Shawn84

Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels

Shawn84
Lakhely
Veszprém
Utoljára láttuk
32 perce
Regisztrált
több mint 18 éve
Fórum hozzászólások
8 512


Utolsó 10 fórum hozzászólás

18 napja
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 512
Azèrt ez az AJ Brown D. Smitty szerződés zseni Rózsitól ès megköszönhetjük a srácoknak hogy beèrtèk ennyivel. Remèljük mèg jobban örülhetünk majd ezeknek.
dande2
AJ most a 2. Smith a 8. legjobban fizetett átlagosan. Beérték ennyivel? Brown rohadtul jól van fizetve és Smith is értékén kapott. Szerintem mindegyik a picsáját verte a földhöz örömében annyit kaptak.

Azé zseninek nem nevezném amikor valakit az értékén megfizetnek. Jefferson se lett túlfizetve, top 3 elkapó, most épp ennyit ér. Felkészül Lamb meg Higgins.
1 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 512
 www.facebook.com/reel/453036467411647
Greengo
azért biztos van aki jókat mond róla 😀
Shawn84
Engem nem kèrdeztek pedig hát 😏😁

A Sec-ben pedig lassan ki lehet tenni a megtelt táblát? 🤔🙂

Report: Eagles sign Shon Stephens
 www.thescore.com/s/27242411
dande2
Nézegetek részleteket. Hát Kellyt kurvára rühellték a játékosok(is) az látszik bakker. Shady szerintem kb. annyira mint én 😀
1 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 512
 www.facebook.com/reel/453036467411647
Greengo
azért biztos van aki jókat mond róla 😀
1 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 512
Nem tudtam élőben izgulni a 5-6. körben, így jobban is sikerült. 😉

Jöttek szépen az emberek hiányposztokra.
Ainias Smith-nek sokféle szerepe lehet majd. Slot elkapó, aki a route futásaival, fürgeségével érvényesülhet és biztos a keze. Nem szélvész gyors, nem ideális mélységi célpont. A mérete elviekben hátránya lehetne, de nem nagyon ijed meg senkitől, és a blokkokhoz is rendesen odateszi magát. Speciális csapatban visszahordó.

Trotter Jr. szinte kötelező volt az apukája miatt. Jó alkalom, hogy akik régóta nézzük, elgondolkozzunk, hogy mennyit változott a foci. Trotter Sr. sem volt egy magas játékos (6'1), de ő 260+ fonttal volt MIKE linebacker. Erre mondják, hogy jó sűrű volt. 😀 Ma már örülhetünk, ha edge rusher-ek megütik ezt a tömeget. 😀
A fia 230 font alatt LB, a papa idején örülhetett volna, ha safety-ként pályára engedik. Tegyük hozzá, hogy az öreg Trotter már a saját korában is a nagy linebackerek közé tartozott. A megboldogult Jim Johnson szerette az ekkora MLB-ket, mivel kedvelte a "Mug" frontot (ahogy manapság hívják), amikor a linebackerek sokszor szinte a védőfalban állnak fel.

Az ifjabb Trotter nem egy atletikus szörny és nem is nagyon erős. Viszont okos, tudja hol kell lennie a pályán, jól olvassa a játékot, ami cover-ben hasznára lesz majd. A fizikai hátrányai kijönnek néha, például elég sok szerelést hibázott a Clemsonon, ezt majd rendbe kéne tenni a profiknál. A támadófalemberekkel is meggyűlhet a baja, így kell a jó védőfal, hogy lekössék neki a támadófalat. Eleinte szerintem coverage LB-ként vehetnénk hasznát.

Jött guard is Keegan személyében. Egy megbízható munkásember, kicsit meglepődtem, hogy nem Mahogany jött helyette. Fizikális, jó a futásblokkolásban, de nem olyan mozgékony, mint amilyenek általában nálunk a guard-ok, így a zónablokkolás nem annyira az ő világa, de Stoutland alatt fejlődhet tovább.

Johnny Wilson-t nem tudtuk kihagyni. Hatalmas egy elkapó. Nem tudom mikor volt utoljára ekkora WR a csapatban. Talán a szép emlékű Ifeanyi Momah?
Wilson elég jól mozog a termetéhez képest és nem is lassú, viszont nem igazán tudja használni az adottságait, sokkal jobban kellene dominálnia a védőket és sok labdát elejt. Ezért irtóztam volna tőle a második napon (voltak akik oda várták), de a 6. körben a kivételes adottságai miatt oké.

McMahon zónablokkolási rendszerben használható center lehet, gyors, remek a lába, de ráfér majd az erősítés, mielőtt komoly védőkkel megküzdhetne.
BleedingGreen
Annyit tennék hozzá, hogy Wilsont több mint biztos, hogy TE poszton is ki fogjuk próbálni. Ha ott beválik, és szerintem be fog, akkor biztos a roster helye szeptemberben.
1 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 512
Ez így eléggé rendben volt! Egy baj van, amikor mindenkinek tetszik a húzás, na akkor szokott Bust lenni 😀
Shawn84
Nekem az utóbbi 3 évben minden húzás itt minimum A+ volt, és sok nem lett bust
zacknorb
Sidney Jonesra gondoktam konkrétan
1 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 512
Ez így eléggé rendben volt! Egy baj van, amikor mindenkinek tetszik a húzás, na akkor szokott Bust lenni 😀

Amúgy, bár ez (rohadtul nem számít) nálam ő volt a legjobb CB és a needek közt is egyértelműen ezt a posztot tettem első helyre. Kell még egy univerzális OL, beebee tud guardot és tekölt is, és kell még LB, meg DL. Ebböl kettőt szerintem éjjel megold Rózsika!

Szerkesztette: Shawn84
1 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 512
Nem is tudom....mármint azt, hogy mennyire szoktak beválni az első körös DB húzások?
Greengo
Vegyesnek mondanám, de idén azért van szerintem 3 tényleg nagyon jó, akik elég biztosan bevállnak (bár DeJean lehet safetyben), és van Wiggins még, aki szintén elég jó, de én Clemson játékosokkal eléggé szkeptikus vagyok. Kool-Aid az akit nem igazán szeretnék. De pl második körben Rakestraw, Lassiter is jó választás. Kíváncsian várom húzunk e a Georgiáról idén is. Ha igen akkor Lasiter és Van Pran akikre a legnagyobb esély van.
2 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 512
Ezek a játékosok voltak nálunk Top30-as látogatáson:

Terrion Arnold, CB
Cooper DeJean, CB/S
Kool-Aid McKinstry, CB
Max Melton, CB
Caelen Carson, CB
Andru Phillips, CB
Jarrian Jones, CB
Decamerion Richardson, CB

Laiatu Latu, Edge
Chop Robinson, Edge
Marshawn Kneeland, Edge
Adisa Isaac, Edge
Jalyx Hunt, Edge

Troy Fautanu, OT/OG
Tyler Guyton, OT
Brandon Coleman, OT/OG
Roger Rosengarten, OT
Travis Glover OT
Cooper Beebe, OG
Christian Mahogany, OG
Zak Zinter, OG

Johnny Wilson, WR
Brenden Rice, WR
Ainias Smith, WR

Edgerrin Cooper, LB
Trevin Wallace, LB
Jaylan Ford, LB

Khristian Boyd, DT

MarShawn Lloyd, RB

Látszik mely posztok iránt érdelődünk inkább, és nincs is benne semmi meglepetés. Aztán majd jön a DT 1/22-n. 😀

Az off ball LB poszt továbbra sem prioritás Rosemannél. Legalábbis a top 3 LB közül csak 1 volt nálunk viziten. A felsoroltakon kívül még Trotter Jr.-ról és Jordan Magee-ről olvastam, hogy érdeklődtünk irántuk valamilyen formában.

Lloyd még érdekes, mivel top 100-as játékos a legtöbb helyen, a 3. körben kiválaszthatják. Azért nem szeretném, ha az első két napon futót hoznánk.
BleedingGreen
Ez pedig azért is fontos, mert az utóbbi években elsősorban oylan játékosokat választunk ki, akikkel személyesen is találkoztunk Phillyben.

Én egy CB első kört vizionálok (Arnold, DeJean) és a másodikban egy OL játékost várok, és Beebee-t érzem leginkább esélyesnek.
3 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 512

Sweat marad, átalakított szerződéssel. Volt rá érdeklődő, ahol több pénzt is kaphatott volna, de marad itt.
Így, ha valaki megy, akkor Reddick, megfelelő ajánlat esetén.
BleedingGreen
Reddick remélem marad! Akkor azért kezdene pofás lenni a D. Drafton továbbra is úgy gondolom DL jön az elején.
Greengo
Én Secondaryt mondok vagy OL-t.
3 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 512
Már csak valami LB fèlesèg kellene mert ha mondjuk draftoljuk is kis Trottert az önmagában kevès lesz.

CJG meg remèljük egèszsèsebb tud maradni illetve kicsit változtat az emberi hozzáállásán bár ezek annyira nem szoktam sikerülni....

Illetve Reddicket ès Sweatet nem engedjük el csak úgy cuttal, annál èrtèkesebb játèkosok. Persze a piac diktál.
dande2
Értem én hogy Trotter a neve és milyen jó lenne már ha apa pici fia is a sasoknál lenne, de attól még nem egy olyan játékos aki igazán előrelépést jelenthet a védelmünkben. Van nála jobb is a drafton, mondom úgy hogy ritka szar egy LB class az idei. Jerome Baker leigazolása vagy Shaq Leonard visszahozatala többet jelentene.

Szerkesztette: Shawn84

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 8 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 512
Boykin is szólt pár keresetlent Kellyről a trade után. óóó mily meglepő:  www.bleedinggreennation.com/2015/8/2/9086381/brandon-boykin-chip-kelly-eagles-trade-quote-culture-steelers-cornerback-raceShawn84
Lehet nem véletlen ,hogy ennyi játékos sorban mondja el ugyan azt Kellyről.........Neki nem fontos a játékos.McFumbles
Mondom én, hogy nem véletlenül vagytok sasok...😊 Már csak a "két villám" kéne a mezetek gallérjára. 😀 De olyan ez, mint az Illuminati: teljesen nyilvánvaló, csak senki nem vesz róla tudomást...😀😀😀😀😀 Pedig akkor végre leszállnának a Redskins névről...😊

Komolyra fordítva nevetséges. Értem én, hogy nem az eszükért szeretjük ezeket a srácokat, de ezek tényleg elhiszik, hogy Amerikában, ami a "land of the free and the home of political correctness" és egy ligában, aminek kb. 95% feka és/vagy kisebbség lesz olyan idióta egy edző, hogy "faji tisztogatást" tart a csapatánál? Én Kelly helyében esküszöm bajuszt növesztenék az orrom alá trollkodásból....😀nexion218
Kiszivárgott egy kép 3 évvel ezelőttről, az eagles coaching staff bemutatójáról.

több mint 3 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 512
Na egy kis meccs előtti jöjjön tőlem is. Asszem nem volt évek óta 😊

Ha mindenki egészséges lenne, akkor sem mondanám, hogy 100%-osan mi lennénk az esélyesek a győzelemre, de így, hogy a kulcsjátékosaink közül többen is kihagyják a nyitómécscet, már csak egy 60-40% esélyt mondanék, óvatosan, de optimistán. Az egyetlen dolog, ami miatt én aggódom, az a Washington védelme. Az ugyanis elképesztően jónak tűnik számomra. A Young - Allen - Payne / Ioannidis - Kerrigan / Sweat sor ligaelit, és ami jelenlegi támadó falunknál bőven jobbnak tűnik jelenleg. Mögöttük van egy rutinos Lb sor, kiegészülve pár gyorsabb, fiatalabb játékossal, ez Wentz számára életveszélyes lesz. A secondayjük meg pont megfelelően ó lehet arra, hogy egy ilyen front7 mögött 1-2 interceptiont is leszedjen.

Támadó oldalon nem annyira jók, de tavaly óta biztosan fejlődtek, Haskins és az elkapó sor, de szerintem őket 20 pont alatt tudjuk majd tartani.

Nálunk ugye várhatóan a Graham - Cox - Jackson - Sweat négyes lesz fenn legtöbbet, ami egyáltalán nem rossz sor, ráadásul és utóbbitól kiugró szezont várok. Ellenben az LB sor nekem egyelőre nagyon sovány. Itt Gerry és Bradley jó játékában bízom elsősorban, utóbbi szerintem 1-2 éven belül stabil kezdő lesz középen, a secondarytól pedig az elmúlt 2-3 szezon legjobb teljesítményét remélem. Mills szerintem safetyben sokkal hatékonyabb lesz, Slay egyértelmű előrelépést jelenthet, Robby- Coleman az utóbbi idők legjobb "Nickell" 😊 cornere lehet nálunk, és Maddox pedig az a játékos, aki végre igazán berobbanhat ebbe a ligába. Nekem pl. ő az egyik személyes kedvencem, 1-1 hibát leszámítva egészen jól játszott az elmúlt években. gyakorlatilag amit Sidney Jonestól vártunk, azt ő hozta meg a csapatnak.

Szóval én egy mocskosul nehéz, szoros meccsre számítok, sok-sok hibával, tehát kinek kinek igénye szerint, alkoholt, nyugtatót, baseball ütőt bekészíteni estére. Az én tippem 24-19 a Sasok javára!
több mint 8 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 512
Howie és Doug a Wentz húzás után:  philly.blog.hu/2016/05/04/howie_roseman_es_doug_pederson_az_elso_kor_utan

Elismeréseket Denynek!
több mint 8 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 512
Az első Carson Wentz interjú magyarul!
A fordítás Deny érdeme!

 philly.blog.hu/2016/04/29/carson_wentz_az_elso_interju_sasfiokakent#more8672072
több mint 9 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 512
több mint 2 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 512
Az első meccs volt hosszú idő óta, amit igazán tudtam élvezni. Végre volt igazi QB játék. Pedig hát Minshew nem egy klasszis irányító, jó ha közepes game managernek tarthatjuk, de ő megtalálta a szabad elkapókat. Milyen érdekes, ha valaki nem rohangászik nyakra-főre, hanem érti is ami körülötte van, tudja olvasni az elkapóit, akkor találhat szabad játékost. Tökéletesen láthattuk ezt tegnap. Semmi nagy trüváj, körbenézett, látta merre kéne menni, odadobta. Maga az offense sokkal élettel telibbnek tűnt, működött összességében minden.
Sirianni már kijelentette, hogy Hurts egyértelműen marad kezdő, de azért a kis fejükben már ott forog a gondolat, hogy baszki, ez azért jobb volt mint idén bármikor. Ha nem áll át a második félidőre futó módba a támadó egység, szerintem még több is lehetett volna ebben. Tény, hogy a Jets nem egy jó csapat, de az is tény, hogy hasonlóan gyenge csapatok ellen is sokkal jobban szenvedtünk eddig.

A jó hír, hogy a Colts első köre is már zsebben van, tehát 3 első körös áll rendelkezésre a franchise felélesztésére. Ebből egyet mindenképpen irányítóra kell használni, ha nem is játszatjuk első évében (az lenne az ideális talán) akkor is szükség van. Hurts nem fogja végig szaladgálni a pályafutását, Lamarnak is meg kellett tanulnia passzolni (úgy ahogy) mert kiismerték, levédekezik, már nem oylan gyors, egyre többet sérült.

A másik két első kört pedig a védelemre kell majd fordítani, ez is egyértelmű. Nincs olyan poszt ahova nem férne el valami komolyabb segítség. A fal közepe néz ki talán legjobban a jövőre nézve, ugye oda hoztunk idén fiatalokat, de a secondaryban, különösen safety poszton nem marad ember, és Slaynek is már jövőre az utolsó éve lesz. Az LB sort meg talán felesleges is említeni, de azért mégis. Ide 2 játékos is beférne instant kezdőnek.

Az edzőkről: Gannon egyelőre olyan mint maga az eagles. Soha nem tudhatod milyen formát mutat az aktuális meccsen. Vannak borzasztó dolgai, és vannak jók is, 50-50 százalékban. Nem tudom, hogy a meglévő játékos anyag nem megfelelő e számára egyelőre, vagy fogalma sincs mit kezdjen 1-1 szituációval, de neki szerintem kell hoznunk segítséget. Egyrészről ugye a már említett draft illetve FA piac, másrészről, talán egy idősebb edző mentor jöhetne mellé, akivel átbeszélhetné a dolgokat.

Sirianni játékhívásai amúgy nem voltak rosszak, láthatóan magabiztosabb volt, mint szokott. Korábban is inkább passzoló irányitokhoz szokott, ez érhető, amit nem értek az a második félidei visszafogottság. Teljesen felesleges volt, leállni, és futtatni az órát.

Nagyon reménykedem, hogy Minshewal még lesz idén meccsünk, valami komolyabb csapat ellen is, mert rettentő mód kíváncsi lettem, hogy mire lennénk képesek ebben az összeállításban.

Reagor dolog: szegény gyerek szerintem már retteg, ő egy az egyben belecsúszott az Agholor betegségbe, és a közönség is ront a dolgon. Vegyük le a visszahordásokról, tegyük be slotba középre, ahol hasznos lehet, és akkor talán vissza tudjuk még hozni. Nála most ez egy nagyon fontos időszak, mert, ha nem kezdenek vele valamit, akkor bizony megy a bust kosárba, és azért az látszik, hogy nem tehetségtelen játékos.

Uff, én beszéltem!
6 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 512
Biztos van csapat szimpatia resze is, de nemcsak errol van szo.

Tegnap mindharom tv-s meccsen kalap meleg hugy volt a jatekvezetes. Az NFL egy termek amiert ti en is ilyen olyan modon fizetunk. Tv jogdij mörcs, elmesz Londonba meccsre stb, tehat ez az egesz szar ertunk van. Magam reszerol felhaboritonak tartom hogy a penzemert ezt kapom biraskodas cimen. Es BARMIT MEGTEHETNEK BARMIKOR BARKIVEL barmilyen retorzio nelkul. Es ne mondja itt nekem senki ha egy SB-t igy elbuknatok akkor jo lenne a szajiz. Vagy most nem rontja az oromet hogy iden mar sokadszor (tudjatok ti is hogy jogosan) errol kell beszelni. Engem vegtelenul felbasz hogy a mai modern korban arrol kell beszelni hogy ezek a szerencsetlenek mit dobalnak ossze vissza, mert az esetek nagy resze objektiv modon megitelheto. Ha en igy vegeznem a munkamat kibasznanak a gecibe, ezek a pocsok meg jovo heten ugyanigy palyan lesznek.

Ami sokak szajizet elrontja hogy kurvara nincs az Eaglesnek erre szuksege, eleg jok vagytok enelkul is es tegnap is boven nyertetek volna normal biraskodas mellett is (ugyanugy ahogy a Dallas ellen is nyertetek, vagy Dolphins ellen is, ha korrekt a fujas). A semleges szurkolokat foleg ez fordithatja egy csapat ellen, ahogy Pats ellen is ez ment evekig. Ebben igazatok van hogy nyilvan senki le se szarja ha 2-10 csapatnak fujnak egyet.

Ertem azt is hogy hosszabb tavon ezek kiegyenlitodnek meg nem szandekos, de bazzeg dollarmilliardos bizniszrol beszelunk nem a sarki pek sutotte bele a kenyerbe az egeret.
Blevi
Mondjuk azért ez necces állítás, tekintve hogy az első félidőben a rengeteg sárga miatt volt csak 10 pont közte. Nem fogom a bírókra, a Bills szokás szerint mindent megtett hogy bukja a meccset, de azért a zebrák is hozzátették a magukat az első 30 percben
ThySoul
Ami megterhelő ès fárasztó, amikor "semleges" szurkolók hater szemüvegen keresztül tolják a szöveget 20 meccsre vissza(meg előre) menően is. S ez minden EKban megjelenik ha kell, ha nem.
dande2
annyi embernek megy a mixe, fantasyje az ilyen döntéseken, hogy kurvára kevés a semleges szurkoló 😀

nagyképű eaglesesek meg vannak sajnos idehaza is bőven, kurvasokan, itt tényleg nem jellemző, de pl. facebokon igen (tudom téged nem érint a fb de attól még létező dolog sajna).
eaglesmcnabb
Szerintem hagyd a facebookot a faszomba 😀 esetleg csinál zárt, meghívásos csoportot. Én ott kiléptem már minden eaglesösből. Jól megy a konfliktus kezelés, de ha napi 3-4 is van ahhoz már orvosi segítség kell, nem türelem 😁 Amúgy örülök, hogy sokan visszataláltak ide. Sajnos én gyelőre időzavarban vagyok így nem igazán vagyok naprakész sem, de néha ide benézek és felhozom nagam. A tavalyi 3 után idén 9 meccset láttam már. Haladok-haladok!

Ja és meg ne változzatok baszki! Mindenki így van jól 😁
több mint 3 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 512
Csak hogy most sem maradjon el a rövid beharangozó (bár a mostani helyzetben kevesebb kedvem van hozzá), jöjjön hát pár mondat.

A második játékhét nagyon komolyan megrostálta a mezőnyt a sérüléseket tekintve. lehet vitatkozni, hogy mi ennek az oka, én az elmaradó előszezont jelölöm meg egyik fő problémaként a témában.
Szóval a mezőny megritkult, sok nagy név dőlt ki hetekre/hónapokra, és hát sajnos mi sem maradhattunk ki ebből. Seumalo ugye a teljes szezont ki kell hagyja, míg az újonc elkapók között is az egyik legjobb Reagor is kb. 6 hetet kell kihagyjon. Mellettük a Speciális egység egyik legjobbja, Rudy Ford is csak az oldalvonal mellett lehet ott este.
Cox hagyott ki a héten edzéseket, ő kérdőjeles, de szerintem vállalja a játékot, míg a többiek úgy tűnik rendelkezésre állnak.

Az ellenfél az újjáalakuló Bengals, az 1/1 Joe Burrowal, aki az első két meccsen magabiztosan játszott. Teljesen megbízható, jó teljesítményt mutat. Az előtte lévő támadó fal, viszont gyenge. Itt van az a pont, ahol végre meg kéne villannia a védősorunknak, és 2-3 sacket bemutatni. Elsősorban a jobb oldaluk verhető, ahol Fred Johnson és Bobby Hart fog játszani, míg nálunk ez Cox és Graham oldala. Az első 2 meccsen eléggé ellentétes játékot mutatott a Bengals, az első héten gyenge támadó játékot nyújtottak, míg a múlt héten, a Brown ellen, már egészen jó dolgokat is tudtak mutatni. Burrownak 61! passzkísérlete volt, de ma ez nem fog megtörténni újra. Joe Mixon több szerepet kaphat majd, és itt kéne a DL-nek komolyan javulnia múlthéthez képest elsősorban. Ha ugyanis Mixont megfogjuk, úgy, ahogyan az elvárható ettől a védő faltól, akkor Burrow, már nem fog tudni akkora kárt okozni, hogy a secondary ne bírjon el velük.

Az LB sort kihagytam, itt nem is tudom mit mondhatnék. Gerry nem egy jó játékos, de a Rams ellen saját magát is melyen alul múlta, és Edwards meg Riley is egy szutyok volt. Szeretném, ha végre Taylor és Bradley is kapna játékidőt, mert előbbit nem azért hoztuk a 3. körben, hogy majd 2 év múlva pályára kerüljön, míg utóbbi már eddig is bizonyította szerintem, hogy érdemes komolyabban foglalkoztatni a pályán.

Támadó oldalon Seumalo helyén Pryor fog játszani, aki a Rams ellen jól szállt be, igaz voltak próbálkozások a héten, hogy Herbig lesz a bal oldali guard és Pryor a jobb, de szerintem nekünk ez teljesen mindegy. Ahogy jobban működik, úgy legyen. Max cserélgetnek menet közben.
Wentznek ma már komolyan oda kell tennie magát, mert a leggyengébb QB teljesítmény eddig az övé a ligában. Bőven többre képes ennél, nem tudom az okokat, de kicsit sok lesz már a nyugtatgatás nyilatkozat. Egy jó játékkal többet érne el, mindenkinél.

Reagor hiányában D-Jax kaphat majd még több szerepet (remélem bírja az egészsége), és hát jobb híjiján JJ Arcega kell előre lépjen. Róla nagyon szépeket mondtak az edzők a héten, de őszintén.. Amit eddig mutatott, az egy szép nagy lóf@sz!
Hightowerben többet látok mint benne, neki is javulnia kell, és hát Ward sem közelíti meg a tavalyi játékát eddig. A futóknál Sanders nagyon fog kelleni, 100 yard körül kéne futnia, amiben én bízom mindenképp mivel a Bengals védelme, és LB sora talán még a mienknél is gyengébb volt 1 hete. Corey Clement az akit nagyon hiányolok, őt azért tudta ez a stáb igencsak jól használni, de aztán meg itt a Huntley gyerek is, aki ugye úgy került hozzánk, hogy Sidney Jonest és a Carolinában kurvajó Rasul Douglast elküldte a csapat a keret szűkítésnél. Na ha már ekkora áldozatot "kellett", hozni, akkor igazán pályára is engedhetnék. Gyors a gyerek, jól kap el, és az irányváltásai is remekek. Sanders pihentetésekor használható abszolúte.

A következő 4 meccsből ez az egyedüli ahol azt mondom az Eagles az esélyesebb csapat, csak a keret erősségét tekintve, de az eddigi játékot elnézve ez max 60-40% esélyelőny. Pontokat nem tippelek, szeretnék előrelépést látni továbbra is. Persze nem úgy, ahogy a Rams ellen, hoyg más egységek meg sokkal szarabbak lesznek. Ha mindenki hozza a tudásának 70%-t akkor simán kéne nyernünk.
több mint 3 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 512
Ujabb Miami W!
Szet lettek verve 1-0-ra!😎
ZoliZoltán
Mintha kicserélték volna őket.
több mint 8 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 512
A csapat nagyjairól se feledkezzünk meg!
Isten éltesse a valaha volt egyik legnagyobb sast! Brian Dawkins ma 42 éves!