Fantasy Football
15 feliratkozó
több mint 11 éve
Moreno, MJD, David Wilson menjen flex pozícióba?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
A fantasy felületen általában egészen friss adatok vannak, nagy a valószínűsége hogy itt se tudunk az ott lévőknél bővebb infót nyújtani 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Stylee
480
Vincent Jackson fog játszani? Tudtok róla valamit?
több mint 11 éve
Úgy legyen.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Tedd inkább be Talibot, több TD-t szerez majd Ryan passzaiból 😀Muszáj volt 😊
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Oké, de akkor most melyikük kezdjen? 😀 Jones vagy Brown? 😀dcsicsakÉn Julio-t javaslom, stabil pont.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
Oké, de akkor most melyikük kezdjen? 😀 Jones vagy Brown? 😀
több mint 11 éve
Boldin meg a pályafutása eleje óta xDJulio Jones a NE ellen vagy Antonio Brown a MIN ellen? Mondjuk Julio Q, szóval lehet Brown marad...dcsicsakJulio az első hét óta Qshawnka
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Julio Jones a NE ellen vagy Antonio Brown a MIN ellen? Mondjuk Julio Q, szóval lehet Brown marad...dcsicsakJulio az első hét óta Q
több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
Julio Jones a NE ellen vagy Antonio Brown a MIN ellen? Mondjuk Julio Q, szóval lehet Brown marad...
több mint 11 éve
Kösz a válaszokat. Hoyer a nyerő. 😀 Newman sztem játszani fog és Hall az aki nem, de így is jobbak az esélyei talán mint Glennonnak a Cards secondary ellen. Glenonnról amúgy sem tudok sokat.+ lehet bedobom Newmant is, ha mégis szarabb napja lenne Hoyernek akkor talán Newmannek lesz jó. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
A Bengals másodvonalában nem lesz Kirkpatrick, Nelson és Newman se. Nálam ez biztosan a pusztító felé billentené a mérleg nyelvét.
több mint 11 éve
Én Glennont raktam be Freeman helyett, de Hoyer is jó lehet. Casselt ne...
több mint 11 éve
Bye Week miatt úgy alakult, hogy kell QB, de a cserém (Ponder) nem játszik. Kit ajánlanátok a Cassel-Hoyer-Glennon hármasból? xD
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Eli, nagyon sok hiányzója van a Panthers secondarynekkristofHát ez asszem nem jött be 😀
több mint 11 éve
Torrey Smith, Colston, Royal, Edelman négyesből melyik kettőt kezdetnétek?Royalt mindenképpen, szép az a Titans D, de ha Rivers tartja a formáját szép napja lesz
-Smith egy elég erős HOU def és bizonyításra vágyó Ed Reed ellen megy, de azért nem tartom kizártnak, hogy meglóg 1-2 nagy játékkal.
- Colston PP ellen. Megatronnak mondjuk jó napja volt ellene múlt héten, de ő Megatron.
- Royal a legnagyobb kérdés, eddig 2 meccs 5 TD, de nem hiszem, h fogja tudni tartani ezt a formát, főleg a Titans D ellen nem.
-Edelman ígéretes, Brady első számú célpontja lesz valószínűleg. Na de mi van, ha Revis fogja? 😀seal
Colston - Torrey Smith nehéz kérdés. Brees szerintem fog Colstonra játszani mindenképpen és a Texans Rice hiányában nagyban fog Smithre koncentrálni úgyhogy Royal - Colston Edelman nekem továbbra is fekete ló, vagy bejön vagy nem.
több mint 11 éve
-Edelman ígéretes, Brady első számú célpontja lesz valószínűleg. Na de mi van, ha Revis fogja?sealNéha szembekerülhet Revisszel, de kizárt, hogy a pálya minden pontjára követné Edelmant. A snappek többségében nem ő fog ellene védekezni. Ettől független én Edelmant hagynám ki ebből a négyesből.
több mint 11 éve
seal
222
Torrey Smith, Colston, Royal, Edelman négyesből melyik kettőt kezdetnétek?-Smith egy elég erős HOU def és bizonyításra vágyó Ed Reed ellen megy, de azért nem tartom kizártnak, hogy meglóg 1-2 nagy játékkal.
- Colston PP ellen. Megatronnak mondjuk jó napja volt ellene múlt héten, de ő Megatron.
- Royal a legnagyobb kérdés, eddig 2 meccs 5 TD, de nem hiszem, h fogja tudni tartani ezt a formát, főleg a Titans D ellen nem.
-Edelman ígéretes, Brady első számú célpontja lesz valószínűleg. Na de mi van, ha Revis fogja? 😀
több mint 11 éve
Royalt, Pierce Texans D ellen kétlem hogy ficánkolni fog.
több mint 11 éve
Flexbe Eddie Royalt vagy Bernard Piercet tegyem?
Draft
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Eli, nagyon sok hiányzója van a Panthers secondarynek
több mint 11 éve
JJ kedvéért itt is megkérdem hogy felmérjem mennyire figyelik ezt a topicot.Szerintetek Eli vagy Wilson kezdjen a héten, esetleg Rivers bár a Ten-től félek
több mint 11 éve
Roman Harpernek mennyi az esélye, hogy játszon? Vagy inkább nézzek másik safety után fantasyban?
Draft
több mint 11 éve
Kérdések és kérések a témával kapcsolatban ide, a bowl.hu-s ligák csevegője pedig változatlan helyen, itt:
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal