dankodavid

San Francisco 49ers

dankodavid
Lakhely
Budapest, XVII
Utoljára láttuk
8 perce
Regisztrált
több mint 5 éve
Fórum hozzászólások
1 075
"Never be cruel, and never be cowardly, and if you are, always make amends."Utolsó 10 fórum hozzászólás

11 napja
dankodavid San Francisco 49ers 1 075 — avenger1905@gmail.com
Mégsem volt annyira random Lamar Jackson teljesítménye?😀

"Never be cruel, and never be cowardly, and if you are, always make amends."
20 napja
dankodavid San Francisco 49ers 1 075 — avenger1905@gmail.com
Volt-e már olyan, hogy az aktuális évi drafton az itt második körben kiválasztott játékos nem érte meg az 53-at? (Polite-on kívül 😀)

"Never be cruel, and never be cowardly, and if you are, always make amends."
20 napja
dankodavid San Francisco 49ers 1 075 — avenger1905@gmail.com
Super Bowl 2019

New England Patriots @ Atlanta Falcons 35-28
Sokba került az Atlanta gyenge kezdése, a félidőben 28-7-es hátrányban voltak és az előny megtartására egy TD is elég volt a Patriotsnak. Matt Ryan 268 yard mellett Edelmant és Jujut is megtalálta az endzone-ban, mígy Russel Wilson 342 yarddal zárt, ám ő egyszer eladta a labdát, amivel pont eggyel többször hibázott, mint lehetett. A két kulcselkapó sem vallott szégyent, Edelman 11 elkapásból 133 yardot pakolt fel, míg a másik oldalon Adam Thielen tíz elkapást 165 yardra váltott, mindezt megkoronázva egy TD elkapással, ám sajnos ez sem volt elég. Fontos különbség volt még a futójátékokból szerzett yardok és pontok száma, a visszatérő Kareem Hunt 13 futásból mindössze 27 yardig jutott, míg Joe Mixon 18 futásból 67 yardig és két TD-ig, valamint Wayne Gallman is bejutott az endzone-ba, ezzel bebiztosítva a Patriots győzelmét.

"Never be cruel, and never be cowardly, and if you are, always make amends."
20 napja
dankodavid San Francisco 49ers 1 075 — avenger1905@gmail.com
Divisional round

Oakland Raiders @ New England Patriots 6-35
Ryan 246 yard mellett négy TD-t, Goff 246 yard mellett egy interceptiont dobott. Szép éve volt a Raidersnek, de a Patriots teljesen más kávéház idén, borzalmasan kiegyensúlyoztott csapat, Ryan mellé pedig a futójáték is felnőtt ~130 yarddal, míg a támadófal sackmentes meccsen van túl, megint. A Raiders két red zone field goalra volt jó, ha ezek mindegyike TD, nincsenek sokkal beljebb.

Los Angeles Rams @ Atlanta Falcons 23-28
Brees egyszer sem adta el a labdát két TD mellett, míg Wilson háromszor is, ám emellé négyszer is megtalálta a célpontját az endzone-ban, így végül a mennyiség überelte a minőséget. Rudolph ebbpl kettőt vállalt, mellette még Landry-nek és Boydnak jutott ebből a mennyiségből, míg a védelem négyszer is odaért Breeshez (Beachum és Elflein kettő-kettő sackért volt felelős), ez az extra pedig elég a Super Bowlhoz. Más kérdés, hogy ez nem biztos, hogy elég lesz..

Sérültek egyik oldalon sincsenek.

"Never be cruel, and never be cowardly, and if you are, always make amends."
22 napja
dankodavid San Francisco 49ers 1 075 — avenger1905@gmail.com
Divisional Round

Baltimore Ravens @ New Engalnd Patriots 28-35
Matt Ryan megállíthatatlan, ezúttal 321 yarddal és négy TD-vel zárta a meccset, és ez az, amivel még egy remekül játszó Lamar Jackson sem veheti fel a versenyt. Robert Woods öt elkapásból 98 yarddal és két TD-vel segítette a Patriotsot, mégis a meccs legfontosabb eleme a Patriots Oline volt, akik nem engedtek sacket Ryanen.

New York Giants @ Atlanta Falcons 21-24
A különbséget Tyreek Hill limitálása jelentette, miközben mindkét irányító kicsivel százas rating fölött végzett, egy-egy interceptionnel. Deebo Samuel ellenben Hill mellett remeklt, 115 yarddal és eghy TD-vel vette ki a részét a Giants utolsó pillanatig tartó küzdelméből, azonban Wilson kapott egy esélyt a negyedik negyed végén, amivlel élt is, és végül Gano 33 yardról rúghatott meccsnyerő field goalt. Ha nincs az a Big Ben interception, máslként alakulhatott volna.

Oakland Raiders @ Houston Texans 17-14
A Houstonnak felszedte a madden Brock Osweilert -lévén, nem volt két aktív qb rosteren-, aki Griffin helyét átvette és nem is vallott szégyen, ám a 296 yard mellé csak egy TD került fel, és egyszer el is adta a labdát, ami Goffék ellen nem fért bele, ő ugyanis két TD passzt is kiosztott interception nélkül. Saquon Barkley ma csak passzjátékoknál kapott labdát és három elkapásból lett is 71 yardja, ám ezzel sem tudott sokat segíteni, de nem ez a legfurcsább, hanem, hogy... Hogy TAVEN BRYAN sackelt!

Los Angeles Rams @ Dallas Cowboys 26-21
Riversnek ezúttal sem lesz meg a gyűrű... Pedig nem rajta múlott, 244 yard és három TD mellett nem adta el a labdát, Wagner pedig két sacket is felrakott, de ezellen a Rams ellen kevvés volt, soklat elárul, hogy levédekezett passz nélkül zárt a Cowboys. A z egyik fénysugár a jövőre nézve Josh Doctson remeklése, 105 yarddal és egy TD-vel, más kérdés, hogy lejár a szerződése és nem biztos, hogy ér annyit, amennyit kérne.

Sérültek:
Falcons: Kareem Hunt, 1 hét
Patriots: Shaq Lawson és William Jackson, 1 hét
Rams: Jonathan Joseph, 1 hét

"Never be cruel, and never be cowardly, and if you are, always make amends."
23 napja
dankodavid San Francisco 49ers 1 075 — avenger1905@gmail.com
Wild card

Baltimore Ravens @ Cleveland Browns 21-6
Alex Smith kiemelkedően gyenge meccset játszott, míg Lamar Jackson 170 yarddal és két TD-vel tudott a múlthetihez képest előrelépni. Alex Smith 207 yardos, egy interceptionös meccse még akkor is megpecsételte volna a Browns sorsát, ha csak Jackson hozza a vártakat, de mindezt még David Johnson 53, Gurley 107 futott yarddal és egy TD-vel fejelte meg, így nincs tovább a Clevelandnek.

San Francisco 49ers @ Los Angeles Rams 10-31
Kétszer nem lép sem a Rams, sem pedig Drew Brees ugyanabba a folyóba, aki egy tökéleteshez közeli, 304 yardos és négy TD-s meccsen van túl, amivel nem lehet közepes irányítókkal versenyezni, pláne nem Eli Manninggel... Ezekiel Elliott is átmentette az alapszakaszban látott formát, 18 kísérletből 106 yardot futott és Brees két passzát is Ryan Griffin szedte le. A Rams menetellhet tovább, San Franciscóban pedig jöhet az új QB(?), esetleg Brissett. Szép kilátások.

Cincinatti Bengals @ Oakland Raiders 20-28
Mit érdemel az a csapat, amelyik nem képes a rájátszás első körében egy 14-14-es első félidőt követően TD-t felrakni? Kiesést, amit Mayfield meg is kapott. Első rájátszásmeccsén egy TD-vel és egy interceptionnel zárt, míg Jared Goff 295 yarddal és négy TD-vel fejezte be a napot, így kétség sem férhetett hozzá, hogy ki megy tovább. Jöhet Cincinattibe az erősítés és lehet jövőre újrapróbálni, ebben jó eséllyel segíteni fog a top5-ös draftpick.

New York Giants @ Detroit Lions 35-14
Az átalam agyonekézett Giants a gyenge szezonkezdés után érthetetlenül jó csapattá érett és Roethlisberger interceptiontől mentes, ellenben TD-kben bőségess meccsével,m valamint a D# fantasztikus játékával megakadályozták, hogy Brady begyűjtsön egy újabb gyűrűt. Ha már defense, Suh másfél, Jerry Hughes három és fél sack-kel járult hozzá Brady bizonytalan/gyenge napjához, aki 225 yarddal és egy interceptionnel még a remény szikrájával sem kecsegtetett. Ehhez jelentősen hozzájárult Richburg és Ronnie Stanley, előbbi két, utóbbi négy sackért volt felelős.

Bentmaradók sérültjei:
Cowboys: TY Montgomery, 4 hét
Falcons: Kareem Hunt, 2 hét
Patriots: William Jackson, 2 hét
Rams: Jonathan Joseph, 2 hét
Ravens: Marcus Peters, 7 hét
Texans: Andrew Luck, 18 hétDivisional round:Egyéni def statok:
Szerkesztette: dankodavid

"Never be cruel, and never be cowardly, and if you are, always make amends."
24 napja
dankodavid San Francisco 49ers 1 075 — avenger1905@gmail.com
na, csak sikerült egy 8-8 szezont összebénáznom itt az előszezon végén. 😀
köszönöm a segítséget mindenkinek!
egy kérdésem van csak (lehet hogy invalid): játékosok egyéni maddenes statjai megvannak/meglesznek valahol?
BrainKingSoldier
Megvannak, persze, de csapatonkent mindenkit kiszedni minden poszton kurva sok ido lenne, mert ez sajnos nem exportalhato excelbe, igy nem szivesen foglalkoznek ezzel.

A masik keresre is itt reagalok, persze, a legjobb egyeni vedostatokat is kiszedem, ha kell, ezt nem nagy melo a holnapihoz hozzacsapni 😊

"Never be cruel, and never be cowardly, and if you are, always make amends."
24 napja
dankodavid San Francisco 49ers 1 075 — avenger1905@gmail.com
Week 17

Cleveland Browns @ Baltimore Ravens 41-7
Lamar Jackson nem bírta a terhet, 187 yard mellett három interceptiont is dobott, a Smith vezette Browns pedig simán bement a rájátszásba. A Ravensről később.

Miami Dolphins @ Buffalo Bills 7-50
Ha volt egy rossz éved, még nem jelenti, hogy nem zárhatod szépen. Nick Foles is egyetért velem, és a szezont öt TD-vel zárta le.

Philadelphia Eagles @ Washington Redskins 10-24
Fitzpatrick az évet egy két TD-s. 131-es ratinggel záruló meccsel fejezi be - a csoport utolsó helyén.


Indianapolis Colts @ Tennessee Titans 19-24
Cousins a gyenge évért megkapta büntetését: a Titans védelme hétszer sackelte, ebből három Cam Jordan, kettő Mack Wilson nevéhez fűzödik.

Detroit Lions @ Green Bay Packers 42-17
Brady újabb tökéletes meccsen van túl 320 yarddal és két TD-vel, ami végül rájátszást ér a Lionsnak. Pedig nagyon nem így indult az év..

Jacksonville Jaguars @ Houston Texans 32-10
Nyert egy, draftszempontból fontos meccset a Jaguars. Egy olyat, amit jobb lett volna elveszíteni.

Oakland Raiders @ Kansas City Chiefs 31-24
Flacco két TD mellé három interceptiont rakott fel, ez pedig elősegítette a Raiders Wild Card helyre kerülését. Saquan Hampton két interceptiont jegyzett.

Chicago Bears @ Minnesota Vikings 28-28
495 és 492 yard a két támadósornál, mégsem tudták dűlőre viini a dolgot. Randall Cobb 180 yardot és két TD-t tett fel a táblára.

New York Jets @ New England Patriots 21-17
A Jets is sikeresen rontott a drafthelyén, Matt Ryan hosszú idő után maradt TD nélkül, Stafford hét sack mellett sem adta el a labdát két TD és 265 yard társaságában.

Carolina Panthers @ New Orleans Saints 31-24
Winston és James Conner is még megrázta magát a szezonban, utoljára, szintén gyarapítva a semmire sem jó győzelmek listáját.

Dallas Cowboys @ New York Giants 38-10
Ez a szezoneleji Big Ben újra, 135 yarddal és két interceptionnel, a kérdés, ez elég-e a rájátszásra.

Cincinatti Bengals @ Pittsburgh Steelers 27-21
21-21-es rendes játékidő után végül behúzta Mayfield a karrierje első rájátszását érő touchdownját, ám ezt leszámítva is remekül, 320 passzolt yarddal és három Td-vel járult hozzá a csapat győzelméhez, valamint Khalil Mack három sackje is szükséges volt a sikerhez.

Atlanta Falcons @ Tampa Bay Bucs 38-20
Russel Wilson ihletett formában játszott és öt TD mellett egyszer sem adta el a labdát. A vereség azért is lehet fájó, mert a yardokban tartotta a lépést a Bucs a Falcons-szal.

Los Angeles Chargers @ Denver Broncos 28-18
Ezzel a győzelemmel legalább az 50%-ra jó volt idén a Chargers, a Denver pedig remek helyen draftolhat.

San Francisco 49ers @ Los Angeles Rams 29-16
A Rams az utolsó negyed kezdetéig három ponttal állt, míg Eli Manning 133.3-as ratinggel zárta a meccset.

Arizona Cardinals @ Seattle Seahawks 9-7
A Seattle a biztos 1/1 fényében nem igazán rakott fel vállalható teljesítményt, Mitch úr meg izgulhat a jövőn.

Csoportok:
 imgur.com/a/w7bYYuT

Wild Card kör:
 imgur.com/a/qggq9Ii

MVP: Matt Ryan
AFC OPOY: Matt Ryan
AFC DPOY: Jaylon Smith
NFC OPOY: Russel Wilson
NFC DPOY: Bobby Wagner (fun fact: Alex Anzalone a második)


Játékosok:
 imgur.com/a/as4844K

Kiemelkedő csapatok:
 imgur.com/a/XKDKyEm
dankodavid
Köszönjük az alapszakaszt! Jó móka volt. Az összefoglalók főleg.
Két kérdés: a rookie díjakat meg tudod esetleg osztani, ha van ilyen a maddenben?
Melyik nap lesz még a dupla, hogy péntekig lemenjen az egész? Vagy az SB szombaton lesz?
ljambrik
A rookiekat azert hagytam, mert a tavalyi evben elsoevesek is rookiekent vannak a rendszerben es nyilvan +1 jo evvel, magasabb ratinggel jobb eselyekkel indultak, pl az afc-ben Mayfield es Darius Leonard lettek, ezert nem tartottam fontosnak.

A po-ban nem lesz duplazas, megoldom a szombatit😊

"Never be cruel, and never be cowardly, and if you are, always make amends."
24 napja
dankodavid San Francisco 49ers 1 075 — avenger1905@gmail.com
Week 17

Cleveland Browns @ Baltimore Ravens 41-7
Lamar Jackson nem bírta a terhet, 187 yard mellett három interceptiont is dobott, a Smith vezette Browns pedig simán bement a rájátszásba. A Ravensről később.

Miami Dolphins @ Buffalo Bills 7-50
Ha volt egy rossz éved, még nem jelenti, hogy nem zárhatod szépen. Nick Foles is egyetért velem, és a szezont öt TD-vel zárta le.

Philadelphia Eagles @ Washington Redskins 10-24
Fitzpatrick az évet egy két TD-s. 131-es ratinggel záruló meccsel fejezi be - a csoport utolsó helyén.


Indianapolis Colts @ Tennessee Titans 19-24
Cousins a gyenge évért megkapta büntetését: a Titans védelme hétszer sackelte, ebből három Cam Jordan, kettő Mack Wilson nevéhez fűzödik.

Detroit Lions @ Green Bay Packers 42-17
Brady újabb tökéletes meccsen van túl 320 yarddal és két TD-vel, ami végül rájátszást ér a Lionsnak. Pedig nagyon nem így indult az év..

Jacksonville Jaguars @ Houston Texans 32-10
Nyert egy, draftszempontból fontos meccset a Jaguars. Egy olyat, amit jobb lett volna elveszíteni.

Oakland Raiders @ Kansas City Chiefs 31-24
Flacco két TD mellé három interceptiont rakott fel, ez pedig elősegítette a Raiders Wild Card helyre kerülését. Saquan Hampton két interceptiont jegyzett.

Chicago Bears @ Minnesota Vikings 28-28
495 és 492 yard a két támadósornál, mégsem tudták dűlőre viini a dolgot. Randall Cobb 180 yardot és két TD-t tett fel a táblára.

New York Jets @ New England Patriots 21-17
A Jets is sikeresen rontott a drafthelyén, Matt Ryan hosszú idő után maradt TD nélkül, Stafford hét sack mellett sem adta el a labdát két TD és 265 yard társaságában.

Carolina Panthers @ New Orleans Saints 31-24
Winston és James Conner is még megrázta magát a szezonban, utoljára, szintén gyarapítva a semmire sem jó győzelmek listáját.

Dallas Cowboys @ New York Giants 38-10
Ez a szezoneleji Big Ben újra, 135 yarddal és két interceptionnel, a kérdés, ez elég-e a rájátszásra.

Cincinatti Bengals @ Pittsburgh Steelers 27-21
21-21-es rendes játékidő után végül behúzta Mayfield a karrierje első rájátszását érő touchdownját, ám ezt leszámítva is remekül, 320 passzolt yarddal és három Td-vel járult hozzá a csapat győzelméhez, valamint Khalil Mack három sackje is szükséges volt a sikerhez.

Atlanta Falcons @ Tampa Bay Bucs 38-20
Russel Wilson ihletett formában játszott és öt TD mellett egyszer sem adta el a labdát. A vereség azért is lehet fájó, mert a yardokban tartotta a lépést a Bucs a Falcons-szal.

Los Angeles Chargers @ Denver Broncos 28-18
Ezzel a győzelemmel legalább az 50%-ra jó volt idén a Chargers, a Denver pedig remek helyen draftolhat.

San Francisco 49ers @ Los Angeles Rams 29-16
A Rams az utolsó negyed kezdetéig három ponttal állt, míg Eli Manning 133.3-as ratinggel zárta a meccset.

Arizona Cardinals @ Seattle Seahawks 9-7
A Seattle a biztos 1/1 fényében nem igazán rakott fel vállalható teljesítményt, Mitch úr meg izgulhat a jövőn.

Csoportok:


Wild Card kör:


MVP: Matt Ryan
AFC OPOY: Matt Ryan
AFC DPOY: Jaylon Smith
NFC OPOY: Russel Wilson
NFC DPOY: Bobby Wagner (fun fact: Alex Anzalone a második)


Játékosok:


Kiemelkedő csapatok:

"Never be cruel, and never be cowardly, and if you are, always make amends."
25 napja
dankodavid San Francisco 49ers 1 075 — avenger1905@gmail.com
A Falcons veresége hogy befolyásolja a Pats hazai pályáját másik konferenciában? 😀
tenorx
Úgy, hogy hülye vagyok, mint a segg. 😀

"Never be cruel, and never be cowardly, and if you are, always make amends."

Legkedveltebb fórum hozzászólások

1 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 075 — avenger1905@gmail.com
Jelen allas szerint hetfon indul a sim az elso, vagy az elso ket jatekhettel😊

"Never be cruel, and never be cowardly, and if you are, always make amends."
1 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 075 — avenger1905@gmail.com
A várva várt sim időszaka eljött. Jobb későn, mint soha jeligére a július helyett augusztus közepén kerül rá sor, hiába, a jó munkához... Az eredményeket ebben a formátumban fogom felrakni naponta, a playoffra pedig, ha lesz időm, valami extrábbat is összerakhatok. Enjoy😊

Falcons @ Eagles 24-17
Majdnem megvolt a Philly hazai győzelme, az utolsó negyedet azonban 14-3-ra elveszítette az Eagles, és ez a meccsbe került. Adam Thielen és Tyler Boyd is száz yard fölött zárt, ezt ellensúlyozta Landy két elkapással és 18 yarddal.

Buffalo Bills @ Baltimore Ravens 23 -35
Lamar Jackson, a maddenbug 311 passzolt és 2 futott yarddal vezette győzelemre a csapatát, a meccs legjobbja mégis Chris Hogan volt 8 elkapásból szerzett 199 yarddal és három TD-vel.

Jacksonville Jaguars @ New York Giants 23-26
Big Ben 56-os irányító rating mellett is nyer. Kyler Murray még várhat. Suh hét hétre kiesett, később kideül, mennyire hiányzik.

Tampa Bay Bucs @ New Orleans Saints 17-24
Csoportmeccsel nyitni sosem könnyű. A Saints a harmadik negyed végén 3 ponttal állt, aztán jött Prescott. Végül az összedobált 343 yard elég volt, de nem biztos, hogy később belefér az elalvás.

Houston Texans @ New England Patriots 28-31
A leolvadások hete ez, a Texans 17-0-ra veszítette el az utolsó negyedet, Luck neve mellé 187 passzolt yard került, TD nélkül és két interceptionnel, Kamara neve mellé három, Barkley-é mellé egy futott TD került fel.

San Francisco 49ers @ Minnesota Vikings 21-28
Eli Manninget összeverték, emellé kétszer eladta a labdát, így nem lehet. Ingram tíz futásból 119 yardot hozott össze, de ez, ilyen irányítójáték mellett kevés.

Tennessee Titans @ Miami Dolphins 14-28
Deshaun Watson 89%-os passzpontossággal dolgozott, Antonio Brown pedig kapott sisakot, és ha már arra járt, fel is pakolt 113 yardot. Tyler Eifert nem sérült meg.

Cincinatti Bengals @ Indianapolis Colts 42-28
Jakeem Grant 148 yarddal és három TD-ja sem volt elég, hiszen Dez Bryant 8, Cooks és Kittle 7-7 elkapással járult hozzá a Bengals pontesőjéhez. Mayfield 337 yardig ment, a leghosszabb passza 23 yardos volt. Westcoast.

Pittsburg Steelers @ Cleveland Browns 38-14
Amikor Amendola veri Odell Beckhamet, tudod, hogy baj van. Clevelandben baj van.

Kansas City Chiefs @ Los Angeles Chargers 3-38
Mahomes vs Flacco, a várható végeredménnyel. A felpakolt 400 yard és négy TD MVP-hez méltó teljesítmény. Kelce és Dorsett is száz yard fölött zárt.

Seattle Seahawks @ Denver Broncos 21-7
Trubisky nem szakadt meg, a meccs fénypontja Shaquem Griffin sackje volt. A Broncos a második félidőben pont nélkül maradt.

Dallas Cowboys @ Carolina Panthers 30-24
Winston 324 yardja sem volt elég, Steve Mclendon az utolsó negyedben megcsinált egy safetyt a nagy rákászon.

Washington Redskins @ Arizona Cardinals 24-0
Fitzmagic, kezdő, szezonnyitó. Az lett volna a meglepetés, ha 130 alatti irányítóratinggel zár. Nwosu három sacket is összehozott Darnoldon.

Chicago Bears @ Green Bay Packers 10-31
Rodgers 302 yardja és négy touchdownja mellett nem sok esélye maradt a Chicagónak.

New York Jets @ Detroit Lions 14-42
Brady az első félidős tökölés után egy konszolidált 28-0-al jelezte, még mindig nincs itt a nyugdíj ideje.

Los Angeles Rams @ Oakland Raiders 21-14
A Rams is belealudt a szezonnyitásba, de a második félidőben produkált 18-0 már nem rossz előjel.

"Never be cruel, and never be cowardly, and if you are, always make amends."
több mint 1 éve
dankodavid San Francisco 49ers 1 075 — avenger1905@gmail.com
Nem akartam ehhez a témához írni, hiszen sem a régi, sem pedig a mostani szerkesztőket nem ismerem, nem voltam a viták részese és főleg, egy dekát nem tettem hozzá az oldalhoz, közösséghez, pusztán felhasználóként vagyok jelen. Előrebocsátom, tényleg senkivel, semmilyen személyes konfliktusom nincs, és most sem szeretném, ha akár egy sor is személyeskedésnek hatna, sőt, kifejezetten nagyra értékelem az eddigi munkátokat.

Viszont átlag userként a kapkodás és az impulzus-indukált döntéshozás a domináns percepcióm; amióta kikerült a búcsú-cikk (még volt szerencsém olvasni), illetve hozzászólásokban elindult a döntésről, események alakulásáról szóló diskurzus, nem látom be, miért kellett ezt ennyire azonnali jelleggel, az aktív olvasó-és íróközönséget velünk vagy ellenünk (nem volt ilyesmi kimondva, nem is utaltatok rá sehol, csupán ez érződött) döntéshelyzetbe hozva váltani, főleg, ha a fórum bezárása, oldal megszüntetése nem volt a leírások alapján kilátásba helyezve. Az FK-t nyilván valaki rühelli, valaki szereti, de az tény, hogy a jelenlegi fórum, ha nem is használhatatlan, de egyrészt kényelmetlen, másrészt buta; az aktív fórumozást nagyban segítő funkciók, mint az utolsó olvasottra ugrás, az idézésről szóló értesítések, a folyamatos frissítés, az email-értesítések átláthatósága és a megszokás mind-mind olyan, az átlaguser számára fontos feature, aminek a fontosságát szerintem alábecsüljük. Félreértés ne essék, ha a végállomás az fk lesz, élből nem utasítom el, ahogy a regisztrációt is szinte azonnal, just in case megcsináltam, mert ez a közösség és az itt releváns meglátásokat megfogalmazók jelentették számomra a kis online nfl-családot, ugyanakkor nem látom be -és erre vonatkozóan nem is láttam indokot, ha volt, nyugodtan hülyézzetek le-, miért nem lehetett ezt a váltást úgy bevezetni, hogy már van egy hasonló tudású, színvonalú fórum mondjuk két hónappal később, amennyiben mindenképp feloldhatatlan az ellentét a két fél között. Nem vitatom az állításaitokat, vélhetően a komisszár elvtárs tett eleget azért, hogy idáig eszkalálódjon a konfliktus, csupán a sietséget tartom indokolatlannak, mert a felhasználók számára a kényelem és a megszokás a két domináns szempont, és az átállás sokkal gördülékenyebb alakulna -fontos kiemelni, szerintem, nyugodtan cáfoljatok meg-, amennyiben egy hasonló színvonalú fórumra kellene migrálni, mintsem, hogy a váltás kényelmetlenségeinek elviselését elvárni a felhasználói tömegtől egy butább felületen. Ezzel a hirtelenséggel kockáztattátok a közösség szétszakadását, ami, ahogy látom, meg is történt, amiért azért nagy kár, mert bár tény, évek alatt volt színvonalbeli romlás, de a jelenlegi online felületeket nívóban és szellemiségben így is körökkel veri-verte a bowl.

Amennyiben bárhol tévednék, vagy személyesen sértenék valakit, írjon akár privátot, akár választ erre, mert azt mindenképp elkerülném és inkább beszéljük meg, mintsem, hogy félreértések miatt maradjon rossz szájíz.

"Never be cruel, and never be cowardly, and if you are, always make amends."
több mint 4 éve
dankodavid San Francisco 49ers 1 075 — avenger1905@gmail.com
Nagyon remélem, hogy az első afrikai/arab családot majd mellétek költöztetik be. Sobri is remélem megismerkedik majd Malmöben a fantasztikus gettónéger kultúrával (véletlenül erőszakos bűncselekmények statisztikáiról egyet sem hoztál be még poénból se). Vagy kezdésként fogadjatok be magatokhoz mondjuk egy szegény elesett cigány családot, mutassatok példát. Dub
Eddig azért nem akartam belefolyni ebbe a témába, mert egyrészt én a témával kapcsolatban a tapasztalataim miatt szintén szélsőséges vagyok, csak a normálisabb, humánusabb irányba, mondom ezt úgy, hogy semmilyen szélsőséget nem tartok jónak.

Fél évvel ezelőttig együtt is voltam egy arab csajjal, akik -képzeld, igaz, évekkel ezelőtt, de- Szíriából költöztek ide. Mindkét szülője onnan származik, apja viszont itt tanult, és mégis, náluk normálisabb családot nem ismertem, pedig a dolog nem két napig tartott, elég behatóan meg tudtam ismerkedni az életmódjukkal, világlátásukkal. A kultúrájuk fantasztikus-e? Igen! Minden egyes kibaszott kultúra, amelyiknek nem egyetlen célja x és y skatulyába nem illeszkedő emberek kiirtása, az értékes. Értékesek a busmanok, az arabok, de a cigányok között is ismertem nem egy olyat, akire bármikor rá merném vagy mertem bízni a pénzem, hogy ne menjek messzire, a legjobb barátom, akivel már hosszú évek óta ismerjük egymást példának okáért a 8.kerület mélyén nőtt fel. (dankó utca, ha ez mond valakinek valamit)

Vannak erőszakos bevándorlók, ahogy vannak erőszakos fehérek is, viszont ez nem bőrszín, vallás, születési hely vagy iskolázottság kérdése, hanem a személyiségén múlik. Mindenhol vannak és lesznek is bűnözők, de te miért érzed magad ennyivel jobbnak azoknál, akik egy háború vagy bizonytalan társadalmi helyzetük miatt megoldást keresve másik országba költöznek? Európa a fehérek kiváltsága? Magyarország a fehérek kiváltsága?

Az is kurva érdekes, hogy belém mindig a kis elkényeztetett apucianyuci ecsetfejű balesetei próbáltak beleállni, nem mások. Mert beléjük nevelték, hogy te vagy a Kovács Kristóf, te megteheted. Ilyenek -persze- vannak a romák között is, de láss csodát, az általad oly' nagyra tartott fehér nép genetikailag felsőbbrendűnek született tagjai között is.

Azt kéne végre egyszer megérteni, hogy nem népcsoportokban, nemzetiségekben, politikai hovatartozásban kell gondolkodni, hanem az individuumok szintjén. Persze ez nehezebb, mint beskatulyázni mindenkit és ez alapján élni, mert ehhez kéne az is, hogy ne csak abban különbözz az amőbáktól, hogy kúrással szaporodsz.

ps.: lehet, hogy ez az egész teljesen össze-vissza, de mentségemre szóljon, hogy baromi fáradt vagyok, és tényleg nem terveztem, hogy ma este még ehhez a témához hozzászólnék.

"Never be cruel, and never be cowardly, and if you are, always make amends."
1 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 075 — avenger1905@gmail.com
Week 2

Baltimore Ravens @ Cincinatti Bengals 17-31
Mayfield négy TD-t passzolt, ebből kettő a két elkapásig jutó Dan Arnold kezébe ment. Lamar Jackson futott yard nélkül fejezte be a meccset.

Carolina Panthers @ Atlanta Falcons 7-16
Egyik irányító sem lépte át a 200 yardos határt, de legalább el sem adták a labdát. Gio Bernard négy futásból egy yardot és egy fumble-t hozott össze.

Indianapolis Colts @ Washington Redskins 20-15
A Fitzmagic halványul, 68-as irányítómutató nem elég egy jól játszó Cousins ellen, aki 369 yard mellé két TD-t is felrakott egy interception mellett, ráadásul Jakeem Grant továbbra is ihletett formában, négy elkapásból 130 yardot hozott (ebben volt egy 90 yardos TD is). A Redskins leghasználhatóbb embere Sterling Shepard, hét elkapással és 122 yarddal. Kevin Toliver első interceptionjét is beírhattuk.

Houston Texans @ Tennessee Titans 42-14
Luck az előző meccs után összeszedte magát. Legalábbis valamennyire, de a 203 yard mellett kiosztott négy TD passz már elég volt a sima győzelemhez. Corey Davis 12 elkapásból 159 yardot hozott. Saquon Barkley egy puntot a tíz yardosról vitt vissza TD-re.

Philadelphia Eagles @ Tampa Bay Bucs 21-30
Mindkét irányító 300 yard fölé jutott, ebből Haskinsék jöttek ki jobban. Malcolm Brown két TD-t futott.

Kansas City Chiefs @ Pittsburgh Steelers 3-28
A Steelers is megőrizte makulátlan mérlegét, ehhez azonban az is kellett, hogy Buckner és Lattimore kierőszakolt fumble-ja után mindkétszer a Steelers felé pattanjon a labda. Illetve, az sem árt, ha az irányítód nem Joe Flacco.

Miami Dolphins @ New York Jets 17-42
Deshaun Watson a mennyből a pokolba került, 152 yard, 2 TD/2 Int nem fér bele. Gareon Conley húzta le az egyiket, aki emellé még egy fumble-t is csinált, hozzájárulva a Jets győzelméhez. Eifert még mindig játszik.

Los Angeles Chargers @ Buffalo Bills 30-13
Mahomes ott folytatja, ahol abbahagyta, 323 yard és három TD, interception nélkül, míg a héten a kedvenc célpontja Adam Humphries volt, nyolc elkapásból 141 yarddal és egyszer az endzone-ba is bejutott.

Minnesota Vikings @ Green Bay Packers 31-28
Mindkét csapat 412 yarddal fejezte be a meccset, végül kikapott a Packers, annak ellenére, hogy Julio Jones hét elkapásból 123 yarddal és három TD-al járult hozzá a naphoz. A kickerek közötti különbség döntött, Dustin Hopkins 50+-ról hibázott. Nem lesz ebből így hosszabbítás…

Cleveland Browns @ New Orleans Saints 31-17
Fairbairn a négyből három field goalt is kihagyott, ezúttal a negyedik negyedes feltámadás is elmaradt.

Detroit Lions @ San Francisco 49ers 16-17
Manning vs Brady, és a várható eseménysor. Egy ponttal, és egy 10-0-s negyedik negyeddel nyerte a 49ers első meccsét, és ha ezt a szintet hozza Manning és a védelem (főleg Trey Flowers, másfél sack-kel járult hozzá a sikerhez), lehet még ebből egy jó év.

Arizona Cardinals @ Los Angeles Rams 27-35
Darnold ma a szebbik arcát mutatta, ráadásul Donovan Wilson (ki?) neve mellé is felkerült egy sack, mégsem volt elég a Rams ellen, így szezonbeli második meccsét is elvesztette a Cards.

New England Patriots @ Jacksonville Jaguars 31-10
A Pats a negyedik negyedben 14 pontot rakott fel és lenullázta a Jaguarst, Edelman 9 elkapással és 123 yarddal járult hozzá a győzelemhez, de a nap fénypontját Taysom Hill szolgáltatta, egy drive erejéig be kellett állnia, és ha már arra járt, kettőből két jó passza lett, ráadásul az egyikből TD lett. Nice.

Oakland Raiders @ Denver Broncos 24-21
A Denver 21-7-es első félidő után veszítette el a meccset,Giorgio Tavecchio 29 yardról hibázott.

New York Giants @ Dallas Cowboys 10-28
Big Ben továbbra sem játszik vállalhatóan, ezúttal egy elismerésre méltó 115 yardos teljesítménnyel sikerült megörvendeztetnie a Cowboys drukkereket. Öröm az ürömben Jerry Hughes 2 sackje.

Seattle Seahawks @ Chicago Bears 19-24
Több yard és dominált labdabirtoklási idő, mégsem nyert a Seattle; ez Mitch Trubisky érdeme, akinek sikerült háromszor is eladnia a labdát, kettőt Fitzpatrick, egyet Jimmy Smith szedett le.

"Never be cruel, and never be cowardly, and if you are, always make amends."
1 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 075 — avenger1905@gmail.com
Kicsit módosítok, ebben a percben befejeztem, valamikor a holnapi nap folyamán pedig jövök az első fordulóval😊 Így legalább napi egy fordulóval is lemegy a preseason vége előtt a történet.

"Never be cruel, and never be cowardly, and if you are, always make amends."
8 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 075 — avenger1905@gmail.com
Cincinatti Bengals 2018 már majdnem szezonvégi összefoglaló, avagy miért lehetek még Marvin Lewis - powered by PFF

Ugyan a szezon érdemi része még csak most elkezdődik, két meccsel a vége előtt már lehet mérleget vonni a keret alakulását, eddigi húzásokat illetően, és ha már most időm engedi, összehozok egy kis összefoglalót. Nem tudom, mennyire szoktatok IRL regular seasont követő összefoglalókat írni, ha nem nagyon, ezt a kis írás, mint üveggolyót, fogadjátok el. 😊

QB
Baker Mayfield, Joshua Dobbs, (Kurt Benkert)

Telitalálatnak látszik Mayfield, a teljesítménye alapján már rookie évében is olyan mutatókat, olyan játékot produkál, amire valószínűleg csak a lelkes hívei számítottak. Ezer fokon ég meccsen, a társai látványosan kedvelik és a játékukon emel egy szintet, ha ő áll a center mögött, és képes a rookie hibákból egyből felállni, nem omlik össze egy borzasztó félidő után sem. A cseréje ráadásul szintén nem elveszett, nyilván bajban lenne a csapat, ha Dobbsra kéne több meccsen át építeni, de abszolút elfogadható második ember a poszton, Benkert pedig, ha összekapja magát, jövőre könnyen a Falcons cseréje lehet. Egy poszt, ahol nincs okom a panaszra, megbecsülendő, nem sok ilyen lesz.

RB
Ameer Abdullah, Mark Walton, Boston Scott

Hagyjuk. Már így is több karaktert pazaroltam erre az egységre, mint ahány snapet idén összesen kaptak.

FB
Khalid Hill

Augusztusban IR, nyáron újra próbálhatja.

WR
Pharoh Cooper, Josh Doctson, Austin Carr, Brandin Cooks, Anthony Miller

Cooks zsinórban negyedik 1000+ yardos szezonja, és bár a TD-k mennyiségében visszaesett, azt tudja továbbra is hozni rendkívül megbízhatóan, amiért idehoztam, és Miller is villantott már abból, ami benne lehet, a 6 TD mindenképp szép, de neki jelentősen kiegyensúlyozottabbá kellene válnia. Doctson olyan, amilyen eddig is volt, valószínűleg a szerződése lejártával vagy trade útján távozik legkésőbb jövőre, Austin Carr pedig a Saints-nél legalább pályát lát. Cooper meh, most claimelte talána Cards, sok vizet nem zavar.

TE
Clive Walford, Seth Devalve, George Kittle, Cole Hikutini*

Aszongyahogy. Van Kittle, mint elit, mindenben remek játékos, aztán:
 thumbs.gfycat.com/AppropriateRingedBasilisk.webp

OT
Brad Seaton, Ryan Schraeder, Cyrus Kouandjio, Connor Williams
Előzetesen egy stabil középszintnek tartottam az egységet, aztán Connor Williams egyrészt guarddá lett, majd mindez tetéződött Schraeder élete legrosszabb szezonjával, amin csak az változtathat, ha kap egy normális koordinátort a csapat. Hosszútávon a jövőre lejáró Thuney-szerződéssel és Mancz abszolút korrekt teljesítményével benne van, hogy második körös választást költöttem egy guardként és tackle-ként is backup játékosra, így ide egy esetlegesen elérhetővé váló, posztján jobbak közé tartozó embert lehet, hogy nem ártana beszerezni.

Interior OL
OG: Joel Bitonio, Joe Thuney, Greg Mancz, David Quessenberry, Chris Gonzalez
C: Corey Linsley, Mike Matthews
A csapat egyik legerősebb pontja, Bitonio és Thuney is a top15-höz tartozik, passz blokkolásban pedig a top5-ben találjuk mindkettőt, ráadásul még egy évig biztosan együtt marad ez a páros, a mélységet Mancz remekül megadja, a többiektől még várunk valami értelmeset. A centereknél Linsley idén szintén a legjobbak közé tartozik, megkockáztatom, az egész liga egyik legerősebb interiorja ez a sor, ráadásul fiatalok és Bitonión kívül nem is drágák. Még egy évig biztosan együtt marad az egység, jövőre egy jó drafttal a rájátszás reális cél lehet.

DT
Grover Stewart, Frank Herron, DJ Jones
Futás ellen abszolút elférnek ezek az emberek egy 3-4-ben arra a kb 10 snapre, amennyit fent vannak meccsen

DE
Fletcher Cox, Adam Gotsis, Demarcus Walker
Itt is nagyjából rendben vagyunk, egy 3-4. számú DE kéne mélységbe, egyébként nem látom, mi akadályozná, hogy a front7 a liga jobbik egységeihez tartozzon.

Edge
Khalil Mack, Kyler Fackrell, Shaquill Barrett, Justin Lawler, Anthony Zettel
Mack továbbra is a liga egyik legjobb játékosa, a tavalyi hosszabbítás kifejezetten jól elsülni látszik, Fackrell és Barrett is jó szezont futott rotációs játékosként 9.5 sacknél jár, illetve Barrett a 3 sack ellenére a PFF-nél elég jó értékelést kapott, őt jó áron érdemes lenne megtartani, aztán maximum leesik egy kompenzációs pick, de kétlem, hogy a kb 250 snapje miatt agyonfizetné valaki. Ez az egység is rendben van a következő évre, mélység nem ártana, de alapvető problémák nincsenek.

LB
Bryce Hager, Joe Schobert, Mark Nzeocha, Dorian O'Daniel. Shaun Dion Hamilton, Quentin Poling, Corey Thompson, Harvey Langi, Jordan Evans

Schobert a legjobb névtelen játékos, nagyszerű -bár sérülésekkel tarkított- éven van túl, mögötte pedig O’Daniel, amikor pályát látott, elfogadhatóan játszott, de egy jóféle run stopper elférne a szegény ember Kuechly-je mellé. Nzeocha is kapott snapeket a Friscóban, Evans is játszott és nem volt borzasztó, úgy látszik, ide sem kell túl sok erőforrás. szerk.: Javítom magamat, Hamilton az elmúlt 3 héten 28-28-32 snapet volt pályán, az idényben lassan 100-nál jár 81-es overall grade-del, ami a 11. helyre rakná. Nem jelenti, hogy elit lesz, de tetszik a dolog.

CB
Kevin King, Aaron Colvin, Bryce Callahan, Dominique Rodgers-Cromartie, Fabian Moreau, Parry Nickerson
Nem úgy ide... Colvin a liga legrosszabb cornereként játszott, ő hatalmas baklövésnek tűnik, ha nem kb 2 millát spórolnék idénre, simán kivágnám. Cromartie visszavonult, ha jól rémlik, Nickerson pedig tanulgat és annyit tud, amennyit egy hetedik körös választottól várhat az ember, Kevin King pedig... Minősíthetetlen. Ordító need egy #1 corner, a slotban Callahan megoldás, ha meg tudom tartani, de a többiektől falra tudnék mászni.

S
Lamarcus Joyner, Tre Boston, Nate Ebner, AJ Howard, Terrell Williams
Joyner visszaesett, Boston pedig ár-érték arányban elfogadható, továbbra is a Landon Collins trade miatt verhetem a fejem.

Speciális
Carew végül nem került rosterre, Sanders és Hekker viszont megoldják a posztjaikat, ez itt teljesen rendben van.

Összességében, nem áll a csapat rosszul. A Mayfield-projekt jobban sült el, mint hittem, és nagyon látványos hiányposzt sincs a futókon kívül, talán egy #1 CB elférne, de azzal, hogy megvan a franchise QB, nem gondolom, hogy irreális elvárás lenne a rájátszás, és egy jó offszezonnal a contenderré emelkedés sem kizárt, ugyanakkor annak látom a legnagyobb esélyét, hogy évekre ebbe a 8-8/9-7 mocsárba ragad a csapat. Ami pedig, visszautalva a címadásra, a Marvin Lewis-lét kvintesszenciája.

Szerkesztette: dankodavid

"Never be cruel, and never be cowardly, and if you are, always make amends."
több mint 1 éve
dankodavid San Francisco 49ers 1 075 — avenger1905@gmail.com
Így adjunk vért, s01e22.

Pár napja írtam erre a fórumra is, hogy egy közeli családtagomnak szüksége lenne vérre. Már kurva régóta beteg, most ennek egy újabb stádiumában megint műteni kéne, de 74-es hemoglobin mellett nyilván ember nincs, aki elvállalja. Az irányított véradásos felhívással két embert is sikerült szerezni, akik el is mentek, mindez történt hozzávetőlegesen egy hete, nem tudom pontosan. A vér, hogy, hogy nem, nincs meg; a kórházi dolgozóktól pedig nem egy alkalommal kaptam meg, érdeklődve, mégis mi a telibevert kurva anyjukat művelnek, hogy háát igen, néha lenyúlják. Lenyúlják. A vért, ami életet mentene és amit összekalapozott az ember ismerősöktől, barátoktól. Amikor név alapján kerestük. mégis hol a vér, taj-számot kértek. Amikor azt is megadtuk a vérbank semmirekellőinek, úgy sem találták. Ha emiatt, ebbe hal bele, legalább a jó pár gyakorló jogász ismerősnek lesz haszna. Faszomat ebbe a rohadt rendszerbe.

"Never be cruel, and never be cowardly, and if you are, always make amends."
több mint 1 éve
dankodavid San Francisco 49ers 1 075 — avenger1905@gmail.com
Csak úgy mellékesen 😉 😛

The Patriots traded the wrong quarterback.

Sammy Reed

Career

Win%
Brady - .781
Garoppolo - 1.000

TD/INT ratio
Brady - 3.1
Garapollo - 3.5

Yards per att
Brady - 7.5
Garapollo - 8.0

QB rating
Brady - 97.8
Garapollo - 100.4

Super Bowl Titles
Brady - 5 in 17 seasons (29%)
Garopollo - 2 in 3 seasons (67%)
13:10 - 2017. dec. 11.
dande
Az stílusos, hogy a szerzőnek ötször kellett leírnia Garoppolo nevét, ebből egyszer sikerült is 😀

"Never be cruel, and never be cowardly, and if you are, always make amends."
5 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 075 — avenger1905@gmail.com
Amúgy meglepően nincs "őrjöngés" 😀 Nyilván ez már jóval reálisabb mock lett így közel a drafthoz, de beletaláltam sokaknál asszem.
Chargers LT
Minek örjöngeni? Mindig fun olvasni kiket mockoltok hozzám 😁 Ez vagy be fog jönni vasárnap vagy nem. Kíváncsi vagyok hány ember fog kicsúszni az első körből akit sokan odavárnak és hányan jönnek fel helyettük az elsőbe.
Paul43
Vélhetően ugyanannyian 😊

"Never be cruel, and never be cowardly, and if you are, always make amends."