Shawn84

Philadelphia Eagles Baylor Bears

Shawn84
Lakhely
Veszprém
Utoljára láttuk
15 órája
Regisztrált
több mint 17 éve
Fórum hozzászólások
8 460


Utolsó 10 fórum hozzászólás

22 napja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 460
A 2018-as draft után gyakorlatilag a következő szezon végéig tényként kezelték, hogy Nick Bosa lesz az 1/1 (volt egy kis megingás november körül, hogy esetleg Justin Herbert lesz). A tavalyi után már nem volt akkora az egyetértés, de a szezon kezdetéig Tua, Chase Young és Jeudy váltogatták egymást a mockokban, Murray-hez hasonlóan pedig Burrow is maximum hátsó körös pickként került szóba.

Ennek fényében lenne most valakinek olyan 1/1 tippje a 2021-es draftra, ami nem Trevor Lawrence?
Cruyffista
Brock Purdy, Iowa State
Shawn84
Végre megtaláltam, napok óta keresem 🤦
Cruyffista
Atyaisten mikre emlékszel! 😀 Utána rettenetes szar szezonja volt, legalább 5-6 turnovert úgy hozott össze, hogy épp sackelték, de még muszáj volt eldobnia.

Szerkesztette: Shawn84
3 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 460
Nekem PS4-en megy, még a délutáni meccsen indítottam az appot, kilépés nélkül indítottam a Pats meccset. Nem is merek kilépni, mert sanszos, hogy még ezt is buknám.
RedZone-t szoktam mellette még indítani, de sem PC-n sem android telefonon, sem android tableten nem megy.
Maniac84
Ne is lépj ki, utána ott is vége.
3 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 460
Mi a f sz van a gamepassal?
Sifur
Detto ugyan ezt kérdem!
4 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 460
számomra nagyon aggasztó volt a 2. félidőben (nem) látott offense, konkrétan 1x kerültünk pontszerzés közelébe (kimaradt field goal).. ha nem lett volna a 3 labdaszerzésünk (mindhárom a mi térfelünkön), meg tudta volna fordítani a Vikings, eleve úgy kezdtük a félidőt, hogy próbálunk minél elnyújtottabb drive-okat vezetni rövid játékokkal, ami egyrészt logikus lenne, de szükség lett volna nagyobb játékokra, hogy haladjunk előre.. kicsit azt éreztem, mint ha Sirianni tartana a labdavesztéstől, teljesen más volt az offense a 2 félidőben

tudom, hogy nincs 'ha', de remélem nem fogjuk a defense-re bízni a kövi meccsek sorsát
karmïgran
Micsoda???

Az megvan, hogy azért nem volt offense, mert konkrétan nem is akartunk játszani? A harmadik negyed közepétől egyetlen cél volt - az óra lepörgetése és a sérülések megúszása. Ezért voltak rövid passzok és labdabiztonság. Nem a fantasy pontok maximalizálása a HC célja, hanem az, hogy izgalmak és sérüés nélkül, a playbook minél több elemének megőrzésével legyen meg a W. Ez a meccs akkor már régesrég eldőlt, nincs olyan párhuzamos univerzum ahol a Vikingsnak akár esélye lett volna egyenlíteni 😊

Teljesen biztos vagyok benne, hogy ha 24-24 lett volna a félidőben, akkor simán felpakol még 300 yardot az O, egyáltalán nem arról volt szó, hogy a Vikings ölte volna meg a játékunkat.
Hulkeinstein
ehhez most értem csak vissza..

a véleményem nem sokat változott a tegnapi után sem.. én értem, hogy nem akarunk labdavesztést, sérülést kockáztatni, de ha állandóan 3&out-olunk, és a védelem van állandóan a pályán, abban ugyanúgy ott van a sérülés kockázata D oldalon.. ráadásul egy 2 yard-os inside futásba is belesérülhet bárki (nyilván elsősorban blokkoló falemberek, TE-k, futók)..

én nem értek annyira az edzői felfogáshoz, mint ti egy páran, nagyon szeretem nézni a meccseinket, pont emiatt találom kiábrándítónak, hogy leolvadunk a 2. félidőre (6 negyed alatt 14 pont)

laikus kommentem vége 😊
karmïgran
Azért ez így nem lesz jó. A második félidők eddig támadó oldalon rohadt gyengék. Egyértelműen edzői hiba ez, a játék hívásokban nem is törekszünk a pontszerzésre. Ha jön egy komolyabb csapat, az megbüntethet. A Lions ellen ha van még 5 perc, akkor cumi van. Szeretném, ha ebben fejlődnénk.
Shawn84
Egyszerre reagálnék a kettőre, főleg hogy kint is ez a legnagyobb téma. Én továbbra sem látok semmilyen problémát, úgy gondolom hogy egész egyszerűen azért van most ezen nagy hangsúly, mert konkrétan semmi mást nem lehet kritizálni a csapat játékában. Egész egyszerűen mindig lesz valami ami nem tökéletes, évente az egész ligában mondjuk egy meccs van, ami tényleg 50-0 és hibátlan. Egyrészt statisztikailag lehetetlen 60 percig tökéletesnek lenni, másrészt egész egyszerűen kockázatos és nem hatékony. Három fő ok van erre:

1. Playcalling - Egy ilyen meccsen a félidő után egész egyszerűen nettó baromság bármi olyat megmutatni a playbookból, amire a meccs eddigi pontjáig nem volt szükség. Fogunk még játszani a Kommandóval, valamint egyik jövőbeli ellenfelünknek sem akarunk nagyobb mintát adni, mint amennyi feltétlenül szükséges. Ha vannak (márpedig biztosan vannak) kreatív, változatos játékaink általánosságban a második félidőre, valamint specifikus játékhelyzetekre egy védelmi séma ellen, akkor jobb azokat továbbra is titokban tartani.

2. Sérülések és pihentetés - Értem a szempontot, hogy a védelem is megsérülhet, de egyrészt egyetlen védő elvesztése sem lenne akkora gond, mint az O kulcsembereké, másrészt sokkal egyszerűbb a védelemben rotálni és cseréket felküldeni. A negyedik negyed második felében már nagyrészt a csere védelmünk volt fent, azaz igenis volt pihentetés, ami közvetlenül befolyásolja a sérüléseket. Továbbá a sérülésveszély a hosszabb játékokban a legvalószínűbb az NFL-ben, mert ekkor vannak olyan mozdulatok, esések, általánosságban izom-igénybevételek, amik kontrollált szituációkban kevésbé fordulhatnak elő. A középső futásoknál kb. annyi a risk, hogy valaki ráesik egy másik játékos lábára, de ezen kívül az irányító és az elkapók nagyon kis eséllyel sérülnek meg.

3. Mentális állapot - Ha a játékosok már úgy érzik, hogy megnyertek egy adott meccset (a HC dolga, hogy ezt kontrollálja és csak akkor engedje az állapotot ha ténylegesen ez az igazság!), akkor önkéntelenül is kisebb fókusszal és nem 100%-ot beleadva állnak oda. Ez egy általános emberi tulajdonság, egész egyszerűen leengedünk ha kisebb a nyomás. Ha már ilyen állapot van (és tegnap nagyon hamar megtörtént) és mellette a védelem klasszis teljesítményt hoz, akkor csökkenni fog a teljesítmény. Nem azért, mert beleszarnak a játékosok, hanem mert ők is emberek.

Ti is sok éve nézitek már a ligát, tudjátok hogy néha mekkorákat kell szenvedni a rossz csapatok ellen is. Ezek a győzelmek szerintem mind olyanok voltak, amik gyakorlatilag a harmadik negyed közepére eldőltek és beállt a fenti hármas állapot. Egész egyszerűen nincs értelme 50-et felpakolni csak azért, hogy alázás legyen - többet vesztünk vele (nagyobb injury risk, nagyobb minta a jövőbeli ellenfeleknek), mint amennyit potenciálisan nyerünk (point differential javítás, 200 meccsből 1 ilyet elbukunk hosszútávon). Okosnak kell maradni coaching szinten, minden apró előnyt meg kell ragadni, mert máshogy nem lesz esélyünk sokáig menni.
Hulkeinstein
Tulajdonképpen mindenben igazad van! ..de
azért nem feltétlenül kellene ilyen szinten visszavenni szerintem. Playbookból lehet előszedni már megjátszott playeket is többször. Sérülésnél azt mondom oké, jöjjenek a cserék többet. Nem baj ha játékban vannak. Csak valahogy érdemben nem vettem észre, hogy a sérülések megelőzése miatt pihentetnénk. Majd a snap számok megmutatják de érzésre nem sok pihentetés volt. Én amellett vagyok, hogy azért jobban tetszene ha kicsit kiegyenlítettebb félidőket játszanánk. Nem aggódom mert látszik a kreativitás, meg fogják oldani, csak azért szurkolói szempontból mégse olyan szórakoztató a dolog.
4 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 460
Szép volt. Első félidőben el is döntöttük. Utána már csak az órát kellett pörgetni.
Greengo
Azért ez így nem lesz jó. A második félidők eddig támadó oldalon rohadt gyengék. Egyértelműen edzői hiba ez, a játék hívásokban nem is törekszünk a pontszerzésre. Ha jön egy komolyabb csapat, az megbüntethet. A Lions ellen ha van még 5 perc, akkor cumi van. Szeretném, ha ebben fejlődnénk.
5 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 460
Sziasztok!
Nem tudjátok mi lett a live247.tv oldallal? Ezer éve oda fizettem elő de a régi linken nem érem el :/
Joco
Megdöglött teljesen. Az elmúlt 1,5 hónapban már nem is működött.
5 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 460
Egy jó írás Hurtsről:

 www.theringer.com/nfl/2022/8/23/23317632/jalen-hurts-philadelphia-eagles-nick-sirianni-howie-roseman-quarterback

Mèg annyival egèszítem ki, ha vèdelem szintet lèpne ès Hurts csak tartja a formáját minimalizálva a labdaeladást akkor az is sok mindenre elèg lehet. Az a baj Gannonal szemben jobban szkeptikus vagyok mint Hurtsel 🤪🤪🤪
dande2
Érdekes álláspont. Én Gannonban látok még bőven fejlődési lehetőséget, viszont Hurts szerintem az idény végéig éri el a csúcspontot, és az nem lesz sokkal jobb a tavalyinál. Úgy érzem nem a védelmen múlott ez a dolog tavaly sem elsősorban.
5 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 460
Volt valaki, aki a Digis előfizuval tudott Arena4+-hoz jutni?
zacknorb
Nem, még a nincs hivatalos infó, hogy pontosan, hogyan, majd értesítenek.
Bruschi85
Ja merthogy ez jár hozzá? Nem teljesen külön megvásárlandó?
6 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 460
Hurts 5 napjaMa küldött egy 70yardos bombát Reagornek 😊

Watkinsnak lett vmi sèrülèse

Bajuszmesternek (GardnerM) pedig nagyon nincs jó campje eddig....pláne ahhoz képest amit talán vártak tőle.
dande2
Na hát kb ezt írtam, hogy ilyen lesz. De szerintem végig, egész pályafutása alatt ez lesz. Úgy meg nehéz FR QB-nak lenni ha nem vagy kiegyensúlyozott. Minshewban eddig csalódtam, de ő meccseken jobb. Mondjuk nyilván tudjuk, hogy nem ő a legélesebb kés a fiókban.
6 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 460
Első nap összefoglalója:

 www.phillyvoice.com/eagles-2022-training-camp-practice-notes-day-1-football-is-back/

Hurtsnek vegyes napja volt.
dande2
Ezt minden nap bemásolhatod szerintem míg játszik 😀
Shawn84
Pont azt reméljük hogy nem, mert javul 😛 🤪
dande2
Ma egyöntetüen azt írják szar volt. Holnap jó lesz. Aztán vegyes majd jó aztán 2 szar.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 7 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 460
Boykin is szólt pár keresetlent Kellyről a trade után. óóó mily meglepő:  www.bleedinggreennation.com/2015/8/2/9086381/brandon-boykin-chip-kelly-eagles-trade-quote-culture-steelers-cornerback-raceShawn84
Lehet nem véletlen ,hogy ennyi játékos sorban mondja el ugyan azt Kellyről.........Neki nem fontos a játékos.McFumbles
Mondom én, hogy nem véletlenül vagytok sasok...😊 Már csak a "két villám" kéne a mezetek gallérjára. 😀 De olyan ez, mint az Illuminati: teljesen nyilvánvaló, csak senki nem vesz róla tudomást...😀😀😀😀😀 Pedig akkor végre leszállnának a Redskins névről...😊

Komolyra fordítva nevetséges. Értem én, hogy nem az eszükért szeretjük ezeket a srácokat, de ezek tényleg elhiszik, hogy Amerikában, ami a "land of the free and the home of political correctness" és egy ligában, aminek kb. 95% feka és/vagy kisebbség lesz olyan idióta egy edző, hogy "faji tisztogatást" tart a csapatánál? Én Kelly helyében esküszöm bajuszt növesztenék az orrom alá trollkodásból....😀nexion218
Kiszivárgott egy kép 3 évvel ezelőttről, az eagles coaching staff bemutatójáról.

több mint 2 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 460
Na egy kis meccs előtti jöjjön tőlem is. Asszem nem volt évek óta 😊

Ha mindenki egészséges lenne, akkor sem mondanám, hogy 100%-osan mi lennénk az esélyesek a győzelemre, de így, hogy a kulcsjátékosaink közül többen is kihagyják a nyitómécscet, már csak egy 60-40% esélyt mondanék, óvatosan, de optimistán. Az egyetlen dolog, ami miatt én aggódom, az a Washington védelme. Az ugyanis elképesztően jónak tűnik számomra. A Young - Allen - Payne / Ioannidis - Kerrigan / Sweat sor ligaelit, és ami jelenlegi támadó falunknál bőven jobbnak tűnik jelenleg. Mögöttük van egy rutinos Lb sor, kiegészülve pár gyorsabb, fiatalabb játékossal, ez Wentz számára életveszélyes lesz. A secondayjük meg pont megfelelően ó lehet arra, hogy egy ilyen front7 mögött 1-2 interceptiont is leszedjen.

Támadó oldalon nem annyira jók, de tavaly óta biztosan fejlődtek, Haskins és az elkapó sor, de szerintem őket 20 pont alatt tudjuk majd tartani.

Nálunk ugye várhatóan a Graham - Cox - Jackson - Sweat négyes lesz fenn legtöbbet, ami egyáltalán nem rossz sor, ráadásul és utóbbitól kiugró szezont várok. Ellenben az LB sor nekem egyelőre nagyon sovány. Itt Gerry és Bradley jó játékában bízom elsősorban, utóbbi szerintem 1-2 éven belül stabil kezdő lesz középen, a secondarytól pedig az elmúlt 2-3 szezon legjobb teljesítményét remélem. Mills szerintem safetyben sokkal hatékonyabb lesz, Slay egyértelmű előrelépést jelenthet, Robby- Coleman az utóbbi idők legjobb "Nickell" 😊 cornere lehet nálunk, és Maddox pedig az a játékos, aki végre igazán berobbanhat ebbe a ligába. Nekem pl. ő az egyik személyes kedvencem, 1-1 hibát leszámítva egészen jól játszott az elmúlt években. gyakorlatilag amit Sidney Jonestól vártunk, azt ő hozta meg a csapatnak.

Szóval én egy mocskosul nehéz, szoros meccsre számítok, sok-sok hibával, tehát kinek kinek igénye szerint, alkoholt, nyugtatót, baseball ütőt bekészíteni estére. Az én tippem 24-19 a Sasok javára!
több mint 6 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 460
Howie és Doug a Wentz húzás után:  philly.blog.hu/2016/05/04/howie_roseman_es_doug_pederson_az_elso_kor_utan

Elismeréseket Denynek!
több mint 6 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 460
Az első Carson Wentz interjú magyarul!
A fordítás Deny érdeme!

 philly.blog.hu/2016/04/29/carson_wentz_az_elso_interju_sasfiokakent#more8672072
több mint 7 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 460
több mint 1 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 460
Az első meccs volt hosszú idő óta, amit igazán tudtam élvezni. Végre volt igazi QB játék. Pedig hát Minshew nem egy klasszis irányító, jó ha közepes game managernek tarthatjuk, de ő megtalálta a szabad elkapókat. Milyen érdekes, ha valaki nem rohangászik nyakra-főre, hanem érti is ami körülötte van, tudja olvasni az elkapóit, akkor találhat szabad játékost. Tökéletesen láthattuk ezt tegnap. Semmi nagy trüváj, körbenézett, látta merre kéne menni, odadobta. Maga az offense sokkal élettel telibbnek tűnt, működött összességében minden.
Sirianni már kijelentette, hogy Hurts egyértelműen marad kezdő, de azért a kis fejükben már ott forog a gondolat, hogy baszki, ez azért jobb volt mint idén bármikor. Ha nem áll át a második félidőre futó módba a támadó egység, szerintem még több is lehetett volna ebben. Tény, hogy a Jets nem egy jó csapat, de az is tény, hogy hasonlóan gyenge csapatok ellen is sokkal jobban szenvedtünk eddig.

A jó hír, hogy a Colts első köre is már zsebben van, tehát 3 első körös áll rendelkezésre a franchise felélesztésére. Ebből egyet mindenképpen irányítóra kell használni, ha nem is játszatjuk első évében (az lenne az ideális talán) akkor is szükség van. Hurts nem fogja végig szaladgálni a pályafutását, Lamarnak is meg kellett tanulnia passzolni (úgy ahogy) mert kiismerték, levédekezik, már nem oylan gyors, egyre többet sérült.

A másik két első kört pedig a védelemre kell majd fordítani, ez is egyértelmű. Nincs olyan poszt ahova nem férne el valami komolyabb segítség. A fal közepe néz ki talán legjobban a jövőre nézve, ugye oda hoztunk idén fiatalokat, de a secondaryban, különösen safety poszton nem marad ember, és Slaynek is már jövőre az utolsó éve lesz. Az LB sort meg talán felesleges is említeni, de azért mégis. Ide 2 játékos is beférne instant kezdőnek.

Az edzőkről: Gannon egyelőre olyan mint maga az eagles. Soha nem tudhatod milyen formát mutat az aktuális meccsen. Vannak borzasztó dolgai, és vannak jók is, 50-50 százalékban. Nem tudom, hogy a meglévő játékos anyag nem megfelelő e számára egyelőre, vagy fogalma sincs mit kezdjen 1-1 szituációval, de neki szerintem kell hoznunk segítséget. Egyrészről ugye a már említett draft illetve FA piac, másrészről, talán egy idősebb edző mentor jöhetne mellé, akivel átbeszélhetné a dolgokat.

Sirianni játékhívásai amúgy nem voltak rosszak, láthatóan magabiztosabb volt, mint szokott. Korábban is inkább passzoló irányitokhoz szokott, ez érhető, amit nem értek az a második félidei visszafogottság. Teljesen felesleges volt, leállni, és futtatni az órát.

Nagyon reménykedem, hogy Minshewal még lesz idén meccsünk, valami komolyabb csapat ellen is, mert rettentő mód kíváncsi lettem, hogy mire lennénk képesek ebben az összeállításban.

Reagor dolog: szegény gyerek szerintem már retteg, ő egy az egyben belecsúszott az Agholor betegségbe, és a közönség is ront a dolgon. Vegyük le a visszahordásokról, tegyük be slotba középre, ahol hasznos lehet, és akkor talán vissza tudjuk még hozni. Nála most ez egy nagyon fontos időszak, mert, ha nem kezdenek vele valamit, akkor bizony megy a bust kosárba, és azért az látszik, hogy nem tehetségtelen játékos.

Uff, én beszéltem!
több mint 2 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 460
Csak hogy most sem maradjon el a rövid beharangozó (bár a mostani helyzetben kevesebb kedvem van hozzá), jöjjön hát pár mondat.

A második játékhét nagyon komolyan megrostálta a mezőnyt a sérüléseket tekintve. lehet vitatkozni, hogy mi ennek az oka, én az elmaradó előszezont jelölöm meg egyik fő problémaként a témában.
Szóval a mezőny megritkult, sok nagy név dőlt ki hetekre/hónapokra, és hát sajnos mi sem maradhattunk ki ebből. Seumalo ugye a teljes szezont ki kell hagyja, míg az újonc elkapók között is az egyik legjobb Reagor is kb. 6 hetet kell kihagyjon. Mellettük a Speciális egység egyik legjobbja, Rudy Ford is csak az oldalvonal mellett lehet ott este.
Cox hagyott ki a héten edzéseket, ő kérdőjeles, de szerintem vállalja a játékot, míg a többiek úgy tűnik rendelkezésre állnak.

Az ellenfél az újjáalakuló Bengals, az 1/1 Joe Burrowal, aki az első két meccsen magabiztosan játszott. Teljesen megbízható, jó teljesítményt mutat. Az előtte lévő támadó fal, viszont gyenge. Itt van az a pont, ahol végre meg kéne villannia a védősorunknak, és 2-3 sacket bemutatni. Elsősorban a jobb oldaluk verhető, ahol Fred Johnson és Bobby Hart fog játszani, míg nálunk ez Cox és Graham oldala. Az első 2 meccsen eléggé ellentétes játékot mutatott a Bengals, az első héten gyenge támadó játékot nyújtottak, míg a múlt héten, a Brown ellen, már egészen jó dolgokat is tudtak mutatni. Burrownak 61! passzkísérlete volt, de ma ez nem fog megtörténni újra. Joe Mixon több szerepet kaphat majd, és itt kéne a DL-nek komolyan javulnia múlthéthez képest elsősorban. Ha ugyanis Mixont megfogjuk, úgy, ahogyan az elvárható ettől a védő faltól, akkor Burrow, már nem fog tudni akkora kárt okozni, hogy a secondary ne bírjon el velük.

Az LB sort kihagytam, itt nem is tudom mit mondhatnék. Gerry nem egy jó játékos, de a Rams ellen saját magát is melyen alul múlta, és Edwards meg Riley is egy szutyok volt. Szeretném, ha végre Taylor és Bradley is kapna játékidőt, mert előbbit nem azért hoztuk a 3. körben, hogy majd 2 év múlva pályára kerüljön, míg utóbbi már eddig is bizonyította szerintem, hogy érdemes komolyabban foglalkoztatni a pályán.

Támadó oldalon Seumalo helyén Pryor fog játszani, aki a Rams ellen jól szállt be, igaz voltak próbálkozások a héten, hogy Herbig lesz a bal oldali guard és Pryor a jobb, de szerintem nekünk ez teljesen mindegy. Ahogy jobban működik, úgy legyen. Max cserélgetnek menet közben.
Wentznek ma már komolyan oda kell tennie magát, mert a leggyengébb QB teljesítmény eddig az övé a ligában. Bőven többre képes ennél, nem tudom az okokat, de kicsit sok lesz már a nyugtatgatás nyilatkozat. Egy jó játékkal többet érne el, mindenkinél.

Reagor hiányában D-Jax kaphat majd még több szerepet (remélem bírja az egészsége), és hát jobb híjiján JJ Arcega kell előre lépjen. Róla nagyon szépeket mondtak az edzők a héten, de őszintén.. Amit eddig mutatott, az egy szép nagy lóf@sz!
Hightowerben többet látok mint benne, neki is javulnia kell, és hát Ward sem közelíti meg a tavalyi játékát eddig. A futóknál Sanders nagyon fog kelleni, 100 yard körül kéne futnia, amiben én bízom mindenképp mivel a Bengals védelme, és LB sora talán még a mienknél is gyengébb volt 1 hete. Corey Clement az akit nagyon hiányolok, őt azért tudta ez a stáb igencsak jól használni, de aztán meg itt a Huntley gyerek is, aki ugye úgy került hozzánk, hogy Sidney Jonest és a Carolinában kurvajó Rasul Douglast elküldte a csapat a keret szűkítésnél. Na ha már ekkora áldozatot "kellett", hozni, akkor igazán pályára is engedhetnék. Gyors a gyerek, jól kap el, és az irányváltásai is remekek. Sanders pihentetésekor használható abszolúte.

A következő 4 meccsből ez az egyedüli ahol azt mondom az Eagles az esélyesebb csapat, csak a keret erősségét tekintve, de az eddigi játékot elnézve ez max 60-40% esélyelőny. Pontokat nem tippelek, szeretnék előrelépést látni továbbra is. Persze nem úgy, ahogy a Rams ellen, hoyg más egységek meg sokkal szarabbak lesznek. Ha mindenki hozza a tudásának 70%-t akkor simán kéne nyernünk.
több mint 2 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 460
Ujabb Miami W!
Szet lettek verve 1-0-ra!😎
ZoliZoltán
Mintha kicserélték volna őket.
több mint 7 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 460
A csapat nagyjairól se feledkezzünk meg!
Isten éltesse a valaha volt egyik legnagyobb sast! Brian Dawkins ma 42 éves!
több mint 7 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 460
Ma lett 36 éves a legendás 36-os!!

Brian Westbrook

 nfldotcom.files.wordpress.com/2010/08/b_westbrook_100815_blog.jpg

Szerkesztette: Shawn84