NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
8
4
2:15, Arena4
Fantasy Football
15 feliratkozó
több mint 6 éve
www.kephost.com/images/2017/12/11/3B2EDA2D-A95B-4234-A842-F671BDC59A96.jpgValaki érti, mi alapján számolja az nfl.com a defenseket? én azt hittem értem 😊
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Ez komoly választék😃 Det futójáték nem túl veretes, Ellington flex lehet. Breida jó szokott lenni, benne van a TD, nálam ő lenne. Hill aktìv lesz egyáltalán v ő ilyen secret weapon?Szerintem toronymagasan Burkhead... goal line back, 15-20 touchra jó lesz, és jó a game script várhatóan.Mivel kivételesen bejutottam a PO-ba, szeretnék kérni egy kis segítséget 😀Aaron Jones és Hawks D.
1 ember kellene RB posztra:
Burkhead (mia), Peyton Barber (det), Orleans Darkwa (dal), Aaron Jones (cle), Alex Collins (pit).
+1 Seahawks (jags) vagy Ravens (pit) D#-t tegyen be?
Előre is köszi.
dugo93
Chargers LT
Második helyen Barber (ha Martin out), ha Martin aktiv, akkor meg esetleg Alex Collins,,,
Aaron Jones a múlt heti 1 cipelése után elég bátor lenne szvsz.
Kérdezek én is egyet, ez kicsit mélyebb lesz 😀 mi a sorrend (lehet floor/ceiling szerint is..)
Tion Green (ha Abdullah out)
Andre Ellington (ha Braxton Miller out)
Matt Breida
Brian Hill
Igor
Szóval Breida-AE-Green-Hill a sorrendem, de nálam amúgy most ismeretlenebb futók közül Jamaal Williams (GB) a nyerő.
több mint 6 éve
Szerintem toronymagasan Burkhead... goal line back, 15-20 touchra jó lesz, és jó a game script várhatóan.Mivel kivételesen bejutottam a PO-ba, szeretnék kérni egy kis segítséget 😀Aaron Jones és Hawks D.
Burkhead (mia), Peyton Barber (det), Orleans Darkwa (dal), Aaron Jones (cle), Alex Collins (pit).
Előre is köszi.
dugo93
Chargers LT
Második helyen Barber (ha Martin out), ha Martin aktiv, akkor meg esetleg Alex Collins,,,
Aaron Jones a múlt heti 1 cipelése után elég bátor lenne szvsz.
Kérdezek én is egyet, ez kicsit mélyebb lesz 😀 mi a sorrend (lehet floor/ceiling szerint is..)
Tion Green (ha Abdullah out)
Andre Ellington (ha Braxton Miller out)
Matt Breida
Brian Hill
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Mivel kivételesen bejutottam a PO-ba, szeretnék kérni egy kis segítséget 😀Aaron Jones és Hawks D.
Előre is köszi.
dugo93
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Mivel kivételesen bejutottam a PO-ba, szeretnék kérni egy kis segítséget 😀Szerintem Burkhead v. Aaron Jones legyen a RB. Nekem Jones múltkor hozott 18.7 pontot yahoo fantasyben. Burk snapjei eléggé megoszlanak a Patsnél, a többiek nem faktorok annyira, talán A. Collins, de a Pitt futásvédelme nem rossz.
Előre is köszi.
dugo93
Védelem sztem Hawks legyen, mert Bortles ellen sok esély van a pickekre, sackekre.
több mint 6 éve
dugo93
4 224
Mivel kivételesen bejutottam a PO-ba, szeretnék kérni egy kis segítséget 😀1 ember kellene RB posztra:
Előre is köszi.
több mint 7 éve
Gresham Texans ellen vagy Marcedes Lewis Browns ellen nagyobb őrültség?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
A Steelers megtanult már TE ellen védekezni azóta, hogy Gronk mindig karriermeccset tol ellene?
több mint 7 éve
A Demaryius Thomas / Cooper Kupp / Paul Richardson / Tyler Lockett / Marlon Mack ötösből melyik 3-at kezdetnétek?Leginkább mondjuk Richardson és Lockett között vacilálok
több mint 7 éve
jujuj10
2
Köszönöm a válaszokat 2 QB nel nalam se szokott tobb lenni 😊Mariota>>Ryan..Sziasztok!Ryan már túl van a bye weekjén, szerintem nem feltétlen kell csere QB, de ha mindenképp akarsz, akkor Mariotát válaszd.
Watson sérülése kicsit keresztbe tett a tervemben :/ úgyhogy tanácsot kérnék szerintetek ki jöjjön Matt Ryan mellé.
A Mariota,Bortles,Brisett,Osweiler 4-esből?
jujuj10
ervinator
A másik 3 undoritoan garbagetimefuggo, max 2 QB ligaban.
Igor
több mint 7 éve
Mariota>>Ryan..Sziasztok!Ryan már túl van a bye weekjén, szerintem nem feltétlen kell csere QB, de ha mindenképp akarsz, akkor Mariotát válaszd.
Watson sérülése kicsit keresztbe tett a tervemben :/ úgyhogy tanácsot kérnék szerintetek ki jöjjön Matt Ryan mellé.
jujuj10
ervinator
A másik 3 undoritoan garbagetimefuggo, max 2 QB ligaban.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
ervinator
1 700
Sziasztok!Ryan már túl van a bye weekjén, szerintem nem feltétlen kell csere QB, de ha mindenképp akarsz, akkor Mariotát válaszd.
jujuj10
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
jujuj10
2
Sziasztok!Watson sérülése kicsit keresztbe tett a tervemben :/ úgyhogy tanácsot kérnék szerintetek ki jöjjön Matt Ryan mellé.
több mint 7 éve
Marquise Goodwin vs. PHI, vagy Tyrell Williams vs. NE?én az utóbbit mondanám
empty taxi
több mint 7 éve
Marquise Goodwin vs. PHI, vagy Tyrell Williams vs. NE?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
SOS LB helpWagner - tuti kezdő
Hightower
Simon
Jaylon Smith
Thomas Davis
melyik másik 2 legyen kezdő Wagner mellett?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Winston @ Buf vagy Dalton @ Pit?Nehéz tényleg...nálam Winston, ő akár futhat is, ami sokat ér...de a PIT ellen talán többet lehet dobálni.
empty taxi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Winston @ Buf vagy Dalton @ Pit?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Perine vs sf vagy fowler III vs giants flexbe?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Njoku, Julio egyertelmu, az RB nálam eleg siman Aaron Jones (Gillislee TD or bust)
több mint 7 éve
dugo93
4 224
Na most aztán beállt nálam a teljes tanácstalanság, szóval kellene egy kis segítség 😀TE: Njoku vagy az öreg Vernon Davis?
Aztán van 1-1 RB és WR helyem + 1 flex amiben nem tudok dönteni:
Gillislee - az uccsó 3 meccs gyenge volt, viszont a Jets ellen jó a matchup
Julio Jones - alap lenne, de még nincs TD-je és sérülés után jön vissza. Viszont bye weekje volt (vs MIA)
Aaron Jones - ő elég jónak tűnik, de ahogy nézem visszajön Montgomery, ráadásul MIN védelem ellen fut.
És akkor őket bonthatja meg a D-Jax (vs Ari), Javourius Allen(vs Chi) bomba páros. 😀 Plusz az öreg Jamaal Charles és Orleans Darkwa van még ott, de őket nem hiszem, hogy betenném.
több mint 7 éve
Hill vs TexansDJax vs Pats
Dez vs Packers
Sheppard vs Chargers
3 WR kellene ebből a 4esből. Egyelőre a Hill - DJax - Dez trió van bent.
Illetve futóknál is bajban vagyok:
Henry vs Dolphins
Lynch vs Ravens
Duke Johnson vs Jets
Fournette vs Steelers
innen kellene 2, egyelőre Duke + Fournette vannak bent.
Megérzés vagy tipp velük kapcsolatban? 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
köszke! 😊D. Baldwin (vs. Colts), J. Rodgers (vs. NYG) , S. Watkins (vs. DAL)Watkins és Baldwin sokkal valószínűbb, hogy jó meccset hoz.
kellene kettő 😊
gamerkr
Jakehomer
több mint 7 éve
D. Baldwin (vs. Colts), J. Rodgers (vs. NYG) , S. Watkins (vs. DAL)Watkins és Baldwin sokkal valószínűbb, hogy jó meccset hoz.
kellene kettő 😊
gamerkr
Tepper takarodj!