Fantasy Football
17 feliratkozó
több mint 1 éve
Sanders vagy D'Ernest Johnson
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
köszi, akkor marad Pitts 😊

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 1 éve
Higbee vagy Pitts kezdjen TE-ként? 😕Ridley es Gage se utazik Londonba, ezert en a ketto kozul Pittset kezdetnem.
kristof
több mint 1 éve
Higbee vagy Pitts kezdjen TE-ként? 😕Nálam majdnem mindegy, a matchup hasonló, de a csoortmeccs veszélyes, ezért ink Pitts.
kristof
A Hawks sec óriási blamákra és elváltásokra képes, TE ellen Adams meg van lőve, Flowerst viszont - aki a legnagyobb balfasz - Carroll talán partvonalra teszi, így javulhatnak.
A Jets sec is megtépázott, Ryan talán kezd is bízni Pittsben, de ott meg ugye a playcalling milyen...
több mint 1 éve
Higbee vagy Pitts kezdjen TE-ként? 😕

több mint 2 éve
Claypool vs CINAiyuk vs DAL
Landry vs NYG
A Robinson vs MIN
Kettő kellene közülük.
Deadpoolnál félek, h alulhasználjuk DJ és Juju javára, drasztikusan estek a pontjai mostanság.
Aiyuk az egyetlen playmaker WR poszton Ninersben, de Mullens vak, viszont lábon - jrtből - életveszély Ay és nincs Samu.
Landry-t limitálhatja a sec, de mondjuk nincs Bberry. Milyen lábbal kelhetett?
Trubi homály lehet a Minny D ellen, de garbage timeban mindig feltornássza a pontjait A-Rob.
több mint 2 éve
Tonyan vagy Ebron?
Draft

több mint 2 éve
Van e hivatalos cucc a pats-chiefs meccsről? Kiszedtem ezen csapat játékosait de annyira nem fasza így a csapatom 😀
peach
Patriots-Chiefs will kick off at 7:05 ET with full telecast on Monday night on CBS; Falcons-Packers kicks off at 8:50 et, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) October 4, 2020

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
Van e hivatalos cucc a pats-chiefs meccsről? Kiszedtem ezen csapat játékosait de annyira nem fasza így a csapatom 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Scotty Miller vagy Andy IsabellaMiller nem tudott annyit edzeni, így Isabella-t mondanám én is
Nem tudok köztük dönteni....
Pls help
ThundersNFL
több mint 2 éve
Scotty Miller vagy Andy Isabellanálam talán Isabella, de elég close call
Nem tudok köztük dönteni....
Pls help
ThundersNFL
illetve örülj, hogy te legalább még cseréken tudsz gondolkodni, nekem a sérültek meg a random bye weekek mellett játékosom is alig maradt 😀

több mint 2 éve
Scotty Miller vagy Andy IsabellaNem tudok köztük dönteni....
Pls help
Szerkesztette: ThundersNFL a Jobbágy
Draft

több mint 2 éve
Wentz vs CIN vagy Rivers vs NYJ?Szerintem Wentz. Nem fogjuk “feleslegesen” passzoltatni Riverst, ha megy a futas.
kristof
több mint 2 éve
Wentz vs CIN vagy Rivers vs NYJ?

több mint 2 éve
Gibson vs BrownsMike Williams
Mike Williams vs Panthers
ki legyen?
ThundersNFL

több mint 2 éve
James Robinsont a padon hagytam...
több mint 2 éve
Gibson vs BrownsÉn őket szoktam hallgatni mostanában, van egy-két épületes tanácsuk, főleg ebben a ki legyen ki ne legyenben....próbálj rá!
Mike Williams vs Panthers
ki legyen?
ThundersNFL
www.youtube.com/channel/UCqUeUwqK6QNHCfUavELv8XQ
Szerkesztette: zekeffron
több mint 2 éve
Gibson vs BrownsMike Williams vs Panthers
ki legyen?
Draft

több mint 2 éve
40 ponttal vezettem, ellenfélnél Russell Wilson meg Carson, hát persze, hogy hoztak vagy 53 pontot, kurva életbe.Másodjára kapok ki a ligában 8-1-0 mérleggel.
több mint 2 éve
Mike Williams vs KCAntonio Gibson vs Arizona
Kié lehet a jobb matchup?
Draft

több mint 2 éve
Sony Michel vs MIARuggs
Darius Slayton vs PIT
Henry Ruggs vs CAR
egyet kellene választani, ötletek?
kristof

több mint 2 éve
Sony Michel vs MIADarius Slayton vs PIT
Henry Ruggs vs CAR
egyet kellene választani, ötletek?

több mint 2 éve
Mert nincs jobb dolgom és minden évben draft után csináltam egy csapatot. Egyébként még sorsolás sincs, így bye week-ek is lutrik...Első idei ESPN csapatom ( 8 csapatos):Még idény sem biztos, hogy lesz, akkor minek draftoltok már áprilisban? De ha tutiblenne is, akkor is tc előtt mi értelme? Illetve ha mindenkinél ilyen rosterek vannak mi az izgalmas meg érdekes a játékban?
QB: Mahomes, Brady - azt hiszem ez nem lesz rossz páros. Remélem nem lesznek egyszerre bye week-en
RB: Kamara, Gurley, Mostert, Edwards-Helaire, Vaughn - ez nem lett igazán veretes, de majd szezon közben sérülésekkel javítok rajta
WR: Hill, Hilton, Kupp, Ruggs, Cooks, Sanders - szerintem ez elég fasza kis csapat
TE: Hooper - ha hasonló szezonja lesz mint tavaly, akkor ez elég jó pick
ST: Bears D/ST + Butker, mint K ez szerintem tűrhető
Mivel nincs jobb dolgom, gondoltam megosztom. 😀
Toto21
Nem kötöszködni akarok csak érdekel.
peach
több mint 2 éve
Első idei ESPN csapatom ( 8 csapatos):Még idény sem biztos, hogy lesz, akkor minek draftoltok már áprilisban? De ha tutiblenne is, akkor is tc előtt mi értelme? Illetve ha mindenkinél ilyen rosterek vannak mi az izgalmas meg érdekes a játékban?
QB: Mahomes, Brady - azt hiszem ez nem lesz rossz páros. Remélem nem lesznek egyszerre bye week-en
RB: Kamara, Gurley, Mostert, Edwards-Helaire, Vaughn - ez nem lett igazán veretes, de majd szezon közben sérülésekkel javítok rajta
WR: Hill, Hilton, Kupp, Ruggs, Cooks, Sanders - szerintem ez elég fasza kis csapat
TE: Hooper - ha hasonló szezonja lesz mint tavaly, akkor ez elég jó pick
ST: Bears D/ST + Butker, mint K ez szerintem tűrhető
Mivel nincs jobb dolgom, gondoltam megosztom. 😀
Toto21
Nem kötöszködni akarok csak érdekel.