NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
19
8
2:15, Arena4
Fantasy Football
15 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
első kettő
több mint 11 éve
Tulok vs BengálszKikli vs Rams
Frímen vs Manning Broncos
ebből a tróból kéne duót csinálni
több mint 11 éve
DB-knél a legnehezebb szerintem tippet adni, abszolút megjósolhatatlan hogy kinek lesz jó napja. Azt tenném be aki passzorientáltabb csapat ellen játszik, vagy alapból sok pontot átlagol.Rataxesnálam az Earl + Sherman duó egész jó átlagban
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
DB-knél a legnehezebb szerintem tippet adni, abszolút megjósolhatatlan hogy kinek lesz jó napja. Azt tenném be aki passzorientáltabb csapat ellen játszik, vagy alapból sok pontot átlagol.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Nekem is hasonló kérdésem lenne. Bradley Fletcher(PHI) , Tyran Mathieu(ARI) , Brandon Flowers(KC) , Marcus Cooper(KC) van bennt most a csapatomba. Mathieu már játszott , és lent ül a padon még : Brandon Carr(DAL) , Antre Roll (NYG) . Hogy kéne kezdetnem őket , Megbízzak Marcus Cooperben?
több mint 11 éve
A Flowers, Marcus Cooper, Justin Rogers, Bradley Fletcher CB kvartettből melyik 2 kezdjen? Eddig a KC duò van benn hátha rendez Keenum egy INT parádét. 😀
több mint 11 éve
Gordon,Blackmon,Vjax,Megatron 4esből melyik 2 játsszon ?😊 VJax + Gordon vnak egyelőre, megérzésBorbinhoAkkor Blackmon és Megatron.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Gordon,Blackmon,Vjax,Megatron 4esből melyik 2 játsszon ?😊 VJax + Gordon vnak egyelőre, megérzés
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
Brady vagy Tannehill? 😀
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Gates vs. Jac vagy Miller vs. Ari?Én is Gatesre szavazok, a Jax is nagyon jó matchup és fontosabb szerepe van a saját csapatában, mint Millernek.
Egyelőre Gates felé hajlok de az Arizona Tight End elleni védelme mint olyan nem létezik 😀 Bár a Seahawks meg nem szeret Te-nek passzolni 😀KoporShow
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Gates vs. Jac vagy Miller vs. Ari? Egyelőre Gates felé hajlok de az Arizona Tight End elleni védelme mint olyan nem létezik 😀 Bár a Seahawks meg nem szeret Te-nek passzolni 😀
több mint 11 éve
Brady vagy Foles? 😊
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Pamer vagy Fitzpatrick? Előbbi SF ellen, utóbbi Seattle ellen.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Defense kérdés:Lions
Carolina vagy Detroit?ThundersNFL
több mint 11 éve
Defense kérdés:Carolina vagy Detroit?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Flexbe Fafej vagy Kenbrell Thompkins? (Brady a QB-m)
Draft
több mint 11 éve
B.Powel vagy W.McGahee ?StyleeMcGehíííííííí
Draft
több mint 11 éve
szerintem utóbbi, nálam is kezdPocket Rocketra szavazok 😀
flex pozícióba kit javasoltok? Greg Jennings, Darren Sproles, Mike Williams, Bernard Pierce közül lehet választani egyet 😀kristof
Draft
több mint 11 éve
szerintem utóbbi, nálam is kezdSproles vagy Williams 😀
flex pozícióba kit javasoltok? Greg Jennings, Darren Sproles, Mike Williams, Bernard Pierce közül lehet választani egyet 😀kristof
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
szerintem utóbbi, nálam is kezdflex pozícióba kit javasoltok? Greg Jennings, Darren Sproles, Mike Williams, Bernard Pierce közül lehet választani egyet 😀