Shawn84

Philadelphia Eagles Baylor Bears

Shawn84
Lakhely
Veszprém
Utoljára láttuk
1 órája
Regisztrált
több mint 16 éve
Fórum hozzászólások
8 414


Utolsó 10 fórum hozzászólás

7 napja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 414
Zach Ertz, TE
Traded to Arizona (ARI) from Philadelphia (PHI) for 2022 5th round pick and Tay Gowan
11 napja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 414
Elég nagy shitshow volt, de most mi jöttünk ki belőle győztesen. 😛

A védelem megérdemli, hogy velük kezdjük. Sikerült visszatérniük az elmúlt két meccs rettenete után. Persze kellett ehhez az is, hogy a két top5-ös offense után egy közepesebb támadósorral találkozzunk.

A secondary nagyot játszott ma, a három int nagyon szép, még ha nem is Mahomes volt az ellenfél. Kb. ezt vártuk Slaytől, Nelsontól és a veteránokból álló secondarytől. Darnold többször nem talált üres embert. Maddox levédekezett mély passza is szép volt, kb. az első emlékezetes játéka évek óta.
A passrush működött végre, de ez azért minden meccsen elvárás lenne tőlük.
A futás elleni védekezés valamivel jobb volt, de továbbra is bármilyen noname futó körbefutja a Singletonékat. Viszont Davion Taylort többet kellene játszatni, ha lehet, mert az egyetlen LB a csapatban, akinek van sebessége, és csinált pár játékot ma is.

A speciális csapat is mindent megtett. Elliott közel 60 yardos mezőnygólja és Edwards blokkolt puntja mind extra játék volt. Mondtam, hogy a linebacker sorban special teamerek vannak: ha a speciális csapatba rakják őket és nem a védelembe, akkor jók és hoznak fontos játékokat 😀

Az offense mindent megtett, hogy elbukjuk a meccset. Megint elbuktak egy TD-t az elkapó szabálytalan zárása miatt. Hol is láttam ezt a múltkor? Hihetetlen.
Az ineligible man downfield is megvolt ismét, szerintem tegyünk be ezekre egy számlálót. Ezekért egyértelműen az edzői kart lehet hibáztatni. Hétről hétre ugyanazokba a hülyeségekbe futunk bele, amiket ráadásul könnyű lenne javítani, de csak nem sikerül.

Elképesztő volt a playhívás, főleg az első félidőben. Hiába eredményesek a futóink, továbbra sem kapnak elég labdát, még akkor sem, ha a passzjáték tök vakon van.
Valaki szóljon Sirianninak és Hurtsnek, hogy az előre passz már lassan 120 éve megengedett a futballban. Rengeteg eredménytelen laterális passz és elcseszett screen volt. Természetesen az ellenfél már készült ezekre, és kb. az összes játéknál azt nézték először, hogy nem ilyen játék lesz-e belőle.

Egy erős védelem ellen játszottak, így jól látszott, hogy ellenük a támadósor és Hurts a jelenlegi állapotában ennyire képes. Pedig látszik, hogy ha el tudnánk juttatni az elkapók kezébe a labdát (5 yardnál messzebbre), akkor ez sokkal jobb is lehetne. Csak ehhez bonyolultabb olvasások és jobban működő offense kellene, amit nem fejt meg a védelem egy pillanat alatt.

Az olyan butaságokat azért el kellene kerülni, mikor a védelem ad egy szabad játékot, és erre Hurts nem tudja úgy előre dobni a labdát, hogy a labda a pályán belül maradjon. Ha valamikor, akkor itt nem számít a pontosság, csak dobja egy elkapó irányába a PÁLYÁRA.
Ugyanez a tök üres Watkins észre nem vétele a félidő előtt, inkább kikúrta a labdát az oldalvonalon.
Voltak persze jó játékai is Hurts-nek, de az 5 yard körüli yards/attempt nem valami fényes.

Azt meg tudja valaki mondani, hogy miért nem azon a poszton kezd Mailata, amiért sok pénzt fizettünk neki? Értem, hogy Dillard nagyon béna a jobb oldalon. De a kezdő LT-t ezért átrakjuk arra posztra, ahol ő sem érzi túl jól magát? Driscoll is tud RT-t játszani, Herbig pedig guradot.

A csapat hülyéje díjat ma kiragadta Barnett kezéből Sanders. Két ingyen időkérést ad az ellenfélnek, mert kifut a pályáról, amikor futtatni kellene az órát. Rengeteg hasonló gyermeteg hibát követünk el.
Ismét, az edzők felelőssége mellett nem lehet elmenni ilyen amatőr hülyeségek esetén.
Minden győzelmet meg kell becsülni, de ilyen védekezés és special team teljesítmény, 4 labdaszerzés mellett is csak szenvedve sikerült nyerni.

Jó lenne, ha ezzel a győzelemmel elindulna valami, de rövid hét lesz és normál héten is gondok vannak a csapat felkészítésével.
BleedingGreen
Remekül összefoglaltad, gyakorlatilag ugyan ezt tudnám én is írni, csak kicsit több káromkodással 😀
Azért tegnap szerintem sokan lecserélték volna már Hurtst a 3. negyed után.

Csütörtökön elválik a szar a víztől. A Tampa sokkal komolyabb falat lesz, és csak 4 napunk van felkészülni.

Szerkesztette: Shawn84
16 napja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 414
Egy modern LB es egy jó S kell . Meg Oline .
Janek
Jaylon Smith felszabadult 😀 Csak azértis leigazolnám, ha csak 1 hétre is.
21 napja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 414
 fb.watch/8mVpdjaKJ5/
Legenda volt!
Janek
Rendben, de akkor a #36-os mi volt? 😊 Nálam | (BWest>Shady) | .
Greengo
Nekem fordítva. Shady már az egyetem óta nagy kedvencem volt, B-West csak utána következhet.
1 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 414
A feladat adott az edzői stábnak jövő hétfőre. A Cowboys is fel fog készülni az elmúlt két meccsből, így vagy hatékonyabbnak kell lenni a rövid passzos játékokkal vagy a közepes és mély passzokat kell jobban megjátszani.

Vasárnap a közepes zónában (10 - 20 yard) a mérleg 2/5 40 yard, a mély zónában 1/6 91 yard. Ez elég siralmas és mindenképpen javítandó. Nem lehet mindet az elkapókra sem ráfogni, mert több sikertelen mély passz is inkább Hurts sara volt.Az első képen még bőven a levegőben van a labda, pedig már meg kellett volna érkeznie és kb. a második kép idején már el kellett volna dobni. Bő egy vagy két lépés előnye van Smith-nek, ez az NFL-ben elegendő elszakadásnak számít.
Ez egy shot-play volt, bootlegből. Hurts beletotyogott a dobás előtt, így pont egy ütemmel ment az elkapó mögé a passz. Egy ilyen hosszú passznál területre dobnak, az elkapót üresre kell dobni és az elkapónak kell alá szaladnia a passznak, mert amikor elindítja az irányító akkor még messze van az elkapás helyétől.


Itt kisebb volt az elszakadás, de mindkét védő mögötte van, és nincs keresztező safety (a hátrább lévő védő volt az), szóval Smith itt is bekerült a védelem mögé. Ha elé megy a passz, akkor jobb esély lett volna az elkapásra és a közelebbi védőnek bravúr kellett volna, hogy beleérjen.

Bravúrral a második elkapás meglehetett volna, mert ott a visszafordulásnál jobban helyezkedett Smith a védőt maga mögé tudta szorítani és hozzá is ért a labdához, de a védő is. Egy rutinosabb elkapó talán kihoz egy DPI-t valamelyik esetből. A lényeg viszont, hogy ezekkel a passzokkal nem lehet hezitálni és lekésni (nem az erő volt a baj szerintem), mert nagyon megnehezíti az elkapó dolgát.
BleedingGreen
Nagyon szép demonstráció. Ezek azok a dolgok amiért mondjuk, hogy Hurts erősen limitált irányító jelenleg, és nem lehet tőle sokat várni. Nem passzol jól. Pontosság, technika, lábmunka, olvasás, ezekben rohadtul sokat kell fejlődnie, hogy top 15 NFL irányító környékén lehessen majd egyszer. Ez az amit az Atlanta ellen Sirianni playhívásaival sikerült kiküszöbölni, de ugye erősebb ellenfelek esetén, nem lesz elég, plusz itt 2 drive között is kiismernek egy sémát, extrán kreatívnak kell lennie a mi edzői stábunknak, ha győzelmi esélyeket akarunk a szezonban.
1 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 414
Brooks is IR. (minimum 3 hét)
Komolyan kibasznám szezon végén. Erre mi szükség van?
Greengo
Szerintem ez lesz a sorsa, amiben amennyiben a DM mértéke engedi. Amióta aláírta a nagy szerződését kb 2 meccset játszott.
1 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 414
Érdekes kis meccs volt.
Az elején meglepődtem, mondom mi van itt? Minden játék ült, jó passzok voltak, a védelem brutális. Főleg a DL. Aztán elkezdtük hívni a futójátékokat, és hát nagyon nem mentek. Aztán már Hurts sem talált igazán szabad elkapókat, a védelem is kezdett fáradni, és hát csalódás a vége. Csalódás, mert ugyan papírforma eredmény született, mégis sokkal több volt ebben a meccsben.

Hurts jó volt az első héten, nem késztették különösen nagy erőbedobásra, most kellett volna több esetben is tőle a nagy játék. Sajnos csak 1-2 esetben villantott, és végül nem sok eredménye lett. Ezzel együtt a DL is elkezdett fáradni, ezáltal előjött ismét a Linebacker sor gyengesége, hozzátéve, hogy a secondary sem volt igazán a helyzet magaslatán, talán Anthony Harrist leszámítva.

Ha nincs Watkins hosszú elkapása, bizony a statisztikai mutatók is csúnyán néznének ki, Sirianni nem kap csak gyenge 2-es osztályzatot a tegnapira. TE játék szinte nem volt, a screen passzok eltűntek, a futást csak középen eröltették. Az a bizonyos Red Zone szituáció pedig mindennek az aljja volt.
Van bőven tanulnivaló még.
Sajnos a sérülések is megjöttek, Brooks nem meglepő, Graham azért igen, de én bízom Sweat tehetségében, szerintem tudja helyettesíteni. Barnett játék utáni szabálytalansága sajnos elárulja, hogy fejben sokak nincsenek azért rendben a csapatban. Ráadásul neki nem is ez volt az első.

Várom a Dallas elleni rangadót, szerintem őket is tudjuk majd 20 pont környékén tartani, de a támadó játéknak nagyot kell fejlődnie, és elsősorban a játékhívások, tekintetében. Használjuk ki a 2 átlag feletti TE-et, azt hogy egészen sokoldalú az elkapósor, hog a futók is képesek minden szituációban veszélyt jelenteni, és könyörgöm, valaki tanítsa már meg szerelni Wilsont!
1 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 414
BleedingGreen véleményét osztanám én is. Nagyrészt leírta azokat a gondolatokat, amik az én fejemben is felmerültek tegnap.
Meglepően összerakott csapat benyomását keltettük, bár a sok büntetés az megmaradt régről, itt még bőven van javítani való.

Az látványos volt, hogy Sirianni és Steichen mennyivel jobban képes Hurts adottságaihoz igazítani a playbookot, mint Pedersonék. Hurts nem lett feltétlenül jobb az offseasonban, azért, csalós a statisztika. Semmi extrát nem kértek tőle,csak amit amúgy is tud. Közép távoli dobások, screen passzok (ezek korábban látványosan hiányoztak), és direkt QB futások. Néhány esetben volt, amikor egy-egy extra passzt kellett volna megoldani, ezek közül volt amit be sem vállalt Hurts, volt ami pedig pontatlan volt. Mindezek ellenére kellemes csalódás volt a játéka.
A támadó falon látszik, hogy végre a rendes kezdők voltak fenn, mert a büntik ellenére, nem sok nyomást engedtek, a futás blokkolás pedig átlagon felüli volt. Kelce játéka meg egyszerűen zseniális.
Végre az elkapók is jól néztek ki. Smith jól kezdett, Reagor tavaly egy meccsen nem volt ilyen hasznos mint tegnap, és Watkins is nagyon jól mutatta, hogy miért nem volt kérés a roster helye. Sanders és Gainwell nagyon jó páros, utóbbi draftolását gondoltam én a legnagyobb stealnek. Szerintem nem fogok csalódni.

A védelem az elején nem igazán tetszett. Nagyon sok volt a misstackle, az LB sor rettenetesen nézett ki. Wilson nemhogy erősítésnek nem tűnt, de lefelé lógott ki. Azán szépen kezdett összerázódni a banda, az sem látszódott különösen, hogy safety poszton a csere cseréje játszott Wallace személyében, igaz neki még tisztábban kéne játszani, mert most megúszott legalább 2 büntetést.

A második félidőre a DL is magasabb sebességbe kapcsolt, a rookie LG Mayfield nagyon szét lett szedve, de kb minden második játékban komoly nyomást tudtunk generálni Ryanre.

Elsőre ez nagyon rendben volt, a pontkülönbség kicsit csalóka, a továbbiakban van mire építeni. Azt sem szabad elfelejteni, hogy egy rettenetesen gyenge Atlanta volt az ellenfél, és a 49ers már egy sokkal- sokkal jobb csapat lesz a hétvégén.
FlyEagles!

Szerkesztette: Shawn84
1 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 414
Nem nagyon érzékelem itt az izgatottságot, hogy jön a szezon 😉
dande
Nem tudom...talán amióta nézem a sportot és a csapatnak szurkolok most nem várok először semmit a szezonzól. Komolyan mondom...régen úgy volt, hogy még holtszezonban is naponta többször idenéztem, hátha van valami új hír a csapattal kapcsolatban vagy valaki írt valami okosságot, most meg hetek telnek el.

Reid idején azért volt csapat, a playoff minden évben elvárás volt, volt miért izgulni.

Kelly idején mindig azt vártuk, hogy na most majd előveszi végre a zsenijét és szarráveri az egész ligát no meg csapat is volt amig szét nem kúrta.

Aztán jött a Pederson-Wentz éra és éreztük, hogy itt valami nagy dolog van születőben és valóban az is lett, mert nyertünk egy SB-t. Sajnos utána sikerült vakvágányra terelni a projektet, de ezt senki sem veheti el tőlünk. Igazi tündérmese volt.

Most ha megkérdezik ki az edző, hát el kell gondolkodnom (nem hogy OC meg DC) és nagyon meg kell erőltetnem magam, hogy pár játékost felsoroljak...Ertz, Cox, Graham, Kelce, Lane Johnson, Sanders...és igen, rajtuk kívül is vannak jó játékosok de nekem nem lopták be magukat a szurkolói szívembe.

Azért na...egy elég erőteljes RESET-et toltunk fel kell venni a ritmust.
Még nem sikerült.
picksix
Azért a csapat SB győztes gerince még egyben van. Siriani nem a legmeggyőzőbb választás volt, de, hogy Ertz azok után ami történt, képes volt maradni, és Kelce is visszatért talán jelzi, hogy nem reménytelen a stáb.

Valószínűleg csak fél szemmel tudom majd követni a mai meccset de bízom benne érdemes lesz visszanézni. Az EredmKt vigyétek 😉 😛

Akkor is GAMEDAY!!!! 😊 😛
dande
Nem volt mas választása. Aláírt szerződése van, és cserébe szép pénzt tehet zsebre.
Shawn84
No azért lâttunk már mâsfajta "megoldâsokat" hisztiket stb. Persze majd a jâték alakulás formál rajta pozitív vagy negatív irányba.
dande
a tavalyi évben ahogyan játszott, amennyire beleszart mindenbe az volt a hiszti. Messziről látszott mennyire nem érdekli. Remélem kicsit változtatott a hozzáállásán. Akkor szerződése is lesz. Hurtsnek meg kellenek a nagy közép távoli célpontok, mert picit félre hord a keze.
1 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 414
Nem nagyon érzékelem itt az izgatottságot, hogy jön a szezon 😉
dande
Nem tudom...talán amióta nézem a sportot és a csapatnak szurkolok most nem várok először semmit a szezonzól. Komolyan mondom...régen úgy volt, hogy még holtszezonban is naponta többször idenéztem, hátha van valami új hír a csapattal kapcsolatban vagy valaki írt valami okosságot, most meg hetek telnek el.

Reid idején azért volt csapat, a playoff minden évben elvárás volt, volt miért izgulni.

Kelly idején mindig azt vártuk, hogy na most majd előveszi végre a zsenijét és szarráveri az egész ligát no meg csapat is volt amig szét nem kúrta.

Aztán jött a Pederson-Wentz éra és éreztük, hogy itt valami nagy dolog van születőben és valóban az is lett, mert nyertünk egy SB-t. Sajnos utána sikerült vakvágányra terelni a projektet, de ezt senki sem veheti el tőlünk. Igazi tündérmese volt.

Most ha megkérdezik ki az edző, hát el kell gondolkodnom (nem hogy OC meg DC) és nagyon meg kell erőltetnem magam, hogy pár játékost felsoroljak...Ertz, Cox, Graham, Kelce, Lane Johnson, Sanders...és igen, rajtuk kívül is vannak jó játékosok de nekem nem lopták be magukat a szurkolói szívembe.

Azért na...egy elég erőteljes RESET-et toltunk fel kell venni a ritmust.
Még nem sikerült.
picksix
Azért a csapat SB győztes gerince még egyben van. Siriani nem a legmeggyőzőbb választás volt, de, hogy Ertz azok után ami történt, képes volt maradni, és Kelce is visszatért talán jelzi, hogy nem reménytelen a stáb.

Valószínűleg csak fél szemmel tudom majd követni a mai meccset de bízom benne érdemes lesz visszanézni. Az EredmKt vigyétek 😉 😛

Akkor is GAMEDAY!!!! 😊 😛
dande
Nem volt mas választása. Aláírt szerződése van, és cserébe szép pénzt tehet zsebre.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 6 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 414
Boykin is szólt pár keresetlent Kellyről a trade után. óóó mily meglepő:  www.bleedinggreennation.com/2015/8/2/9086381/brandon-boykin-chip-kelly-eagles-trade-quote-culture-steelers-cornerback-raceShawn84
Lehet nem véletlen ,hogy ennyi játékos sorban mondja el ugyan azt Kellyről.........Neki nem fontos a játékos.McFumbles
Mondom én, hogy nem véletlenül vagytok sasok...😊 Már csak a "két villám" kéne a mezetek gallérjára. 😀 De olyan ez, mint az Illuminati: teljesen nyilvánvaló, csak senki nem vesz róla tudomást...😀😀😀😀😀 Pedig akkor végre leszállnának a Redskins névről...😊

Komolyra fordítva nevetséges. Értem én, hogy nem az eszükért szeretjük ezeket a srácokat, de ezek tényleg elhiszik, hogy Amerikában, ami a "land of the free and the home of political correctness" és egy ligában, aminek kb. 95% feka és/vagy kisebbség lesz olyan idióta egy edző, hogy "faji tisztogatást" tart a csapatánál? Én Kelly helyében esküszöm bajuszt növesztenék az orrom alá trollkodásból....😀nexion218
Kiszivárgott egy kép 3 évvel ezelőttről, az eagles coaching staff bemutatójáról.

több mint 1 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 414
Na egy kis meccs előtti jöjjön tőlem is. Asszem nem volt évek óta 😊

Ha mindenki egészséges lenne, akkor sem mondanám, hogy 100%-osan mi lennénk az esélyesek a győzelemre, de így, hogy a kulcsjátékosaink közül többen is kihagyják a nyitómécscet, már csak egy 60-40% esélyt mondanék, óvatosan, de optimistán. Az egyetlen dolog, ami miatt én aggódom, az a Washington védelme. Az ugyanis elképesztően jónak tűnik számomra. A Young - Allen - Payne / Ioannidis - Kerrigan / Sweat sor ligaelit, és ami jelenlegi támadó falunknál bőven jobbnak tűnik jelenleg. Mögöttük van egy rutinos Lb sor, kiegészülve pár gyorsabb, fiatalabb játékossal, ez Wentz számára életveszélyes lesz. A secondayjük meg pont megfelelően ó lehet arra, hogy egy ilyen front7 mögött 1-2 interceptiont is leszedjen.

Támadó oldalon nem annyira jók, de tavaly óta biztosan fejlődtek, Haskins és az elkapó sor, de szerintem őket 20 pont alatt tudjuk majd tartani.

Nálunk ugye várhatóan a Graham - Cox - Jackson - Sweat négyes lesz fenn legtöbbet, ami egyáltalán nem rossz sor, ráadásul és utóbbitól kiugró szezont várok. Ellenben az LB sor nekem egyelőre nagyon sovány. Itt Gerry és Bradley jó játékában bízom elsősorban, utóbbi szerintem 1-2 éven belül stabil kezdő lesz középen, a secondarytól pedig az elmúlt 2-3 szezon legjobb teljesítményét remélem. Mills szerintem safetyben sokkal hatékonyabb lesz, Slay egyértelmű előrelépést jelenthet, Robby- Coleman az utóbbi idők legjobb "Nickell" 😊 cornere lehet nálunk, és Maddox pedig az a játékos, aki végre igazán berobbanhat ebbe a ligába. Nekem pl. ő az egyik személyes kedvencem, 1-1 hibát leszámítva egészen jól játszott az elmúlt években. gyakorlatilag amit Sidney Jonestól vártunk, azt ő hozta meg a csapatnak.

Szóval én egy mocskosul nehéz, szoros meccsre számítok, sok-sok hibával, tehát kinek kinek igénye szerint, alkoholt, nyugtatót, baseball ütőt bekészíteni estére. Az én tippem 24-19 a Sasok javára!
több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 414
Howie és Doug a Wentz húzás után:  philly.blog.hu/2016/05/04/howie_roseman_es_doug_pederson_az_elso_kor_utan

Elismeréseket Denynek!
több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 414
Az első Carson Wentz interjú magyarul!
A fordítás Deny érdeme!

 philly.blog.hu/2016/04/29/carson_wentz_az_elso_interju_sasfiokakent#more8672072
több mint 6 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 414
több mint 1 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 414
Csak hogy most sem maradjon el a rövid beharangozó (bár a mostani helyzetben kevesebb kedvem van hozzá), jöjjön hát pár mondat.

A második játékhét nagyon komolyan megrostálta a mezőnyt a sérüléseket tekintve. lehet vitatkozni, hogy mi ennek az oka, én az elmaradó előszezont jelölöm meg egyik fő problémaként a témában.
Szóval a mezőny megritkult, sok nagy név dőlt ki hetekre/hónapokra, és hát sajnos mi sem maradhattunk ki ebből. Seumalo ugye a teljes szezont ki kell hagyja, míg az újonc elkapók között is az egyik legjobb Reagor is kb. 6 hetet kell kihagyjon. Mellettük a Speciális egység egyik legjobbja, Rudy Ford is csak az oldalvonal mellett lehet ott este.
Cox hagyott ki a héten edzéseket, ő kérdőjeles, de szerintem vállalja a játékot, míg a többiek úgy tűnik rendelkezésre állnak.

Az ellenfél az újjáalakuló Bengals, az 1/1 Joe Burrowal, aki az első két meccsen magabiztosan játszott. Teljesen megbízható, jó teljesítményt mutat. Az előtte lévő támadó fal, viszont gyenge. Itt van az a pont, ahol végre meg kéne villannia a védősorunknak, és 2-3 sacket bemutatni. Elsősorban a jobb oldaluk verhető, ahol Fred Johnson és Bobby Hart fog játszani, míg nálunk ez Cox és Graham oldala. Az első 2 meccsen eléggé ellentétes játékot mutatott a Bengals, az első héten gyenge támadó játékot nyújtottak, míg a múlt héten, a Brown ellen, már egészen jó dolgokat is tudtak mutatni. Burrownak 61! passzkísérlete volt, de ma ez nem fog megtörténni újra. Joe Mixon több szerepet kaphat majd, és itt kéne a DL-nek komolyan javulnia múlthéthez képest elsősorban. Ha ugyanis Mixont megfogjuk, úgy, ahogyan az elvárható ettől a védő faltól, akkor Burrow, már nem fog tudni akkora kárt okozni, hogy a secondary ne bírjon el velük.

Az LB sort kihagytam, itt nem is tudom mit mondhatnék. Gerry nem egy jó játékos, de a Rams ellen saját magát is melyen alul múlta, és Edwards meg Riley is egy szutyok volt. Szeretném, ha végre Taylor és Bradley is kapna játékidőt, mert előbbit nem azért hoztuk a 3. körben, hogy majd 2 év múlva pályára kerüljön, míg utóbbi már eddig is bizonyította szerintem, hogy érdemes komolyabban foglalkoztatni a pályán.

Támadó oldalon Seumalo helyén Pryor fog játszani, aki a Rams ellen jól szállt be, igaz voltak próbálkozások a héten, hogy Herbig lesz a bal oldali guard és Pryor a jobb, de szerintem nekünk ez teljesen mindegy. Ahogy jobban működik, úgy legyen. Max cserélgetnek menet közben.
Wentznek ma már komolyan oda kell tennie magát, mert a leggyengébb QB teljesítmény eddig az övé a ligában. Bőven többre képes ennél, nem tudom az okokat, de kicsit sok lesz már a nyugtatgatás nyilatkozat. Egy jó játékkal többet érne el, mindenkinél.

Reagor hiányában D-Jax kaphat majd még több szerepet (remélem bírja az egészsége), és hát jobb híjiján JJ Arcega kell előre lépjen. Róla nagyon szépeket mondtak az edzők a héten, de őszintén.. Amit eddig mutatott, az egy szép nagy lóf@sz!
Hightowerben többet látok mint benne, neki is javulnia kell, és hát Ward sem közelíti meg a tavalyi játékát eddig. A futóknál Sanders nagyon fog kelleni, 100 yard körül kéne futnia, amiben én bízom mindenképp mivel a Bengals védelme, és LB sora talán még a mienknél is gyengébb volt 1 hete. Corey Clement az akit nagyon hiányolok, őt azért tudta ez a stáb igencsak jól használni, de aztán meg itt a Huntley gyerek is, aki ugye úgy került hozzánk, hogy Sidney Jonest és a Carolinában kurvajó Rasul Douglast elküldte a csapat a keret szűkítésnél. Na ha már ekkora áldozatot "kellett", hozni, akkor igazán pályára is engedhetnék. Gyors a gyerek, jól kap el, és az irányváltásai is remekek. Sanders pihentetésekor használható abszolúte.

A következő 4 meccsből ez az egyedüli ahol azt mondom az Eagles az esélyesebb csapat, csak a keret erősségét tekintve, de az eddigi játékot elnézve ez max 60-40% esélyelőny. Pontokat nem tippelek, szeretnék előrelépést látni továbbra is. Persze nem úgy, ahogy a Rams ellen, hoyg más egységek meg sokkal szarabbak lesznek. Ha mindenki hozza a tudásának 70%-t akkor simán kéne nyernünk.
több mint 1 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 414
Ujabb Miami W!
Szet lettek verve 1-0-ra!😎
ZoliZoltán
Mintha kicserélték volna őket.
több mint 6 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 414
A csapat nagyjairól se feledkezzünk meg!
Isten éltesse a valaha volt egyik legnagyobb sast! Brian Dawkins ma 42 éves!
több mint 6 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 414
Ma lett 36 éves a legendás 36-os!!

Brian Westbrook

 nfldotcom.files.wordpress.com/2010/08/b_westbrook_100815_blog.jpg

Szerkesztette: Shawn84
5 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 8 414
No akkor kövessük nyomon!

Round 1, Pick No. 10: DeVonta Smith, WR, Alabama
Round 2, Pick No. 37 Landon Dickerson, OG/C, Alabama
Round 3, Pick No. 73 Milton Williams, DT, Louisiana Tech
Round 4, Pick No. 123 Zech McPherson, CB, Texas Tech
Round 5, Pick No. 150 Kenneth Gainwell, RB/WR, Memphis
Round 6, Pick No. 189 Marlon Tuipolotu, DT, USC
Round 6, Pick No. 191 Tarron Jackson, DE, Coastal Carolina
Round 6, Pick No. 224 JaCoby Stevens, S, LSU
Round 7, Pick No. 234 Patrick Johnson, DE, Tulane

Szerkesztette: Shawn84