Fantasy Football
15 feliratkozó
több mint 6 éve
Flexben nem tudok dönteni Bilal Powell a Vikings védelme ellen, vagy Chris Hogan aki inkonzisztens teljesítményt nyújt. Mit gondoltok?Ha nem játszik Crowell én feltétlen Powellre szavaznék, egyébként meg olyan 50-50 a dolog.
Nomac
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Flexben nem tudok dönteni Bilal Powell a Vikings védelme ellen, vagy Chris Hogan aki inkonzisztens teljesítményt nyújt. Mit gondoltok?
több mint 6 éve
100%, hogy ha behozom Flakont Bandi helyett, akk Bandi 400 yard 4 TD 0 INT-el zar a Bills ellen...szoval marad Luck valszeg 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Coutee vs Bills; S Watkins vs Pats vagy Dem. Thomas vs Rams. Melyik legyen szerintetek? Pillanatnyilag Cou-t kezdetem.
több mint 6 éve
Boyd/ARob/Corey Davis/Coute/John Brown 5osbol kellene 3, egyelore Boyd/Davis/Brown van bent, Davistol tartok a leginkabb, a Titans pass offense kurvara hullamzo. Futoknak Charlest lehet berakom Coleman helyere, a rookie Ito Smith-t tobbet hasznaljak goal linenal mint Colemant, kb cutolhatnam is...
Illetve 5 LB-bol kellene 4:
Bradham, David, Warner, Jayon Brown, Reuben Foster.
Egyelore Foster van padon, Warner atvette tole az MLB pozit, de lehet vegul Bradham lesz aki padozik, mert o csak a stabil 8-10 pontokra jo, a tobbiekben benne van a 15-20 is akar.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
en nagyon adnam ha zako helyett dontetlent kapnek, de 100% h ez csak ideiglenes. minden ligaban ez van, az osszes 5.heti meccs dontetlennek lett beirva. sztem majd ma update-elik az MNF elott par oraval.Nfl.com-os on már orvosolták is
nemtudom, h ezzel kapcsolatos-e, de ezen a heten eleg sok jatekosnal lattam "erdekes" pontokat (nem kapta meg a bonuszt a 10 tacklere, v epp kapott vmi masra)
szerk. ja, mar dolgoznak rajta:
"We are currently investigating an issue causing the game to appear as if it is Week 6 a day early. We expect to have this resolved shortly"
Borbinho
több mint 6 éve
en nagyon adnam ha zako helyett dontetlent kapnek, de 100% h ez csak ideiglenes. minden ligaban ez van, az osszes 5.heti meccs dontetlennek lett beirva. sztem majd ma update-elik az MNF elott par oraval. nemtudom, h ezzel kapcsolatos-e, de ezen a heten eleg sok jatekosnal lattam "erdekes" pontokat (nem kapta meg a bonuszt a 10 tacklere, v epp kapott vmi masra)
szerk. ja, mar dolgoznak rajta:
"We are currently investigating an issue causing the game to appear as if it is Week 6 a day early. We expect to have this resolved shortly"
Szerkesztette: Borbinho
több mint 6 éve
Van valakinek infója arról, hogy miképpen és mikor lesz helyreállítva a rendszer?Nekem is pedig valakit megvertem 110-47-re és még ma este ott van M.Thomas, és döntetlenre írta meg is lepődtem 😀
Jelenleg most az összes ligámban lezárult az 5. forduló és nyitva a 6. forduló. Ahol van Saints/Redskins játékos még a kezdőben azok döntetlennel lettek elkönyvelve, ahol nincs, ott az eredmény alapján.
Ma már mentek át tradek, illetve elvileg holnap waiver, illetve FA piac nyitása.
ervinator
több mint 6 éve
ervinator
1 700
NFL.comVan valakinek infója arról, hogy miképpen és mikor lesz helyreállítva a rendszer?Melyik oldalon?
Jelenleg most az összes ligámban lezárult az 5. forduló és nyitva a 6. forduló. Ahol van Saints/Redskins játékos még a kezdőben azok döntetlennel lettek elkönyvelve, ahol nincs, ott az eredmény alapján.
Ma már mentek át tradek, illetve elvileg holnap waiver, illetve FA piac nyitása.
ervinator
dugo93
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
dugo93
4 224
Van valakinek infója arról, hogy miképpen és mikor lesz helyreállítva a rendszer?Melyik oldalon?
ervinator
több mint 6 éve
ervinator
1 700
Van valakinek infója arról, hogy miképpen és mikor lesz helyreállítva a rendszer?Jelenleg most az összes ligámban lezárult az 5. forduló és nyitva a 6. forduló. Ahol van Saints/Redskins játékos még a kezdőben azok döntetlennel lettek elkönyvelve, ahol nincs, ott az eredmény alapján.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Wentz vs MIN vagy Luck vs NEJ. Landry vs BAL; S Watkins vs JAX; Demaryus Thomas vs JETS és Coutee vs DAL- ból melyik kettő legyen?
több mint 6 éve
Morris, Yeldon vagy Westbrook a fennmaradó 1 helyre?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
dugo93
4 224
Julio Jones, Will Fuller, TY, Calvin Ridley 4esből kellene 3. Nagyon hajlok abba az irányba, hogy Jones-t leültessem.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Goodwin vs KC sec vagy Dede Westbrook vs Titans secHa Jimmy jobb lábbal kelt, akkor nálam Goodwin. Nekem múlt héten ellenünk a KC sec nem volt valami meggyőző.
Melyikben van nagyobb potenciál?
ThundersNFL
Másik oldalon Bortles eléggé szétosztja a labdáit a WR-ek között és papíron a Titans sec elég komplett (gondolom a két CB ismerős neked), bár idén nem láttam még őket együtt.
több mint 6 éve
Goodwin vs KC sec vagy Dede Westbrook vs Titans secMelyikben van nagyobb potenciál?
Draft
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Funchess vs BengalsSzerintem jól gondolod. A Panthers sec alakulóban van, bár Dalton hajlamos AJ-re fókuszálni, ha jó a marchupja, de Boydot is kereste. John Brownt meg Flacco többet hadználja, mint Crabtree-t + deep target is.
Boyd vs Panthers
John Brown vs Broncos
Corey Davis vs Jax
kozuluk kellene 2. Boyd-Brownra hajlok eddig, mert Boyd no2. a cicaknal, es sztem verik is a Pantherst majd (Funchesst ezert is vennem ki, meg mert eddig nem hozta a pontokat), Brownban meg a hosszu jatek is benne van, de red zone offense-ben is keresi Flakon. Davis meg nem hiszem h Gabberttel v a felepulo Mariotoval sokra menne a Jax ellen.
Borbinho
Funchessben van nagyjáték potenciál, de inkonzisztens és rendesen droppol, Davisből meg nem jött elő eddig az állat és az nem a Jax sec ellen lesz, mégha Ramsey nem is lesz esetleg. Utóbbi kettő fantasy pont szempontból veszélyesebb
több mint 6 éve
Funchess vs BengalsBoyd vs Panthers
John Brown vs Broncos
Corey Davis vs Jax
kozuluk kellene 2. Boyd-Brownra hajlok eddig, mert Boyd no2. a cicaknal, es sztem verik is a Pantherst majd (Funchesst ezert is vennem ki, meg mert eddig nem hozta a pontokat), Brownban meg a hosszu jatek is benne van, de red zone offense-ben is keresi Flakon. Davis meg nem hiszem h Gabberttel v a felepulo Mariotoval sokra menne a Jax ellen.
több mint 6 éve
Conner és Barber
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Conner, AP és P. BarberConner és AP, szerintem jó számokat fognak hozni
Innen kellene kettő tipp
ThundersNFL
több mint 6 éve
Conner, AP és P. BarberInnen kellene kettő tipp
Draft
több mint 6 éve
Nickelben sztem akkor is Goode lenne helyette, nem fognak 2 rookie LB-t jatszatni 1.heten.De ha Walker nem játszik, akkor Moore 3 down (lenne...) ?3 down egyedul Leonard lesz alapbol (es remelhetoleg a szezon elorehaladtalval Moore)Funchess, Ebron, Ross, Wilkins, John Brown 5osbol kellene 2. Egyelore ViccesSakk es Ebron vnak bent, de mindegyikben erzek potencialt. Tuti a ket legtobb pontot hozot hagyom vhogy a padon 😀Funchess alap, nálam Ross/Wilkins közt dőlne el a második hely (ColtD ellen Ross jó lehet, viszont Ebron mellett ott van Doyle is..)
ugyanitt;
Geathers, HoneyBadger, Amos, Clinton-Dix kozul ki padozzon? Matchup miatt Matyi meg Amos marad ki nalam eddig.
Borbinho
Geathers nálam is bent van, a másik három közül nehéz, és lehet HB-t kezdeném...
Viszont ha már Colts... mi lesz a Walker / Skai Moore kérdéssel, erről lehet tudni vmit, lesz vmelyik 3 down, vagy megosztják a snapeket?
Igor
Papiron Goode az SLB es Walker az MLB, Moore pedig mindket helyre lehet beugro. De sztem ha egeszseges Walker, akk kb 2:1 aranyban lesznek a snapek a javara. (Amit szemely szerint sajnalok, mert Moore nagyon igeretes volt vegig a Pre meccseken)
Borbinho
A StampedeBlue-n semmit nem találtam... 😕
Igor
több mint 6 éve
De ha Walker nem játszik, akkor Moore 3 down (lenne...) ?3 down egyedul Leonard lesz alapbol (es remelhetoleg a szezon elorehaladtalval Moore)Funchess, Ebron, Ross, Wilkins, John Brown 5osbol kellene 2. Egyelore ViccesSakk es Ebron vnak bent, de mindegyikben erzek potencialt. Tuti a ket legtobb pontot hozot hagyom vhogy a padon 😀Funchess alap, nálam Ross/Wilkins közt dőlne el a második hely (ColtD ellen Ross jó lehet, viszont Ebron mellett ott van Doyle is..)
ugyanitt;
Geathers, HoneyBadger, Amos, Clinton-Dix kozul ki padozzon? Matchup miatt Matyi meg Amos marad ki nalam eddig.
Borbinho
Geathers nálam is bent van, a másik három közül nehéz, és lehet HB-t kezdeném...
Viszont ha már Colts... mi lesz a Walker / Skai Moore kérdéssel, erről lehet tudni vmit, lesz vmelyik 3 down, vagy megosztják a snapeket?
Igor
Papiron Goode az SLB es Walker az MLB, Moore pedig mindket helyre lehet beugro. De sztem ha egeszseges Walker, akk kb 2:1 aranyban lesznek a snapek a javara. (Amit szemely szerint sajnalok, mert Moore nagyon igeretes volt vegig a Pre meccseken)
Borbinho
A StampedeBlue-n semmit nem találtam... 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
3 down egyedul Leonard lesz alapbol (es remelhetoleg a szezon elorehaladtalval Moore)Funchess, Ebron, Ross, Wilkins, John Brown 5osbol kellene 2. Egyelore ViccesSakk es Ebron vnak bent, de mindegyikben erzek potencialt. Tuti a ket legtobb pontot hozot hagyom vhogy a padon 😀Funchess alap, nálam Ross/Wilkins közt dőlne el a második hely (ColtD ellen Ross jó lehet, viszont Ebron mellett ott van Doyle is..)
ugyanitt;
Borbinho
Igor
Szerkesztette: Borbinho
több mint 6 éve
Funchess, Ebron, Ross, Wilkins, John Brown 5osbol kellene 2. Egyelore ViccesSakk es Ebron vnak bent, de mindegyikben erzek potencialt. Tuti a ket legtobb pontot hozot hagyom vhogy a padon 😀Funchess alap, nálam Ross/Wilkins közt dőlne el a második hely (ColtD ellen Ross jó lehet, viszont Ebron mellett ott van Doyle is..)
ugyanitt;
Borbinho
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)