Fantasy Football
15 feliratkozó
több mint 11 éve
Stylee
480
B.Powel vagy W.McGahee ?
több mint 11 éve
1. Fitz már Titans:cool: :cool: :cool:
empty taxi
Ez megmagyarázza, h miért nem a "szokásos" Bills mezben játszottak 😊 Csodálkoztam is rajta, de aztán nem érdekelt különösebben. Így végülis, h tulajdonképpen Titans már, nem is annyira furcsa a mezük...^ ^ ^ ^ ^ ^
több mint 11 éve
dugo93
4 224
a legnagyobb akkor is Curtis Painter volt, amikor hasonlóan visszapattant hozzá a saját labdája, amit fogott és még egyszer elpasszolt 😀Erre gondoltam egyébként, ha valaki lemaradt volna 😊Nem hittem volna, h ilyen megtörténhet a gyakorlatban. Azt sejtettem, h van vmi alapja a megjegyzésednek, de h ilyen, az meg sem fordult a fejemben8-) 8-) 8-)
www.sbnation.com/lookit/2013/10/6/4809386/ryan-fitzpatrick-throws-zero-yard-pass-to-himselfRataxes
Le vagyok maradva ott, h Gisele Bündchen azt reklamálta két éve az elvesztett SB után, h Tom nem lehet ott, h el is kapja az általa dobott passzokat (nagyjából Welker kulcsszituban vétett dropjára utalva).
Ezek szerint a Billsnél már megoldódott ez a kérdés😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀Rule
(mindkettőt előre 😀)
több mint 11 éve
Nem hittem volna, h ilyen megtörténhet a gyakorlatban. Azt sejtettem, h van vmi alapja a megjegyzésednek, de h ilyen, az meg sem fordult a fejemben8-) 8-) 8-)1. Fitz már Titans
Le vagyok maradva ott, h Gisele Bündchen azt reklamálta két éve az elvesztett SB után, h Tom nem lehet ott, h el is kapja az általa dobott passzokat (nagyjából Welker kulcsszituban vétett dropjára utalva).
Ezek szerint a Billsnél már megoldódott ez a kérdés😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀Rule
2. Anno asszem Favre-nak is volt ilyenje 1. NFL-meccsén
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Erre gondoltam egyébként, ha valaki lemaradt volna 😊Nem hittem volna, h ilyen megtörténhet a gyakorlatban. Azt sejtettem, h van vmi alapja a megjegyzésednek, de h ilyen, az meg sem fordult a fejemben8-) 8-) 8-)
www.sbnation.com/lookit/2013/10/6/4809386/ryan-fitzpatrick-throws-zero-yard-pass-to-himselfRataxes
Ezek szerint a Billsnél már megoldódott ez a kérdés😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀
több mint 11 éve
Erre gondoltam egyébként, ha valaki lemaradt volna 😊Ha Fitzpatrick befut a lasztival vajon beírják neki a passzolt meg az elkapott TD-t is? 😊RataxesCsak ha dob egy szabályos előre passzt, előre fut a LOS elé, elkapja, befut vele TD-re.
Ha ez megtörténik, lécci linkelj be videót róla😀Rule
www.sbnation.com/lookit/2013/10/6/4809386/ryan-fitzpatrick-throws-zero-yard-pass-to-himself
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Fredo
205
Stafford a múltkor majdnem hasonlót csinált! 😊Ha Fitzpatrick befut a lasztival vajon beírják neki a passzolt meg az elkapott TD-t is? 😊RataxesCsak ha dob egy szabályos előre passzt, előre fut a LOS elé, elkapja, befut vele TD-re.
Ha ez megtörténik, lécci linkelj be videót róla😀Rule
több mint 11 éve
Fredo
205
Cam Newton vagy Eli?ThundersNFLEgyik se? 😊 Nehéz kérdés. Hangyabokányival talán Newton.
több mint 11 éve
Cam Newton vagy Eli?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Ha Fitzpatrick befut a lasztival vajon beírják neki a passzolt meg az elkapott TD-t is? 😊RataxesCsak ha dob egy szabályos előre passzt, előre fut a LOS elé, elkapja, befut vele TD-re.
Ha ez megtörténik, lécci linkelj be videót róla😀
több mint 11 éve
caminoi
223
Egy kérdés foglalkoztat egy ideje, hátha tud nekem valaki segíteni:Jó-e a sérülés helyére beugró Defensive Back-et játszatni? Lehet-e arra játszani, hogy hátha rádobálja majd az irányító a labdákat?
Konkrét példa: CB poszton nálam van Tramon Williams, Charles Tillman, Brandon Flowers és azért ők elég jó nevek. De ha lesérül a fél Giants, és stabil kezdő Trumaine McBride, akkor annyival megy felé többször a labda, hogy simán hozhat több pontot ezeknél?!??
több mint 11 éve
Ha Fitzpatrick befut a lasztival vajon beírják neki a passzolt meg az elkapott TD-t is? 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Vincent Brown vagy Lafell vagy Jason Avantot raknátok be ?Tocabrown
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Vincent Brown vagy Lafell vagy Jason Avantot raknátok be ?
több mint 11 éve
Van QB-ja.És miért veszed biztosra hogy jobb számokat fog hozni mint Bowe?EasyGhostNah jah, csak ha White rendbe jön, akk meg ő fog a jövőben jobb számokat hozni, ezért vagyok tanácstalan.empty taxiIdén White sérült és nem mutatott semmit. Tán 20yard körül átlagol. Bowe azért valamivel jobb számokat hoz.TocaIgen, én kapom Bowe-t.empty taxiTi elcserélnétek Roddy White-ot Dwayne Bowe-ra?empty taxiMármint te kapod Bowet ? Én úgy simánToca
Madden hates me.
több mint 11 éve
Mert már ellenünk is minden snapnél fenn volt.És miért veszed biztosra hogy jobb számokat fog hozni mint Bowe?EasyGhostNah jah, csak ha White rendbe jön, akk meg ő fog a jövőben jobb számokat hozni, ezért vagyok tanácstalan.empty taxiIdén White sérült és nem mutatott semmit. Tán 20yard körül átlagol. Bowe azért valamivel jobb számokat hoz.TocaIgen, én kapom Bowe-t.empty taxiTi elcserélnétek Roddy White-ot Dwayne Bowe-ra?empty taxiMármint te kapod Bowet ? Én úgy simánToca
Plusz Ryan miatt, meg Julio-t folyamatosan kettőzni fogják, Gonzo után a legjobb célpont. Én nem cserélném el Bowe-ra, aki mondjuk ettől még alulértékelt a Chiefs O#-ben.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 11 éve
És miért veszed biztosra hogy jobb számokat fog hozni mint Bowe?Nah jah, csak ha White rendbe jön, akk meg ő fog a jövőben jobb számokat hozni, ezért vagyok tanácstalan.empty taxiIdén White sérült és nem mutatott semmit. Tán 20yard körül átlagol. Bowe azért valamivel jobb számokat hoz.TocaIgen, én kapom Bowe-t.empty taxiTi elcserélnétek Roddy White-ot Dwayne Bowe-ra?empty taxiMármint te kapod Bowet ? Én úgy simánToca
több mint 11 éve
Nah jah, csak ha White rendbe jön, akk meg ő fog a jövőben jobb számokat hozni, ezért vagyok tanácstalan.Idén White sérült és nem mutatott semmit. Tán 20yard körül átlagol. Bowe azért valamivel jobb számokat hoz.TocaIgen, én kapom Bowe-t.empty taxiTi elcserélnétek Roddy White-ot Dwayne Bowe-ra?empty taxiMármint te kapod Bowet ? Én úgy simánToca
Madden hates me.
több mint 11 éve
Idén White sérült és nem mutatott semmit. Tán 20yard körül átlagol. Bowe azért valamivel jobb számokat hoz.Igen, én kapom Bowe-t.empty taxiTi elcserélnétek Roddy White-ot Dwayne Bowe-ra?empty taxiMármint te kapod Bowet ? Én úgy simánToca
több mint 11 éve
Igen, én kapom Bowe-t.Ti elcserélnétek Roddy White-ot Dwayne Bowe-ra?empty taxiMármint te kapod Bowet ? Én úgy simánToca
Madden hates me.
több mint 11 éve
Ti elcserélnétek Roddy White-ot Dwayne Bowe-ra?empty taxiMármint te kapod Bowet ? Én úgy simán
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ti elcserélnétek Roddy White-ot Dwayne Bowe-ra?empty taxinem
több mint 11 éve
Ti elcserélnétek Roddy White-ot Dwayne Bowe-ra?
Madden hates me.
több mint 11 éve
V-Jax,A.Johson,Terrance Williams a 3-ból ki kezdjen? 2 kell
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Moreno, MJD, David Wilson menjen flex pozícióba?ThundersNFLMJD
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"