Fantasy Football
15 feliratkozó
több mint 12 éve
Daltonnal annyi a baj hogy Clevland ellen idén már összehozott 5 azaz 5 pontot, ha nem ellenük játszana nyilván vinném.Illetve kit vennétek fel QBnak a hétre (Romo-Rodgers out)Dalton, evidens nekem.3 betlije volt idén, és 30+ pontot is hozott már. Hazain, főleg AJ-vel szerintem simán 15+ pontot fog hozni (ami nem egy nagy cucc QB-tól, de még mindig biztosabb, mint a többiek.)
Palmer-Pryor-Smith-Fitz-Dalton-Geno-Tannehil ?
Palmer/Dalton/Geno trióból gondolkodomToca
Talán még Tannehillt még lehetne próbálni,de de neki a 9 meccsen 13 td nem annyira veretes, főleg, hogy sok sacket is nyel (fumbli esély). Fitz se hülyeség, a secondarynket még Clemens is szétszedte most hétvégén...:\Borbinho
Palmer meg JAX ellen játszik, akik ellen elég jól tudja hozni a pontokat + DEF is rendesen besegíthet neki.
A többi az meg tényleg bökjünk bele egyet azt vagy összejön vagy nem 😀
több mint 12 éve
Illetve kit vennétek fel QBnak a hétre (Romo-Rodgers out)Dalton, evidens nekem.3 betlije volt idén, és 30+ pontot is hozott már. Hazain, főleg AJ-vel szerintem simán 15+ pontot fog hozni (ami nem egy nagy cucc QB-tól, de még mindig biztosabb, mint a többiek.)
Talán még Tannehillt még lehetne próbálni,de de neki a 9 meccsen 13 td nem annyira veretes, főleg, hogy sok sacket is nyel (fumbli esély). Fitz se hülyeség, a secondarynket még Clemens is szétszedte most hétvégén...:\
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Illetve kit vennétek fel QBnak a hétre (Romo-Rodgers out)Én palmert, geno lutri, bármikor hozhat nagy számokat, de simán benne van egy 10 pont alatti teljesítmény is, dalton meg a browns def ellen játszik és az nem egy rossz banda
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Illetve kit vennétek fel QBnak a hétre (Romo-Rodgers out)Palmer-Pryor-Smith-Fitz-Dalton-Geno-Tannehil ?
Palmer/Dalton/Geno trióból gondolkodom
több mint 12 éve
Nah bedobok én is egy szép duót.Welker vagy Kendal Wright ?
több mint 12 éve
hali! gyors help-re lenne szükségem. 49ers vagy chiefs defense-t érdemes berakni? mert a projected points alapján meg szerintem is a broncos ellen nem fog sok pontot kapni a Kansas...MacFly007Attól függ melyik ligában és melyik projection pl.ESPN-en a Chiefs mellett -3 van 😛
Hiába a múlt heti Boys mészárlás a Saintsnél én a Frisco D#-t tenném be inkább.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
hali! gyors help-re lenne szükségem. 49ers vagy chiefs defense-t érdemes berakni? mert a projected points alapján meg szerintem is a broncos ellen nem fog sok pontot kapni a Kansas...MacFly007Na várjál, kapni, vagy szerezni? 😛

több mint 12 éve
hali! gyors help-re lenne szükségem. 49ers vagy chiefs defense-t érdemes berakni? mert a projected points alapján meg szerintem is a broncos ellen nem fog sok pontot kapni a Kansas...
Hajrá Vadlovak!!
több mint 12 éve
A válasz azért függ a pontozási rendszertől is, de ha sack-ért nem jár extán sok pont a tackle-hez képest (monjduk 3x, 4x annyi), akkor a második négyesből Kiko és Lavonte. Ők tackle gépek, nincsenek a sackre utalva.Az elsők közül én Suh-t hagynám ki. A másik kettő is csinál annyit tacklet, a sackjaik pluszban vannak.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Tamba Hali, Dareus, Suh hármasból 2 kellene.Illetve Mathis, Houston, Kiko, Lavonte 4esből 2.
A Chiefsesket hanyagolnám igazából, mert sztem PM nem fog sok sacket benyelni, de nem vagyok biztos benne.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
hát a végén mindenki ki lett tömve ponttal a saints #o-ban, kivéve Moore-t. 😕Hartline vagy Lance Moore?loltúl nagy gondok vannak sztem a Phinsnél, így én inkább Mooret tenném bekristof
több mint 12 éve
Glennon vagy Tannehill? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hartline vagy Lance Moore?loltúl nagy gondok vannak sztem a Phinsnél, így én inkább Mooret tenném be
több mint 12 éve
Hartline vagy Lance Moore?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tate és Hillis, bár nem túl erős egység ez 😀Bent Tate vagy Joique Bell?StyleeIgen és még 1 kérdés : Rashad Jennings vagy Peyton Hillis ? 😊Stylee
több mint 12 éve
Bent Tate vagy Joique Bell?StyleeIgen és még 1 kérdés : Rashad Jennings vagy Peyton Hillis ? 😊
több mint 12 éve
Bent Tate vagy Joique Bell?
több mint 12 éve
mocskonyi
321
Szerintem Boldin ül, Simpson nem játszott.
több mint 12 éve
Simpsont semmiféleképpen ne. Smitht mindenképpen. A többi nehéz ügy.
több mint 12 éve
mocskonyi
321
Boldin, Doug Baldwin, Torrey Smith, Marlon Brown, Jerome Simpson közül melyik 3 játszon?
több mint 12 éve
Azért Bradyre sem panaszkodhatsz 😛én meg nem hittem neked 😀Dexxter TailorÉn szóltam 😊ShilkorBrady vagy Foles? 😀Dexxter TailorFoles start 😀Shilkor
Két jó közül tényleg nehéz választani 😀

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
én meg nem hittem neked 😀Én szóltam 😊ShilkorBrady vagy Foles? 😀Dexxter TailorFoles start 😀Shilkor

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Én szóltam 😊Brady vagy Foles? 😀Dexxter TailorFoles start 😀Shilkor
több mint 12 éve
Az első kettő.empty taxiKözben szépen én is őket állítottam be...Kösz!😊
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 12 éve
Az első kettő.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...