Shawn84

Philadelphia Eagles Baylor Bears

Shawn84
Lakhely
Veszprém
Utoljára láttuk
4 perce
Regisztrált
több mint 14 éve
Fórum hozzászólások
8 252


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 252 — HOWIE ROSEMAN FAN
A punt volt a hab a tortán. Andy Reid anno a Saints elleni PO meccsen csinált hasonlót, 2007-ben. Őt sem dicsérték meg érte. Remélem Doug is kap rendesen emiatt, mert ez gyáva volt. Phillyben nem ilyen csapat kell az embereknek. SB-t egy bátor, bármit bevállaló, sikerre éhes csapattal / hozzáállással tudtunk nyerni. Ne ezt a mostanit lehet sok mindennek nevezni, de bátor, sikerre éhes gárdának semmiképp.
Shawn84
Lehet, hogy nem ártana beleolvasia a saját könyvébe.
 images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41hX4PGcolL._SX342_QL70_ML2_.jpg

Komolyan, kevésbé haragudnék, ha nekimegyünk negyedikre, eladjuk és visszahordanak belőle egy TD-t.
BleedingGreen
Ez amúgy a legnagyobb poén. Lehet én is beleolvasok ezek után. Olyan lehet mint Art Briles könyvében a vallásról meg a tiszteletről olvasni, a Baylor 29 nemi erőszakos ügye után 😊
1 napja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 252 — HOWIE ROSEMAN FAN
Sajnos a tegnapi meccs megerősített abban, hogy edzőváltásra lesz szükség.

Elképesztően impotens játékokat hívott be Pederson néha. Emellett olyan volt sokszor, mintha korábban nem gyakorolt playek is jöttek volna. Elképesztő ütemtelenség, körülményesség.

Ehhez jött még Wentz nagyon rossz játéka. Hihetetlen, hogy mennyire nem láttam sok esetben az ugráló, integető üres elkapókat. A TV előtt kiabáltam, hogy dobja már meg baszki, Annyira látványos volt. Az egyik esetnél konkrétan ránézett a TE-re (asszem Rodgers volt) , majd oldalra, ahol az elkapón volt ember, és kidobta. A TE meg végig teljesen üresen állt integetve.

A sajnos a szegény embert az ág is húzza, további alap emberek sérültek le a meccsen. Goedert és D-Jax hiányát megszenvedtük a végén, de ha hosszabb kihagyásuk lesz, akkor kb. nézhetetlen szintre süllyed az O. Pedig Sanders sokat gürizett.

Itt kell megemlítenem, hogy Peterstől ilyen rossz játékot, nem is tudom láttam e valaha. Folyamatosan be tudták tolni, megkerülni. Teszem hozzá, Lane Johnson is gyenge volt.

A védelemből a DL azért most odatette magát. Néha azért kicsit túl is tolták, főleg Malik Jackson. De a DL most kiemelkedő volt. Aztán mögöttük jön a rettenet. Ez a Gerry gyerek meccsről meccsre szarabb. Hát nem hiszem el, hogy a rookie LB-k közül valamelyik ne lehetne jobb ennél.
A Secondaryban is voltak hibák szép számmal ugyan, de ez vállalható volt. Az engedett 23 pont nem sok, de Tee Higginst azért illett volna jobban fogni!

A punt volt a hab a tortán. Andy Reid anno a Saints elleni PO meccsen csinált hasonlót, 2007-ben. Őt sem dicsérték meg érte. Remélem Doug is kap rendesen emiatt, mert ez gyáva volt. Phillyben nem ilyen csapat kell az embereknek. SB-t egy bátor, bármit bevállaló, sikerre éhes csapattal / hozzáállással tudtunk nyerni. Ne ezt a mostanit lehet sok mindennek nevezni, de bátor, sikerre éhes gárdának semmiképp.

Kérem vissza a csapatomat!

Szerkesztette: Shawn84
1 napja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 252 — HOWIE ROSEMAN FAN
Ja és nem kaptunk ki, így azért jobb érzés lesz a várakozás a kövi meccsre 😛 😀 😉
dande
Irigylem az optimizmusod. Én szétzavarnám a komplett stábot jelen pillanatban.
2 napja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 252 — HOWIE ROSEMAN FAN
Csak hogy most sem maradjon el a rövid beharangozó (bár a mostani helyzetben kevesebb kedvem van hozzá), jöjjön hát pár mondat.

A második játékhét nagyon komolyan megrostálta a mezőnyt a sérüléseket tekintve. lehet vitatkozni, hogy mi ennek az oka, én az elmaradó előszezont jelölöm meg egyik fő problémaként a témában.
Szóval a mezőny megritkult, sok nagy név dőlt ki hetekre/hónapokra, és hát sajnos mi sem maradhattunk ki ebből. Seumalo ugye a teljes szezont ki kell hagyja, míg az újonc elkapók között is az egyik legjobb Reagor is kb. 6 hetet kell kihagyjon. Mellettük a Speciális egység egyik legjobbja, Rudy Ford is csak az oldalvonal mellett lehet ott este.
Cox hagyott ki a héten edzéseket, ő kérdőjeles, de szerintem vállalja a játékot, míg a többiek úgy tűnik rendelkezésre állnak.

Az ellenfél az újjáalakuló Bengals, az 1/1 Joe Burrowal, aki az első két meccsen magabiztosan játszott. Teljesen megbízható, jó teljesítményt mutat. Az előtte lévő támadó fal, viszont gyenge. Itt van az a pont, ahol végre meg kéne villannia a védősorunknak, és 2-3 sacket bemutatni. Elsősorban a jobb oldaluk verhető, ahol Fred Johnson és Bobby Hart fog játszani, míg nálunk ez Cox és Graham oldala. Az első 2 meccsen eléggé ellentétes játékot mutatott a Bengals, az első héten gyenge támadó játékot nyújtottak, míg a múlt héten, a Brown ellen, már egészen jó dolgokat is tudtak mutatni. Burrownak 61! passzkísérlete volt, de ma ez nem fog megtörténni újra. Joe Mixon több szerepet kaphat majd, és itt kéne a DL-nek komolyan javulnia múlthéthez képest elsősorban. Ha ugyanis Mixont megfogjuk, úgy, ahogyan az elvárható ettől a védő faltól, akkor Burrow, már nem fog tudni akkora kárt okozni, hogy a secondary ne bírjon el velük.

Az LB sort kihagytam, itt nem is tudom mit mondhatnék. Gerry nem egy jó játékos, de a Rams ellen saját magát is melyen alul múlta, és Edwards meg Riley is egy szutyok volt. Szeretném, ha végre Taylor és Bradley is kapna játékidőt, mert előbbit nem azért hoztuk a 3. körben, hogy majd 2 év múlva pályára kerüljön, míg utóbbi már eddig is bizonyította szerintem, hogy érdemes komolyabban foglalkoztatni a pályán.

Támadó oldalon Seumalo helyén Pryor fog játszani, aki a Rams ellen jól szállt be, igaz voltak próbálkozások a héten, hogy Herbig lesz a bal oldali guard és Pryor a jobb, de szerintem nekünk ez teljesen mindegy. Ahogy jobban működik, úgy legyen. Max cserélgetnek menet közben.
Wentznek ma már komolyan oda kell tennie magát, mert a leggyengébb QB teljesítmény eddig az övé a ligában. Bőven többre képes ennél, nem tudom az okokat, de kicsit sok lesz már a nyugtatgatás nyilatkozat. Egy jó játékkal többet érne el, mindenkinél.

Reagor hiányában D-Jax kaphat majd még több szerepet (remélem bírja az egészsége), és hát jobb híjiján JJ Arcega kell előre lépjen. Róla nagyon szépeket mondtak az edzők a héten, de őszintén.. Amit eddig mutatott, az egy szép nagy lóf@sz!
Hightowerben többet látok mint benne, neki is javulnia kell, és hát Ward sem közelíti meg a tavalyi játékát eddig. A futóknál Sanders nagyon fog kelleni, 100 yard körül kéne futnia, amiben én bízom mindenképp mivel a Bengals védelme, és LB sora talán még a mienknél is gyengébb volt 1 hete. Corey Clement az akit nagyon hiányolok, őt azért tudta ez a stáb igencsak jól használni, de aztán meg itt a Huntley gyerek is, aki ugye úgy került hozzánk, hogy Sidney Jonest és a Carolinában kurvajó Rasul Douglast elküldte a csapat a keret szűkítésnél. Na ha már ekkora áldozatot "kellett", hozni, akkor igazán pályára is engedhetnék. Gyors a gyerek, jól kap el, és az irányváltásai is remekek. Sanders pihentetésekor használható abszolúte.

A következő 4 meccsből ez az egyedüli ahol azt mondom az Eagles az esélyesebb csapat, csak a keret erősségét tekintve, de az eddigi játékot elnézve ez max 60-40% esélyelőny. Pontokat nem tippelek, szeretnék előrelépést látni továbbra is. Persze nem úgy, ahogy a Rams ellen, hoyg más egységek meg sokkal szarabbak lesznek. Ha mindenki hozza a tudásának 70%-t akkor simán kéne nyernünk.
5 napja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 252 — HOWIE ROSEMAN FAN
Reagor már megy is IR-ra. Várhatóan 7 hét kihagyás, november közepére térhet vissza talán. Ez sem tartott sokáig: íme a legújabb első körös választás, aki majd nem tud egészséges maradni.
BleedingGreen
Gyakorlatilag a következő 2-3 hétben eldől az idei szezon sorsa. A vezetőség pedig kezdhet agyalni, hogy mit is kezdjenek helyzettel. Én tudom mit tennék, de ugye ez innen könnyű.
Kicsit játszottam amúgy a cap trackerrel, hogy jövőre mégis hoyg lehet -65 milliót eltüntetni. A válaszom: SEHOGY! Itt elképesztő átstrukturálások, kivágások és tradek kellenek, hogy beférjünk a cap alá. Jövőre úg érzem egy egészen más csapatot fogunk látni, egészen más célokkal.
6 napja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 252 — HOWIE ROSEMAN FAN
Mit gondoltok Wentzről ? Ott egy szerződés ami miatt mozdíthatatlan de ahogy játszik.. jöhet előbb utóbb Hurts? Vagy játszik amíg nem lehet elzavarni?
aranytöküJimmy
Hurts nem fog jönni, amíg Wentz le nem sérül. Nem utódként tekintenek rá, hanem kiegészítőként. Hogy fogalmazzam meg. nem ő egy az egyben Wentz utóda, hanem egymás mellett kéne nekik dolgozni a pályán, Mint Brees és Hill. Csak Hurts inkább Qb mint Hill. Hurts rohadt messze van még attól a szinttől is amit Wentz képvisel.
Shawn84
Valamit pedig kezdeni kell. Oké nem jó a fal Wentz előtt de valami nagyon nem stimmel most.
Egy gyenge szezon után leválthatják Pedersont?
aranytöküJimmy
Ez a nem jó fal Wentz előtt is mókás mert speciel a Rams ellen gyakorlatilag már tökéleteset játszittak Elég a Jax topicban ott lévő OL statokat megnézni. Igen a Skins ellen voltak gubancok, de ott sem minden volt az ő számlájukra írható. Szóval azon szerintem nem fog múlni. Lesz egy két gyengébb meccs (hol nincs) de szvsz össze fog állni. Remélem 😊

DP iránt kérdés mekkora lesz a türelem. Azért egy SB győzelem sok mindent megbocsát a jövōre nézve is. Lásd JH vagy SP is még mindig ott van pedig milyen rég nyertek és voltak gyengébb idények, illetve MM is sokáig bírta GB ben. Kiderül Lurie van e ennyire türelmes, illetve a folyamatokat is figyeli. Chip Kellyt is szívbaj nélkül kicsapta, pedig nem volt az olyan vállalhatatlan szezon. S aztán még DP is tudott építeni a munkájára. Csak olyan rossz rendszerszintű folyamatok voltak, hogy inkább kirakták és Rózsi mellett döntött.
Bonyolult kérdés ez, meglátjuk 😊
dande
Kelly esetében az is számított ám, hogy sokakkal összerúgta a port. Legfőképpen Rózsival, és hát az erősebb kutya baszik. Rózsi maradt, Kelly ment.
6 napja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 252 — HOWIE ROSEMAN FAN
Mit gondoltok Wentzről ? Ott egy szerződés ami miatt mozdíthatatlan de ahogy játszik.. jöhet előbb utóbb Hurts? Vagy játszik amíg nem lehet elzavarni?
aranytöküJimmy
Hurts nem fog jönni, amíg Wentz le nem sérül. Nem utódként tekintenek rá, hanem kiegészítőként. Hogy fogalmazzam meg. nem ő egy az egyben Wentz utóda, hanem egymás mellett kéne nekik dolgozni a pályán, Mint Brees és Hill. Csak Hurts inkább Qb mint Hill. Hurts rohadt messze van még attól a szinttől is amit Wentz képvisel.
Shawn84
Valamit pedig kezdeni kell. Oké nem jó a fal Wentz előtt de valami nagyon nem stimmel most.
Egy gyenge szezon után leválthatják Pedersont?
aranytöküJimmy
Szerintem leválthatják, igen. De azért elég türelmes mifelénk a vezetőség, az is benne van, amit Carroll csinált pár éve Seattleben. Pederson marad, de a stáb nagy része kicserélődik.
6 napja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 252 — HOWIE ROSEMAN FAN
Mit gondoltok Wentzről ? Ott egy szerződés ami miatt mozdíthatatlan de ahogy játszik.. jöhet előbb utóbb Hurts? Vagy játszik amíg nem lehet elzavarni?
aranytöküJimmy
Hurts nem fog jönni, amíg Wentz le nem sérül. Nem utódként tekintenek rá, hanem kiegészítőként. Hogy fogalmazzam meg. nem ő egy az egyben Wentz utóda, hanem egymás mellett kéne nekik dolgozni a pályán, Mint Brees és Hill. Csak Hurts inkább Qb mint Hill. Hurts rohadt messze van még attól a szinttől is amit Wentz képvisel.
7 napja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 252 — HOWIE ROSEMAN FAN
The 10 highest-paid players are:
Shawn84
Már írtátok korábban, és én is úgy gondolom, hogy ideje becsukni a könyvet a Super Bowl győztes csapat maradványa után. Érthető módon megpróbálták összetartani a gerincet, hátha összejön még egy menetelés. A folyamatos sérüléshullámnak is nagy szerepe volt abban, hogy ez nem sikerül(t), bár 2018-ban New Orleansban nem álltunk tőle messze.
...
BleedingGreen
Amúgy ti hogyan rangsorolnátok a 3 főembert abból a szempontból, hogy mennyire hibásak?

Az elemzéseket és a cikkeket olvasva, nálam egyre inkább a következő a sorrend:

1. Wentz
(itt egy óriási lyuk)
2. Pederson
3. Roseman

Hulkeinstein
1: Pederson - hihetetlenül rossz edzői munka látszik jelenleg, a motivációtól az ötlettelenségen át a game managementig. Nálam egyértelműen a stáb a leginkább hibáztatható, a jelenlegi helyzet kialakulásáért. Nálam Prove IT az idei szezonjuk. ha nem tudnak ebből 10 győzelmet kihozni ezek után, akkor zavarnám el őket a fenébe. SB győzelem ide vagy oda. Nem ez az első szezon amikor velük van a probléma. Lassan 100%-ig biztos leszek benne, hogy Reichen múlott a SB szezonban a siker.

2: Roseman - Két dolog miatt.

A: Mert nem volt elég határozott, és tökös, és nem szerződtetett egy rendes fiatal ötletekkel teli OC-t, hanem mindenféle koordinátori státuszt kapott a stáb 70%-a, és gyakorlatilag lett egy semmilyen támadójáték, ahol még a rossz játékért igazán felelősöket is nehéz kiszűrni. Kell egy jó OC!

B: Az LB sor teljes elhanyagolása. Oké, hogy Brown a szezon előtt visszavonult, nem volt benne a pakliban, de ő sem egy elit játékos volt. Jött Taylor a 3. körben, ami kissé reach, de hogy nem is nagyon kerül pályára. A Gerry + Edwards - Riley sor egy maximum backup szintet képvisel az NFL-ben. Véleményem szerint a 2. körben Hurts helyén LB posztra kellett volna húzni (én Malik Harrison érkezését vártam), és emellett még egy kezdő képességű szabad ügynököt is igazolni.
Mindkét esetben egyébként Roseman szerintem 60%-ben hibás, mert ugye az edzőkkel egyeztetve történtek ezek a dolgok, de mivel ő a főnök, övé itt a felelősség a keret és a stáb összeállításában.

3: Wentz / OL sérülések - Wentz egyértelműen szarul játszott az első két meccsen, nincs vita ebbe na kérdésben. Viszont egy megfelelő coachingal, és támadó fallal ő liga top 10 QB. Ezt be is bizonyította már az elmúlt években. nem felejtett el focizni. Én nem vagyok hajlandó szidni, vagy lemondani róla, egyszerűen csak csalódott vagyok a teljesítményét látva. De biztos vagyok benne, hogy fog javulni. Egy jó QB, akit szarul edzenek! Röviden így tudom megfogalmazni.

Szerkesztette: Shawn84
7 napja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 252 — HOWIE ROSEMAN FAN
The 10 highest-paid players are:
Shawn84
Már írtátok korábban, és én is úgy gondolom, hogy ideje becsukni a könyvet a Super Bowl győztes csapat maradványa után. Érthető módon megpróbálták összetartani a gerincet, hátha összejön még egy menetelés. A folyamatos sérüléshullámnak is nagy szerepe volt abban, hogy ez nem sikerül(t), bár 2018-ban New Orleansban nem álltunk tőle messze.

Nézzük meg mit tud Hargrave, mert ő lehet alapja egy jövőbeli védőfalnak. Cox-nak valószínűleg meg kell köszönni a szolgáltait és elcserélni, ha lehet. Az utóbbi években egy személyben állta a sarat és dominált, sérülések miatt noname társakkal. Ennek a hatása lehet, hogy most érződik. Meglátjuk mire képes még a meccseken, de tényleg úgy tűnik, hogy már nem domináns, max 1-1 playre villan fel.

Ertz hasonló eset lehet. Elévülhetetlen érdemei elismerése mellett, itt valószínűleg Goedert-é a jövő. Azzal, hogy a játékostársak füle hallatára üvöltözött a GM-mel, lehet, hogy aláírta a távozását. Tegyük mellé, hogy ez után mit csinált ő is az elmúlt két meccsen.

Kelce szerintem jól időzítve legendaként visszavonul. DeSeant utoléri a kor, ő sem marad. Jeffery-t eddig is jobbára a szerződése tartotta a csapatban, de őt sem felejtjük el soha a 2017-es szezon miatt.

Slay nyilván itt lesz még. Én Johnsont sem engedném el, kemény játékos, igen jó RT, Jon Runyanra emlékeztet, és támadófalemberként még nem számít öregnek.
BleedingGreen
Teljes leépítést persze nem szabad és nem is lehet egyből csinálni. De fokozatosan, és okosan játszva ez szerintem 2 maximum 3 éven belül simán megoldható. Gyakorlatilag DP is ezt csinálta. Rekord idő alatt épített SB csapatot abból a valamiből ami rá maradt .

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 252 — HOWIE ROSEMAN FAN
Boykin is szólt pár keresetlent Kellyről a trade után. óóó mily meglepő:  www.bleedinggreennation.com/2015/8/2/9086381/brandon-boykin-chip-kelly-eagles-trade-quote-culture-steelers-cornerback-raceShawn84
Lehet nem véletlen ,hogy ennyi játékos sorban mondja el ugyan azt Kellyről.........Neki nem fontos a játékos.McFumbles
Mondom én, hogy nem véletlenül vagytok sasok...😊 Már csak a "két villám" kéne a mezetek gallérjára. 😀 De olyan ez, mint az Illuminati: teljesen nyilvánvaló, csak senki nem vesz róla tudomást...😀😀😀😀😀 Pedig akkor végre leszállnának a Redskins névről...😊

Komolyra fordítva nevetséges. Értem én, hogy nem az eszükért szeretjük ezeket a srácokat, de ezek tényleg elhiszik, hogy Amerikában, ami a "land of the free and the home of political correctness" és egy ligában, aminek kb. 95% feka és/vagy kisebbség lesz olyan idióta egy edző, hogy "faji tisztogatást" tart a csapatánál? Én Kelly helyében esküszöm bajuszt növesztenék az orrom alá trollkodásból....😀nexion218
Kiszivárgott egy kép 3 évvel ezelőttről, az eagles coaching staff bemutatójáról.

16 napja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 252 — HOWIE ROSEMAN FAN
Na egy kis meccs előtti jöjjön tőlem is. Asszem nem volt évek óta 😊

Ha mindenki egészséges lenne, akkor sem mondanám, hogy 100%-osan mi lennénk az esélyesek a győzelemre, de így, hogy a kulcsjátékosaink közül többen is kihagyják a nyitómécscet, már csak egy 60-40% esélyt mondanék, óvatosan, de optimistán. Az egyetlen dolog, ami miatt én aggódom, az a Washington védelme. Az ugyanis elképesztően jónak tűnik számomra. A Young - Allen - Payne / Ioannidis - Kerrigan / Sweat sor ligaelit, és ami jelenlegi támadó falunknál bőven jobbnak tűnik jelenleg. Mögöttük van egy rutinos Lb sor, kiegészülve pár gyorsabb, fiatalabb játékossal, ez Wentz számára életveszélyes lesz. A secondayjük meg pont megfelelően ó lehet arra, hogy egy ilyen front7 mögött 1-2 interceptiont is leszedjen.

Támadó oldalon nem annyira jók, de tavaly óta biztosan fejlődtek, Haskins és az elkapó sor, de szerintem őket 20 pont alatt tudjuk majd tartani.

Nálunk ugye várhatóan a Graham - Cox - Jackson - Sweat négyes lesz fenn legtöbbet, ami egyáltalán nem rossz sor, ráadásul és utóbbitól kiugró szezont várok. Ellenben az LB sor nekem egyelőre nagyon sovány. Itt Gerry és Bradley jó játékában bízom elsősorban, utóbbi szerintem 1-2 éven belül stabil kezdő lesz középen, a secondarytól pedig az elmúlt 2-3 szezon legjobb teljesítményét remélem. Mills szerintem safetyben sokkal hatékonyabb lesz, Slay egyértelmű előrelépést jelenthet, Robby- Coleman az utóbbi idők legjobb "Nickell" 😊 cornere lehet nálunk, és Maddox pedig az a játékos, aki végre igazán berobbanhat ebbe a ligába. Nekem pl. ő az egyik személyes kedvencem, 1-1 hibát leszámítva egészen jól játszott az elmúlt években. gyakorlatilag amit Sidney Jonestól vártunk, azt ő hozta meg a csapatnak.

Szóval én egy mocskosul nehéz, szoros meccsre számítok, sok-sok hibával, tehát kinek kinek igénye szerint, alkoholt, nyugtatót, baseball ütőt bekészíteni estére. Az én tippem 24-19 a Sasok javára!
több mint 4 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 252 — HOWIE ROSEMAN FAN
Howie és Doug a Wentz húzás után:  philly.blog.hu/2016/05/04/howie_roseman_es_doug_pederson_az_elso_kor_utan

Elismeréseket Denynek!
több mint 4 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 252 — HOWIE ROSEMAN FAN
Az első Carson Wentz interjú magyarul!
A fordítás Deny érdeme!

 philly.blog.hu/2016/04/29/carson_wentz_az_elso_interju_sasfiokakent#more8672072
több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 252 — HOWIE ROSEMAN FAN
1 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 252 — HOWIE ROSEMAN FAN
Ujabb Miami W!
Szet lettek verve 1-0-ra!😎
ZoliZoltán
Mintha kicserélték volna őket.
több mint 4 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 252 — HOWIE ROSEMAN FAN
A csapat nagyjairól se feledkezzünk meg!
Isten éltesse a valaha volt egyik legnagyobb sast! Brian Dawkins ma 42 éves!
több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 252 — HOWIE ROSEMAN FAN
Ma lett 36 éves a legendás 36-os!!

Brian Westbrook

 nfldotcom.files.wordpress.com/2010/08/b_westbrook_100815_blog.jpg

Szerkesztette: Shawn84
2 napja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 252 — HOWIE ROSEMAN FAN
Csak hogy most sem maradjon el a rövid beharangozó (bár a mostani helyzetben kevesebb kedvem van hozzá), jöjjön hát pár mondat.

A második játékhét nagyon komolyan megrostálta a mezőnyt a sérüléseket tekintve. lehet vitatkozni, hogy mi ennek az oka, én az elmaradó előszezont jelölöm meg egyik fő problémaként a témában.
Szóval a mezőny megritkult, sok nagy név dőlt ki hetekre/hónapokra, és hát sajnos mi sem maradhattunk ki ebből. Seumalo ugye a teljes szezont ki kell hagyja, míg az újonc elkapók között is az egyik legjobb Reagor is kb. 6 hetet kell kihagyjon. Mellettük a Speciális egység egyik legjobbja, Rudy Ford is csak az oldalvonal mellett lehet ott este.
Cox hagyott ki a héten edzéseket, ő kérdőjeles, de szerintem vállalja a játékot, míg a többiek úgy tűnik rendelkezésre állnak.

Az ellenfél az újjáalakuló Bengals, az 1/1 Joe Burrowal, aki az első két meccsen magabiztosan játszott. Teljesen megbízható, jó teljesítményt mutat. Az előtte lévő támadó fal, viszont gyenge. Itt van az a pont, ahol végre meg kéne villannia a védősorunknak, és 2-3 sacket bemutatni. Elsősorban a jobb oldaluk verhető, ahol Fred Johnson és Bobby Hart fog játszani, míg nálunk ez Cox és Graham oldala. Az első 2 meccsen eléggé ellentétes játékot mutatott a Bengals, az első héten gyenge támadó játékot nyújtottak, míg a múlt héten, a Brown ellen, már egészen jó dolgokat is tudtak mutatni. Burrownak 61! passzkísérlete volt, de ma ez nem fog megtörténni újra. Joe Mixon több szerepet kaphat majd, és itt kéne a DL-nek komolyan javulnia múlthéthez képest elsősorban. Ha ugyanis Mixont megfogjuk, úgy, ahogyan az elvárható ettől a védő faltól, akkor Burrow, már nem fog tudni akkora kárt okozni, hogy a secondary ne bírjon el velük.

Az LB sort kihagytam, itt nem is tudom mit mondhatnék. Gerry nem egy jó játékos, de a Rams ellen saját magát is melyen alul múlta, és Edwards meg Riley is egy szutyok volt. Szeretném, ha végre Taylor és Bradley is kapna játékidőt, mert előbbit nem azért hoztuk a 3. körben, hogy majd 2 év múlva pályára kerüljön, míg utóbbi már eddig is bizonyította szerintem, hogy érdemes komolyabban foglalkoztatni a pályán.

Támadó oldalon Seumalo helyén Pryor fog játszani, aki a Rams ellen jól szállt be, igaz voltak próbálkozások a héten, hogy Herbig lesz a bal oldali guard és Pryor a jobb, de szerintem nekünk ez teljesen mindegy. Ahogy jobban működik, úgy legyen. Max cserélgetnek menet közben.
Wentznek ma már komolyan oda kell tennie magát, mert a leggyengébb QB teljesítmény eddig az övé a ligában. Bőven többre képes ennél, nem tudom az okokat, de kicsit sok lesz már a nyugtatgatás nyilatkozat. Egy jó játékkal többet érne el, mindenkinél.

Reagor hiányában D-Jax kaphat majd még több szerepet (remélem bírja az egészsége), és hát jobb híjiján JJ Arcega kell előre lépjen. Róla nagyon szépeket mondtak az edzők a héten, de őszintén.. Amit eddig mutatott, az egy szép nagy lóf@sz!
Hightowerben többet látok mint benne, neki is javulnia kell, és hát Ward sem közelíti meg a tavalyi játékát eddig. A futóknál Sanders nagyon fog kelleni, 100 yard körül kéne futnia, amiben én bízom mindenképp mivel a Bengals védelme, és LB sora talán még a mienknél is gyengébb volt 1 hete. Corey Clement az akit nagyon hiányolok, őt azért tudta ez a stáb igencsak jól használni, de aztán meg itt a Huntley gyerek is, aki ugye úgy került hozzánk, hogy Sidney Jonest és a Carolinában kurvajó Rasul Douglast elküldte a csapat a keret szűkítésnél. Na ha már ekkora áldozatot "kellett", hozni, akkor igazán pályára is engedhetnék. Gyors a gyerek, jól kap el, és az irányváltásai is remekek. Sanders pihentetésekor használható abszolúte.

A következő 4 meccsből ez az egyedüli ahol azt mondom az Eagles az esélyesebb csapat, csak a keret erősségét tekintve, de az eddigi játékot elnézve ez max 60-40% esélyelőny. Pontokat nem tippelek, szeretnék előrelépést látni továbbra is. Persze nem úgy, ahogy a Rams ellen, hoyg más egységek meg sokkal szarabbak lesznek. Ha mindenki hozza a tudásának 70%-t akkor simán kéne nyernünk.
7 napja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 252 — HOWIE ROSEMAN FAN
The 10 highest-paid players are:
Shawn84
Már írtátok korábban, és én is úgy gondolom, hogy ideje becsukni a könyvet a Super Bowl győztes csapat maradványa után. Érthető módon megpróbálták összetartani a gerincet, hátha összejön még egy menetelés. A folyamatos sérüléshullámnak is nagy szerepe volt abban, hogy ez nem sikerül(t), bár 2018-ban New Orleansban nem álltunk tőle messze.
...
BleedingGreen
Amúgy ti hogyan rangsorolnátok a 3 főembert abból a szempontból, hogy mennyire hibásak?

Az elemzéseket és a cikkeket olvasva, nálam egyre inkább a következő a sorrend:

1. Wentz
(itt egy óriási lyuk)
2. Pederson
3. Roseman

Hulkeinstein
1: Pederson - hihetetlenül rossz edzői munka látszik jelenleg, a motivációtól az ötlettelenségen át a game managementig. Nálam egyértelműen a stáb a leginkább hibáztatható, a jelenlegi helyzet kialakulásáért. Nálam Prove IT az idei szezonjuk. ha nem tudnak ebből 10 győzelmet kihozni ezek után, akkor zavarnám el őket a fenébe. SB győzelem ide vagy oda. Nem ez az első szezon amikor velük van a probléma. Lassan 100%-ig biztos leszek benne, hogy Reichen múlott a SB szezonban a siker.

2: Roseman - Két dolog miatt.

A: Mert nem volt elég határozott, és tökös, és nem szerződtetett egy rendes fiatal ötletekkel teli OC-t, hanem mindenféle koordinátori státuszt kapott a stáb 70%-a, és gyakorlatilag lett egy semmilyen támadójáték, ahol még a rossz játékért igazán felelősöket is nehéz kiszűrni. Kell egy jó OC!

B: Az LB sor teljes elhanyagolása. Oké, hogy Brown a szezon előtt visszavonult, nem volt benne a pakliban, de ő sem egy elit játékos volt. Jött Taylor a 3. körben, ami kissé reach, de hogy nem is nagyon kerül pályára. A Gerry + Edwards - Riley sor egy maximum backup szintet képvisel az NFL-ben. Véleményem szerint a 2. körben Hurts helyén LB posztra kellett volna húzni (én Malik Harrison érkezését vártam), és emellett még egy kezdő képességű szabad ügynököt is igazolni.
Mindkét esetben egyébként Roseman szerintem 60%-ben hibás, mert ugye az edzőkkel egyeztetve történtek ezek a dolgok, de mivel ő a főnök, övé itt a felelősség a keret és a stáb összeállításában.

3: Wentz / OL sérülések - Wentz egyértelműen szarul játszott az első két meccsen, nincs vita ebbe na kérdésben. Viszont egy megfelelő coachingal, és támadó fallal ő liga top 10 QB. Ezt be is bizonyította már az elmúlt években. nem felejtett el focizni. Én nem vagyok hajlandó szidni, vagy lemondani róla, egyszerűen csak csalódott vagyok a teljesítményét látva. De biztos vagyok benne, hogy fog javulni. Egy jó QB, akit szarul edzenek! Röviden így tudom megfogalmazni.

Szerkesztette: Shawn84