winston

Jacksonville Jaguars

winston
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
1 órája
Regisztrált
több mint 8 éve
Fórum hozzászólások
2 464


Utolsó 10 fórum hozzászólás

18 napja
winston Jacksonville Jaguars 2 464 — tag
 www.washingtonpost.com/sports/2020/07/16/redskins-sexual-harassment-larry-michael-alex-santos/?arc404=true
Beki
egyik keszulekemen sem engedi elolvasni elofizetes nelkul 😕
19 napja
winston Jacksonville Jaguars 2 464 — tag
Még nem jött ki a Washington Post Redskins-es leleplező cikke, de találtam egy ilyen videót a (leendő ex?) OC-nkről még tavalyról.
 twitter.com/PlayoffTrae/status/1180243547418705923
Maradjunk annyiban, hogy nehéz lesz majd neki azzal védekezni, hogy kamu a WaPo cikkje...
iktriad
Az első videóra még azt mondtam volna, hogy nagy dolog, ezt én is szoktam csinálni, a második már elég necces, főleg ha van családja, na meg ha a lány nem múlt el 18 éves, bár ez utóbbit kétlem. Holnap kiderül.
20 napja
winston Jacksonville Jaguars 2 464 — tag
Chris Conley szeretne Matthew A. Cherry nyomdokaiba lépni, mert készített egy közel 6 perces rövid filmet!
 www.youtube.com/watch?v=UrR7txrdbaE&
iktriad
Nem most kezdte, régóta foglalkozik ezzel. Van egy Star Wars fan kisfilmje is, egész jó.
20 napja
winston Jacksonville Jaguars 2 464 — tag
Fekete, barna, vörös, fehér, sárga nem lehet. Pink sem.
Marad a drapp. Azt valyon el tudja mindenki fogadni politikailag?
Kájzerszóze
Bocsi, de szerintem akik túltolják azok javarészt ti vagytok, sok sok oldalon keresztül, az ilyen direkt túlzásokkal. A Redskin egy rasszista kifejezés. Nekem nem bántó, nektek sem bántó, ami nem is véletlen. Jogos az a kritika, hogy miért most, és az is teljesen biztos, hogy a szponzorok kizárólag az agyagi érdekeiket vették figyelembe a jelen helyzetben, de a kommentedben színekkel nyilván semmi gond sem lenne pl. a logóban, remélem ez tiszta. De ha lenne pl egy Budapest Boxosképűek, vagy Kaposvári Kampóorrúak nevű csapat, azért szerintem joggal menne arról is a vita itthon.
winston
Egyrészt: a humor egyik eszköze a túlzás. "Remélem ez tiszta". Másrészt: míg néhány magyarországi couch-coach és fan humorizálása nem okoz különösebb kárt senkinek, addig ez a píszí faszság jelenleg konkrétan az emberiség történelmének részleteit semmisíti meg. Nem, nem a Redskins az emberiség történelmének a fontos részlete, de sajnos a píszível társulni látszik egyfajta rövid- és szűklátókörűség és nem sikerül észrevenni, hogy ez egy rohamtempóban disztópia felé progrediáló beteges folyamat és nem látszik a vége. Én a magam részéről már már világosan leírtam, de szerintem ezzel sokan mások is egyet értenek, hogy ebben az egész sztoriban nem a Redskins átnevezése az irritáló, hanem az egész ideológia, ami most korlátlan hatalmat kapott a emberek gondolatai fölött.
nexion218
a humorral nincs semmi gond, en ezt inkabb amolyan “sivalkodasnak” lattam, de nem is csak arra a kommentre ertettem kizarolag.

szerintem ami most zajlik, az nem a tortenelem egy reszenek megsemmisitese, (a naci szobrokat is ledontottek, megsem felejtette el senki, tanitani kell a tortenelmet) es bar tobb dologgal nem ertek egyet, ami/ahogy zajlik, de nincs azzal baj szerintem, ha atgondoljak kinek alljon szobra egy varosban, mirol nevezzenek el egy csapatot ...stb.

most rohamtempoban zajlik ez, ami nem tesz jot a higgadt parbeszednek, mert csak a radikalis hangok hallhatoak ki belole, de ez felfoghato annak is, hogy eddig az arrogancia es a leszaromsag erosebb volt, ami ugyan olyan privilegium, amit sokan serelmeznek egyebkent.

(szorry, ez mar lehet, hogy politika topicba kellett volna menjen)
winston
Igen, csak ott van a baj, hogy ma x témáról nem szabad beszélni, mert éppen az az aktuális "sátán", holnap meg jön a másik, ami ma még szabad volt, de holnap már nem lesz az. Egyszercsak meg majd elfogynak a betiltható dolgok és azt veszed észre, hogy a levegővételeddel is megsértesz vkit, amiért majd nyilvános harakirit kell elkövetned utána pedig még az anyakönyvből is kitörlik a nevedet, mert megbántottad az mz/x közösséget.

Ha már a nácikat említed (bár ez nagyon ingoványos talaj kezd lenni...)... Hány törióra van szentelve az anno amerikában "táborozó" japánoknak? Van nekik is emléknap tartva? Vagy akik Szibériában "nyaraltak"? Mert arra emlékszem, hogy suliban Holokauszt emléknapon sorfalat kellett állni, de a többi népírtás áldozatai vhogy nincsenek ennyire hangsúlyozva... Vagy annak a műbalhénak, amit a közel-keleten csinálnak? Ja, azt kérem nem lehet, mert az USAnka az vmi jóságos galaxisvédelmező. Ez nyilván nem azt jelenti, hogy akkor a nácikat is szeretni kell, csak arra példa, hogy a jelenlegi politikai divat mindenkit lenáciz, aki nem píszí, aki pedig píszí, az nem lehet náci, tehát a kezdetektől az örökkévalóságig mentes minden bűntől. Csak ez kurvára nem igaz. Bizonyos történelmi figurákat romanticizálunk, másokat pedig sátánnak kiáltunk ki, aztán meg helyet cserélnek. Közben pedig egyik sem igaz, csupán azon múlik, hogy mikor mit emelnek ki vkinek az életből. Illetve hát nyilván ferdítek, mert majd jön a hős La'Quelle, aki ledönt minden szobrot és megmondja, hogy kiről mit lehet és kell gondolni. Így gondoltad a párbeszédet?Hogy ha nem értesz egyet, akkor rabszolgatartó fehér geci vagy és mehetsz a böribe? Olyan ismerős ez a modus operandi vhonnan...

Azzal pedig végképp meglepsz, hogy már a fehérség mellett a leszaromság is privilégium. Ki a túró akadályozza meg LaKeisha-t meg La'Quan-t, hogy leszarja mit gondolok róla? Sztem senki. Ez csak egy fos kifogás. Mert könnyebb azzal foglalkozni, hogy mit csinál a másik, ahelyett, hogy azzal foglalkoznánk, hogy mit nem csinálok én.

Elmondom itt is: nem egyszer ruháztak meg cigók, mert Hungary feliratú sportcucc volt rajtam (nem skineadkedésből, apámtól kaptam őket, aki a válogatottnál dolgozott edzőként) és 92-ben Philadelphiában konkrétan kinéztek minket a boltból, amikor az 50 fokban vizet akartunk venni. Gondolhatod, hogy 7 évesen szandálban meg fehér zokniban mekkora fenyegetés lehettem a jogaikra! Milyen privilégiumról is van szó? Mert akkor az nem privilégium, hogy csak a feka mondhatja fekának, hogy "nigga" vagy "dawg"? Mert ha én azt mondom, akkor náci vagyok vagy sértem a kultúrális örökségüket? Halljátok ilyenkor magatokat? Úgy viselkedik a világ, mintha kizárlóag egy embercsoportnak lenne sérelme és kellemetlensége az életben és ez barátom az általatok gyűlölt szegregáció melegágya. Mert meg van különböztetve a nigger, meg a rizsa, meg a sápadtseggű meg a mittomén milyen, csak azért, hogy lehessen kavarni a szart "szociálpolitikailag". Gondolj csak bele: nem lenne black lives matter, mert mindenki leszarja, hogy milyen színű, csak azzal foglalkoznának, hogy tisztességes ember-e! Miből lennének hírek? Az időjárásból? Hogy lennének akkor privilégiumok meg érdekvédelmi csoportok? Na de így, hogy vannak fehérek, meg feketék, meg vörösek, meg sárgák, na így van miért küzdeni! És visszakanyarodnék megint az általad említedd nácikhoz: a 30-as években nagyjából ugyanezt a műsort tolták, csak más színű/orrformájú társaság ellen. De amit most megy a világban az nyilván jó, mert nem náci és minden utcát és közteret átneveznek BLM-re. Higgadt párbeszéd... Szerintetek tényleg létezik az az állapot, hogy 7-8 milliárd embert egyetért és senkinek nincs baja a másikkal? Minél tovább rontjuk itt a levegőt, annál több sérelem lesz. Hidd, lehet mi nem élünk addig, de körbe fog érni ez a niggeraranyesőzés és jön majd megint vmi árjadivat vagy kiderül, hogy valójában a kínaiak nyomnak el minden más bőrszínt, úgyhogy ők lesznek az ősgonosz. Most a rabszolgaság az aduász, akkor meg majd a BLM lesz, az azt következő "ciklusban" meg ki tudja mi.

Ami külön nevetséges, hogy mindezt ezt olyan sport kapcsán műveljük itt hetek óta, ahol 99% feka a főszereplő és dollártízmilliókat talicskáznak haza. "De mocskos privilégiumos fehér tulajdonosok!!!!!" Ja mert ha feka lenne a tulaj vagy a comissioner, akkor az szétosztaná a fizuját a hoodban? Vagy akkor már elég lenne az évi tízmilla, mert nem a csúnya fehér bácsi adta, hanem a kedves szerecsen? Művi feszültségkeltés, mi barmok meg felülünk neki...
nexion218
nem szeretném itt nagyon tovább vinni, főleg azért, mert az utolsó bekezdésben nagyrészt igazad van, bár hülyén megközelítve, meg mert ez a Redskins topic és már túlnyúltunk ezen.

"Azzal pedig végképp meglepsz, hogy már a fehérség mellett a leszaromság is privilégium." - nem fehérnek lenni privilégium, hanem azzal jár(hat!), hogy megengedheted/mások megengedhetik maguknak, hogy leszarjanak dolgokat. ez mag a privilégium lényege, a "leszarom" valós lehetősége. én itt direkt nem akartam a fehérséggel párosítani, mert nem is erre akartam kihegyezni a dolgot, és nyilván nem csak fehér privilégium létezik.

bocsi, és off vége, elnézést a fanoktól.
21 napja
winston Jacksonville Jaguars 2 464 — tag
Fekete, barna, vörös, fehér, sárga nem lehet. Pink sem.
Marad a drapp. Azt valyon el tudja mindenki fogadni politikailag?
Kájzerszóze
Bocsi, de szerintem akik túltolják azok javarészt ti vagytok, sok sok oldalon keresztül, az ilyen direkt túlzásokkal. A Redskin egy rasszista kifejezés. Nekem nem bántó, nektek sem bántó, ami nem is véletlen. Jogos az a kritika, hogy miért most, és az is teljesen biztos, hogy a szponzorok kizárólag az agyagi érdekeiket vették figyelembe a jelen helyzetben, de a kommentedben színekkel nyilván semmi gond sem lenne pl. a logóban, remélem ez tiszta. De ha lenne pl egy Budapest Boxosképűek, vagy Kaposvári Kampóorrúak nevű csapat, azért szerintem joggal menne arról is a vita itthon.
winston
Egyrészt: a humor egyik eszköze a túlzás. "Remélem ez tiszta". Másrészt: míg néhány magyarországi couch-coach és fan humorizálása nem okoz különösebb kárt senkinek, addig ez a píszí faszság jelenleg konkrétan az emberiség történelmének részleteit semmisíti meg. Nem, nem a Redskins az emberiség történelmének a fontos részlete, de sajnos a píszível társulni látszik egyfajta rövid- és szűklátókörűség és nem sikerül észrevenni, hogy ez egy rohamtempóban disztópia felé progrediáló beteges folyamat és nem látszik a vége. Én a magam részéről már már világosan leírtam, de szerintem ezzel sokan mások is egyet értenek, hogy ebben az egész sztoriban nem a Redskins átnevezése az irritáló, hanem az egész ideológia, ami most korlátlan hatalmat kapott a emberek gondolatai fölött.
nexion218
a humorral nincs semmi gond, en ezt inkabb amolyan “sivalkodasnak” lattam, de nem is csak arra a kommentre ertettem kizarolag.

szerintem ami most zajlik, az nem a tortenelem egy reszenek megsemmisitese, (a naci szobrokat is ledontottek, megsem felejtette el senki, tanitani kell a tortenelmet) es bar tobb dologgal nem ertek egyet, ami/ahogy zajlik, de nincs azzal baj szerintem, ha atgondoljak kinek alljon szobra egy varosban, mirol nevezzenek el egy csapatot ...stb.

most rohamtempoban zajlik ez, ami nem tesz jot a higgadt parbeszednek, mert csak a radikalis hangok hallhatoak ki belole, de ez felfoghato annak is, hogy eddig az arrogancia es a leszaromsag erosebb volt, ami ugyan olyan privilegium, amit sokan serelmeznek egyebkent.

(szorry, ez mar lehet, hogy politika topicba kellett volna menjen)
21 napja
winston Jacksonville Jaguars 2 464 — tag
Fekete, barna, vörös, fehér, sárga nem lehet. Pink sem.
Marad a drapp. Azt valyon el tudja mindenki fogadni politikailag?
Kájzerszóze
Bocsi, de szerintem akik túltolják azok javarészt ti vagytok, sok sok oldalon keresztül, az ilyen direkt túlzásokkal. A Redskin egy rasszista kifejezés. Nekem nem bántó, nektek sem bántó, ami nem is véletlen. Jogos az a kritika, hogy miért most, és az is teljesen biztos, hogy a szponzorok kizárólag az agyagi érdekeiket vették figyelembe a jelen helyzetben, de a kommentedben színekkel nyilván semmi gond sem lenne pl. a logóban, remélem ez tiszta. De ha lenne pl egy Budapest Boxosképűek, vagy Kaposvári Kampóorrúak nevű csapat, azért szerintem joggal menne arról is a vita itthon.
22 napja
winston Jacksonville Jaguars 2 464 — tag
En a Band of Brothers / Elitalakulat cimu mini sorozatra bukkantam ra ismet. Orulet, hogy mar 20 ev eltelt a sugarzasa ota... Azota sem szuletett szerintem jobb film vagy sorozat ami a 2. vh. emberi tragediajat az amerikai sereg oldalan bemutatna.
undisputedly
Epikus sorozat, ha nem láttam már vagy 10x szerintem egyszer se, és bármikor újra tudnám nézni.
Kenny
És milyen jó, hogy "csak" 10x60 perc, gyorsan végignézhető, és nem higították túl
slowmotion
az első perctől az utolsóig tökéletes.
Kenny
régi szép idők amikor még nem 600an voltunk a cégnél és mindig amikor váltott valaki, benyomtuk ezt:

 www.youtube.com/watch?v=VcMk85ZsBh0
briareos
 www.youtube.com/watch?v=MTRZRRlA4sw

abszolút favorit jelenet 😀
Kenny
megértem sobelt, they were on a break
briareos
Meg kell adni, Sobel a maga módján egy zseni.
...
Nincs olyan a században, aki ne futna fel önként teljes menetfelszerelésben a Currahee-ra, csak hogy belehúzhasson a kávéjába...
slowmotion
Sokan mondták utólag az egység tagjai közül, hogy Sobel nélkül nem lett volna olyan egységes az Easy, mint amilyenné vált. mondhatjuk, hogy ő volt a sikerhez szükséges Ross. 😊
iktriad
Én is évente egyszer biztosan megnézem, abszolút favorit.
28 napja
winston Jacksonville Jaguars 2 464 — tag
Nem akartam mondani, hogy barki irigy. En sem voltam az mondjuk Luck, Wilson, Brady akarkire. Ok ott voltak jok, vagy jok ahol vannak.
Sztem masok sem irigyek. Van sztar minden csapatban. Van miert szurkolni.
Csak engem nem rrdekel, hany millio. Persze aki elmegy, hianyzik. De mikor Larry Johnson ment, jott Charles, majd Hunt, most CEH.

Viszont miota nezem a Palko, Cassel vonalat, Trent Green es Alex Smith volt itt ember. Mindig akartam egy elit iranyitot heti szinten a Chiefsbe. Tudtuk, sok lemondassal jar. Sokfele velemeny lesz, akiknel sok a siker, foleg ha tartos es komoly. Amint a szimpatikus kozepcsapat szerepbol kilepnek a kedvenceim. Megis vartam. Talan meg egy SB gyozelem sem lesz alom.
Most itt van, szebb mint hittuk. Velejar, ami velejar. Pl. a gigapenz. Nekem megfelel. Lesz rosszabb is. Mahomes kocsog, a Chiefsnek folyton csalnak, Reid belole el csak, nem is akkora asz, es forditva is igaz. Hill tulertekelt, Kelce is, CEH is az lesz. Ez van. A mostani megeri - nem eri meg, a jeghegy csucsa. Vmi elkezdodott.
ulpianus
Szerintem még mindig az a legjobb sceranio, hogy draftol a csapat egy QB-t, aki aztán elit+ szintű lesz, aztán meg is kell fizetni, ez vele jár. Olyan sceranio meg nincs, hogy ugyan ez, de olcsón is játszik örökre. Én irigy vagyok, de közben örülök is Mahomesnak. (mert persze tudom, hogy Minshew majd lenyomja 😀)
28 napja
winston Jacksonville Jaguars 2 464 — tag
Minshew máris még keményebben dolgozik, most, hogy Mahomes már pénzben fürdik.
 www.instagram.com/p/CCTb6Z3FH8M/
iktriad
goat! 😊
1 hónapja
winston Jacksonville Jaguars 2 464 — tag
Last of us 2 vélemények? Nagyon örülök, hogy elkerültem a spoilereket és nem ültem fel a "botránynak" (mondjuk engem alapból nem zavart volna, amiből a botrányt felfújták), mert baromi jó élmény volt. Nehezebben emészthető történet, sokszor volt frusztráló, de mind a sztori, mind játékélményben nagyon magas a színvonal.
winston
mivel nincs ps ezért vszeg ezt is youtuben "játszom" le majd. jó a story? semmit nem tudok a spoilerekből.
csebi
Nehezebben "adja magát", valószínűleg megosztóbb is, nekem nagyon tetszett.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 3 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 464 — tag
Adam Schefter‏ @AdamSchefter
Patriots DE Rob Ninkovich, 33, is expected to announce his retirement on Sunday afternoon, per @MikeReiss.
Beki
😕 all-time kedvenc játékosom volt. volt töke a csúcson abbahagyni.

több mint 1 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 464 — tag
Csak Egy magyar keresztény demokrata a sok közül, akiket persze nincs kikre leváltani. 😊))))
Durci-Murci


Bayer persze kommentálta az esetet a blogján, szerinte azért születhetett meg ez az ítélet, mert vagy

“az ügyben eljáró bírók intelligencia szintje nem éri el egy második elemis, közepes képességű kisdiákét, vagy politikailag motiváltak, ezért ezt az ítéletet hozták.”
Azt is kijelentette, hogy Hadházynak 5 forintosokban fogja kifizetni a 300 ezer forintot. “Egy szép nagy zsákban fogom tanúk jelenlétében behajítani a kertjébe, szedegesse csak össze szorgalmasan és vegyen zoknit a büdös lábára.”
ozibozi
Azt remélem tudja, hogy csak rollnizva lehet elfogadni a nagy értékű aprót 😊
peach
Azt remélem tudod, hogy fideszesnek nem kell minden törvényt betartania. 😊 Szóval bayer zsóti rollnizás nélkül is adhat nagy értékben aprót, főleg ha sorosbérencnek kell azt adni.
Ettemlevest
Remélem sérvet kap, annyi 5 forintos megvan 2-300 kiló.
több mint 2 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 464 — tag
a héten Dola sokat tömegezett és szolizott

 instagram.com/p/BepNK4jno35/
több mint 2 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 464 — tag
Akkor srácok találkozunk. Jó készülődést.

Foles Keenum párharc, ahogy azt idény előtt mindenki megtippelte 😊
dande
Jeff Fischer Bowl, előre a 7-9-es végeredményért!!!
PEEtör
Mármint a ti szemszögetekből 😉
dande
 instagram.com/p/Bd9GD8cAhJN/
több mint 1 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 464 — tag
nem tudtam rendesen facebook poszttal együtt betenni, pedig gyönyörű volt, így szólt: "Amúgy valószínűleg tényleg egy szimulációban élünk, ugyanis Tom Brady játék közben nyomja az audible-t James White-nak." a videó:Szerkesztette: winston
több mint 1 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 464 — tag
Flash jo helyet kapott az oltozoben


winston
Kinek a helyét foglalta el? Nem Edelman ült ott? Illetve ki ülhet a másik felén?
gordon
Edelmannek szerintem addig nincs öltözője, amíg az eltiltását tölti. A másik oldalán elvileg Patterson van.
cspeti98
Tudom.. múlt időben írtam.
A többit köszi 😊
gordon
Hát ez mondjuk pont nem zárja ki azt sem, hogy van öltözője, de el lett ültetve onnan 😀

De látom, csak engem hatott meg ez a JG-vonulat :d
Wyatt
Jimmy Garoppolo? (mezszam is stimmel)
winston
Néhánnyal lejjebb írtam, hogy két értékelhető 10-esünk volt az évezredben, mindkettő JG volt (Jabar Gaffney és Jimmy Garoppolo) 😊
Wyatt
Lattam, de a JG monogrammos dolog csak most esett le

több mint 1 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 464 — tag
Bortlesnek jár a September MVP díj 😂
ThundersNFL
Mahomes dühős lesz.
iktriad
 scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/41880533_10155441010821431_6184333738906746880_n.jpg?_nc_cat=0&oh=41cafde68c3a429cc35c6cab25acee64&oe=5C6257A0
több mint 1 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 464 — tag
 www.instagram.com/p/BnMp0-nAtzd/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=8z5zm8pzogky
több mint 2 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 464 — tag
Wilfork is visszavonult, stílusosan 😊

 twitter.com/wilfork75/status/894604103455657984

Szerkesztette: winston
több mint 6 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 464 — tag
Muszaj ezt csinalnod Sobri? Muszaj direkt provokolnaod a nepet?
Azt hiszem, kenytelen voltam megemliteni ezt a forumszervizben.polonic
Nagyon sajnálom ha annak veszed a szabad véleménynyilvánításomat, és természetesen ott említed meg, ahol csak akarod.
2014-ben Magyarországon, a "buzilobbik" és az ezt minősítő potentátok világában még meg is értem.Sobri Jóska
elnézést mindenkitől, én le szeretném ezt már zárni, gondoltam rövidre is zárom egy képpel. mivel nehéz eldönteni, valójában sobrinál mi provokáció, vagy mi ez az igen fárasztó, frusztrációból fakadó okoskodás, így csináltam egy képet, amit használhatsz nyugodtan, és nem kell cserélgetni az avatart/aláírást többé. akár kiindulópontnak is tekinthető, mivel a kivitelezés nem lett a legminőségibb, azt belátom.