NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Eredmények

12 feliratkozó

4 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 487
Super Bowl

Atlanta Falcons @ Cincinatti Bengals 10-15

https:// www.youtube.com/watch?v=9WipWTi0gY8&list=PLpm28YgdZLnPMhZ2Q2SLV6g5zydpV8gBz

Elméletileg a link a tíz elemből álló lejátszási listára visz -tartottam egy áramszünettől illetve a gépem is néha csak úgy megáll, so biztonságosabbnak véltem, ha maximum 5-10 perc esik ki, ha elszáll-, néhány helyen balfaszkodtam, azt nézzétek el. Aki akar, a végére ugrik, akinek pedig hiányzik már anyira az NFL, hogy a GMjáték sb-t megnézze, itt a lehetőség, eredményt nem is írok ki.

Szerkesztve, gyors összefoglalóval azoknak, akik nem akarják megnézni. A meccs nagyon alacsony színvonalú volt, 6-3-as Bengals vezetéssel mehettek pihenni a csapatok, és ez a második félidőben sem változott. Khalil Mack és TJ Watt is 4-4 sacket szerzett, és az döntött, hogy nagyjából három perccel a vége előtt Wilsont sackelte Deion Jones, majd a fumble-t Cox TD-re vitte vissza. Wilson ezen kívül két interceptiont is dobott, Juszczyk a Benglas ötyardosán hozott össze fumble-t, illetve volt még egy Kareem Hunt és egy, talán szintén Wilsonhoz köthető fumble, ráadásul minden fumble-t össze is szedett a Bengals.

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
4 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 487
Conference Championship Round

Denver Broncos @ Cincinatti Bengals 24-30

Meccs embere: Patrick Peterson egy negatív yardos szereléssel és egy interceptionnel,

Meccs csalódása: Hogy a Broncos 435 támdóyarddal nem nyert.

Talán részben Tyrod Taylort lehet ezért hiáztatni, 285 yard mellett egy TD-t és egy interceptiont dobott, Robby Andersont hétszer vette célba és ebből 115 yardot hozott össze az elkapó, de e TD-t Bryan Edwards kapta végül. A futójáték sem volt rosszabb, JK Dobbins idei legjobb meccsét hozta talán 16 futásbókl szerzett 74 yarddal és egy TD-vel, ifgaz, a másiok oldalon Daviid Montgomery 20 futást 81 yardra tudott váltani, ott sem kell szégyenkezni. Brandin Cooksnak továbbra is remek éve van, ezúttal hat elkapásból 92 yardot és egy TD-t szerzett. A védelmek sokat nem tettek hozzá, Jeffrey Okudahnak 12 szerelése volt, a meccsen a legtöbb, igaz, ez tudjuk, mit jelent elsősorban coverage játékosoknál, a meccsen két sack volt, egyiket Sheldon Rankins, a másikat a visszatérő Shaq Barrett szerezte. Sajnálhatja a Denver, hosszabbítsra jók voltak, azonban azt 9-3-ra elveszítettéjk.

Atlanta Falcons @ Green Bay Packers 35-28

Meccs embere: Aaron Rodgers 286 yarddal, három TD-vel és 131.1-es ratinggel.

Meccs csalódása: TJ Watt négy tackle-el zárt mindössze.

Ha Rodgers nem játszik majdnem tökéletes meccset, Kareem Hunt lett volna a meccs embere, 19 futásból 133 yardot és és egy TD-t szerzett, ezúttal is jelentősen levéve a terhet Russel Wilsonról és egyben nagy lehetőséget adva Frank Gore-nak, aki nlégyszer futhatott, ám ebből 16 yard mellett két TD is összejött neki. McCaffrey 17 kísérletből 77 yardot és egy TD-t futott, a konzisztens teljesítménye, amit hétről-hltre hozott, ezúttal nem volt elég, igaz, elkapásokból még 65 yardiot és még egy TD-t hozzá tudott tenni. DK Metcalf volt Rodgers legjobb elkapója, 72 yardot és egy TD-t szerzett, míg a Falcons részéről Kyle Rudolph emelkedett ki 56 yarddal és egy TD-vel. Igen, ez kiemelkedés volt, ám nem túl meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy Wilson mindössze 200 yardot és két TD-t véállalt, egy interception mellett, amit Jamal Adams neve mellé írhattunk fel.

Pulvis et umbra sumus.
4 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 487
Divisional Round - vasárnap

New England Patriots @ Denver Broncos 15-31

Meccs embere: Tyrod Taylor 171 yarddal, egy TD-vel és 122.3-as irányítóratinggel.

Meccs csalódása: Matt Ryan 174 yarddal, két TD-vel és egy interceptionnel, 74.1-es irányítóratinggel.

Beszélhetnénk még Jake Elliott teljesítményéről is egyébként az előző rovatban, kettőből kettővel zárt, már ami a kihagyott field goalokat illeti. Robby Andersonnal két elkapása volt, a spektrum két végén, egy négy és egy 71 yardos, utóbbi TD-t is ért. Matt Ryan a két, touchdownt érő passzát Larry Fitzgeraldnak és JuJu Smith-Schusternek osztotta ki, míg Julio Jone a csapatból a legtöbb elkkapott yardot írhatta fel, kár, hogy ez 51 yard megszerzésével jött össze. Ráadásul csúnyább is lehetett volna, ha AJ Johnson kiharcolt fumble-jét összeszedi valaki a Broncos védelméből, de belefért, az interceptiont Tony Jefferson szerezte. Pedig egyébként jól indult a meccs a Patriots számára, az első negyedben még vezettek, aztán a második és harmadik negyedben 24 pontot rakott fel a Denver, ők pedig egyet sem, így nem lehetett ennek más a vége.New York Giants @ Atlanta Falcons 31-45

Meccs embere: Kareem Hunt 5.2-es yardátlaggal 103 yardot és két TD-t szerzett.

Meccs csalódása: Tevin Coleman 16 futást mindössze 52 yardra tudott váltani.

Ne menj bele a Falcons-szal egy pontháborúba, ez a nap legfontosabb leckéje. A Falcons futójátéka remekelt, Frank Gore 6.1-es átlaggal 43 yardot tett még hozzá KAreem Hunt teljesítményéhez. Russel Wilsontól annyira extra így nem is kellett, 207 passzolt yard mellett három TD-t is kiosztott, ebből kettő a 81 yardig jutó Adam Thielen kezébe ment. A Giants oldalán Kyler Murray egyáltalán nem vallott szégyent 286 yarddal, egy TD-vel és két interceptionnel, de sajnos ez most nem volt elég, ugyanakkor a liga két, talán legjobb csapatának a testén keresztül nem is lehet elvárás a Super Bowlba jutás. Deebo Samuel volt a legjobb elkapó ma -meglepetésre- a csapatban, hét elkapást 80 yardra váltott, az egyetlen Kyler Murray TD ellenben Tyreek Hill kezébe ment, nem annyira meglepő módon. Sajnálhatja a Giants azt a 14-0-ás harmadik negyedet, mert a félidőben még 24-21-re vezetett csak a Falcons... Jessie Bates és Damarious Randall szereztek interceptiont. A PAckers-Falncons győztese optimistán várhatja majd az SB-t a potenciális ellenfelek fényében.


A főcsoportdöntők előtti sérültlista:

Broncos: Justin Madubuike 5, míg Noah Igbinoghene 2 hétre esett ki.

Falcons: Maxx Crosby 2 hét

Packers&Bengals: -

Pulvis et umbra sumus.
5 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 487
Divisional Round - szombat

Los Angeles Chargers @ Cincinatti Bengals 3-24

Meccs embere: Baker Mayfield 221 yarddal és három TD-vel.

Meccs csalódása: Patrick Mahomes 151 yarddal és egy interceptionnel zárt.

Jason Sandersnek kellett volna a csalódás rovatba kerülnie, a három field goaljából egyet sem volt képes pontokra váltani és csak a csapatnak köszönheti, hogy ezt nem szívta meg. George Kittle végre jól játszott és hat5 elkapást 84 yardra, valamint egy TD-re tudott váltani, míg a másik oldalon Amari Cooper 75 yardot szerzett, ami gyakorlatilag Mahomes passzolt yardjainak a fele,, Igaz, nem csak Mahomes hibáztatható, D'andre Swift 11 futásból 12 yardot tudott hozni. A védelem ugyanakkor ezúttal is remekelt, Nick Bosa két, míg Arik Armstead másfél sacket szerzett (méghogy nem reális a Madden..) ám a Bengals részéről sem kell szégyenkezni: Mack és Clayborn sackelte Mahomest, hiszen a Peterson-Okudah-Anthony Harris trió összesen engedett öt elkapást, a nagy fiuzetésért pedig Deion Jones dolgozott meg az interceptionjével. Mindez azonban egy low score game-et tett volna cak lehetővé, ha a negyedik negyedben nem hengerel idén már sokadjára a Bengals, 15-0-ra nyerték a záró játékrészt.


San Francisco 49ers @ Green Bay Packers 21-31

Meccs embere: Aaron Rodgers 262 yarddal és három TD-vel.

Meccs csalódása: Gardner Minshew 179 yarddal, két TD-vel és három interceptionnel fejezte be a meccset.

Josh Gordon volt Rodgers kedvenc célpontja, kilenc elkapásból 74 yardig és egy TD-ig jutott, mellette Jordan Reednek és DK Metcalfnek jutott még hatpontos. A futójátékok közötti különbség is szembetűnő volt, McCaffrey 21 kísérletet 84 yardra és egy TD-re váltott,ugyanakkor Mark Ingram mindössze 3.3-as átlaggal hozta össze a 43 yardját és sajnos Tyler Lockettnek is mindösszesen 40 yard sikerült a háromelkapásából. Jamal Adams és Zach Cunningham mellett DAMON HARRISON szerzett interceptiont minshew ellen, igaz, mínusz négy yardért, sajnos nem sikerült megbjrajizni a labdát, de azért így is elismerésre méltó teljesítmény egy 350 fontos játékostól. A győztes csapatok rúgóin átok ülhet, nem tudok méásra gondolni akkor, amikor Randy Bullock field goalt és extra pontot is kihagy a meccsen.

Pulvis et umbra sumus.
5 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 487
Wild Card - vasárnap

Houston Texans @ New England Patriots 14-24

Meccs embere: Matt Ryan 318 yarddal, két TD-vel és egy interceptionnel.

Meccs csalódása: Alvin Kamara 18 futást csak 45 yardra tudott váltani.

Tua Tagovailoa élete első rájátszásmeccsén újobnchoz méltó módon földbe állt, 161 yarddal és egy TD-vel fejezte be a meccset. Joe Mixon is csak 3.7 yardos átlagot tudott produkálni 20 futásból, de ehhez hozzájött még egy TD is. Nem voltak kiemelkedő egyéni teljesítmények, inkább csapatszinten volt jobb a Patriots, Juju Smith-Schuster kilenc elékapásból 88 yardot, Julio Jones pedig öt elkapást 59 yardra és egy TD-re váltott, míg a másik oldalon az alapszakaszban brillírozó Allen Robinson mindössze négy elkapást és 45 yardot jegyezhetett fel. A Patriots meglepetésembere Giovani Bernard volt, aki három elkapást váltott 49 yardra. Sacket Pernell McPhee, Myles Garrett, Quinnen Williams és Chase Winovich szerzett, és kiemelkedni Bobby Okereke tudott 16 szereléssel. A meccs egyetlen interceptionjét Trevon Diggs jegyezte.

San Francisco 49ers @ Seattle Seahawks 28-21

Meccs embere: Gardner Minshew 266 yarddal, egy TD-vel és egy interceptionnel.

Meccs csalódása: Joe Burrow mindössze 196 yardot szerzett.

Mark Ingram 20 futásból 75 yardot és három TD-t szerzett, eközben pedig hat elrontott szerelést is kiharcolt, míg a Seahawksnál Chris Carson tíz kísérletet csak 31 yardra váltott. Elkapásokból hatvan yardig egyetlen ember jutott el Robert Woods személyében, ám négyen is 50 yard fölött fejezték be a meccset, Hayden Hurst 53, Tyler Lockett 54, míg Tre'quan Smith 57, Will Fuller pedig 52 yardot szerzett. Mindettől függetlenül, az utolsó negyedig egymás meleltt haladtak, ám a negyedik negyedet a 49ers nyerte meg 14-7-re, így pedig összejött a visszavágás is a záró fordulóért. CJ Mosley tovább folytatta a szezonvégi remeklést, ezúttal is összeszedett egy interceptiont, míg a másik oldalon Logan Ryan öt elkapást is engedélyezett. Mindkét kicker rontott el field goalt, egyiket Anfernee Jennings, a másikat Benson Mayowa blokkolta.

Pulvis et umbra sumus.
5 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 487
Wild Card - szombat

Los Angeles Chargers @ Tennessee Titans 42-14

Meccs embere: Amari Cooper nyolc elkapásból szerzett 152 yarddal és két TD-vel.

Meccs csalódása: Tom Brady 209 yarddal, egy TD-vel és egy interceptionnel.

Taláén a legeseménytelenebb volt a wild card körben a Chargers-Titans, a félidőben 28-0 volt az állás, utána már csak a meccs végét várta valószínűleg mindenki. Patrick Mahomes 285 yarddal és két TD-vel zárt, még Easton Stick is beállt pár snap erejéig és ha már arra járt, neki is összejött egy TD passz. Hunter Renfrow öt elkapásból 74 yardig jutott a második legeredményesebb Chargers-elkapóként, de a TD Travis Kelce-nek jött össze a 19 yardja mellett. Zadarius Smith egy, Hightower és Dexter Lawrence fél-fél sacket szereztek Bradyn, az interceptiont Tyrann Mathie szerezte. A futójáték nem igazán volt értékelhető egyik oldalon sem, ám Malcolm Brown két, míg Ronald Jones egy TD-t ért el a meccs végéig. Field goallal egyik rúgónak sem kellett kísérleteznie.

Arizona Cardinals @ New York Giants 21-28

Meccs embere: Tevin Coleman 21 futást 104 yardra és egy TD-re váltott.

Meccs csalódása: Kyler Murray 158 yarddal zárt.

Pedig majdnem meglett a Cardinalsnak, Kyler Murray szezonbeli egyik legrosszabb meccsét játszotta ellenük. San Darnold első rájátszásmeccsém abszolút nem nevezhető csalódásnak a 228 yardjával és két TD-vel, ami mellé ugyanakkor becsúszott egy interception és ez a hiba lehet, hogy a meccsbe került. 331 támadóyardjával a Cardinals a Giants 395-ét verte, és minimális, egy perccel különbséggel a labdát is többet birtokolta, ráadásul eggyel több first downt szereztek, ám a 66%.os red zone hatékonyság a Giants hibátlan teljesítménye mellett nem fért bele. Tényleg kár, ebben a szezonban több is benne lehetett volna. DJ Chark a hét elkapásból szerzett 70 yardjával és egy TD-vel a meccs legjobb elkapója volt, míg a Giants részéről Irv Smith mozgatta a csapatot, Murray 158 yardjából 67 nála kötött ki. James Conner 3.7-es átlaggal 68 yardot, míg Guice 3.1-es átlaggal 28 yardot futott. Sacket a meccsen csak Justin Houton szerzett, auz interception Jordan Poyer közreműködésével jött létre.

Pulvis et umbra sumus.
5 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 487
Week 17

Pittsburgh Steelers @ Baltimore Ravens 30-24

Meccs embere: Taysom Hill 204 yarddal, két TD-vel. 132.6-os ratinggel.

Meccs csalódása: -

Lamar Jackson 293 yardot passzolt két TD és egy interception mellett, ráadásul tíz futásból 51 yardot tett még hozzá a teljesítményéhez, mégis vereséget szenvedett a Ravens és ezzel a STeelers sem járt jól, a győzelem az 1/1-be került. David Johnson három elkapást 64 yardra váltott, míg futásokból 54 yardot vállalt, a másik oldalon Benny Snell, bár csak 3.4-es átlaggal futott, de két TD is összejött neki. Epenesa és Onyemata is sackelte Hillt, az egyetlen interceptiont Minkah Fitzpatrick jegyezte.

New York Jets @ Buffalo Bills 14-28


Meccs embere: Jaire Alexander egy interception mellett csak egy elkapást engedett.

Meccs csalódása: Devonta Freeman 10 futást 30 yardra váltott.

Így kell rájátszást elbukni... A Jets a negyedik negyedik nem tudott pontot felrakni, míg a Bills addigra 21-et is, így az sem számított, hogy a meccs végét meghúzták. Stafford 225 yardig és két TD mellett egy interceptionig jutott, de Josh Allen sem szerepelt jobban, 198 yardja, egy TD-je és egy interceptionje nem lett volna elég, ha a futójáték nem működik, és rak fel White 80, Raheem Mostert pedig 46 yardpt. Michael Gallup megint remekelt, hét elkapást 99 yardra és egy TD-re váltott, a Jets részéről Armani Watts szerzett interceptiont.

Atlanta Falcons @ Tampa Bay Bucs 31-7

Meccs embere: Russel Wilson 200 yarddal és három TD-vel, 144.3-as ratinggel.

Meccs csalódása: Dwayne Haskins 94 yarddal és egy TD-vel zárt.

Kareem Hunt öt futást 86 yardra és egy TD-re, míg Gore 24 futást 110 yardra váltott, amivel gyakorlatilag feleslegessé vált az, hogy Wilson többet passzoljon. Jack Conklin három sacket engedett, ebből TJ Watt kettőt is vállalt. Nincs igazán miről beszélni, a meccsen interception nem volt, sem elveszített fumble, a Falcons eegyértelmű erődemonstrációval készülét a rájátszásra.

Philadelphia Eagles @ New York Giants 14-35

Meccs embere: Kyler Murray 287 yarddal és három TD-vel.

Meccs csalódása: Carson Wentz 169 yarddal, két TD-vel és egy interceptionnel.

Tevin Coleman 17 futást 123 yardra és egy TD-re váltott, és idénybeli legjobb meccsével jelezte, vele is számolni kell a rájátszásban. Raekwon McMillan interceptiont jegyezhetett. Derrick Henry ezúttal sem volt jó, 13 fuzást 45 yardra váltott és ráadásul Courtland Sutton is csak eddig jutott. A Giants oldalán Irv Smith 86, Richie James 51 yardot szerzett, ráadásul mindketten bejutottak az endzone-ba egyszer-egysze, Derek Barnett pedig öt negatuiv yardos szerelést csinált meg.

New Orleans Saints @ Carolina Panthers 42-5

Meccs embere: Dak Prescott 181 yardot és négy TD-t szerzett, 139.0-es irányítóratinggel.

Meccs csalódása:A negatív rekorder John Wolford az idény végére tartogatta a legjobbját, 86 yardi, három intercceptionig és 14.3-as irányítóratingig jutott.

Mégis hálával fognak rá gondolni jövő tavasszal a Panthersnél, amikor a draft első választási jogának birtokában behúzzák Trevor Lawrnce-t. Sammy Watkins 83 yarddal és három TD-vel zárta az évét, és Gurley is 40 yradig jutott elkapásokból, ezt megfejelve egy TD-vel. Takkarist Mckinley három sacket is szerzett, míg a Panthers safetyjét Deatrich Wise hozta össze.

Cleveland Browns @ Cincinatti Bengals 17-10

Meccs embere: Daniel Jones 364 yarddal, egy TD-vel és egy interceptionnel.

Meccs csalódása: Boston Scott 12 futás 27 yardra váltott.

Darius Slayton profitált leginkább Jones nagy meccséből, 112 yardot és egy TD-t szerzett, míg a másik oldalon megint csak Jalen Hurd emelkedett ki hat elkapássalés 85 yarddal. Bell a szezon utplsó meccsén még 16 futást vállalt és mindezt 5.2-es átlaggal abszolválta, Ed Oliver pedig sacket szerzett a Bengals második számú támadófala ellen. Az egyetlen kezdőként játszó Emmanuel Moseley szerzett labdát Jones egyik passzából.

Washington Redskins @ Dallas Cowboys 27-16

Meccs embere: Ryan Fitzpatrick 218 yarddal és két TD-vel.

Meccs csalódása:-

Danielle Hunter másfél sacket csinált meg, és a Cowboysból szokás szerint Steven Sims emelkedett ki hat elkapásból szerzett 87 yarddal és egy TD-vel. Ha már passzjáték, Rivers 249 yarddal és két TD-vel zárt, egy interception mellett, de Antonio Gibson nem segítette a dolgát a 14 futásból szerzett 34 yarddal. A Redskinsnél Ceedee Lamb emelkedett ki és zárt hat elkapoással és 85 yarddal, az interceptiont pedig Adoree Jackson neve mellé jegyezhettük fel.

Green Bay Packers @ Detroit Lions 27-10

Meccs embere: Aaron Rodgers 324 yarddal és három TD-vel.

Meccs csalódása: -

Dalvin Cook 15 futsást 75 yardra váltott, de a másik odalon játszó Christian McCaffreyvel nem vehette fel a versenyt, aki 18 futásból 72, míg négy elkapástból92 yardot és egy TD-t szerzett, Christian Kirk pedig egyetlen elkapását egy 67 yardos TD formájában tette emlékezetessé. Frank Clark másfél, jArran Reed egy sacket szerzett, de mindez nem lett volna elég, ha Tannehill hoz valamiféle extrát, ám 242 yardja és egy TD-je formájában nem volt az.

Tennessee Titans @ Houston Texans 0-24

Meccs embere: -

Meccs csalódása: Tom BRady 180 yarddal és két interceptionnel zárt.

Tua Tagovailoa 222 yardja és egy TD-je egy intecption melett semmiképp sem az a teljesítmény, amivel a rájátszásban magabiztos lehetne a Texans. Alvin Kamara a 16 futsását 69 yardra váltotta, Drake 9 futásból pedig mindösse 21 yardot hozott egy TD társaságában, de egy ennyire rosszul játszó Brady mellett ez is elég. Az interceptionöket Avonte Maddox és Landon Collins szerezte.

Indianapolis Colts @ Jacksonville JAguars 23-17

Meccs embere: Curtis Samuel hét elkapásból szerzett 127 yarddal és két TD-vel.

Meccs csalódása: Marlon MAck 11 futást 25 yardra váltott.

Szomorú vége ez a Jacksonville szezonjának, és felemelő a Coltsnak. Kirk Cousins 334 yarddal, három TD-vel és három interceptionnel zárt, míg Dalton csak 152 yardig jutott egy TD társaságában. Terron Armstead két sacket is engedett, az interceptionöket pedig Taron Johnson, AJ Bouye és Kenny Moore jegyezték. A Colts részéről nem is Barkely volt a legterheltebb futó, hanem Peyton Barber 17 futásból 47 yardot szerzett.

Los Angeles Chargers @ Kansas City Chiefs 17-21

Meccs embere: Donta Hightower 13 szereléssel és 2.5 sack-kel zárt.

Meccs csalódása😛atrick Mahomes 291 yard mellett egy interceptiont dobott.

A meccsbe került, hogy Mahomes eladta a labdát. Mitch Trubisky összesen 152 yardig jutott, két TD mellett, ám ez elégnek bizonyult, főleg, hogy Marshon Lattimore is kompenzálta a hat engedett elkapást egy interceptionnel. Egyik futó sem jutott 47 yard fölé, ami sokatmondó. Travis Kelce 88, AJ Brown 86 yardig és egy TD-ig jutott, ők ketten emelkedtek ki igazán.

Chicago Bears @ Minnesota Vikings 25-39


Meccs embere: Jameis Winston 243 yarddal és három TD-vel.

Meccs csalódása: -

Jimmy Garoppolo 325 yarddal és egy iTD mellett két interceptionnel zárt, ez az irányítók közötti különbség döntött a végén. Winston dolgát CJ Uzomah segítette igazán, 101 yarddal zéárt végü, míg Singletary 3.2-es átlaggal futott 68 yardig. Josh Jacobs, Samaje Perine és Devin Singletary futottak TD-t.

Miami Dolphins @ New England Patriots 17-25

Meccs embere: Matt Ryan 227 yarddal, két TD-vel és egy interceptionnel.

Meccs csalódása: Deshaun Watson 151 yarddal zárt a két TD és egy interception mellett.

Juju Smith-Schuster és Julio Jones is 71 yardot szerzett, a futók közül Joe Mixon 69, Philipp Lindsay 60 yardig jutott. Védelmi oldalon a szokásos Myles Garrett sacken túl Jaspn Mccourty szerzett labdát, a másik oldalon pedig Eric Reidnek jutott egy interception. Antonio Brown mindössze három elkapásoig és 37 yardig jutott.

Las Vegas Raiders @ Denver Broncos 15-31

Meccs embere: Jake Fromm 103 yarddal és három TD-vel. Nyugi, csak a meccsre esett ki Taylor.

Meccs csalódása: JK Dobbins 22 futást mindössze három yardos átlaggal teljesített.

Jared Goff 270 yarddal és egy TD-vel zárt egy interception mellett, ebből AJ Green és Darren Waller is hat-hat elkapást jhegyzett, előbbi 77, utóbbi 71 yardig jutott. Jake Fromm passzából Noah Fant, Robby Anderson és Tarik Cohen szereztek TD-t, Noah Igbinoghene pedig interceptiont szerzett az egyik Goff passzból. Nem volt végig biztos a Broncos győzelme, a második félidőt 24-8-ra nyerték.

Arizona Cardinals @ Los Angeles Rams 41-35

Meccs embere: Julian Edelman 11 elkapásból 156 yarddal és három TD-vel.

Meccs csalódása: Austin Seibert ezúttal extra pontot rontott.

San Darnoldnál a mennyiség a minőség rovására ment, ám szükség volt a remek teljesítményére és 418 yardjára és a két TD-re, még akkor is, ha két interceptiont is dobott időközben. Tyrell Williams tíz elkapást 129 yardra, Davante Adams nyolc elkapást 99 yardra míg TJ Hockenson hat elkapást 73 yardra váltott. A fuójáték főleg a Ramsnél működött, 18 próbálkozásból 82 yardot ért el, míg a másik oldalon Cpnner 3.3-as átlaggal 57 yardot, míg Guice 3.7-es átlaggal 56 yardot futott. Nem jött be a jóslat, a Cardinals megy be a PO-ba.

San Francisco 49ers @ Seattle Seahawks 21-30

Meccs embere: Joe Burrow 309 yarddal és négy TD-vel.

Meccs csalódása: Gardner Minshew 243 yarddal, két TD-vel és egy interceptionnel.

Nem biztos, hogy Minshewt kéne elővenni a meccsért, de amikor ennyivel jobban játszik az ellenfél irányítója, kénytelen vagyok.. Ingram ráadásul négy yardos átlaggal futott 68 yardot, rá sem lehetett panasz, Brandon Graham pedig 2.5 sacket szerzett a rookie-n. CJ Mosley megint engedett hat elkapást, ám megint kompenzálta egy interceptionnel, és ez a labdaszerzés az, ami valószínűleg eldöntötte a meccset és egyben azt is, a Seattle jut be csoportelsőként a rájátszásba.

AFC:
North:  ibb.co/nbbKkqP
South:  ibb.co/3m3B863
East:  ibb.co/4jBNh4m
West:  ibb.co/XfRcP55

NFC
North:  ibb.co/5nFq7FF
South:  ibb.co/Qvxm7Rb
East:  ibb.co/T011TrX
West:  ibb.co/72svXvM

Wild Card:  ibb.co/0nN5m2r

Irányítók:

 ibb.co/BHpCf59
 ibb.co/Lt2wq4F
 ibb.co/rpN0L1C
 ibb.co/B2PyF96
 ibb.co/P4wrLhG

Futók:  ibb.co/KqpLgs5

Elkapók:  ibb.co/1RVs5Sf

Sack:  ibb.co/8nyHGqr

Interception:  ibb.co/b7hW014

Tackle:  ibb.co/hsDW10r

MVP: Russel Wilson

AFC
OPOY: Tua Tagovailoa
DPOY: Bobby Wagner
OROY: Tua Tagovailoa
DROY: Trpy Dye

NFC
OPOY: Aaron Rodgers
DPOY: TJ Watt
OROY: Joe Burrow
DROY: Patrick Queen

Draft
 ibb.co/cNtdq0B
 ibb.co/x8GxjzK
 ibb.co/8cTyfH2

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
5 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 487
Week 16

Detroit Lions @ Denver Broncos 14-16

Meccs embere: Jason Pierre-Paul egy negatív yardos szerelést, egy sacket ért el, ezek közül az egyik safetyt ért.

Meccs csalódása: Ryan Tannehill visszatért, de vajon minek. 260 yarddal, két TD-vel és két interceptionnel zárt.

JK Dobbins 17 futást 70 yardra és egy TD-re váltott, ráadásul hat elrobntott szerelést is kiharcolt eközben, bejön a váltás, úgy tűnik. Dede Westbrook és Golden Tate hat-hat elkapást szereztek, ebből előbbi 71, utóbbi 72 yardot szerzett, és Westbrooknak emellé egy TD is összejött, míg a másik oldalon Noah Fant kapott el TD-t érően passzt, ám ez nem Taylortól, hanem Froomtól érkezett, aki hét snap erejéig állt be és egyetlen passzával vette célba Fantot. Az a safety a meccsbe került a Lionsnak...

Las Vegas Raiders @ Los Angeles Chargers 24-21

Meccs embere: Jared Goff 326 yarddal és két TD-vel.

Meccs csalódása: Patrick Mahomes 212 yarddal, egy TD-vel és egy interceptionnel.

Denverből jöhet Las Vegasba a gyümölcskosár pandás köszönkártyák társaságában, miután a Raiders a hosszabbításban egy field goallal eldöntötte a meccset. Dexter Lawrence két, Kwon Alexander, Anthony Wheeler, Christian Covington és Preston Smith pedig egy sacket szereztek Goffon, mégsem tudták megakadályozni a Raiders győzelmét. Troy Pride hét elkapást engedett az egyik oldalon, a másikon meg Trufant interceptiont jegyzett, ez volt a fontos különbség. Legalább Deandre Swiftnek jó meccse volt 15 futásból szerzett 79 yarddal, míg a két vegasi toronynak hat, illetve nyolc elkapás juottt, Green a hatból 95, míg Golladay a nyolcból 70 yardot szerzett.

New York Giants @ Washington Redskins 31-28

Meccs embere: Kyler Murray 320 yarddal, két TD-vel, 132.6-os ratinggel.

Meccs csalódása: Chidobe Awuzie hét elkapást engedett.

Fitzmagicnek nem volt rossz meccse, 232 yardja és két TD-je abszolút korrekt, főleg, ha hozzávesszük, hogy Gus Edwards három futást váltott 72 yardra, ebben pedig benne volt egy 59 yardos TD is, míg Ceedee Lamb 95 yardig jutott, míg a védelemben Nwosu két sacket is elért. A Giants oldalán végre valahára, jobb későn, mint soha alapon Deebo Samuel is megvillantott valamit, hat elkapásból 91 yardot és két TD-t rakott fel, Jerry Hughes pedig egyszer sackelte Fitzpatricket.

New Orleans Saints @ Tennessee Titans 26-46


Meccs embere: Tom Brady 332 yarddal, négy TD-vel.

Meccs csalódása: Justin Simmons hat engedett elkapással.

Így kell meccset elveszíteni, a Saints a második félidőben 32-3-ra kapott ki. Prescott ezúttal nem volt teljesen vállalhatatlan, ráadásul Reiffről kétszer is megérkezett a passrush, mégis 284 yardig, két TD-ig és egy interceptionig jutott. A Titansnél Brady remek meccséből Emmanuel Sanders profitált igazán, aki 167 yardig és egy TD-ig jutott, a másik három TD-t Greg Olsennek adta Brady. Szereti az öregeket. Justin Simmons a rossz coverage meccsét ellensúlyozta egy kiharcolt és összeszedett fumble-el.

Pittsburgh Steelers @ New York Jets 21-14


Meccs embere: Jamison Crowder 143 yarddal két TD-vel négy elkapásból, és ebből az egyik 95 yardos TD volt.

Meccs csalódása: Byron Jones hat elkapást engedett.

Taysom Hill 133.4-es ratinggel, két TD-vel és 179 yarddal zárt, míg Stafford 289 yardig jutiott két TD mellett. Bár itt fölényben volt a Jets, de a Steelers 36 futókísérletből 158 yardot szerzett. McDonald volt az egyetlen értelmes elkapó a Steelersben, 79 yarddal zárta a meccset, míg Devonta Freeman 40 yardot 2.9 yardos átlaggal zárta a meccset, Michael Thomas pedig megint csak nem volt faktor, három elkapással és 34 yarddal fejezte be a meccset.

Buffalo Bills @ New England Patriots 35-49

Meccs embere: Matt Ryan 284 yarddal és öt TD-vel.

Meccs csalódása: Jayon Brown nyolc elkapást engedett.

Josh Allen 335 yarddal, három TD-vel és két interceptionnel zárt, és ehhez Michael Gallup, 14 elkapást 157 yardra és két TD-re váltotta. Julio Jones három TD-t szerzett a 47 yardja mellett, és még Joe Mixon is kivette a részét a győzelemből három elkapásból szerzett 50 yarddal és egy TD-vel. A védelmi oldalon nyilvánvalóan nehéz érdemben kiemelni akárkit, Myles Garrett talán az egyetlen, aki értékelhetőt nyújtott két sack-kel, míg az interceptionöket Jaylon Smith és Budda Baker jegyezték.

Los Angeles Rams @ San Francisco 49ers 21-31

Meccs embere: Drew Brees 280 yarddal és két TD-vel.

Meccs csalódása: Bernardrick McKinney hat elkapást engedett.

Gardner Minshew a kötelezőt hozta, kvázi game managerként 160 yarddal és három TD-vel, ami Ingram 81 és Breida 22 yardja mellett elég volt a győzelemhez, köszönhetően a jó field pozícióknak, amit kétszer is megkaptak, köszönhetően Seibert újabb remek, két kihagyott field goalos meccsének. Julian Edelman 62, Mike Evans 48 yardig juottt, míg Elluiott 15 futást mindössze 50 yardra tudott váltani, és ezúttalez kevésnek bizonyult. Seibert jövőjét innentől megkérdőjelezném, a Rams rájátszásába kerülhet az idei teljesítménye.

Houston Texans @ Tampa Bay Bucs 31-27


Meccs embere: Allen Robinson 10 elkapással, 111 yarddal és három TD-vel.

Meccs csalódása: -

Tuát rendesen kisegítette a körülötte lévő személlyzet, 250 yarddal és négy TD mellett két interceptionnel nem mindig nyernek meg ennyire szoros meccseket. Alvin Kamara remekelt, 23 futást 94 yardra, míg három elkapását 89 yardra váltotta. Dwayne Haskins 265 yardot és egy TD-t passzolt, ezt PArris Campbell kapta el, aki hat elkapásból 75 yarddal zárt. A futók sem szerepeltek rosszul Gordon 17 futást 76, míg Jonathan Taylor a nyolc kísérletét 32 yardra váltotta. Végre Fred Warner is előlépett a Bucs védelmében, csak három elkapást engedett és szerzett egy interceptiont is, míg a másik eladott labdáért Taylor Rapp volt a felelős,

Jacksonville Jaguars @ Atlanta Falcons 7-28

Meccs embere: Russel Wilson 288 yarddal, két TD-vel és 131.0-es ratinggel.

Meccs csalódása: Marlon Mack 12 futást 17 yardra váltott. Hiányzik Chubb.

Adam Thielen hosszú idő után hozott nagy meccset, 10 elkapását 130 yardra és egy TD-re váltotta, míg Landry ezúttal csak 19 yardot tudott szerezni. A Falcons futójátéka továbbra is működik, Hunt 5.1-es átlaggal futott 91 yardot lés egy TD-t, míg Gore 8 futásából 37 yardig jutott el. A Jacksonville-ből Yannick Ngakoue és Josh Uche értek oda az irányítóhoz, míg a Falconsból jött a szokásos TJ Watt-sack, mellette Cameron Heyward szedte össze Daltont. Ha már Dalton, 235 yarddal és egy TD-vel zárt, ami futójáék nélkül egy becsületes teljesítmény.

Baltimore Ravens @ Cleveland Browns 27-17

Meccs embere: Ryan Smith 12 yardos interception return TD-vel.

Meccs csalódása: Daniels Jones 228 yarddal, két TD-vel és jkét interceptionnel, 66.7-es ratinggel.

Nem csak Jones sült be, Le'veon Bell 12 futásból szerzett 41 yardjában sincs semmi, amire büszkéne kéne lenni, másrészt Lamar Jacksonnak sem volt túl jó meccse, 215 yard mellett két TD-vel és egy interceptionnel veszítettek már el meccset nála jobb játékosok is. David Johnson 16 kísérletét 83 yardra és két TD-re váltotta, a Bell és közte lévő teljesítménykülönbség úgy látszik, determinálta a végeredményt is. AJ Epenesa másfél sacket szerzett, míg az interceptionöket Sam Beal és Marcus Peters nevéhez írhattuk fel Smithén kívül.

Carolina Panthers @ Indianapolis Colts 14-28

Meccs embere: Saquon Barkley 21 futásból 138 yardot és egy TD-t szerzett.

Meccs csalódása: Ez már az igazi John Wolford, 147 yardig és egy TD-ig jutott, egy interception mellett.

Nem volt igazán sok kérdés, a Colts pedig megtalálta önmagát, Roederick Johnson sacket sem engedett a meccsen és annál a két alkalomnál, amikor valaki eljutott Cousinshoz, Aaron Donaldra gondoljunk. Ellenben a Panthersnél Mekhi BEcton két sacket is engedett, Avery Williamson ráadásul a sackjén kívül még interceptiont is szerzett, Cousins pedig 222 yardig jutott el, két TD mellett, a kedvenc célpontja Van Jefferson volt négy elkapással és 67 yarddal, kiegészítve ezt a teljesítményt egy TD-vel.

Cincinatti Bengals @ Miami Dolphins 24-7

Meccs embere: Jalen Hurts 242 yarddal és egy TD-vel.

Meccs csalódása: Hogy a Dolphins kikapott a Bengals B-től.

A biztos #1 seed birtokában mindenki elment pihenni a Bengalsból, így végre Jalen Hurd is megkapta a lehetőséget és rendkívül jól szállt be, öt elkapását 75 yardra váltotta, míg a pár snap erejéig pályára lépő Kittle kapta el a me3ccs egyetlen TD passzát. Lindsay 14 futást 48 yardra váltott, míg a kezdőként pályára lépő Boston Scott 15 alkalommal próbálkozott és ebből csak 45 yardot szerzett, amvel nyilván nem játssza be magát a kezdőbe; bár tény, hogy egy nem biztos, hoyg NFL-szintű támadófallal kellett alkotnia. Deshaun Watson sem tudott élni a lehetőséggel, amit a Bausby-King kezdő cornerpáros adott, mindössze 246 yardig jutott, ebből Diggs hat passzt kapott 68 yardért, míg Antonio Brown hármat 61 yardért. Sack és interception sem volt a meccsen.

Arizona Cardinals @ Seattle Seahawks 17-30

Meccs embere:CJ Mosley két interceptionnel.

Meccs csalódása: Joe Burrow 221 yarddal és egy interceptionnel.

Darnoldéknak borzalmasan peches volt ez a meccs, az eddig coverage-ban katasztrofálisan játszó Mosleynak két interception is összejött, de úgy, hogy Darnold emellett 291 yardot passzolt egy TD mellett, 80%-os pontossággal és tíz yardot átlagolva. Nagyon nagy kár ezért a meccsért, Markus Golden kétszer is odaért Darnoldhoz, míg offense oldalon Kerryon Johnson 3.8 yardosátlaggal futott 66 yardot, ráadásul egyszer ki is esett a kezébők a labda. Davante Adams 124 yardot szerzett nyolc elkapásból, DJ Chark neve mellé pedig 64 yard és egy TD kerülhetett fel a meccs végéig. Bobby Hart engedte egyébként mindkét sacket Goldennek...

Dallas Cowboys @ Philadelphia Eagles 20-24

Meccs embere: Carson Wentz 269 yarddal, három TD-vel és egy interceptionnel.

Meccs csalódása: Bobby Evans két sacket engedett.

Steven Sims megint csak remekelt és hét elkapást 144 yardra, valamint egy TD-re váltott, majdnem Rivers yardjainak feléért volt felelős, ő 319 yarddal, jkét TD-vel és egy interceptionnel zárt. Antonio Gibson 3.7-es átlaggal 48 yardig, míg Murray 10 yardig 2.5-ös átlaggal jutott el, egyik futó sem remekel továbbra sem. Calais Campbell egy fumblet-t harcolt ki és szedett össze, míg az interceptionöket Drue Tranquill és Devin McCourty jegyezték. Az Eaglesből kiemelkedett még Courtland Sutton, aki hét elkapásból 77 yardot és egy TD-t szerzett, ezzel a leghatékonyabb elkapója volt a csapatnak.

Kansas City Chiefs @ Chicago Bears 17-31

Meccs embere: Jimmy Garoppolo 196 yarddal és három TD-vel.

Meccs csalódása: Mitch Trubisky 296 yarddal, jkét TD-vel és két interceptionnel.

Nem szabad jó mezőnypozíciókat ajándékozni, ez a meccs tanulsága, a Chiefs 390 yardot szerzett a BEars 271-vel szemben, és mégis két labdabirtoklásnyi különbség lett a két csapat között. Bud Dupree kétszer is sackelte Trubiskyt, Josh Jacobs pedig a 61 yardját 3.6-os átlaggal futotta, így teljesen egyértelművé válik, hogy a turnoverek okozták a Chiefs vereségét. Pedig most Jacobi Meyers is előkerült öt elkapással, 81 yarddal és egy TD-vel, aki a kabalaként szokott funkcionálni, ezúttal azonban ő sem tudott segíteni a csapaton, őleg úgy nem, hogy a csereklént pályára lépő Will Holden három sacket is összehozott.

Green Bay Packers @ Minnesota Vikings 35-20

Meccs embere: Aarpn Rodgers 324 yarddal, két TD-vel és egy interceptionnel.

Meccs csalódása: Jameis Winston 200 yarddal és egy interceptionnel.

Simán nyert megint a Packers, McCaffrey ezúttal 76 yard mellett két TD-t futott és egyetlen elkapásából egy 74 yardos TD-t hozott össze, Rodgers kedvenc célpontja pedig DK Metcalf volt, aki 116 yarddal és egy TD-vel zárta a meccset. Tre Boston szerzett interceptiont, míg a Vikingban Brandon Carr húzta le Rodgers egyik passzát. Devin Singletary volt az egyetlen Vikings-játékos, aki tudta hozni magát a támadósorban, 18 futást 81 yardra és egy TD-re váltott, és egyszer Winston is bejutott az endzone-ba egy négy yardos futással. Ez azonban a Packers ellen nagyon kevés.

AFC
North:  ibb.co/2WNSKkH
South:  ibb.co/pjLPFcB
East:  ibb.co/HXqm4gv
West:  ibb.co/vZH5j9L


NFC

North:  ibb.co/vmnGCX0
South:  ibb.co/mh2rQFj
East:  ibb.co/j5MPTdD
West:  ibb.co/g7WwyZ8

AFC PO:
 ibb.co/Q6d0Qp2
 ibb.co/SmyHjyn

NFC PO:
 ibb.co/3YMWWFM
 ibb.co/mTY5tw7

1/1:
 ibb.co/hsbk3qD

Pulvis et umbra sumus.
5 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 487
Week 15

New York Jets @ Baltimore Ravens 24-14

Meccs embere: Bobby Wagner 13 szereléssel, egy negatív yardossal és egy interceptionnel.

Meccs csalódása: Rick Wagner két sacket engedett.

Stafford 234 yardja, egy TD-je és két interceptionje könnyen a meccsbe kerülhetett volna, főleg, hogy Lamar Jackson, bár csak 158 yardot passzolt, de két TD-vel zárta a napot labda eladása nélkül. Michael Thomas ha nem is nevéhez méltóan, de a csapatból kiemelkedően játszott, hat elkapást 58 yardra és egy TD-re váltott. A Ravensnél Goodwin és Daesean Hamilton szereztek TD-t, a nap meglepetése pedig Alex Highsmith játéka volt 10 szereléssel és egy interceptionnel. A futók is hozzátették a magukét, Devonta Freeman 22 futásból 88 yardot és egy TD-t, míg David Johnson 19 futásból 80 yardot szerzett.

Seattle Seahawks @ Carolina Panthers 34-27

Meccs embere: John Wolford, 397 yarddal és három TD-vel, egy interceptionnel.

Meccs csalódása: Aaron Donald három szereléssel zárt.

John Wolford az egyszeri és megismételhetetlen, ám ehhez kellett DJ Moore remeklése, aki 187 yardot és három TD-t szerzett, ráadásul az egyik egy 91 yardos elkapásból született és elkapás után 115 yardot szerzett összesen. Joe Burrow hozta a kötelező szintet 301 yarddal, három TD-vel és egy interceptionnel. Dissly profitált ebből leginkább négy elkapásból 62 yarddal és egy TD-vel. Thomas Davis és Richard Sherman szereztek rutinjukhoz méltóan interceptiont a rookie-kon.

Philadelphia Eagles @ Washington Redskins 28-31

Meccs embere: Ryan Fitzpatrick 203 yarddal, három TD-vel, egy interceptionnel.

Meccs csalódása: HaHa Clinton-Dix hét elkapást engedett.

A tanulság, hogy nem veszítunk el negyedik negyedet 17-7-re. Wentz a három TD mellett kétszer is eladta a labdát, amiket Quinton Dunbar és Chidobe Awuzie húzott be. Austin Ekeler 23 futásból 74 yardot szerzett, ám ehhez elkapásokból még 54-et hozzátett, ezzel pedig egy abszolút jó teljesítményt kapunk, Ceedee Lamb pedig kétszer is hat pontot érően kapott el labdát Fitzpatricktől. Kár ezért a meccsért, talán Henry jó játéka hiányzott, 12 futása 41 yardra volt elég mindössze.

Houston Texans @ Tennessee Titans 28-34

Meccs embere: Tom Brady 303 yarddal és két TD-vel.

Meccs csalódása: Andrew Whitworth két sacket engedett.

A Texans passrush pedig működött, Olokoun, Jordan Philips és Chase Winovich is szerzett sacket, ráadásul a Titans védőfala egyszer sem tudta Tuát földre vinni, ám mégsem volt elég ez, köszönhetően annak, hogy a rookie irányító 290 yard és négy TD mellett kétszer is eladta a labdát, és amikor a szezon végéhez közeledve Brady is élesebb, nem jó terv a saját dolgunkat nehezíteni. Emmanuel Sanders 104, Corey Davis 70 yarddal zártak és mindkettejükhöz felírhattunk egy TD-t, a Texans részéről pedig Denzel Mims emelkedett ki öt elkapással és 64 yarddal, egy TD-vel. Mindkét interceptiont Mike Hughes szerezte.

Buffalo Bills @ Pittsburgh Steelers 20-3

Meccs embere: James White 20 futásból szerzett 85 yarddal és egy TD-vel.

Meccs csalódása: Taysom Hill 159 yarddal zárt.

Nem volt egy túl eseménydús mérkőzés, se kiemelkedő egyéni teljesítményekről nem tudok írni, Josh Allen 205 yarddal zárt mindössze, Koo field goalt, Brandon McManus extra pontot hibázott és ezzel gyakorlatilag le is fedtem minden eseményt. Benny Snell 12 futásból 48 yardot ért el, amivel az egyik legjobb pittsburghi támadó volt, Tyler Boyd volt a másik kiemelkedően teljesítő játékos, hét elkapásból 64 yardot szerzett. Hát, igen, ennyire eseménytelen volt.

Miami Dolphins @ New York Giants 24-27

Meccs embere: Deshaun Watson 168 yarddal, három TD-vel és 126.0-ás irányítóratinggel.

Meccs csalódása: Matt Gay kihagyott field goalja lehet, hogy a meccsbe és a rájátszásba került.

A Giants 17-10-re nyerte az utolsó negyedet és végül egy field goallal a hosszabbítást is behúzta. Kyler Murray 236 yard és két TD mellett egyszer el is adta a labdát, Tevin Coleman pedig 24 futásból érte csak el a 81 yardot. Richie James volt ma a Giants legjobb elkapója hét elkapásól szerzett 72 yarddal, míg a másik oldalon Tyler Eifert emelkedett a többiek fölé hat elkapásból szerzett 65 yarddal és egy TD-vel. A meccs egyetlen turnoverét Terrel Edmunds harcolta ki, amikor összeszedte Murray passzát.

Denver Broncos @ Kansas City Chiefs 17-31

Meccs embere: Jason Pierre Paul két sacket és egy negtív yardos szerelést is összehozott.

Meccs csalódása: Tyrod Taylor 237 yarddal, két TD-vel és két interceptionnel.

Nem a támadók napja volt. Dobbins második meccsén lead back-ként 16 futásból mindössze 53 yardra volt képes, amihez még két elkapásból 32-t hozzátett, de lehet, hogy Cohen hiányzik a sorból. A Chiefs se lehet büszke a maira, Trubisky 218 yarddal, három TD-vel és két interceptionnel zárta a napot, és TY Hilton is csak 50 yardig jutott. Interceptiont a Chiefs részéről Gardner-Johnson és Marshon Lattimore, míg a Broncosból Tony Jefferson és Noah Igbinoghene jegyeztek.

New England Patriots @ Cincinatti Bengals 21-33

Meccs embere: Baker Mayfield 294 yarddal, három TD-vel.

Meccs csalódása: Joe Mixon 14 futásból 51 yardot szerzett.

A Bengals újabb remek meccset játszva biztosította, hogy innentől kezdve a cserék kerüljenek csak pályára -szívesen, Dolphins és Browns. Matt Ryant négyszer sackelték és emellett is 296 yardot és egy TD-t passzolt 107-es ratinggel, nem lehetett rá panasz, ám Julio Jones-on kívül senki sem tudott TD-t szerezni, Mayfieldhez pedig csak Garrett ért oda egyetlen egyszer. A Bengals részéről Khalil Mack kétszer, Fletcher Cox és Adrian Clayborn egyszer-egyszer sackelték Ryant. Laremy Tunsil a ma engedett sack-kel már 18-nál jár a műfajban.

Tampa Bay Bucs @ Detroit Lions 31-24

Meccs embere: Jordan Love 313 yarddal, két TD-vel.

Meccs csalódása: A detroiti run defense.

Melvin Gordon remeklése akadályozta meg Jordan Love-ot első győzelmének megszerzésében, 15 kísérletből 151 yardot és két TD-t futott, ezzel magasan kiemelkedett a mezőnyből. Love kedvenc célpontja Golden Tate volt, aki hét elkapást 128 yardra váltott, míg a Bucs részéről Parris Campbell volt a gyengék között a közepes, 58 yarddal. Dwayne Haskins csak 174 yardot passzolt, de két TD mellett nem adta el a labdát és ilyen futójáték mellett ez belefér, igaz, Keenummal is meglett volna a meccs.

Chicago Bears @ Green Bay Packers 18-21

Meccs embere: Aaron Rodgers 254 yarddal, három TD-vel, 154,3-as ratinggel.

Meccs csalódása: Josh Jacobs 16 futást 47 yardra váltott.

Jordan Reed, Josh Gordon és DK Metcalf is kapott TD passzt Rodgerstől, míg a másik oldalon Garoppolo egyetlen hatpontoság Geoff Swaim kezébe rakta, akinek egyébként ez volt az egyetlebn elkapása. Ha már Garoppolo, 282 yardja és egy TD-je egyáltalán nem rossz teljesítmény a liga egyik legkevesebb pontot engedő védelme ellen, de ha egy kicsit többet tud hozzátenni, akkor az idegenbeli győzelem is meglehetett volna. McCaffrey 20 futást ezúttal 95 yardra váltott, a liga egyik legkonzisztensebb játékosaként ez szinte hétről hétre igaz.

Jacksonville Jaguars @ Las Vegas Raiders 17-23

Meccs embere: Jared Goff 277 yarddal, három TD-vel.

Meccs csalódása: Marlon Mack 15 futásból 34 yardot hozott..

A PO küszöbén vajon eljacksonvillezi a csapat az esélyét? Lehet, ezúttal hosszabbításban kaptak ki, ami nem túl jó előjel. Ahopgy az sem, hogy Chubb sérülése után megszűnt a futójáték, és ő még két hétig nem is lesz elérhető, kár egy négy yardos futásba belerokkanni... Főleg, hogy a másik oldalon Sony Michael 22 futást 88 yardra váltott, és végre összeszedte magát, ráadásul Kenny Golladaynek is jutott négy elkapásból 86 yard, egy TD-vel. Daltonról még beszéljünk, mert ő az egyetlen, akire nem tértem ki és fontos, 245 yarddal és egy TD-vel zárt, ráadásul Goffénál jobb ratinggel. A védelmekről már van mit írni, Rodney Gunter, A'shawn Robinson és Brennan Scarlett is két sackig jutott, ráadásul Melvin Ingram és Jarrad Davis is odaért az irányítóhoz.

Cleveland Browns @ Arizona Cardinals 14-24

Meccs embere: Reuben Foster interceptiont és fumblet is kiharcolt illetve összeszedett.

Meccs csalódása: Daniel Jones 286 yarddal és két interceptionnel.

Darnold megint csak egy game manager volt, és ez jól áll neki, a 186 yardja két TD mellett a győzelem zálogának is tekinthető, ugyanakkor Conner 13 futásból 61, míg Guice 14-ből csak 50 yardot ért el, de ezek is hozzásegítették a Cardinalst a győzelemhez. Ami viszont érdekes, az a védelmek, a Brownsból Nick Vigil, Ed Oliver, Carlos Dunlap és Matt Judon ért oda az ellenfél irányítójához, míg az ellenféltől Clowney kétszer, Kenny Clark és Justin Houston pedig egyszer-egyszer sackelték Daniel Jonest. Szegény Slayton egy passzt kapott, annak is fumble lett a vége...

Atlanta Falcons @ San Francisco 49ers 35-13

Meccs embere: -

Meccs csalódása: Gardner Minshew 124 yarddal, két interceptionnel.

Nem tudom meccs emberét megnevezni... Russel Wilsonnak mindössze 125 yardra volt szüksége ahhoz, hogy négy TD-t passzoljon, amihez erősen hozzájárul, hogy a csapat 205 futott yarddal zárta a meccset, Hunt 103 és Gore 68 yardjának köszönhetően. A futás a másik oldalon is ment, Mark Ingram 15 próbálkozást 75 yardra váltott, ám ez csak az eredmény egy ideig szorossá tételére volt jó. Kyler Rudolph két, Jarvis Landry és Jacob Hollister egy-egy TD-vel zárták a napot, ahol a védelem dominált igazán. Darius Philips és Eric Kendricks szereztek interceptiont, Watt pedig ezúttal csak egy fél sackig jutott, amin KJ Wrighttal osztozott.

Los Angeles Rams @ Dallas Cowboys 28-7

Meccs embere: Zeke Elliott 19 futásból 99 yardot, míg három elkapásból 57 yardot ért el, ráadásul két TD is a nevéhez fűződik.

Meccs csalódása: Xavien Howard nyolc elkapást engedett.

Nem volt a Cowboys támadófalának jó napja, Bobby Evans két sacket is engedett., de melette még Kelce is felelős volt egyszer Rivers földrekelüséért, aki 273 yarddal zárt, és John Brown ebből százat vitt el. Drew Brees megint megbízható volt, 234 yardja és két TD-je pontosan az a játék, amivel ez a Rams a rájátszásban is bárkin ellen nyerhet, főleg, ha Evans is magára talál; a mai napot 55 yarddal fejezte be. Suh és Fowler is két-két sacket vállalt, ezzel megalapozva a maio jó teljesítménynek, és a 21-0-ás első félidőnek.

Minnesota Vikings @ Los Angeles Chargers 7-31

Meccs embere: Patrick Mahomes 196 yarddal és két TD-vel.

Meccs csalódása: Devin Singletary tíz futást 14 yardra váltott.

A futás volt a kulcs, D'andre Swift 20 kísértletből 86, míg Malcolm Brown hét futást 73 yardra váltott, nem is kellett nagyon az extra a támadóktól, amikor a védelem ennyire remekül teljesít. Hightower, Amrstead és Za'darius Smith is sackelte Winstont, akinek nem volt rossz meccse ettől függetlenül, 222 yarddal, egy TD-vel és 108.3-as ratinggel zárt.

Indianapolis Colts @ New Orleans Saints 13-12

Meccs embere: Saquon Barkley 23 futásból szerzett 108 yarddal.

Meccs csalódása: Dak Prescott 192 yarddal, 6.6-os átlaggal és 58%-os pontossággal.

Pedig Rohrwasser még egy field goalt is kihagyott, ám úgy tűnik, ez nem zavarta össze a Coltsot annyira, hogy elbukja a meccset. A védelem engedett yardokat, ám a Saints csak field goalokig jutott -Fairbairn mindet berúgta- és ez pont elég volt egy győzelemhez, és ezúttal Cousintól sem baj, hogy 186 passzolt yarddal zár, az az egy Curtis Samuel TD a másoidik győzelmet jelentette a Coltsnak. Grady Jarrett és Ryan Kerrigan is sackelni tudták Prescottot.

AFC
North:  ibb.co/1nYQm75
South:  ibb.co/fYnsSpN
East:  ibb.co/qkxmkdc
West:  ibb.co/N1MhVvr

NFC
North:  ibb.co/syTPQnk
South:  ibb.co/wzGfNxk
East:  ibb.co/G0rfSPq
West:  ibb.co/fkrfTdq

AFC PO:
 ibb.co/0KJ1R6L
 ibb.co/TYb7F1z

NFC PO:
 ibb.co/4STyhdf
 ibb.co/HF9mDTg

1/1:
 ibb.co/P5hmT40

Pulvis et umbra sumus.
5 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 487
Week 14
- másnéven a nap, amikor Adam Young citromos pezsgőcukorrá változtatta egy atomerőmű magját és az egész világot behálózó alagútrendszerekből előmásztak a tibeti szerzetesek.

Dallas Coboys @ Chicago Bears 28-29


Meccs embere: Jimmy Garoppolo 414 yarddal, két TD-vel, egy interceptionnel.

Meccs csalódása: Josh Jacobs 12 futásból szerzett 26 yarddal.

Egy eredmény, ami igazából egyik félnek sem jó... Főleg úgy nem, hogy a Bears a negyedik negyedet 20-0-ra nyerte. Henry Ruggs és Keenan Allen profitált leginkább Garoppolo remek játékából, előbbi hét elkapásból 120 yardot és egy TD-t, utóbbi nyolc elkapásból 117 yardot és egy TD-t szerzett. Rivers sem volt ma rossz, 235 yarddal és két TD-vel zárt, a Cowboys futói közül Gibson 14 futást 40 yardra váltott, Murray viszont 11 futásból 45 yardot ért el, bizonyítva, melyikük a jobb játékos. Mike Daniels két, Kemoko Turay egy sacket csinált meg a Bears irányítóján.

Carolina Panthers @ Atlanta Falcons 20-17

Meccs embere: A Panthers védelme.

Meccs csalódása: Rossz érzéssel írom ide Wilsont, de már két meccs óta nagyon keveset passzolt, ezúttal 136 yardot és két TD-t vállalt, de csak 57%-os pontossággal és 6.5-ös átlaggal.

Pedig John Wolford mindent megtett, hogy a Panthers elveszítse a meccset; 225 yarddal, egy interceptionnel, 50%-os pontossággal és mindössze 5.7-es yardátlaggal zárta a meccset, ám amikor egy Falcons kaliberű csapatot 204 total yardon tart a védelmed, még ez is belefér. Meg az is, hogy Reggie Bonnafon nyolc futásból 11 yardot fusson, két TD-vel. Természetesen Donald ölte meg a futásokat leginkább, kilenc szereléssel zárt és ebből ötöt negatív yardon, hiába, a liga történetének egyik legjobb játékosa megkerülhetetlen, az általa vezetett egység ellen Kareem Hunt 19 futsból mindössze 45 yardra volt képes. Még a TJ Watt sack is elmaradt....

Indianapolis Colts @ Tampa Bay Bucs 34-27

Meccs embere: Shaq Thompson egy 28 yardos interception return TD-vel a két csapat közötti különbséget jelentette.

Meccs csalódása: Fred Warner hat elkapást engedett.

Örömünnep. Kirk Cousins hetek óta egy borzalmas fal mögött játszva hoz remek teljesítményt, és végre ennek volt értelme is. Igaz, ezúttal inkább csak korrekt volt, mint jó 245 yarddal, két TD-vel és egy interceptionnel, ám szerencsére a túloldalon Dwayne Haskins irányít még mindig, nem Keenum, aki kétszer is eladta a labdát 236 yard lés egy TD mellett. A győzelemben szerepet játszott még Barkley jó játéka, 20 futásból 109 yardot és egy TD-t szerzett, Cousins két TD-je pedig Higbee-nek és Claypoolnak a kezébe esett. A Colts részéről a másik intercetpiont Jonathan Jones jegyezte, míg a Bucs védelméből megint csak Mark Barron tudott interceptiont szerezni.

Miami Dolphins @ New York Jets 3-42

Meccs embere: Matt Stafford az idei ligaév egyik leglátványosabb teljesítményét rakta a pályára 357 yarddal és hat TD-vel.

Meccs csalódása: Justin Coleman hét elkapást engedett.

Nem csak a passzjáték, de a futójáték is működött, Devonta Freeman 17 futásból 80 yardot szerzett, ráadásul ehhez hozzátett négy elkapásból 47 yardot és egy TD-t, de Nelson Agholor is remekelt, ezúttal 119 yarddal és egy TD-vel vette ki a részét a csapat játékából. Thomas 50 yardig és két TD-ig, míg Jimmy Graham 51 yardig és két TD-ig jutott. A Dolphinsról nehéz mit írni, Deshaun Watson 168 yardot passzolt mindössze, és futásokból is csak 21 yardot tett hozzá a teljesítményéhez, ráadásul Lindsey-nek sem volt jó napja 15 futásból 57 yarddal; igaz, ehhez három elkapásból 67-et tett még hozzá. Az AFC East is alakul.

San Francisco 49ers @ New Orleans Saints 13-10

Meccs embere: Todd Davis 13 szereléssel, egy negatív yardos szereléssel és egy sack-kel kiérdemelte a címet.

Meccs csalódása: Gardner Minshew 234 yarddal, egy TD-vel és két interceptionnel, mert majdnem a meccsbe került a két turnover.

Mark Ingram 3.9, Breida 2.8-as átlaggal futopttak, nem mondható, hogy működött volna a 49ers futójátéka. Gurley-nek nem a teljesítményével, inkább a lehetőségei számával volt probléma, mindssze 10 labdacipelést kapott és ezt 41 yardra váltotta. Tyler Lockett szokás szerint megbízhatóan játszott és hét elkapásából szerzett 85 yardjával és egy TD-vel dominálta a 49ers elkapószekcióját, csak Jonnu Smith hozott még korrekt teljesítményt 64 yarddal. Keanu Neal és Christian Jones szereztek interceptiont a Siants részéről.

Detroit Lions @ Minnesota Vikings 20-28

Meccs embere: Jameis Winston 197 yarddal, két TD-vel.

Meccs csalódása: -

Jordan Love bemutatkozó mérklőzése nem sikerült rosszul, 180 yarddal, két TD-vel és egy interceptionnel fejezte be a meccse 107.8-as irányítóratinggel, ennél sokkal jobbat valószínűleg Tannehill sem hozna. Ito Smith 48, Devin Singletary 56 yardit futottak, míg Fournette ezúttal csak nyolc labdát kapott, ebből 28 yardot szedett össze. Riley Ridleyt megint szerette Winston, négy elkapásból 77 yardot szerzett, a másik oldalon Golden Tate volt a legjobb elkapó két elkapásból szerzett 57 yarddal.

Denver Broncos @ Houston Texans 28-20

Meccs embere: Tyrod Taylor 268 yarddal, három TD-vel és egy interceptionnel.

Meccs csalódása: Tua Tagovailoa 261 yarddal és egy interceptionnel.

JK Dobbins megkapta a kezdőszerepet, és nem is játszott rosszul, tizenegy futást 53 yardra váltott. A denveri támadók közül Albert Wilson és Noah Fant emelkedtek ki, Wilson 106 yarddal és egy TD-vel, Fant pedig hét elkapásból szerzett 67 yarddal és két TD-vel vette ki a részét a csapat győzelméből. Vince Williams, Isaiah Simmons (akiért még mindig haragszom) és Sheldon Rankins szereztek sacket, míg a Texans részéről Winovich és Darius Leonard ért oda az irányítóhoz. Kamarát is limitálta a Broncos, 16 futásból 63 yardot szerzett csupán.

Baltimore Ravens @ Buffalo Bills 17-28

Meccs embere: Josh Allen 240 yarddal, három TD-vel, 140.3-as ratinggel.

Meccs csalódása: Cory Littleton öt elkapást engedett.

Lamar Jackson is nagyon jó meccset zárt, 227 yarddal, két TD-vel és 132.7-es irányítóratinggel zárt, de sajnos a futás hiányában ez nem bizonyult elegendőnek a Bills ellen. James White 73, Raheem Mostert 60 yarddal járult hozzá a csapat győzelméhez, míg Quincy Enunwa 78 yardig jutott hét elkapásból. A Ravensnél David Johnson a silány futójátékát elkapásokkal kompenzálta, hkét labdát kapott el és 62 yardra, valamint egy TD-re váltotta ezt. Epenesa és Beasley is a földre vitték Allent, míg a másik oldalon Bradley Chubb szedte össze Jacksont.

Cincinatti Bengals @ Cleveland Browns 30-24

Meccs embere: Baker Mayfield 368 yarddal és három TD-vel.

Meccs csalódása:

Fontos pillanatokban remekel a Bengals, idei harmadik győzelmét aratja hosszabbításban. A Browns ezúttal is jól játszott, Danny Amendola 148 yarddal és három TD-vel vette ki a részét a csapat remekül működő passzjátékából, és talán ő profitálta a legtöbbet az újabb remek meccset játszó Daniel Jones teljesítményéből: 277 yard mellett három TD-t passzolt egy interception mellett. Le'veon Bell is hozta a szokásosat, 15 futásból 87 yardot szerzett. Miles Sanders volt ma a jobbik futó a kettőből, három elkapást 88 yardra és egy TD-re váltott, ráadásul emellé a földön is felpakolt hét futásból 41 yardot és egy TD-t, Mack pedig újra remekelt és másfél sack-kel zárt.

Washington Redskins @ Green Bay Packers 13-30

Meccs embere: Christian Kirk hat elkapásból szerzett 124 yarddal és két TD-vel.

Meccs csalódása: Ryan Fitzpatrick 168 yarddal, két TD-vel, két interceptionnel.

Papírforma. McCaffrey hozta a szokásos 20 futásból szerzett 96 yardját, Gordon 51, Metcalf pedig 79 yarddal járult hozzá a Packers győzelméhez. Rodgers ezúttal nem volt kiemelkedő, 295 yard mellett két TD-t és egy interceptiont dobott, Marlon Humophrey, Tre'Davious White és Chidobe Awuzie szereztek az ellenfél irányítójának labdájából interceptiont, illetve Devin White egyszer sackelte is Rodgerst, de összességében nincs mit ragozni.

Los Angeles Chargers @ Jacksonville Jaguars 24-28

Meccs embere: D'Andre Swift 9 futást 89 yardra és egy TD-re váltott.

Meccs csalódása: PAtrick Mahomestól 235 yard efgy TD-vel és egy interceptionnel baromi kevés.

Andy Dalton a szokásosat hozta, és ez elég volt, 202 yarddal és két TD-vel zárt, egy ilyen meccset pedig el tud dönteni az, ha turnover nélkül húzod ki. Nick Chubb 17 futásból 85 yardot és egy TD-t szerzett, az öt yardos átlag mindenképp remek és ehhez hozzátett még egy húsz yardos elkaoást is. A Chargers védelméből igazán Hightower emelkedett ki 14 szereléssel, míg a meccs egyetrlen interceptionjét Lavonte David jegyezhette.

Pittsburgh Steelers @ Arizona Cardinals 24-30

Meccs embere: Sam Darnold 272 yarddal, négy TD-vel és 140.7-es irányítóratinggel.

Meccs csalódása: -

Hosszabbításban kapott ki a Steelers, ráadásul úgy, hogy a negyedik negyedben 10-3-ra nyertek és gyakorlatilag kibrusztolták maguknak az újabb lehetőséget, de a Cards nagy falatnak bizonyult. Taysom Hill 289 yarddal egy interceptionnel és két TD-vel fejezte be a meccset, ráadásul futásokkal is hozzátett még 31 yardot, és összességében egyértelmű, hogy a Cardinalt nullázták pár megugrásuk kivételével, ugyanis összesen 43 futókísérletük volt 148 yardért. Guice hét futást 13, Conner kilenc futást 11 yardra váltott, ezúttal sajnos egyiküknek sem ment. Hockenson három, Davante Adams egy TD-vel fejezhette be a meccset, jókor kezd a passzjáték is éledezni. A meccs egyetlen interceptionjét Bryce Callahan neve mellé írhattuk.

Tennessee Titans @ Las Vegas Raiders 24-17

Meccs embere: Tom Brady 237 yarddal, három TD-vel, egy interceptionnel.

Meccs csalódása: Sony Michel 12 futásból szerzett 33 yarddal, egy TD-vel és egy fumble-el.

Nem volt tele ez a meccs sem kiemelkedő teljesítményekkel, mindkét elsőszámú futó 2.8 yardos átlaggal futott.
Corey Davis megint veszélyesen játszott és kilenc Brady-passzt 80 yardra váltott, míg a Raiders csapatából Cobb kiemelhető néghy elkapásból szerzett 76 yarddal és egy TD-vel. A védelmeket tekintve Taven Bryanen akad meg az ember szeme, aki másfél sacket is szerzett, valamint a már-már szokásos Cam Jordan sack sem maradhatott el.

Kansas City Chiefs @ New England Patriots 28-0

Meccs embere: Brian Poole egy interception mellett csak két elkapást engedett.

Meccs csalódása: Matt Wolford. Vagyis Ryan. 210 yard, három interception és 34.2-es irányítórating.

Ashtyn Davis és Blake Martínez is profitáltak Ryan adakozókedvéből, ám a leghálásabb neki Mitch Trubisky lehet, aki 135 yarddal, egy TD-vel és egy interceptionnel zárt, mégsem verte agyon fél Kansas City a meccs után; az ő labdáját Jayon Brown szerezte meg. Jamaal Williams 17 futásból 75, Penny 9 fuitásból 45 yardot szerzett, valamint elkapott TD-t írhattunk fel Durham Smythe neve mellé.

Seattle Seahawks @ Los Angeles Rams 20-38

Meccs embere: Drew Brees 218 yarddal, négy TD-vel és 144.2-es irányítóratinggel.

Meccs csalódása: CJ Mosley megint engedett öt elkapást, az idei coverage teljesítménye brilliáns.

Joe Burrow 264 yard és két TD mellett kétszer el is adta a labdát, ez a Rams ellen nem fér bele. Kerryon Johnson nem tudta megfelelően pótolni a sérült Chris Carsont, 13 futását 49 yardra váltotta, míg a másik oldalon Zeke Elliott megint csak remekelt és 25 futást 104 yardra , míg három elkapását 41 yardra és egy TD-re váltotta. Mike Evans végre elkőkerült és 66 yarddal, két TD-vel vétette észre magát, és Tre'quan Smith egyedüliként lépte át a száz yardot.

NEw York Giants @ Philadelphia Eagles 20-17

Meccs embere: JC Jackson két ionterceptiont szerzett.

Meccs csalódása: Kyler Murray 135 yardig jutott egy TD és egy interception mellett.

Nagyon nehéz meccset nyert meg végül a Giants, a negyedik negyedes 10-7 nélkül ki tudja, hogyan alakult volna a meccs, így viszont gyakorlatilag bebiztosította a rájátszást. Carson Wentz sem volt jobb Murraynél, mert míg Kyler 93.5-ös ratinget hozott, addig Wentz 209 yard, két TD és két interceptionnel csak 83.7-es irányítóratingre volt jó. Tevin Colemannek is megvolt végre az első normális teljesítménye, ezúttl 93 yardot futott 4.4-es átlaggal. Az elkapósorból pedig Jaeden Graham hét elkapása, 90 yardja és egy TD-je az, ami figyelemre méltó.

AFC
North:  ibb.co/bLBhR6g
South:  ibb.co/NSCXVXQ
East:  ibb.co/Dfj2ncQ
West:  ibb.co/pPdnmwh

NFC

North:  ibb.co/RjSBVwK
South:  ibb.co/mT5LDbt
East:  ibb.co/HNjm8zB
West:  ibb.co/fdYHV8f

AFC PO:
 ibb.co/n6PdsQd
 ibb.co/qs4grq3

NFC PO:
 ibb.co/Nmx48N0
 ibb.co/cw71C4j

Pulvis et umbra sumus.
5 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 487
Week 13

Chicago Bears @ Detroit Lions 6-31

Meccs embere: Keenan Allen nyolc elkapásból szerzett 110 yarddal.

Meccs csalódása: Jimmy Garoppolo 243 yarddal, két interceptionnel, 66.8-as QB ratinggel.

A liga első igazi, fontos sérültje is megvan, Ryan Tannehill 2-3 hétre kiesett, a sérüléséig 103 yardig és két TD-ig jutott, míg a helyére beálló Jordan Love 143 yarddal, egy TD-vel, egy interceptionnel zárt. Nem voltak igazán kiemelkedő egyéni teljesítmények, Allen meccs emberévé válása is ebből fakad; az interceptionöket Quandree Diggs, Bobby Mccain és Jerome Baker jegyezték. Ugyanezt támasztja alá Dalvin Cook és Josh jacobs statisztikája is: előbbi 20 futásból 75 yardot és egy TD-t, utóbbi 17 futásból 71 yardot szerzett.

Buffalo Bills @ Dallas Cowboys 28-21

Meccs embere: Josh Allen 270 yarddal, négy TD-vel, 10.8-as passzonkénti yardátlaggal és 92%-os pontossággal. Ez 151.2-es irányítóratingre volt jó.

Meccs csalódása: -

Amikor beindult a Cobwboys, késő volt, a negyedik negyedet hiába nyerték 14-0-ra, és Rivers hiába jutott el 311 yardig és három TD-ig. A Bills legjobb elkapója Michael Gallup volt 10 elkapásból szerzett 137 yarddal és egy TD-vel, Rivbers játékából pedig Steven Sims profitált leginkább, aki hét elkapással és 90 yarddal zárta a meccset; Jaire Alexander és Joe Haden egyaránt öt-öt elkapást engedett. Antonio Gibson 13 futásból 42 yardot szerzett mindössze, de elkapásokkal pótolta a hiányt, három elkapással és 66 yarddal zárt, ezek közül az egyik ráadásul TD-t ért..

New Orleans Saints @ Atlanta Falcons 28-24


Meccs embere: Dak Prescott 275 yarddal, három TD-vel, két interception mellett, 110-es irányítóratinggel.

Meccs csalódása: Lehet-e valaki csalódás, ha két TD-t is passzol, interception nélkül? Lehet, ha Russel Wilsonnak hívják, kikap a csapata és 122 yarddal zár.

Egy negyed erejéig pörgött igazán a Saints, ez elégnek bizonyult, a második negyedben 21 pontot szereztek. Maxx Crosby és TJ Watt is szerzett sacket Prescotton, Kareem Hunt pedig 5.4-es átlaggal futott, 16 kísérletből. Nála csak Gurley szerepelt jobban a támadóknál, aki ugyanennyi próbálkozást 5.7 yardos átlagra váltott, ráadásul szerzett egy TD-t is. Az interceptionöket Jessie Bates és Eric Kendricks jegyezték.

Tennessee Titans @ Indianapolis Colts 34-17

Meccs embere: Tom Brady 308 yarddal és két TD-vel.

Meccs csalódása: Jonathan Jones nyolc elkapást engedett.

Pedig Cousins remek volt, 300 yarddal és két TD-vel zárta a meccset, pedig ezúttal is odaértek hozzá rendszeresen, Rashan Gary, Chris Jones és Cameron Jordan is földre vitték egyszer. Corey Davis 118 yardot és egy TD-t szerzett hét elkapásból, míg a másik oldalon Payton Barber váltott négy elkapást 88 yardra és egy TD-re, Barkley mindössze ötször futhatott.

New York Jets @ Cincinatti Bengals 21-24

Meccs embere: Matthew Stafford 257 yarddal és három TD-vel.

Meccs csalódása: Roquan Smith-t beírhatom-e ide, ha szerzett egy interceptiont, de mellette kilenc elkapást engedett? Beírom.

A szokásos negyedik negyedes Bengals-feltámadás, ezúttal 10-0-al zártákl a meccset, és ez a remek formában lévő Jets ellen is elégnek bizonyult. Mayfield kétszer is eladta a labdát, az egyiket a korábban említett Smith, a másikat Rashaan Evans húzta be, de mellette 356 yardot passzolt; ebből Brandin Cooks 101-et szedett össze, de Jalen Hurd is előkerült hét elkapás és 62 yard erejéig. Michael Thomas megint csak a harmadik legjobb elkapó volt a csapatában -Patrick Peterson üdvözletét küldi- és négy elkapásból 38 yardig jutott, míg Jamison Crowder hat elkapást 81 yardra és két TD-re váltott. Mack két sacket is szerzett -Barrett sérülése mellett kell is a jó játéka-, a Bengals pedig a Falcons után a második biztosan rájátszásba jutó csapat.

Washington Redskins @ Carolina Panthers 24-13

Meccs embere: DJ Moore 9 elkapással és 110 yarddal.

Meccs csalódása: Clyde Edwards-Helaire 19 futásból 45 yardot szerzett.

Fitzpatrick mindössze 150 yardot passzolt két TD mellett, ám ez pont elég volt, mert a másik oldalon John Wolford 256 yarddal, egy TD-vel, két interceptionnel járult hozzá a meccshez, és a Panthersnek nem fér bele a labda eladása, főleg úgy nem, hogy esélyesen kulcsszituációkban sikerült mindezt összehoznia Wolfordnak, Adoree jackson 47 yardnyit hordta vissza az interceptionjét. Sackek is voltak bőséggel, Donald kettőt, Marquis Haynes és Thomas Davis egyet-egyet vállaltak, míg a másik oldalon Danielle Hunter, Jordan Hicks és Hitchens értek oda az irányítóhoz. A 17-3-as második félidőt sajnálhatja igazán a Panthers.

San Francisco 49ers @ Baltimore Ravens 24-21


Meccs embere:Gardner Minshew 213 yarddal, két TD-vel.

Meccs csalódása: Will Lutz háromból egy field goalt rúgott be.

Lamar Jackson és Minshew majdhogynem azonos számokat hoztak, ám míg Minshew 69%-al és 8.6 yardos átlaggal passzolt, addig Jackson 239 yardja és két TD-je csak 6.8 yardos átlaggal és 62%-os pontossággal lett meg. Mark Ingram továbbra is megbízható, ezúttal húsz futása volt 88 yardért és egy TD-ért, míg Lockett a szokásos TD mellett csupán 48 yardot szerzett. A meccs két sackjét Brandon Graham és AJ Epenesa jegyezték, míg a 49ersben Joe Schobertnek volt jó meccse 12 szereléssel.

Tampa Bay Bucs @ Jacksonville Jaguars 22-38

Meccs embere: Andy Dalton 240 yarddal, két TD-vel, egy interceptionnel.

Meccs csalódása: Abban lehet csalódni, akitől semmit se várunk? Dwayne Haskins 237 yarddal, egy TD-vel és három interceptionnel zárt.

Melvin Gordon legalább megint jól jtszott, 17 fuztásából szerzett 70 yardjával és két TD-vel messze a Bucs leghatékonyabb támadója volt a meccsen. Megvan Mark Andrews első igazán jó meccse is, tíz elkapásból szerzett 103 yarddal és egy TD-vel, a szart a palacsintába Brandon Linder sérülése hozza. AJ Bouye neve mellé két, míg Ronnie Harrisoné mellé egy interceptiont jjegyezhettünk fel, míg a másik oldalon Pierre Desir tudott labdát szerezni.

Green Bay Packers @ New York Giants 24-20

Meccs embere: Aaron Rodgers 226 yarddal, három TD-vel.

Meccs csalódása: Kyler Murray 337 yarddal és három interceptionnel.

A mennyiség és a minőség csatája volt ez. Tyreek Hill a tíz elkapásából szerzett 148 yarddal sem tudott bejutni az endzone-ba, ez egy ilyen szintű hatékonysággal operáló csapat ellen nem fér bele, ugyanakkor ha meglesz a rájátszás, bármeddig eljuthat a Giants akkor, amikor egy ilyen védelem ellen is fel tud rakni 421 yardot. Donovan Smith két sacket is engedett a meccsen, a Packers védelméből Jamal Adams, Tre'Davios White és Tremaine Edmunds szereztek interceptiont. Támadóoldalon Hillen kívül még DK Metcalf lépte át a száz yardot elkapásokból.

Philadelphia Eagles @ Miami Dolphins 13-17

Meccs embere: Deshaun Watson 234 yarddal, egy TD-vel és egy interceptionnel.

Meccs csalódása: Greg Mancz két sacket is engedett.

Nem volt egy túlzottan eseménydús meccs, Wentz 182 yarddal és egy TD-vel zárt, míg Derrick Henry 14 futásból érte el a 70 yardot. A Dolphins elkapói közül Adam Humphries és Antonio Brown hozott értelmezhető teljesítményt, előbbi hat elkapásból 82 yarddal, utóbbi öt elkapásból 70 yarddal zárt. Calais Campbell kétszer, Demarcus Lawrence egyszer ért oda Watsonhoz, a meccs egytelne interceptionjét Blessaun Austin jegyezte.

Las Vegas Raiders @ Kansas City Chiefs 27-20

Meccs embere: Sony Michel 19 futásból 112 yardot szerzett.

Meccs csalódása: Mason Crosby ötből csak két field goalt tudott berúgni.

Jamaal Williams ugyanannyira lehetett volna csalódás, mint Crosby, 17 futása 33 yardra volt képes, sokatmondó, hogy Trubisky nyolc futásbóól többet, szám szerint 48 yardot szerzett. Trubisky és Goff egyformán 215 yardot szereztek, ám mindezt Trubisky megfejelte még két TD-vel, ám a kihagyott field goalok a meccsbe kerültek, hozzá kell tenni, mindhárom 49+-os kísérlet volt.

Los Angeles Rams @ Arizona Cardinals 24-0

Meccs embere: Drew Brees 235 yarddal, két TD-vel.

Meccs csalódása: Derrius Guice nyolc futásból szerzett 22 yarddal

306 arizonai támadóyard, turnover nélkül, és mégsem sikerült a pontszerzés. Döbbenet. Pedig Darnold nem volt rossz, ötször sackelték és mégis 249 yardot passzolt 69%-os pontossággal, amiből Davante Adamsnek és Hockensonnak jutott hét-hét labda, előbbi ebből 95, utóbbi 78 yardot szerzett. A Rams védelméből Dante Fowler két sacket szerzett, mellette Olivier Vernon jutott el egyszer Darnoldhoz, de Vita Vea és DJ Reader is kivette a részét a Darnold-abúzosból. Dan Bailey az egyetlen field goal próbálkozását is mellé küldte.

Los Angeles Chargers @ Denver Broncos 27-31

Meccs embere: Tyrod Taylor 313 yarddal, három passzolt és egy futott TD-vel.

Meccs csalódása: Patrick Mahomes 259 yarddal, egy TD-vel és egy interceptionnel.

Robby Anderson 101, Tarik Cohen 71 yarddal zárt, és mindketten összeszedtek egy-egy TD-t. Zadarious Smith és Pierre-Paul két negatív yardos szerelést mutatott be, ezekkel voltak a legkiemelkedőbben teljesítő védők, se sack nem volt, se semmi igazán kiemelkdeő, az egytelen interceptiont Jalen Ramsey húzta be. De'andre Swift 22 kísérleten mindössze 3.3 yardot átlagolt, míg a msik oldalon Damien Williams 24, Dobbins 13, Tyrod Taylor 19 yardot tudott összeszenvedni. A Chargers egyetlen értelmes támadóoldali teljesítményét Travis Kelce részéről jegyezhettük fel, hat elkapást 71 yardra váltott.

Cleveland Browns @ Pittsburgh Steelers 31-12

Meccs embere: Daniel Jones 193 yarddal, két TD-vel és 158.3-as ratinggel.

Meccs csalódása: Derek Carr 177 yarddal, két interceptionnel, 46-os ratinggel.

De legalább ma Snell révén volt futójátéka a steelersnek, hét kísérletből 77 yardig jutott, de a másik oldalon Bell 26 labdacipeléssel vette ki a részét a győzeleből és ebből 108 yardot szerzett. A meccsen pályára lépő legjobb elkapó Tyler Boyd volt hét elkapásból szerzett 80 yarddal, míg védelmi oldalon Ed Oliver emelkedett ki igazán két sack-kel és egy negatív yardos szereléssel. Az interceptionöket Sam Beal és Kevin Johnson jegyezték.

New England Pqatriots @ Houston Texans 31-34

Meccs embere: Julio Jones tizennégy elkapásból szerzett 212 yarddal és egy TD-vel.

Meccs csalódása: Avonte Maddox hét elkapást engedett.

Ezúttal a PAtriots 488 szerzett támadóyarddal kapott ki.. Tua Tagovailoa 269 yarddal, négy TD-vel. míg Ryan 445 passzolt yarddal, négy TD-vel és három interceptionnel fejezte be a meccset. Ha csak az egyik eladott labda nincs... Joe Mixon 11 futásból csak 3.5 yardos átlagot produkált, miközben Alvin Kamara 16 futásból 80 yardot szerzett, a meccs legnagyobb meglepetése ugyanakkor Gunner Olsewski remeklése, hét elkapással és 81 yarddal vette ki a részét a Texans győzelméből. Fun fact, mindhárom interceptiont Landon Collins húzta be, valamint ez az első meccs, hogy egyik csapat sem puntolt.

Minnesota Vikings @ Seattle Seahawks 27-21

Meccs embere: Jameis Winston 222 yarddal, egy TD-vel és 123-as irányítóratinggel.

Meccs csalódása: Brandon Carr és Troy Hill is hat elkapást engedett.

Hosszabbításban nyert a Vikings, ráadásul a negyedik negyedet is 14-7-re nyerték, ezzel pedig a szezonban az egyik legszebb győzelmet aratták. Fournette csak 3.8 yardos átlaggal futott, de szerzett két TD-t is, míg Carson 14 próbálkozásból szerzett 67 yardot. Will Fuller újabb jó meccsen van túl tíz elkapással, 102 yarddal és egy TD-vel, a meccs egyetlen sackjét pedig Von Miller szerezte meg, Taylor Motont megverve. Könnyebben is alakulhatott volna a meccs, ám Carson fumble-ja ezúttal nem eredményezett ladbavesztést.

AFC
North:  ibb.co/gZ0p4Lm
South:  ibb.co/12PD3kK
East:  ibb.co/FJVncMZ
West:  ibb.co/VQsbTxG

NFC:
North:  ibb.co/cXnxTsh
South:  ibb.co/ZWRG9bx
East:  ibb.co/YT8SN0h
West:  ibb.co/931MPvs

AFC PO:
 ibb.co/FmR1txW
 ibb.co/c30WBKg

NFC PO:
 ibb.co/58Q7Bp8
 ibb.co/NNKXmvb

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
5 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 487
Week 12

Indianapolis COlts @ Houston Texans 27-30

Meccs embere: Kirk Cousins 326 yarddal, három TD-vel.

Meccs csalódása: Justion Rohrwasser, a kihagyott 29-39 közötti fieldgoalja a meccsbe került.

Kevés kellett volna a szezonbeli első Colts-győzelemhez, ám a hosszabbítást végül 6-3-ra elveszítettékm így Cousins és Claypool (hét elkapás,m 97 yard, egy TD) remek meccse feleslegesnek bizonyult. Ezúttal Mattison futott két TD-t a Texans oldalán, ott ez a divat, hogy fognak egy dologtalan játékost és kap két futást a goalline környékén, aztán majd csak lesz valami. Kár Rohrwasser kihagyott próbálkozásáért, h az nincs, hosszabbítás sincs, mert 7-3-ra veszítették csak el a negyedik negyedet. Roderick Johnson NEM engedett sacket.

Denver Broncos @ Buffalo Bills 21-20

Meccs embere: Damien Williams 16 futásból 74 yardig és két TD-ig jutott.

Meccs csalódása: Morgan Moses ide illik, három engedett sack-kel.

Nehéz mit mondani, Tyrod Taylor 182 yarddal, egy TD-vel és egy interceptionnel zárt, mégis nyert a Broncos, amiben nyilván szerepet játszott McManus blokkolt field goalja is. Jaire Alexander az előző meccs uitán remekelt, két elkapást engedett és egy interceptiont is összeszedett, mí Jabaal Sheard 2.5 sacket rakott fel. A másik oldalon a visszatérő Pierre-Paul két sacket is szerzett. Josh Allen teljesítményével megibnt csak nem szolgált rá se a vereségre, se a cserére, 8.0-ás átlaggal 231 yardot és egy TD-t passzolt, 72%-os pontossággal.

New York Gaints @ Chicago Bears 24-16

Meccs embere: Bud Dupree három sacket szerzett.

Meccs csalódása: Donovan Smith 4 sacket engedett, amihez ezúton is gratulálnék.

Felemás meccsen van túl a Giants, a félidőben 24-3-ra vezettek és a vége mégis szoros lett. Kyler Murray sem játszott jól, 272 yard mellé egy TD-t és két interceptiont tud felmutatni, de a másik oldalon sem jobb a helyzet, Driskel egy kellemes 176 yarddal járult hozzá a vereséghez, ez a meccs Garoppolóval akár meg is lehetett volna.. Tyreek Hill hét, Irv Smith kilenc elkapásból jutott el 90 yardig, előbbi kapta Murray egyetlen TD passzát.

Pittsburgh Steelers @ Cincinatti Bengals 6-28


Meccs embere: Baker Mayfield 326 yarddal, három TD-vel.

Meccs csalódása: A Steelers futójátéka, Darwin Thompson két kísérletből szerzett hat yardot, ám ebből lejön Carr mínusz egy, és Snell mínusz három yardos futása.

Nem mintha amúgy a passzjáték jobb lett volna, 176 yardig és egy interceptionig jutott Carr, ám a meccset a két fal harca döntötte el, Cox, Mack, DJ Jones és Clayborn is sackelte Carrt, a futójátékot pedig két yardig engedték, itt teljesen egyértelműen klassziskülönbség volt a két csapat között. Kendrick Bourne átlépte a száz yardot, a simintéző is boldog!

Miami Dolphins @ Cleveland Browns 23-13

Meccs embere: Legyen Deshaun Watson, de a 206 yard és két TD egy interception társaságában ritkán tesz valakit a meccs emberévé.

Meccs csalódása: Daniel Jones 304 yarddal, két interceptionnel.

422 támadóyarddal sikerült 13 pontot szereznie a Brownsnak, ez valami rekord lehet. Pedig a futás is ment, Bell 4.8-as átlaggal futott 86 yardot és egy TD-t, Henrynek is volt egy jó meccse 8 elkapással és 88 yarddal, ráadásul a meccsen két sack volt és mindkettőt Matt Judon szerezte.. Az interceptionöket Troy Dye és Justin Cooleman neve mellé írhattuk fel a Dolpjhins oldalán.

Tampa Bay Bucs @ Atlanta Falcons 17-35

Meccs embere: Russel Wilson 202 yarddal, négy TD-vel., egy interceptionnel.

Meccs csalódása: Szobrozó Dwayne, csodálatosan játszott, hatszor sackelték és passzolt 92 yardot. Keenumot a népnek!

Papírforma, a Falcons megnyerte a csoportot ezzel. Nem volt nehéz, se a csoportgyőzelem, sem ez a meccs, ha Melvin Gordon 18 futásból nem hoz össze 151 yardot, még könnyebb lett volna. Jött a szokásos két Watt-sack, Conklin volt ezúttal a szenvedő fél, de legalább Amukamara interceptiont jegyezhetett, igazából MElvin Gordon mellett nincs kiről beszélni, annyira rossz volt a passzjáték. Haskinsből csinálnék egy blokkoló TE-t.

Carolina Panthers @ New Orleans Saints 19-27

Meccs embere: Dak Prescott 257 yarddal, két TD-vel, egy interceptionnel.

Meccs csalódása: -

Jópárszor sackelték Wolfordot, aki ennek ellenére nem volt ma rossz, összesen 185 yardot és egy TD-t vállalt, ha jött volna egy jó meccs Edwards-Helaire-től, akkor ez könnyen megletett volna, főleg, hiogy Wise még egy safetyt is összehozott és összességében remekül limitálták a Gurley-futásokat. Az elkapásokat kevésbé, mertt a 3.3 yardos átlaggal 65 yardot futó Gurley négy elkapásból még 56 yardot hozzátett a teljesítményéhez. Marquise Blair jegyezte az interceptiont, a Saints oldalán pedig Hubbar és Jacobs egy-egy, Todd Davis másfél sacket szereztek.

Detroit Lions @ Washington Redskins 26-22

Meccs embere: Ryan Fitzpatrick 284 yarddal, két passzolt és egy futott TD-vel.

Meccs csalódása: Jawuan James két sacket engedett.

Tannehill pedig rendesen elmaradt Fitzmagictől, 245 yarddal, egy TD-vel és egy interceptionnel fejezte be a meccset, de Dalvin Cook és Cam Akers mentette a bőrét, Akers volt a több szerephez jutó ma, 19 futásból 70 yardot és egy TD-t szerzett. A Redskinsnél végre Ekeler is előkerült, 37 yardnyi futással és négy elkapásbólszerzett 82 yarddal, valamint egy TD-vel életjeleket adott magáról, és Danielle Hunter is sackelte egyszer Tannehillt.

Las Vegas Raiders @ New York Jets 10-20

Meccs embere: Matthew Stafford 213 yarddal, két TD-vel.

Meccs csalódása: Jared Goff 225 yarddal, egy TD-vel és egy interceptionnel, mindössze 6.8 yardos átlaggal.

Agyonfutotta a Jets a meccset, de kicsit minek-érzés támadt atz emberben ettől, mert Freeman és Mckinnon 30 próbálkozásból érte el kínkeservesen a 104 yardot. Mindezt ellensúlyozza, hogy Nelson Agholornak remek meccse volt (michaelthomaswho?) és hat elkapásból 90 yardot és két TD-t szerzett; a jets második legtöbb elkaoással rendelkező játékosa Freeman volt, két elkapásból 43 yarddal. A Jets részéről Roquan Smith két sacket szerzett, míg a másik oldalon Ingram, Brennan Scarlett és Tim Settle értek oda az irányítóhoz.

Jacksonville Jaguars @ Tennessee Titans 21-16

Meccs embere: Andy Dalton 295 yarddal, két TD-vel.

Meccs csalódása:

14-6-os negyedik negyeddel nyert végül a Jax, annak ellenére volt szoros, hogy 416 yardot szereztek, míg a Titans csupán 249-et. Dalton mindkétn TD-átadását Cooper Kupp húzta be, aki összesen kilenc elkapásból 94 yardot szerzett, míg a Titans legjobb elkapója nyolc elkpásból szerzett 96 yarddal és egy TD-vel Calvin Ridley volt. A Jax interceptionjét Kenny Moore-nak írhattuk be, A'shawn RObinson pedig másfél sack-kel zérta a napot.

Dallas Cowboys @ New England Patriots 40-34

Meccs embere: Xavien Howard két interceptionnel, az egyiket TD-re visszahordva.

Meccs csalódása: Matt Ryan 345 yarddal, egy TD-vel és három interceptionnel.

A másik hosszabbításos meccs. A Patriots 496 yarddal zárt, ez ugyanakkor mégsem volt elég a győzelemhez, és nagyrészt Matty Ice volt hibáztatható, mert eközben Joe Mixon 113 yarddal, 9.1-es átlaggal és egy TD-vel tudta befejezni a meccset. Latavius Murray megint nagyon gyengén játszott és mindössze 35 yardot szerzett 2.3-as átlaggal. Fontos kiemelni, megint a két öreg volt Ryan két kedvence, Walker és Fitzgerald is nyolc elkapásig jutott, előbbi 85, utóbbi 105 yardot és egy TD-t szerzett ezekből. Laremy Tunsil lehet hálás Ryannek, a négy engedett sackje miatt simán mehetne a csalódásba...

Green Bay Packers @ San Francisco 49ers 31-13

Meccs embere: Aaron Rodgers 232 yarddal, két TD-vel.

Meccs csalódása: Chris Harris négy elkapást engedett és ez a meccsen a legtöbb volt. Több kellett volna tőle (is).

Így jár az a csapat, amelyik a harmadik negyed végéig egyetlen safetyvel jut csak pontokhoz... McCaffrey 19 futásól 98 yardot ért el, míg a másik oldalon Ingram 18 futásból szerzett 88 yardot, nem sok különbség volt a két futó között, ellenben Minshew 202 yardig és egy TD-ig jutott csupán -azt Lockettnek adta, nyilván- és négyszer sackelték, ebből másfelet Ansah neve mellé írhatunk. A safetyt Biegel hozta össze, összesen három negatív yardos szerelése és egy sackje volt a meccsen.

Seattle Seahawks @ Philadelphia Eagles 35-31

Meccs embere: Joe Burrow 304 yarddal, négy TD-vel, 80%-os pontossággal és 11.7 yardos passzonkénti átlaggal.

Meccs csalódása: CJ Mosley hét elkaoást engedett.

Pedig az Eagles hatalmasat jétszott, Wentz szinte másolta Burrow statjait, nála 305 yardot jefgyezhettünk fel a négy TD mellett, ám ő mindössze 7.6 yardot átlagolt, de egy ilyen teljesítménnyel nehéz versenyezni, a szezonbeli legjobbját hozta Burrow. Will Fuller 8 elkapásból 118 yardot és egy TD-t, míg Tre'quan Smith két TD-t is szerzett, míg a másik oldalon Marquise Brown 10, Jaeden Graham 11 elkapással vette ki a részét a passzfesztiválból, előbbi 116, utóbbi 86 yardot ért el, egy TD mellett. A futójátékban is inkább az Eagles volt jó, Henry 15 futásból 72 yardot ért el úgy, hogy a leghosszabb futása kilenc yardos volt.

Baltimore Ravens @ Los Angeles Rams 31-20

Meccs embere: Drew Brees 288 yarddal, három TD-vel és 141-es ratinggel.

Meccs csalódása: Austin Seibert két field goalt és egy extra pontot hagyott ki.

Ha nincs az a 14-0-ás negyedik negyed... David Johnson, bár csak 3.7 yardot átlagolt, három TD-t is futott, Elliott ugyanakkor 14 futásból jutott el 66 yardig és egy TD-ig, de az igazán nagy teljesítményt elkapásokkal tette hozz, két elkapásból 73 yardot és egy TD-t ért el. míg Lamar Jacksont háromszor is sackelték, ezejket Olivier Vernon, Dante Fowler, valamint felesben Vita Vea és DJ Reader jegyezték. Nincs ezen mit ragozni, Seibert teljesítményén ment el ez a meccs.

AFC
North:  ibb.co/NZJBKgJ
South:  ibb.co/9h3pWMC
East:  ibb.co/CQBFLNv
West:  ibb.co/Jsg8SDp

NFC
North:  ibb.co/Sc95mFw
South:  ibb.co/kSpfd2c
East:  ibb.co/FHq1bPD
West:  ibb.co/LY8kWx0


QB:
 ibb.co/rGgHkc8
 ibb.co/qk1d70z
 ibb.co/80rXRfw
 ibb.co/jRXYFQM
 ibb.co/D4C393B

RB:  ibb.co/dM9DGmP

WR:  ibb.co/HtLqcsZ

Sack:  ibb.co/d4ccPzy

Int:  ibb.co/v32K3jX

Tackle for loss:  ibb.co/5K5PM9L

Engedélyezett elkapások:  ibb.co/v4Gdwrw

Offense:  ibb.co/5WsvkC9

Defense:  ibb.co/0Yvcv4v

Pulvis et umbra sumus.
5 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 487
Week 11


Pittsburgh Steelers @ Cleveland Browns 21-35

Meccs embere: Daniel Jones 348 yarddal, négy TD-vel, 148.7-es irányítóratinggel.

Meccs csalódása: Hogy Carr három snap után kidőlt a meccs teljes időtartamára. (nincs injury reporton, úgyhogy holnap újrapróbáljuk)

Taysom Hilltől eklvették a kezdőposztot, aztán mégis jéátsaznia kellett, végül 204 yarddal, három TD-vel és két interceptionnel zárt. Amendola és Odell Beckham villogtak igazán, előbbui 102 yardig és három TD-ig, utóbbi 117 yardig és egy TD-ig jutott, de ha a passz megy, a futás kevésbé, Bell csak 3.4-es átlaggal futott 14 kísérletből.

Atlanta Falcons @ Carolina Panthers 26-14

Meccs embere: TJ Watt nyolc tackle-t és két sacket ért el.

Meccs csalódása: Tim Boyle jó formája véget ért, 189 yarddal, egy TD-vel és két interceptionnel zárt.

A várható eredmény, váratlan módon; a Falcons csak egy 13-0-ás negyedik negyeddel tudott végül győzni, a támadók egyáltalán nem játszottak jól, Wilson 235 yarddal és egy TD-vel zárt, míg Hunt 14 futásból 2.6-os átlagot hozott össze, a védelemben pedig Geno Stone és Gilmore szereztek labdát Boyle-passzból, míg a másik oldalon Thomas Davis ért oda egyszer az irányítóhoz.

Dallas Cowboys @ Detroit Lions 28-21

Meccs embere: John Brown 13 elkapásból szerzett 196 yarddal és két TD-vel, úgy, hogy a leghosszabb elkapása 25 yardos volt.

Meccs csalódása: Braden Smith két engedett sack-kel.

Ha nem nyert volna a Dallas, most Rivers menne a csalódásba a két interception miatt, így v 375 yarddal és három TD-vel megússza. Afutójáték teljesen esélytelen volt dallasi oldalon, Latavius Murray 2.9 yardot átlagolt, ellenben Davenpont és Mike Daniels is két-két sacket jegyezhettek. Tannehill elmaradt Rivers teljesítményétől, 244 yardig jutiott két TD és egy interception mellett. Az interceptionöket Myles Jack, Denzel Ward és Mike Hilton jegyezték.

Jacksonville Jaguars @ Indianapolis Colts 38-22

Meccs embere: Nick Chubb 17 futásból 107 yarddal, egy TD-vel és két elkapásból szerzett 110 yarddal és egy TD-vel.

Meccs csalódása: Roderick Johnson két engedett sack-kel. Mondanám, hogy csalódás, de tőleez az elvárható.

Már beírtam a meccs emberének Andy Daltont 338 yarddal és három TD-vel, de egyrészt Cousins is joggal pályázott volna erre a címre, hiszen ötször sackelték, ennek ellenére 322 yardot és két TD-t osztott ki. Curtis Samuel és Van Jefferson is kaptak el TD-t a Colts oldalán, míg a védők közül Yannick Ngakoue érdemes említésre, aki másfél sacket követett elm, gyanítom, Johnsonon.

Buffalo Bills @ Miami Dolphins 21-28

Meccs embere: Deshaun Watson 243 yarddal és négy TD-vel.

Meccs csalódása: Josh Allen 194 yarddal, két TD-vel, egy interceptionnel.

Pedig Lindsayt felzabálta a Bills, mindössze 2.1 yardos átlagra és 34 yardra volt képes a meccsen, ám mindez mit sem számít, ha Antonio Brown a focival foglalkozik és nyolc elkapásból száz yardig és TD-ig jut el. Chubb és Sheard újabb sackeket jegyezhettek fel, így legalább a szezon végén a védelem oldalán kiemelkednek majd, kár, hogy amikor nem kéne extra Allentől, nem jön a közepes sem. Jaire Alexander öt elkapást is engedett.

Houston Texans @ Baltimore Ravens 37-17

Meccs embere: Tua 230 yarddal, három TD-vel, 80%-os pontossággal. ,

Meccs csalódása: Rick Wagner két engedett sack-kel

Kenyan Drake két elkapásból két TD-t, míg egy futásból egy TD-t szerzett (a tökéletes játékos), és Kamara is 97 yardig valamint egy TD-ig jutott el. Epenesa végre feltűnt Baltimore-ban, két negatív yardos szerelést ius bemutatott, ám Lamar Jackson kevéssé hatékony játéka mellett lehetetlen volt valós nyomást helyezni a TExansra.

Denver Broncos @ Minnesota Vikings 28-7

Meccs embere: -

Meccs csalódása: Danien Williams 2.2-es átlaggal futott 44 yardot.

Nem tudok meccs emberét választani.Taylor 289 yard mellett három TD-t és két interceptiont dobott, míg Winston 210 yardig és egy TD-ig jutott, egyik sem lépte át a 100-as irányítóratinget. A futók sem voltak jók , még Dobbinsnak jött össze legalább egy futott TD, míg a Vikings védelméből Troy Hill és Antoine Bethea szereztek interceptiont Taylor-passzból, de alapvetően kiegyensúlyozott egyéni teljesítmények jellemezték a meccset; sack nem is volt.

New York Jets @ Washington Redskins 22-20

Meccs embere: Rashaan Evans, mert blokkolt puntból szerzett safety-je a meccset nyerte meg a Jets számára.

Meccs csalódása: -

Michael Thomast a négy elkapása mellett lévő 24 yardja a csalódások közé küdené, de kettő touchdownt ért a négy elkapásából.. Fitzmagic jól játszott, négyszer vitték a földre, de ennek ellenére sem adta el a labdát és jutott 258 yardig és egy TD-t. Gareon Conley szerintem már nem először kerülkiemelésre, ezúttal az öt engedett elkapása miatt mesélek róla, amivel a meccs legrosszabbjai között volt, ám ez sem eléggé borzalmas ahhoz, hogy csalódássá tegye.

New Orleans Saints @ Tampa Bay Bucs 17-17

Meccs embere: Dwayne Haskins 388 yarddal, két TD-vel és egy interceptionnel.

Meccs csalódása: -

Dak Precottot beírnám csalódásnak, mert aki Dwayne Haskins-szel nem tartja a lépést, annak eleve kár ezzel a sporttal erőlködnie, de 221 yardra és 71%-os pontosságra nem adhatok ilyet, főleg, hogy Gurley 29 labdacipelést kapott és ennyiből lett meg neki a szz yard... A msik oldalon Parris Campbell 11 elkapásból 153 yardot, míg Melvin Gordon 5 elkapásból 96 yardot és egy TD-t szerzett, ráadásul ketten együtt 80 yardot szedtek össze elkapás után, tehát a valódi diffferencia az elkapókból fakadt ma. Christian Jones szerzett labdát a Saints oldaláról, míg a Tampa védelméből Warner emelkedett ki öt negatív yardos szereléssel.

Arizona Cardinals @ San Francisco 49ers 35-21

Meccs embere: Sam Darnold 254 yarddal és három TD-vel.

Meccs csalódása Darius Slay engedett hat elkapást.:

Igazi shared backfield volt ma terítéken a Cardinalsnál, Conner és Guice is 15-15 carryt kapott, ám Conner 5.0, Guice 1.7 yardot átlagolt. Minshew sem volt rossz 289 yarddal, két TD-vel és egy interceptionnel -Queen szedte le-, ám ez ma nagyon nem fért bele, és ezzel az eredménnyel az NFC West lett a liga legérdekesebb csoportja. A Cardinals oldalán Chark hozott le felemás meccset, mert csak ngy elkapása volt 44 yardért, ám megmichaelthomasozta a meccset, és leszedett ő is két TD-t. A 49ers legjobb elkapója ma (is) KLockett volt hét elkapásból 102 yarddal és egy TD-vel.

Cinciantti Bengals @ Las Vegas Raiders 35-17

Meccs embere: A Bengasl futójátéka, 29 futásból 162 yardot szereztt a Sanders és Montgomery, két-jkét TD-vel.

Meccs csalódása: Sony Michel 17 futáson 1.7 yardot átlagolt.

Mayfield 202 yardig, egy TD-it és egy interceptionig, míg Goff 208 yardig jutott ugyanilyen statisztikával, és két tizednyi differencia volt a két irányító ratingje között. Brandin Cooks hat elkapásból szerzett 77 yarddal vezette a futók listáját, de nem volt nagyon kiemelkedő egyéni teljesítmény egyik csapat oldalán sem, egyszerűen a Benglas futójátéka és a védelem futásvédekezése megoldotta a meccset.

New England Patriots @ Philadelphia Eagles 41-24

Meccs embere: -

Meccs csalódása: Mindkét szerencsétlent ide teszem, Ryan 229 yarddal, egy TD-vel és két interceptionnel, míg Wentz 231 yarddal, eg TD-vel és négy interceptionnel zárt. Mindkettejüknek innen is gratulálok.

Pedig a támadóoldali yardokban nincs eltérés, a Pats 321-et, a Philly 326-ot szerzett..Az Eaglesből Kyzir White és Devin McCourthy, a Pats részéről pedig Rock Ya Sin, William Jackson, Jason McCourthy és Greedy Williams szereztek interceptiont,. Wentz kedvence Zack Moss volt, négy elkapásból 90 yardot szerzett a futó, de nem elég, hogy néfgy interceptiont dobott, még Blakenship is mellérúgott egy field goalt. Tippre remek helyen adhatta el Wentz a labdákat, mert Duke Johnson kettő, Mixon egy TD-t futottak.

Chicago Bears @ Los Angeles Rams 7-21


Meccs embere: Justin Herbert, mert tuti valami különleges képesség birtokában van, ha 135 yarddal, egy TD-vel és egy interceptionnel meccset nyer... Breest a népnek!

Meccs csalódása: A herberti képesség neve Jimmy Garoppolo, 189 yarddal és három interceptuionnel zárt.

Zeke Elliott mentette a menthetőt 21 kísérletből 96 yarddal és két TD-vel, de három elkapásért és 17 yardért felesleges Mike Evanst fizetnie a Ramsnek... Főleg, hogy Elliott is három elkapásig jutiott, ám neki legalább 35 yardja lett belőle, érezhető a silány irányító hatása. A Bearsről nehéz bármit írni, az egyetlen, említésre méltó teljesítményt Lawrence Guy tette le az asztalra három sack-kel, ebből kétszer Britt volt a hibás.

Kansas City Chiefs @ Los Angeles Chargers 14-28

Meccs embere: Za'darious Smith három sacket szerezve érdemelte ki ezt a címet.

Meccs csalódása: Mitch Trubisky 187 yarddal.

Nem katasztrófa Trubisky játéka, de a másik oldalon Mahomes 201 yard mellett két TD-t is passzolt, ugyanakkor a futójátékban jobban alulmaradt a Chiefs, Swift 20 futásból szerzett 96 yardja és egy TD-je mellett viszonylag rosszul néz ki a Penny-féle 37 yard. Minden, amit a Charers csinált, ma hatékonyabb volt egyszerűen, nem pazaroltak el semmilyen lehetősége, így peduig lehet meccset nyerni. Pontosabban ez tuti elég Trubisky ellen.

AFC
North:  ibb.co/vP7Fhzz
South:  ibb.co/D4Kj9xL
East:  ibb.co/dj1MWyN
West:  ibb.co/cbG6M5p

NFC
North:  ibb.co/Dp75HMX
South:  ibb.co/HgRhr89
East:  ibb.co/T0JySFG
West:  ibb.co/YcpYw7G

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
5 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 487
Week 10

Los Angeles Chargers @ Las Vegas Raiders 35-21


Meccs embere: Patrick Mahomes 316 yard, 3 TD, 83%-os pontosság

Meccs csalódása: Jared Goff 175 yardig jutott, két TD-vel.

Renfrow négy elkapásból 83 yardot és egy TD-t, Kelce 7 elkapásból 77 yardot szerzett, míg a másik oldalon Darren Waller volt a legjobb támadó, 6 elkapásból 56 yarddal.Melvin Ingram szerezte a meccs egyetlen sackjét, Deandre Swift pedig négy yardos átlaggal 70 yardot futott.

Baltimore Ravens @ Cincinatti Bengals 27-24

Meccs embere: Lamar Jackson 215 yarddal, két TD-vel.

Meccs csalódása: Baker Mayfield 247 yarddal, egy interceptionnel.

David Johnson négy yardos átlaggal 80 yardot futott, David Montgomery 4.4 yardos átlaggal 57 yardot hozott össze. Justin Jefferson hét elkapásból 74 yardot szedett össze, Kendrick Bourne 3 elkapásból szerzett 60 yardot. Dion Hamilton, Clayborne és DeMarcus Walker is sacket szerzett, de ez nem volt elég, Levi Wallace egyszer leszedte Mayfield passzát, és ezzel eldőlt minden.

Buffalo Bills @ Cleveland Browns 17-20

Meccs embere: Daniel Jones 255 yarddal, két TD-vel, 75%-os pontossággal.

Meccs csalódása: Mike McGlinchey és George Fant két-két sacket engedtek.

A Bills én nem tudom, hányadik meccsét veszíti el hosszabbításban, ráadásul ez különösen fájó, mert 6-3-ra kaptak ki, vagyis egyetlen alkalommal nem lépett elő a védelem, amikor kellett volna. Bradley Chubb másfél, Sheard két sacket vállalt. Ed Oliver volt a legjobb clevelandi, egy sacket és három negatív yardos szerelést csinált meg.

Carolina Panthers @ Green Bay Packers 7-21

Meccs embere: Aaron Rodgers 275 yarddal, három TD-vel.

Meccs csalódása: Tim Boyle 113 yarddal, egy TD-vel, három interceptionnel. Hello, John Wolford.

7-7 volt a félidőben... Edwards-Helaire 2.2-es átlaggal futott 37 yardot, a teljes offense besült ezúttalm, a Packers pedig lassan melegedett be, de végül átgázolt a Panthersön. Josh Gordon 9 elkapásból 91 yardot, Jordan Reed 8 elkapásbl jutott 87 yardig nés Kirk is összeszedett 6 elkapást, 73 yardért, ráadásul mindannyian szereztek TD-t is. Aaron Donal egy sackig és három negatív yardos szerelésig jutott.

Atlanta Falcons @ New Orleans Saints 23-17

Meccs embere: Dak Prescott 227 yarddal, két TD-vel.

Meccs csalódása:-

Kareem Hunt 20 futásból szerzett 96 yardot, Russel Wilson játékát kompenzálva, aki mindössze 223 yardig, egy TD-iig jutott, egy interceptionnel. Gore is kivette a részét a sikerült 3.9-es átlaggal és 55 yarddal, amiért fájó lehet ez a mai a Saintsnek, az az, hogy egy 10-0-ra nyert negyedik negyeddel harcolták ki a hosszabbítást, ám mégis elbuktak. Sammy Watkins 8 elkapásból 89 yardot és két TD-t is szerzett.

Detroit Lions @ Chicago Bears 20-28

Meccs embere: Jimmy Garoppolo 288 yarddal, egy TD-vel, 80%-os pontossággal.

Meccs csalódása:-

Golden Tate sokat tett hozzá a meccshez, 7 elkapásból összesen 110 yardot szerzett, ám ez sem bizonyult elégnek. Tannehill 300 yardja és egy TD-je elég is lehetett volna, ám túl sok drive halt el a pontatlanságán, 59%-al passzolt, míg Dalvin Cook 70 yardot hozott össze, 4.4-es átlaggal. A Bears a goalline szitukat jól oldotta meg, Hyde kettő, míg Driskel egy egy yardos futással egy TD-t szerzett.

New York Giants @ New York Jets 42-21

Meccs embere: Kyler Murray 268 yarddal, négy TD-vel, 89%-os pontossággal és tökletes qb ratinggel zárt

Meccs csalódása: -

Richie James volt a csoda ma, három elkapásból 65 yardot és három TD-t is szerzett, de a Giants legjobb elkapójának Irv Smith bizonyult, négy elkapásból 79 yarddal. Staffordnak nem volt rossz napja, 218 yarddal és két TD-vel zárt, ám mindez egy tökéletesen játszó Giants ellen nem elég, főleg, hogy a félidőben 28-0 állt az eredményjelzőn.

Kansas City Chiefs @ Tennessee Titans 21-24

Meccs embere: Tom Brady 327 yarddal, három TD-vel.

Meccs csalódása: A Chiefs, mert 21-0-ás félidő után sikerült kikapni.

Nem tudok mit mondani.. Trubisky működött 189 yarddal, két TD-vel, 145-ös irányítóratinggel, ám mikor Tom Brady a saját szintjén teljesít, kevés kérdés marad. William 18, Penny 11 futásból hozott össze 2.5-ös átlagot.Sanders hét elkapásból 107 yardot és egy TD-t, TY Hilton hatból 103 yardot szerzett, egy TD mellett, míg védőként Buckner emelkedett ki jkét sack-kel.

Arizona Cardinals @ Tampa Bay Bucs 24-17

Meccs embere: Shawn Williams két interceptionnel.

Meccs csalódása: Dwayne Haskins 47.1-es irányítóratinget produkált, 208 yarddal, egy TD-vel, három eladott labdátval.

Az Arizona tudja, mikor kell remekelni: az első negyedet 10-0-ra, az utolsó 14-3-ra nyerte. Pedig Darnold se villogott 264 yarddal, egy TD és kétinerception társaságában, de ez a kis diffi elég volt ahhoz, hogy a Bucsot legyőzzék és menjenek a 49ers-Seahawks duó után. Guice 18 kísérlettel és 3.3-as, James COnner 11 kísérlettel és 2.3-as átlaggal zárt, míga másik oldalon Melvin Gordon a 15 futását legalább 3.9 yardos átlaggal teljesítette.

Miami Dolphins @ Indianapolis Colts 21-7

Meccs embere: Deshaun Watson 162 yarddal, egy TD-vel.

Meccs csalódása: A szokásos vendéget köszönthetjük itt, Kirk Cousins 135 yarddal, egy interceptionnel és 38-as ratinggel zárt. Clayton Thorson says hello.

nem volt valami eseménydús eccs, Kawann Short másfél sackjét lehetne talán megemlíteni, de összességében senki sem teljesített jól, Lindsay 25 futása is csak 2.5 yardps átlagot eredményezett -valamint két TD-t- és nehéz lenne bárkiről érdembenbeszélni. Troy Dyenak is meglett másfél sack.

Los Angeles Rams @ Pittsburgh Steelers 21-14

Meccs embere: Justin Herbert 292 yarddal, két TD-vel, egy interceptionnel.

Meccs csalódása: Taysom Hill irányítóként mindenklépp ide illikm 112 yardja és egy interceptionje volt, ám futóként 63 yardot és két TD-t hozott össze három próbálkozásból, ezzel a Steelers legjobb futója lett.

Zeke Elliott sokat segített Herbertnek, 16 futáson 5.4 yardot átlagolt, a másik, aki sokat nyert a rookie irányítóval, az zach Ertz, nyolc elkapásból 88 yardot és egy TD-t szerzett. Byron Jones megszerezte az első interceptionjét a Steelersnél, ám a végén ez is kevés volt, sajnos lamarjacksonozni csak Baltimore-ban lehet.

Minnesota Vikings @ Dallas Cowboys 28-14

Meccs embere: Jameis Winston 196 yarddal, három TD-vel.

Meccs csalódása: Phillip Rivers 163 yarddal, egy TD-vel, egy interceptionnel.

A Vikings 21-0-ra nyerte a második félidőt, ezzel pedig teljesen egyértelművé tette a meccs végkimenetelét.
Funchess,Uzomah és Luke Stocker kapott labdát Winstontól az endzone-ban, míg a másik oldalon John Brown kapott el TD-t, a Vikings oldalán pedig Von Miller kapott el egy passzt Riverstől.

Seattle Seahawks @ San Francisco 49ers 14-26

Meccs embere: Gardner Minshew 192 yarddal, két TD-vel.

Meccs csalódása: -

Joe Burrow sem játszott rosszul, egy eladott labdája volt, ám Chris Harris ellen ez benne van, főleg, ha Brandon Graham kétszer, Benson Mayowa egyszer ér oda az irányítóhoz. A futójáték egyik oldalon se működött, ellenben a Seattle védelme is előlépett többször is, itt Sheldon Richardson emelkedett ki két sack-kel. A 49ers legjobb elkapója két személyre oszlott, Woods 74, Lockett 49 yarddal zárt, ám utóbbihoz két elkapott TD-t is felírhattunk.

AFC
North:  ibb.co/pKZWBfj
South:  ibb.co/JcY5czq
East:  ibb.co/Zm7V1k2
West:  ibb.co/XYhZmQd

NFC
North:  ibb.co/4tgkzYC
South:  ibb.co/SQM877J
East:  ibb.co/qND2V5y
West:  ibb.co/z5dS5q5

Pulvis et umbra sumus.
5 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 487
Week 9

San Francisco 49ers @ Arizona Cardinal 18-21

Meccs embere: Jadeveon Clowney három sack-kel, egy negatív yardos szereléssel.

Meccs csalódása: Lael Collins, mindhárom Clowney sack róla jött.

Védelmi csata volt, az első félidőben nem szerzett pontot a 49ers és a harmadik negyedben is csak egy field goalt sikerült felrakni, így jhiába a jó hajrá, nem volt esélyük a győzelemre. Guice 20, Conner 19 alkalommal futott 74 és 64 yardért, valamint Guice egy TD-t is összeszedett, ami elárulja, hogy Darnioldnak sok dolga megint nem volt, 167 yarddal, két TD-vel és egy eladott labdával zárt, ezt Rodney Mcleod szedte le. Minshew nem szerette a nyomást, ötször is sackelték és 185 passzolt yqardig jutott.

Houston Texans @ Jacksonville Jaguars 17-27

Meccs embere:

Meccs csalódása: Tua Tagovailoa, idén először a rovatban, 187 yarddal és egy interceptionnel.

Már a második meccs, ahol egyik irányító sem tud 200 yard fölé jutni, mindenképp szégyenteljes teljesítmény, ellenben Chubb 22 futásból 99 yardot szerzett és ehhez még Thompson is hozzátett 39-et, addig a legjobb houstoni futó Kamara volt 11 próbálkozásból 31 yarddal. Josh Oliver első TD-je nem is sikerülhetett volna jobbkor, 8 yardos elkapással jutott be az endzone-ba.

Chicago Bears @ Philadelphia Eagles 20-21


Meccs embere: Carson Wentz 252 yarddal, három TD-vel, 80%-os pontossággal.

Meccs csalódása: Josh Jacobs 2.9 yardos átlaggal futott.

Szoros volt, de főleg a Philly miatt, a hajózó kicker egy field goalt és egy extra pontot is kihagyott -utóbbit sikerült annulálni egy kétpontossal-, ugyanakkor Courtland Sutton 110 yardot és egy TD-t is elkapott. Julien Davenport nem állt a helyzete magaslatán, három sack miatt is hibáztatható volt és Jcobs átlagából következtetve a futójátékot sem segítette jobb hatékonysággal. Mindenesetre az NFC East izgalmasan alakul.

Indianapolis Colts @ Pittsburgh Steelers 17-24

Meccs embere: Saquon Barkley 19 futásból 109 yarddal, egy TD-vel és három elkapásból 47 yarddal.

Meccs csalódása: Kirk Cousins, lejjebb kifejtve, miért.

Igazi 1/1-es derbi, amiből a Steelers jött ki jobban. Vagyishát, nézőpont kérdése, mindenesetre ezt Cousins veszítette el, csak egyszer sackelték és mégis alig kétszáz yardot dobált, ráadásul kétszer is eladta a labdát. Jerry Jeudynak is megvan az első száz yardot átlépős meccse, Taysom Hill azonban inkább volt gyenge közepes, mint jó 234 yarddal, és 82.3-as ratinggel. Ezt a meccset Carr is behúzta volna.

New York Jets @ Miami Dolphins 31-21

Meccs embere: Matthew Stafford 302 yarddal, három TD-vel, egy interceptionnel.

Meccs csalódása: Isaiah Oliver 7 elkapást is engedett.

Michael Thomas 125 yardig, míg Crowder 88 yardig jutott egy-egy TD-vel, de ez nem elég: Stafford egy hatpontost kiosztott mlég Agholornak is, hogy teljes legyen az erődemonstráció, és a Jets egy nagyon fontos meccset nyert meg remekül játszva, Watson 200 yardot passzolt mindössze, míg Lindsay is csak 3.7 yardos átlaggal jutott el 67 yardig.

Minnesota Vikings @ Kansas City Chiefs 17-42


Meccs embere: Mitch Trubisky 310 yarddal, négy TD mellett egy interceptionnel.

Meccs csalódása: Jameis Winston 181 yarddal, egy TD-vel.

Pedig nem volt rennyire rossz a Vikings, Trevathan labdát is szerzett, ám az utolsó negyedben 21 pontot szerzett a Chiefs, és ezzel kiütés lett a vereségből. Ami azt illeti, Trevathan még egy fumble-t is kierőszakolt, ám azt nem szedte össze megfelelő csapattárs. AJ Brown 107 yarddal, két TD-vel fejezte be a meccset, és Penny is hét yardos átlaggal futott 83 yardot lés egy TD-t.

Tennessee TItans @ Carolina Panthers 42-25

Meccs embere: Tom Brady 340 yarddal, három TD-vel.

Meccs csalódása: Jawaan Taylor és Mekhi Becton is két-két sacket engedett.

Tim Boyle újabb jó meccse 250 yarddal és két TD-vel, valamint a Panthers oldalán Edwards-Helaire is remekel hetek óta, ezúttal 8.1-es átlaggal 121 yardot futott. Chris Jones, Cameron Jordan és Carl Nassib is sacket szerzett, de összességében a támadók hengerelése feleslegessé tette az ellenálltást. Pedig Donaldnak is összejött egy sack, mint apró örömforrás, de tőle is várjuk a kiugró meccet egyelőre.

Washington Redskins @ Buffalo Bills 16-7

Meccs embere: Cedee Lamb 8 elkapásból 102 yarddal

Meccs csalódása: James White összesen 15 alkalommal futott, 24 yardért.

Josh Allent valamiért nem passzoltatták, 110 yardig jutott TD és interception nélkül, pedig 11 passzából 8 pontos volt, 10.8 yardos átkllaggal. Joe Haden csinálta meg a meccs egyetlen labdaszerzését, illetve Ragland, Hicks és Trent Murphy sackelték az ellenfél irányítóját egy birzalmasan eseménytelen meccsen.

Tampa Bay Bucs @ Seattle Seahawks 33-28

Meccs embere: Will Fuller 10 elkapásból 127 yarddal, egy TD-vel.

Meccs csalódása: Joe Burrow, aki 294 yard és két TD mellett háromszor is eladta a labdát,

Mark Barron két, Fred Warner egy interceptionnel segítette a csapatát, úgy tűnik, Burrow linebacker-vakságban szenved, valszeg Garoppolo a példaképe. Haskins 250 yardja és két TD-je, egy interception mellett elég volt a győzelemhez, annak ellenére, hogy a Seattle futójátéka remekül működött, Carson 16 futából elért 100 yardot és egy TD-t.

Detroit Lions @ Las Vegas Raiders 21-3

Meccs embere: Dalvin Cook 21 futásból 112 yarddal, egy TD-vel.

Meccs csalódása: Ryan Ramczyk két sacket is engedett.

Érdekes meccs, mert a Lions 320, a Raiders 279 támadóyarddal, turnover nélkül zárt, és mégis ez a vége, amihez esély3esen hozzájárult a detroiti 100%-os red zone hatékonyság; ugyanez a Raiders esetében 0%.
Goff 219 yardot passzolt, míg Tannehill csak 162-t, de ezt megfejelte egy TD-vel, ami pont elég akkor, amikor Cook így játszik.

Green Bay Packers @ Los Angeles Chargers 17-28

Meccs embere: Ziggy Ansah és Za'darious Smith két sack-kel, és egyforma statline-nal zártak, így megosztva kapják meg.

Meccs csalódása: Aaron Rodgers 259 yarddal, két TD-vel, két interceptionnel.

Az az uigazi csalódás,hogy megint hérom negyedet átaludt a opackers, aztán előhúzott 17 pontot onnan, ahova a nap sem süt be. Ridgers hibái ezúttal sokba kerültek, Troy Pride és Josh Jones kapták le a labdáit, míg a Packers részéről Jamal Adams tudott labdát szerezni. McCaffrey csak 3.5 yardos átlaggal futott, D'andre Swift viszoint az 5.3-at érte el és futott 83 yardot. Travis Kelce és Kirk voltak a két csapat legjobb elkapói.

Cleveland Browns @ Denver Broncos 28-21

Meccs embere: Le'veon Bell 22 futásól 130 yarddal.

Meccs csalódása:Joe Dahl két sackben volt benne.

Amikor Daniel Jonesnak nem kell nagyot játszania, működik a Browns, ezúttlal 228 yarddal, két TD-vel, egy interceptionnel fejezte be a meccset, míg a másik oldalon Tyrod Taylor 216 yardig és egy TD-ig jutott. A küléönbséget a futójáték jelentette, a Browns 187 yardot fuztott, a Denver ezzel ellentétben 75-ig jutott viszonylag osztott szerepekkel, de legalább Rodney Anderson eljutott 7 elkapásból 105 yardig,

New England Patriots @ Baltimore Ravens 21-28

Meccs embere: Lamar Jackson 16/18-al, 207 yarddal, két TD-vel.

Meccs csalódása: Matt Ryan, aki a 325 yard mellé három TD-t osztott ki, de háromszor el ius adta a labdát.

Zuhan tovább a Pats, mostmár a csoportgyőzelem is kétségessé kezd válni. Julio Jones 106 yarddal zárt hét elkapásból, míg Smith-Schuster 5 elkapásból hozott össze 75 yardot, és Mixon is 4.3-as yardátlaggal futott, de ez sem volt elég. A Ravens oldalánb Godwin és Jaylen Samuels kaptak el TD-t, és Bobby Wagner két, Alex Highsmith egy interceptionnel járult hozzá a győzelemhez.

Dallas Cowboys @ New York Giants 24-28

Meccs embere:Kyler Murray 264 yarddal két TD-vel, egy interceptionnel.

Meccs csalódása: Dre Greenlaw hat elkapást engedett.

Mindkét csapat 346 yardot szerzett, ezúttal a Giants volt a labdabiztosabb. Rivers két TD mellett kétszer is eladta a labdát, Latavius Murray pedig 14 futásból csak 57 yardig jutott, ám ez kevésnek bizobnyult. John Brown emelkedett ki legjinkább, aki kilenc elkapást mutatott be 91 yardért és egy TD-ért, a Giants oldalán Irv Smith abuzálta Greenlawt, öt elkapással és 78 yarddal zárt.

AFC
North:  ibb.co/s1TSqLY
South:  ibb.co/41BgVhg
East:  ibb.co/N3MwYSj
West:  ibb.co/YPLfKHM

NFC
North:  ibb.co/WVHM99X
South:  ibb.co/LPYk2Ys
East:  ibb.co/sjRLLK8
West:  ibb.co/3zXzK6t

Pulvis et umbra sumus.
5 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 487
Week 8

Washington Redskins @ Minnesota Vikings 14-21


Meccs embere: Riley Ridley hét elkapásból 87 yarddal.

Meccs csalódása: Ryan Fitzpatrick 160 yarddal és egy interceptionnel.

Nem volt túl eseménydúűs meccs, Reshad Jones emelkedett ki egy interceptionnel, kilenc tackle-el és egy negatív yardos szereléssel, Winston nem adta el a labdát és egyetlen TD átadását Desean jackson kapta el. A Vikings neve mellett két fourth down conversion is szerepel.

Seattle Seahawks @ Atlanta Falcons 31-27


Meccs embere: A Seattle futói, Carson 101, Kerryon Johnson 55 yardot futottak.

Meccs csalódása: Az, hogy a Falcons védelme 437 yardot engedett.

Burrow nem volt jó, 264 yard és három TD mellett kétszer is eladta a labdát, TJ Watt kétszer is odaért hozzá, de háromból két labdáját Dissly szedte le az endzone-ban. PEdig ez is meglehetett volna a Falconsnak, Wilson 226 yarddal és három TD-vel zárt, de a futójáték nem működött, főleg nem a seattle-i szinten.

Tampa Bay Bucs @ Tennessee Titans 14-17

Meccs embere: Prince Amukamara egy interceptionnel és egy forcer-recovered fumble-el.

Meccs csalódása: Tom Brady 173 yarddal, három interceptionnel, egy TD-vel.

Amukamara, Adderley és Barron szereztek labdát a Bucs oldalán, míg a Titansnél az egyetlen Haskins-interceptiont Tacvon Wilsonnak köszönhetjükn egy klasszikus védelmi csatában. Haskins egyébként 141 yardot és két TD-t is vállalt emellett, Josh Allen és Henry Anderson 1.5-1.5 sack-kel járult hozzá csapata teljesítményléhez.

Arizona Cardinals @ New Orleans Saints 24-21

Meccs embere: Derrius Guice 12 futásból 109 yarddal és két TD-vel.

Meccs csalódása: Josh Jones két engedett sack-kel.

Clowney két, Casey és Kenny Clark egy-egy sacket vállaltak a Cards győzelméből, és döbbenetes különbség volt a két futójuk között, Conner 1.9 yardos átlaggal futott mindössze. Darius Slay, Shawn Williams és Eli Apple szereztek labdát, Prescottnak megint volt egy jó meccse 182 yarddal, egy TD-vl, kéát interceptionnel, míg Darnold 229 yardddal, egy TD-vel, egy interceptionnel zárt.

Cincinatti Bengals @ Los Angeles Rams 20-17

Meccs embere: Baker Mayfield 352 yarddal éás egy TD-vel.

Meccs csalódása: Drew Brees 145 yarddal, TD és interception nélkül.

Cheatcode Bengals, ez a te neved, ugyanis ezúttal egy 13-0-ás negyedik negyeddel fordítottak. A futójáték nem igazán létezett, Cooks ellenben felrakott 137 yardot 8 elkapásból, Belül lett megverve a Rams fala, Fletcher Cox két, DJ Jones másfél sack-kel járult hozzá a Bengals győzelméhez. A Rams oldalán Terrell Lewis, Dante Fowlen és Deionte Thompson jegyeztek sacket.

New York Jets @ Jacksonville Jaguars 38-17

Meccs embere: Matthew Stafford 277 yarddal, három TD-vel.

Meccs csalódása:ick Chubb 11 futából 31 yarddal.

Ezen ment el a Jax meccse, nem Daltonon; ő 274 yarddal és két TD-vel vette ki a részét a mai napból. Devonte Freeman csak 3.8-as átlagot futott, de két TD is volt köztük, így bocsánatos bűn, míg JHamison Crowder 127 yardig jutott 8 elkapásból. Nate Solderről jött a Jets mindkét sackje.

Philadeplphia Eagles @ Buffalo Bills 9-14

Meccs embere: Demarcus Lawrence, mert interceptiont jegyzett.

Meccs csalódása: Josh Allen 234 yarddal, két TD-vel, három interception mellett.

Sokatmondó, hogy a Bills legjobb elkapója Jaleel Scott volt. Carson Wentz 213 yarddal zárt TD és interception nélkül, a futókat pedig,... Henry 3.6, James White 3.3 yardos futásátlaggal tehetjük a csapataik statisztikai lapjának tetejére, ami mindenképp elismerésre méltó. Sheard és Trent Murphy sacket jegyezhettek fel. A Billsnél mindig csak az egyik csapatrész működik, a héten ez elégnek bizionyult.

Los Angeles Chargers @ Chicago Bears 21-21

Meccs embere: Jimmy Garoppolo 313 yarddal, két TD-vel.

Meccs csalódása: Patrick Mahomes 270 yarddal, két TD-vel, egy interceptionnel.

Nem volt igazi csaldás, de Mahomestól ez nagyon silány, főleg, hogy egy nyerhető meccs volt ez is és sokba kerülhet. Nick Bosa megint két sacket ért el, a Bears oldalán pedig Jourdan Lewis szedte le az egyik Mahomes-passzt. A legjobb elkapó Travis Kelce volt 8 eklkapásból szerzett 93 yarddal.

New York Giants @ Detroit Lions 31-37

Meccs embere: Ryan Tannehill 307 yard, négy TD, két interceptionbel.

Meccs csalódása: Kyler Murray inverz-Tannehillje ide jó csak, 344 yarddal, két TD-vel, négy interceptionnel.

PEdig Coleman kivételesen remekül, öt yardos átlaggal futott 70 yardot, míg a detroiti elkapóknbál Golden Tate villogott négy elkapásból 105 ywarddal, köztük egy 69 yardos TD-vel. Jerome Baker és Harrison Smith is szereztek labdát, ám az igazi királya a meccsnek Myles Jack volt két interceptionnel. A Giants oldalán JC Jacksson és Roederic Teamer szereztek labdát.

Las Vegas Raiders @ Houston Texans 32-27

Meccs embere: Jared Goff 295 yarddal, három TD-vel.

Meccs csalódása: Trevon Diggs 10 elkapást engedett.

Óriási hajrával nyert a Raiders, 21-7-re nyerték a negyedik negyedet. Pedig Kamara is működött 8.1-es átlaggal, 105 yarddal és két TD-vel, ám Tua nem szerette Melvin Ingram jelenlétét, és dobott is két interception nlégy sack mellett. Denzel Mims volt a Houston legjobb elkapója 7 elkapással, 76 yarddal, a sackekért főleg Bobby Massie volt a felelős, róla kettőt is kapott Tua.

Carolina Panthers @ San Francisco 49ers 19-24


Meccs embere: Robert Woods 8 elkkapásból szerzett 153 yarddal és két TD-vel.

Meccs csalódása: -

Pedig kközel violt, és nagyot hajrázott a Panthers, de a pont nélküli első félidő a meccsbe került. Tim Boyle 272 yarddal és két TD-vel zárt, míg Minshew 312 yard és két TD mellett háromszor is eladta a labdtá. Deandre Hopkins volt Boyle kedvenc célpontja, 95 yardig és egy TD-ig jutott. Stephen Weatherley és Trey Flowers jegyezték a 49ers sackjeit.

Cleveland Browns @ New England Patriots 35-32

Meccs embere: Le'veon Bell 18 futásból szerzett 169 yarddal és három TD-vel.

Meccs csalódása: Mike McGlinchey két sacket is engedett.

Matt Ryan 369 yarddal, nlgy TD-vel és egy interceptionne zárt, és ebből 154 yard jutott Julio Jonesnak, de a Roby--interception eldöntötte a meccset, valamint az sem ártoptt, hogy Dunlap kierőszakolt és össze is szedett egy fumble-t., valamint, hogy Bell egyik TD-je 93 yardosra sikeredett, Daniel Jones meg hozta az alexsmith-t, 235 yarddal és egy TD-vel. Így klell, jöt tett a bye week.

Denver Broncos @ Indianapolis Colts 28-6

Meccs embere: Mario Addison 2.5 sack-kel.

Meccs csalódása: A Colts O-line, hatszor hagyták agyonverni Cousinst.

A Colts minden próbálkozását megmérgezi a támadófal, egyszerűen képtelenség Cousins számára az elfogadható működés, 156 yarddal és egy interceptionnel zárta a napot. Derwn James is kihasználta ezt, egy sack-kel és egy interceptionnel fejezte be a meccset, Tyrod Taylor pedig 172 yardot és két TD-t vállalt.

Green Bay Packers @ Kansas City Chiefs 14-17

Meccs embere: Damon Harrison egy sack-kel és négy negatív yardos szereléssel.

Meccs csalódása: Aaron Rodgers 143 yarddal és egy TD-vel.

Trubisky 263 yarddal és egy TD-vel fejezte be a meccset, jelentősen jovbban játszott Rodgersnél (igen, átléptünk a csillagkapun, ami egy párhuzam,os valóságba küldött minket), pedig Williams 3.2, Penny 2.8 yardos átlaggal futottak, így joggal kijelenthető, hogy Mitch Trubisky NYERTE MEG a meccset. A hideg is kiráz, végig döntetlenre álltak a csapatok, ám a negyedik negyedet 10-7-re nyerte a KC. Még úgy is, hogy egy field goal ki is maradt.

Miami Dolphins @ Pittsburgh Steelers 24-20

Meccs embere: Deshaun Watson 342 yarddal, három TD-vel, egy interceptionnel.

Meccs csalódása: Derek Carr 185 yarddal, TD és interception nélkül.

Nagyon közel volt pedig a Steelers első győzelme, de a negyedik negyedben jött Watson, és 17-0-ra nyerve a záró játékrészt szabályosan ellopta a győzelmet. Főleg úgy nem érdemelték meg, hogy bár nem ideális, 3.8-as átlaggal futott Benny Snell 94 yardot, de azalatt nyolc elrontott szerelést is kiharcolt.. A Miami oldalán Tyler Eifert volt tarthatatlan, 152 yarddal és egy TD-vel fejezte abe a meccset.

AFC
North:  ibb.co/x3f4JgL
South:  ibb.co/r4NjBVz
East:  ibb.co/D53V832
West:  ibb.co/56v8Bj5

NFC
North:  ibb.co/xJM00cH
South:  ibb.co/dt6jY2w
East:  ibb.co/SdxnDHP
West:  ibb.co/PjPHRXj


Irányítók:
 ibb.co/WHdxG2q
 ibb.co/N33jS28
 ibb.co/fHHgnj0
 ibb.co/5nBvZGX
 ibb.co/y4tSF6J

Futók:  ibb.co/x6qcnQP

Elkapók:  ibb.co/fYsXnH2

Sack:  ibb.co/qRvN40k

Interception:  ibb.co/LgQ3qJD

Engedett elkapások:  ibb.co/PxPk0Bn

Legjobb O#:  ibb.co/zxZNTsF

Legjobb D#:  ibb.co/CQmLNV4

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
5 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 487
Week 7

Kansas City Chiefs @ Denver Broncos 13-14

Meccs embere: A két borzadály közül Tyrod Taylor volt a kevésbé rossz, de a teljesen hasonló yardszám és td-int arány mellett ő volt pontosabb egy magasabb átlaggal dobáló.. Mindkét irányító katasztrofálisan játszott.

Meccs csalódása: Jalen Ramsey hat elkapást engedett.

Damien Williams és Tarik Cohen 14, illetve 10 labdacipelést 2.8 és 3.9 yardos átlaggal oldott meg, szóval mondhatjuk: hagyjuk. KLegalább Penny elérte a 4.2-es yardátlagot, hurrá. A védelmek sem parádéztak, interceptiont Vince Williams és Will Parks jegyeztek.

Miami Dolphins @ Buffalo Bills 43-37

Meccs embere: Josh Allen 378 yardda, két TD-vel és 78%-os pontossággal.

Meccs csalódása: A Bills D#, 458 yardot engedtek.

Őőőő, @tenorx, tényleg nem frusztrálni akarlak, szóval szerintem ne olvasd el. 😀 Szóval úgy kapott ki a Bills, hogy 469 támadóyardot tett fel, ráadásul mindezt hosszabbításban sikerült... Michael Gallup tizenegy elkapásból 163 yardot és egy TD-t szerzett, a másik oldalon Watson kétszer is eladta a labdát -mindkettőt Jaire Alexander szedte le- és Wolfe safetyt is csinált, de végül a második legjobb játéjkosuk hibáján ment el ameccs, meg a védelmen, Gallup követte el a fumble-t, Van der Esch harcolta ki és szedte össze. Kár érte.

Jacksonville Jaguars @ Cincinatti Bengals, 20-31

Meccs embere: Baker Mayfield 242 yarddal, három TD-vel és egy interceptionnel.

Meccs csalódása: Andy Dalton 220 yarddal, három interceptionnel.

Mámegincsalok. Pedig már őszintén várok egy vereséget, hogy végre ne legyen túl feltűnő.. Miles Sanders 2.6-os átlaggal futott, és a Jax 17-9-es vezetéssel kezdte meg a negyedik negyedet, aztán történt, ami történt. Mack és Barrett is sackelte Daltont, a mésik oldalon A'shawn Robinson és Kenneth Murray értek oda az irányítóhoz. Peterson, King és Anthony Harris kapta le Dalton labdáit.

Minnesota Vikings @ Detroit Lions 42-21.

Meccs embere: Vikings futójátéka. Megsérült Fournette, 5 étig lesz távo, a hiányában Ito Smith 11 futásból 3 yardot és két TD-t, Miller 11 futásból 47 yardot és egy TD-t, Singletary 7 futásból 31 yardot lés egy TD-t ért el.

Meccs csalódása: Brandon Scherff két engedett sack miatt.

Az eddigieken felül sok mindent mondani nem lehet, Tannehill 266 yardot és két TD-t ért el. Pedig Dalvin Cooknak összejött a 6.3 yardos átlag, és a pár snapet játszó Flacco is TD-t passzolt.

Las Vegas Raiders- Green Bay Packers 7-28

Meccs embere: Aaron Rodgers 280 yarddal és négy TD-vel.

Meccs csalódása: Le sem kéne írnom a nevét Joh Wolford édes testvérének. Goff 85 yarddal zrt int és TD nélkül, 52%-os pontossággal.

McCaffrey a szokásos, 87 yard 19 futásból, , Gordon, Kirk és Metcalf is TD-t szereztek, Ansah és Clark szereztekl sacket, a másik oldalon pedig érvényes ez Ingramre, Maliek Collinsra és Ross Blacklockra. Nem kell ezt sem túlragozni, 23 vs 6 first down, és teljes dominancia.

Los Angeles Rams @ Atlanta Falcons 28-38

Meccs embere: Russel Wilson 312 yarddal, 4 TD-vel, ey interceptionnel

Meccs csalódása: Drew Brees neve mellett 216 yard, két TD és egy interception szerepelt.

Jarvis Landry 11 elkapásból 130 yardot, két TD-t szerzett, míg a másik oldalon Evans mindössze 60 yardra lett limitálva, nem előnyös, ha a másik oldalon a liga egyik legjobb cornere jön szembe. Suh két sacket, míg TJ Watt egy sacket és egy interceptiont gyűjtött ezúttal, év végébn jó eséllyel pályázik a DPOY címre. Janoris Jenkinsnek volt még felemás meccse, hat elkapást engedett, de ő szedte le Wilson egyik passzát.

Housto Texans @ Indianapolis Colts 35-7

Meccs embere: A Texans futói, Kamarának 24 futásból 107 yard és egy TD, Drake-nek nyolc futásból 90 yard és két TD jött össze, köztük egy 71 yardos TD-vel.

Meccs csalódása: A hét másik John Wolford-vándordíj esélyese Kirk Cousins, 74 yarddal és egy TD-vel,interception nélkül zárt.

Nehéz mit írni egy olyan meccsről, ahol az egyik csapat 484, a másik 140 támadóyardot rak fel... Allen Robinson megint remekelt és ezúttal 115 yarddal zárt,, míg Okereke, Jordan Philips, Winovich és Leonard is sackelték Cousinst. Szegény Colts, beállította Fred Johnsont, erre ő is két sacvket enged...

San Francisco 49ers @ Washington Redskins 35-14

Meccs embere: Benson Mayowa sacket ért el és blokkolt egy field goalt. Amúgy Matt Moore lenne, mert passzolt egy két yardos TD-t.

Meccs csalódása: Joey Bosa, két tackle-el.

Minshewnak sem volt egy látványos meccse 254 yarddalk, egy TD-vel és egy interceptionnel, de ez még így is jobb,mint Fitzpatrick 134 yardja. Jordan Wilkins kapott két carry-t, hat yardért, de mindkét futása TD-t ért. Tökéletes hatékonyság.

Arizona Cardinals @ New York Giants 28-31

Meccs embere: Kyler Murray 9.9 yardos átlaggal, 85%-os pontossággal passzolt három TD-t és egy interceptiont.

Meccs csalódása😀an Bailey, akinek a kihagyott field goalja a meccsbe került.

Ne legyünk inkorrektek, Darnold a Cards jobbik irányítója, ma is bizonyította, 264 yarddal és három TD-vel, interception nélkül zárt és még egy futott TD-t is felírhatott, míg Conner 5.0 yardos átlaggal 37, Guice 4.7-es átlaggal 47 yardot futottak, Chark pedig 76 yardig jutott. A meccs egyetlen interceptionjék Queen szerezte, aki emellé feljegyezhette a meccs egyetlen sackjét is.

Los Angeles Chargers @ Tennessee Titans 28-14

Meccs embere: Arik Armstead és Nick Bosa 2.5-2.5 sack-kel.

Meccs csalódása:A Titans veresége és Tom bRady, aki 228 yard és egy TD mellett kétszer is eladta a labdát.

Nem volt ez sima, a Chargers az utoló negyedet nyerte meg 28-0-ra, az döntött. Mahomes továbbra sem az igazi, de a 255 yardja és két TD-je -köztük egy a 110 yardot elkapó Coopernek- azt jelzi, hogy ebben a csaopatban még lehet lehetőség bőven, a Chargersnek pedig három héten belül a második hatalmas fordítása. Jedrick Willst elküldeném kukákat pakolni,három engedett sack nem fér bele.

New Orleans Saints @ Chicago Bears 27-24

Meccs embere: Dak Prescott 262 yarddal, egy TD-vel

Meccs csalódása: Jimmy Garoppolo 177 yarddal, egy interceptionnel.

Ilyen,ha Prescott nem adja el a meccset, igaz, ezúttal Norman próbálta szabotálni a Saints meccsét és hat alkalommal is csak ténfergett az elkapója környékén, de szerencséjére 13-3-as utolsó negyeddel fordított a Saints, akiknek meglepetésre a legjobb futója Bo Scarbrough volt 54 yarddal és három broken tackle-el. Jeff Wilson is villogott, ő kilenc futás során öt elrontott szerelést harcolt ki.

Baltmore Ravens @ Seattle Seahawks 14-28

Meccs embere: Joe Burrow 351 yarddal, három Td-vel, 80%-os pontossággal és 11.4 yardos passzonkénti átlaggal zárt.

Meccs csalódása: Chris Carson 17 futából 42 yardot hozott össze.

Will Fuller 114 yarddal és egy TD-vel, Isaiah Mckenzie 80 yarddal és egy TD-vel vétette észre magát, ehhez csatlakozott a védelemben Roy Robertson-Harris mmsáfél sacket elérve. A Baltimore-ban Lamar Jackson sem volt rossz, két TD-t és 182 yardot passzolt összesen, ám ezzel Burrow-val lehetetlen tartani a lépést.

Philadelphia Eagles @ Dallas Cowboys 21-21


Meccs embere: Philip Rivers 286 yarddal és három TD-vel fejezte be a meccset.

Meccs csalódása: Daniel Carlson kihagyott field goalja a győzelembe kerütl a Dallasnak.

Megvan az első döntetlen is a szezonban, ehhez kellett két nagyon kiegyensúlyozott irányító -Wentz két TD-vel és 294 yarddal zárt- , a Dallas oldalán pedig egy életjjeleket mutató,3.8-as átlaggal 97 yardot futó Latavius Murray is. A Philly legjobb elkapója Marquise Brown volt 83 yarddal, a Cowboysé Steven Sims 79 yarddal és egy TD-vel.

New England Patriots @ New York Jets 13-31

Meccs embere: Devonta Freeman 9.8 yardos átlaggal, 108 yarddal, két TD-vel.

Meccs csalódása: Laremy Tunsil két sacket engedve.

A forduló, de lehet, hogy az eddigi szezon legnagyobb meglepetése, amihez kellett a futójhátéák mellett Staffrd is, 321 yarddal és két TD-vel fejezte be a meccset, egy interception társaságában,, ám Matt Ryan eddig leggyengébb játéka is hozzájárul a fényes győzelemhez, aki 188 yard mellett adott két TD-t érő passzt és egyszer el is adta a labdát. A Jets sackjeit Rashaan Evans, Jaylon Ferguson és Jonathan Allen szerezték, a két interception pedig Rock Ya Sin és Armani Watts kezében kötött ki.

AFC
North:  ibb.co/yhTNKbG
South:  ibb.co/cwdN48G
East:  ibb.co/L08nKWq
West:  ibb.co/3zD6MG0

NFC
North:  ibb.co/T0cJMwS
South:  ibb.co/s6DpPVX
East:  ibb.co/KW7zs10
West:  ibb.co/FWyyNJP

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
5 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 487
Week 6

New York Giants @ New England Patriots 20-24

Meccs embere: Matt Ryan 274 yarddal és három TD-vel.

Meccs csalódása: -

Remek meccset játszott egymással a két csapat, és ha nem lett volna az interception, Kyler Murray felülmúlta volna Matt Ryant, 303 yardot és egy TD-t passzolt, ám egy contender ellen még ennyi sem fér bele. A védelmek nem tudtak nagyon hozzátenni, Jaylon Smith 6 elkapást is engedett, és mindkét csapat egyszer vitte földre a másik oldali irányítót.

Carolina Paanthers @ Tampa Bay Bucs 28-10

Meccs embere: Tim Boyle 252 yard, négy TD

Meccs csalódása: Dwayne Haskins 136 yarddal, egy TD-vel, két interceptionnel.

Diontae Johnson volt a Panthers leghatékonyabb elkapója, 76 yarddal s két TD-vel zárta a meccset, míg például Clyde Edwards-Helaire is 50 yardig és egy TD-ig jutott elkapásokból, ráadásul futot is mellé 71 yardot. A Bucs a múltheti után ez várhatta, akkor tényleg minden működött, A Panthers oldaláról Shaq Griffint érdemes kiemelni, aki egy borzalmas Haskinsnek is 7 elkapást érő passzt engedett.

Washingtn Redskins @ Miami Dolphins 38-14

Meccs embere: Ryan Fitzpatrick 284 yarddal és négy TD-vel

Meccs csalódása: Deshaun Watson 148 yarddal és két TD-vel, de 5.7-es yardátlaggal.

Megvan Lamb első TD-je, de Cole Kmet volt Fitzmagic fő fegyvere, 7 elkapából szerzett 75 yarddal. Lindsay 2.3-as yardátlaggal futott, összességében kijelenthető, semmi sem működött a Miaminak. Nem úgy a skinsnél, Bosa és Goldman is sacket ért el végre, és talán kij9ttek az elmúlt hetek gödréből..

Philadelphia Eagles @ Minnesota Vikings 27-24

Meccs embere: Carson Wentz 311 yarddal, három TD-vel, 151.6-os qb ratinggel

Meccs csalódása: Dustin Hopkins háromból egy field goalt értékesített

Mindkét csapat irányítója remekelt, és mindkettejüknek volt kedvenc célpontja: Marquise Lee 166, Riley Ridley 135 yardig jutott egy-egy TD-vel. A Philly futójátéka ma is inkább mennyiségi, mint minőségi volt, mert bár átlépték a száz yardot, de egyik futó sem futott 3.5 yardos átlagnál jobban.

Houston Texans @ Kansas City Chiefs 45-20

Meccs embere: Cheatcode Tua ezúttal 244 yard mellett négy TD-t passzolt.

Meccs csalódása: Mitch Trubisky 209 yarddal, két TD-vel, két interceptionnel

Trevon Diggs és Sean Davis szereztek labdát, Quinnen Williams pedig két sackig jutott. Bár dominált a TExans, a legjobb elkapó megint JAkobi Meyers volt 86 yarddal, míg Gesickinek meglett az évben az első TD-je. Rashaad Penny 3.3, Jamaal Williams 1.9 yardos átlaggal futottak.

New Orleans Saints @ Jacksonville Jaguars 22-24

Meccs embere: Nemprimetime Andy Dalton megint remek volt nemprimetime-ban, 314 yarddal, három TD-vel, ey interceptionnel zárt.

Meccs csalódása: Nate Solder három sackért volt felelős.

Tovább tart a Saints zuhanórepülése és egy újabb nyerhető meccset rontottak el. Cooper Kupp 105 yardot és három TD-t vállalt, Chubb 5.2-es átlaggal futott, míg a másik oldalon két remeklő védőt is találunk Shelby Harris és Sam Hubbard szeméyében, 2-2 sacket válalltak. Sokba került Fairbairn kihagyott extra pontja...

Seattle Seahawks @ Cleveland Browns 28-3

Meccs embere: őőőőőő, ide senkit se írnék

Meccs csalódása: Daniel Jones 214 yarddal, három interceptionnel

Nem volt meccs embere, mert senki se érdemmli meg, a Seattle 270 yardot szerzett összesen, a Browns 337-et, és mégis ez lett a vége a turnoverek miatt. Shermannek az idei első interceptionjéhez Daniel Jones kellett, és Burrow 144 passzolt yarddal ünnepelhetett győzelmet a végén, egészen döbbenetes, főelg, hogy a futók se villogtak: Carson 81, Johnson 38 yardot futottak.

Cincinatti Bengals @ Baltimore Ravens 30-24

Meccs embere: Shaun Dion Hamilton 16 tackle, egy TFL, egy sack

Meccs csalódása: Khalil Mack két tackle-el zárt.

Megint hosszabbításban nyert a Bengals, én meg lassan nem győzöm exkuzálni magam... Sanders lett a meccsre a kezdő futó, és meg is háláta a bizalmat, 85 yardot ért el öt yardos átlaggal, míg Mayfield 276 yard mellett kétszer is eladta a labdát, de futott és passzolt is egy-egy TD-t. A Bengals megint 400 támadyard fölött zárt, ez a jövőre vnézve mindenképp pozitív, Lamar Jackson pedig 189 yardig jutott mindössze.

San Francisco 49ers @ Los Angeles Rams 35-28

Meccs embere: Julian Edelman, tíz elkapásból szerzett 180 yarddal és két TD-vel.

Meccs csalódása: Xavier Woodson kilenc elkapást csináltak meg.

Mark Ingram 17 futásból 146 yardot, egy TD-t ért el, ez segítette rendkívüli mód a 49erst, valamint az is, hogy Brees egyszer eladta a labdát, míg Minshew ugyanúgy három TD-t passzolva interception nélkül fejezte be a meccset. A Rams teljesen összetört, mióta kikapott a Bucstól, ami, hát, érthető...

Atlanta Falcons @ Arizona Cardinals 28-14

Meccs embere: Kareem Hunt 20 futásból 103 yarddal és egy TD-vel

Meccs csalódása: A Cards rundefense, amelyik 154 yardot engedett összesen.

XCasey két sacket csinált, Clowney két negatív yardos szerelés mellett egy interceptiont is összehozott, Big Ben több yardot passzolt Wilsonnál, mégsem jött össze a győzelem, ez részben abból fakad,hogy Wilson az interception mellett két TD passzt is kiosztott, BB pedig nem. A Cardinals legjobbb elkapója Tyrell Williams volt hat elkapásból 103 yarddal.

Dallas Cowboys @ New York Jets 7-35


Meccs embere: A Jets futójátéka, Mckinnon 57, Freeman 93 yardot futottak.

Meccs csalódása😀ion Dawkins három sackért volt felelős.

A Jets a múltheti után a másik arcát mutatta, a futójáték ült és a védelem folyamatosan nyomás alatt tartotta Riverst., Jaylon Ferguson két sackig is eljutott. Jack Fox ötször is puntolni kényszerlt, kevés jobb indikátora van egy offense teljes lefagyásának, mint ez, Rivers nem is érte el a kétszáz yardot, míg Murray 36 yardot futott.

Tennessee Titans @ Denver Broncos 35-21

Meccs embere: Aaron Jones 15 futából szerzett 149 yarddal, egy TD-vel.

Meccs csalódása: A Broncos védelme.

Tom Brady 244 yard mellett négy TD-t passzolt, Eddie Jackson pedig összeszedte Taylor egyik dobását, yígy nagyon sima lett a meccs, a negyedik negyed előtt 28-7-re vezetett a Titans. A múltheti, Chargers elleni vereségb úgy tűnik, rosszul hatott a csapatra, 56 yardot futottak, míg a Titans 185-öt.

Pittsburgh Steelers @ Los Angeles Chargers 10-17

Meccs embere: Za'darious Smith két sackig jutott.

Meccs csalódása:Hogy Carr job volt Mahomesnál, mégsem nyert a Steelers.

Carr 98-as, Mahomes 96.6-os irányítóratinggel zárt, és mégsem jött össze a győzelem. Darwin thompson 2.0, Snell 1.9-es yardátlaggal futottak mindössze, ez vezetett a Steelers vereségéhez, pedig most tényleg minden esély adott volt, Zay Jones is remekelt 7 elkapásssal és 77 yarddal. Ez azért remeklés, mert ezzel a legjobb elkapó volt a meccsen.

Detroit Lions @ Green Bay Packers 14-38


Meccs embere: Aaron Rodgers 330 yarddal, négy TD-vel.

Meccs csalódása: Zach Cunningham hét elkapást is engedett.

McCaffrey 7.7-es átlaggal 123 yardot és egy TD-t futott, DK Metcalf pedig 137 yardnyi elkapással vétette észre magát, de egy ercig sem volt kérdéses ennek a meccsnek a végkimenetele. Josh Gordon ios végre csinált valamit, 76 yarddal és két TD-vel fejezte be a meccset.

AFC
North:  ibb.co/KNJR2D5
South:  ibb.co/6tXWJcP
East:  ibb.co/RgMWW8s
West:  ibb.co/XCzdnJL

NFC
North:  ibb.co/7Gv6B9w
South:  ibb.co/hX8VvXZ
East:  ibb.co/CPjqN6v
West:  ibb.co/JnWZzC0

Pulvis et umbra sumus.
5 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 487
Week 5

Los Angeles Rams @ Seattle Seahawks 26-28

Meccs embere: Joe Burrow 286 yarddal és négy TD-vel

Meccs csalódása: Austin Seibert, akinek a kihagyott extra pontjába a meccs került

Breesnek csak egy TD-je volt a 292 yardja mellé, de ez valószínűleg a goal line szitukból fakad, mert Elliott 3.3-as yardátlaggal három TD-t futott. A védelmek nem igazán tudtak hatékonyak lenni, CJ Mosley hét elkapást is engedélyezett, ugyanakkor Devante Parker 121 yradnyi elkapással fejezte be a találkozót.

Jacksonville Jaguars @ Carolina Panthers 28-35


Meccs embere: Andy Dalton 350 yarddal, négy TD-vel és 80%-os pontossággal.

Meccs csalódása:Nick Chubb, 6 futás, 15 yardért.

Én nem tuzdom, hogyan veszítette ezt el a Jax. Mondjuk azt sem, hogyan pakolt fel Tim Boyle 219 yard mellett ngy TD-t... Az igazi különbséget Clyde Edwards-Helaire jeletette, tizenkilenc futásból 121 yardot hozott össze, ezzel gyakorlatilag game manageri szintet igényelve Boyle-tól, aki Hopkinsnak így ki is osztott két TD-t. Aaron Donald két sacket szerzett, és a Panthers lehet, hogy elveszítette Trevor Lawrence-t...

New England Patriots @ Washington Redskins 17-14

Meccs embere: Jordan Hicks egy sacket és két interceptiont szerzett.

Meccs csalódása: Ryan Fitzpatrick 225yard és két TD mellett háromszor is eladta a labdát.

Pedig majdnem megvolt a Redskinsnek... A védelem óriásit játszott, de a másik oldalon is összekapta magát az egység és Garret két sackes vezetésével dominálták a Redskins támadófalát, Ekeler 2.4-es, Mixon 3.4-es átlaggal futott csak, ezúttal a két öreg, Walker és Fitzgerald mentette meg a Patriots csapatát. 69 és 67 yarddal, egy-egy TD-vel.

Buffalo Bills @ Tennessee Titans 17-21

Meccs embere: Josh Allen 330 yarddal és két TD-vel

Meccs csalódása: A futók, egyik oldalon sem volt RB három yardos átlag felett.

Van-e nagyobb trolkkodás annál, mint, hogy Tom Brady hat yardos TD-t fut egy defense ellen? Talán nincs.. Adam Trautman breakout meccse volt ez kilenc elkapából szerzett 117 yarddal, a Bills 35 percig birtkolota a labdát, szerzett öttel több first downt és majdnem száz yarddal többet, két fourth down conversiont és nyolc third downt oldottak meg sikerrel (a Titans egyet mindössze), mégsem lett meg a győzelem... Nem lennék most a GM helyében.

Baltimore Ravens @ Pittsburgh Steelers 31-10

Meccs embere: Lamar Jackson 310 yarddal, két TD-vel

Meccs csalódása: Nem nézzük meg Taysom Hillt?

Derek Carr 147 yardot passzolt, 50%-os pontossággal, nem lehetett más a vége. Ilyenkor jön ki a futók összes hiányossága, Benny Snell volt a Steelers legjobbbja 8 futásból 24 yarddal..Pedig Dean Lowry is megcsináltmásfél sacket, mellett még Landry is odaért az irányítóhoz, de ez így kevés volt sajnos.

Arizona Cardinals @ Cincinatti Bengals 10-31

Meccs embere: A Bengals-futók, Montgomery 76, Sanders 67 yardot futottak.

Meccs csalódása: A Cards futójátéka, Guice 3.3-as átlaggal és négy kiharcolt elrontott szereléssel 30 yardot, Conner hármas átlaggal 12 yardot hozott össze.

Tovább tart a Bengals remeklése, Mayfieldnek ezúttal ilyen futójáték mellett kétszáz yardot sem kellett passzolnia. Bobby Hartot kétszer is sacket érően verte meg Mack, Big Ben viszont így is egy erősen kzepes, 216 yardos, egy TD-s meccsen van túl, egyelőre az irányítócsere nem hozta meg azt, amit a Panthersnek.

Atlanta Falcons @ Houston Texans 31-13

Meccs embere: A Falcons futójátéka, összesen 156 yardig jutottak Hunt és Gore vezetésével

Meccs csalódása: Tua már nem cheatcode, 212 yarddal két TD-vel és egy interceptionnel zárt.

Végig dominált a Falcons, nincs nagyon mit részletezni, a Texans az utolsó negyedre 17-0-ás hátrányban fordult rá. Ezúttal a futójáték is csődöt ondott, Kamara mindösszesen 44 yardot hozott ösze és ez kihatott Tua teljesítményére is. A másik oldalon Wilson három TD-t passzolt úgy, hogy a kétszáz yardot sem kellett átlépnie.

Tampa Bay Bucs @ New Orleans Saints 31-6

Meccs embere: Dwayne Haskins 229 yardot és négy TD-t passzolt, 154-es qb ratinggel fejezte be a meccset

Meccs csalódása: Ki más, mint Dak Prescott? 194 passzolt yard, egy TD, négy interception és egy elveszített fumble.

Semmi nem jött össze a Saintsnek és minden a Bucsnak, ezt nagyjábó így lehet jellemezni, Allen átjutott Quenton Nelsonon is egy stripsackért.

Minnesota Vikings @ New York Giants 10-24

Meccs embere: Kyler Murray 220 yarddal, 85%os postossággal, két TD-vel

Meccs csalódása: Jameis Winston 139 yard mellett kétszer adta el a ladbát.

A Giants hétről hétre konzisztens, kizsámíthatóan jó játékkal rukkol elő, ez most sem volt kivétel, Tyreek Hill 83 yardig jutott öt elkapásból, tehát nem is egyoldalú a csapat. Jordan Poyer és Jamie Collins szereztek interceptiont. A Vikings oldalán Brandon Carr és Kyle Fuller is 5-5 elkapást engedtek.

Chicago Bears @ Las Vegas Raiders 17-20


Meccs embere: Jared Goff 290 yarddal és két TD-vel, egy interception mellett.

Meccs csalódása: Jimmy Garoppolo 191 yarddal és egy TD-vel.

Garoppolónak jelentősen könnyebb meccse volt, Goffra állandóan érkezett anyomás és Manti Te'o példáulkétszer is sackelte, ám mégis sokkal nagyobb mennyiségben tudott passzjátékokat megcsinálni, és végül az interception is belefért, annyival felülmúlta Garoppolo teljesítményét. Sony Michel 21 futásból jutott 95 yrdig.

New York Jets @ Philadelphia Eagles 10-35

Meccs embere: Carson Wentz 192 yarddal és öt TD-vel.

Meccs csalódása: Matthew Stafford 140 yarddal és három interceptionnel.

Stafford a Wolford-vándordíj jogos heti birtokosa lenne Dak Prescott nélkül... Borzalmas meccsen van túl a Jets, pedig Freeman 5.2-es yardátlaggal futott, ha nincs Stafford, ez egy szoros meccs lehetett volna,. Derrick henry és Moss is jól futottak, előbbi 95, utóbbi 47 yarddal zárt, Kyle Fuller pedig két interceptionnel kozmetikázta az öt engedett elkapást.

Denver Broncos @ Los Angeles Chargers 28-29

Meccs embere: Ryrod Taylor 274 yardddal, három TD-vel és egy interceptionnel.

Meccs csalódása: A Denver veresége.

28-13-as félidőt kö9vetően nem tudott nyerni a Broncos, ez azt hiszem, mindent elmond. Pedig Mahomes limitálva volt, 270 yardja egy TD-vel és egy interceptionnel egyéáltalán nem extra teljesítmény, és ha egy field goalt összehoznak a második félidőben, nyertek volna... Nem sikerült, a futók között megoszlott a teher és csak Cohen futott 4 yardos átlag fölött, se Dobbins, se Damien Willaims nem érte ezt el, és hárman jutottak el nagy nehezen 84 yardig. Amari Cooper 162 yardot és egy TD-t vállalt.

Green Bay packers @ Dallas Cowboys 28-21

Meccs embere: Aaron Rodgers 313 yarddal, két TD-vel.

Meccs csalódása:Latavius Murray 37 yardot 3.1-es átlaggal hozott össze.

McCaffrey nem volt ma sem elképesztő, de ő jelentette a különbséget, 5.4-es yardátlaggal futott 98 yardot, és az ilyen one score game-eket sokszor ilyen apróságok döntik el. Mint, a működő futójáték. Már-már szoás szerint Christian Kirk a legjobb elkapója a Green Baynek, ezúttal ehhez öt elkapás és 85 yard is elég volt. Ansah és Clark is sackelte Riverst.

Indianapolis Colts @ Kansas City Chiefs 20-27

Meccs embere:Mitch Trubisky 266 yarddal, három TD-vel zárt.

Meccs csalódása: A Colts támadófala.

Mert megint hatszor sackelték Cousinst, aki ennek ellenére 255 yardig, két TD-ig jutott egy interception mellett, ez pedig mindenképp pozitívum a jövőre nézve, ha lenne fal, könnyen a középmezőnyben tanyázhatna a colts. Lawson másfél, Anzalone, Watt és Buckner egy, Gross-Matos, Blake Martínez és Ogbah fél sacket értek el, míg támadóoldalon Jakobi Meyer két elkapásból 103 yardot és két TD-t ért el.

Cleveland Browns @ San Francisco 49ers 14-28

Meccs embere: Gardner Minshew 272 yarddal és négy TD-vel vette ki a részét a győzelemből.

Meccs csalódása: Bradley Roby, aki nyolc elkapást engedett.

Danny Amendola volt a legjobb elkapó a pályán, 138 yardot és egy TD-t ért el a np végére, míg a másik oldalon Mark Ingram 21 futásbókl 86 yardig és egy TD-ig jutott, ami pont elegendő volt ilyen Minshew-performansz mellett a győzelemhez.

AFC
North:  ibb.co/GphnVCB
South:  ibb.co/hZj5jbm
East:  ibb.co/fX2cy8n
West:  ibb.co/HnRw58c

NFC
North:  ibb.co/R0zgxjy
South:  ibb.co/xFtHqdT
East:  ibb.co/wY77CWj
West:  ibb.co/0FLYKX3

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
5 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 487
Week 4

Philadelphia Eagles @ Green Bay Packers 21-14

Meccs embere: Ciurtland Sutton 7 elkapásból 102 yard és egy TD

Meccs csalódása: Christian McCaffrey 11 futából 33 yardig jutott

Csapatszinten volt teljesebb az Eagles, McCaffreyt limitálták, míg a futójáték megint ment, Henry 66, Zack Moss 48 yarddal vette ki a részét a győzelemből. A másik oldalon megvolt Ansah első jó meccse és 1.5 sack került a neve mellé.

Tennessee Titans @ Atlanta Falcons 17-28

Meccs embere: Russel Wilson 259 yardig és három TD-ig jutott, eladott labda nélkül

Meccs csalódása: Tom Brady neve mellé 266 yard, egy TD és három interceptiont írhattunk fel

Brady-n nagy nyomás volt végig és ötször sackelték, TJ Watt a maival pedig már 7.5 sacknél tart a szezonban. A Titans bajban, amikor ennyiszer ütik meg az irányítód, nehéz előrébb lépni. A Falconsnál egyébként Alualu, Heyward és KJ Wright is odaért Bradyhez.

Washington Redskins @ New York Giants 7-35

Meccs embere: Kyler Murray 232 yard mellett 3 TD-t osztott ki

Meccs csalódása: Ryan Fitzpatrick már kibérelte a helyet, ezúttal 157 yardot passzolt TD és interception nélkül.

Ha nem lenne elég nagy a baja a Redskinsne, jön Tyreek Hill és 89 yardos punt return TD-t csinál, illetve az 5 snap erejéig beálló Logan Woodside előbb passzol TD-t, mint Fitzmagic... QB csere?

Los Angeles Chargers @ Miami Dolphins 28-14

Meccs embere: Phillip Lindsay 14 futásból 114 yardig éls egy TD-ig jutott.

Meccs csalódása: Eric Fisher 5 sacket engedett a Chargersnek

Nick Bosa is megérkezett a szezonba, három sacket írhattunk a neve mellé, és kvázi egyedül elintézte, hogy Fisher hetekig ne akarjon tükörbe nézni . Mahomes hozta a kkötelezőt, de ezt a mait nem a miami, hanem Eric Fisher veszítette el.

Las Vegas Raiders @ Indianapolis Colts 35-17

Meccs embere: Jared Goff 340 yarddal és egy TD-vel

Meccs csalódása: AJ Green, három elkapás 14 yardért nem az igazi

Cobb vitte a prímet, 100 yard fölé került a szezonban először, a másik oldalon Bakley a borzalmas futóteljesítményét -18 futás 58 yardért- egy 91 yardos elkapott TD-vel feledtette. Cousins nem volt rossz és euzúttal nem is verték agyon, kivételesen csak háromszor vitték földre.

Carolina Panthers @ Houston Texans 14-37

Meccs embere: Ééééés még mindig Tua, 326 yard, négy TD eladott labda nélkül

Meccs csalódása: -

Tim Boyle nem volt rossz, 189 yard és két TD interception nélkül kifejezetten vállalhato, főleg a Wolford-féle paródia után, de egyelőre a Texans megállíthatatlannak tűnik. Engram 122 yardig és egy TD-t, Allen Robinson két TD-t szedett összte.

Kansas City Chiefs @ Detroit Lions 28-31

Meccs embere: Dalvin Cook 14 futás, 61 yard, két TD és három elkapásból 80 yard

Meccs csalódása: hogy 501 támadóyarddal sem tudott nyerni a Chiefs

Tannehill és Trubisky között a mennyiség és minőség közötti diffi reprezentálódását láttuk; Trubisky 359 yard mellett két TD-t és két interception hozott összem, míg Tannehill 274 yarddal és két TD-vel zárt. TY Hilton 9 elkapásból 134 yardig jutott el.

Cleveland Browns @ Baltimore Ravens 13-24

Meccs embere: Wesley Woodyard egy sacket és egy interceptiont is szerzett

Meccs csalódása:

A két irányító teljesen azonos statokkal zárt, mindketten egy TD-t és egy interception passzoltak 30 yard különbséggel, ám a Baltimore három TD-it rakott fel a redzone-ban, addig ugyanez a Brownsnál csak egy TD és egy field goal, ez jelentette a különbséget, kulcsplayekben ma nem voltak elég élesek.

New England Patriots @ Buffalo Bills 35-21

Meccs embere: Matt Ryan 260 yarddal, három TD-vel zárt

Meccs csalódása: A Bills defense

Szegény @tenorx, 380 yard a támadósortól, míg a Pats 377-ig jutott, és mégis két TD küönbség.. Ehhez hozzájárult Josh Allen eladott labdája, ugyanakkor ennek ellenére jó meccsen van túl megiont, 100-as qbrating fölött végezve és Gallupp is átlépte a száz yardos határt. Megvan Larry Fitzgerald első TD-je.

Tampa Bay Bucs @ Los Angeles Rams 31-21

Meccs embere: Bucs futójáték

Meccs csalódása:

A hét legnagyobb meglepetése, a Bucs offense remekül működött és 400 támadóyard fölé ment a csapat, Gordon 94, Jonathan Taylor 44 yardot futott. A Rams oldalán Evans 105, Edelman 98 yardot kapott el, ám nem volt elég, köszönhetően például Brees eladott labdájának.

Seattle Seahawks @ Arizona Cardinals 10-13

Meccs embere: Joe Burrow 275 yard és egy TD

Meccs csalódása: James Conner 17 futásból 43 yardig jutott

Ez a meccs sem Roethlisberger villogásáról szólt, de meccsben tartotta a Cardinalst a végéig és végül egy átlagos teljesítmény is elég volt a győzelemhez; sokatmondó, hogy Burrow teljesítménye jobb volt az övénél, de a másik oldalon Jason Myers borzalmas napot fogott ki, és háromból csak egy field goalt értékesített, amipont elég volt a vereséghez.

Minnesota Vikings @ Chicago Bears 23-17

Meccs embere: -

Meccs csalódása: hogy megrendezték

Winston 169 yardot és egy TD-t tett fel, míg Garoppolo 220 yard mellett egy interceptionnel büszkélkedhet, és ez a különbség már determiálta a meccs végkimenetelét, főleg, hogy egyik oldalon sem voltak igazán jó egyéni teljesítmények.

Jacksonville Jaguars @ Denver Broncos 14-21

Meccs embere: A'shawn Robinson két sackig jutott

Meccs csalódása: a két irányító, mindkettő 200 yard alatt maradt

Mindkét csapat támadósora gyengélkedett, ám Dalton volt a rosszabb: az eladott labda nem fér bele, főleg, hogy Tyrod Taylor kifejezetten jól elkerüli a turnovereket. A két sacket elérő Robinson túl nincs is említésre méltó esemény.

Dallas Cowboys @ New Orleans Saints 35-23

Meccs embere: Phillip Rivers 252 yard és négy TD mellett egyetlen interceptiont dobott

Meccs csalódása: -

A Dallas futójátéka remekül segíti Riverst, ezúttal Gibson 61, Murray 95 yardot futottak és megalapozták a Saints újabb vereségét. Jared Cook 8 elkapásból 85 yardot és jkét TD-t ért el, a m,ásik oldalon Todd Davis volt ennek az áldozata 5 engedett elkapással.

Cincinatti Bengals @ Pittsburgh Steelers 28-22

Meccs embere: Nehezen, de Baker Mayfield, 352 yard és két TD két interception mellett nem elképesztő, de győzeemre elegendő teljesítmény.

Meccs csalódása: Kyle van Noy nyolc elkapást engedett meg Bengals-játékosnak

Én esküszöm, hogy nem csalok.. De ezek után a kutya nem hiszi el. A Bengals 491 támadóyardot paklt fel, mégis hosszabbításban tudott csak nyerni, annak ellenére, hogy Derek Carr egy combos 220 yarddal vétette észre magát. Mack és Barrett is elért egy sacket, tovább gyarapítva éves számaikat és jelenleg joggal a liga egyik legjobb edge rusher tandeme az övék.


Futók:  ibb.co/LNfGT9w

Elkapók:  ibb.co/RBfBv3j

Irányítók:
 ibb.co/9m08TYH
 ibb.co/GHKRkhk
 ibb.co/Vt9wqVD
 ibb.co/4snWHyg
 ibb.co/fnbFtzW

Sack:  ibb.co/tmf4Bv2

Int:  ibb.co/fp923CT

Engedett elkapások:  ibb.co/VDNN6tQ

3rd down hatékonyság:  ibb.co/t4Z9CqR

Legjjobb támadósorok:  ibb.co/XDjDHT6

Legjobb védelmek:  ibb.co/CsWtjgG

Rred zone hatékonyság:  ibb.co/jwJGG4Q

Red zone-ba jutások száma:  ibb.co/nrLm0Hz

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
5 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 487
Week 3


Tennessee Titans @ Jacksonville Jaguars 20-30

Meccs embere: Nick Chubb 20 futásból 136 yarddal és két TD-vel.

Meccs csalódása: Az, hogy Tom Brady megint negatív turnover-mutatót csinált a csapatának egy szem interceptionjével.

Brady 325 yardot passzolt, mégsem volt elég, mert a Jax jobban vigyázott a labdára, valamint 211 yardot futottak összesen. 49ers-recept a Maddenben is működik. Megvan Ngakoue első sackje!

Cincinatti Bengals @ Buffalo Bills 31-24

Meccs embere: Josh Allen 291 yardot és három TD-t passzolt egy interception mellett.

Meccs csalódása: Jeff Okudah hat elkapást is engedett buffalói elkapónak.

Mayfield másolta Allen stat sheetjét, ám kevésbé abuzálta az ellenoldali védőfal és kevesebb yardot is passzolt, mégis meglett a győzelem, így továbbra is hibátlan a Bengal = senki nem fogja elhhinni, hogy nem csalok... Az interceptionöket Chung és Emmanuel Moseley neve mellé írhatjuk fel, Mack és Fletcher Cox is másfél sackig jutott.. Mégis, mi döntött? Egy 97 yardos visszahordott TD Anthony Millertől.

Detroit Lions @ Philadelphia Eagles 14-20

Meccs embere: Courtland Sutton 5 elkapásból ért el 91 yardot és egy TD-t.

Meccs csalódása: Ryan Tannehill 186 yard és két interceptionnel, 48,6-os passer ratinggel.

A Philly futójátéka éledezik, Henry 85 yardot rakott fel, ám sokkal inkább a védelem nyerte meg ezt a meccset, Tannehill a világát nem tudta, Kennard, Poona Ford, Lawrence és Basham is odaért egyszer az irányítóhoz, és így még a 14-0-ás negyedik negyed is belefért az Eaglesnek.

New York Jets @ New England Patriots 24-31

Meccs embere: Matt Ryan újabb remek meccse 321 yarddal és két TD-vel, eladott labda nélkül.

Meccs csalódása: Daryl Williams három sackért volt felelős.

Nem vallott szégyent a Jets, de ez a teljesítmény sem volt elég a Patriots megállításához, illetve egy ilyen csapat ellen a 17-3-as félidő szükségszerűen vereséghez vezet. A Pats oldalán Garrett két sacket iis felrakott, kezd ő is éledezni, ha a védelem is összeáll, nem kérdés, hogy idén is látjuk a csapatot a Super Bowlban, ezúttal Freemant és Michael Thomast is teljesen leszedték.

Las Vegas Raiders @ Minnesota Vikings 24-28

Meccs embere: Jameis Winston 221 yard és három TD mellett NEM ADTA EL A LLABDÁT. Holy hell.

Meccs csalódása: Vikings passz elleni védekezése, amikor Goff 355 yardig jut ellened, bajban vagy, de a két interception menti a bőrük.

Így is ki lehet kapni, ahogy a Raiders tette, 477 támadóyarddal...Tim Settle és Maliek Collins is elért egy sacket a Raiders oldalán, de a turnoverek hiánya sajnos meghozta a hatását, illetve a futás sem működött, Michel 16 prübálkozás mellett 3.7-es átlagot tud felmutatni.

Baltimore Ravens @ Kansas City Chiefs 14-21

Meccs embere: nem volt igazán kiemelkedő teljesítmény

Meccs csalódása: Mitch Trubisky 164 yarddal és két interceptionnel joggal kszönheti meg a csapatnak, hogy megmentették.

Fene tudja, hogyan nyerte ezt meg a Chiefs, de a Bengals hálás lehet. Jackson 183 yardot és két TD-t osztott ki eladott lbda nélkül, két ennyire ellentétes irányítóteljesítmény ritkán eredményezi a gyengébb oldal győzelmét,ezúttal megtörtént, és a Baltimore 14-7-es félidő után semmit sem tudott csinlni Watték ellen.

Atlanta Falcons @ Indianapolis Colts 21-6

Meccs embere: TJ Watt 3.5 sackig jutott.

Meccs csalódása:Roderick Johnson négy sackért volt felelős.

Tovább folytatódik a Colts gyengélkedése, a támadófal egyáltalán nem ad esélyt Cousinsnak -ezúttal kétszer adta el a lkabdát- és úgy tűnik, a meztelen edzéstől inkább megfáztak a játékosok, mintsem összeszedték magukat. Pedig ezúttal lett olna sansz, a Falcons a 21 pontos második negyeden kívül pont nélkül maradt.

Denver Broncos @ Green Bay Packers 7-38

Meccs embere: Aaron Rodger 294 yarddal és négy TD-vel.

Meccs csalódása:Tyrod Taylor 159 yarddal és két interceptionnel fejezte be meccset.

A Broncost teljesen leszedte a Packers védelme, a garbage time-ig nem is tudtak felrakni TD-t. Christian Kirk két TD-t kapott el és továbbra is remekül teljesít, a futójáték McCaffrey-vel a kellő minimumot hozza hétről hétre.

Miami Dolphins @ Dallas Cowboys 30-34

Meccs embere: Adam Humphries 110 yardja és két TD-je egyértelműen a legkiemelkedőbb egyéni teljesítmény.

Meccs csalódása:Taylor Decker két sackben volt benne.

Végig szoros volt, részben a Daniel Carlson két kihagyottt field goaljának köszönhetően, ám végül ez nem került a meccsbe. Deshaun Watson továbbra is a Miami alfája és omegája, három TD-t passzolt eladott labda nélkül annak ellenére, hogy a fal ingatag lábakon áll és hozzásegítik például Anthony Barrt két sackhez.

New York Giants @ Tampa Bay Bucs 38-17

Meccs embere: Kyler Murray 325 yarddal, négy TD-ve, eladott labda nélkül.

Meccs csalódása: Prince Amukamara, 10 elkapást engedett a meccsen.

Nagy nehezen megérkezett a szezonra Tyreek Hill is, a 129 yard és három TD mindenképp ezt jelzi, a Bucs offense ellenben továbbra sem remekel, pedig elvieg a liga jobbik felébe tartozó elkapósora van Haskinsnek... Keenum-time?

Carolina Panthers @ Arizona Cardinals 9-30

Meccs embere: Solomon Thomas sacket ért el, ez nála annyira ritka, hogy jár cím

Meccs csalódása:-

Tim Boyle első meccsén 214 yardot és egy interceptiont hozott össze, ami majdnem Big Ben teljesítményét ütötte, az öreg 220 yardig jutott három TD-vel és két interceptionnel, és egyáltalán nem biztos, hogy vele jobb a csapat, az egyik passzát például Robert Quinn szedte le.. A Panthers ellenben előrébb lépett az irányítócserével, még ha ez az eredményen nem is látszik.

Pittsburgh Steelers @ San Francisco 49ers 28-30

Meccs embere: Derek Carr 286 yarddal, két TD-vel és 80%-os pontossággal

Meccs csalódása: -

Egy dolog döntött: a red zone hatékonyság; a Steelers 66%-on, a 49ers viszont 100%-on zárta a meccset, ez pedig két pontos diffi esetében döntő fontosságú, főleg annak fényében, hogy Ricardo Allen kiharcolt és össze is szedett egy fumble--t. A Steelers bajban.

New Orleans Saints @ Seattle Seahawks 10-31

Meccs embere: Joe Burrow 238 yarddal és három TD-vel, interception nélkül.

Meccs csalódása: Dak Prescott, akinek minssze 155 yard és két interception sikerült.

Védelmek csatája volt ez, az utolsó negyedig, ahol a Saints magasabb sebességi fokozat helyett szétesett és 17-0-al zárták a negyedk negyedet.. Prescott egyértelműen a hét egyik legrosszabb irányítóteljesítményével rukkolt elő, ígypedig nem csak a hét csalódása lett ő, de a John Wolford vándordíj birtokosává is vált.

Houston Texans @ Los Angeles Chargers 35-28

Meccs embere: Mámegin Tua,, ezútttal 303 yarddal és négy TD-vel zárt, egy interception mellett.

Meccs csalódása:Marcus Cannon két sackhez segítette hozzá a Texanst.

Továbbra is tart a Tua-mágia, döbbenetes teljesítményt tesz le hétről-hétre az asztalra, ugyanakkor ez mit sem érne, ha a Texans védelmében Darius Leonard nem remekelne, ezúttal két sackig jutott. A meccs egyetlen interceptionjét Tyrann Mathieu neve mellé írhatjuk, Mahomesnak el kéne kezdenie játszania...

Los Angeles Rams @ Cleveland Browns 40-28

Meccs embere: Zeke Elliott 101 yardig és három TD-ig meg sem állt, hat yardos átlag mellett.

Meccs csalódása: Deionte Thompson hat elkapást engedett Browns-játékosnak.

Egy percig sem volt kérdés a meccs végkimenetele, végig irányított a Rams, ám mégsem lett v olna ez ennyire sima, ha Jones nem adja el a labdát kétszer is, ami sajnos beárnyékolja a remek, 315 yardos meccsét. BEckham is megmutatta magát, és 106 ardig jutott.

Chicago Bears @ Washington Redskins 35-9

Meccs embere: Lawrence Guy 2.5 sacket vállalt, amivel akár a hét védője is lehetne.

Meccs csalódása: Fitzmagic kétszer tart B-hetet, ezúttal 150 yarddal és egy interceptionnel fejezte be a meccset.

Nem volt ez sima, a Bears 21-0-ra nyerte a negyedik negyedet, de egészen addig bármelyik irányba eldőlhetett volna; igaz, csak field goalokkal nehéz meccset nyerni. Garoppolo három TD-ig jutott, és nem adta el a labdát, úgy tűnik, kezd ő is rendben lenni, Cole Kmet pedig teljesen eltűnt az első hét óta, ezúttal 15 yarddal zárt.

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
5 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 487
Week 2

Tampa Bay Bucs @ Carolina Panthers 21-13

Meccs embere: Akeem Davis-Gaither, 10 tackle, 1 tfl, 1 sack

Meccs csalódása: Jonathan Taylor, tíz futásból 14 yardot ért el

John Wolford búcsúmeccse 128 yarddal és két interceptinnel zárult, nem volt egy percig sem kérdéses a Tampa győzelme. A Tampa Bay oldalán az egyetlen TD passz Keenum nevéhez fűződik, hét snapre volt szüksége ehhez... Itt is érik egy irányítócsere?

Arizona Cardinals @ Baltimore Ravens 17-23

Meccs embere: Cory Littleton 10 tackle-el, 2.5 sack-kel és egy interceptionnel egyértelműen a legjobb játékos volt a pályán.

Meccs csalódása: Justin Pugh, aki három elszenvedett sackért volt felelős.

Kár ezért a meccsért, mert megint lehetett volna esélye a Cardinalsnak, ráadásul nem is Darnoldon múlott a dolog, 100 fölötti passer ratinggel kikapni nem szégyen, de a Baltimore védelme jókor csinált meg nagy játékokat.

Dallas Cowboys @ Washington Redskins 34-28

Meccs embere: Philip Rivers, 365 yard, 4 TD-vel újabb remek héten van túl.

Meccs csalódása: Ryan Fitzpatrick, az előző hét után a 150 passzolt yard mindenképp ide kívánja őt.

A Redskins 279 támadó yardja állt szemben a Cowboys 421 yardjával, és mégis hosszabításra volt szükségük a texasiaknak a győzelemhez. Érdekességként térjük ki Gus Edwardsra, aki két forduló után 16 futáson 14 elrontott szerelést harcolt ki, ezzel messze vezeti a ligát, valamint érdemes megemlíteni Jodan Hicks borzalmas meccsét, összesen nyolc elkapást csináltak meg mellette, és vélhetően ez jelentette a különbséget. Mondtam már, hogy a pár snap erejéig beálló Logan Woodside passzolt egy TD-t?

Indianapolis Colts @ Tennessee Titans 21-23

Meccs embere: Corey Davis, 11 elkapásból 142 yard és egy TD.

Meccs csalódása: Tom Brady, mert a mai sem az ő érdeme. Két TD mellett kétszer is eladta a labdát. Megint.

Szegény, szegény Kirk Cousins. Összeverték -Cam Jordan 2.5, Chris Jones 2 sacket hozott össze, a Titans összesen kilencg jutott- és mégis felülmúlta Tom Bradyt.. Ez sem volt elég. A különbség a futójátékokból fakad, Jones 68 és Pollard 28 yardot szorgoskodott össze, míg a legjobb Colts futó, Barkley összesen 28-ig jutott.. A Titans védőfala döbbenetes.

Seattle Seahawks @ Pittsburgh Steelers 28-14

Meccs embere: Joe Burrow, 234 yard és két TD, interception nélkül.

Meccs csalódása: -

Turnover nélkül állt nulla ponton a negyedik negyed elején a Steelers... Derek Carr a kétszáz yardot sem érte el,, a futójáték pedig olyan, amilyennek várta mindenki a szezon előtt, arra nem lehet alapozni. Mégis, ha kevésbé hatékony a Seatte -három fourth down conversion is a nevük melé került-, lehetett volna ebből győzelem. Ezért pénzt fizetni....

Buffalo Bills @ New York Giants 17-21

Meccs embere: Quincy Enunwa 11 elkapából 127 yardot ért el

Meccs csalódása: Tevin Coleman, 16 futásból 36 yardig jutott mindössze

Nagy volt az arc, amikor a védelem 17 pontot engedett, hát, most az offense rakott fel ennyit.... Egyébként nem teljesen értem, mi történt, 243 yardot rakott fel támadóoldalon a Giants és 384-et a Bills, de ez egy ilyen történet. Pedig még Tevin Colemant is 1.9 yardos átlagon tartotta a Buffalo védelme.

San Francisco 49ers @ Cincinatti Bengals 21-24

Meccs embere: Brandin Cooks 10 elkapásból 136 yardot és két TD-t ért el.

Meccs csalódása: Gardner Minshew 115 yarddal és egy interceptionnel joggal kapja meg a hétre ezt a címet.

Ez, hogy lett ennyire szoros... A Bengals támadósora 428 yardot rakott fel, turnover nélkü, míg a 49ers egy turnover mellett 183 yardig jutott összesen, Minshewt teljesen eltüntette a Bengals védelme, ám ez sackekben nem mutatkozott meg: egyszer sem vitték földre. A meccs két interceptionjét Chris Harrishez és Jeff Okudáhot írhatjuk fel.

Los Angekles Chargers @ Detroit Lions 16-33

Meccs embere: Ryan Tannehill 260 yarddal és négy TD-vel, interception nélkül

Meccs csalódása: Patrick Mahomes, 157 yard és két interception még John Wolfordtól is csalódás lenne.

Igazából nehéz mit mondani, a meccs elején Armstead csinált egy safetyt, de utána telje lett a Chargers összeomlása és semmi sem működiött, a Lions pedig remekül néz ki továbbra is.

Minnesota Vikings @ Green Bay Packers 21-24

Meccs embere: Aaron Rodgers, ezúttal 299 yard és két Td elég erre a címre

Meccs csalódása: Jameis Winston borzalmas volt, minöddsze 163 yardig jutott és két TD mellett egyszer el is adta a labdát.

Ez sem volt egy kifejezetten megírható meccs, McCaffrey a kellő minimumot tette hozzá és végre feltűnt Josh Gordon is, ellennben itt sokkal inkább az döntött, hogy alapvetően egy jobb csapatról, sőt, contenderről beszélünk a Packers esetében, ellenben egy 10-0-ás negyedik negyed kellett nekik a győzelemhez, ami mindenképp fontos figyelmeztetés lehet a jövőre nézve.

Jacksonville Jaguars @ Houston Texans 45-42

Meccs embere: Az inverz-Fitzpatrick, Andy Dalton. 305 yarddal és három TD-vel tért vissza az élkők soráába az előző heti lebőgést követően. Legalábbis ezúttal lehetne, de Tua 338 yardja és három TD-je ezt is felülmúlja.

Meccs csalódása: Lavonta David mindösszesen öt szerelésre volt jó.

A hét legjobb meccse, Kamara három TD-t futott, Tua pedig tovább folytatja a remeklést, és jelenleg a liga második legjobb irányíójaként teszi a dolgát, és ki ebből a legtöbbet profitáljam, az Allen Robinson, aki ezúttal kilenc elkapásból 143 yardig és egy TD-ig jutott. A védelmekről ezúttal ne beszélgessünk.

New England Patriots @ Miami Dolphins 30-24

Meccs embere: Julio Jones 11 elkapából 126 yardig és két TD-ig jutott.

Meccs csalódása: Myles Garrett mindösszesen két szerelést tudott megcsinálni.

Két nagyon jó csapat játszott egymással, de a Patriots -itt még, sajnos- játékereje megkérdőjelezhetetlen. Pedig Ryannek amúgy nem volt jó meccse, a másik oldalon Watson lehozta turnover nélkül a meccset, és még Antonio Brown is adott életjeleket, ám ez sem volt elég. Örülhet a Bills.

Kansas City Chiefs @ Las Vegas Raiders 21-7

Meccs embere: Mámegin Mitch Trubisky 269 yarddal és két TD-vel.

Meccs csalódása: Mámegin Jared Goff, aki, bár nem adta el a labdát, de mindössze 142 yardig jutott. A Wolford-skála kileng.

Nem volt egy túl eseménydús mérkőzés, a 14-7-es félidő után csak a Kansas szerzett pontot, JJ Watt pedig a dominánsabb oldalát elővéve két sack-kel járult hozzá a csapat győzelméhez.

New Orleans Saints @ Los Angeles Rams 24-35

Meccs embere: Drew Brees 304 yarddal és négy TD-vel zárt

Meccs csalódása: -

A hét másik, talán legjobb csapatokat magában foglaló összecsapása volt ez, és a Saints majdnem nyerni tudott idegenben, ám egy 21-7-es negyedik negyeddel elbuktak.. Pedig jól indult a meccs, 14-0 után 17-7 volt az állás félidőben, ám a Rams és Brees borzalmasan fel tud pörögni, ezt sajnos újfent bebizonyították és ha kellen egy power rankinget írni, nehéz lenne őket nem a top3-ba sorolni..

Chicago Bears @ Denver Broncos 21-29

Meccs embere: Tyrod Taylor 323 yarddal és három TD-vel

Meccs csalódása: Manti Te'o, aki öt elkapást is engedett.

Úgy néz ki, ez a hét a remek negyedik negyedes fordítások hete, a Broncos 13-0-ás utolsó negyeddel nyerte meg az első hazai meccsét. Bryan Edwards első igazán jó meccs is megvolt, ezúttalnyolc elkapából 85 yardot szerzett és ezzel a csapat legjobb elkapójaknt zárhatott, míg a Bears egyre nagyobb bajban.

Philadelphia Eagles @ Atlanta Falcons 7-24

Meccs embere: Russel Wilson 204 yardja és két TD-je még 81%-os pontosság mellett sem extra, de megint csapatszinten volt jó a falcons

Meccs csalódása: Carson Wentz az ultimate John Wolford, 109 yardja és két interceptionje biorzalmas

Az Eagles bajban. A Falconstól ki lehet kapni, de nem működik sem a futás, sem a passzjáék és ez az, ami aggasztó lehet. Ha most ott ülne Wentz mögött Hurts, lehet, hogy megpróbálnám, rosszabb nem lehet.

Cleveland Browns @ New York Jets 21-35

Meccs embere: Legyen Matt Stafford, de semmiben sem volt jobb statisztika alapján Jonesnál, egyszerűen csak, az ő csapat nyerni tudott...

Meccs csalódása: Harrison Butker, mindkét field goal kísérlete kimaradt

Az nem fér bele, hogy egy csapat két félidő első felét nullázza, ezt most a Browns bizonyította be. Staffordék összeszedték maguikat, ugyanakkor Daniel Jones sem játszott rosszul, és Bell sem tűnt el. Valószínűleg apró momentumok döntöttek ezúttal a Jets javára, máskor könnnyen nyerhetne a Browns.Az egyik Butker kíérletet Roquan Smith blokkolta.

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
5 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 1 487
Week 1

Green Bay Packers @ Chicago Bears 41-7

Meccs embere: Christian Kirk, 8 elkapás 120 yardért és egy TD
Meccs csalódása: Jimmy Garoppolo 13/25, 162 yard, 2 interception

Csoportmeccsel indultunk, és a teljes Bears becsődölt. Az egyetlen TD-t az első negyedben sikerült felrakni, utána teljesen esélytelen voltak, a Packers pedig idén úgy tűnik, hogy rosteréhez méltóan kezdi a szezont. Josh jacobs több labdát kér!

Los Angeles Rams @ Carolina Panthers 45-6


Meccs embere: Gabokocka, mert a felvázolt tervet tökéletesen hajtotta végre a csapat

Meccs csalódása: Nem tudom, illik-e, lehet-e komoly arccal John Wolfordot annak nevezni, de a 148 yarddal és négy interceptionnel joggal pályázna a címre.

Mindezeken túl, Brees tökéletesen játszott a 348 passzolt yardjával és az öt TD-vel (Edelman és Beasley két TD-je mellett még Mccoy kapott el hatpontost), a Rams pedig szintén úgy tűnik, idén is ott lehet a jésőbbi körökben. Bár, hogy a Panthers legyőzése mekkora fegyvertény, majd a második héten kiderül, amikor a Bucs ellen játszik majd Carolina szeme fénye, aranyvesszeje.

Washington Redskins @ Philadelphia Eagles 31-14

Meccs embere: Az Egyetlen, Az Utánozhatatlan, A Mellszőrzetek Koronázatlan Királya és Hitványak Legyőzője. Fitzmagic 345 yarddal és négy TD-vel kezdte az évet, igazából tényleg nincs új a nap alatt.

Meccs csalódása: A philagelphiai futójáték. Ezt mi sem szemlélteti jobban, mint, hogy a csapat legjobb futója Carson Wentz volt, 8 yarddal. Henry hat futásból jutott el 7 yardig.

Sok minden lehetne írni, ám mégis egy TE-ről szeretnék regélni; Cole Kmetről, aki tíz Fitzmagic-féle pöttyintést 131 yardra váltott, és ezzel a Redskins remek idénykezdését segítette elő egy olyan meccsen, ami már előzetesen is nagyon háromesélyesnek tűnt. Hozzá kell tenni, nem az Eagles védelmén múlott; Campbell 2.5, Poona Ford és Lawrence 2-2 sacket tettek a közösbe.

Buffalo Bills @ New York Jets 34-17


Meccs embere: Nelson Agholor a kilenc elkapásával és 120 yardjával

Meccs csalódása: Matthew Stafford, akinek egy dolga lett volna: nem interceptionöket dobni. Erre bevállal hármat is. Agysebész.

Nem sok beszélnivaló van, a Bills csapatként múlta felül a Jetset és Josh Allen nem adta el a labdát. Lehet ebből rájátszás?

Atlanta Falcons @ Minnesota Vikings 35-19

Meccs embere: Russel Wilson, 312 yardot és négy TD-t nem kell megmagyarázni; az int belefért.

Meccs csalódása: Von Miller, teljesen hatástalan volt a játékra, 3 tackle nem az, amire büszkék szoktak lenni a szorgos kis játékosok.

Játsszunk egy játékot! Ki volt a Falcons legjobb elkapója? Thielen? Landry? Véletlenül sem. Greg Ward ugyanúgy négy elkapással fejezte be a meccset, ám 71 yardjával ő hozta ki ebből a négy passzból a legtöbbet.

Baltimore Ravens @ Miami Dolphins 31-37

Meccs embere: Deshaun Watson, 303 yard és öt TD-vel nehéz lenne ellene beszélni.

Meccs csalódása: Cory Littleton, aki négy tackle-el fejezte be a meccset.

A Dolphins 6-0-ra nyerte az utolsó negyedet, és ennyi kellett a győzelemhez, de két remekül játszó csapat volt ma pályán. Chase Young is megérkezett a ligába két sack-kel, itt is jó helyen volt az ½, szükség volt rá…

Kansas City Chiefs @Jacksonville Jaguars 28-7

Meccs embere: Mitch Trubisky 290 yarddal, 3 TD-vel és 140-es Qbr-el mutatkozott be.

Meccs csalódása: Andy Dalton. Mit érdemel a bűnös, ki 126 yard mellett is kétszer eladja a labdát?

Teljes kontroll, ez jellemezte a Chiefs nyitómeccsét. Daltonnak esélye sem volt normális játékra, AJ Brown pedig 36 yardos átlaggal kapott el; igaz, ehhez kellett egy 87 yardos TD is. Pozitívumot is mondjak a Jacksonville-ről? Josh Uche összeszedte első sackjét.

Tennessee Titans @ Cleveland Browns 24-30


Meccs embere: Le’veon Bell, aki száz yard fölé jutott.

Meccs csalódása: Tom Brady, 219 yard és két interception akkor sem vállalható, ha két TD passzt is kioszt.

A Titans egy 14-7-re megnyert negyedik negyeddel még kiharcolta a hosszabbítást, ám kétszer nem bukja el a meccset a Browns. Remek szezonkezdés clevelandi oldalon, a sztárok hozták, ami elvárható, és Brady mindkét eladott labdáját Rayshawn Jenkins nevéhez rhatjuk fel.

Indianapolis Colts @ Los Angeles Chargers 31-38

Meccs embere: Amari Cooper, nyolc elkapás és 125 yard pont az az extra, ami kell egy szoros meccs megnyeréséhez.

Meccs csalódása: Nick Bosa, aki bivalyerős három szerelést hajtott végre; egyik legalább negatív yardos..
Egy nagyon szoros meccsen kapott ki végül a Colts, baromi sokba került az a két eladott labda Cousinstól.

Cincinatti Bengals @ Seattle Seahawks 30-24

Meccs embere: Baker Mayfield 280 yardot és három TD-t passzolt, eladott labda nélkül.

Meccs csalódása: A Bengals futójátéka, a két futó 45 yardot hozott össze a földön, Chris Carson egyedül ennek a kétszereséig jutott.

Még egy hosszabbításos meccs, és ezúttal is az a csapat nyert, amelyik kevésbé adogatta el a labdát. Burrow egy ligaszinten is remek front7 ellen mutatkozott be, és a teljesítménye biztató, hiszen bár Barrett kétszer, Mack és Saunders egyszer-egyszer sackelte, csak egy interceptiont dobott egy meccsben tartotta a csapatot, ám ez a Bengals még valószínűleg sok neki.

San Francisco 49ers @ Tampa Bay Bucs 21-14

Meccs embere: Gardner Minshew, 352 yard, két TD

Meccs csalódása: Melvin Gordon, aki 13 futásból 29 yardot ért el.

450 vs 255 yard, és mégis csak egy TD különbség. Semmi sem indokolja, mégis végig meccsben volt a Tampa, ám Woods 156 és Lockett 99 yardjára nem tudtak reagálni, a 49ers passzjátéka remekelt és Ingram is majdnem száz yardig jutott.

New York Giants @ Dallas Cowboys 17-24

Meccs embere: Steven Sims, hat elkapás 97 yardért. Ne kérdezze senki, hogy ő kicsoda, nem tudom.

Meccs csalódása: Kyler Murray, 212 yard mellett két interception nem fér bele.

A Giants 14-0-s első félidő után teljesen összeomlott, a Dallas pedig megállíthatatlanná változott. Valamelyik bekövetkezett. Dallasi oldalon Dre Greenlaw interceptionnel vétette észre magát, Tyreek Hillt pedig teljesen limitálták a Cowboys védői. Kellett neki nagy pénzt adni…

Detroit Lions @ Arizona Cardinals 24-20

Meccs embere: Javon Kinlaw két sack-kel kopogtatott be. Vagyis, hát, rúgta rá az ajtót a gyanútlanul arra ténfergő Darnoldra.

Meccs csalódása: Davante Adams és a Cards offense, 256 yardot raktak fel összesen, míg a Lions 401-et, és csak a Tannehill által elkövetett merényletek tartották életben az esélyeiket

Pedig én tényleg megpróbáltam volna visszatölteni, hogy lehetne, mégiscsak sört ígértek.. A Cards ellenben nem szeretne nyerni, erre utal legalábbis, hogy 14-3-ra veszítettk el a negyedik negyedet.

Pittsburgh Steelers @ New England Patriots 13-38

Meccs embere: Matt Ryan, 243 yard és négy TD

Meccs csalódása: Derek Carr, 187 yard és két eladott labda a wolfordi magasság

Ez történik az emberrel, ha szembe jön a liga egyik legjobb csapata. Teljesen egyértelmű volt, hogy ha nem történik csoda, feltörlik a Steelers-szel a padlót, hát, ez be is következett. Pedig a félidei 28-7-nél még meccsben voltak….

Houston Texans @ New Orleans Saints 34-28

Meccs embere: Tua Tagovailoa, 306 yard, három TD eladott labda nélkül

Meccs csalódása: Keanu Neal, aki hét elkapást is engedélyezett. Rossz fiú. Nem szabad.

Újabb hosszabbításban kivívott győzelem, és a háromból a második idegenbeli csapat, akinek ez sikerül. Igaz, kellett hozzá a Saints beragadása, az első három negyedben hét pontig jutottak, és még így is majdnem nyerni tudtak. Kivette a részét a győzelemből Olokoun, aki Prescott passzából szerzett interceptiont, valamint érdekesség, hogy Gurley és Kamara is száz yard fölé jutott.

Denver Broncos @ Las Vegas Raiders 17-14

Meccs embere: én, hogy megírtam

Meccs csalódása: -

A Raiders az első félidőben, a Broncos a másodikban nem szerzett pontot. Tyrod Taylor pont annyiban volt jobb Goffnál, hogy a megbzható kétszáz yard mellett nem adta el a labdát, ez meg elégnek bizonyult a győzelemhez. Főleg akkor lehet ez elég, ha Sheldon Rankins tovább remekel, három sack került a neve mellé; így tényleg fölösleges Tyrod Taylornál jobb irányító. Más kérdés, hogy Goffnál jönnek majd szembe jobb irányítók… Jake Fromm ugyanakkor szintén beállt pár snap erejéig, és egyetlen passza egy 11 yardos touchdown volt, én lehet, hogy elgondolkodnék egy irányítócserén.

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
több mint 2 éve
Löfli Arizona Cardinals Clemson Tigers 14 186 — ellenIktriad
PRO BOWL 2018

AFC
QB: Jared Goff (Raiders), Tyrod Taylor (Ravens), Andy Dalton (Jaguars)
RB: Joe Mixon (Pats), Saquon Barkley (Texans), Leonard Fournette (Bills)
FB: Khalid Hill (Bengals), Marquez Williams (Jaguars)
WR: Kenny Stills (Jaguars), AJ Green (Raiders), Robert Woods (Pats), Michael Thomas (Jets), Larry Fitzgerald (Ravens), TY Hilton (Chiefs)
TE: Charles Clay (Broncos), Travis Kelce (Chargers), Antonio Gates (Titans)
LT: Anthony Castonzo (Raiders)
LG: Zach Fulton (Browns)
C: Rodney Hudson (Chiefs), Russell Bodine (Raiders)
RG: David DeCastro (Chiefs), Marshall Yanda (Ravens), Gabe Jackson (Texans)
RT: Marcus Gilbert (Chargers), Daryl Williams (Steelers), Ereck Flowers (Browns)

LE: Khalil Mack (Bengals), Carlos Dunlap (Browns)
DT: Fletcher Cox (Bengals), Mike Daniels (Pats), David Irving (Bills)
RE: Malik Jackson (Raiders), Myles Garrett (Pats)
ROLB: Telvin Smith (Jaguars), Von Miller (Chiefs), Duke Riley (Ravens)
MLB: Lavonte David (Jaguars), Wesley Woodyard (Bills)
LOLB: Deone Bucannon (Colts)
CB: Desmond Trufant (Raiders), Jonathan Jones (Colts), Josh Shaw (Colts), David Amerson (Texans)
FS: Lamarcus Joyner (Bengals), Derwin James (Broncos)
SS: Kam Chancellor (Chargers), Bradley McDougald (Bills)
K: Ryan Succop (Raiders)
P: Johnny Hekker (Bengals)
KR: Khalif Raymond (Jets), Dwayne Harris (Browns)

NFC
QB: Tom Brady (Lions), Aaron Rodgers (Packers), Dak Prescott (Redskins)
RB: Dalvin Cook (Lions), Derrick Henry (Eagles), Tevin Coleman (Bears)
FB: Zach Line (Eagles), Stephen Anderson (Redskins)
WR: Antonio Brown (Redskins), DeAndre Hopkins (Panthers), Kelvin Benjamin (Packers), Keenan Allen (Bears), Julio Jones (Cowboys), Jarvis Landry (Falcons)
TE: Delanie Walker (Lions), Tyler Kroft (Rams), Hunter Henry (Bears)
LT: Tyron Smith (Vikings), Joseph Noteboom (Falcons)
LG: Jamon Brown (Eagles), Braden Smith (Lions)
C: Jason Kelce (Cowboys), James Daniels (Bucs)
RG: Zack Martin (Packers), John Jerry (Lions)
RT: JaWuan James (Redskins), Marcus Cannon (Packers)

LE: Chandler Jones (Seahawks), DeMarcus Lawrence (Eagles)
DT: Michael Pierce (Saints), Timmy Jernigan (Eagles), Malcom Brown (Falcons)
RE: Cameron Heyward (Falcons), Jerry Hughes (Giants)
ROLB: Sean Lee (Packers), Elandon Roberts (Redskins)
MLB: Anthony Hitchens (Redskins), Deion Jones (Bears)
LOLB: Zach Brown (Rams), Bobby Wagner (Bucs)
CB: Quincy Wilson (Packers), Artie Burns (Eagles), Trevor Williams (Saints), Cordrea Tankersley (Falcons)
FS: Devin McCourty (Eagles), Earl Thomas (Packers)
SS: Harrison Smith (Lions), Reshad Jones (Vikings)
K: Justin Tucker (Cardinals)
P: Michael Palardy (Panthers)
KR: Darren Sproles (Eagles), Tavon Austin (Rams)

A mérkőzést az AFC csapata nyerte 38-19-re.


https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
No risk it, no biscuit!
Don't blink!
több mint 2 éve
Löfli Arizona Cardinals Clemson Tigers 14 186 — ellenIktriad
SUPER BOWL LIII

Los Angeles Rams vs. Jacksonville Jaguars

1st quarter
Robbie Gould 49 yard FG 0-3 (11:48 left in qtr)
TJ Yeldon 3 yard run (XP good) 0-10 (5:37 left in qtr)

2nd quarter
Andrew Franks 33 yard FG 3-10 (14:55 left in qtr)
Mike Evans 29 yard pass from Mike Glennon (XP good) 10-10 (7:08 left in qtr)
Tyler Kroft 1 yard pass from Mike Glennon (XP good) 17-10 (0:33 left in qtr)

3rd quarter
Andrew Franks 40 yard FG 20-10 (5:18 left in qtr)

4th quarter
Andrew Franks 35 yard FG 23-10 (10:03 left in qtr)
Terrence Williams 53 yard pass from Andy Dalton (XP good) 23-17 (8:54 left in qtr)
Kevin Byard 58 yard interception return (XP good) 23-24 (0:00 left in qtr)
https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
No risk it, no biscuit!
Don't blink!