le a mandátumát és jusson be az, aki miatta nem jutott be listán. Ugyanitt tiltanám azt is, hogy volt MSZMP tagok miniszteri, miniszteri biztosi, államtitkári, helyettes államtitikári, képviselői és polgármesteri szerepet vállaljanak, de ez már csak utópia.
winston
Nagyon régóta van ott olyan párt, akire nem szavazott senki, úgy hívják, hogy KDNP...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
StormST Denver Broncos 9 794 — SB 50 Champion @ Grund
Ennél a beszélgetésnél durvább jelét még nem láttam az uborkaszezonnak... 😀THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
StormST Denver Broncos 9 794 — SB 50 Champion @ Grund
Jut eszembe... Teeeeeeeboooooow szabad még? 😊
vontod
Jah, nyugodtan megkérheted a kezét...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 hónapja
StormST Denver Broncos 9 794 — SB 50 Champion @ Grund
A QB-k azért nem fognak szólni, nyilvánosan legalábbis biztos nem, mert Lock már magára vállalta a dolgot, Twitteren tett ki egy közleményt:Ettől függetlenül szerintem egy HC-nak minimum valami olyat kellett volna mondania, hogy "tudom, a srácok hibáztak, de emberek vagyunk és hibázunk", de hogy megtámadja őket, az nálam egy undorító lépés és nem illik a pozíciójához...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 hónapja
StormST Denver Broncos 9 794 — SB 50 Champion @ Grund
Fasza, hogy velünk akar a liga példát statuálni. Nyilván a Ravens meccsét lehet tologatni, hiába derült ki közben, hogy aki ott pozitív lett, az ott mászkált a csapat körül, sokszor maszk és nyomkövető nélkül, ott kb az egész csapat high risk lenne, ha nálunk ezek miatt lett az összes QB az.

Akkor lelkük rajta, biztos jó ez valakinek, hogy belénk rúgnak még egyet, nem volt elèg a BYE elvétele ezek szerint. Amíg minden protokolt betartottunk rendben, addig is minket büntettek, most a QB-ken nem volt maszk, hiába tartották a social distancing-et, most is büntetnek, mi vagyunk a kibasztott nyuszika, akin nincs füstszűrős sapka, hogy Hofit idézzem.
StormST
a ravens meccset azért tolták keddre, hogy visszatérjen lamar vagy a 20 pozitívra tesztelt közül bárki?
ennyi értetlen embert bazmeg. elárasztva a net.
gedam
Mert, talán azt mondták, hogy játszatok azzal, aki van, akkor, amikorra ki van írva a meccs, le van szarva, hogy ki az? Mert nekünk épp ezt mondják!

Miattunk még egy perccel nem toltak el meccset! Játszottunk úgy meccset a választás hetében, hogy 1 edzésünk volt a covid miatt, miközben kiesett sérültként a 2 kezdő CBnk és nem tudott együtt edzeni a csapat a covid miatt, esélyünk nem volt őket pótolni vagy legalább együtt edzeni a védelemnek a hiányukban, de azt is leszarta mindenki. Végigedzettünk egy hetet, úgy, hogy végig ment a limbo, játszunk-e vagy sem, kell-e utazni, vagy sem, aztán bejelentették, hogy vegyük úgy ez volt a BYE week-ünk, mert azt törlik és beraknak oda egy meccset, igaz mások pihenhetnek a BYE week-en.

Szóval bocs, ha nem tudok sajnálni senkit, aki miatt halasztanak, akár kap vissza közben embert, akár nem, akár 20-an covidosak, akár 2. A halasztás kedvezmény, mi nem kapjuk meg, ellenben kezdhet QB-ben egy olyan ember, aki 2015 óta nem volt az és akkor is középsuliban.THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 9 794 — SB 50 Champion @ Grund
Storm hova tunt btw?
puppetm4st3r
Itt vagyok, csak a draft-ra én idén nem készültem rá, voltak mostanában kisebb-nagyobb gondjaim, így inkább csak figyelem a témázgatást, majd inkább véleményt mondok, mint tippeljek... 😊THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
StormST Denver Broncos 9 794 — SB 50 Champion @ Grund
Megérte megvenni a vidéki lapokat, TV2-t, (Origo-t,) teljességgel lealjasítani az M1-et, a vidék, ahová csak ezek jutnak el, meg is szavazta őket, visszajön az ára vastagon...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!