StormST

Denver Broncos

StormST
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
6 órája
Regisztrált
több mint 15 éve
Fórum hozzászólások
10 055


THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!Utolsó 10 fórum hozzászólás

5 órája
StormST Denver Broncos 10 055 — SB 50 Champion @ Grund
Mi a faszom ez az O? Ennyi 3&out a világban nincs
esanders10
A múlt hét után nem értem a meglepődést 😀
Vonster
Az egész szezonra értem.
esanders10
Nincs Patrick. Magyarázatnak (ürügynek) ez pont jó lesz,THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 órája
StormST Denver Broncos 10 055 — SB 50 Champion @ Grund
Ez a meccs mutatja, hogy miért is nem szabad hulladékot tartani backup-nak a keretben, most nem tudunk futni, mert ha Boone bent van, akkor kapjuk telibe a runD-t, ha Gordon, akkor meg nem fogunk futni.THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 órája
StormST Denver Broncos 10 055 — SB 50 Champion @ Grund
Baj lesz, ha Carr rájön, hogy idén se tudunk TE ellen védekezni...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 órája
StormST Denver Broncos 10 055 — SB 50 Champion @ Grund
Amúgy miért hanyagoljik ennyire a passzt? Nem tűnt olyan félelmetesnek a Raiders passzvédekezése
Zalán
Nem hanyagoljuk, csak nem jutunk el addig, mert RW-t legelni tanítja a Raiders D, az OL támogatásával...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 órája
StormST Denver Broncos 10 055 — SB 50 Champion @ Grund
Ez is egy kifejezetten jól design-olt playnek tűnt...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 órája
StormST Denver Broncos 10 055 — SB 50 Champion @ Grund
Húúú, ezt a fal jobb oldala 4 pofára zabáltaTHIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 órája
StormST Denver Broncos 10 055 — SB 50 Champion @ Grund
Na, már csak ez kellett...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 órája
StormST Denver Broncos 10 055 — SB 50 Champion @ Grund
De miért nem figyelünk rá, hogy Carr futhat? Nem olyan nagy meglepetés azért...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 órája
StormST Denver Broncos 10 055 — SB 50 Champion @ Grund
A special teamek fullba tolják a kretént?
Gerichill
Playes of the Week a miénk volt múlt héten, idénre letudtuk az értelmes ST játékot...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 órája
StormST Denver Broncos 10 055 — SB 50 Champion @ Grund
Extrát rúgni nem illik úgy tűnik
Vonster
Ősi román szokás, ezért nem folytatjuk...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
StormST Denver Broncos 10 055 — SB 50 Champion @ Grund
JMD bebizonyította, hogy sokat komolyodott, mióta nálunk volt HC, igazi gerinces, szavatartó ember lett...

Pondró...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
8 hónapja
StormST Denver Broncos 10 055 — SB 50 Champion @ Grund
Én tuti nem adnám fel a PM-érát! Nyertünk egy SB-t, de amellett bementünk még egybe, az nem egyszeri öröm volt, hanem 4 év kvàzi dominancia…

Én nem örültem annó annyira PM-nek, amikor jött, de így utólag én nem adnám oda pár év PO-ba jutásért se azokat az éveket, a SB győzelmet meg pláne…THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
10 hónapja
StormST Denver Broncos 10 055 — SB 50 Champion @ Grund
A belem kifordul…

Remélem Lewa lenyilatkozza majd, hogy innentől inkább a listára se rakják, mert repjegy árát se éri meg ez a bohócparádé…THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 10 055 — SB 50 Champion @ Grund
Előre is bocs, hogy ezzel "szennyezem" a topikot, de nagyon fárasztó már, hogy mindenki a Ravens-re mutogat, mint referencia, holott minden COVID szitu a maga nemében egyedi volt.
Az az NFL faszsága, hogy nem határoztak meg előre protokollt ilyen válsághelyzetekre, és akkor a csapatok is jobban tudják mire számíthatnak - ez szerintem egy jóval kisebb szervezetnél is elvárható lett volna, nem hogy itt, ahol dollár milliók forognak kockán.
De egy-két észrevétel amit szerintem más csapattal szemben kevésbé vesznek az a szurkolók (mindenkinek a saját gondja a legnagyobb ugyebár):
Bye week "elvétele" - nem vettek el senkitől bye-t. Erről már mással is vitáztunk, de továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy az, hogy ilyen szintű sportembereknek be kell mennie edzeni ahelyett, hogy otthon lazulna azért ne legyen már akkora teher (legalábbis ha valaki komolyan gondolja hogy el akar érni valamit a ligában ahol a világ legjobbjai mérik össze az erejüket). Persze lehet mondani, hogy a vasárnapi meccset ki kell pihenni, de 2 hétig edézs munka van csak, azért ha fárasztó is, de a második hétre már mindenki rendben kell legyen - ha mégsem, akkor az edzők is adhatnak esetileg "felmentést" az edzés alól.
A Bye weekkel való variálás pedig nem CSAK 1 csapatot súlyt hanem minden esetben minimum kettőt. LEhet mutogatni a Ravensre, de a mi bye week-ünk is csúszott (!!! és nem vették el... )anno a Titans meccs miatt, csak gondolom aki nem oda szurkol az kevésbé veszi ezt észre. Tehát ezek nem egyéni tragédiák.
Meccs napolása - ezt is tök jó, hogy mindenki akinél 2 fertőzöttet regisztráltak, rögtön jön, hogy "de a ravens". Nálunk a meccs halasztásakor 10-nél jártunk és a mellékelt ábra mutatja, hogy nem az volt a plafon (jelenleg 20 felé közelít a pozitív játékosok száma) - a 2-5 napos halasztásokkal semmit nem nyerünk, ezzel NEKÜNK nem kedveznek semmilyen szempontból, mivel 2 hét múlva lenne leghamarabb esély arra, hogy bárki visszatérhessen. Az ellenfél csapata viszont megúszhat egy komolyabb fertőzés hullámot, ha csak akkor játszanak ellenünk ha sikerült izolálni a fertőzést.
Lassan a teljes kezdő csapat covidon (vagy sérült, ha már ezt is felhozta valaki - minden csapatnak vannak sérültjei, szóval ezt kár idekeverni egyébként), és csütörtökről először vasárnapra, majd onnan keddre tolta a liga a meccset, és jelen állás szerint is kedden meccs - tehát a csapat maradék része folyamatosan úgy készül, hogy 2 nap múlva meccs, amire nem tudnak együtt edzeni - azért ez sem fizetett szabadság ám egy trópusi szigeten.
És akkor azt a narratívát hagyjuk is, hogy lehet onnan is nézni, hogy a Ravenstől (és a Steelerstől) elvettek egy hálaadás napi prime time meccset... (de mint ahogy fent is írtam, akkor most az lenne a zúgolódás tárgya, hogy az nfl milyen felelőtlen volt csak mert hálaadásnapi meccs, és már eladták a tv társaságoknak, ezért veszélyeztetik a játékosok egészségét...)
A büntetést illetően pedig senki nem mondta, hogy nem lesz következménye. De itt is minden eset egyedi. Pl. a Titans a tiltás ellenére edzéseket tartott, a Raiders többszöri figyelmeztetés ellenére szart a protokollra - jött a büntietés. Nálunk egy ember akciója volt a kiváltó ok, aki eltitkolta a tüneteit - nem a csapat tudtával történt a szabályszegés. Ennek ellenére ennek is kell legyen következménye, hiszen a csapat feleljen az alkalmazottjai tetteiért, de nehezen hasonlítható egy egyszeri kihágás egy folyamatos és tudatos szabályszegéshez.
(ettől függetlenül az NFL következetlensége miatt simán lehet, hogy mi még nagyobb büntetést kapunk mint a többiek)

Szóval ami az egyik oldalról fekete/fehérnek tűnik azért nem mindig olyan szimpla. Az egész pusztán az NFL dilettanizmusát mutatja és nem hiszem, hogy bármilyen mögöttes szándék lenne benne, hogy a "jó" (??) csapatokat segíti a liga...
Snagal
Igazából a Ravens csak a legfrissebb példa, nekünk a Pats meccs tologatása fájt jobban és ha nekik is az lett volna akkor, mint most nekünk, hogy menjen ki a pályára, aki egészséges, csak azok nem, akik a beteg közelében voltak, még akkor se, ha egyébként soha nem volt pozitív tesztjük, akkor a BYE ügye se lett volna.

Tiszteletben tartom az álláspontod a BYE-ról, csak nem értek vele egyet.

Egyrészt a miénk elmaradt (!!!), mivel ezt a Week 5 végén jelentették be:

Denver's bye week moves from Week 8 to Week 5; New England's bye week moves from Week 6 to Week 5; Los Angeles' bye week moves from Week 10 to Week 6; Miami's bye week moves from Week 11 to Week 7; Jacksonville's bye week moves from Week 7 to Week 8; and New York's bye week moves from Week 11 to Week 10.

Igen, elmaradt a Pats-nek is, csak ugye ő miattuk kellett az egész variálást csinálni, mert náluk volt covidos, ők nem is edzettek azon a héten, ha jól emlékszem, mi még vasárnap is úgy készültünk, hogy utazni kell, mert lesz meccs. Ergó, ez nekünk büntetés volt, másnak csak reschedule.

Szerintem nem véletlenül lett megalkotva a BYE week intézménye és igenis jót tesz a játékosoknak, ha egy héten át kikapcsolódhatnak a szezon közben. Na, nekünk ez elmaradt. Persze mondhatod, hogy volt BYE weekünk, mert nem játszottunk egy hétvégén, de a BYE nem csak a hétvégi meccsről szól. Mintha a főnököd egy átdolgozott hét után odamenne hozzád és azt mondaná, hogy "csak szólok, múlt hétre beírtam neked 5 nap szabit, amit nem kapsz vissza soha, remélem jót pihentél munka közben".

A Ravensnél/Patsnél/"azoknál a csapatoknál, akiknek covid-os esete miatt halasztottak" eddig az volt, hogy "covid-os van? akkor toljuk a meccset, meglátjuk hogy alakulnak a dolgok", nálunk az van, hogy "covid-os van? akkor aki a környékén volt, az nem játszhat, a többieknek muszáj azonnal" és nem az, hogy "toljuk el 1-2 nappal, nézzük meg, hogy azok, akikkel érintkezhetett, egyáltalán elkapták-e". Szerintem ez óriási nagy különbség, főleg ennyire az utolsó pillanatban és azzal együtt, hogy a covid miatt új embert se igazolhatsz és vethetsz be azonnal. Nekünk is volt covid-os, több is, edző is, játékos is, nekünk mindig menni kellett tenni a dolgunkat akkor is.

Kapkod az NFL, ez tiszta, csak ezt most egyáltalán nem érzem fairnek. Még a szarul managelt gurulós foci ligákban is kimondták, hogy ha nem tud egy csapat 2 kapust kiállítani a covid miatt, akkor a meccset halasztani kell, itt meg simán kiveszik a legfontosabb pozíció összes játékosát egy csapatból, pozitív teszt nélkül és semmi halasztás...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
StormST Denver Broncos 10 055 — SB 50 Champion @ Grund
Szerintem egyáltalán nem volt ennyire vállalhatatlan a meccs. Most jobb lett volna, ha az első félidőben lett volna a NE-nek 3-4 TD előnye? Így legalább végig lőtávolban maradt a Rams. Az egy dolog, hogy nem tudtak vele élni.
dugo93
Sanszosan ha a Rams nullázta volna le a Patset akkor most mindenki itt örült volna, így meg a haterek megint dühönghetnek, hogy nyert a Pats, ezért rossz volt az SB.
NB2
Nem vagy te egy kissé paranoiás?THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
StormST Denver Broncos 10 055 — SB 50 Champion @ Grund
...
kristóf17
A Fidesz nevében előre is köszönjük a Toroczkaira adandó szavazatokat, "csak ne egy jelölt legyen ellenünk" jeligére
Sobri Jóska

Nono. Ezeket a gátlásokat már félretettük jó páran. Oda megy a voks, ahol a legnagyobb az ellenzéki támogatás 😊😊
kristóf17
Aki a Mi Hazánkra szavazna, nyugodtan szavazhat a Fideszre is. Lényegi kérdésekben egy követ fújnak, csak a Mi Hazánk emellé még nyiltabban rasszista. Próbálják bizonygatni, hogy ők is ellenzék, de ez nevetségesebb, mint Kunhalmi műesése.

kicsit off: Az csak nekem fura egyébként, hogy a parlamentben most van egy párt, akire senki sem szavazott? Én ezt törvényileg tiltanám. Ha egy képviselő kilép a pártjából, akkor ott tartsanak új szavazást, ahol elindulhat új szinekben, vagy függetlenként, Ha pedig listás volt, akkor főleg, adja le a mandátumát és jusson be az, aki miatta nem jutott be listán. Ugyanitt tiltanám azt is, hogy volt MSZMP tagok miniszteri, miniszteri biztosi, államtitkári, helyettes államtitikári, képviselői és polgármesteri szerepet vállaljanak, de ez már csak utópia.
winston
Nagyon régóta van ott olyan párt, akire nem szavazott senki, úgy hívják, hogy KDNP...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
StormST Denver Broncos 10 055 — SB 50 Champion @ Grund
Ennél a beszélgetésnél durvább jelét még nem láttam az uborkaszezonnak... 😀THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
StormST Denver Broncos 10 055 — SB 50 Champion @ Grund
Jut eszembe... Teeeeeeeboooooow szabad még? 😊
vontod
Jah, nyugodtan megkérheted a kezét...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
12 napja
StormST Denver Broncos 10 055 — SB 50 Champion @ Grund
Nekem továbbra is az a bajom ezekkel a nyilatkozatokkal, hogy ha az összeszokottság a baj, akkor miért is hagytuk ki preseason-t? Óriási hibának tartom, hogy 1 snap-et se játszott együtt a kezdő a Seahawks meccs előtt...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
8 hónapja
StormST Denver Broncos 10 055 — SB 50 Champion @ Grund
Ha már volt lejjebb, ide teszem (kéretlenül) én a gondolataimat a QB posztról, először az idei évről, aztán in general...

Én már szezon előtt se értettem, hogy miért volt sok helyen a nagy csodavárás Teddy miatt. Azért az, hogy a Panthers elengedte, hogy a Jetsnél (!) leszerepelt Darnold-ot ültesse a helyére és 1 évvel az után, hogy 3 évre 63 misit adtak neki elcserélték egy 6. körért, az nem volt alapból egy jó előjel, hiába volt ő valóban egy egész jó QB a sérülése előtt...

Aztán jöttek a preseason meccsek, egyik QB se volt jobb igazán a másiknál, nálam ilyenkor a "hometown" kezdene, mégiscsak mi draftoltuk, fiatalabb, fektettünk már bele energiát, stb., valamiért mégis Teddy kapta a kezdő helyet. Akkor még úgy voltam vele, hogy biztos a stáb látott valamit edzésen, amit mi nem, bár a döntés még így se tetszett, nem éreztem, hogy megnyerte a pozíciót, inkább azt éreztem mögötte, hogy "Paton az új GM, ő hozott egy QB-t, akkor kezdjen ő, Lock nem az ő embere"...

Aztán ahogy mentek a meccsek, egyre inkább azt éreztem, hogy Teddy gatyája sokszor nagyon tele van, amit a sérülése számlájára írnék, meg lehet erre mondani, hogy Lock-nak is tele van, de pont az lenne a lényeg, hogy legyen nála jobb, ha már az övé a pozíció...

Nem mondom, hogy Lock tisztán jobb, én csak azt érzem, hogy már sose fogjuk megtudni, mert elpazaroltunk 1 évet nála egy olyan QB miatt, akiben én első pillanattól kezdve egyszer se éreztem igazán, hogy hatalmas lépés lenne hozzá képest felfelé a csapatnak, az nem egy Tebow-PM szintű dolog volt, hogy csak csettintsen egyet az ember, hogy "ez igen, mekkora fogás"...

És akkor most az "in general" rész:

Mind tudjuk már kívülről, PM óta 11 kezdő QBnk volt (vagy lehet volt az már 12 is, elvesztettem a fonalat), lassan már el kéne dönteni, hogy mit is akarunk. Vajon miért van, hogy minden más csapat képes 1-2 évet adni a QB-jeinek, akiket draftolnak, csak mi nem? Nem mondom, hogy Lock vagy akár előtte Lynch annyira húúúdejó QBk lehettek volna, de hogy mindkettőt sikerült fejben gallyra tenni azzal, hogy zéró bizalmat adtunk nekik, az tuti.

Félreértés ne essék, ez nem egy újkeletű dolog. Egy 60+ éves franchise vagyunk, aminél jelen pillanatban a csapat által draftol QBk közül a PO győzelmek rekordját 1-el Tebow tartja, aki szintén 1 teljes szezont kapott, mielőtt továbbálltunk tőle, ez azért szerintem elég szánalmas és személy szerint nem lepődnék meg, ha minden egyetemi QB rettegve nézné a pódiumot a drafton, amikor mi draftolunk, remélve, hogy nem őt választjuk...

Most jön az offseason, amin ha jön Rodgers, az fasza, ha más, akkor nem tudom ki lehetne tuti erősítés. Rodgers nekem nagy kedvencem és örülnék, ha jönne, csak ő megint rövid táv és ha azt a top10-es pick-et, ami jön, nem QB-re toljuk el (bár nem tudom milyen a class idén), akkor megint lesz egy 2016-unk, felkészületlenül állunk egy jövőbeli váltás elé...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!