winston

Jacksonville Jaguars

winston
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
16 perce
Regisztrált
több mint 8 éve
Fórum hozzászólások
2 443


Utolsó 10 fórum hozzászólás

18 órája
winston Jacksonville Jaguars 2 443 — tag
Itt egy pap részletes beszámolója, hogy hogyan történt.
Hát Trump az elmúlt hónapban
- Kezdte azzal, hogy belengette hogy mi lenne, ha fertőtlenítőszert injekciózva fékeznénk meg a vírust.
- Majd utasította a kormányzókat, hogy a covid ellen fegyveresen felszerelkezett fehér szélsőségesekkel bánjanak békésen, ne oszlatgassák őket, mert ők jó emberek.
- Majd néhány nappal később utasította ugyanezeket a kormányzókat, hogy vessenek be minden törvényes erőszakos eszközt, hogy a Floyd gyilkosság ellen tüntetőket minden törvényes erőszak eszközzel űzzék el az utcáról.
- Majd terrorszervezetnem minősítette az ANTIFA-t.
- És lezárásként könnygázzal vágatott magának utat egy templomhoz a templom előtti téren levő papok és egyéb szociális háttérmunkások között, hogy elkészíthessen egy protokoll fotót.

Ha pár éve azt mondják nekem, hogy Kim Dzsongun fut egy ilyen hónapot, azt mondom oké, mit is várhatnánk. De hogy az USA elnöke fut egy ilyent, azt tuti nem hiszem el...

 twitter.com/jackmjenkins/status/1267654371032039430
peterk2005
érdekességképp, ha valaki a "másik oldal"-tól is szeretne twitteren olvasni:  twitter.com/mattgaetz
a hátamon futkos a hideg tőle.
4 napja
winston Jacksonville Jaguars 2 443 — tag
 www.origo.hu/itthon/20200529-brusszel-hasznalhatatlan-maszkokat-kuldott-a-tagallamoknak.html
SOROS!!!!
Negritis
Georgi bacsirol jut eszembe, bar nem linkelem, mert nem akarom reklamozni - aki szeretne, konnyen megtalalja - par napja megjelent egy “elemzes” a XXI. Szazad Kutato Intezet oldalan Bekes Marton tollabol, ami a “Soros halozat kialakulasat” mutatja be, fokuszban 1984-1994 kozti idoszak, es Magyarorszag. Szerintetek hanyszor szerepel a szovegben a Fidesz es Orban szavak?

| nulla |

Szerkesztette: winston
5 napja
winston Jacksonville Jaguars 2 443 — tag
újabb félévente felbukkanó téma😊
Ha egy orvos megment 499 embert, a kutya nem beszél róla, de ha egy meghal, azért rögtön előveszik
Ha egy rendőr megment több emberéletet vagy közpénzt vagy vagyontárgyat mert erélyesen lépett fel az senkinek nem tűnik fel. Ha 1x lesz egy vétlen áldozat máris hegy a hiszti. (nem mondom, hogy nem jogosan, de azért a csokik jobb ha kussban maradnak)
NB2
mivan? miért? az orvosos poén meg írtó gyenge, kit szoktak elővenni, ha meghal egy betege? istenem..
winston
Az, hogy sajnos kegyetlen az élet, hogy rengeteg orvos, rendőr stb végzi jól a munkáját és csak a hibáikról tudunk. Nem vitás, elkúrta itt a rendőr, nagyon túlzott volt az erőszak, de erre nem az a válasz amit a négerek művelnek. Rengetegszer el lett mondva, hogy a rendőrök tapasztalatok alapján viszonyulnak embertípusokhoz és nem azért mert annyira gyűlölnének x vagy y fajt. Ráadásul most lehet, hogy éppen végre egyszer beletrafáltak és csórikám tényleg lehet éppen rasszista volt, csak ezt a kártyát már annyiszor elsütötték, hogy én szkeptikusan fogadom az ilyeneket.
NB2
Teljesen mindegy, hogy rasszista volt-e, vagy sem. Szerintem az volt, de ha nem volt az, akkor minden oké? Nem értem. Ez a "rengetegszer ez lett monda" meg persze jól hangzik, bár nem tudom ki mondta kinek, és hogy ettől miért kellene jobban éreznie magát a fekete közösségnek, akikkel megeshet, hogy random ülnek a kocsijukon, (mint kiderült ártatlanul, de ha hamis 10 dollárossal is fizetett volna, akkor is), és megöli egy rendőr. Sőt, ha szerinted ez "rengetegszer el lett mondva", akkor megértem, hogy tüntetnek, mert ez egy rossz rendszer.

Azt továbbra sem értem, miért lettek ide keverve az orvosok, nem hinném, hogy bárki bármikor erőszakszervezetnek titulálta volna őket, maximum a kormányunk néha. Egészen más munkát végeznek. Igazából arra kaptam fel a fejem, hogy " a csokik jobb ha kussban maradnak".
5 napja
winston Jacksonville Jaguars 2 443 — tag
újabb félévente felbukkanó téma😊
Ha egy orvos megment 499 embert, a kutya nem beszél róla, de ha egy meghal, azért rögtön előveszik
Ha egy rendőr megment több emberéletet vagy közpénzt vagy vagyontárgyat mert erélyesen lépett fel az senkinek nem tűnik fel. Ha 1x lesz egy vétlen áldozat máris hegy a hiszti. (nem mondom, hogy nem jogosan, de azért a csokik jobb ha kussban maradnak)
NB2
mivan? miért? az orvosos poén meg írtó gyenge, kit szoktak elővenni, ha meghal egy betege? istenem..
13 napja
winston Jacksonville Jaguars 2 443 — tag
 kezdo5.hu/nba/hirmorzsak-horace-grant-szerint-michael-jordan-hazudik-a-the-last-danceben-42590

Nem láttam eddig, de a félelmeim úgy tűnik valósak. Nem hozta meg a kedvem. Sőt inkább csak erősített benne, h sport dokukat, ahol főszereplőnél van az utolsó vágás joga, ott nem én vagyok a célközönség.
dawyd728
Akkor ne nézd meg. 😀
Ebből a cikkben sok újdonság nincs, akinek van egy kis esze az látja, hogy MJ elmondja a vilagképét amit szép sztorikkal megideologizálnak. Bőven van benne túlzás, főleg MJ gondolatait látjuk és ez nem baj hiszen róla szól.
Toca
"Grant szerint ez nem dokusorozat, csak egy elbeszélés Jordan szemszögéből."

Ez szerintem mindenkinek tiszta. Pippen pedig, hogy negatív színben tűnt volna fel, szerintem hülyeség. A sorok között sem kellett olvasni ahhoz, hogy teljesen pozitív szereplő legyen, maga Jordan is rengetegszer méltatta.
14 napja
winston Jacksonville Jaguars 2 443 — tag
Huhh ez a 7. / 8. rész megint rohadt jó volt,kár hogy mindjárt vége...
Tony Adams
A 8. részben Jordan nevetése volt a sorozat csúcspontja. Tökéletesen megmutatta, hogy Jordan mennyire nem bírja elviselni a kritikát és ha rámutatnak arra, hogy bizony ő is sebezhető volt. Az a kicsinyes nevetés szerintem az eddigi legsokatmondóbb pillanat volt a sorozatban, hiszen Payton tényleg levette Jordant a pályáról (Jordan az utolsó 3 meccsen 23,7 pontot átlagolt, 36,7%-os mezőnymutatóval és 3,7 eladott labdával), de Jordan egy pillanatig nem ismerné ezt el, ehelyett kineveti azt, aki ezt mondja, hiszen ő sebezhetetlen, aki mást mond az hazudik...

Fentiek ellenére marha jó dokusorozat, azzal együtt is, hogy a történelmi hamisítások nagyon zavaróak tudnak lenni.
Jughead
Megmagyaráztad magadnak?
🤘gaben🤘
Szerintem igaza van. Ugyanakkor respekt, hogy annak ellenére, hogy kb. minden amit bemutattak a sorozatban Jordan tulajdona, ahhoz képest nem lett _annyira_ csak Jordan promo az egész. Az lett, de koránt sem csak önfényezés, persze az is igaz, hogy amiket sokan negatívumnak gondolunk vele kapcsolatban a sorozat és az emlékeink alapján, az ő fejében egyáltalán nem negatív dolog. Amit Krause-al művelnek benne, az nem szép, de Kerr és Pippen ezt is helyre tette azért valamelyest.

Jordan nevetése azért is fura és érdekes, mert így kevésbé látszik, hogy ő (ők) egyébként mennyire kemény mezőnyben voltak kiemelkedőek. A Bulls mellett voltak még elképesztő csapatok és egyéniségek, mégis ilyen dominánsak tudtak lenni.
15 napja
winston Jacksonville Jaguars 2 443 — tag
A jags sorsolása a LEGKÖNNYEBB a szezon első felében (1-9. hét), majd a 10 és a 17 között a mienk a MÁSODIK LEGNEHEZEBB!
 twitter.com/JaguarReport/status/1262475238132068359
iktriad
Az első 8 meccsen van idő összeszokni és hozni egy 8-0át, majd a nehezebb felét lendületből megcsinálni, és így lesz 16-0 az alapszakasz.
Utána egy SB run és meg is vagyunk a szezonra 😀 😀
dioadam
Az első vereségnél azért majd fellélegezhetünk, hogy lekerül a 16-0 terhe, az sosem tesz jót egy csapatnak. Ezt leszámítva, osztom az álláspontod.
18 napja
winston Jacksonville Jaguars 2 443 — tag
imádjuk Ázsiát
 www.kormany.hu/hu/kulgazdasagi-es-kulugyminiszterium/hirek/japan-gyogyszereket-ad-a-virus-kezelesere

ha nem szól közbe a vírus, ebben a hónapban indult volna a BP-Szöul járat is a négy kínai mellett
r.baggio
Még a végén létrehoznak egy Malév-ot megint, Nelév néven mondjuk. A keletre történő repülésben óriási potenciál volt, pont az a terület amire anno ráment a Malév, nem véletlen akarták annyira kicsinálni....
FLZOLI
Hallottam azért sztorit malévos Bangkokba tartó közvetlen járatról, amin 20 ember ült összesen, mind a business osztályon, mind szabadjeggyel...

A wizzairnek hamarosan abu dhabiban is lesz központja, nagyon terjeszkednek ők kelet felé
r.baggio
Amúgy micsoda véletlen, hogy pont az a sutyerák ült éppen a beszüntetés idején a miniszteri poszton (Oszkó), aki éppen akkor Wizz Air igazgatósági tag volt... És vajh hová kerültek a reptéri leszállási engedélyek ezután...
Sok a véletlen, csak kevés az üres börtön cella
FLZOLI
A Malév csődje idején (2012) Oszkó már két éve nem volt miniszter. A wizz Airnél is bő egy évvel azután lett igazgatósági tag, miután lelépett a miniszteri posztjáról. Egyébként Oszkó volt az, aki visszavásárolta a Malévot az államnak Abramovics bankjától (kb. akkor megmentve őket a csődtől), akiknek a hülyegyurcsány eladta.

Azzal kapcsolatban nincs kétségem, hogy a minisztersége _után_, miután civil munkája lett, bőven kamatoztatta azokat az ismereteket, amiket a minisztersége alatt szerzett. A Malévról is. Csakhogy ebben nincs semmi különleges, amíg nem belső, bizalmas infókról van szó. Én is ezt csináltam volna, sőt ezt is csináltam, minden egyes esetben amikor csak tudtam, kamatoztattam az új munkahelyeimen azt a tudást, amit a megelőzőeknél szereztem. Beleértve (nem bizalmas) üzleti, piaci, pénzügyi, stb. infókat is. Ez a dolgok rendje. Az _én_ feladatom az, hogy az új helyemet segítsem. Az, hogy a régi cégem ne veszítsen piacot, hogy továbbra is jól működjön, az az _utódom_ feladata és felelőssége, nem az enyém.

A bennfentes infók kiadása már más tészta persze. Oszkót egyébként ezzel támadták akkoriban. Nem azzal, hogy a minisztersége _alatt_ mit csinált. A bennfentes dolgokra én is ugrom, node mennyire életszerű, hogy annak a Wizz Airnek, amelyiknek 2011-ben az a Váradi József volt a vezérigazgatója, aki korábban a Malév vezére is volt, pont Oszkó volt miniszter belsős infóira lett volna szüksége? Mi az amit Váradi Malév vezérként nem tudthatott a Malévról, de Oszkó - külsősként, miniszterként - igen?

Szóval bár nem ismerek minden részletet, és lehet, hogy olyan részletet sem ismerek ami megváltoztatná a véleményemet, de az alapján amit tudok, én éppenséggel a Wizz Air sztorit a körülményekhez képest pozitív kivételnek gondolom. A tipikus nálunk az, hogy egy állami vállalat - a nemzet-stratégialilag fontos is - leggyakrabban úgy került és kerül a mai napig magánkézbe, hogy tudatosan legatyásítják - akár anyagilag, akár átszervezésekkel, papíron kinullázva -, majd fingyéhugyé eladják UGYANANNAK (vagy annak a haverjának, vagy annak akit lefizettek), aki legatyásította. Lényegében tálcán, ingyen felszolgálják elvitelre. Mezőgazdasági feldolgozóipar, állami gazdaságok, mezőgépek - ebben MINDENKI sáros, a malomipart az MDF szórta el, a cukoripart a ballibek, az állami gazdaságokat, földbérleteket a Fidesz -, bankszektor, energetika, szerencsejáték piac kivéve lottó, takarékszövetkezetek, szállodaipar, a sor szinte végtelen. Legutóbbi példa a napokból a balatoni hajózási RT ügy. Nagyon kíváncsi leszek, hogy mi lesz ennek a végállomása, de kurvára meglepne, ha 1 éven belül nem Lőrincék környékén kötne ki a többségi tulajdon valakinél.

Szóval a Wizz Air legalább más sztori volt. Itt is kellett persze az állami vállalattal való bénázás, de legalább nem AZ BÉNÁZTA EL, aki aztán meg is vette. Váradi 2004-ig volt Malévos vezér, Medgyessyék b*szták ki az állásából, miután sok mindennel nem értett egyet amit az állam csinált a Malévvel, és járatta is a csőrét miatta. Ő meg fogta magát és csinált egy _piaci_ céget a nulláról - állami tőgy nélkül, teljesen piaci alapon -, és leverte vele az államit a p*csába. Ha már el kell buknia egy stratégiailag fontos állami vállalatnak, akkor legalább így bukjon el, hogy a helyére is egy (legalább részben) magyar tulajdonú lép, amelyiknek nem tálcán nyújtották át az állami vállalatot és ő csak beleült. Ennek se örülök, de így legalább olyan irányítja aki a piacon is megállja a helyét, mert bizonyította, hogy állami megrendelések nélkül is életképes. És itt adózik, itt foglalkoztat.

K*rva messze jutottunk a koronavírustól, de nem baj, úgyis minden közélet valahol, összeérnek a közéleti topicok. 😀
peterk2005
Évekig dolgoztam a Wizz Air-nek, és bár semmi okom dicsőíteni, ezekkel teljesen egyetértek. Abban benne volt Váradi is bőven, hogy a Malév fel lett nyomva az állami támogatások miatt a versenybizottságnál, de bárcsak most is lenne olyan lehetőség, hogy a közpénzből kitömött "félállami" cégeket meg lehessen fogni. Papíron tele gépek repültek félházzal, mert az állam által vásárolt helyeken meg elfelejtek utazni a küldöttségek 😊 A Wizz-nek is vannak állami megrendelései, most a maszkok miatt, előtte is a balkáni régióba repültek állami támogatással, ezzel szerintem nincs semmi probléma, ettől még nagyon rá van utalva a jó piaci döntésekre nap mint nap.
1 hónapja
winston Jacksonville Jaguars 2 443 — tag


a csapatról valaki valamit?
1 hónapja
winston Jacksonville Jaguars 2 443 — tag
Telvin, Telvin! 😕
 twitter.com/ESPNdirocco/status/1255631045518667776
iktriad
Őt különben miért küldtétek el ?
Meg hogy hogy nincs csapata ? 🤔
Rózsa Sándor (betyár)
Nem küldtük el, magától döntött úgy, hogy távol marad a focitól (egy időre?), hogy rendbe tegye magát. Sajnos eddig nem megy valami jól neki.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 443 — tag
Adam Schefter‏ @AdamSchefter
Patriots DE Rob Ninkovich, 33, is expected to announce his retirement on Sunday afternoon, per @MikeReiss.
Beki
😕 all-time kedvenc játékosom volt. volt töke a csúcson abbahagyni.

több mint 1 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 443 — tag
Csak Egy magyar keresztény demokrata a sok közül, akiket persze nincs kikre leváltani. 😊))))
Durci-Murci


Bayer persze kommentálta az esetet a blogján, szerinte azért születhetett meg ez az ítélet, mert vagy

“az ügyben eljáró bírók intelligencia szintje nem éri el egy második elemis, közepes képességű kisdiákét, vagy politikailag motiváltak, ezért ezt az ítéletet hozták.”
Azt is kijelentette, hogy Hadházynak 5 forintosokban fogja kifizetni a 300 ezer forintot. “Egy szép nagy zsákban fogom tanúk jelenlétében behajítani a kertjébe, szedegesse csak össze szorgalmasan és vegyen zoknit a büdös lábára.”
ozibozi
Azt remélem tudja, hogy csak rollnizva lehet elfogadni a nagy értékű aprót 😊
peach
Azt remélem tudod, hogy fideszesnek nem kell minden törvényt betartania. 😊 Szóval bayer zsóti rollnizás nélkül is adhat nagy értékben aprót, főleg ha sorosbérencnek kell azt adni.
Ettemlevest
Remélem sérvet kap, annyi 5 forintos megvan 2-300 kiló.
több mint 2 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 443 — tag
a héten Dola sokat tömegezett és szolizott

 instagram.com/p/BepNK4jno35/
több mint 2 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 443 — tag
Akkor srácok találkozunk. Jó készülődést.

Foles Keenum párharc, ahogy azt idény előtt mindenki megtippelte 😊
dande
Jeff Fischer Bowl, előre a 7-9-es végeredményért!!!
PEEtör
Mármint a ti szemszögetekből 😉
dande
 instagram.com/p/Bd9GD8cAhJN/
több mint 1 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 443 — tag
nem tudtam rendesen facebook poszttal együtt betenni, pedig gyönyörű volt, így szólt: "Amúgy valószínűleg tényleg egy szimulációban élünk, ugyanis Tom Brady játék közben nyomja az audible-t James White-nak." a videó:Szerkesztette: winston
több mint 1 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 443 — tag
Flash jo helyet kapott az oltozoben


winston
Kinek a helyét foglalta el? Nem Edelman ült ott? Illetve ki ülhet a másik felén?
gordon
Edelmannek szerintem addig nincs öltözője, amíg az eltiltását tölti. A másik oldalán elvileg Patterson van.
cspeti98
Tudom.. múlt időben írtam.
A többit köszi 😊
gordon
Hát ez mondjuk pont nem zárja ki azt sem, hogy van öltözője, de el lett ültetve onnan 😀

De látom, csak engem hatott meg ez a JG-vonulat :d
Wyatt
Jimmy Garoppolo? (mezszam is stimmel)
winston
Néhánnyal lejjebb írtam, hogy két értékelhető 10-esünk volt az évezredben, mindkettő JG volt (Jabar Gaffney és Jimmy Garoppolo) 😊
Wyatt
Lattam, de a JG monogrammos dolog csak most esett le

több mint 1 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 443 — tag
Bortlesnek jár a September MVP díj 😂
ThundersNFL
Mahomes dühős lesz.
iktriad
 scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/41880533_10155441010821431_6184333738906746880_n.jpg?_nc_cat=0&oh=41cafde68c3a429cc35c6cab25acee64&oe=5C6257A0
több mint 1 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 443 — tag
 www.instagram.com/p/BnMp0-nAtzd/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=8z5zm8pzogky
több mint 2 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 443 — tag
Wilfork is visszavonult, stílusosan 😊Szerkesztette: winston
több mint 6 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 443 — tag
Muszaj ezt csinalnod Sobri? Muszaj direkt provokolnaod a nepet?
Azt hiszem, kenytelen voltam megemliteni ezt a forumszervizben.polonic
Nagyon sajnálom ha annak veszed a szabad véleménynyilvánításomat, és természetesen ott említed meg, ahol csak akarod.
2014-ben Magyarországon, a "buzilobbik" és az ezt minősítő potentátok világában még meg is értem.Sobri Jóska
elnézést mindenkitől, én le szeretném ezt már zárni, gondoltam rövidre is zárom egy képpel. mivel nehéz eldönteni, valójában sobrinál mi provokáció, vagy mi ez az igen fárasztó, frusztrációból fakadó okoskodás, így csináltam egy képet, amit használhatsz nyugodtan, és nem kell cserélgetni az avatart/aláírást többé. akár kiindulópontnak is tekinthető, mivel a kivitelezés nem lett a legminőségibb, azt belátom.